Panny Młode 2015 cz. 6 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-01, 14:49   #4381
mariamarysienka
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6

Co do rzucania grosikami to u nas jest to taka dość popularna tradycja i zazwyczaj tych groszaków sporo leci w parę młodą. A tu na ostatnim weselu tylko ja rzuciłam Strasznie byłam zdziwiona, potem bałam się, że może sobie nie życzyli grosików, ale ostatecznie mieli do zbierania tylko 20 groszy

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 14:56   #4382
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Co do rzucania grosikami to u nas jest to taka dość popularna tradycja i zazwyczaj tych groszaków sporo leci w parę młodą. A tu na ostatnim weselu tylko ja rzuciłam Strasznie byłam zdziwiona, potem bałam się, że może sobie nie życzyli grosików, ale ostatecznie mieli do zbierania tylko 20 groszy
Dobrze, że wiedzieli co z nimi zrobić, bo chyba bym fiknęła, jakbym sama jedna z gości rzuciła gosikami, a nikt włącznie z PM nie znałby takiego zwyczaju i każdy patrzyłby się na nie jak sroka w kość
Stary 2013-09-01, 14:56   #4383
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Jak miło, że kibice żużla wśród PM są

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Ex[/B] ja też wyrzeczeń żyję do jutra. Mam nocne postanowienia z TŻ, do ślubu chcemy schudnąć, pić mniej alkoholu i nie palić.

Ja tam wzięłam fotografkę. Tzn babka robi fotki na chrzcinach, komuniach itd ale na weselu tylko 1 czy 2 robiła fotki. Dlatego ja się z nią dogadałam i ona sobie porfolio powiększa więc będę miała za darmo fotki
heh :P to my z TŻ śmiejemy się że powinniśmy zacząć ćwiczyć picie alkoholu a nie żeby mniej :P bo co na weselu będzie

A co do fotografki to fajna okazja wam się zdażyła
Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
ja nie potrafiłabym się zatrzymać, choćby się paliło, ja bym siedziała i ogladała
właśnie jestem po pierwszym odcinku nowej serii, dość spokojny, wyjaśniający gdzie się główni bohaterowie po wojnie podziali, choć strzały już były i pierwsze spiski, które mnie denerwują
ale ja oglądałam w tv.. i wtedy to jakoś tak.. a ogólnie później jakoś tak studia, brak tv.. i tak zeszło.. ale ogólnie ja uwielbiam wszelakie filmy które o tamtym okresie opowiadają.. i np film "jutro idziemy do kina" uwielbiam ale może kiedyś zaczne oglądać znów CzH
Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Aaaale mam super humor wlasnie sie dowiedziałam, ze córka szefa, ktora ostatnio była zmuszona pracowac "pode mna", a nie na równi ze mna, poskarzyla sie tatusiowi, ze poprosiłam o cos, zeby zrobiła.... A szef ja zgnoil, ze byłam nad nia to miała zadanie wykonać, a nie farmazony gadać, ze to nie jej praca
heh i dobrze.. każdy musi znać swoje miejsce w szeregu
Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość
Exzapomniałam, że przecież nie wszyscy mieszkacie w Warszawie a ja tak gadam przepraszam Kebab king to taka sieciówka kebabów, coś jak kfc i mcdonald. Robią dobre kebaby i je uwielbiam
a to super w krk może też są ;> sama nie wiem
Cytat:
Kurde.. u nas też ten zwyczaj jest.. i aż dziwne, naprawdę :P
wgl marysienka ostatnio ciągle widzę u Ciebie novy avatar!
Stary 2013-09-01, 15:05   #4384
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, że wiedzieli co z nimi zrobić, bo chyba bym fiknęła, jakbym sama jedna z gości rzuciła gosikami, a nikt włącznie z PM nie znałby takiego zwyczaju i każdy patrzyłby się na nie jak sroka w kość
I tak się trochę dziwnie czułam, bo zawsze na ślubach masa osób rzuca ryżem i groszakami, a tutaj tylko tuby wystrzeliły (ale to była niespodzianka dla młodych) no i ja z tymi żółtkami

