|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Black, pytam, bo też lubiem
Jakiś zespół konkretny, czy "co wpadnie w ucho"?Hope, wydaje mi się, że spokojnie możesz, bo przecież Dadi już chyba bardzo stabilnie siedzi
|
|
|
|
#3422 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2. Chyba raczej nie...
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-08-30 o 21:05 |
|
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
Illusion, dobrze zrobisz
A no właśnie myślałam, że ok. 19 się obudzi, a jak się nie obudziła, to myślałam, że będzie już na noc spała...
|
|
|
|
#3424 |
|
Wtajemniczenie
|
Hje jaki macie fotelik dla Poli i ile $ daliście jak mogę wiedzieć, bo pisałaś kiedyś, że w Groszku kupione
|
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Hje, co wpadnie w ucho.
Ubóstwiam rzecz jasna Skrillexa.
|
|
|
|
#3426 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja milo wspominam bungowanie na klatce schodowej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
super ze przyjeta a 30 pytan to dla Ciebie pestka Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dzis u Nas w takim fajnym ciucholandzie byl nowy towar ale przed rokiem szkolnym zrobili wyprzedarz 50% tyle ze nie mialam z kim dzieci zostawic wiec wzielam je ze soba, niestety kobit jak na potege takze na starsza core nawet nic nie szukalam, przepatrzylam tylko boks dla niemowlakow i kupilam malemu kombinezon na zimie za 6 zl takze i ta jestem zadowolona ![]() co do wagi, Miki wazy ok. 8 kg i ma 73 cm aa i jeszcze jestem zla bo cos nas cholera gryzie po nocach ;/ sprawdzam czy sa komary i nigdy ich nie ma a te bable sa takie mega czerwone i swedzace, co to moze byc? Synus ma cala glowke pogryziona
|
|
#3427 | |
|
Zakorzenienie
|
I ja Skrillexa wielbię ![]() Cytat:
![]() Evel, my kupiliśmy Tango, za szalone 270 zł. Są też te regulowane, ale z pasem jak dla dorosłego, przez ramię...
|
|
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
poskalpelowane
szczerze mowiac myslalam, ze po treningach z biegania moja forma jest lepsza, no ale trudno insolito, no coz, musze nie chce sie zapuscic tak, jak przed ciaza.....ill, ja 163 myslalam, ze Ty wyzsza jestes ![]() zdjecia zrobie jutro moze ![]() my pod kolderka, malemu nie zdarzylo sie odkopac, ani nakryc, w spiworku nam marznal pod kocykiem tez, maly zmarzluch z niego jest..fajne buciki, tylko kurcze, u nas sie nie sprawdzaja kompletmie, wszystkie buciki zaraz sa skopane tak jak skarpetki. nawet ma takie czaderskie trampeczki wiazane do polowy lydki - mie wiem jak, ale pozbywa sie ich w sekunde ![]() a do nauki chodzenia skarpetunie z absem w pepco sa fajne i tanie ![]() lexe pod orysznic i odcinek
|
#3429 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() lenka śpi, tż się kąpie, oj się będzie działo
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
aha, buziak dla dżejkoba!!!!!! a ktos tu sie martwil
.....debrah, jak amelcia? i tz? ja bylam w przychodni z katarkiem - zabki!!!!!!!! ida i ida pelna para, ale wyjsc jie chca gdzie cala? i charlizz? grzedy nie pilnuja kompletnie
|
#3431 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale to jest firma CotoBaby, tak? na all widziałam za 170
bo ja mam 4baby dla Karinki i teraz się zastanawiam co dla Majusi
|
|
|
|
#3432 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niezbyt mi się o pogrubione słowo podoba
|
|
#3433 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciekawe jak tam MArsi na wakacjach ogarnia chłopaków
|
|
|
|
#3434 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde coś słabo mi i niedobrze....wczoraj silver dzisiaj ja
![]() Idę spać. Dobranoc kobitki. Do jutra.
|
#3435 |
|
Wtajemniczenie
|
Silver, a jak mama teraz?
|
|
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3437 |
|
Rozeznanie
|
Lenka odkąd ma nowy fotelik jeździ przodem
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
Misia, i jak, tż się ukąpał?
|
|
|
|
#3439 |
|
Wtajemniczenie
|
jakby któraś mama córeczki potrzebowała kurteczki na jesień to znalazłam fajną i w fajnej cenie + spodnie http://allegro.pl/kurteczka-czerwona...512063727.html Szukałam płaszczyka (pod wesele), bo kurteczkę już mam
|
|
|
|
#3440 |
|
Rozeznanie
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Hje, co to za pająki?
Tzw "zegarki", czy... kątniki?
|
|
|
|
#3442 |
|
Zadomowienie
|
me too, me too .. i wszelakie przerobki na dubstep orginalnych utworkow ...
oks to wracajac do pytan. pazurki obcinamy tylko w czasie snu, inaczej musialabym z palcami tak sie kreci .. z ciekawostek nigdy jej u stop jeszcze nie obcinalam uszki myjemy chusteczkami do pupki i w srodku patyczkami. w szoku jestem ile mloda tego miodku produkuje ,,,
Edytowane przez aska27adopcje Czas edycji: 2013-08-30 o 21:58 |
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
Black, właśnie kątniki...
:strach-drzwi:Misia, Misia! ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Aśka, no to pjona!
|
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
Hje, to one po nocach chodzą?
U mnie w domu takie w dzień czasem widuję. Ale rzadko raczej. Kiedyś na plecach mi siedział, złapałam go i trzymałam przez chwilę w ręku, głupia, myślałam, że to gałązka po winogronach. I niestety mam też takiego pecha, że gdzie ja - tam też i pająk. Miałam też sytuację, że wkładałam torby do samochodu, bo gdzieś jechaliśmy, TŻ trzymał Oliwę na rękach, a ja wrzucałam coś tam do środka... Nachylając się. Po chwili patrzę, osa wleciała! Znów chciałam się nachylić i ją wygonić, zanim mała wsiądzie, ale ułamek sekundy przed moim nachyleniem się do środka, z sufitu spuścił się OGROMNY krzyżak i usiadł sobie na wycieraczce, tam gdzie zazwyczaj trzymam stopy. Mało brakowało, a miałabym go na głowie. Oczywiście aż oniemiałam z paniki i zaczęłam się bez komentarza cofać do tyłu, aż wpadłam na bąble moje - Łukasz już wiedział, o co chodzi. Zajrzał do środka, skomentował to tylko tak, że "Duuuuuże bydle", zabił go i wyrzucił. Od tamtej pory mam trochę stracha przed jeżdżeniem tym samochodem. |
|
|
|
#3445 |
|
Zadomowienie
|
mloda spi pod tym co my. mam manie przykrywania jej i budze sie po 100x i ja nakrywam .. ale kupie jej tez spiworek na zime bo z tych co mam wszystkie juz male .. ale sie rysiek wtula <3 moge z nia spac caly czas ... a tak wohole mam wrazenie ze mloda ma goraczke ...cholerne zeby ...
Hje a Ty tylko dubstep?? bo ja to jestem dtara imprezowicKa i kocham miloscia wielka drum and bassy .. od nich zaczynalam ... pamietam 1 dub stepowa bibe po 3 godz poszlam do domu. moja glowa nie wytrzymala takiej dawki dzwiekow :d
Edytowane przez aska27adopcje Czas edycji: 2013-08-30 o 22:12 |
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
Black, jak to się mówi "biednemu zawsze wiatr w oczy"
![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Ja się zbieram, trzeba się kąpnąć, a jutro jeszcze zbieranie ziemniaków u rodziny tż. ![]() Przez weekend, będzie mnie mniej, proszę nie szarżować ![]() Papa!
|
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
A propos odkurzacza Roomba - http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...gif?1377876757
|
|
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
Aśka, nie, ja słucham wszystkiego, co wpadnie w ucho, od dubstepu, przez r'n'b, rap, hip hop, disco polo
, pop, rock, metal, po techno, electro i inne. Wszyściutko ![]() Ale dubstep ma to coś ![]() Ni ma mnie |
|
|
|
#3449 |
|
Zadomowienie
|
Melduję że żyjemy
Walka z alergią trwa, buzię mamy całkiem Ladną ale po ciele ją sypie. Na razie nie wiem po czym ale coraz bardziej podejrzewam że ma to związek z proszkiem do prania, chyba spróbuję przeprać rzeczy w czym innym. Ja na diecie złożonej głównie z ziemniaków i chleba kukurydzianego Paradoksalnie młodej to chyba służy bo ładnie przybiera na wadze a morfologię ma tak piękną że lekarka nie mogła dziś uwierzyć, mówi że to praktycznie niespotykane u tak dużego dziecka karmionego wyłącznie piersią. I kazała się nie przejmować rozszerzaniem diety. Wg niej rozszerzanie po 6 miesiącu ma głównie taki cel żeby nie doszLo do anemii. No ale nam na razie do anemii daleko. Mówiła że mogę spokojnie poczekać do 7 miesiąca, może się skóra w tym czasie zdąży poprawić. Nic nie wiem co się dzieje na forum, tyły mam. Doczytałam na razie że Neti w metrze, Aśka z moherem i takie tam. Szacun, macie fantazję, ja to najchętniej w łóżeczku bo lubię jak jest mięciutko, sybarytka ze mnie i muszę mieć wygodnie
|
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam.
Dziewczyny wy tu o pająkach a ja tak dziadostwa nie cierpię Kiedyś miałam wrażenie że jakiś pająk wleciał mi za koszulkę. O matko! Jak ja wtedy krzyczałam mało tego... W mgnieniu oka rozebrałam się do samej bielizny i krzyczałam w panice żeby M. dokładnie sprawdził czy go nie ma Komedia reaguje jak Ty Black![]() A no i jak teraz mowa o pająkach to wiem już co mi się będzie śniło ![]() My z synkiem spędziliśmy całkiem przyjemny dzień. Poszliśmy na długi spacer zahaczając o sąsiadkę. Byłam oddać dziewczynie ubranka (te małe) bo dała mi dla Oskara ale nie mam już gdzie tego trzymać (nie kazała oddawać ale co ja z tym zrobię). No i pogadałam z nią trochę i powiedziała mi że jest w ciąży I tak zleciał nam dzień. Potem mleczko i spanko,właśnie teraz czekam na męża aż wróci. Ill-miałam pisać,nasze dzieci mają drzemki o podobnych porach
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

Jakiś zespół konkretny, czy "co wpadnie w ucho"?

i bez komentarzy proszę 
jutro bedzie lepiej 
durna matka ze mnie, dopiero w srodku nocy sie zorientowalam, ze mlody przeziebiony jest, oddychac przez nosek nie moze i dlatego sie budzi z placzem :'( dzisiaj do lekarza smigamy.
I ja Skrillexa wielbię 

szczerze mowiac myslalam, ze po treningach z biegania moja forma jest lepsza, no ale trudno
myslalam, ze Ty wyzsza jestes