![]() |
#391 | |
Zadomowienie
|
Dot.: OOBE i LD
Cytat:
![]() ![]() Co do uchronienia się się od takich astralnych "natrętów" niestety z płaszczyzny materialnej raczej nie ma się żadnego wpływu. Hm, może spróbuj zbudować silny mur wokół siebie chroniacy przed podróżnikami astralnymi, np. podczas medytacji. ![]() Chociaż zawsze można odpłacać się tym samym. ;o)
![]() |
![]() |
#392 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czy to oznacza, że do OOBE już droga nie tak daleka ![]() edit: Dziewczyny! Przed chwilą skończyłam ćwiczenia. Na początku miałam tak jakby mimowolne drgawki od czasu do czasu. Gdy doszłam do 70 (odliczałam od 100 w dół) miałam wrażenie jakby coś mnie nacisnęło w dolnej części podbrzusza. Gdy byłam już przy 30 nie mogłam zapanować nad powiekami. Drgały mi niemiłosiernie, zaczęłam widzieć niezwykle ostro dużego kwiata stojącego obok mnie (leżałam na podłodze), a byłam bez okularów (mam krótkowzroczność). Oczywiście do tego zaczęło mi mocno walić serce. Chyba się wystraszyłam tego, że mogłabym wyjść z ciała i gwałtownie się zerwałam. Czy to mógł być początek OOBE ![]() Rany Julek...ale jestem podekscytowana ![]()
"Dry your eye Soulmate dry your eye 'cause soulmates never die" Placebo "Sleeping With Ghosts" Edytowane przez *~An!@~* Czas edycji: 2007-05-01 o 18:22 Powód: Chciałam coś dopisać, a nie chciałam dodawać posta pod postem :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja nie wiem w jakim stopniu ten chłopak na opanowane OOBE. nie wiem czy mogę mu wierzyć w to co mówił. ale z tego co mi opowiadał można wywnioskować że ma dosyć silne zdolności parapsychiczne. od czasu kiedy napisałam o tym post na forum nie czułam już niczyjej obecności. może mu się znudziłam ![]() ![]() a co do budowania muru... ja nie umiem ![]()
![]() |
![]() |
#394 |
Zadomowienie
|
O, to ja właśnie się wczoraj naczytałam o OOBE i zamierzam próbować...
Miałam dziś rano jakąś dziwną sytuację. Obudziłam się, ale nie chciało mi się jeszcze wstawać więc zasnęłam na trochę... I tak budziłam się i zasypiałam co jakiś czas. Wcześniej śniło mi się, że zmarł mój tata... Nie widziałam tego, tylko tak jakby miałam świadomość, że on nie żyje. I wydawało mi się, że znowu się obudziłam. Widziałam kołdrę i biurko tak samo jak po przebudzeniu. Leżałam na boku i pomyślałam "muszę mieć oobe! muszę spotkać się z tatą! mam tylko 30 dni! (bo w tym czasie można spotkać w obe zmarłych, z tego co czytałam...)" i zaczęłam wychodzić... najpierw nogi itd... i głowa nie chciała mi wyjść... Z tym, że widziałam to wszystko z perspektywy osoby 3 ![]() Ależ się rozpisałam... ![]()
![]() |
#395 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
30 dni od daty śmierci?
![]() |
#397 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy to odpowiednie miesjce zeby zadac to pytanie ale spróbuje
korzystałyscie kiedys z brainwave generatora ? bo mam go juz od dawna ale nigdy nie moge sie wprowadzić w żaden stan umysłu. mozecie mi dac jakieś rady ![]() byłabym bardzo wdzieczna.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 |
Zadomowienie
|
Ines-ka - Chyba tak. Nie jestem pewna, ale chyba w tym wątku to przeczytałam...
![]() |
#399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dorkaaa, próbowałaś tradycyjnych metod? Ja za pomocą relaksacji szybko się wprowadzam w stan czarnej dziury. Wczoraj już byłam tak blisko, a tu nagle w moim ptasim móżdżku pojawiła się myśl "idź spać". Przekręciłam się na drugi bok i otworzyłam oczy. ![]()
![]() |
![]() |
#400 |
Zadomowienie
|
A ja wczoraj zaczęłam ćwiczenia
![]() ![]() Muszę się przełamać... Dziś spróbuję znowu... ![]()
![]() |
#401 | |
Zadomowienie
|
Też się muszę przełamać...ale wczoraj na Wikipedii przeczytałam to:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#402 |
Zadomowienie
|
eee... podobno to bujda, że można trafić nie tam gdzie trzeba albo umrzećw oobe...
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
Chyba się udało!
Nie spodziewałam się tego tak szybko. Leżałam na łóżku, cały czas coś mi przeszkadzało. Remont ogrodzenia u sąsiadów, brat. Nie zrażałam się. Słońce oświetlało mi pokój, ale przed oczami miałam coraz ciemniejsze barwy. Pomyślałam "CHCĘ WYJŚĆ Z CIAŁA!" i zobaczyłam siebie leżącą na łóżku w bezruchu. Obok dziwna ciemna postać pochylała się nade mną. Nie robiła mi nic złego, miałam wrażenie że starała się mnie objąć/przytulić. Czułam paraliż mięśni po prawej stronie, po tej po której ten ktoś (?) był. Później przeszedł obok łóżka i poczułam skurcz w nodze. Obraz był zamazany, nie słyszałam żadnych dźwięków. Wystraszyłam się za bardzo tej postaci żeby próbować cokolwiek poprawić. Pomyślałam o koledze, sama nie wiem dlaczego i nagle przeniosłam się do salki gdzie jego zespół ma próby. Byłam tam 2 razy. Starałam się cokolwiek usłyszeć, zobaczyć wyraźne barwy. Zapisałam wszystko w zeszycie od angielskiego, muszę zacząć prowadzić dziennik. *~An!@~*, czułam tę srebrną linię. To wrażenie że mięśnie prawej strony są napięte do granic możliwości. Później skurcz w łydce.
![]() |
#404 |
Zadomowienie
|
Ines-ka... to gratuluję
![]()
![]() |
#405 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A czytałyście o b. niebezpiecznej metodzie hiperwentylacji (40 głębokich wdechów i wydechów)? Ciekawe czy działa naprawdę ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tą próbą to chyba jednak coś nie tak. Wyobraźnia płata mi figle. Ale z postacią na łóżku jestem pewna. Stąd się biorą te wszystkie sny? Mam na kompie formułę autoregresji. Część można wykożystać do relaksacji. Mogę przesłać na maila.
![]() |
![]() |
#407 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
anulek69@onet.eu (nie śmiać się ![]()
![]() |
![]() |
#408 |
Zadomowienie
|
Skoro to b. niebezpieczna metoda to ja Ci nie odpowiem czy działa... ;D
![]() |
#409 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Podobno można nawet umrzeć lub uszkodzić sobie korę mózgową co prowadzi do epilepsij etc. ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
Ja poczytam i (może) spróbuję.
![]() |
#411 |
Zadomowienie
|
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
Nie masz się o co martwić. Póki co muszę się wprawić zanim zacznę próbować czegoś bardziej zaawansowanego.
![]() |
#413 |
Zadomowienie
|
Dziwne trochę... niby to tylko oddechy... Ale i tak lepiej nie próbować.
A wracając do tej śmierci podczas obe jeśli ktoś nas obudzi... Czytałam, że nasza dusza co noc opuszcza ciało, tylko że nie świadomie. Więc rano i tak się budzimy, a żyjemy ![]()
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem zdania że sny to twory umysłu, wyobraźni. Często nasze marzenia albo ukryte lęki. Zawsze też można dopatrzeć się ukrytego znaczenia w wierszach o panu Cogito (nie pamiętam tytułu wiersza o duszy).
![]() |
#415 |
Zadomowienie
|
Ale ja nie pisałam o snach...
![]() I jeszcze jedno mnie interesuje... Skoro już wyjdziemy z ciała to w jaki sposób myślimy, skoro nasz mózg pozostał w ciele? ;>
![]() |
#416 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#417 |
Zadomowienie
|
No właśnie jedni mówią, że tak inni, że nie... sama nie wiem ;D
![]() |
#418 |
Zadomowienie
|
Tak samo Robert Monroe mówi, że można nie wrócić do ciała, a Robert Bruce twierdzi, że taka możliwość nie istnieje. I komu tu zaufać
![]() Moja mama o 15:00 wychodzi do pracy, będę sama, więc wykorzystam okazję i poćwiczę ![]()
![]() |
#419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozostał, ale dalej pracuje. Też mnie to zastanawia.. Mamy tak silną podświadomość? Osobiście w to nie wierzę. Poczytaj o tym artykuły na necie, jest tego sporo.
![]() |
![]() |
#420 |
Zadomowienie
|
Zastanowiłam się nad tym. I dla mnie to niepojęte, że można nie powrócić do ciała, albo że ktoś inny zajmie moją duszę
![]() Mam nadzieję, że kiedyś wszystkie będziemy miały opanowane OOBE i będziemy mogły się spotkać ![]() edit: W podświadomości oczywiście ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.