|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Cytat:
Uważam, że takie kwestie trzeba rozpatrywac indywidualnie ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
|
|
#3872 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Cytat:
![]() My jedziemy dzis do kosciola, porozmawiac
|
|
#3873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc, branie koleżanek/kolegów ze sobą, ponieważ nie ma się pary, jest bezsensowne. Na Białorusi osoby bez pary przychodzą same i świetnie się bawią, popieram to całą sobą. Edytowane przez cude Czas edycji: 2013-08-31 o 12:26 |
|
|
|
|
#3874 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
w klubie mozesz pisac - ja obiecuje kazdego sprawdzac
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3877 |
|
Zadomowienie
|
Szukam PM z Augustowa/Suwałk. Są tu jakieś?
|
|
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
Dla Pań które robią same zaproszenia/winietki, czy inne duperele i planują wycinać coś w swoich 'produkcjach' to w biedronie są śmieszne dziurkacze które dziurkują w różne kształty.
![]() Widziałam ostatnio takie w sklepie papierniczym, ale były droższe i nie znalazłam odpowiedniego. Ja dorwałam zestaw trzech gdzie interesował mnie największy - całkiem spore pokarbowane serduszko. ![]() Idealnie się nada do mojego pomysłu. ![]() Zarządziliśmy z TŻ dzisiaj porządku domowe - mycie okien i takie tam oraz trochę 'budowlanki' w domu - lubimy tak sobie coś od czasu do czasu zmienić. Teraz chwila relaksu, coś tam jeszcze zrobić, a później wybieramy się na randkę - obiad i piwko na mieście.
|
|
#3879 |
|
Rozeznanie
|
Ja uwielbiam randki z moim Tz......
Dziewczyny, ktoras z Was chciala krotka biala sukienka na porpawiny, taka koronkowa, z pieknymi plecami. Ale cena byla zaporowa, chyba z 599 ( dolarow? ). Znalazlam chyba identyczna za duuuuuuuuuuuuuuzo mniejsze pieniadze ![]() http://www.robes-paris.com/en/2417-c...025962800.html Edytowane przez ParisParisienne Czas edycji: 2013-08-31 o 14:49 |
|
|
|
#3880 |
|
Zadomowienie
|
A ja wczoraj odebrałam pierwszą "partię" muszli do dekoracji..
całe pudło po butach prosto z Grecji
|
#3881 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Cytat:
??Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3882 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
melduje sie ze zyje, ale nie nadrabiam
bylam wczoraj w salonie,bo hylam niedaleko, kazali dzwonic na poczatku tygodnia zeby sie umowic. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3883 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a ja zaś z kolejnym pytaniem do Was. Byliśmy dziś z TŻ w Aparcie zerknąć na obrączki, mamy ślub dopiero za rok, więc kupować chcemy albo pod koniec tego roku albo na początku przyszłego. Powiedzcie mi jakiej próby złoto lepiej wybrać? Raczej nie chcemy platyny - za drogo nas wyjdzie. Pani powiedziała, że pr 333 się mniej rysuje ale z kolei może szybciej czernieć. Z kolei pr 585 szybciej się rysuje z racji tego, że znajduje się tam więcej złota przez co obrączka jest bardziej miękka. Co Wy wybieracie?
Btw. byliśmy dziś z TŻ na próbie zespołu i jestem bardzo zadowolona, bo grają świetnie. My (a raczej ja
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam powiedzieć, że jest mi troszkę przykro, ponieważ starałam się o dostęp do klubu PM 2014 (jestem tu już od 9 miesięcy ) i drugi raz zostałam odrzucona. Rozumiem dziewczyny, że po przebojach z pocztą jesteście ostrożne ( też miałam tam swoje zdjęcia) ale troszkę mi smutno, że przez tak długi okres czasu nie zdobyłam jeszcze Waszego zaufania.
Nie ma pretensji, ale postanowiłam, że napisze, że jest mi smutno ![]() Proszę nie cytować. |
|
|
|
#3885 |
|
Blond forever!
|
Heeeej
![]() Kurczę, zamiast pracować lub pisać magisterkę to siedzę i Was czytam ![]() Dla dziewczyn z gipsówkami - śliczne bukiety na dekorację sali znalazłam (sama się zastanawiam czy takich nie zrobić) Ktoś (przepraszam, nie pamiętam kto) wkleił ten lik, że jest na nim jej suknia i welon - a to jest moja sala ![]() http://www.kacperolejnik.com/2012/01...sz/?showpage=2 I dzięki wielkie za ten filmik szwagierki K.T ![]() Firma jest z Gdyni, przepiękny teledysk! Właśnie napisałam do nich maila o cenę ![]() Są dość nowi na rynku, może cena nie powali nas na kolana ![]() Misia - ja też nie dostałam zaproszenia do klubu - też mnie nie chcą, też byłam trochę zawiedziona, ale trudno
Edytowane przez Blondi2989 Czas edycji: 2013-08-31 o 16:22 |
|
|
|
#3886 | ||
|
Zakorzenienie
|
te drugie ładne
![]() Cytat:
dlatego jak wiem że jakiś kuzyn 15 letni ma dziewczyne, to dostanie zaproszenie z osobą. bo nie chce żeby na moim weselu siedział i sie patrzył jak inni sie bawią Cytat:
i tego problemu nie bede miec ![]() ana909 no co Ty! głupia pipa z tej dziewczyny...... zostań w klubie chociaż z nami
|
|
|
#3887 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam się
![]() Cytat:
Cytat:
gratuluję ![]() Cytat:
Była już tutaj wstawiana, ale miło że o Nas pamiętasz choć i tak jest droga... ale przepiekna!Cytat:
ooooooooooo w tkim razie będę dzisiaj w biedrze!! Dzięki Kochana za info!! Dziurkacze przydadza mi się do koperty
|
||||
|
|
|
#3888 | |||||||
|
Erudycja
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zadna z nas nie dostala zaproszenia ot tak, tylko sie deklarowalysmy ze chcemy przystapic.Cytat:
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez ana909 Czas edycji: 2013-08-31 o 18:04 |
|||||||
|
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piekna sala, cudowna wrecz, mysle, ze jedna z piekniejszych jakie widzialam w PL! |
|
|
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
ana ale to nie o ten klub chodzi.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3891 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Witam się sobotnio po pierwszych przymiarkach
Moje internetowe typy zostały obalone i w dniu ślubu wystąpię - UWAGA ! - w księżniczce!!! Zupełnie się w tym fasonie nie widziałam, myślałam że mnie skróci i pogrubi, a tu pełne zaskoczenie Litera A i śliczne koronki jednak nie są dla mnie..Nie mam niestety żadnych zdjęć, w jednym salonie dało radę zrobić, ale jako, że był to pierwszy salon zupełnie o tym zapomniałam z przejęcia ![]() Nie mam też wybranego konkretnego modelu, ale wiem że moja suknia to będzie na pewno księżniczka z dekoltem w serduszko, odcinana mocno od linii bioder lub z takim wydłużonym gorsetem w trójkąt. Lubelskie salony: Salon nr 1 - Demi -duży ruch i niestety nie udało się nic zmierzyć, bo klientki były poumawiane co godzinę. Na pewno wrócę tam jeszcze pod koniec września. Salon nr 2 - Margarett - po-ra-żka! Pani dała nam do pooglądania katalogi i sobie poszła, więc od razu wyszłyśmy. Byłam z koleżanką, która ma ślub w maju, więc razem chciałysmy pomierzyć. Salon (w zasadzie komis) nr 3 - Vestido - bardzo miłe panie. Ze strony internetowej wybrałam sobie 4 modele, które chciałam zmierzyć, dwa z nich już się sprzedały. Pierwsza suknia Herm's model Carliss - zał. 1 - zupełnie nie dla mnie - zabudowana góra strasznie mnie skraca ;/ Tam też przymierzyłam księżniczkę która zrobiła mi taaaką talię Salon 4 - Jacqueline - niestety Pani zajęta co najmniej do końca września, a jak się dowiedziała że ślub za rok, to w ogóle kazał mi przyjść po nowym roku. Salon 5 - Passion - akurat była dziewczyna na przymiarce więc nic nie zmierzyłyśmy, ale wrócę tam innym razem bo znalazłam ładną księżniczkę. Salon 6 - Regina Diamante - baardzo miła obsługa! Akurat była 1 klientka, więc zaczekałyśmy jakieś 10 minut, potem przymierzyłam kilka sukienek, bardzo szczerze mówiła kiedy sukienka pogrubiała itp. Koleżanka również przymierzyła kilka sukien, ale wszystkie zgodnie stwierdziłyśmy że w żadnej nie było WOW, więc zaprosiła nas w grudniu jak pojawi się nowa kolekcja. Salon 7 - Estelle - również bardzo miła sprzedawczyni. Koleżanka zmierzyła tam 2 suknie - i w obydwu wyglądała świetnie Podsumowując: do odwiedzenia mam na pewno Demi, Estelle, ReginaDiamante i Passion. Ideał to coś takiego (w Regina Diamante będzie pod koniec roku): http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3765 Mam również prośbę żebyście zerknęły na mojego foto bo jakieś wątpliwości mnie ogarniają www.fotolukasso.plZaznaczam, ze lubię kolorowe i pełne ruchu zdjęcia ![]() Cytat:
Cytat:
Mieliśmy od 16-stu, mam jedną kuzynkę w tym wieku, ale po prostu ją zapytam czy chce sama czy z osobą. Cytat:
Cytat:
|
|
#3892 |
|
Erudycja
|
a jest jeszcze jakis?
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
tak jest klub Panny Mlode 2014.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3894 |
|
Raczkowanie
|
Ja także się melduję. Ślubuję 06.09.2013.
|
|
|
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
2013?
witaj, opowiadaj o was Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3896 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3897 |
|
Erudycja
|
A to przepraszam, myslalam ze jest tylko jeden klub, o tamtym nie mialam pojecia i nikt o nim nie wspomnial kiedy myslalysmy o zalozeniu klubu do plotkowania...
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
Misia - po paru nieprzyjemnościach jakie miałyśmy z pocztą zdecydowałyśmy się na bardziej rygorystyczne zasady przyjęcia do klubu. Są tam nasze zdjęcia, prywatne informacje, dziewczyny piszą o intymnych sprawach. Podjęłyśmy decyzję, że aby dostać się do klubu, osoba kandydująca musi otrzymać 100% poparcie osób w klubie. Brak zgody nawet jednej osoby niestety na jakiś czas wyklucza taką osobę. Rozumiem, że chcesz być przyjęta, ale postaraj się zrozumieć, że nie możemy Cię przyjąć wbrew którejś z nas - bo naruszymy zaufanie którym właśnie ta dziewczyna nas obdarzyła. Być może będziesz musiała dłużej poczekać.
|
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff nadrobiłam parenascie stron, widze ze przewijał sie temat os twarzyszacych do małolatów :p u mnie nie bedzie takowych osob, poza moim bratem lat 17 i mozliwe,ze dzieci siostry mojego TZ. Mam troche kuzynostwa, ale nie zapraszam kazdego, bo stwierdzialm ,ze nie zaprosze ich bo wypada, nie mam z nimi zadnego kontaktu, nie mamy o czym pogadac wiec zbedne mi ich towarzystwo. Zapewne beda pretensje dziadkow, ze zapraszam kazdego poza tymi 2 (od strony taty) a to sa dziadka pupilki, ale trudno to moje wesele i zapraszam kogo mam ochote.
Juz sie nasluchalam, od dziadkow kogo mi wypada zaprosic a kogo nie, chyba sie na mnie obrazili jak powiedzialam, ze liste gosci juz mam i tych osob tam nie ma, ale coz :p
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
exist - ja rozumiem te zasady. Nie mam pretensji- ale kierowalam moje slowa do osob, ktore mnie odrzucily. na poczcie byly tez moje zdjecia, z wiekszoscia mamy sie w znajomych na fb - dlatego troszke nie rozumiem decyzji ze do klubu nie.
ale ok nie wpycham sie tam gdzie mnie nie chca, choc troche to boli.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

30.08.2014 

gratuluję