|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Też się zastanawiałam, co u Sylwii...
|
|
|
|
#3632 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, chrzcinki się udały, jakby kto pytał.
Potem wstawię jakąś fotkę może. ![]() Nancy, moja Oliwa rzadko kiedy chce siedzieć gdziekolwiek poza moimi/taty/dziadka (bo babcia aktualnie ma problem z kręgosłupem i nie może nosić) rękami, sama się też nie pobawi, bo jęczy. Choć teraz coraz częściej jej się to zdarza, odkąd siedzi, ale wciąż nie mam czasu praktycznie w ciągu dnia... Śpi zazwyczaj po 3 x 30 minut (zazdroszczę, jak dziewczyny tu piszą o 2h drzemkach w ciągu dnia) i generalnie jęczy za każdym razem, jak coś jej się nie podoba. Też nie raczkuje, ale nie zmuszam jej, ma czas, a co do np wstawania, to nawet się cieszę, że jeszcze tego nie robi (choć próbuje, ale jeszcze jej daleko - oby jak najdalej), bo to wcale nie jest takie dobre dla nóżek i kręgosłupa w takim drobniutkim wieku...Także no... Nie ma dzieci idealnych! Ale ja nie narzekam, kocham moją córkę ponad życie, nigdy się nie denerwuję na nią, bo zawsze, jak jestem wymęczona, to powtarzam sobie, że kiedyś urośnie i będę mogła odpocząć. Głowa do góry! Silver, my wciąż mamy ochraniacz i na razie nie zdejmujemy. |
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
Idę na razie, bo goście wpadli. W tym znienawidzony przeze mnie kuzyn, o którym tu pisałam, rozpieszczony, pyskujący i samolubny bachor.
Nie muszę chyba mówić, kto Polę z drzemki obudził ![]() A najlepsze jest to, że to są nasi sąsiedzi, mieszkamy od siebie 20 metrów ![]() Trza wytrzymać, i może wieczorem jeszcze wpadnę
|
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
melduje że żyje ale nawymyślałam sobie tyle roboty w domu że chyba przez miesiąc się z tego nie wygrzebie o ja głupia pipa![]() Wczoraj pichciłam w garach-a to obiad,a to deserek a to galaretę (Silver ) + w międzyczasie porządki. Cały dzień mi zleciał nawet nie wiem kiedy.Dzisiaj porządki ciąg dalszy-wytachałam kartony i wory z ciuchami dla Oskara już typowo jesienne/zimowe. Właśnie się piorą a ja już chodzę zestresowana gdzie to schowam. Na tym jednym pokoju we trójkę to jest sajgon ![]() Przeczytałam wasze rady w k. Niebawem coś spróbuje wam napisać. Uściski dla wszystkich chorowitków-szybko zdrowiejcie ![]() Black- za udane chrzciny.Nie wiem czy jeszcze dziś będę i czy nadrobie. Buziaki
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Jestem na miejscu i mam wizaż
![]() ![]() ![]() ![]() Jak to się dzieje..małż mnie zabiję jak zobaczy...jesteście jak narkotyk ![]() Antonio przespał prawie cała drogę...teraz u śpi..a my z tz pijemy cytynoweczke pod leczo którego upichcilam juz caly gar..co by miec spokoj do wtorku ![]() Dobrą tz idzie...do potem ![]() ![]() ![]() P.s. Debrah pobieznie Cie przelecialam... , tyrzymajcie się..trzymam kciuki za tz.. Buziaczki![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- P.s. jaja sobie robicie... Do neta wejść nie mogę..ale z Wami się łącze-faktycznie wizaż ma moc ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-09-01 o 17:01 |
|
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Tego się nie spodziewałam...
Jest trzeci ząb - górna jedynka.
|
|
|
|
#3638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Debrah jak TŻ???
|
||
|
|
|
#3639 |
|
Zadomowienie
|
Neti rozbrajasz mnie
jesteś tak uzależniona jak silver i delikatnie z ta cytrynynowka bo jak ruszycie w tugeze, a Antonio samopas Wiecie, jakąś taka chandrę/handrę dziś mam. O Sylwii myślę i w ogóle, życie depcze wyobraźnię. Lenova, ja też sama na spacery... w Wawie pół biedy, po na bazar poszłam, to tu to tam. A tutaj to właściwie codziennie te same miejsca widzę! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
Charliz, tak samo mam. A tym bardziej, że Sylwii w ogóle nie było tutaj od 4 dni..
Może powoli tam wszystko idzie w dobrym kierunku i wpadnie do nas z dobrymi wieściami..
|
|
|
|
#3641 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma dnia, żebym o niej nie myślała. Taka fajna kobitka
Hje, kiedy będziecie wiedzieli co dalej z praca TŻa? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
Jedzie w niedzielę
A czo?
|
|
|
|
#3643 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny u nas okazało się, ze trzydniowka, mały wyglada strasznie jak parchatek. Do tego zeby nadal idą. Trzy dni bez spania masakra. Dzisiaj jeszcze miałam gości bo urodziny mam jutro. Tak wyglądam, ze nawet zdjęć nie pozwolilam sobie robic, tort mi nie wyszedł totalna klapa. Gdyby nie pomoc dziadka przez ostatnie 2 dni to chyba wyzionęłabym ducha.
Dziękuję za życzenia zdrowia dla Kuby. "Przelece" was jak tylko będę mogła.
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
debrah, buziak dla was!
ja dzisiaj mam tak wisielczy humor, ze masakra, od rana sie wsciekam na malza, chce mi sie ryczec, glupia jestem, bo mam szczescie, ze mam tak cudownych malzczyzn moich, a wymyslam trzepnijcie mnie plis.....bylismy u dziadkow michala i babel wtranzolil krolika, kluske i marchewe szkoda, ze go nie nagralismy, bo wyrywal sie do jedzenia jakby nie jadl tydzien, pierwdzy raz cos takiego u niego widzielismy. i to z widelczyka!!!!!!!! szok na kolkach. oczywiscie ja to przyplacilam - cycki jak kamienie, w staniku do karmienia mi sie nie mieszcza odciagalam w lazience 15 min bo az mi slabo bylo, no ale najwazniejsze zenbabel je
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() Wizaż to zuo..sekta..uzależnienie. ..nie do wyleczenia..dobra spadam... Bo malz woła.. ![]() ![]() P.s. Może cytrynowka pobudzi dzikie rządzę u męża ![]() ![]() ..i nie trza będzie do piwnicy schodzić....której tu nie ma![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-09-01 o 18:37 |
|
|
|
|
#3646 |
|
Wtajemniczenie
|
trzymajcie jutro za mnie i Karinkę kciuki, bo się stresuję |
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
E_vel, trzymam mocno - moja siostra jutro ma to samo...
|
|
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
Evel, Karince się spodoba, na pewno
|
|
|
|
#3649 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Wróciliśmy z kina (film był po prostu ZAJE.BISTY! WRESZCIE się zrelaksowałam i spędziliśmy z Tż fajnie czas - SAMI!! Oczywiście myślałam dużo o Darii, ale tego mi brakowało, takiego wyjścia Teraz tż pojechał po Darię. Wykąpiemy ją, dam mleczka, uśpię i ciąg dalszy randewu winko .... itdCytat:
no muszę przyznać że ostatnio między nami jest BAAAARDZO dobrze ![]() Za życzonka dziękuję ![]() Cytat:
![]() Ja też się zastanawiam mam nadzieję że dobrze u niej ![]() Cytat:
![]() A pogrubione, moja Daria idnetiko ![]() Pół godziny i się budzi.... Czy ona ma jakiś budzik wmontowany czy co?? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ZDRÓWKA!Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jestem sama?!?!?! na dolnym pasku wyświetla się tylko "silver"
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
Info od Sylwietty!
Jej bratu zepsuł się komputer, a Ona zapodziała notesik z naszymi nr tel i nie miała jak dać znać. Bartuś się zaaklimatyzował, ale..... zęby dokuczają. Pozdrawia Was wszystkie. |
|
|
|
#3651 |
|
Zadomowienie
|
neti, zebyście rodzeństwa dla Antonia się nie dorobili po tej cytrynówce
Mitabe Silver CUDOWNIE sie czyta, że Wam sie tak układa! tego Wam życze na reszte zycia ![]() Dla Lady kop w pupaloloa dla Mitabe ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Evel kciuczki dla Was. Hje, a tak bytam, mianowicie czy juz wiadomo czy to na dluzej czy tylko te pół roku? |
|
|
|
#3652 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brawa dla bąbla! Co tam się będzie nad słoiczkami i łyżeczkami rozwodził, od razu z widelca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wspaniale mieć takich TŻtów. |
||||
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Oby Sylwietta szybko wróciła do nas!
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Charliz, na razie pół roku, ale też z przerwami, bo tutaj też mają dużo pracy (a jak trzeba, to nie było ), ale ogólnie załatwiają, żeby tam było jak najwięcej. I podobno coś już jest
|
|
|
|
#3654 |
|
Zadomowienie
|
Silver, wszystkiego dobrego z okazji rocznicy, dużo miłości
Nawijko, mam nadzieję, że z Tż już lepiej Mój też mi czasami wali takim tekstem ![]() Bokeh, słodka Hania, jak sobie wzdycha Asa, oby malutkiej się polepszyło ![]() Cała, biedny Julasek, mam nadzieję, że szybko odkryjecie co ją uczula Hej, to poszaleliście na tych wykopkach , szacun Blogerko, super, że wakacje udane ![]() Nancy, czyś Ty Kobieto oszalała, co to za myślenie, że jesteś złą mamą? Proszę się szybko ogarnąć i już więcej tak nie myśleć Blacka, mam nadzieję, że chrzciny udane Tyle na razie bo mąż się kompa domaga
|
#3655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Michałek śpi. Dałam mu dziś smoka, przypomnę że on nie smoczkowy, miał zabawy na pięć minut Nie wiedział co się z tym robi, gryzł sobie dziąsełkami, oglądał z każdej strony, lizał, ale nie wiedział jak ssać
Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2013-09-01 o 20:39 |
||
|
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
Laurko, u nas to samo było
Dałam młodej, bo już jej tak zęby dokuczały, to wyciągała, żeby obejrzeć, ale nie umiała z powrotem do buźki włożyć i zaczynała ryczeć, i tak w kółko ![]() Pola miała dzisiaj tylko jedną drzemkę w ciągu dnia, pospała 2h, więc wieczorną ominęła i teraz śpi już na noc. Dałam jej też mleko, zamiast kaszki i zobaczymy, ile będzie spała ![]() Dawno jej tak wcześnie nie usypiałam
|
|
|
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() kl aski:Cytat:
![]() ![]() ![]() Moja sisotra jutro to ssamo.Bedzie dobrze. Debrah zdrówka dla Tżta. Silver super że dzień udany i że odpoczęłaś psychicznie. Wiadomo tęskni się za dzieckiem, ale każda z nas potrzebuje czasami jakiejś odskoczni. Mitabe zdrówka !!! Trzymajcie się |
|
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
hje
za trzeci ząbek
|
#3659 |
|
Zadomowienie
|
Asia, najlepszego dla Tż
![]() Neti, udanego wypoczynku Bokeh, dla HaniSilver, my mamy ochraniacz i dziękuje że pytasz jak się czuję Laurka, Tobie też dziękuję ![]() Misia, zdrówka dla Lenki Lady, Twój mąż gada jak rasowa wizażanka ![]() Debrah, Black, super, że chrzciny udane ![]() Hje, gratki za ząbka Evel, kciuki
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zmykam do Tżta
![]() Będę jutro
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

Potem wstawię jakąś fotkę może.
Głowa do góry! 

melduje że żyje ale nawymyślałam sobie tyle roboty w domu że chyba przez miesiąc się z tego nie wygrzebie
o ja głupia pipa
za udane chrzciny.

szkoda, ze go nie nagralismy, bo wyrywal sie do jedzenia jakby nie jadl tydzien, pierwdzy raz cos takiego u niego widzielismy. i to z widelczyka!!!!!!!! szok na kolkach. oczywiscie ja to przyplacilam - cycki jak kamienie, w staniku do karmienia mi sie nie mieszcza
trzymajcie jutro za mnie i Karinkę kciuki, bo się stresuję

), ale ogólnie załatwiają, żeby tam było jak najwięcej. I podobno coś już jest
kl aski: