Panny Młode 2015 cz. 6 - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-31, 09:45   #4171
existence
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez JudytaKas Pokaż wiadomość
A ścięłam wczoraj kłaczki na krótko
jak oglądałam zdjęcia z Twojego podpisu, to ja jak mam krótsze włosy kręcą mi się tak samo jak Tobie. Nigdy ich nie miałam krótkich bo się boję, że będę wyglądać jak pudelek na jak bardzo krótko je ścięłaś?
Stary 2013-08-31, 10:30   #4172
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
a mówią, że na "wsi" spokojnie ale bizon...?! dałaś czadu ale tak dla pewności...chodzi o kombajn nie o zwierze? bo po tym mundżaku to ja już nie wiem nic
Jak coś to spoko dziewczyny.. dogadam się z wujkiem, mogę wam załatwić miejsce do sesji ślubnej.. w stodole z kombajnem xD
Poza tym mogłabym wam też załatwić jakieś rekwizyty typu poroża, głowy dzików i innych takich (kiedyś bałam się wchodzić do wujka do domu bo na ścianach miał pełno takich... a głowa dzika przy wejściu do domu jest zgrozą wszystkich dzieci do tej pory).
I tak bizon to kombajn.. nie zwierze xD aczkolwiek ostatnio się dowiedziałam od babci że wujek miał kiedyś... sarnę na ogrodzeniu przez dłuższy czas xD ale że mieszkaliśmy przy jednej z najruchliwszych ulic w mieście to zginęła pod kołami jak uciekła
Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
No proste! wpadam! w ogóle, bo ja specjalnie zostawiłam Ci tego cydra obiecanego . Date ważności miał długą, to zostawiłam w pokoju, nikt nie ruszy . Rodzina swoją porcję miała w lodówce, w sumie większość wychłeptali :P.... bardzo im posmakował
Wow! dzięki!! haha to jak kiedyś będziesz to dawaj :P
Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Noooo i tyyyle kolorów . Rolka ponad 90m długa za niecałe 30zł . W Polsce 9m jest za 4zł + wysyłka, więc aaaaa.... pokazuje TŻ'towi z miną , a ten na to "noooo, a ile kosztuje???" ja "tylko 6 funtów za taaaaaaaaaaaaaaką rolkę!" TŻ "ok, kup sobie" ja "ok, to kupie 3" hahahaha on chyba mnie kocha co bym nie chciała to zawsze jest "ok, kup sobie"
o kurde.. czadowo naprawdę!! taka rolka.. a Ty jaki w końcu kolor planujesz ;> na fuksja czy jak bo w sumie nie wiem
Cytat:
Napisane przez JudytaKas Pokaż wiadomość
Witam się tą wczesną porą - gdy inni śpią, ja się szykuję do wyjazdu za godzinkę w drogę, weselicho czeka
Miłej zabawy !!
Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
A my zaraz jedziemy do IKEI pooglądać aranżacje kuchni
Aaa.. ale czadowo.. sama nie mogę się doczekać kiedyś takiej chwili żeby wszystko planować i wgl <3
Cytat:
Napisane przez Bacardi_ Pokaż wiadomość
Ja lecę do pracy na 10 miłego poranka Dziewczyny!
miłej pracy!!
Cytat:
jak oglądałam zdjęcia z Twojego podpisu, to ja jak mam krótsze włosy kręcą mi się tak samo jak Tobie. Nigdy ich nie miałam krótkich bo się boję, że będę wyglądać jak pudelek na jak bardzo krótko je ścięłaś?
Wiesz.. mam psiapsiółę która też ma takie kręcone włosy i 2 lata temu we wakacje ścięła właśnie na taką kuleczkę włosy i prześwietnie wyglądała!!!
Stary 2013-08-31, 10:51   #4173
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Jak coś to spoko dziewczyny.. dogadam się z wujkiem, mogę wam załatwić miejsce do sesji ślubnej.. w stodole z kombajnem xD
Poza tym mogłabym wam też załatwić jakieś rekwizyty typu poroża, głowy dzików i innych takich
(kiedyś bałam się wchodzić do wujka do domu bo na ścianach miał pełno takich... a głowa dzika przy wejściu do domu jest zgrozą wszystkich dzieci do tej pory).
I tak bizon to kombajn.. nie zwierze xD aczkolwiek ostatnio się dowiedziałam od babci że wujek miał kiedyś... sarnę na ogrodzeniu przez dłuższy czas xD ale że mieszkaliśmy przy jednej z najruchliwszych ulic w mieście to zginęła pod kołami jak uciekła

o kurde.. czadowo naprawdę!! taka rolka.. a Ty jaki w końcu kolor planujesz ;> na fuksja czy jak bo w sumie nie wiem

Miłej zabawy !!

