Panny Młode 2015 cz. 6 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-31, 19:22   #4291
mariamarysienka
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Kebab z kurczakiem!!!! O niiiiie, ale zrobiłam sie glodna .... Ostatnio wręcz zjadlam wszelkie kapusty, ktore w kebabie sa (a kapust nie jadam! )
O fuj, nie znoszę kebabów To mięso mi kompletnie nie smakuje, a próbowałam już wielu.

Cytat:
Napisane przez Bacardi_ Pokaż wiadomość
Czy Wy też jak przeglądacie te klipy od kamerzystów, wszystko wydaje się wam takie nudne i sztuczne? Grr.. może ja tylko jestem wybredna :/
Często mi się tak wydaje bo tak naprawdę nie ma zbyt wielu dobrych kamerzystów Mimo wszystko wielu ma jeszcze tendencje do kręcenia nudnego jak flaki z olejem filmu ze scenkami, gdzie goście jedzą rosół. Do tej pory podobał mi się tylko kamerzysta iixi i Czarodzieje Wspomnień (czy marzeń?), których chyba chciała i chyba ma pejlin. O, właśnie sobie przypomniałam, że miałam poszukać czy gdzieś na lubelszczyźnie jest dobry kamerzysta, który kręci lustrzanką Nie wiecie, gdzie można sobie tak poszukać kamerzystów, w sensie czy są do tego jakieś portale?

Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość
MariaMarysieńka życzę Ci, żebyś była. Ja jestem dumna z tego, że jestem pielęgniarką, bo jak to powiedziała moja koleżanka "wolę być mądrą pielęgniarką niż głupim lekarzem". Nie chce tutaj Cię urazić, tylko z mojej perspektywy wiele osób chce i jest na lekarskim ale niewiele się nadaje. Prosta sytuacja, szukujemy się do operacji, rozkładamy narzędzia, przykrywamy serwetą, zostawiamy obłożenie. Anestezja zakładała centralkę, później coś tam jeszcze więc poszłyśmy do socjalnego. Wchodzimy, a młoda Pani Doktor oparta o nasz sterylny stół.. i wszystko do wymiany "bo się zapomniała". A później w czasie operacji robiła zdjęcia telefonem, który prawie wpadł jej w pole operacyjne.
Ależ ja totalnie zdaję sobie sprawę, że bardzo wielu lekarzy to bezmózgie konowały, które do niczego się nie nadają Przykład tej lekarki to jeden z setek tysięcy podobnych, gdzie lekarze wykazują się skrajną głupotą.

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
ale potem poszliśmy do OBI i jesteśmy pozytywnie zaskoczeni cenami drzwi, jest wybór w wielu ładnych i to za niewielką kwotę

tak samo jak aranżacje łazienek - super w tym wypadku mamy wspólną koncepcję, będziemy mieć malutką łazienkę, ale w OBI były przykłady jeszcze mniejszych łazienek, które wyglądały pięknie i coś stamtąd na pewno wybierzemy
O tak, potwierdzam, w obi są naprawdę fajne aranżacje łazienek

Współczuję, że niezbyt udało się dojść do porozumienia z Tż Może w końcu zacznie mu się więcej podobać i umeblowanie pójdzie jak z płatka

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 20:03   #4292
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
O fuj, nie znoszę kebabów To mięso mi kompletnie nie smakuje, a próbowałam już wielu.

Często mi się tak wydaje bo tak naprawdę nie ma zbyt wielu dobrych kamerzystów Mimo wszystko wielu ma jeszcze tendencje do kręcenia nudnego jak flaki z olejem filmu ze scenkami, gdzie goście jedzą rosół. Do tej pory podobał mi się tylko kamerzysta iixi i Czarodzieje Wspomnień (czy marzeń?), których chyba chciała i chyba ma pejlin. O, właśnie sobie przypomniałam, że miałam poszukać czy gdzieś na lubelszczyźnie jest dobry kamerzysta, który kręci lustrzanką Nie wiecie, gdzie można sobie tak poszukać kamerzystów, w sensie czy są do tego jakieś portale?

Ależ ja totalnie zdaję sobie sprawę, że bardzo wielu lekarzy to bezmózgie konowały, które do niczego się nie nadają Przykład tej lekarki to jeden z setek tysięcy podobnych, gdzie lekarze wykazują się skrajną głupotą.

O tak, potwierdzam, w obi są naprawdę fajne aranżacje łazienek

Współczuję, że niezbyt udało się dojść do porozumienia z Tż Może w końcu zacznie mu się więcej podobać i umeblowanie pójdzie jak z płatka
Ja ogolnie nic poza kurczakiem nie jadam, wiec hm . Kebab z kurczakiem jest cudownie pyszny . I nie żebym odliczala, ale TZ 2 minuty temu skończył prace wiec w ciagu 1-1,5h bede miec kebabka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-31, 20:04   #4293
joasia-a
Zakorzenienie

A nam się zdarzył kiedyś taki kebab.. co gorsze wychwalany przez współlokatorkę i jej siostra nam kupiłam.. mięso to to na pewno nie było........ do tego w dziwnym ciescie.. tragedia ;p
Stary 2013-08-31, 20:10   #4294
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
A nam się zdarzył kiedyś taki kebab.. co gorsze wychwalany przez współlokatorkę i jej siostra nam kupiłam.. mięso to to na pewno nie było........ do tego w dziwnym ciescie.. tragedia ;p
Oj jak zle trafiliscie zapraszam na kebaba do che w edi palce lizac ja w sumie jeszcze chyba nigdy nie jadłam kebaba w nieznanym miejscu :P... W Tarnowie to na rynku od strony wielkich schodów jest super (względnie nowe wg mnie, na środku mniej wiecej rynku, wchodzi sie w bramę i potem w lewo ), a w Edi tylko w Che . O i jeszcze w Wiedniu ostatnio jedliśmy, ale tez wg mojego brata najlepszy kebab , był smakowy .

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

A wracając do tematyki ślubnej jutro w końcu mam dzienna zmianę, wiec po pracy, wlasnie postanowiłam, ze przegladne ebay i zamówie sobie rożne duperelki i te tiule tez

Stary 2013-08-31, 20:50   #4295
mapia1990
Raczkowanie

Cytat:
W ogóle pojechałam do domu w tamten weekend, sobota, kawka ciasteczko i sprzątanie. Zdjęłam pierścionek i położyłam jak zwykle na półkę z książkami. Gadałyśmy z mamą coś o nim, założyłam go na palec serdeczny, fajnie fajne ale luźno NO I ODŁOŻYŁAM GO. Wpadam z odkurzaczem do mojego pokoju a pierścionka nie ma.. Szukam wszędzie, pytam się mamy czy go nie ma na palcu bo go przymierzała, mówi, że nie. Myślę "zgubiłam go, miałam na serdecznym palcu i mi spadł". Przeszukałam kosz w kiblu, worek w odkurzaczu, wszystkie kąty. Zaczęłam ryczeć. Tata się pyta co się stało, biedy się przejął. W końcu mama powiedziała, że schowała go za szkłem u mnie w pokoju bo tam kot mi go nie zrzuci co za stresss....
Ojejku wiem co czułas. Ja tez raz miałam podobnie, tylko, ze ja naparwdę zgubiłam! I znalażłam go w łazience, obok toalety :/ tzn w koszyku obok. Nawet nie wiem kiedy mi sie zsunął i wpadł akurat tam
Stary 2013-08-31, 20:52   #4296
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez mapia1990 Pokaż wiadomość
Ojejku wiem co czułas. Ja tez raz miałam podobnie, tylko, ze ja naparwdę zgubiłam! I znalażłam go w łazience, obok toalety :/ tzn w koszyku obok. Nawet nie wiem kiedy mi sie zsunął i wpadł akurat tam
To jest jeden z moich koszmarow. Nie raz jak nie czuje pierscionka, to z mega przerażeniem patrze na palec. Na szczęście wciaz go mam . Ale juz tak zgubilam jednego złotego kolczyka od Rodziców . Zostawiłam w łazience, a kolejnego dnia był tylko jeden, ale nikt nic nie wie, nikt nic nie widział i nie znalazłam .

Stary 2013-08-31, 20:54   #4297
mapia1990
Raczkowanie

Cytat:
To jest jeden z moich koszmarow. Nie raz jak nie czuje pierscionka, to z mega przerażeniem patrze na palec. Na szczęście wciaz go mam . Ale juz tak zgubilam jednego złotego kolczyka od Rodziców . Zostawiłam w łazience, a kolejnego dnia był tylko jeden, ale nikt nic nie wie, nikt nic nie widział i nie znalazłam .

Ja już po prostu nie noszę go na serdecznym palcu tylko na środkowym Z serdecznego się zsuwał, a ze środkowego nie zejdzie i mam go non stop
Stary 2013-08-31, 21:05   #4298
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
Ja już po prostu nie noszę go na serdecznym palcu tylko na środkowym Z serdecznego się zsuwał, a ze środkowego nie zejdzie i mam go non stop
Ja wychodzi na to, ze na szczęście kość mam nieco grubsza, wiec sam z siebie sie zsunac nie powinien . No chyba, ze delikatnie mu pomogę...ale nie pomagam i jest ze mna praktycznie non stop od prawie 5 miesięcy . W ogole okropnie szybko ten czas leci... ani sie obejrzymy i bedzie juz 2015!

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Hahaha, odnośnie tiulow... całkiem o tym zapomniałam, bo wczoraj tak o złożyłam ofertę w licytacji . Dałam niska kwotę, wiec stwierdziłam ze i tak nie wygram. Wlasnie dostałam maila, ze wygrałam aukcje hahah no i mam ponad 90m tiulu za niecałe 25zl .

Stary 2013-08-31, 21:07   #4299
mariamarysienka
Zakorzenienie

A ja w przyszłym roku będę miała wrześniowe wesele Jednak brat cioteczny zamiast na czerwiec, namyślił się na wrzesień, prawdopodobnie 20 I jeszcze jedno mam 26 lipca. Na razie tyle, ale Tż mówi, że jego brat cioteczny możliwe, że w przyszłym roku się ożeni i jeszcze ma zaręczoną siostrę cioteczną, która też być może w przyszłym roku zmieni stan cywilny Sama najbliższa rodzina, nieźle się zwaliło w jednym czasie.

I love you
I will
I do
Stary 2013-08-31, 21:08   #4300
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
A ja w przyszłym roku będę miała wrześniowe wesele Jednak brat cioteczny zamiast na czerwiec, namyślił się na wrzesień, prawdopodobnie 20 I jeszcze jedno mam 26 lipca. Na razie tyle, ale Tż mówi, że jego brat cioteczny możliwe, że w przyszłym roku się ożeni i jeszcze ma zaręczoną siostrę cioteczną, która też być może w przyszłym roku zmieni stan cywilny Sama najbliższa rodzina, nieźle się zwaliło w jednym czasie.
Buuuu, ale Ci dobrze . U mnie najbliższe to... Nasze! o niczym innym na chwile obecna nie wiem . A kuzynostwo w "tym" wielu juz po weselach, kolejna partia jeszcze za młoda .

Stary 2013-08-31, 21:33   #4301
mariamarysienka
Zakorzenienie

To u nas akurat mamy wiele kuzynów i rodzeństwa ciotecznego w wieku między 20 a 28 lat, więc takim ślubnym Dodatkowo jeszcze nie wiadomo jak to będzie ze znajomymi

I love you
I will
I do
Stary 2013-08-31, 22:01   #4302
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
To u nas akurat mamy wiele kuzynów i rodzeństwa ciotecznego w wieku między 20 a 28 lat, więc takim ślubnym Dodatkowo jeszcze nie wiadomo jak to będzie ze znajomymi
Fajnie tak . U mnie tylko brat wypadł z kolejki ale jemu nie spieszno do małżeństwa . Poza bratem, jestem ostatnia z tej tury . Po mnie zaczyna sie kolejna tura, ktora aktualnie ma 16-19 lat. Z tym, ze w mojej Rodzinie raczej małżeństwo to +/- 25 lat, wiec jeszcze chwila . Mam jeszcze kuzynostwo 20/17/14 lat, ale oni mieszkają w Stanach to nie szykuje sie na wesele :P. A znajomi, tez cos kiepsko to widze, nie spieszno dziadom .

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

A właściwie moja przyjaciółka chwile po mnie sie zareczyla, z tym ze oni nawet nie zaczęli ogarniac tematu. Jej narzeczonemu nie spieszy sie zbytnio... ponoć myślą o 2015, ale z ich zebraniem sie to moze byc za późno :P.

Stary 2013-08-31, 22:03   #4303
joasia-a
Zakorzenienie

Ja na razie nadal nie mam zmartwień związanych z pierścionkiem.. aczkolwiek ostatnio już doszłam do tego dlaczego niektóre z was mają małe rozmiary bo ja mierzę na środkowym i tam mam 14.. a na tym czwartym (nigdy nie znam nazw ;p) to mam dużo mniejszy więc obstawiam co najwyżej 12 :P
No ale mam nadzieje ze juz zadnej z was nie zaginie pierścionek

Co do wesel.. to wow.. marysienka duzo! ja się cieszyłam z naszych 3 tegorocznych :P

Chociaż cały czas się zamartwiam tym za tydzień. ale nie ważne..

Pati byłaś na stadionie ;> kurde.. mega głupia sytuacja z Emilem.. jak pokazywali powtórki to aż zamykałam oczy tak mnie bolało ;/ ale jesteście mega silni i pewnie pokonacie Toruń za tydzień!
Stary 2013-08-31, 22:07   #4304
mariamarysienka
Zakorzenienie

Tzn ja mam 2 na pewno, a 2 mogą wyskoczyć ewentualnie
Do tej pory miałam rzadko wesela, max 1 na rok lub nawet co 2 lata, ale teraz jak jest sporo osób w rodzinie w wieku ok. 23-25 lat, to i wesela się znajdują

I love you
I will
I do
Stary 2013-08-31, 22:23   #4305
Edebedowa
Rozeznanie

Cytat:
Ja noszę na faku bo na serdeczny za mały a TŻ znał tylko rozmiar środkowego i ten zakodował w swojej makówce

Co do zdrowego stylu życia, pozdrawiam Was, przed chwilą zjadłam jajka z majonezem, a teraz milka i winko omomomomomoom
Stary 2013-08-31, 22:27   #4306
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
Ja noszę na faku bo na serdeczny za mały a TŻ znał tylko rozmiar środkowego i ten zakodował w swojej makówce

Co do zdrowego stylu życia, pozdrawiam Was, przed chwilą zjadłam jajka z majonezem, a teraz milka i winko omomomomomoom
Hahahahaha, a ja dostałam tego kebaba.... I mi uszami wychodzi . Za duzo, oj za duzo . Ale moze mi teraz zbrzydnie na chwile i akurat cały wrzesień bez kebaba wytrwam .

Stary 2013-08-31, 22:29   #4307
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:

Naprawdę masz faka mniejszego niż tego czwartego? ja właśnie inaczej :P

Jak ja dawno nie jadłam jajek z majonezem.. ale majonez nam się skończył a winko.. właśnie.. czy mogę pić alkohol w takim stanie jak jestem ? oczywiście chociaż właśnie lampkę wina ;> może dwie (z leków to tylko repatil i te zastrzyki) :P
Stary 2013-08-31, 22:32   #4308
Edebedowa
Rozeznanie

joasia-a przepraszam, serdeczny mniejszy niż fak, na serdecznym za mały, na faku dobry
Stary 2013-08-31, 22:33   #4309
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
Naprawdę masz faka mniejszego niż tego czwartego? ja właśnie inaczej :P

Jak ja dawno nie jadłam jajek z majonezem.. ale majonez nam się skończył a winko.. właśnie.. czy mogę pić alkohol w takim stanie jak jestem ? oczywiście chociaż właśnie lampkę wina ;> może dwie (z leków to tylko repatil i te zastrzyki) :P
Ja tez mam "faka" większego niz ten czwarty...

Miałam pisać, jasne pij, jestes kaleka, nalezy Ci sie. A potem pomyslalam o lekach, wiec juz nic nie mowie, bo sie nie znam :P.

Stary 2013-08-31, 22:38   #4310
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
joasia-a przepraszam, serdeczny mniejszy niż fak, na serdecznym za mały, na faku dobry
A no właśnie ja nawet serdecznego nie mierzyłam jak byłam po rozmiarówkę bo od razu chcę na faku
Cytat:
Ja tez mam "faka" większego niz ten czwarty...

Miałam pisać, jasne pij, jestes kaleka, nalezy Ci sie. A potem pomyslalam o lekach, wiec juz nic nie mowie, bo sie nie znam :P.
No właśnie ja też nie wiem.. a lekarza mi się będzie głupio we wtorek zapytać.. ale jak sobie naprawdę w nocy wspomniałam o tym weselu w sobotę to aż się popłakałam.. już to widzę.. ja o kulach muszę obu.. będzie mi niewygodnie siedzieć bo nie zegnę nogi.. ewentualnie będę 2 krzesła zajmować żeby nogi wyłożyć.. na parkiet to tylko pooglądać będę mogła iść.. nawet welonu nie będę miała jak łapać..bo jak o kulach.. żadne zabawy.. TŻ przeze mnie też będzie się gorzej bawił.. pewnie się posprzeczamy bo będę zła.. no i jak w tej sytuacji się nie napić? ;p (i nie jestem alkoholikiem.. ale w tej sytuacji mogłabym zostać )
Stary 2013-08-31, 22:41   #4311
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
(i nie jestem alkoholikiem.. ale w tej sytuacji mogłabym zostać )
A ja na to powiem.... tylko winny sie tłumaczy hehe . Marysia albo pielęgniarka od flakow (przepraszam, zapominam login ) moze Ci podpowiedza?

Stary 2013-08-31, 22:47   #4312
Edebedowa
Rozeznanie

pielęgniarka od flaków <3 fajnie fajnie. Nie wiem jakie leki ale jak na mój gust to kiepsko leki z alkoholem..
Stary 2013-08-31, 22:50   #4313
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
pielęgniarka od flaków <3 fajnie fajnie. Nie wiem jakie leki ale jak na mój gust to kiepsko leki z alkoholem..
O, mowilam, ze o Ciebie chodzi widzisz, tak Cie każdy zapamięta, a sama pisałas, ze flaki, ze wow, ze krew sie leje . A to nie było, ze tylko konkretne leki (na konkretne schorzenia) i antybiotyki nie mozna z alko? A moze Joasia na ulotkę zobacz? Moze cos bedzie .

Stary 2013-08-31, 22:52   #4314
existence
Zakorzenienie

mmmmm napiłam się piwka malinowego, zjedliśmy mega pakę paprykowych chipsów i duuużo żelek aż mi ciężko teraz

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Podczas tworzenia wiadomości telefon sam mi zmienił rozdzielczość i wielkość zdjęcia na mniejszą, a pocztę mam na gmailu.
może nie masz ustawień internetowych zaaktualizowanych na telefonie?
Cytat:
No właśnie ja też nie wiem.. a lekarza mi się będzie głupio we wtorek zapytać.. ale jak sobie naprawdę w nocy wspomniałam o tym weselu w sobotę to aż się popłakałam.. już to widzę.. ja o kulach muszę obu.. będzie mi niewygodnie siedzieć bo nie zegnę nogi.. ewentualnie będę 2 krzesła zajmować żeby nogi wyłożyć.. na parkiet to tylko pooglądać będę mogła iść.. nawet welonu nie będę miała jak łapać..bo jak o kulach.. żadne zabawy.. TŻ przeze mnie też będzie się gorzej bawił.. pewnie się posprzeczamy bo będę zła.. no i jak w tej sytuacji się nie napić? ;p (i nie jestem alkoholikiem.. ale w tej sytuacji mogłabym zostać )
kurde...ciężka sytuacja...znając mnie to poszlibyśmy tylko na ślub bo ja bym nie widziała totalnie sensu z takiego wesela bo tż by się męczył i ja przy okazji też, na bank byłabym ciągle wściekła że tańczyć nie mogę, nie dałabym rady na to patrzeć
Stary 2013-08-31, 22:55   #4315
Edebedowa
Rozeznanie

Własnie nie wiem jakie leki bierze joasia-a, ale mi na studiach zawsze powtarzali, ze nigdy nie pić jak się bierze leki. Alkohol powoduje zwiększenie działania z tego co pamiętam, może zmieniać działanie leków, powodować dziwne skutki. No ogólnie słaba byłam z farmakologii ale na mój gust nie próbowałabym.
Stary 2013-08-31, 22:57   #4316
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
No super Cię nazwała Magda heh :P
A lek to tylko Reparil i te zastrzyki Fragmin.. przeciwbólowych nie zażywam bo miałam dziwne objawy po nich :P

Cytat:
O, mowilam, ze o Ciebie chodzi widzisz, tak Cie każdy zapamięta, a sama pisałas, ze flaki, ze wow, ze krew sie leje . A to nie było, ze tylko konkretne leki (na konkretne schorzenia) i antybiotyki nie mozna z alko? A moze Joasia na ulotkę zobacz? Moze cos bedzie
W ulotce nic nie ma:P nawet nieporządanych objawów po leku prawie wgl nie ma :P

Tyle że sobie tak myślę skoro % rozrzedza krew.. to w sumie nie wiem jak to się ma do przeciwzakrzepowych zastrzyków ;p
Stary 2013-08-31, 22:57   #4317
Edebedowa
Rozeznanie

najlepiej zobaczyć ulotkę bo tam powinna być informacja o alkoholu
Stary 2013-08-31, 22:59   #4318
mariamarysienka
Zakorzenienie

Joasia zależy jakie te leki bierzesz. Pewnie coś przeciwbólowego itp. Podejrzewam, że lampka wina lub dwie nie zaszkodzą, ale picie wódki przez całą noc może się źle skończyć.

I love you
I will
I do
Stary 2013-08-31, 22:59   #4319
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
kurde...ciężka sytuacja...znając mnie to poszlibyśmy tylko na ślub bo ja bym nie widziała totalnie sensu z takiego wesela bo tż by się męczył i ja przy okazji też, na bank byłabym ciągle wściekła że tańczyć nie mogę, nie dałabym rady na to patrzeć
No ale za to to TŻ by się na mnie chyba obraził do końca życia bo to jest najlepsza przyjaciółka TŻta.. bardzo dobrzy znajomi.. i o tym ślubie to TŻ mi od roku już mówi.. o wszystkich przygotowaniach i wgl.. więc ten sam ślub też odpada.. a wrócić wcześniej z wesela też kiepsko bo wesele za Krakowem sporo i mamy busy załatwione jako transport o którejś tam godzinie nad ranem. Więc jakoś muszę.....
Stary 2013-08-31, 23:01   #4320
mariamarysienka
Zakorzenienie

Doczytałam, że przeciwzakrzepowe. Nie radzę Będziesz miała "podwójnie" rozrzedzoną krew i może się to źle skończyć.

I love you
I will
I do
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości