|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6
Milość kwitnie iixi
|
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do sprzętu - najlepiej żeby lustrzankami kręcili moim zdaniem ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- taaa pomijając fakt, że to rodzeństwo i mają 2 dni
|
|
|
#4263 | |
|
Zakorzenienie
|
masakra
Cytat:
Swoją drogą nadal nie mam odpowiedzi od summerstudio
|
|
|
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
No ja mam to szczęście, ze Siostra miała wesele 2 lata temu, wiec jeszcze dosc świeżo plus ten kamerzysta robi duzo roznych filmikow, wiec spoko . Dla nas jest wystarczający , a tez sie całkiem fajny wydaje .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
Hm.. tutaj nic nie ma o gregu Magda :P kamerzyste znalazłam u sebastiana fyyy :P a czemu go nie weźmiemy to już Ci pisałam :P
A o gregu zadecyduje summer :P nie wiem.. zrobiłam tabelki w excelu i najlepiej jednak wychodzi greg.. ale coś nie wiem już no.. |
|
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
. A summer to ta kobieta, co mowilas, ze dalej nie odpisala?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4267 | ||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
Cytat:
5 lat będziemy meblować to mieszkanie, bo chyba tyle zajmie nam szukanie czegoś, co będzie odpowiadać mojemu TŻ-owi... ja znalazłam, TŻ średnio. w zasadzie pojechaliśmy tam, żeby pooglądać aranżacje, bo mebli kuchennych stamtąd akurat nie chcemy. no i było kilka, które wizualnie mnie się podobały, TŻ-owi niby też, ale on zawsze potrafił znaleźć jakieś minusy, choćby przyczepienie się do jakości - a tak jak pisałam, jakość będzie dobra, bo chcemy, aby kuchnię zrobił nam zaufany stolarz na wzór czegoś, co nam się spodoba. ale potem poszliśmy do OBI i jesteśmy pozytywnie zaskoczeni cenami drzwi, jest wybór w wielu ładnych i to za niewielką kwotę ![]() tak samo jak aranżacje łazienek - super
|
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
. Powodzenia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do drugiego to tak ![]() Cytat:
ja w sumie też się boję że będziemy mieć inne wizje :P A co do jakości to hm.. dziwny argument faktycznie skoro chcecie stolarza A łazienki super A na jakie kolory będzie stawiać ;> |
||
|
|
|
#4270 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a mój tż też ma dar do analizowania wszystkiego pod każdym katem i znajdowania "dziur" ja bym dawno coś wzięła a on mi mówi że to, to a jeszcze to i wtedy ja się denerwuje, że on nie chce, on się denerwuje, że ja się denerwuje że się zaangażował a potem go nie słucham i tyle z tego jest
|
|||
|
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
. Niektórzy autentycznie sami pomogli mi podjąć decyzje . Plus jesli teraz trzeba tyle czekać na odpowiedz, to az strach sie bać co bedzie po podpisaniu umowy . Takie moje założenie .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4272 | |
|
na przekór do celu
|
W zasadzie nie mamy konkretnego, jednak w naszej łazience nie ma okna i wiedzieliśmy, że musimy postawić na jasne kafelki, które nam się średnio podobają
Ale jak zobaczyliśmy na żywo jasne płytki w OBI to już wiemy, że to właśnie to Zrobiłam zdjęcie, ale telefonem, do którego nie mam kabla i nie wiem jakby je wam pokazać![]() Cytat:
niektóre malutkie, ale tak fajnie zaaranżowane, że można się zakochać![]() my będziemy mieć prysznic, taka wypasiona wanna u nas by się nie zmieściła
|
|
|
#4273 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
. Tyle, ze ciemne plytki sa na styl klinkierowki, bez faktury. Fajne połączenie kolorów, aczkolwiek jesli przy bezowych plytkach będziecie miec jasna fuge to trzeba dosc o to dbac, bo bardzo szybko zrobi sie ciemna i mało ładna . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i od pierwszego wejrzenia lubię ją A co do zdjęcia :P możesz sobie z komórki przesłać na pocztę :P |
||
|
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
bo ja np. jesli przed samym weselem bede miec jakies kwestie do fotografa, to wole, zeby jednak odpisał mi przed weselem, a nie w październiku :P. Plus tak, jak zaznaczylam w moim zdaniu, miałam na tyle duży wybór, ze sami fotografowie w moim odczuciu ułatwiali mi wybór . Jakos kilkoro z nich bez problemu odpisywalo, mimo pełnego sezonu slubnego, zleceń co sobotę, a nieraz i w ciagu tygodnia .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4277 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Choć nad kolorem fug się jeszcze nie zastanawialiśmy, dziś było pierwsze podejście do meblowania mieszkania ![]() Nie pomyślałam, spróbuję
|
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- lachony idę się oddawać mojemu nałogowi nr 2 bye ![]()
|
|
|
|
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dobrze mówisz z tym numerem telefonu
|
|
|
#4281 |
|
na przekór do celu
|
Melduję, że wysłanie się nie powiodło, ciągle było 0% nie wiem czemu
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
No, mnie zycie nauczyło, ze lepiej miec wszystko na papierze
. A nie potem sie martwić . No i jak ex ciagle podkreślasz, to jest moje zdanie do którego mam prawo . A no i jak wiadomo, pod koniec zostało mi 2 faworytów i pomiędzy nimi byłoby mi bardzo cieżko wybrać, a co dopiero jakby kilka z wcześniejszych fotografów wciaz było brane pod uwage :/. Jakos czuje sie pewniej, ze brałam pod uwage tylko tych fotografów, którzy sensownie i dosc szybko odpisywali. A z tymi, co nie mieli oferty na 2015- ja robię wszystko z UK, wiec chce miec załatwione wszystko wczesniej, mi niestety nie odpowiada przekladanie wielu spraw na przyszły rok itd. Tak mi po prostu wygodniej logistycznie i lżej "psychicznie" ze sie tak wyraze .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Fotka moze miec za duża rozdzielczość, mi tez wielokrotnie nie chce tak wysyłać fotek. A nie mam pojęcia czy mozna to jakos w tel zmienic. Ew za duża jest fotka na załącznik danej poczty. Interia itp. czesto maja spore ograniczenia, gmail jest pod tym względem o wiele lepszy i wieksze załączniki mozna wysyłać .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4283 |
|
Wtajemniczenie
|
ktoś wspominał, że lubi kebaby?
![]() http://www.youtube.com/watch?v=CZg_NkBVAa8
|
#4284 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
|
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
kocham te kebabki, bez zbędnych rzeczy niejadalnych ![]() Hm, no to dziwne Viva . Nie wiem czemu tak w takim razie.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było mnie 2 dni i 2o stron do nadrobienia
![]() Co się działo, o czym było? Dzięki za gratulacje |
|
|
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
no to było np. o tym, ze zastój jest i za wiele sie na forum nie dzieje .A poza tym było o sukience na poprawiny, ktora ixi wypatrzyla, o sukni ślubnej (a właściwie jej górze) ktora yyyy hm Karolka (dobrze kojarze?) wkleila, o odmawianiu sobie przyjemności i krótkim zyciu (i odwrotnie), o kamerzystach, o kebabach, o urządzaniu mieszkania przez vive, o tym, ze Joasia sie nudzi, bo łóżku od tygodnia jest i nie ma kto jej zastrzyku zrobic, o pracy edebedowej jako pielęgniarka (nie pamietam dokladnej nazwy, ale w skrocie praca przy operacjach, flakach i krwi)... Tyle kojarze :P. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4288 |
|
na przekór do celu
|
Coś mój żołądek ma dziś zły dzień, bardzo mnie męczy
![]() Pogoda dziwna (ciepło, wręcz parno ale pochmurno) jednak idę z TŻ-em zobaczyć na imprezkę w parku z okazji zakończenia wakacji, może usłyszę wyraźnie słowa tej piosenki, która jakiś czas temu (i teraz od czasu do czasu też) nie daje mi spokoju ![]() A potem jedziemy z TŻ-em nocować do dom jego siostry, bo wraz z rodziną pojechała na wesele i trzeba lokum popilnować
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ostatnio pisałam na 121 ![]() Dzięki za streszczenie
|
|
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Nie no, luzik. Ja sie na strony nie patrze, bo zwariowalabym
. Raz na aplikacji mobilnej (gdzie mniej postów na stronę wchodzi, wiec stron mam ponad 200), raz na kompie gdzie jest tych stron mniej . Łatwo byłoby zwariować . Prędzej na numery postów patrze .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Ale idzie nie za szybko, bo ja obstawialam wczoraj 2-3 dni na wykończenie wątku, a tu niecałe 200 postów przybyło od tego momentu . Wiec raczej nie wykończymy dziada do poniedzialku .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

Ale jak zobaczyliśmy na żywo jasne płytki w OBI to już wiemy, że to właśnie to
bo ja np. jesli przed samym weselem bede miec jakies kwestie do fotografa, to wole, zeby jednak odpisał mi przed weselem, a nie w październiku :P. Plus tak, jak zaznaczylam w moim zdaniu, miałam na tyle duży wybór, ze sami fotografowie w moim odczuciu ułatwiali mi wybór