|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6
Co do rzucania grosikami to u nas jest to taka dość popularna tradycja i zazwyczaj tych groszaków sporo leci w parę młodą. A tu na ostatnim weselu tylko ja rzuciłam
Strasznie byłam zdziwiona, potem bałam się, że może sobie nie życzyli grosików, ale ostatecznie mieli do zbierania tylko 20 groszy |
|
|
|
#4382 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
|
|
|
#4383 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do fotografki to fajna okazja wam się zdażyła Cytat:
ale może kiedyś zaczne oglądać znów CzH ![]() Cytat:
![]() Cytat:
w krk może też są ;> sama nie wiem Cytat:
wgl marysienka ostatnio ciągle widzę u Ciebie novy avatar!
|
|||||
|
|
|
#4384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Aaa bo jakoś nie mogę znaleźć tego idealnego Miałam wcześniej z Emmą Stone przez długi czas, ale znudził mi się i musiałam poszukać czegoś nowego. Ale chyba ten zostanie na trochę, podoba mi się |
||
|
|
|
#4385 |
|
Wtajemniczenie
|
Marysieńka co to za nowy avatar hę?
U Nas kiedyś ten zwyczaj z grosikami był mega popularny, co ślub to było. Teraz zauważyłam,ze chyba coraz częściej jest on zastępowany tymi tubami z płatkami kwiatów.
|
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to avka to wszystkie które miałaś były spoko ![]() Ale te tuby to czasami taki niewypał... już 3 razy spotkałam sytuację że ktoś się z tą tubą męczył a i tak nie wystrzeliła ;P |
|
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, dzięki
![]() No ostatnio wszystkie tuby wystrzeliły. Przyznam, że pierwszy raz widziałam je na żywo. Ale nie wszystkie mi się podobały. 2 były z białymi serduszkami, a 2 z małymi "pieniędzmi" i te mi się za bardzo nie podobały. |
|
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
też uwielbiam film jutro idziemy do kina <3
|
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
A te tuby to ktore wzory najladniej wyglądają?
ja sie założe, ze moja Mama juz grosiki zbija na boku, ona tak zawsze od kad zna terminy naszych ślubów (wczesniej Brat i Siostra) ![]() Poważnie, ta sytuacja z pracy tak mi ładnie rozweselila dzien, ze nie wiem zwłaszcza, ze ja ja po prostu (przy użyciu słowa please) poprosiłam o zrobienie drobnostki, bo sama miałam urwanie głowy, a ona nic nie robiła... A ta na mnie z ryjem "its not my fucking job! Its yours" :/... Poskarzyla sie, a sama dostała ochrzan ponoć nikt wczesniej jej takiej czerwonej ze wstydu nie widział a za pare dni znowu bede nad nia DD juz jej znajde najbardziej niewdzieczna prace, jaka sie tylko da hahahahahahahahaha Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
ja dzisiaj pomagałam stroić kościół na wesel, powiem wam masakra...Lało tak, ze nie dało sie przystroić samochodu, potem do koscioła o 12 skończyła się msza... zanim ludzie wyszli, płatki rozsypywałam jeszcze jak PM z samochodu wychodziła, ile to stresu dziewczyny przy takiej pogodzie.... przed kościołem dzwoni PM, że babka od kremowego dywanu jej go nie przywiezie bo leje i ona go nie rozłoży, przez następną godzinę próbuję sie do babki zadzwonić i powiedzieć co o tym myślę, w końcu sie udaje i stanęło na tym, ze za dodatkowe 50zł zgodziła się przyjechać, 20 min przed ślubem. Mówiłam, że goscie nie będą wchodzić na dywan, bo ławki są dosyć szeroko, tyle co młodzi przejdą to nei pobrudzą go nei wiadomo jak ( i wyszło na to, ze nie pobrudzili nic) , sam dywan tez najczystszy nie był, zanim młodzi weszli, przestało padać i generalnie babka zwinęła kasę na czyszczenie (bo tylko tak zgodziła się przyjechać) a pewnie czyścić i tak go nie będzie.... powiem wam MASAKRA |
|
|
|
#4391 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w sumie ja widziałam że na 2 weselach po jednej pod kościołem nie wystrzeliło, tak samo młodzi przy pierwszym tańcu mieli mieć z 2 tub wystrzelone płatki róż i nie poszło ![]() Znowuż rok temu koleżanka montowała nad sufitem duże balony z małymi balonami w środku które miały jakiś czujnik i miały wystrzelić w tym samym momencie podczas pierwszego tańca i też jeden wystrzelił a z 2 kombinowali też żeby poszło wszystko :P Ja w sumie nie wiem.. wiem że przez wielu zaliczane jest to do kiczu ale ja bym chciała żeby nam bańki mydlane leciały jak z kościoła byśmy wychodzili :P ale TŻ mnie wyśmiał już i tak ![]() Świetny jest chociaż tytuł chyba 2 lata temu został rewelacyjnie zinterpretowany przez mojego tate.. oglądając tv była reklama tego filmu i w sumie dość cicho telewizor chodził.. i ja taka ucieszona "oo.. jutro idziemy do kina"a mój tata zrozumiał że chcę się pochwalić że z TŻtem idę do kina więc zapytał "a na co idziecie?" :P---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