Aaa.. ale czadowo.. sama nie mogę się doczekać kiedyś takiej chwili żeby wszystko planować i wgl <3

miłej pracy!!

Wiesz.. mam psiapsiółę która też ma takie kręcone włosy i 2 lata temu we wakacje ścięła właśnie na taką kuleczkę włosy i prześwietnie wyglądała!!!
w iesz co może na sesję ślubną jednak podziękuję jakoś nie moje klimaty ale ja bym się przejechała kombajnem z chęcią

masz jakąś fotę?
Stary 2013-08-31, 11:02   #4174
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
w iesz co może na sesję ślubną jednak podziękuję jakoś nie moje klimaty ale ja bym się przejechała kombajnem z chęcią

masz jakąś fotę?
haha nie wiem czy jest ktoś kto chciałby sesję ślubną na kombajnie xD alae na pewno byłaby oryginalna ^^ a na przejechanie się to zapraszam za rok w sierpniu.. bo w tym roku już maszyna schowana

A foty niestety nie mam przeszukałam facebooka i niestety.. mam jesynie jak jej trochę urosły.. i to już nie to! :P

Edytowane przez joasia-a
Czas edycji: 2013-08-31 o 11:03
joasia-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 11:07   #4175
existence
Zakorzenienie

Cytat:
haha nie wiem czy jest ktoś kto chciałby sesję ślubną na kombajnie xD alae na pewno byłaby oryginalna ^^ a na przejechanie się to zapraszam za rok w sierpniu.. bo w tym roku już maszyna schowana

A foty niestety nie mam przeszukałam facebooka i niestety.. mam jesynie jak jej trochę urosły.. i to już nie to! :P
na pewno ktoś by się znalazł!
Stary 2013-08-31, 11:30   #4176
n91adine
Zadomowienie

Cześć, wszystkim!
Mówię dzień dobry - nadrobiłam kilka stron, bo pędzicie jak szalone.

Nie mam pojęcia o co chodzi z tym śmiesznym jeleniem czy coś tam, sprawdzę jak będę mieć chwilę :P

Wrócę do krótkiej pięknej sukienki na cywilny. O jezusiu, jest bajeczna! Niestety w tym fasonie wyglądam tragicznie :P

A propo butów - dziewczyny, buty pod kolor sukienki czy raczej jakiś kontrastowy kolor? Bo mi się marzą szalenie drogie, idealnie leżące, bardzo wysokie (mój tż ma prawie dwa metry, ja niestety nie), z czerwoną podeszwą buty w kolorze nude, w których będę mogła potem z powodzeniem pomykać.
A jak się nie uda to chyba postawię na 12 cm szpilki na platformie w kolorze takim jaki jest przewodni, czyli chyba fiolet (marzą mi się wrzosy! ale to jest do przemyślenia, bo będę musiała przekładać wesele na wrzesień).
n91adine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 11:33   #4177
iixi
Zakorzenienie

a ja idę we wtorek do fryzjera podciąć włoski trochę bo już mam końcówki beee. Dzisiaj będę szukać fryzury ale jak oglądaliśmy chyba 2 sezon HIMYM to Lily miała taką fajną i mi się spodobała - musze jej później poszukać

eeej tak piszecie o tej sukience co wstawiłam i aż żałuje, że pare miesięcy temu co tą białą zwykła wam wstawiałam nie kupiłam w sumie najbardziej ze wzgledu na te ozdoby nie wiem do teraz gdzie bym w niej chodziła na codzień no ale w szafie bym ją chętnie miała

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 11:39   #4178
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n91adine Pokaż wiadomość
A propo butów - dziewczyny, buty pod kolor sukienki czy raczej jakiś kontrastowy kolor? Bo mi się marzą szalenie drogie, idealnie leżące, bardzo wysokie (mój tż ma prawie dwa metry, ja niestety nie), z czerwoną podeszwą buty w kolorze nude, w których będę mogła potem z powodzeniem pomykać.
A jak się nie uda to chyba postawię na 12 cm szpilki na platformie w kolorze takim jaki jest przewodni, czyli chyba fiolet (marzą mi się wrzosy! ale to jest do przemyślenia, bo będę musiała przekładać wesele na wrzesień).
Buty kolorowe :P sama nie wiem jakie.. może i nude.. za wcześnie mi jeszcze o tym myśleć a wrzosów nie ma wcześniej na pewno niż we wrześniu ;> w jakiścieplarniach czy cuś heh
Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
a ja idę we wtorek do fryzjera podciąć włoski trochę bo już mam końcówki beee. Dzisiaj będę szukać fryzury ale jak oglądaliśmy chyba 2 sezon HIMYM to Lily miała taką fajną i mi się spodobała - musze jej później poszukać

eeej tak piszecie o tej sukience co wstawiłam i aż żałuje, że pare miesięcy temu co tą białą zwykła wam wstawiałam nie kupiłam w sumie najbardziej ze wzgledu na te ozdoby nie wiem do teraz gdzie bym w niej chodziła na codzień no ale w szafie bym ją chętnie miała
Kurde.. a ja miałam farbować kuaczki.. ale przez tą nogę już nie mam kasy.. a w sob wesele.. ale stabilizator 150 zł, wizyta z usg 250, do tego leki.... uhm

A co do sukienki.. a nie szukałaś jej jak teraz wyprzedaże były ;> małe rozmiarówki zawsze zostają! :P
Stary 2013-08-31, 11:41   #4179
iixi
Zakorzenienie

Cytat:

A co do sukienki.. a nie szukałaś jej jak teraz wyprzedaże były ;> małe rozmiarówki zawsze zostają! :P
pewnie że szukałam! To zostały same 40 i więcej To raczej był krój dla osób szczupłych i większe chyba niezbyt w tym wyglądały A chyba się z Tobą nie zgodzę, że mniejsze rozmiary zawsze zostają - przynajmniej nie tych rzeczy ktore mi się też podobają

BLOG

Stary 2013-08-31, 11:43   #4180
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie że szukałam! To zostały same 40 i więcej To raczej był krój dla osób szczupłych i większe chyba niezbyt w tym wyglądały A chyba się z Tobą nie zgodzę, że mniejsze rozmiary zawsze zostają - przynajmniej nie tych rzeczy ktore mi się też podobają
heh :P nie wiem :P ja zazwyczaj w stradivariusie i w bershce buszuję po wyprzedażach jak są już takie za grosze sukienki i zazwyczaj xs i s to jest ich pełno :P to szkoda wielkie że same duże zostały.. bo była naprawdę śliczna
Stary 2013-08-31, 11:44   #4181
Edebedowa
Rozeznanie

Czeeeeeeeeść !!

Pewnie za mną nie tęśkniłyście ale wróciłam ! Niestety nie chce mi się nadrabiać te 100stron, więc za bardzo nie wiem o co kaman.

Nie zaglądałam do Was bo poszłam do pracy przecie i po pracy padam spać bo styrana jestem jak koń po westernie jaram się jak pochodnia tą robotą, krew się leje, flaki na wierzchu, no mega jest I stałam ostatnio do operacji, mokro w majtach miałam jak doktor powiedział "skalpel proszę" aż Wam zdjęcie pokażę

Wyprowadziłam się z mojego pokoju na Bemowie i teraz mieszkam miesiąć u TŻ a od października Ochota wita jak ktoś chce zapraszam na kawkę bo mieszkanko śliczne

A wesele... no na razie temat umarł, czekam aż rodzice TŻ przyjadą do mojego domu i wtedy coś ustalimy, bo co ja będę szukać jak nie wiem kiedy dokładnie ten dzień nadejdzie

Ktoś mi powie co tu się działo? Chyba doszło nam kilka nowych PM?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdj_cie0729a.jpg (155,4 KB, 13 załadowań)
Stary 2013-08-31, 11:47   #4182
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
heh :P nie wiem :P ja zazwyczaj w stradivariusie i w bershce buszuję po wyprzedażach jak są już takie za grosze sukienki i zazwyczaj xs i s to jest ich pełno :P to szkoda wielkie że same duże zostały.. bo była naprawdę śliczna
akurat do tych dwóch sklepów się zgodzę bo na wyprzedażach lubię tam kupować akurat i zazwyczaj znajdę co chce Ale np w Zarze rzadko umiem coś trafić na wyprzedaży co mi się podoba bo tam duże rozmiary zostają;/

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość
jaram się jak pochodnia tą robotą, krew się leje, flaki na wierzchu, no mega jest I stałam ostatnio do operacji, mokro w majtach miałam jak doktor powiedział "skalpel proszę" aż Wam zdjęcie pokażę
taka robota nie dla mnie, na samą myśl o flakach na wierzchu mi się zrobiło niedobrze a niestety nie kojarzę, jesteś lekarzem?

BLOG

Stary 2013-08-31, 11:56   #4183
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zaglądałam do Was bo poszłam do pracy przecie i po pracy padam spać bo styrana jestem jak koń po westernie jaram się jak pochodnia tą robotą, krew się leje, flaki na wierzchu, no mega jest I stałam ostatnio do operacji, mokro w majtach miałam jak doktor powiedział "skalpel proszę" aż Wam zdjęcie pokażę
Matko.. ja też nie mam aż tak silnych nerwów..
Ostatnio od czytania forum kolanowców to kolana bolały mnie jeszcze bardziej, mimo że mam tak jak większość z nich.. a co dopiero pracować tak brr.. mam syndrom że czuję to co widzę..więc na widok złamań też czuję że jestem połamana xD
Ale gratuluję

A tak.. u nas ostatnio bardzo dużo PM więc rozmowy raczej na tematy takie jakie byly.. czyli co mamy załatwione, co planujemy itp i kilka erotycznych tematów ^^
A jak będziesz wiedziała już kiedy nastąpi wasz dzień i będziecie mieli coś pozałatwianę to proponuję żebyś zrobiła taką "wizytówkę" jak mamy niektóre w kalendarzu bo tydzień temu minął Twój miesiąc z nami :P
Cytat:
akurat do tych dwóch sklepów się zgodzę bo na wyprzedażach lubię tam kupować akurat i zazwyczaj znajdę co chce Ale np w Zarze rzadko umiem coś trafić na wyprzedaży co mi się podoba bo tam duże rozmiary zostają;/
a to ja w sumie w zarze rzadko ląduję :P
Stary 2013-08-31, 12:03   #4184
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
a to ja w sumie w zarze rzadko ląduję :P
a ja uwielbiam ten sklep

BLOG

Stary 2013-08-31, 12:05   #4185
lolusl
Japońska rzepa

Cześć dziewczyny. Znów nie mogę was nadrobić,tak lecicie

Widzę,że tematy Inditexu Ja uwielbiam Bershkę i stradivariusa i Zarę za wzornictwo - niestety jakość wg mnie mają fatalną.Jedyne co sobie cenię to buty z Bershki bo są piekielnie wygodne ( 13 cm szpilki !!!!) i śliczne. Ale jak mam kasę na wyprzedaże,to zawsze ograniczam się do tych sklepów właściwie. Niestety Norwegia nie dysponuje żadnymi markami oprócz swoich własnych,wiec zostało mi przeglądanie strony www Kiedyś kupiłam w bershce buty ,dokładnie te ; http://czolenka.pl/photos/k11-elegan...2671371858.jpg
i jestem w nich zakochana.Są okrutnie wygodne,przetańczyłam w nich całą noc bez żadnych obtarć i bólu.Chciałam je zachowac na ślub,ale niestety je zniszczyłam,na obcasie i z przodu,obtarły się,a że są białe to bardzo widać :Cry:

Widziałam też tematy butowe ogólnie- jak napisałam,ja bym chciała mieć bardzo wysokie,zresztą do sukni będą mi takie bardziej pasować. No i chciałabym albo białe albo nude,nie bardzo mi się podobają bardzo kontrastowe.Ewentualnie mogą mieć jakieś ozdoby. Jak moja wizja z Gatsby'm wypali to zastanawiam sie nad złotymi
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 12:06   #4186
Edebedowa
Rozeznanie

iixi jestem pielęgniarką operacyjną lub jak kto woli instrumentariuszką czyli biorę udział w operacji podając narzędzia lekarzowi lub pomagając mu coś zrobić (potrzymać, złapać narzędziem). Zajmuję się także narzędziami, sprawdzam ich stan, czyszczę po operacji i takie tam Ta praca to moje marzenie. Szkoda mi tylko czasami tych dzieci ale z drugiej strony ratujemy ich zdrowie a czasami nawet życie. I to jest fajne. Dostałam już swoją pierwszą pensję i nie wiem na co wydać xD

joasia-a pamiętam o tej wzytówce, zapewnie jak coś ruszy to dam znać fajnie znowu do Was wrócić, te 3 tygodnie były zabójcze, może teraz się uspokoi.

Wczoraj jak się wyprowadzałam to myślałam, że to pakowanie nigdy się nie skończy tyyyyle rzeczy, że razem z TŻ nie mogliśmy się nadziwić skąd tego tyle się uzbierało :P
Stary 2013-08-31, 12:11   #4187
Atomoowka
Wtajemniczenie

Witam się piknie

Magda
raczej szpilek, nie wysokich ale jednak szpilki.
Ex dzięki te z casani widziałam, jeden model mi sie podoba, ale sama do końca nie wiem czy to takie., Nie wiem czy jednak nie wolałabym zupełnie pełnych no i nie wiem jak z wygodą takich butów z netu.
A te białebuty to właśnie biorę pod uwagę żeby sobie na zamówienie zrobić, ale się boje że jak sobie stworze to będzie jakiś bezkształtny but. Moje wyobrażenia jednak mogą się różnic od wyglądu rzeczywistego..

Judyta
udanej zabawy

Viva i co znalazłaś coś w tej IKEI?

Ebedowa wow ja bym chyba zemdlała. Podziwiam ludzi o tak slinych nerwach

Co do ciuchów ja nie lubię zary za bardzo.

Jedziemy dziś z TŻ na naszą salę, bo TŻ jej jeszcze nawet nie widział.
Wesele tam dziś jest o 16 więc jakoś przed 16-stą mamy być, wtedy obczaimy jak to dokładnie wygląda w dniu wesela. Może jakieś fotki pstryknę.,

A teraz spadamy z dzieciem na dworek

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 12:12   #4188
Edebedowa
Rozeznanie

W ogóle pojechałam do domu w tamten weekend, sobota, kawka ciasteczko i sprzątanie. Zdjęłam pierścionek i położyłam jak zwykle na półkę z książkami. Gadałyśmy z mamą coś o nim, założyłam go na palec serdeczny, fajnie fajne ale luźno NO I ODŁOŻYŁAM GO. Wpadam z odkurzaczem do mojego pokoju a pierścionka nie ma.. Szukam wszędzie, pytam się mamy czy go nie ma na palcu bo go przymierzała, mówi, że nie. Myślę "zgubiłam go, miałam na serdecznym palcu i mi spadł". Przeszukałam kosz w kiblu, worek w odkurzaczu, wszystkie kąty. Zaczęłam ryczeć. Tata się pyta co się stało, biedy się przejął. W końcu mama powiedziała, że schowała go za szkłem u mnie w pokoju bo tam kot mi go nie zrzuci co za stresss....
Stary 2013-08-31, 12:14   #4189
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Niestety Norwegia nie dysponuje żadnymi markami oprócz swoich własnych,wiec zostało mi przeglądanie strony www ( :Cry:
nieprawda byłam w Norwegii i w galerii w Oslo było dużo popularnych sklepów Np w Cubusie tam za 25zł na nasze kupiłam 5 rzeczy z wyprzedaży

BLOG

Stary 2013-08-31, 12:16   #4190
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
Na krótko-wrzucę fotke w poniedziałek
Dojechałam wreszcie na miejsce, teraz trza sie wyszykować i w tany. Dzięki dziewczyny- myśle, że zabaawa będzie przednia.

"Spraw, aby każdy dzień miał
szansę stać się najpiękniejszym
dniem twojego życia."
JudytaKas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 12:32   #4191
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
nieprawda byłam w Norwegii i w galerii w Oslo było dużo popularnych sklepów Np w Cubusie tam za 25zł na nasze kupiłam 5 rzeczy z wyprzedaży
No to może u mnie w mieście nie ma W każdym razie jest tylko ze znanych Lindex ,Kaph All, Bik Bok i Cubus właśnie.No i H&M ale żadnych innych znanych marek.A już o inditexie można pomarzyć.
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 12:46   #4192
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Poza tym mogłabym wam też załatwić jakieś rekwizyty typu poroża, głowy dzików i innych takich (kiedyś bałam się wchodzić do wujka do domu bo na ścianach miał pełno takich... a głowa dzika przy wejściu do domu jest zgrozą wszystkich dzieci do tej pory).

