|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9091 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() kradnę ;p |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#9092 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I'm watering my boobs right now hoping they’ll grow a cup or 2. I'll get back to you went i'm done! nawadniam moje piersi z nadzieją że urosną miseczkę albo 2. wrócę do ciebie kiedy skończę "away" can mean two things. for one- i am away, for two- i probably don`t want to talk to you . "z daleka" może oznaczać dwie rzeczy. po pierwsze - jestem z daleka, po drugie - nie chcę z tobą rozmawiać Something about this conversation makes me want to leave......BYE! coś w tej rozmowie sprawia że chcę odejść... pa! Oops...just got the pizza man on door... c ya właśnie przyjechał dostawca pizzy... narazie! I Was Here, But Now Im Gone, I left My Name To Turn You On! byłam, ale teraz mnie nie ma, zostałam dostępna żeby cię nakręcić!
![]() |
#9093 |
Zakorzenienie
|
Zawsze tesknilam , nawet wtedy gdy byles blisko...zeby pozniej tesknic mniej.Nie pomoglo.
:/
#9094 |
Zakorzenienie
|
Alatienka nie przestawaj
![]() ![]()
#9095 |
Zakorzenienie
|
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9096 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki dajcie jakieś fajne opisy na maturke Plisssssss
![]() Z góry thx ![]()
#9097 |
Zakorzenienie
|
przeczytaj kilka ostatnich stron wątku, było pełno
![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9098 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() czytam i kradnę te wasze opisy od jakiegoś czasu a teraz chyba sie podzielę tym co ja mam. z góry przepraszam jesli cus sie powtórzy "Okrutny los znów śmieje się, Jest mi niedobrze, jest bardzo źle..." Nie mam czego pamiętać, a zapomniec nie potrafię NieWażneJakINieWażneJestG dzieDlaCiebieŻyjęTerazToW iem! DwaSercaZłączoneKluczRzuc onyWMorzeNiktNasNieRozłąc zyTylkoTyBoże MożeZawsze3ebaNajpierwPrz ejść PrzezPiekłoByZrozumieć CzymSzczęścieJest marzenia są w zasięgu ręki - tylko trzeba je gonić ![]() ![]() ![]() Kto jest myślący, to i zatroskany... słodka jak wendetA gorzka jak mokka chłodna jak metal.. cała ja dla Ciebie mój szept gdy budzi się dzień ![]() ![]() GdyKtośKtoMiJestŚwiatełki emGaśnieNagleWBiałyDzień ;( ChociażWiększymRyzykiemRo dzićSięNiżUmrzecKochamyWc iążZaMałoIStaleZaPóźno YourEyesAreHoldingUpTheSk yYourEyesMakeMeWeak,IDon' tKnowWhy.. Przez niego więc siebie zabiła Ta co z miłości tańczyła.. KobietyPamiętająPierwszyP ocałunekGdyMężczyźniZapom nieliOOstatnim... uwierz w anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne.. SkończySięWszystkoWCoWier zyszDzikiUniesieCięWiatrU puściCięUderzyszUfałeśMuT ak ..JestemDeszczemCoPadaNaT wojeWłosyINaTwojeRęce jak gwiazdy na niebie tak dalecy od siebie czekac.czy to samo co tesknic? Nie wolno popadać w hurraoptymizm.... Ludzie pragną czasami się rozstawać,by móc tęsknić i czekać Moze za bardzo pragne kochac,moze za bardzo być kochaną upadłyAniołSiłJużNieMa,Ni e... dzieńWKtórymUpadłyAnioły ![]() ToTylkoGraGraGra..Namietn oscPorowokuje.. ![]() ![]() NagieAniolyOpetalyNas.. MaszIleśNocyITrzyRazyTyle Dni.. ToNieSąCzasyNaJedynąWŻyci uMiłość Dróg jest tak wiele lecz nie każda z nich prowadzi do celu.. na biurku wciąż stał aniołek i zbierał perły kapiących łez.. serce nauczone milczeć, kiedy stanie się cud
![]() |
#9099 |
Zadomowienie
|
Macie, cieszcie się
![]() I'm not talented enough to pee and chat at the same time sorry. nie jestem wystarczająco utalentowana żeby siusiać i gadać w tym samym momencie, sorry The tree outside looks so lonely...maybe I should go hug it. [mój ukochany ![]() hVMV WV 1 Read that upside down tylko po ang ![]() Out being a bad ass guitarist . wyszłam będąc złą gitarzystką [eee jednak też po ang ![]() need......sleep..... *Twitch*.......zzz potrzebuję... snu... *pstryk*...zzz
#9100 |
Zadomowienie
|
hmm to znaczy: I am away?
![]()
#9101 |
Zadomowienie
|
#9102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
momencik... dźwigam się z podłogi.. powaliły mnie te dwa opisy, zwłaszcza drugi! ![]() a tu cosik ode mnie (żeby nie było, że tylko kradnę): ![]() jak miło.. jak miło.. jak strasznie, mój miły.. ja już chyba nie zasnę I'm the one receiving the pain from you.. to be free, to be wild. Run rabbit run, dig the hole, forget the sun. And when at last the work is done, it's time to dig another one. let me drift off to sleep. I wanna be like I am. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9103 |
Raczkowanie
|
dziewczyny jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9104 |
Raczkowanie
|
Alatienka opisy mega!!!! masz cos jeszcze? <prosi>
![]()
#9105 |
Raczkowanie
|
A u mnie dziś gości:
Jestem powątpiewaniem w sens, formą ponad treść..
![]() |
#9106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cosik jeszcze znajdę ![]() reo9awfre\hgdra\taqWE AWGTYRJUWA sefgji .. Oops. That was me and ma luver doing... (...) ups. to byłam ja i mój kochanek... are u starting to miss me...? well i don't care! zaczynasz za mną tęsknić...? nie obchodzi mnie to Hey i'm so sorry but my brother fell in the toielt and i have to go laugh at him brb! sorki ale mój brat wpadł to kibelka i muszę iść go wyśmiać, z/w i'm still here...i just put an away message up coz everyone else had one up and i felt left out. to na MSN'a Don't follow in my footsteps....i run into walls nie idź moimi śladami... wpadam na ściany
![]() |
#9107 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9108 |
Zadomowienie
|
kradziejka
![]()
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9109 |
Zadomowienie
|
już pisałam że jakimś sposobem znalazły się w moim spisie
![]()
#9110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9111 |
Raczkowanie
|
hehe ja też nie:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#9112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() right now i am at school. wait a minute, if u r reading this, shouldn't YOU be at school to? hahaha im telling on you. jestem teraz w szkole. poczekaj, jeśli to czytasz, nie powinieneś też być w szkole? hahaha, powiem to my dog ate my away message, so i ate my dog. MSN ![]() Beleeve it or not I am aktually in klass tyring two giv meself en edumacation....lev a mesag? ang ![]() I'm spending some quality time with my pillow. dobrze spędzam czas ze swoją poduszką Be Right Back I'm Ignoring your ugly face and eating ice cream zaraz wracam, ignoruję twoją paskudną twarz i jem lody
![]() |
#9113 |
Wtajemniczenie
|
Zainspirowane Kłapouchym:
"Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to." "Nie popędzaj mnie. Nie dalejwięcuj mnie." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9114 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#9115 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kradnę ![]()
![]() |
#9116 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9117 |
Zadomowienie
|
jeee
![]() ![]()
![]() |
#9118 |
Zakorzenienie
|
Alatienka kocham Cie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bóg zaczyna i Bóg kończy i parami ludzi łączy ![]() ![]() "Zakochaj sie i milosc mi daj zanim kto inny to zrobi ..." "Czy jesteś wreszcie , czy cię nie ma??" "jeżeli masz wspomnienia złe, używane kupisz tu grosz" "możę dziś wypatrzę w nich wspomnienie piękne, co zapiera dech" "Bo małe bywa wielkie w odpowiednim świetle..." "Istnienie zła pozwala dostrzec dobro" "Równowaga oto tajemnica..." nie wiem czy coś się nie powtarza...
#9119 |
Zadomowienie
|
zuzek9
![]() ![]()
#9120 |
Wtajemniczenie
|
To i ja dodam troche opisow moze komus sie spodobaja
![]() Rzeczą zmysłów jest oglądać, rzeczą intelektu myśleć. Jeśli chcesz być kochany, kochaj sam. ile trzeba mieć siły, by móc płakać z obcym człowiekiem Jeśli trud nie zamienia się w korzyść, traci sens Niepewność - oto co zmusza do myślenia Nie każdemu z życiem do twarzy Nadzieja jest ryzykiem, które trzeba podjąć Nadzieja pozwala klęsce przeczyć z uśmiechem Za odwagę trzeba płacić, strach jest za darmo Twoja bojaźń o mnie jest twoją miłością do mnie
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.