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Kurde.. u nas też ten zwyczaj jest.. i aż dziwne, naprawdę :P
wgl marysienka ostatnio ciągle widzę u Ciebie novy avatar!
Ten zwyczaj jest chyba wszędzie i pierwszy raz mi się tak zdarzyło, żeby samej rzucać

Aaa bo jakoś nie mogę znaleźć tego idealnego Miałam wcześniej z Emmą Stone przez długi czas, ale znudził mi się i musiałam poszukać czegoś nowego. Ale chyba ten zostanie na trochę, podoba mi się

I love you
I will
I do
Stary 2013-09-01, 15:07   #4385
Atomoowka
Wtajemniczenie

Marysieńka co to za nowy avatar hę?
U Nas kiedyś ten zwyczaj z grosikami był mega popularny, co ślub to było.
Teraz zauważyłam,ze chyba coraz częściej jest on zastępowany tymi tubami z płatkami kwiatów.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 15:09   #4386
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Ten zwyczaj jest chyba wszędzie i pierwszy raz mi się tak zdarzyło, żeby samej rzucać

Aaa bo jakoś nie mogę znaleźć tego idealnego Miałam wcześniej z Emmą Stone przez długi czas, ale znudził mi się i musiałam poszukać czegoś nowego. Ale chyba ten zostanie na trochę, podoba mi się
Heh :P no dziwne.. u nas raczej są i tuby i grosiki i cuksy jeszcze rzucają :P

A co to avka to wszystkie które miałaś były spoko
Cytat:
Marysieńka co to za nowy avatar hę?
Teraz zauważyłam,ze chyba coraz częściej jest on zastępowany tymi tubami z płatkami kwiatów.
Ale te tuby to czasami taki niewypał... już 3 razy spotkałam sytuację że ktoś się z tą tubą męczył a i tak nie wystrzeliła ;P
Stary 2013-09-01, 15:14   #4387
mariamarysienka
Zakorzenienie

Heh, dzięki

No ostatnio wszystkie tuby wystrzeliły. Przyznam, że pierwszy raz widziałam je na żywo. Ale nie wszystkie mi się podobały. 2 były z białymi serduszkami, a 2 z małymi "pieniędzmi" i te mi się za bardzo nie podobały.

I love you
I will
I do
Stary 2013-09-01, 15:23   #4388
existence
Zakorzenienie

też uwielbiam film jutro idziemy do kina <3
Stary 2013-09-01, 16:39   #4389
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

A te tuby to ktore wzory najladniej wyglądają? ja sie założe, ze moja Mama juz grosiki zbija na boku, ona tak zawsze od kad zna terminy naszych ślubów (wczesniej Brat i Siostra)

Poważnie, ta sytuacja z pracy tak mi ładnie rozweselila dzien, ze nie wiem zwłaszcza, ze ja ja po prostu (przy użyciu słowa please) poprosiłam o zrobienie drobnostki, bo sama miałam urwanie głowy, a ona nic nie robiła... A ta na mnie z ryjem "its not my fucking job! Its yours" :/... Poskarzyla sie, a sama dostała ochrzan ponoć nikt wczesniej jej takiej czerwonej ze wstydu nie widział a za pare dni znowu bede nad nia DD juz jej znajde najbardziej niewdzieczna prace, jaka sie tylko da hahahahahahahahaha

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-01, 16:42   #4390
Na biurku Oli
Zakorzenienie

cześć ja dzisiaj pomagałam stroić kościół na wesel, powiem wam masakra...

Lało tak, ze nie dało sie przystroić samochodu, potem do koscioła o 12 skończyła się msza... zanim ludzie wyszli, płatki rozsypywałam jeszcze jak PM z samochodu wychodziła, ile to stresu dziewczyny przy takiej pogodzie....

przed kościołem dzwoni PM, że babka od kremowego dywanu jej go nie przywiezie bo leje i ona go nie rozłoży, przez następną godzinę próbuję sie do babki zadzwonić i powiedzieć co o tym myślę, w końcu sie udaje i stanęło na tym, ze za dodatkowe 50zł zgodziła się przyjechać, 20 min przed ślubem. Mówiłam, że goscie nie będą wchodzić na dywan, bo ławki są dosyć szeroko, tyle co młodzi przejdą to nei pobrudzą go nei wiadomo jak ( i wyszło na to, ze nie pobrudzili nic) , sam dywan tez najczystszy nie był, zanim młodzi weszli, przestało padać i generalnie babka zwinęła kasę na czyszczenie (bo tylko tak zgodziła się przyjechać) a pewnie czyścić i tak go nie będzie.... powiem wam MASAKRA

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 16:47   #4391
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Heh, dzięki

No ostatnio wszystkie tuby wystrzeliły. Przyznam, że pierwszy raz widziałam je na żywo. Ale nie wszystkie mi się podobały. 2 były z białymi serduszkami, a 2 z małymi "pieniędzmi" i te mi się za bardzo nie podobały.
O to z tymi pieniędzmi to nawet się nie spotkałam
A w sumie ja widziałam że na 2 weselach po jednej pod kościołem nie wystrzeliło, tak samo młodzi przy pierwszym tańcu mieli mieć z 2 tub wystrzelone płatki róż i nie poszło
Znowuż rok temu koleżanka montowała nad sufitem duże balony z małymi balonami w środku które miały jakiś czujnik i miały wystrzelić w tym samym momencie podczas pierwszego tańca i też jeden wystrzelił a z 2 kombinowali też żeby poszło wszystko :P
Ja w sumie nie wiem.. wiem że przez wielu zaliczane jest to do kiczu ale ja bym chciała żeby nam bańki mydlane leciały jak z kościoła byśmy wychodzili :P ale TŻ mnie wyśmiał już i tak
Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
też uwielbiam film jutro idziemy do kina <3
Świetny jest chociaż tytuł chyba 2 lata temu został rewelacyjnie zinterpretowany przez mojego tate.. oglądając tv była reklama tego filmu i w sumie dość cicho telewizor chodził.. i ja taka ucieszona "oo.. jutro idziemy do kina"a mój tata zrozumiał że chcę się pochwalić że z TŻtem idę do kina więc zapytał "a na co idziecie?" :P

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
cześć ja dzisiaj pomagałam stroić kościół na wesel, powiem wam masakra...

Lało tak, ze nie dało sie przystroić samochodu, potem do koscioła o 12 skończyła się msza... zanim ludzie wyszli, płatki rozsypywałam jeszcze jak PM z samochodu wychodziła, ile to stresu dziewczyny przy takiej pogodzie....

przed kościołem dzwoni PM, że babka od kremowego dywanu jej go nie przywiezie bo leje i ona go nie rozłoży, przez następną godzinę próbuję sie do babki zadzwonić i powiedzieć co o tym myślę, w końcu sie udaje i stanęło na tym, ze za dodatkowe 50zł zgodziła się przyjechać, 20 min przed ślubem. Mówiłam, że goscie nie będą wchodzić na dywan, bo ławki są dosyć szeroko, tyle co młodzi przejdą to nei pobrudzą go nei wiadomo jak ( i wyszło na to, ze nie pobrudzili nic) , sam dywan tez najczystszy nie był, zanim młodzi weszli, przestało padać i generalnie babka zwinęła kasę na czyszczenie (bo tylko tak zgodziła się przyjechać) a pewnie czyścić i tak go nie będzie.... powiem wam MASAKRA
No nie za miła ta historia ;/ szkoda że nie wiedzieliście wcześniej w jakim stanie jest ten dywan eh..
Współczuję PM bo na pewno stresu ją też to kosztowało ;/

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
A te tuby to ktore wzory najladniej wyglądają? ja sie założe, ze moja Mama juz grosiki zbija na boku, ona tak zawsze od kad zna terminy naszych ślubów (wczesniej Brat i Siostra)
Ja w sumie nie wiedziałam że są jakieś wzory i nie wiem czy mi się to podoba ale.. znalazłam coś dla Ciebie!!! (poważnie, bez ironii, jeśli nadal nad tym myślisz :P)
Stary 2013-09-01, 16:49   #4392
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
O to z tymi pieniędzmi to nawet się nie spotkałam
A w sumie ja widziałam że na 2 weselach po jednej pod kościołem nie wystrzeliło, tak samo młodzi przy pierwszym tańcu mieli mieć z 2 tub wystrzelone płatki róż i nie poszło
Znowuż rok temu koleżanka montowała nad sufitem duże balony z małymi balonami w środku które miały jakiś czujnik i miały wystrzelić w tym samym momencie podczas pierwszego tańca i też jeden wystrzelił a z 2 kombinowali też żeby poszło wszystko :P
Ja w sumie nie wiem.. wiem że przez wielu zaliczane jest to do kiczu ale ja bym chciała żeby nam bańki mydlane leciały jak z kościoła byśmy wychodzili :P ale TŻ mnie wyśmiał już i tak

Świetny jest chociaż tytuł chyba 2 lata temu został rewelacyjnie zinterpretowany przez mojego tate.. oglądając tv była reklama tego filmu i w sumie dość cicho telewizor chodził.. i ja taka ucieszona "oo.. jutro idziemy do kina"a mój tata zrozumiał że chcę się pochwalić że z TŻtem idę do kina więc zapytał "a na co idziecie?" :P

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

No nie za miła ta historia ;/ szkoda że nie wiedzieliście wcześniej w jakim stanie jest ten dywan eh..
Współczuję PM bo na pewno stresu ją też to kosztowało ;/

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Ja w sumie nie wiedziałam że są jakieś wzory i nie wiem czy mi się to podoba ale.. znalazłam coś dla Ciebie!!! (poważnie, bez ironii, jeśli nadal nad tym myślisz :P)
Juz mi chyba przeszło... Miałam tyle wizji, ale do żadnej praktycznie nie byłabym w stanie znalezc "produktów", wiec raczej zrezygnuje...

Stary 2013-09-01, 16:55   #4393
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
a tak pytam bo mówiłaś coś o ślubie w 2 sezonie i się zastanawiam kiedy on będzie wreszcie zauważyłam, że znam bardzo dużo odcinków z 2 sezonu bo je widziałam dużo razy na CC
2 ostatnie odcinki 2 sezonu A oglądasz od początku wszystko?

Cytat:
u nas nadal rzucają grosikami i młodzi później zbierają. Ale ja tam wolę tuby i takie tam. nie chce mi się nic zbierać

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 17:04   #4394
existence
Zakorzenienie

joasia ja też chcę bańki i tż sie to spodobało a moja koleżanka ma taka maszynke i obiecala mi to
ale tuby to beda przed kosciolem na bank, nie wyobrażam sobie bez

a z ta dekoracja kościoła to Ola współczuję ale ja nie wiem czy jakas dziwna jestem ale mnie dekoracja kościoła jest jakos zupełnie obojetna, kościół jak kościół ladny sam w sobie jesli bede miec czasu na tyle to zrobię moze pompony na krzesla nasze i świadków zeby jakis akcent był. Kwiatki to na oltarzu sa zawsze i chyba mi wystarczy tyle

Edytowane przez existence
Czas edycji: 2013-09-01 o 17:05
existence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 17:05   #4395
mariamarysienka
Zakorzenienie

Idę zaraz na Miasto Kości Kumpel mnie zaprosił, więc idziemy. Fajnie, dawno nie byliśmy nigdzie we dwoje, bo odmawiam chodzenia gdziekolwiek z jego popier.doloną dziewczyną, z którą już od pół roku próbuje zerwać, żeby jej nie urazić

I love you
I will
I do
Stary 2013-09-01, 17:07   #4396
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
2 ostatnie odcinki 2 sezonu A oglądasz od początku wszystko?
tak, od początku
Stary 2013-09-01, 17:39   #4397
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
U NAS NA KAŻDYM WESELU rzuca się grosikami!
teraz bardzo popularne są konfetti lecące z tuby
albo puszczanie przez młodych gołąbków przed kościołem na szczęście

Edytowane przez pati0090
Czas edycji: 2013-09-01 o 17:41
pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 17:41   #4398
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
tak, od początku
to oglądaj

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 17:46   #4399
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki!! Chociaż u nas ponoć padało więc może być średnio ;/ ale zobaczymy..
A co do waszego złota to wg mnie nic nie jest stracone!! Wg mnie macie małą stratę.. u siebie na torze będziecie dużo silniejsi.. przynajmniej teraz..
A z Emilem to naprawdę.. kurde.. cholerka.. prawie złoto w GP.. wy prawie złoto.. a tu takie ;/ Ale Miedziński powinien dostać za to kare.. a sędziego to powinni zawiesić wgl za to co zrobił!! ;/
niby nieodwołany! ja o 18,45 siadam prze telewizor oglądać! obstawiam 50:40 dla Tarnowa

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:
Przypomniałam sobie, że mój ukochany Czas honoru wrócił, lecę oglądać
moja koleżanka gra kilka epizodów w nowym sezonie

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Jak miło, że kibice żużla wśród PM są

ty też jesteś kibicem żużla ;>?

Edytowane przez pati0090
Czas edycji: 2013-09-01 o 17:47
Stary 2013-09-01, 18:15   #4400
existence
Zakorzenienie

dla mnie gołąbki to już kicz akurat raz jedynie na jakimś teledysku widziałam jak one byly w takiej ozdobnej klatce i młodzi ja tylko otworzyli i wyleciały, no to nawet, nawet ale u siebie bym tego nie chciała
Stary 2013-09-01, 18:24   #4401
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
niby nieodwołany! ja o 18,45 siadam prze telewizor oglądać! obstawiam 50:40 dla Tarnowa
Też tak obstawiłam niezbyt optymistycznie.. zważając na warunki itd.. nie na takim torze się przygotowywali.. ale jednak wolelibyśmy wszyscy żeby z conajmniej 15 bagażem wygrali.. heh.. zobaczymy
Cytat:
dla mnie gołąbki to już kicz akurat raz jedynie na jakimś teledysku widziałam jak one byly w takiej ozdobnej klatce i młodzi ja tylko otworzyli i wyleciały, no to nawet, nawet ale u siebie bym tego nie chciała
haha na tym czerwcowym weselu mieli gołębie.. ale to było wręcz okrutne!! wtedy było dość upalnie 30 stopni było minimum.. msza godzinę trwała.. życzenia itd.. po wszystkim zróbmy wspólne zdjęcie przed kościołem.. robimy robimy.. a nagle ktoś leci do auta i z bagażnika wyciąga ledwo dyszące gołębie ;/ poleciały.. ale to nie było zbytnio mądre..
Stary 2013-09-01, 18:27   #4402
mapia1990
Raczkowanie

Cytat:
Alescie sie rozgadaly . U mnie tez dzisiaj chłodno, ludzie na jesień i zimno marudza . A poza tym to wrzesień sie zaczal i moja lista zadań ruszyła , narazie idzie mi doskonale . A oprocz tego dolozylam sobie kolejna listę z rzeczami do zrobienia, ktore ciagle odkladam na pozniej . Normalnie zmieniam sie na lepsze .

Stary 2013-09-01, 18:30   #4403
pauleta89
Wtajemniczenie

Odp: Panny Młode 2015 cz. 6

Witajcie dziewczyny można sie dołączyć do was do wspólnych oczekiwań??

Od 11 marca 2015-wege-kierowca

pauleta89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 18:34   #4404
joasia-a
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez pauleta89 Pokaż wiadomość

witamy

Opowiedz coś o was ile macie lat, skąd jesteście, kilka słów o waszej historii miłosnej

Możesz dowiedzieć się conieco o nas, jak również o załatwionych do tej pory sprawach ślubnych, klikając w podlinkowane nicki w kalendarzu na pierwszej stronie
Stary 2013-09-01, 18:52   #4405
viva91
na przekór do celu

Cytat:
moja koleżanka gra kilka epizodów w nowym sezonie
ale zazdroszczę to znaczy ma jakieś swoje kwestie?
bardzo chciałabym popatrzeć chociaż z daleka na zdjęcia do serialu, ale do Warszawy trochę kawałek
choć jakiś film o podobnej tematyce, a dokładnie o powstaniu ma być kręcony m.in. we Wrocławiu, muszę się więcej o tym dowiedzieć
Cytat:
haha na tym czerwcowym weselu mieli gołębie.. ale to było wręcz okrutne!! wtedy było dość upalnie 30 stopni było minimum.. msza godzinę trwała.. życzenia itd.. po wszystkim zróbmy wspólne zdjęcie przed kościołem.. robimy robimy.. a nagle ktoś leci do auta i z bagażnika wyciąga ledwo dyszące gołębie ;/ poleciały.. ale to nie było zbytnio mądre..

ludzie to durnie!
Stary 2013-09-01, 18:53   #4406
Malwina_89
Zakorzenienie

Odp: Panny Młode 2015 cz. 6

Elo ciągle Was podczytuje, tylko jakoś nauka nie pozwala mi na zbyt aktywne uczestnictwo. Ale jestem, jestem

I witam nową PMkę

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 19:15   #4407
pati0090
Zakorzenienie

viva ona nic nie mówi ale idzie np. koło Wesołowskiego z jakiegoś tunelu jako człowiek w tle!! albo jest pokazana jak jakaś para się całuje, a ona stoi za nimi ma kilka epizodów

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:

witaj!

Stary 2013-09-01, 20:01   #4408
lolusl
Japońska rzepa

Jezu,jakaś przeginka z tymi gołębiami
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 20:01   #4409
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:

a z ta dekoracja kościoła to Ola współczuję ale ja nie wiem czy jakas dziwna jestem ale mnie dekoracja kościoła jest jakos zupełnie obojetna, kościół jak kościół ladny sam w sobie jesli bede miec czasu na tyle to zrobię moze pompony na krzesla nasze i świadków zeby jakis akcent był. Kwiatki to na oltarzu sa zawsze i chyba mi wystarczy tyle
oj ja bym właśnie chciała, nie taką wprawdzie jak mieli dzisiaj, ale chcieć bym chciała Ja to się nie wypłacę za te wszystkie moje "chciałabym"

Cytat:
U NAS NA KAŻDYM WESELU rzuca się grosikami!
teraz bardzo popularne są konfetti lecące z tuby
albo puszczanie przez młodych gołąbków przed kościołem na szczęście
czy te tuby już wszystko wyparły

u nas też zawsze były grosiki, teraz przeważnie są te tuby, nawet nie wiem czy dzisiaj ktoś rzucał grosikami

Cytat:

równie mądre jak zostawianie dziecka/ psa w zamkniętym samochodzie...

Witam nową PM

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 20:16   #4410
Edebedowa
Rozeznanie

Cytat:

Heeej
Ja też jestem z Kielc!! (ale mieszkam i studiuje w Warszawie)
Opowiadaj o was !!

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości