|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV
Cytat:
Cytat:
![]() Mam piankę isany czerwoną z filtrami UV
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny znacie coś podobnego do męskiej isany
? Może być nawet pianka, byle by działała podobnie ![]() Przeglądałam analizowy ale tylko dwa żele z joanny tam są
|
|
|
|
#4503 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV
|
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4505 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te z Bell nie mają pędzelka, tylko jakby gąbkę/patyczek KLIK [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42567781]Hej Dzisiaj będę mało się udzielać, bo organizuje "impreze" urodzinowa dla rodziny. Jestem z Wami na bieżąco, ale czasami jest mi trudno wbić się w rozmowa, a wczoraj prawie cały dzień robiłam testy i uczyłam się do poprawek. Życzę kaźdej miłego dnia i samych GHD ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Urodziny masz? Cytat:
)A co do pogrubionego to święta prawda choć ja nie narzekam, moja stopa to najbardziej wymiarowa część mojego ciała, kupuję buty, które mi się podobają, bo 90% z nich leży idealnie nawet Wranglery czy coś nie leżą tak idealnie Cytat:
![]() Cytat:
Za to są na prawdę grube Cytat:
a poza tym, to świetny kolor i blask ![]() Cytat:
|
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Moje stosunki z nią chyba się nigdy nie zmienią, ja nienawidzę jej, a ona mnie... |
||
|
|
|
#4508 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
domalowałam jedną warstwę Topa z GR. Jak on szybciutko wysechł
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz jej spróbować, chociaż nie wiem, jaki ma teraz skład po tych wszystkich Rossmannowskich zmianach.
|
#4510 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
po poprawkach wrzucę do albumu zdjęcie bez grzywki, w związanych włosach i pomożecie mi doradzić z fryzem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja od siebie mogę polecić spodnie z Lee, ostatnio babeczka spojrzała na mnie i wiedziała jaki rozmiar do mnie pasuje, a co lepsze, wyglądałam w nich bardzo ładnie, a jeszcze, że były na przecenie to kupiłam
|
|||||
|
|
|
#4511 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podaję: Aqua, Butane , PVP/VA COPOLYMER, PROPANE, ISOBUTANE, HYDROXYETHYL CETYLDIMONIUM PHOSPHATE, POLYQATERNIUM - 16, PARFUM, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, POLYQUATERNIUM- 44, BENZOPHEONE - 4, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN, BUTYLPARABEN, LINALOOL, BENZTL ALKOHOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPONIAL. To było trudne zadanie
|
|
|
#4512 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój ojciec ma wysokie czoło, tak wysokie, że kończy mu się z drugiej strony czachy. Cytat:
![]() Ratujcie, poszłam dzisiaj na korty, z nieumytymi włosami, bez makijażu, na kacu i w cienkiej bluzie dresowej. Przez godzinę pylałam z rakietą, teraz leżę w polarze i pod kocem i już TO czuję. Będzie orgazmicznie.
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42569749] miałam w piątek ja od siebie mogę polecić spodnie z Lee, ostatnio babeczka spojrzała na mnie i wiedziała jaki rozmiar do mnie pasuje, a co lepsze, wyglądałam w nich bardzo ładnie, a jeszcze, że były na przecenie to kupiłam [/QUOTE]Wszystkiego najlepszego! Kurde, a mi zawsze chcą wciskać same nowe kolekcje i jeszcze dają jakieś dzikie rozmiary
|
|
#4514 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wstawiam zdjęcie, zrobione przed chwilą i proszę o szczere odpowiedzi, czy na prawdę jest tak źle jak mi się wydaje?
|
|
#4515 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie mam nigdy. I co ciekawe ja sama ich nie malowałam tylko manicurzystka w salonie. Więc nie powinno tak być. No kurde. Teraz poprawiłam GR i mam nadzieje że się ładnie bd trzymać do jutra. A jutro chyba je zmyje i nałożę jakiś kolor fajny. Mam ochotę na wrzosik ten co na studniówce miałam ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
Bo inaczej nie miałam jak A nie chciałam chodzić z pofalowaną. Spróbuj ![]() Gupia Jakbyś tak nie zmarszczyła czoła to by wyglądało dobrze. Mamy podobne czoła a ja grzywki długo nie nosiłam. Teraz troche skróciłam grzywke ale nadal mi nie zasłania czoła
|
|
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42569749]
trzeba zaakceptować po poprawkach wrzucę do albumu zdjęcie bez grzywki, w związanych włosach i pomożecie mi doradzić z fryzem ![]() [/QUOTE] A no trzeba, trzeba.. OK! ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
I w takiej jak mam teraz chyba czuję się najlepiej
|
|
#4517 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ładne [/QUOTE] dziękuję dziewczyny wiem, że końcówki są do podcięcia, ale wstrzymam się trochę, bo końcówki są jeszcze zdrowe... Pewnie w okolicach października cos zetnę i może trochę pocieniuję, bo mam bardzo mało własów i są strasznie cieńkie... Deszczowypiesku, byłaś już w Jaśminie? Jest w czym wybierać z dropsów MIYO?
|
|
|
#4518 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gorąca kąpiel, a potem pod kocyk ![]() Cytat:
|
|
#4519 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja zarówno u siebie w mieście, jak i ostatnio w M1 trafiłam na super babkę, ba nawet odradziła mi kupienie tych odrobinę droższych (ale nadal z przeceny ) bo powiedziała, że mi tyłek spłaszczają ![]() Cytat:
![]() masz bardzo ładną cerę Cytat:
|
|||
|
|
|
#4520 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42570520]dziękuję ja zarówno u siebie w mieście, jak i ostatnio w M1 trafiłam na super babkę, ba nawet odradziła mi kupienie tych odrobinę droższych (ale nadal z przeceny ) bo powiedziała, że mi tyłek spłaszczają ![]() wydaje Ci się ![]() masz bardzo ładną cerę ja przez długi czas miałam grzywkę na bok, od lutego miałam na prosto, ale trochę wkurza mnie to, że co dwa miesiące muszę ją podcinać [/QUOTE]Co dwa? God. ja kiedyś jak miałam na prosto miałam podcinaną co dwa ale tyhodnie bo mi do oczu właziła szybko. A miałam ścietą równo z brwiami. Gdzie ten podstawówkowy przysrost...
|
|
|
#4521 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Patka sto lat i wszystkiego najwłosowszego.
Dziewczyny pisałam wczoraj, że mam źle obciętą grzywkę. Czy jak później wstawię zdjęcie ze spiętymi włosami i spiętą grzywką i tył włosów byście zobaczyły linię cięcia to zaproponujecie mi grzywkę? Bo żadna fryzjerka nie potrafi jej obciąć a ja już zwątpiłam co mi pasuje. Niektóre z Was piszą o relacjach z matką. Moja nigdy mnie nie kochała. Kocha tylko mojego brata, który to wykorzystuje- wczoraj powiedział, że mają tak zrobić bym miała zimno w pokoju. Będziemy stawiać nowy piec. Kochał mnie tylko Tata, ale nie mógł z nią wytrzymać i odebrał sobie życie gdy miałam 4 lata. Od tego czasu jestem sama. Żałuję, że poszłam na dzienne (ona mnie zmusiła, bo co powiedzą ludzie), bo to odebrało mi szansę na szybką wyprowadzkę. Codziennie boję się wracać do domu. Mam tylko Tż- ta i swoją fretkę- tylko dla niej wracam do domu, bo wiem, że muszę się nią zająć. |
|
|
|
#4523 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
strasznie mi przykro z powodu tego co Cię spotkało. Mam nadzieję, że to się zmieni i stworzysz ze swoim TŻtem wspaniały dom i rodzinę
|
|
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Wgnieć w odsączone z wody włosy
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak ją zaczesujesz? [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42570520] wydaje Ci się ![]() masz bardzo ładną cerę ja przez długi czas miałam grzywkę na bok, od lutego miałam na prosto, ale trochę wkurza mnie to, że co dwa miesiące muszę ją podcinać [/QUOTE]Dziękuję ![]() Niestety bardzo się świeci i muszę używać pudru.. Ja moją grzywę na prosto, musiałam co jakieś 2 tyg podcinać
|
|
#4526 | |
|
Zakorzenienie
|
Miranda, patrząc na Twoje zdjęcie wychodzi, że i ja mam wysokie czoło, czego nie byłam nawet świadoma
Spróbuj podpiąć grzywkę tak aby trochę mniej jej zbierać po bokach i będzie idealnie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czoło mam odsłonięte i wszystkie włosy do tyłu
|
|
#4528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ok
![]() Cytat:
Dziewczyny macie jakiś sposób na rozszerzone pory? Mam je bardzo rozszerzone na policzkach na na czole w strefie tuż nad nosem I nie wiem co z nimi zrobić. Jak używam Isotrexinu to onmoże jakoś na to podziałać?
|
|
|
#4529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nikt nie narzeka jak mam wszystkie włosy związane, a mam większe czoło (szersze jakby w skroniach i podobnie wysokie) i odstające duże uszy [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42570520]dziękuję ja zarówno u siebie w mieście, jak i ostatnio w M1 trafiłam na super babkę, ba nawet odradziła mi kupienie tych odrobinę droższych (ale nadal z przeceny ) bo powiedziała, że mi tyłek spłaszczają ![]() [/QUOTE] Kurde kurde, a ceny na promocji to ? ![]() Cytat:
nie wyobrażam sobie jak rodzice mogą się czasem zachowywać tak
|
|
#4530 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

- 
? Może być nawet pianka, byle by działała podobnie

nawet Wranglery czy coś nie leżą tak idealnie 
Za to są na prawdę grube 

Bd musiała domalowac warstwę top coata żeby to ukryć