Haha, ale by było . Choć ja już widziałam różne sesje na koparce, w stogu siana, na helikopterze, itp., to czemu nie kombajn/ bizon?

No proste, zostawiłam nie dla siebie, więc powinno dotrwać do momentu, aż się kiedyś spotkamy .

Aktualnie wciąż planuję biały, fuksjowy i zielone jabłuszko, ale wszystko się jeszcze może zdarzyć . Tych rolek jeszcze nie zamówiłam, ale taaaaaak mnie kusi . I inne takie drobiazgi....

Cytat:
Czeeeeeeeeść !!

Pewnie za mną nie tęśkniłyście ale wróciłam ! Niestety nie chce mi się nadrabiać te 100stron, więc za bardzo nie wiem o co kaman.

Wyprowadziłam się z mojego pokoju na Bemowie i teraz mieszkam miesiąć u TŻ a od października Ochota wita jak ktoś chce zapraszam na kawkę bo mieszkanko śliczne

A wesele... no na razie temat umarł, czekam aż rodzice TŻ przyjadą do mojego domu i wtedy coś ustalimy, bo co ja będę szukać jak nie wiem kiedy dokładnie ten dzień nadejdzie

Ktoś mi powie co tu się działo? Chyba doszło nam kilka nowych PM?
O Mammoo, to zdjęcie przyprawia mnie o ciarki! Fajnie, że Ty sie czujesz jak ryba w wodzie, ale wiesz, wśród nas siejesz grozę i mnie osobiście to zdjęcie stresuje, bo boję się, że zaraz będę leżała pod którymś z tych skalpeli/ nożyków, itp...

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Witam się piknie

Magda
raczej szpilek, nie wysokich ale jednak szpilki.
Hm, jak tak patrze po necie, to w sumie głównie są platformy, albo open toe/ sandały, mało w sumie klasycznych, zabudowanych szpilek ...

Cytat:
No to może u mnie w mieście nie ma W każdym razie jest tylko ze znanych Lindex ,Kaph All, Bik Bok i Cubus właśnie.No i H&M ale żadnych innych znanych marek.A już o inditexie można pomarzyć.
Mam podobne stwierdzenie po UK (przynajmniej Edynburg i okolice)- mało co jest znanych w Polsce sieciówek . Jest owszem Zara (ale za nia nie przepadam), wiadomo H&M, River Island (też nie przepadam), New Look (tych w Pl jest chyba mało?), TopShop/ Topman (też nie lubię)... no i chyba tyle :/. Brakuje mi strasznie... Rossmanna i momentami Top Secret/ Troll .
Stary 2013-08-31, 12:58   #4193
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n91adine Pokaż wiadomość
A propo butów - dziewczyny, buty pod kolor sukienki czy raczej jakiś kontrastowy kolor?
nie mam chyba żadnych białych butów i nie zamierzam mieć moje w kolorze przewodnim są
Cytat:
ja chyba jeszcze nigdy w stradi nie trafiłam na xs :/
Cytat:
taka robota nie dla mnie, na samą myśl o flakach na wierzchu mi się zrobiło niedobrze a niestety nie kojarzę, jesteś lekarzem?
jeju mnie też! fuuuuuj :/:/
Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Ex dzięki te z casani widziałam, jeden model mi sie podoba, ale sama do końca nie wiem czy to takie., Nie wiem czy jednak nie wolałabym zupełnie pełnych no i nie wiem jak z wygodą takich butów z netu.
A te białebuty to właśnie biorę pod uwagę żeby sobie na zamówienie zrobić, ale się boje że jak sobie stworze to będzie jakiś bezkształtny but. Moje wyobrażenia jednak mogą się różnic od wyglądu rzeczywistego..
ja mam z casani i są spoko, wygodne ale ja mam mały obcas, 6cm. Wybrałam kolor, materiał, rodzaj ozdoby (ja akurat gładkie bo ozdobę mam swoją), wysokość obcasa, kolor podeszwy no i podałam dokładnie długość stopy więc tak jakby trochę też na zamówienie

ja mam szpilki czerwone z bershki i lubię je ogólnie stradi, bershkę i h&m lubię bardzo
Stary 2013-08-31, 13:02   #4194
magda_mjt
Zakorzenienie

Wiecie co? Podejmuje wyzwanie zmian na lepsze ... moje motto "wrzesień- miesiącem zmian na lepsze". Zaczynam od kilku "głupotek", które nie raz odpuszczam, bo mi się nie chce . Aczkolwiek lista jest, z każdym dniem miesiąca i codziennie te rzeczy muszą być zrobione i podpisane... od 2-3 dni próbuję się nieco wdrożyć, idzie mi pół na pół, ale od jutra będzie idealnie . Już mam kolejne plany do poprawy na październik....
Stary 2013-08-31, 13:05   #4195
Edebedowa
Rozeznanie

ojj nie bójcie się, ja dobra dziewczynka jestem
A jeżeli kogoś uraziłam/przeraziłam/etc to przepraszam

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

a co do Inditexu to pracowałam W Stradivariusie w lipcu tamtego roku i było zawsze pełno rozmiarów a pracowałam w Arkadii. Ja jeszcze lubię Reserved a w H&M mam wrażenie, że kaprawe ubrania tam są.
Stary 2013-08-31, 13:10   #4196
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
to ja stamtąd kojarze jeszcze parę innych znanych W sumie dość sporo ich było. Jedzeniowe sklepy mają wszystkie swoje i ani jednego znanego w Polsce chyba nie widziałam A w jakim mieście jesteś?

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
ogólnie stradi, bershkę i h&m lubię bardzo
h&m nie lubię strasznie nie mam chyba nic z tego sklepu z ubrań bo ile razy tam wejdę to mam wrażenie, że jakieś szmatki oglądam i dotykam ale buty mam i są bardzo wygodne i dodatki też mam i też są spoko.

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
ojj nie bójcie się, ja dobra dziewczynka jestem
A jeżeli kogoś uraziłam/przeraziłam/etc to przepraszam .
ja akurat podziwiam takie osoby za mocne nerwy i że umieją na to patrzeć ja bym po prostu nie dała rady bo na samą myśl o takim czymś robi mi się niedobrze

BLOG

Stary 2013-08-31, 13:14   #4197
existence
Zakorzenienie

Cytat:

h&m nie lubię strasznie nie mam chyba nic z tego sklepu z ubrań bo ile razy tam wejdę to mam wrażenie, że jakieś szmatki oglądam i dotykam ale buty mam i są bardzo wygodne i dodatki też mam i też są spoko.
a ja tam bardzo lubię h&m owskie "szmatki" mają dużo ciuchów w moim stylu tak samo jak new yorker ale tam jest czasem taki ☠☠☠☠☠☠☠nik, że żal wejść za to w zarze i reservedzie praktycznie nigdy nie ma niczego dla mnie
Stary 2013-08-31, 13:14   #4198
magda_mjt
Zakorzenienie

Ja też za H&M nie przepadam... nie dość, że jakość taka sobie, to mają beznadziejną rozmiarówkę. Nie raz mój rozmiar to jakiś namiot, który jak dla mnie odpowiada ze 2 rozmiary wyżej .
Stary 2013-08-31, 13:16   #4199
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
a ja tam bardzo lubię h&m owskie "szmatki" mają dużo ciuchów w moim stylu tak samo jak new yorker ale tam jest czasem taki ☠☠☠☠☠☠☠nik, że żal wejść za to w zarze i reservedzie praktycznie nigdy nie ma niczego dla mnie
ja tam nic nie umiem dla siebie znaleźć, a jak już znajdę to nijak to na mnie leży. W new yorkerze czasami coś kupię ale mam podobne (ale ciut lepsze) zdanie jak o h&m w reserved nigdy chyba nic dla siebie nie znalazłam, tak samo jak w orseyu.

BLOG

Stary 2013-08-31, 13:19   #4200
existence
Zakorzenienie

ogólnie 80% mojej szafy to jest allegro przynajmniej potem rzadko widzę moje ciuchy "na mieście" bo to jest irytujące
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości