Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-01, 14:47   #4051
gornek
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Ana nie zazdroszcze, takiej sytuacji i takiej tesciowej, moja na szczescie w nic sie nie wtraca, bo i tak bym zrobila po swojemu, w koncu to moj slub i ma byc tak jak ja chce a nie jak komus sie widzi :P Cale szczescie mam duze oparcie w rodzicach, bo co sobie umysle to oni mi to szukaja, badz wspiraja w kazdy pomysle :P
Teraz mam metlik w glowie z tymi sukniami, tak czy siak pochodze po salonach poprzymierzam, ale na tej tablicy znalazlam ta sukienke, za 1 tys zl, a w salonie takiej nie znajde, fakt bede musiala ją skrocic, jezeli kupie nie w salonie ale to koszt max 200zl. Jednak nie wiem czy znajde ten model co proponuje na tablicy zeby przymierzyc i czy nis straci fasonu po skroceniu, ehh za duzo tego :p
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 14:53   #4052
ana909
Erudycja

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
Witam nową PM ką peggysue1

ana909 cóż za kobieta z tej Twojej teściowej skąd się tacy upierdliwi ludzie biorą?
ja sie juz chyba przyzwyczailam (albo próbuje), chyba nawet wole wiedziec co mysli moja tesciowa niz miec wrazenie ze wszystko co robie i mowie jej odpowiada, ze mnie niebiańsko lubi, a pozniej uslyszec z ust innej osoby ze na mnie gada. Tak to wiem na czym stoje

No coż, ona ma calkiem inny charakter niz ja, taki władczy, kiedys ją za to podziwialam, teraz troche mnie to przeraża ja jestem z natury taka ze wiele rzeczy przemilcze, nie szukam otwartych konfrontacji (chyba że z Tżtem), a czasami mi tego brakuje w takich sytuacjach. Nie wiem czy tego mozna sie nauczyc, ale nie moge wiecznie pozwalac zeby ktos mną rządził. Tż potrafi sie postawic, ale to jego mama, ja swojej też potrafie, ale jego ja jeszcze nie potrafie, robie to po cichaczu
I tak ja bede miala pełny asortyment w postaci kolczykow, wisiorka i bransoletki, w srebrze tak jak Tż.

Edytowane przez ana909
Czas edycji: 2013-09-01 o 14:54
ana909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 15:03   #4053
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
kroooliczek89
Ja też świetnie się czułam u Warchalewskiej, atmosfera bardzo miła. Pani naprawdę daje możliwość zmierzenia niezliczonej ilości sukien.
W Nicole też nie byłam zadowolona.☠
Świetna atmosfera była też w Bonnie& Clyde, za to w salonie Violetta baba była zwyczajnie okropna - nieprzyjemna max.
Kochana! Szukaj, krótkiej sukienki, bo to Twoje marzenie i w takiej będziesz się czuła najlepiej.
Muszę zobaczyć gdzie jest ten Bonnie&Clyde Napewno chcę mierzyć jeszcze w Visual Chris na Piątkowskiej i w Agnes Mam zamiar jeszcze iść do La Perla Sposa no i całą Głogowską obejść

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
Z tym szyciem to mi wyglada na jeden wielki przekret :P a moze oni po prostu sami szyja z jakis znanych modeli? czyli tak jakby podrobki sprzedaja... Dla mnie metka nie jest wazna, no ale jesli oni je tak robia "na lewo" to bym sie bala zamawiac...
Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
krooliczek- jeśli nie chciałaś nic zmieniać w sukni według swojego upodobania to nie ma takiej opcji aby firma musiała mieć suknię na wzór (wystarczy im nazwa albo numer katalogowy). Jeśli ta Pani tak mówiła to istnieją 2 wyjścia: 1- jest to suknia żadnej znanej firmy (a na pewno nie tej co sądzi ta Pani) i chce ją sprzedać drożej jako oryginalną. 2- Jest to suknia tej firmy a Pani chce tylko jak najszybciej pozyskać klientkę i namawia do jak najszybszej decyzji. Może zadzwonisz do innych salonów i zapytasz o taki model sukni? Jeśli gdzieś będą kojarzyć taką nazwę modelu tej firmy to będzie chociaż pewne że taka istnieje.
Generalnie to jest tak. Pani tak szybko wszystko robiła, zeby nawet metki nie obejrzeć. Jedynie co to udało mi się zobaczyć, ale metka była biała i długopisem było napisane: Verise. Czyli Verise Bridal. No ale w ich kolekcjach nie ma takiej sukienki. Są w Poznaniu na ich stronce wymienione 2 salony które mają ich suknie, ale tego salonu tam nie było Chciałam się przejść do obu i popytać. Zastanawiałam się czy to nie była ta suknia:
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,6152.html
Tylko uszyta na krótką... Nie wiem...

Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość
do krooliczek obu dwie piękne suknie poogladaj jeszcze a jak Ci nic nie wpadnie w oko to zamów sobie jak czujesz ze to TO
Ale jeśli bym zamawiała, to napewno nie tam W innym salonie oferowali szycie sukni w cenie 1.600zł.

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 15:10   #4054
justynkie
Wtajemniczenie

Aneczka wyrazy współczucia. Trzymaj się Kochana

swiat_katarzyny te buty przecudne Myslę że nie powinnaś haczyć o suknię, widziałam kilka PMek w takich butach, na filmikach chodzą normalnie, nic im się nie podwija pod spodem więc chyba te zdobienia nie przeszkadzają.

kroooliczek89 cieszę się że jednak w tej wymarzonej krokiej sukni wyglądałaś najlepiej

iLoNuS_ktl dzięki za relację z salonów. Kurde, kolejna niezbyt dobra opinia o Madonnie... A tam właśnie się wybierałam na pierwszy ogień
Fajnie w tym Justinie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez Marlenka2014 Pokaż wiadomość
dziewczyny a co myślicie o niebieskich butach do sukni na ślub, widziałam kiedyś na zdjęciach jak PM miała właśnie takie połączenie i wyglądało to interesująco
Ja mam pomarańczowe Jeśli czujesz że chcesz kolorowe buty to zakładaj, ja jestem za kolorami.

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwile - w pt czesal mnie na występ znajomy i tak spodobała mi sie ta fryzura, ze najpewniej pojde w indentycznej do ślubu (fotki u mnie na blogu), napiszcie, co myślicie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mi się podoba. Fajne upięcie.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 15:24   #4055
mala_czarna_21
Zakorzenienie

swiat_katarzyny jak będziesz miała walkę pod suknia to ona zrobi taki ,, parasol'' ochronny dla materiału zewnętrznego wiec nie powinna zahaczac

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 15:38   #4056
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
mała czarna - w tym linku są foto na których widać nazwę firmy w środku butów http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/blog-slubny/loveli/24-sa-moje-cudenka,11601#.UiMrDz8aty w
hihi to moze wymarzone, ale chyba beda niewygodne i za wysokie:/

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
śliczne są te butki! sama takie bym chciała (mam podobne zapisane w inspiracjach), ale jeśli zdecyduję się na suknię z piórami, to chyba nie będą pasować.

ana
, to na biało to był koszmar, czy rzeczywistość? bo jeśli to drugie, to chętnie ubiłabym tą twoją teściową...
ja na nie poluje, ale nie mam dobrego przeczucia...
Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
ale ja sukienkę będe miała szytą, także długością się nie przyjmuje no wlasnie obawiam sie troche niewygody.....

ale piekny filmik....
i chce tą piosenkę także do swojego teledysku
dla mnie buty Mango so mega niewygodne, kocham ten sklep, ale buty kupuje w obuwniczych, to samo z butami z zary. Koszmary.

Wg mnie bedzie zahaczac. Pani w Madonnie mi nawet mowila, zeby uwaznie wybierac buty do kiecki.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 15:47   #4057
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Ja bym chciała mieć miętowe lub brzoskwiniowe a jeśli nie znajdę, to nude.

ja niebieskie lub fioletowe - jak nie znajdę to też stawiam na nude
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 15:51   #4058
martucha0205
Rozeznanie

ja maze o turkusie ale kazdy odcien niebieskiego tez moze byc a jak by kolorowe nie pasowaly to biale

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 15:55   #4059
gornek
Zakorzenienie

Ciezko jest znalezc idealne buty takie jakie sie chce na dodatek jezeli chodzi o kolor, wysokosc, ozdoby :P dlatego ja zamawiam w necie, juz podawalam strony w torych mozna sobie dobrac i wybrac co sie chce w butach, ale dam linki dla przypomnienia
www.bialebuty.com oraz www.casani.pl
Stary 2013-09-01, 16:07   #4060
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość
ja całkiem przypadkiem znalazłam dzisiaj filmik i bardzo podoba mi się makijaż PM też bym taki chciała i boski plener

http://www.youtube.com/watch?v=HhU9vuUlOpI
I tak dla kontrastu: http://www.youtube.com/watch?v=CgLg1ZNmjpE

Przez takie jak ten wiolixx zaczynam się zastanawiać nad kamerą, ale dochodzę do wniosku że ze względu na budżet pewnie skończy się na "fachowcu" numer dwa i mi przechodzi
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 16:08   #4061
say-hello
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Opium, gdybyś znalazła tamte buty, to daj znać jak się będą komponować z piórami chciaż wydaje mi się, że najbardziej będą pasować gładkie
Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
say-hello to juz rzeczywistosc... Na szczescie Tż ma srebrna spinke i do mankietow rtez takie preferuje. A ja nie zamierzam isc bez biżu bo mam gorset bez ramiączek i czulabym sie taka... pusta. Poza tym zamierzam wygladac elegancko a nie jak z odzysku.
Co za baba.. nie przejmuj się nią i rób po swojemu

say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 16:09   #4062
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Czesc, właśnie wracam z pracy. Padam. Szkoda, ze zdjęć nie widzę w telefonie

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 16:13   #4063
say-hello
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Czesc, właśnie wracam z pracy. Padam. Szkoda, ze zdjęć nie widzę w telefonie

Hej kochana jak tam się trzymasz? Jak w pracy?

Stary 2013-09-01, 16:17   #4064
czekooczekolada
Zakorzenienie

dziewczyny doradzcie mi jaki kolor przewodni moze pasowac do tej sali , bo mysle i mysle i nie wiem :/ chciałam miętowy alb fiolet, ale miętowy chyba nie bardzo.. co myslicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (120,4 KB, 40 załadowań)

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-09-01, 16:19   #4065
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Ciężko... Dalej mi brakuje wiary w siebie. I ta niepewność na jaki sklep mnie dadzą po szkoleniu, eh.... Jestem mega przemeczona. Po pracy nie mam juz siły na nic :-(
Jutro jedziemy do jakiegoś innego sklepu uczyć sie....tańczyć bo czwartek-piątek jedziemy do Warszawy i nasz region ma coś tańczyć :/ a ja nienawidzę robić z siebie debila. Nie dość, ze tam nikogo nie będę znała co jest jednoznaczne z tym, ze nie będę sie czuła swobodnie, po drugie nie lubie tańczyć a po trzecie waze 100kg, jestem gruba i napewno będę najgrubsza... Super :/

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-09-01, 16:23   #4066
gornek
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Ciężko... Dalej mi brakuje wiary w siebie. I ta niepewność na jaki sklep mnie dadzą po szkoleniu, eh.... Jestem mega przemeczona. Po pracy nie mam juz siły na nic :-(
Jutro jedziemy do jakiegoś innego sklepu uczyć sie....tańczyć bo czwartek-piątek jedziemy do Warszawy i nasz region ma coś tańczyć :/ a ja nienawidzę robić z siebie debila. Nie dość, ze tam nikogo nie będę znała co jest jednoznaczne z tym, ze nie będę sie czuła swobodnie, po drugie nie lubie tańczyć a po trzecie waze 100kg, jestem gruba i napewno będę najgrubsza... Super :/

o jejku to gdzie Ty pracujesz, o ile mozna wiedziec, zeby jeszcze zmuszac do jakiegos tanca, masakra
Stary 2013-09-01, 16:25   #4067
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Ciezko jest znalezc idealne buty takie jakie sie chce na dodatek jezeli chodzi o kolor, wysokosc, ozdoby :P dlatego ja zamawiam w necie, juz podawalam strony w torych mozna sobie dobrac i wybrac co sie chce w butach, ale dam linki dla przypomnienia
wybacz, ale moje zdanie jest takie, że takie buty to weselny kicz. Bardzo mi sie nie podobają, formą, kształtem.... kojarzą z weselami w latach 90....
nie chce cię broń boże urazić, ale jak miałabym tyle wydać na buty, to musiałyby być klasyczne, piękne, a te? naprawdę można je spotkać na ryneczkach i allegro za 40 zł nawet...

ale macie racje - nie biore ich, bo mogą haczyć.... jeszcze mam rok, poczekam

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Cytat:
o jejku to gdzie Ty pracujesz, o ile mozna wiedziec, zeby jeszcze zmuszac do jakiegos tanca, masakra
czuje, że jakiś specjalista ds. personalnych tak rozumie integracje pracowników lub coś w tym stylu...
Pysia, zacisnąć zęby i dasz rade!
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 16:27   #4068
say-hello
Zakorzenienie

Pysiu trochę więcej wiary w siebie i głowa do góry !

Stary 2013-09-01, 16:31   #4069
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Odp: Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM

Cytat:
Szkole sie na kierownika sklepu do jednej z sieciowek odziezowych...

Cytat:
wybacz, ale moje zdanie jest takie, że takie buty to weselny kicz. Bardzo mi sie nie podobają, formą, kształtem.... kojarzą z weselami w latach 90....
nie chce cię broń boże urazić, ale jak miałabym tyle wydać na buty, to musiałyby być klasyczne, piękne, a te? naprawdę można je spotkać na ryneczkach i allegro za 40 zł nawet...

ale macie racje - nie biore ich, bo mogą haczyć.... jeszcze mam rok, poczekam

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

czuje, że jakiś specjalista ds. personalnych tak rozumie integracje pracowników lub coś w tym stylu...
Pysia, zacisnąć zęby i dasz rade!
No muszę zacisnac, ale q mojej głowie wtedy bedzie sie działo bardzo źle

Cytat:
Pysiu trochę więcej wiary w siebie i głowa do góry !

Dzięki. Staram się, ale średnio mi to wychodzi.

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-09-01, 16:36   #4070
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
ale ja sukienkę będe miała szytą, także długością się nie przyjmuje no wlasnie obawiam sie troche niewygody.....

ale piekny filmik....
i chce tą piosenkę także do swojego teledysku
ja chyba bym ich nie kupowala.... takie buty sa zbyt wazne, zeby miec jakiekolwiek watpliwosci...
a mng ma na prawde tragiczne buty, jesli chodzi o jakosc i wygode. ja bym nie brala. za ta cene mozesz znalezdz cos lepszego...
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 16:37   #4071
gornek
Zakorzenienie

Moze sa kiczowate, ale bylam w wiekszosci centrow handlowych w Warszawie ( a ona ma milony sklepów) nie znalazlam butow, fioletowych na niskim obcasie wiec wybor padl, na internet, nie mam czasu latac i szukac butow, bo niestety czasem pracuje po 12h zreszta to buty raczej tylko na slub, choc moze i pochodze w nich pozniej, dlatego wybieram niski obcas, bo nie czuje sie dobrze w wysokich
Stary 2013-09-01, 16:40   #4072
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
dziewczyny doradzcie mi jaki kolor przewodni moze pasowac do tej sali , bo mysle i mysle i nie wiem :/ chciałam miętowy alb fiolet, ale miętowy chyba nie bardzo.. co myslicie?
ja bym dala podrowy roz z kawa z mlekiem kwiaty w roznych odcieniach moga byc, natomiast ozdoby takie kawowe wlasnie...

albo fiolet z zielenia
Stary 2013-09-01, 16:42   #4073
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
jesli bedziesz miała pokrowce na krzesła, to mięta pasuje, fiolet tez

Cytat:
dzieki Ci dobra kobieto!! Chyba bede zamawiała z tego sklepu "białe buty" mega ładne butki tam są i cena spoko jak za buty skórzane! A tyle ślicznych wzorów płaskich butów dawno nie widziałam

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 16:55   #4074
martucha0205
Rozeznanie

czekooczekolada mi sie wydaje ze bardzo ladnie pasowal by mietowy albo taki lavendowy ale paris pomysl tez jest fajny a sala jest sliczna

a co do butow mam kilka typow ale w necie a ja mam dosc wysokie przegubie i szeroka stope a wiec musze je dobrze przymiezyc w takim razien internetowy sklep odpada

nie pamietam ktora z was chyba iija podobaly ci sie sukinki za kolano tu jest swietna strona
http://m.jjshouse.com/Wedding-Dresse...length_p18i21/ dlugie tez sa tam sliczne szyja na miare

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014

Edytowane przez martucha0205
Czas edycji: 2013-09-01 o 17:13
Stary 2013-09-01, 18:33   #4075
gornek
Zakorzenienie

Ahhh mi własnie mamuska poprawiłą humor, bo okazuje sie ze u mnie w miasteczku, bedzie wyprzadaz sukni slubnych do 70% i sa tam w wiekszosc sukienki Agnes jutro badz we wtorek tam pojdzie, dowie sie co i jak i czy w ogole maja moje modele oraz czy w razie co moga je odlozyc do poczatku pazdziernika az przyjade :p
Stary 2013-09-01, 18:39   #4076
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Opium, gdybyś znalazła tamte buty, to daj znać jak się będą komponować z piórami chciaż wydaje mi się, że najbardziej będą pasować gładkie

Co za baba.. nie przejmuj się nią i rób po swojemu

jak je znajde do na pewno nie bede miala sukni ze soba
Mysle, ze beda pasowac, ale juz wiem, ze beda za wysokie:/ 12 cm to za duzo jak dla mnie.
Cytat:
jak bedziesz miala pokrowce to dla mnie kazdy tam pasuje.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 19:26   #4077
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha0205 Pokaż wiadomość
nie pamietam ktora z was chyba iija podobaly ci sie sukinki za kolano tu jest swietna strona
http://m.jjshouse.com/Wedding-Dresse...length_p18i21/ dlugie tez sa tam sliczne szyja na miare
tak ja.
Śliczne te sukienki i jakie ceny
Gdybym była bardziej wymiarowa to bym za takie pieniądze zamówiła w ciemno.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 19:40   #4078
martucha0205
Rozeznanie

tam musisz sie sama wymierzyc i w 5 tygodni ci przychodza moja kuzynka zamawiala tez sie obawiala ze bedzie zla tym bardziej ze byla w ciazy ale byla akurat kupila ja sporo przed weselem ale poszla do krawcowej na przymiarke i zaplacila 20zl za poszezenie gorsetu wygladala pieknie ♡♡

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
Stary 2013-09-01, 19:47   #4079
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martucha0205 Pokaż wiadomość

te sukienki sa tak piekne, ze zastanowie sie czy nie zamowic i te ceny.... mniam mniam
Stary 2013-09-01, 19:56   #4080
ana909
Erudycja

ponawiam pytanie o cukiernie wiedeńską, czy ktos cos wie o cenach?

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości