|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV
włosowo u mnie dziś na bogato, 24h trzymany olej sojowy, na to w ramach mycia bingo z ghassoul, potem alterra granat+Aik+garnier drożdżowy+alverde maska winogronowa+olejek BD, mixika owego potrzymam z pół godzinki, zmyję, zakończę płukanką octową, ciapnę coś b/s, pewnie hegrona i wystylizuję joanną mrożącą.
Jak nie będzie GHD to ja już nie wie
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42536809]Moje kłaki się zbuntowały i naturalnie pokręciły. Wybaczcie puch i genialną paintową obróbkę
Puch powstał, ponieważ niczym ich nie stylizowałam, nie ugniatałam itp, po prostu paskudy wyschły same. Dla porównania takie włosy nosiłam przez jakieś...10 lat? Praktycznie całe nastoletnie czasy. Na zdjęciu widać także mój naturalny kolor włosów.[/QUOTE]oo jakie piękne!
|
#4053 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie trzymam kciuki za szybkie jej znalezienie
|
#4055 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Moniek list bąbelkowy wysłany
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV
Kremm, paczka wyslana, wyslalam w kopercie babelkowej, a czytam, ze Ty tu o kartonie piszesz :O poleconym poszlo
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kamiliah ale się kręcą |
||
|
|
|
#4058 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV
Cytat:
![]() Zapomniałam że jest taki magiczny wynalazek jak koperta bąbelkowa ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
A zapłaciłam 8.99
|
|
|
#4059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV
Cytat:
ja zaplacilam 5,95 i sie w sumie zdziwilam, bo zawsze placilam prawie 10, a gabaryty podobne ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
U mnie dzis na noc rosyjski olej odzywczy na wlosach, na skalpie Khadi, a po myciu byla maska Stapiz, ona i odzywka YR, to moi ostatni ulubiency Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
No i w końcu z ryby na parze wyszedł mi sos rybny z pieczarkami i kaszą gryczaną. To się nazywa zdecydowanie
|
|
|
|
#4061 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV
Cytat:
Dobrze, że skalp akceptuje balsamy seboradin i maskę drożdżową Agafii ![]() A kosmetyki rosyjskie na moich włosach spisały się fenomenalnie, jednak dobrze się stało, że uległam opiniom na blogach
|
|
|
|
|
#4062 |
|
Konto usunięte
|
Czad. Akurat gdy wybrałam się na spacer zaczęło kropić, długo w tym parku nie posiedziałam. Natomiast przyszły moje zamówione legginsy i bardzo się cieszę, bo naprawdę dobrze wyglądają
Dziewczyny, dzięki Ja jednak wolę siebie w falach- mniej z nimi problemu.
|
|
|
|
#4063 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4064 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zastanawiam się nad realizacją zamówienia z Rosji, bo robimy z koleżkami z roku duże zamówienia i myślę, że nawet po cenie detalicznej plus przesyłka bardziej by nam się to opłacało. |
|
|
|
|
#4065 |
|
Konto usunięte
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42539683]Gdybym miała więcej pieniędzy i własny kapitał, wierzcie, założyłabym z nimi sklep. To niepojęte, ile kosztują u nas a ile płaci się za nie kupując hurtowo od producenta. Na przykład serum do twarzy zakupiłam w u nas za ponad 30 zł, w Rosji zaś kosztuje 830 rubli, czyli jakieś 8,50 zł
Zastanawiam się nad realizacją zamówienia z Rosji, bo robimy z koleżkami z roku duże zamówienia i myślę, że nawet po cenie detalicznej plus przesyłka bardziej by nam się to opłacało.[/QUOTE] Oj wiem o czym mówisz, moja ciocia mieszka w Rosji i kupuje te mydła Agafii za nasze 20 złotych, u nas cena jest 50% większa... |
|
|
|
#4066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a rosyjskiego nic nie miałam jeszcze [1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42539683]Gdybym miała więcej pieniędzy i własny kapitał, wierzcie, założyłabym z nimi sklep. To niepojęte, ile kosztują u nas a ile płaci się za nie kupując hurtowo od producenta. Na przykład serum do twarzy zakupiłam w u nas za ponad 30 zł, w Rosji zaś kosztuje 830 rubli, czyli jakieś 8,50 zł Zastanawiam się nad realizacją zamówienia z Rosji, bo robimy z koleżkami z roku duże zamówienia i myślę, że nawet po cenie detalicznej plus przesyłka bardziej by nam się to opłacało.[/QUOTE] wow ale przebitka!
|
|
#4067 |
|
Konto usunięte
|
Kontaktowałam się w tej sprawie z Natura Siberica, tj. czy istnieje możliwość sprzedaży np. w trzypaku. Wówczas mogłabym to sprzedać po normalnej, rosyjskiej cenie plus doliczyłabym sobie przesyłkę, ale niestety, prowadzą tylko paczki po 8, 16 i 24 sztuki, więc jest problem. Natomiast mam kilka sklepów internetowych w Rosji, tylko że nie chcą realizować wysyłek do Unii. U producenta tego problemu nie było, ale szukam nadal. W razie czego zawsze zostaje mi kalina-sklep, tam jeszcze mają najbardziej względne ceny.
|
|
|
|
#4068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam oj tam, ja jutro Twoją paczuchę wyślę
![]() Mam nadzieję, że poprawi troszeczkę humor
|
#4070 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42525823]A wiesz, skąd bierze się żelatyna? No własnie, kosteczki tak pachną Nienawidzę tego zapachu i do dań używam agaru, ale przypuszczam, że na włosach się on zupełnie nie sprawdzi [/QUOTE]też go nienawidzę ![]() Cytat:
Cytat:
nigdy w życiu bym się na to nie zdecydowała. grunt, żebyś Ty była zadowolona ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;4253597]Ładne masz te włosy, na co narzekasz? Też mam cieniutkie kłaczki (7 cm w obwodzie kucyka) i jakoś żyję Wiadomo, nie zapuści się ich do pupy jeśli chce się, by naprawdę ładnie wyglądały, ale pasek od stanika/linia żeber jak najbardziej tak Z resztą taki przykład był ostatnio na blogu Anwen. Nie wiem, czy to tylko moje odczucie, ale mam wrażenie, że te włosy 1000 razy lepiej wyglądały jako krótsze niż bardzo długie.[/QUOTE]to by oznaczało, że też nie będę nigdy dobrze wyglądać w długich
|
|||||||
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
robię lasagne, u mnie to takie danie opróżniające lodówkę z resztek
![]() została jakaś kukurydza, cukinia, pomidor, także dusi się to teraz razem z pomsmażonym mięskiem mielonym, na razie smakuje dobrze, mimo, że nie miałam śmietany do zagęszczenia sosiku pomidorowego i dodała majonezu
|
#4072 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wow ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4073 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4074 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
brawo!Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i super, że z buzią się udało Cytat:
nie wiem kiedy moje włosy widziały tyle dobroci ostatnio w sumie nawet bardzo dobrze zareagowały na olej kokosowy, a ja już się bałam, że nie domyję, tyle czasu go nie było... ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- ja też nie, zjadłam tę resztkę wczorajszej zupy i nadal głodna jestem
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
jednak nie będzie lasagne, będzie makaron z sosem, bo mi za bardzo pachnie i nie wytrzymam czekania aż się lasagne upiecze
|
#4076 |
|
Konto usunięte
|
Nie rycz
Jeśli masz 8cm w obwodzie to będziesz naprawdę dobrze wyglądała, tylko pilnuj końcówek. Jeśli masz cienkie, ale gęstsze włosy i nie przebijają u ciebie jak u tej panny z historii. Nie pisalam tego po to, żebyś płakała, bo nie o to mi chodziło Mówię ci, ja jestem włosowym nazi i na punkcie jakości i braku prześwitów mam hopla, bo mam cienkie i rzadkie włosy.
Edytowane przez fb24380c66adcd12b33e8f4bdd3c2d486418deb5_5f7f99f1ecd69 Czas edycji: 2013-08-30 o 14:29 |
|
|
|
#4077 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4078 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#4079 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi żelatyna w ogóle nie daje zapachu, a poza tym kości czy ścięgna też nie dają takowego przy gotowaniu
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.

Puch powstał, ponieważ niczym ich nie stylizowałam, nie ugniatałam itp, po prostu paskudy wyschły same. Dla porównania

Szkoda, że nie są tak gęste jakbym chciała, ale tej cienizny nie pogrubię 

Nadrobiłam trochę na szybko, dziś miałam tylko godzinę spokoju w przerwie na obiad, między innymi ogarnęłam
nigdy w życiu bym się na to nie zdecydowała. grunt, żebyś Ty była zadowolona

brawo!