Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-31, 12:18   #3871
Ad rem
Zadomowienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
my zapraszamy 16 letnia kuzynke TZ z os. towarzyszaca.
kazdy bedzie z kims a ona co? glupio tak samej

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Tż ma kuzynke, która w dniu ślubu będzie miała 17 lat i chce ją z osobą tow. zaprosić, u mnie w rodzinie z kolei tez jest kuzynka w tym samym wieku, ale ja planowałam ją bez osoby zaprosić, bo to jeszcze takie dziecko...
Uważam, że takie kwestie trzeba rozpatrywac indywidualnie

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
witajcie, ogolnie chcialam Wam powiedziec ze "prawie" znikam z tego forum,
W klubie możesz spokojnie pisać, tam potrzebne zaproszenie

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 12:24   #3872
tinyheart
Rozeznanie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
witajcie, ogolnie chcialam Wam powiedziec ze "prawie" znikam z tego forum, bede was podczytywac i czasem sie udziele ale ogolnie bedzie to bardzo rzadko. Sis o ktorej Wam opowiadałam przeczytala kilka moich komentarzy na temat swój i naszej rodziny i naopowiadala w domu taki stek bzdur ze to sie w glowie nie miesci przez co oczywiscie bede miala problemy. Nie wiem co zamierza w ten sposob zyskac ale nie zamierzam dawac jej pretekstow do utrudniania mi zycia. Takze do miłego
No wlasnie jak juz Ad rem napisala, zostan z nami w klubie tylko moze uprzedz misie kogo nie akceptowac

My jedziemy dzis do kosciola, porozmawiac

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 12:24   #3873
cude
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Tż ma kuzynke, która w dniu ślubu będzie miała 17 lat i chce ją z osobą tow. zaprosić, u mnie w rodzinie z kolei tez jest kuzynka w tym samym wieku, ale ja planowałam ją bez osoby zaprosić, bo to jeszcze takie dziecko...
Uważam, że takie kwestie trzeba rozpatrywac indywidualnie
TŻ ze swojej strony rozpatruje indywidualnie (bo to jednak wyjazd i spory koszt, jego Mama nie chce zapraszać osób towarzyszących dla niektórych, ponieważ to duże dzieci), ja ze swojej wezmę zasadę pełnoletności - masz 18 lat, możesz wziąć ze sobą osobę towarzyszącą. No chyba, że jakaś wyjątkowa sytuacja
Szczerze mówiąc, branie koleżanek/kolegów ze sobą, ponieważ nie ma się pary, jest bezsensowne. Na Białorusi osoby bez pary przychodzą same i świetnie się bawią, popieram to całą sobą.

Edytowane przez cude
Czas edycji: 2013-08-31 o 12:26
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 12:30   #3874
kuli1986
Raczkowanie

Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:
witajcie, ogolnie chcialam Wam powiedziec ze "prawie" znikam z tego forum, bede was podczytywac i czasem sie udziele ale ogolnie bedzie to bardzo rzadko. Sis o ktorej Wam opowiadałam przeczytala kilka moich komentarzy na temat swój i naszej rodziny i naopowiadala w domu taki stek bzdur ze to sie w glowie nie miesci przez co oczywiscie bede miala problemy. Nie wiem co zamierza w ten sposob zyskac ale nie zamierzam dawac jej pretekstow do utrudniania mi zycia. Takze do miłego
Co za paranoja, ludzie maja tupet :p jak chcą to zawsze cos wynajda. Swoja drogą jak ona Cie tutaj znalazła? ,

kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 12:36   #3875
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc, branie koleżanek/kolegów ze sobą, ponieważ nie ma się pary, jest bezsensowne. Na Białorusi osoby bez pary przychodzą same i świetnie się bawią, popieram to całą sobą.
W pełni popieram! Nie będę jednak nalegać, żeby kuzynkę Tż zaprosić samą, skoro mu zależy, żeby było inaczej to niech tak będzie

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 12:39   #3876
misia880
Zakorzenienie

Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

w klubie mozesz pisac - ja obiecuje kazdego sprawdzac

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 12:56   #3877
cude
Zadomowienie

Szukam PM z Augustowa/Suwałk. Są tu jakieś?
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 14:27   #3878
ijaa
Zakorzenienie

Dla Pań które robią same zaproszenia/winietki, czy inne duperele i planują wycinać coś w swoich 'produkcjach' to w biedronie są śmieszne dziurkacze które dziurkują w różne kształty.
Widziałam ostatnio takie w sklepie papierniczym, ale były droższe i nie znalazłam odpowiedniego.
Ja dorwałam zestaw trzech gdzie interesował mnie największy - całkiem spore pokarbowane serduszko.
Idealnie się nada do mojego pomysłu.

Zarządziliśmy z TŻ dzisiaj porządku domowe - mycie okien i takie tam oraz trochę 'budowlanki' w domu - lubimy tak sobie coś od czasu do czasu zmienić.
Teraz chwila relaksu, coś tam jeszcze zrobić, a później wybieramy się na randkę - obiad i piwko na mieście.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 14:31   #3879
ParisParisienne
Rozeznanie

Ja uwielbiam randki z moim Tz......

Dziewczyny, ktoras z Was chciala krotka biala sukienka na porpawiny, taka koronkowa, z pieknymi plecami. Ale cena byla zaporowa, chyba z 599 ( dolarow? ). Znalazlam chyba identyczna za duuuuuuuuuuuuuuzo mniejsze pieniadze

http://www.robes-paris.com/en/2417-c...025962800.html

Edytowane przez ParisParisienne
Czas edycji: 2013-08-31 o 14:49
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 14:52   #3880
Soul89
Zadomowienie

A ja wczoraj odebrałam pierwszą "partię" muszli do dekoracji.. całe pudło po butach prosto z Grecji

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 15:15   #3881
misia880
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
A ja wczoraj odebrałam pierwszą "partię" muszli do dekoracji.. całe pudło po butach prosto z Grecji
masz jakis pomysl jak wyslac muszle ??

Stary 2013-08-31, 15:30   #3882
missmalezji
Wtajemniczenie

Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

melduje sie ze zyje, ale nie nadrabiam bylam wczoraj w salonie,bo hylam niedaleko, kazali dzwonic na poczatku tygodnia zeby sie umowic.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 15:41   #3883
flosssy
Raczkowanie

Dziewczyny a ja zaś z kolejnym pytaniem do Was. Byliśmy dziś z TŻ w Aparcie zerknąć na obrączki, mamy ślub dopiero za rok, więc kupować chcemy albo pod koniec tego roku albo na początku przyszłego. Powiedzcie mi jakiej próby złoto lepiej wybrać? Raczej nie chcemy platyny - za drogo nas wyjdzie. Pani powiedziała, że pr 333 się mniej rysuje ale z kolei może szybciej czernieć. Z kolei pr 585 szybciej się rysuje z racji tego, że znajduje się tam więcej złota przez co obrączka jest bardziej miękka. Co Wy wybieracie?

Btw. byliśmy dziś z TŻ na próbie zespołu i jestem bardzo zadowolona, bo grają świetnie. My (a raczej ja ) zdecydowaliśmy się na zespół 5osobowy, z dwoma gitarkami elektrycznymi, basem, keyboardem i perkusją. Jutro jedziemy podpisać umowę

Należysz pan do tych, co to niby spadają z drzewa, ale jakoś nigdy nie spadają na ziemię.

C.R Zafon "Cień wiatru"

04.10.2014 !

flosssy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 15:45   #3884
misia880
Zakorzenienie

Chciałam powiedzieć, że jest mi troszkę przykro, ponieważ starałam się o dostęp do klubu PM 2014 (jestem tu już od 9 miesięcy ) i drugi raz zostałam odrzucona. Rozumiem dziewczyny, że po przebojach z pocztą jesteście ostrożne ( też miałam tam swoje zdjęcia) ale troszkę mi smutno, że przez tak długi okres czasu nie zdobyłam jeszcze Waszego zaufania.
Nie ma pretensji, ale postanowiłam, że napisze, że jest mi smutno

Proszę nie cytować.

Stary 2013-08-31, 16:20   #3885
Blondi2989
Blond forever!

Heeeej

Kurczę, zamiast pracować lub pisać magisterkę to siedzę i Was czytam

Dla dziewczyn z gipsówkami - śliczne bukiety na dekorację sali znalazłam (sama się zastanawiam czy takich nie zrobić)

Ktoś (przepraszam, nie pamiętam kto) wkleił ten lik, że jest na nim jej suknia i welon - a to jest moja sala
http://www.kacperolejnik.com/2012/01...sz/?showpage=2

I dzięki wielkie za ten filmik szwagierki K.T
Firma jest z Gdyni, przepiękny teledysk!
Właśnie napisałam do nich maila o cenę
Są dość nowi na rynku, może cena nie powali nas na kolana

Misia - ja też nie dostałam zaproszenia do klubu - też mnie nie chcą, też byłam trochę zawiedziona, ale trudno
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 528300_144734722366169_496255579_n.jpg (75,1 KB, 13 załadowań)

Edytowane przez Blondi2989
Czas edycji: 2013-08-31 o 16:22
Blondi2989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 16:46   #3886
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
W kwestii kielichów miałam na oku takie
te drugie ładne

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
a gdy ty miałaś 15,5 to czułaś sie jak dziecko?
ja w takim wieku była na weselu wlasnie i nie zaproszono mnie z os. towarzyszącą tylko samą, chociaż miałam wtedy chłopaka i czułam sie wielce urażona
dokładnie. też byłam na weselu jak miałam 15 lat i miałam chłopaka a dostałam bez osoby, siedziałam sama jak palec bo wszyscy naokoło mieli już z osobami i sobie tanczyli, a ja nie chciałam jak piąte koło u wozu sie koło nich kręcic. a towarzystwo 10 latków mnie nie satysfakcjonowało.....

dlatego jak wiem że jakiś kuzyn 15 letni ma dziewczyne, to dostanie zaproszenie z osobą. bo nie chce żeby na moim weselu siedział i sie patrzył jak inni sie bawią

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
Wstawac spiochy!!!!

Ja mam taka refleksje dotyczaca os. towarzyszacej....

Nawet jesli Wasza kuzynka/siostra/brat cioteczny czy kto tam inny maja stalego partnera, ktorego znacie z imienia i nazwiska i wszystko jest cacy, to radze Wam domowic kilka zaproszen czystych, w razie czego gdyby sie jednak rozstali nie po zlosliwosci, ale u znajomych byla taka sytuacja: wszystko wydrukowane i do rozdania, a jedna para wlasnie zerwala i PM NIE MIALA dodatkkowych zaproszen - glupota, wiem i niestety ale ta dziewczyna dostala inne zaproszenie niz wszyscy, takie "recznie" wykonane normalnie wstyd dla tej PM....
ja nie zamierzam na zaproszeniu pisać imieniem i nazwiskiem osoby towarzyszące ( chyba, że są to pewniaki, typu juz narzeczeni ). jak jakis kuzyn 18 letni ma dziewczyne, to pisze jego imie i nazwisko + osoba towarzyszaca i tego problemu nie bede miec

ana909

no co Ty! głupia pipa z tej dziewczyny...... zostań w klubie chociaż z nami

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-31, 16:49   #3887
KaEs
Wtajemniczenie

Witam się

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Dla dziewczyn z gipsówkami - śliczne bukiety na dekorację sali znalazłam (sama się zastanawiam czy takich nie zrobić) dziekuję

Ktoś (przepraszam, nie pamiętam kto) wkleił ten lik, że jest na nim jej suknia i welon - a to jest moja sala

o ile mnie pamięć nie myli to Opiumalfa wklejała Ona ma zazwyczaj nosa do takich rzeczy btw piękną masz salę

Opiumalfa równie i ten film wklejjała Jak dowiesz się jaka cena - daj proszęę znać

Misia - ja też nie dostałam zaproszenia do klubu - też mnie nie chcą, też byłam trochę zawiedziona, ale trudno
Cytat:
Napisane przez flosssy Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja zaś z kolejnym pytaniem do Was. Byliśmy dziś z TŻ w Aparcie zerknąć na obrączki, mamy ślub dopiero za rok, więc kupować chcemy albo pod koniec tego roku albo na początku przyszłego. Powiedzcie mi jakiej próby złoto lepiej wybrać? Raczej nie chcemy platyny - za drogo nas wyjdzie. Pani powiedziała, że pr 333 się mniej rysuje ale z kolei może szybciej czernieć. Z kolei pr 585 szybciej się rysuje z racji tego, że znajduje się tam więcej złota przez co obrączka jest bardziej miękka. Co Wy wybieracie?

