|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
ale dają radę, grzeczne dziewczynki ![]() Kto?! Gdzie?! ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
![]() chyba jednak nie opróżnię tej butelki do końca dla komfortu psychicznego
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4114 | ||
|
Tajka
|
To tak na koniec miesiąca pokażę Wam, jak ja wszystko sobie notuję
![]() Teraz trochę zmieniam system i zrobiłam bardziej tabelę z kwadracikami "to do" do odhaczania ![]() Także wrzesień mam zaplanowany i zobaczę, co mi z tego wszystkiego wyjdzie. ![]() Mam nadzieję, że @ będzie łaskawa i nie powstrzyma mnie od ćwiczeń.
|
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czy u moich rodziców już dojrzały może też trzeba by je na coś pożytecznego przerobić
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiadomo kto, a postów setki dziennie. MagiaA na jutro?
|
|
#4117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale wybacz, nie ogarniam do końca dzisiaj
|
|
|
|
|
#4118 | ||
|
Tajka
|
Nie gadać mi tu o jedzeniu o 23:55 !
Błagam Was ! To, że nie idę jeszcze spać, nie znaczy, że mogę iść do mojego chłopaka, tj. lodówki. Musi czekać do jutra rana, cholercia jasna no !
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
A jutro to ja muszę w miarę ogarniać rzeczywistość, bo jedziemy do moich rodziców
|
|
|
|
#4120 | ||
|
Zakorzenienie
|
kisiej że tak powiem WOOW
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4121 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to rzeczywiście nie kończ dziś tej butelki |
||
|
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
Oby do 10 września
![]() Wodę piję grzecznie
|
|
|
|
#4123 |
|
Wtajemniczenie
|
idę spać,dobrej nocy dziewuszki!
|
|
|
|
#4124 |
|
Rozeznanie
|
ja także się żegnam już
dobranoc wszystkim
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba i na mnie pora
kolorowych snów!
|
|
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie przyniosłam wodę do pokoju to mi siostra wypija.
![]() Idę na "randkę" z baranami ![]() Dobranoc
|
#4127 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
Najlepsza nalewka ever :silna:Cytat:
zapraszam do mnie ![]() Czary mary Cytat:
Spaaaać? ![]() To Wam mówię kolorowych snów a ja sobie jeszcze na fejsiku zostanę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|||
|
|
|
#4128 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to pewnie jak wyjadę na te 12 dni, to nie będę w stanie nadrobić wątku ![]() oki doki i luz w majtach zbiorę po drodze Madzię ( Cytat:
wygodne i te sprawy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja dzisiaj sobie strzeliłam: Jillian: 30min 30Day Shred, level 1 jak za początków ćwiczenia uciekam robić wyrko dobrej nocy wszystkim! jutro ważonko i mierzonko
Edytowane przez blaszok Czas edycji: 2013-09-01 o 00:55 |
||||
|
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
niedawno wróciłam (aha, chyba nie napisałam, że wychodzę
byłam wyżalić smuty przyjaciółce... ) wchodzę na wątek, a tu taki spam i same alkusy! no łaaaadnie szalejecie! blaszok że cooo jaaadłaaaś? mindless pisałam już, że użyłam takich, a nie innych słów, bo naprawdę mam tego dosyć...i mam nadzieję, że to jeszcze kiedyś przeczyta. owszem mogłabym po jej kolejnym powrocie napisać: "o hej, fajnie że wróciłaś, teraz zostań już z nami wolę napisać, co o tym naprawdę myślę i NIE RAZ już JEJ to napisałam, że zauważyłam co miała w zwyczaju robić i czy znowu tak będzie, to odpowiadała, że wie i że teraz już będzie na pewno inaczej...... terefere. jak już wspomniałam, udzielałam się z nią na innych wątkach, jeszcze jak miała stary nick. wymieniłam też z nią wiadomości prywatne, starałam się pomóc najlepiej jak potrafię, ale wszystko ma swoje granice. i szczerze? w tym momencie czuję się przez nią w jakiś sposób "oszukana"... może zbyt emocjonalnie do tego podchodzę, bo poświęcam czas (naprawdę całe jego mnóstwo) i energię na czytanie wszystkiego, odpisywanie, doradzanie... i po co? żeby wzamian później przeczytać, że wizaż jest winien jej niepowodzeń i najlepiej go opuścić... może to jest też kwestia tego jakie ktoś ma nastawienie do tego, co wypisuje na wizażu. być może pisała sobie wszystko to wcześniej tak o, po prostu, żeby napisać coś na forum, powstawiać ładne emotki, dołączyć do jakiejś tam grupy, jakiegoś tam wątku, dopisać się do tabelki i tyle. może ta sprawa mnie tak rusza, bo być może ona po prostu traktowała forum inaczej niż ja. ja niestety ale przywiązuję się do osób z którymi tutaj piszę, od których dostałam mega kopa i mega wsparcie staram się odwdzięczyć tym samym, a co więcej poznać te osoby. i przede wszystkim wierzę w to co piszę (inaczej spędzanie tyle godzin tutaj nie miałoby sensu). nie dodaję postów tylko dla samego faktu pisania sobie czegoś tam, po czym wyłączam forum i zapominam..... osoby poznane tutaj nie są dla mnie tylko nickami i liczę się z tym, co do nich piszę i co obiecuję innym dziewczynom. dziewczynom, ludziom, a nie anonimowym nickom. jak już pisałam, na pewnym etapie wirtualna pomoc się kończy i jeśli już nie jest w stanie pomóc, a w jej przypadku chyba nie jest, to może warto pomyśleć dlaczego tak jest i udać się do specjalisty. i nie piszę tego złośliwie. życzę jej jak najlepiej. choć swoją drogą wydaje mi się, że to wszystko i tak naprawdę siedzi w naszej głowie i nikt nie jest w stanie nam pomóc tak bardzo jak my sobie sami. tym bardziej, że zauważ Promyczek potrafiła się ogarnąć, ładnie schudnąć, potrafiła ćwiczyć, biegać, sama motywować... jeśli tego naprawdę chciała. i również zdaję sobie sprawę z tego czym są kompulsy, sama przez to przechodziłam ( a która z nas nie? ) ale to naprawdę siedzi tylko w głowie. nikt za nas nie sięgnie po ciastko, czekoladę czy paczkę chipsów. po prostu chcę tutaj zauważyć, że wyrażenie "miałam kompuls", które odbieramy jako: nie radzę sobie psychicznie z jedzeniem i niech cały świat mi teraz współczuje - staje się coraz częściej niczym innym jak tylko bardzo łatwą wymówką do przykrycia braku silnej woli i trzymania się swoich postanowień. jesteśmy tu z jednym celem- pragniemy zdrowo się odżywiać, wspierać, motywować. więc może lepiej czasem napisać prawdę, a nie tylko głaskać się po główce, tak czy nie? z innej beczki, jutro ważenie ![]() życzę Wam samych spadków spadeczkóóóów i wzorowego rozpoczęcia września
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-09-01 o 03:23 |
|
|
|
#4130 | ||
|
Tajka
|
Re: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Ow katienn masz rację. W pewnym sensie na wizazu pokazujemy siebie, otwieramy się, znajdujemy swoich i chcemy czuć się dobrze. Takie odwrócenie się osoby, z którą sie walczyło, nie jest dla nas przyjemne. Ale nie bierz tego tak do siebie. Widać, że promyczek sama jest na siebie zła. Może ułoży życie i zmieni pewne kierunki. Niech podejmuje takie decyzje, jak chce.
Wstałam, patrzę na zegarek a tu 5. Przysnilo mi się, że już 9:51-dokładnie ta godzina. Poszłam do toalety. Melduje wejście we wrzesień z meeega zakwasami na całym ciele. Czuję wszystko ze zdziesiatkowana siłą. Ayay :thumbup: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4131 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
U mnie mega spadzior -0,1 kg ![]() Jestem pomierzona, poważona i napisałam w Klubie o tym spamery
|
|
|
#4132 | ||
|
Tajka
|
Ja daję porównanie tygodniowe.
-0,3 kg -1 cm w BIUŚCIE cholera jasna talia bez zmian brzuch +1cm biodra +1cm udo +0,5cm I teraz taka obserwacja moje Panie: WHAT THE FUCK !? Brzuch, mimo braku spadku, wygląda dużo lepiej niż tydzień temu. Nie wiem, czy pamiętacie, jak Wam wtedy wyskoczyłam, że wyglądam jak tłusty spaślak itp ? Dzisiaj się nawet sobie podobam i nie mam załamki, mimo licznych wzrostów. Jestem ok tygodnia przed @, ale waga spadła, a cm podskoczyły. Nie wiem, dlaczego. Cały tydzień trzymałam dietę i calutki tydzień aktywnie przećwiczyłam. A mimo tego są wzrosty. Czuję się lepiej jeżeli chodzi o moje ciało i wyniki nie są w żaden sposób powiązane z tym, jak się czuję. Nie wiem, może ja źle trzymam ten centymetr co tydzień ? Może tydzień temu, aby dodać sobie otuchy, inaczej mierzyłam ? Bardziej się wciągałam ? Ale nie przypominam sobie tego, bo wzięłam do siebie dużo w niedzielę 25 sierpnia i wszystko starałam się robić skrupulatnie. Nie mam pojęcia, co jest nie tak. Naprawdę oczekiwałam minimalnych spadków, a już na pewno nie wzrostów...
|
|
#4133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja wczoraj nie ćwiczyłam, pierwszy raz od dawna i dziś spadki mam (też pierwszy raz od dawna;D) Więc głowa do góry Poza tym takie wahanie 1cm to żadne wahania, mogą wynikać zarówno z opuchnięcia jak i złego pomiaru (inne miejsce).Swoją drogą zauważyłam, że jeśli mierzę udo pochylona mam mniej niż jak mierze wyprostowana (mam na myśli bez wypinania tyłka żeby zobaczyć ile jest na centymetrze ).Melduje dziś 30 minut na skakance, 70 minut na rowerku i 40 brzuszku w podwieszeniu
|
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Hej...ja się nie zmierzylam... Bo tak bolą mnie ledzwie...nie umiem się wyprostować ani siedzieć...pół nocy nie spalam...
|
|
|
|
#4135 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() za Jillian!Cytat:
Cytat:
zaraz zajrzę do klubuCytat:
Cytat:
![]() za skakankę,rowerek i brzuszki!Cytat:
dzień dobry! ja myślałam,że będę mieć dziś jakieś wzrosty w cm, a tu luz-wszystko tak samo na wadze wzrost o kg,ale tym się nie przejmuję,bo po prostu więcej się ruszam i moje sflaczałe mięśnie nabierają kształtu![]() na wrzesień planuję więcej się ruszać,o ile z kolanem wszystko będzie dobrze
|
|||||||
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Niestety mam taka pracę a nie inna...i pacjentów którzy ważą dwa razy tyle co ja...
Zważyłam sie...no i jest 88.4 czyli tendencja wzrostowa... |
|
|
|
#4137 |
|
Czekoladoholik
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Ergonomia pracy, podnosisz ich we właściwy sposób? Dbając o swój kręgosłup?
|
|
#4138 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam po 7 i się naczekałam na TŻ-ta jestem już po kawce, śniadanku i herbatce zaraz mnie czeka pakowanie naprawdę nie mam pojęcia, z której strony to ugryźć... Cytat:
![]() Jest spadek? Jest ![]() Cytat:
także wyluzuj, zrób jeden dzień odpoczynku i znów się pomierz Cytat:
Cytat:
katiennka doskonale rozumiem Twoje rozczarowanie... dlatego cieszę się, że poznałam tu tyle wspaniałych duszyczek
|
||||
|
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Katiennn zgadzam się z Tobą w 10000000 %, forum to też miejsce, gdzie naprawdę można poznać różne, ciekawe i fajne osoby ) cieszę się, że po małych perypetiach tu wróciłam, bo naprawdę dobrze się tu czuję i nooo super tu jest Wzięłam prysznic i idę ogarniać te rzeczy do spakowania, bo tu czas leci, a ja jestem w czarnej d. Jeszcze do Was zajrzę na moment, a potem jakoś w piątek się odezwę, jak wrócę, bo nie będę miała dostępu do netu..Wrzesień pełna mobilizacja !
|
|
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
Wzięłam Ketonal. Dobrze że mam 3 dni urlopu... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

Obstawiam że nowa część będzie w przyszłym tygodniu
drugiej nie mam 
sezon winogronowy, bierz się do roboty! Żeby było co pić 

chyba jednak nie opróżnię tej butelki do końca 

Dobranoc 

zapraszam do mnie
zbiorę po drodze Madzię (

Poza tym takie wahanie 1cm to żadne wahania, mogą wynikać zarówno z opuchnięcia jak i złego pomiaru (inne miejsce).
jestem już po kawce, śniadanku i herbatce