|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Cytat:
Pysia trzymam kciuki za ciebie! Kobitko dasz radę zobaczysz! jesteś super babeczka i tego się trzymaj a wszystkie czarne myśli przepędzaj z głowy raz dwa! Ana ja nie słyszałam nic o tej cukierni w ogóle... Mam pytanie - czy jest szansa żeby mieć buty peep toes ale z rajstopami? bo ja wstyd się przyznać ale nie mam jeszcze takich butów wiec nie miałam problemów co do nich ubrać i tak myślę czy te rajstopy bez wzmocnień na palcach się sprawdzają? Edytowane przez anannke Czas edycji: 2013-09-01 o 20:02 |
|
|
|
|
#4082 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Postawiłabym na fuksję/róż.
|
#4083 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- anannke mysle ze to niezbyt dobry pomysl mi naprzyklad strasznie szybko robia sie dziury w rajstopach przy tych butach nie wiem jak u ciebue by to wygladalo
|
|
#4084 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i te zdobienia rzeczywiscie mogą haczyć ![]() Cytat:
Na weekend byłam w domu, tam internet nie działa prawie w ogóle. Na szczęscie rodzice coraz bardziej nakręcają sie na nasz ślub i wesele i jak mama mi zaczęla wymyslac co trzeba załawitac to az w szoku byłam. Widziałyście jaki program będzie w tv (chyba na Polsacie)? Przedślubna gorączka czy jakoś tak coś dla nas dziewczyny, ale nie wiem czy jak zacznę to oglądać to się nie zestresuje jeszcze bardziej ;]
|
|
#4085 |
|
Rozeznanie
|
postawiłabym albo na blady róż lub mięte, albo jak chcesz ożywić sale to fiolet lub fuksja
|
|
|
|
#4086 | ||
|
Rozeznanie
|
nigdy o niej nie slyszalam, stad nie wiem jakie ceny...
Cytat:
Ale jezeli boisz sie obtartych piet to polecam takie skorzane nakladki -mieciutko i wygodni ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4087 |
|
Rozeznanie
|
na sali zmienili kolor jest teraz calkiem inaczej no i moj kolor czyli turkus lub kobalt nie pasuje pomozcie
tu jest link http://agro-zacisze.pl/kontaktparis napewno dam znac bede zamawiac po nowym roku
Edytowane przez martucha0205 Czas edycji: 2013-09-01 o 21:42 |
|
|
|
#4088 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny, melduję się po weekendzie, ale niestety nie mam sił Was nadrabiać
![]() Weekend był bardzo sympatyczny, szczególnie wczoraj mieliśmy super dzień - spacer po mieście ze szwagierką, pyszny obiad itp Ale zjadłam chyba milion kalorii, boję się wchodzić na wagę przez najbliższe 2 tygodnie :P Poza tym siostra i szwagierka widziały suknię na żywo - baaardzo im się podobała Obgadałyśmy też różne opcje dodatków itp, mamy dosyć spójne wizje Poza tym zapłaciłam już całość za suknię, nie ma już odwrotu Niestety "mój" komplet biżuterii już się sprzedał i nie mogłam go jeszcze raz pooglądać, ale pani obiecała, że jeszcze go będą sprowadzać...Poza tym dziś z TŻ w Galerii wstępnie oglądaliśmy obrączki, myślę, że mamy dość spójny pogląd na tą sprawę Gorzej z butami, bo szukam czerwonych, a jak mu pokazałam w Clarksie buty Dotki, to się mocno zdziwił i był dość negatywnie zaskoczony faktem, że kolorowe buty do sukni ślubnej... i stwierdził, że wg niego powinny być białe...
|
|
|
|
#4089 |
|
Rozeznanie
|
anesthesia to dokladnie uslyszalam to samo od mojego tz buty wedlug niego powinny byc biale albo chociaz bez a mojej mamy reakcja byla .... czy tu upadlas na glowe????.... :-D
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przypomnij mi jaką masz suknię?
|
|
|
#4091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo szalenie podobają mi się otwarte buty. Tak boję się otarć na pewno.. do tego też nie zastanawiałam się nigdy nad brakiem rajstop do sukni ślubnej... zawsze wydawało mi się że raczej powinny być.. Ale zauroczyły mnie ostatnio otwarte buciki![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4092 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uwielbiam paradokumentalne, nie ma dla mnie lepszej komedii Z tego co widzę na ipli można już obejrzeć pierwszy odcinek!Właśnie oglądam. Dam znać czy warto
Edytowane przez monikkad Czas edycji: 2013-09-01 o 22:03 |
|
|
|
|
#4093 |
|
Rozeznanie
|
anannke wydaje mi sie ze rajstopy niezbyt pasuja do takich butow i tez nie wyobrazam sobie sukni slubnej bez rajstop
Edytowane przez martucha0205 Czas edycji: 2013-09-01 o 21:59 |
|
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie.. kurcze te buty są takie urokliwe i piękne... ale no nie wiem wydaje mi się że bez rajstop do sukni nie pasuje... jeszcze taka zwykła na wesele to da radę ale tak?
|
|
|
|
#4095 |
|
Wtajemniczenie
|
aneczka25057 - bardzo mi przykro z powodu wujka
w takich chwilach jest na prawdę cieżko...więc trzymaj się jakos kochana |
|
|
|
#4096 |
|
Rozeznanie
|
no to moze zrezygnuj z rajstop i zabezpiecz sobie piety zeby cie nie obtarly albo zaloz rejstopy ale bez stop takie ala leginsy??
Edytowane przez martucha0205 Czas edycji: 2013-09-01 o 22:21 |
|
|
|
#4097 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sincerity 3677 ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Anannke wiem ze sa też takie specjalne rajstopy bez palców. Czytałam o nich na tym forum ale nigdzie w sklepie się nie spotkałam. Poszukaj w google ale nie wiem ma ile one są ładne i wygodne.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4099 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Obejrzałam tą "Ślubną gorączkę" :P Recenzja? Można obejrzeć dla śmiechu
![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
Dlatego ja od razu wiedziałam, że muszę mieć zakryte buty, bo też chcę mieć pończochy. ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
![]() Problemem moim zdaniem mogą być jedynie te otarcia stopy w razie W. Ale i na to się znajdzie sposób - plastry compeed np.
|
|
|
#4100 |
|
Konto usunięte
|
powiem Wam jesli chodzi o buty z odkrytymi palcami, lepiej nie zakladac do nich rajstop czy ponczoch (srednio to wyglada moim zdaniem). ale warto za to kupic sobie dokre zelowe wkladki pod przednia czesc stopy oraz na czesc sciegna nad pieta.
|
|
|
|
#4101 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
exist prosze sklep z rajstopami bez palcow i widzialyscie kiedys antycelulit rajstopy
|
#4102 |
|
Zadomowienie
|
a co ja mam zrobić jak w połowie października idę na wesele i mam buty z odkrytymi palcami? nie pojde przecież bez rajstop
po prostu je założe i jak będzie na sali w miare ok z temperaturą to je zdejme
|
#4103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze się z tym nie spotkałam w rzeczywistości zawsze moje znajome ciocie i inne miały rajstopy i też pełne buty wygląda na to że zrobię tak jak ty monikkad i będą pończochy i pełne buty - mam nadzieję że znajdę jakieś fajne no chyba że mnie dziewczyny stąd swoim postępowaniem przekonają że one idą z gołymi nogami
|
|
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
pokrowców raczej nie będzie, krzesla będą w takim stanie jak na zdjeciu, ale to w sumie jeszcze nic pewnego, jeszcze zdanie moze sie zmienic
![]() dziekuje wszystkim za odpowiedz i za porady, muszę z tżtem jeszcze obgadac który kolor jemu sie widzi, ja chyba jestem najbardziej za fioletem/fuksja
|
|
#4105 |
|
Rozeznanie
|
a ja Wam powiem fajny zabobon
![]() jak sie ma buty odkryte, to pieniadzy w malzenstwie bedzie brakowac
|
|
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Cytat:
![]() Sent from my iPad using Tapatalk - now Free |
|
|
|
|
#4107 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Cytat:
Kochane, czytam Was i tylko melduję się, że jestem i żyję. Czytałam także wymianę zdań z soboty. Przykro się to oglądało, bo zaczyna robić nerwowa atmosfera. Musimy jakoś pohamować takie sytuację, bo zamiast się wspierać będziemy w siebie rzucać błotem gdy dojdzie do ślubów. Ze względów osobistych jestem mało na wizażu aktywna, niestety zbyt wiele stresów i muszę się wyłączyć, jednak widzę co się dzieje i chciałam tylko napisać o swoich odczuciach. Wiem, że temat zamknięty jednak sądzę, że musimy z przymrużeniem oka czytać niektóre wpisy, bo język pisany jest zupełnie inny niż mówiony i szybko o niedomówienia :-* Zmykam spać i postaram się być częściej, choć mam sporo na głowie. Do podczytania :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to jakby mniej elegancko z gołą nogą. Pończochy/rajstopy bezszwowe nie wyglądają tak źle przy odkrytych palcach,. Najlepiej chyba by było, żebyś kupiła teraz jakieś i przymierzyła tego typu buty to sama zadecydujesz czy zakładać
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#4109 |
|
Erudycja
|
Witam :P Pytam o tą cukiernie (wiedeńską) bo u Tżta w pracy juz drugi raz młodzi mieli od nich tort i Tż po prostu tak sie nad nim zachwycał ze szok. Powiedzial ze w sobote ledwo co sprobowali na kuchni, bo goscie cały opędzlowali i im zostalo tylko tacke oblizac
podobno jest drogo ale on twierdzi ze warto
|
#4110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jeszcze nikomu nie mówiłam, że planuję kolorowe
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

mniam mniam

tu jest link 

Niestety "mój" komplet biżuterii już się sprzedał i nie mogłam go jeszcze raz pooglądać, ale pani obiecała, że jeszcze go będą sprowadzać...