Nie mam kompletnie pojęcia i tez sie chętnie dowiem

Btw. byliśmy dziś z TŻ na próbie zespołu i jestem bardzo zadowolona, bo grają świetnie. My (a raczej ja ) zdecydowaliśmy się na zespół 5osobowy, z dwoma gitarkami elektrycznymi, basem, keyboardem i perkusją. Jutro jedziemy podpisać umowę
gratuluję

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam randki z moim Tz......

Dziewczyny, ktoras z Was chciala krotka biala sukienka na porpawiny, taka koronkowa, z pieknymi plecami. Ale cena byla zaporowa, chyba z 599 ( dolarow? ). Znalazlam chyba identyczna za duuuuuuuuuuuuuuzo mniejsze pieniadze

http://www.robes-paris.com/en/2417-c...025962800.html

Była już tutaj wstawiana, ale miło że o Nas pamiętasz choć i tak jest droga... ale przepiekna!

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Dla Pań które robią same zaproszenia/winietki, czy inne duperele i planują wycinać coś w swoich 'produkcjach' to w biedronie są śmieszne dziurkacze które dziurkują w różne kształty.
:

ooooooooooo w tkim razie będę dzisiaj w biedrze!! Dzięki Kochana za info!! Dziurkacze przydadza mi się do koperty

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 18:02   #3888
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

W klubie możesz spokojnie pisać, tam potrzebne zaproszenie
wiem, taki mam zamiar

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
No wlasnie jak juz Ad rem napisala, zostan z nami w klubie tylko moze uprzedz misie kogo nie akceptowac

My jedziemy dzis do kosciola, porozmawiac
wiesz, ja nie wiem czy ona sie udziela tu pod jakims nickiem ale watpie. Zreszta to juz bylby szczyt gówniarstwa z jej strony.

Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość
Co za paranoja, ludzie maja tupet :p jak chcą to zawsze cos wynajda. Swoja drogą jak ona Cie tutaj znalazła? ,

w pracy na firmowym komputerze musiala wynalezc w historii. Usuwamy ją ale zawsze cos tam w pamieci zostanie
Cytat:
w klubie mozesz pisac - ja obiecuje kazdego sprawdzac

trzymam za slowo

Cytat:
Chciałam powiedzieć, że jest mi troszkę przykro, ponieważ starałam się o dostęp do klubu PM 2014 (jestem tu już od 9 miesięcy ) i drugi raz zostałam odrzucona. Rozumiem dziewczyny, że po przebojach z pocztą jesteście ostrożne ( też miałam tam swoje zdjęcia) ale troszkę mi smutno, że przez tak długi okres czasu nie zdobyłam jeszcze Waszego zaufania.
Nie ma pretensji, ale postanowiłam, że napisze, że jest mi smutno

Proszę nie cytować.
ależ przeciez nalezysz do klubu?

Cytat:
Heeeej

Dla dziewczyn z gipsówkami - śliczne bukiety na dekorację sali znalazłam (sama się zastanawiam czy takich nie zrobić)

kazda chetna osoba informuje ze chce zaproszenie i je dostaje zadna z nas nie dostala zaproszenia ot tak, tylko sie deklarowalysmy ze chcemy przystapic.

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
te drugie ładne

dokładnie. też byłam na weselu jak miałam 15 lat i miałam chłopaka a dostałam bez osoby, siedziałam sama jak palec bo wszyscy naokoło mieli już z osobami i sobie tanczyli, a ja nie chciałam jak piąte koło u wozu sie koło nich kręcic. a towarzystwo 10 latków mnie nie satysfakcjonowało.....

dlatego jak wiem że jakiś kuzyn 15 letni ma dziewczyne, to dostanie zaproszenie z osobą. bo nie chce żeby na moim weselu siedział i sie patrzył jak inni sie bawią

ja nie zamierzam na zaproszeniu pisać imieniem i nazwiskiem osoby towarzyszące ( chyba, że są to pewniaki, typu juz narzeczeni ). jak jakis kuzyn 18 letni ma dziewczyne, to pisze jego imie i nazwisko + osoba towarzyszaca i tego problemu nie bede miec

ana909

no co Ty! głupia pipa z tej dziewczyny...... zostań w klubie chociaż z nami
zostaje zostaje

Edytowane przez ana909
Czas edycji: 2013-08-31 o 18:04
ana909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 18:04   #3889
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Heeeej

chcialam tam robic nasze wesele jakby bylo w PL!
Piekna sala, cudowna wrecz, mysle, ze jedna z piekniejszych jakie widzialam w PL!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 18:14   #3890
misia880
Zakorzenienie

ana ale to nie o ten klub chodzi.

Stary 2013-08-31, 18:23   #3891
Lemon_Drop
Zadomowienie

Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Witam się sobotnio po pierwszych przymiarkach Moje internetowe typy zostały obalone i w dniu ślubu wystąpię - UWAGA ! - w księżniczce!!! Zupełnie się w tym fasonie nie widziałam, myślałam że mnie skróci i pogrubi, a tu pełne zaskoczenie Litera A i śliczne koronki jednak nie są dla mnie..
Nie mam niestety żadnych zdjęć, w jednym salonie dało radę zrobić, ale jako, że był to pierwszy salon zupełnie o tym zapomniałam z przejęcia
Nie mam też wybranego konkretnego modelu, ale wiem że moja suknia to będzie na pewno księżniczka z dekoltem w serduszko, odcinana mocno od linii bioder lub z takim wydłużonym gorsetem w trójkąt.
Lubelskie salony:
Salon nr 1 - Demi -duży ruch i niestety nie udało się nic zmierzyć, bo klientki były poumawiane co godzinę. Na pewno wrócę tam jeszcze pod koniec września.

Salon nr 2 - Margarett - po-ra-żka! Pani dała nam do pooglądania katalogi i sobie poszła, więc od razu wyszłyśmy. Byłam z koleżanką, która ma ślub w maju, więc razem chciałysmy pomierzyć.

Salon (w zasadzie komis) nr 3 - Vestido - bardzo miłe panie. Ze strony internetowej wybrałam sobie 4 modele, które chciałam zmierzyć, dwa z nich już się sprzedały. Pierwsza suknia Herm's model Carliss - zał. 1 - zupełnie nie dla mnie - zabudowana góra strasznie mnie skraca ;/
Tam też przymierzyłam księżniczkę która zrobiła mi taaaką talię Przymierzyłam jeszcze jakiś model w lit. A, ale zupełnie w niej ginęłam - odpada.

Salon 4 - Jacqueline - niestety Pani zajęta co najmniej do końca września, a jak się dowiedziała że ślub za rok, to w ogóle kazał mi przyjść po nowym roku.

Salon 5 - Passion - akurat była dziewczyna na przymiarce więc nic nie zmierzyłyśmy, ale wrócę tam innym razem bo znalazłam ładną księżniczkę.

Salon 6 - Regina Diamante - baardzo miła obsługa! Akurat była 1 klientka, więc zaczekałyśmy jakieś 10 minut, potem przymierzyłam kilka sukienek, bardzo szczerze mówiła kiedy sukienka pogrubiała itp. Koleżanka również przymierzyła kilka sukien, ale wszystkie zgodnie stwierdziłyśmy że w żadnej nie było WOW, więc zaprosiła nas w grudniu jak pojawi się nowa kolekcja.

Salon 7 - Estelle - również bardzo miła sprzedawczyni. Koleżanka zmierzyła tam 2 suknie - i w obydwu wyglądała świetnie

Podsumowując: do odwiedzenia mam na pewno Demi, Estelle, ReginaDiamante i Passion.
Ideał to coś takiego (w Regina Diamante będzie pod koniec roku):
http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3765

Mam również prośbę żebyście zerknęły na mojego foto bo jakieś wątpliwości mnie ogarniają www.fotolukasso.pl
Zaznaczam, ze lubię kolorowe i pełne ruchu zdjęcia

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
PAtrzcie co dzis cudnego kupiłam Opaske do włosów chyba na ślub bedzie, jeszcze zobacze, zdaje sie ze Karooolecka ostattnio czegos takiego szukała????
Kosztowała mnie 5.99 w Pepco
Cudo!!!

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Apropo gości jeszcze to, mam pytanie:
od jakiego wieku zapraszacie z osobą towarzyszącą??
Wszystkich powyżej 18-stu.
Mieliśmy od 16-stu, mam jedną kuzynkę w tym wieku, ale po prostu ją zapytam czy chce sama czy z osobą.

Cytat:
Napisane przez martucha0205 Pokaż wiadomość
dziewczyny co myslicie ovtym fotografie??http://www.koteras-sluby.pl/
Podobają mi się, lubię takie zdjęcia
Cytat:
Wracaj szybko!
Stary 2013-08-31, 18:27   #3892
ana909
Erudycja

Cytat:
ana ale to nie o ten klub chodzi.

a jest jeszcze jakis?
Stary 2013-08-31, 18:34   #3893
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
a jest jeszcze jakis?
tak jest klub Panny Mlode 2014.

Stary 2013-08-31, 18:38   #3894
Basia _W
Raczkowanie

Ja także się melduję. Ślubuję 06.09.2013.
Basia _W jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 18:41   #3895
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basia _W Pokaż wiadomość
Ja także się melduję. Ślubuję 06.09.2013.
2013?
witaj, opowiadaj o was

Stary 2013-08-31, 18:47   #3896
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
tak jest klub Panny Mlode 2014.

jest jest.... ja tez wiem, ze jest, ale nie wiem czy mnie zechca
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 18:50   #3897
ana909
Erudycja

A to przepraszam, myslalam ze jest tylko jeden klub, o tamtym nie mialam pojecia i nikt o nim nie wspomnial kiedy myslalysmy o zalozeniu klubu do plotkowania...
Stary 2013-08-31, 18:52   #3898
exist_
Zakorzenienie

Misia - po paru nieprzyjemnościach jakie miałyśmy z pocztą zdecydowałyśmy się na bardziej rygorystyczne zasady przyjęcia do klubu. Są tam nasze zdjęcia, prywatne informacje, dziewczyny piszą o intymnych sprawach. Podjęłyśmy decyzję, że aby dostać się do klubu, osoba kandydująca musi otrzymać 100% poparcie osób w klubie. Brak zgody nawet jednej osoby niestety na jakiś czas wyklucza taką osobę. Rozumiem, że chcesz być przyjęta, ale postaraj się zrozumieć, że nie możemy Cię przyjąć wbrew którejś z nas - bo naruszymy zaufanie którym właśnie ta dziewczyna nas obdarzyła. Być może będziesz musiała dłużej poczekać.
Stary 2013-08-31, 18:55   #3899
gornek
Zakorzenienie

Ufff nadrobiłam parenascie stron, widze ze przewijał sie temat os twarzyszacych do małolatów :p u mnie nie bedzie takowych osob, poza moim bratem lat 17 i mozliwe,ze dzieci siostry mojego TZ. Mam troche kuzynostwa, ale nie zapraszam kazdego, bo stwierdzialm ,ze nie zaprosze ich bo wypada, nie mam z nimi zadnego kontaktu, nie mamy o czym pogadac wiec zbedne mi ich towarzystwo. Zapewne beda pretensje dziadkow, ze zapraszam kazdego poza tymi 2 (od strony taty) a to sa dziadka pupilki, ale trudno to moje wesele i zapraszam kogo mam ochote.
Juz sie nasluchalam, od dziadkow kogo mi wypada zaprosic a kogo nie, chyba sie na mnie obrazili jak powiedzialam, ze liste gosci juz mam i tych osob tam nie ma, ale coz :p
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 19:03   #3900
misia880
Zakorzenienie

exist - ja rozumiem te zasady. Nie mam pretensji- ale kierowalam moje slowa do osob, ktore mnie odrzucily. na poczcie byly tez moje zdjecia, z wiekszoscia mamy sie w znajomych na fb - dlatego troszke nie rozumiem decyzji ze do klubu nie.
ale ok nie wpycham sie tam gdzie mnie nie chca, choc troche to boli.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości