|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Kylie
:O DZIĘKI! Kompletnie zapomniałam, że na all jest przecież wszystko i teraz patrzę na skórki i są i to w dobrych cenach! Jupi! ![]() ![]() To tym bardziej zamówię lity! Huh, ale dżaga będę ;d
#4832 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
Kylie
Obowiązkowo! Tatuś przeleje miliony i zamawiam. ![]() A jutro na rozpoczęcie roku braciaka, do 1. klasy idzie! <dumna siostra> Co uważam za głupotę, bo młody ma 6 lat i nie widzę w tym ani logiki, ani sensu, no ale cóż. ![]()
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-09-01 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Zakorzenienie
|
Nove ja do tych czarnych sie juz przyzwyczailam, z tym ze ja tak mam z wiekszoscia nowych butow- ze albo obetra albo nogi bola. Jak chodze w wyzszych czesto to sie potem przyzwyczajam
![]() ![]() ![]() Bunny pokazywalam pare stron wczesniej filmik z blondowlosa pieknoscia i pytalam sie czy uwazasz ze pasowalby mi taki kolor ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
Kurcze Bunny zadałas mi ćwieka tą mieszanka 11,21+11.20
![]() czyli powiedzmy,że te dwie tubki na 4 farbowania ( 4 m-ce) by mi wystarczyly? Moze farba w tubce tak dlugo lezec? Nie traci tam jakis swoich wlasciwosci? Bo przegladalam efekt na Twoim blogu jak Buah ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Widziałam w naturze maskę, odżywkę i olejek do włosów z Eveline. Ciekawe jak się spisują. Na składach bardzo się nie znam, ale ta maska to miała na przodzie właśnie olejki. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...sow-8-w-1.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...sow-8-w-1.html Cytat:
Ja piję tylko zieloną i czerwoną. I to od wielu lat już, i chyba mój organizm już się do nich przyzwyczaił. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() btw. jak ktoś lubi BLOW-A to w biedronce 1 sztuka kosztuje 99 gr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam taką : z housa za około 80/90 zł ![]() a taką jak ty miałaś to np. na marywilskiej można kupić za ok 50/60 zł - z tego co mi się wydaje ![]() tutaj na allegro tez są http://allegro.pl/miss-087-czarna-sk...490025940.html Edytowane przez CherrryCat Czas edycji: 2013-09-01 o 18:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
kurcze
![]() edit. działają ![]() Edytowane przez CherrryCat Czas edycji: 2013-09-01 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Zakorzenienie
|
Cherry
No mi też się nie wyświetla. :< Może w linkach daj. A ja lubię takie proste rzeczy, ta na allegro się trochę za bardzo błyszczy (a może znowu to kwestia zdjęć), ale ten fason. ![]()
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-09-01 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
Mi chodzi poprostu o ten kołnierz
![]() a tu już mi się wgl. nie podoba http://img.szafa.pl/ubrania/0/007325...zana-skora.jpg ![]() a i myślę że ona się tak błyszczy przez to że zdjęcia są robione w studiu i swiatło jest z lamp a nie np. zwykłe dzienne ![]() ![]() ![]() Edytowane przez CherrryCat Czas edycji: 2013-09-01 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym doszłam do wnisoku,że jak mi na 9 nie podejdzie to przecież zawsze moge kupic oxy 12 i obnizyc do 10,5% ![]() Bunny odrazu mam do ciebie kilka pytan ![]() ![]() Ile ml wody trzeba dolac do 80 ml oksydantu (jesli wezme po 20ml farby),że zrobic wode 10,5%? I jeszcze jedno kosmiczne pytanie, bo szczerze nie wiem czy tak w ogole sie robi ale czy oxydantem 9% mozna jakos obnizyc 12% do 10,5? ![]() Jesli to jest w ogole jakis kosmiczny pomysł to prosze sie ze mnie nie smiac ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ile kubków dziennie takich herbatek pijesz? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze fajna ta maska z L'oreala ![]() Aż sie macam po włosach ![]() ![]() Tylko tak mi sie chce jakiejs zmiany ze grrr ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() alez to mnie zestresuje czy aby wszystko dobrze podziele...moze linijka jakos ![]() Mi sie podobaja kolorowe konce ![]() Tylko do pracy niewypadaloby mi w takich isc ![]() ![]() A jak Ci sie znudzi to jak sie nie wymyja to podetniesz i po krzyku ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 | ||||
Wtajemniczenie
|
Wbiłam bo mam chwilkę wkońcu wolną
![]() W tym tygodniu już mamy w końcu wprowadzić się do nowego mieszkanka z Tż-tem ![]() ![]() a pod koniec września szykujemy już parapetówę dla znajomych ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
![]() a co do maski loreala extreme to też jestem jej zwolenniczka ![]() ![]()
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
Ex
Kurcze, ja też kiedyś codziennie śmigałam na obcasach i pamiętam jak po dłuższym czasie założyłam płaskie, to miałam zakwasy w łydkach. ![]() ![]() Czeko Mi też sie podobają kolorowe końcówki. Też mnie kusi by zrobić, no ale nie wiem. Póki co mam 3 krejzolskie, kolorowe warkoczyki. ![]() Lavia Heh, dietki to ja będę wam mogła ładnie układać dopiero po tym roku, bo na 1. to tylko liznęłam troszeczkę tematu, teraz będę miała to na zaliczenia. No ale skoro mówisz, że jesteś szczuplutka, to tylko ujędrnić trzeba, a to to tylko ćwiczeniami. ![]()
#4848 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
Lavia
A porównując Mel B i Ewę to, która bardziej kopa daje? Kiedyś ćwiczyłam z Ewką i w sumie szału nie robiła, wolałam Jillian Michals. ![]()
![]() |
#4850 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale ja na razie zostaje jeszcze przy skalpelkach bo nie jestem aż tak silnym zawodnikiem ![]() a Mel B. też wg mnie działa - po kilku jej treningach już zaczęłam zauważać u siebie mięśnie i bardziej płaski brzuszek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
Lavia
A masz je na kompie, czy na internecie gdzieś sobie załączasz? Chodzi mi o Mel ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Oszukać przeznaczenie na tvn! ![]()
#4852 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wpisz sobie Mel B. na you tubie i wyskoczy ci pełno jej ćwiczeń - trwają one mniej więcej po 10-15min każde ćw ![]()
![]() |
#4854 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Aqua/water, Cetearyl Alkohol, Cetrimonium Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Ceteareth-20, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Propylene Glycol, Arctium Lappe Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Citrus Medica Limonum Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Hypericum Perforatum Leaf Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Saponaria Officinalis Root Extract, Hydrolyzed Keratin, Butyrospermum Parkii Butter, Polyquaternium-7, Panthenol, Equisetum Arvense Leaf Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Butylene Glycol, Centella Asiatica Leaf Extract, Polysorbate 20, PEG-20 Glyceryl Laurate, Tocopherol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, DMDM Hydantoin, Parfum, Methylchloroisothiasolino ne, Methylisothiasolinone, CI 77492 Dziennie piję po 2/3 kubki dziennie każdej (kubki takie duże, ok 400 ml). Nie piję kawy, ani herbat czarnych, ani napojów gazowanych. Jedynie wodę mineralną dodatkowo. A jak zaparzam herbatkę, to czy mogę połączyć zieloną z czerwoną? I zaparzyć je razem? ![]() Żeby uzyskać wodę 10,5, to musisz dać połowę 9 i połowę 12 ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez 201606240916 Czas edycji: 2013-09-02 o 06:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() Cytat:
Jest keratyna i jedwab ![]() ![]() Ja czytałam rozne opinie na temat czerwonej herbaty ![]() Inni mowia,że pija nawet po 5l dziennie a inni,że można tylko 1 kubek dziennie ![]() Pogubiłam sie juz i stwierdzilam,że bede piła 2-3 kubki dziennie ![]() Czyli jednak mozna polaczyc 9 i 12 ![]() Dziekuje,że mnie oswieciłaś ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A to czerwona herbata, w nadmiarze, może jakoś zaszkodzić? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Zakorzenienie
|
teraz to ja calkiem przepadlam
![]() http://allegro.pl/p-s-botki-na-kotur...448960822.html http://allegro.pl/p-s-botki-na-kotur...448979229.html http://allegro.pl/p-s-botki-na-kotur...457692761.html http://allegro.pl/p-s-super-botki-ko...489050090.html ( tu wykonczenie butów na zdjeciach jest troche przerazajace ![]() http://allegro.pl/p-s-ocieplane-botk...502992957.html A dzisiaj musze zamowic ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]() oczywiscie traktuje to wszystko z dystansem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A za jakis czas czeka mnie zakup butów na zime ![]() Jasne,że z dystansem,dlatego ja tez bede pila 2 kubk dziennie,czasem jak przesadze z jedzeniem to moze 3 ![]() ![]() Matko,musze sie do pracy zbierac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A ja zbieram się na rozpoczęcie roku w zerówce synia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.