Współczuję PM bo na pewno stresu ją też to kosztowało ;/ ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4392 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A oglądasz od początku wszystko? Cytat:
nie chce mi się nic zbierać
|
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
joasia ja też chcę bańki i tż sie to spodobało a moja koleżanka ma taka maszynke i obiecala mi to
ale tuby to beda przed kosciolem na bank, nie wyobrażam sobie bez ![]() a z ta dekoracja kościoła to Ola współczuję ale ja nie wiem czy jakas dziwna jestem ale mnie dekoracja kościoła jest jakos zupełnie obojetna, kościół jak kościół ladny sam w sobie jesli bede miec czasu na tyle to zrobię moze pompony na krzesla nasze i świadków zeby jakis akcent był. Kwiatki to na oltarzu sa zawsze i chyba mi wystarczy tyle
Edytowane przez existence Czas edycji: 2013-09-01 o 17:05 |
|
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
Idę zaraz na Miasto Kości
Kumpel mnie zaprosił, więc idziemy. Fajnie, dawno nie byliśmy nigdzie we dwoje, bo odmawiam chodzenia gdziekolwiek z jego popier.doloną dziewczyną, z którą już od pół roku próbuje zerwać, żeby jej nie urazić
|
|
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
tak, od początku
|
|
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz bardzo popularne są konfetti lecące z tuby ![]() albo puszczanie przez młodych gołąbków przed kościołem na szczęście Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2013-09-01 o 17:41 |
|
|
|
|
#4399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- moja koleżanka gra kilka epizodów w nowym sezonie ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2013-09-01 o 17:47 |
||
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie gołąbki to już kicz akurat
|
|
|
|
#4401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na tym czerwcowym weselu mieli gołębie.. ale to było wręcz okrutne!! wtedy było dość upalnie 30 stopni było minimum.. msza godzinę trwała.. życzenia itd.. po wszystkim zróbmy wspólne zdjęcie przed kościołem.. robimy robimy.. a nagle ktoś leci do auta i z bagażnika wyciąga ledwo dyszące gołębie ;/ poleciały.. ale to nie było zbytnio mądre..
|
||
|
|
|
#4402 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4403 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Panny Młode 2015 cz. 6
Witajcie dziewczyny
można sie dołączyć do was do wspólnych oczekiwań??![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
Opowiedz coś o was ile macie lat, skąd jesteście, kilka słów o waszej historii miłosnej Możesz dowiedzieć się conieco o nas, jak również o załatwionych do tej pory sprawach ślubnych, klikając w podlinkowane nicki w kalendarzu na pierwszej stronie
|
|
|
|
|
#4405 | |
|
na przekór do celu
|
ale zazdroszczę
bardzo chciałabym popatrzeć chociaż z daleka na zdjęcia do serialu, ale do Warszawy trochę kawałek ![]() choć jakiś film o podobnej tematyce, a dokładnie o powstaniu ma być kręcony m.in. we Wrocławiu, muszę się więcej o tym dowiedzieć ![]() Cytat:
ludzie to durnie!
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Panny Młode 2015 cz. 6
Elo
ciągle Was podczytuje, tylko jakoś nauka nie pozwala mi na zbyt aktywne uczestnictwo. Ale jestem, jestem I witam nową PMkę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
viva ona nic nie mówi ale idzie np. koło Wesołowskiego z jakiegoś tunelu jako człowiek w tle!! albo jest pokazana jak jakaś para się całuje, a ona stoi za nimi
ma kilka epizodów---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- witaj! |
|
|
|
#4408 |
|
Japońska rzepa
|
Jezu,jakaś przeginka z tymi gołębiami
|
#4409 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to się nie wypłacę za te wszystkie moje "chciałabym"Cytat:
u nas też zawsze były grosiki, teraz przeważnie są te tuby, nawet nie wiem czy dzisiaj ktoś rzucał grosikami Cytat:
Witam nową PM
|
|||
|
|
|
#4410 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też jestem z Kielc!! (ale mieszkam i studiuje w Warszawie) Opowiadaj o was !!
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.

Strasznie byłam zdziwiona, potem bałam się, że może sobie nie życzyli grosików, ale ostatecznie mieli do zbierania tylko 20 groszy