|
|
#4411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
. Na szczęście dobrze z fotografem trafiliśmy, bo zaznaczył, że jeśli chcemy mieć na weselu np. plastikowe gołąbki, to on ich nie sfotografuje jako "szczegół" . Powiedział, że kiczu nie uznaje i fotografowanie takich rzeczy niejako godzi w jego gust . Dogadamy się doskonale, już to widzę ![]() Dziękuję, dziękuję . Już 2-3 rzeczy prawie mogę z listy (19 spraw ) wykreślić . Zmieniłam pościel, ale łącznie z PRASOWANIEM (prasowanie prześcieradła z gumką to jakaś masakra!), posprzątałam wiszące półki oraz... częściowo wyprasowałam mojemu mężczyźnie koszulki (5 polo i 7 zwykłych, a to może 1/5 tego co ma! . A lista zmian- idzie doskonale! Ćwiczenia już za mną, narazie zero słodyczy się trzymam i zostały mi tylko sprawy "na wieczór" . Ale z dumą mogę stwierdzić, że pierwszy dzień zmian zapowiada się dobrze .
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
ale wizaż znowu świruje...
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
ni nadrabiam bo nie mam czasu. Cos konkretnie nowego sie wydarzylo albo jakis nowy goracy temat? nowe pm? Ja juz w rzesz probuje sie uczyc ale tak mi sie lokrutnie nie chce
|
|
#4414 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() TŻ pojechał do Wro, a na festyn nie zajrzeliśmy, jakoś cały dzień śpiąca jestem... tylko na bank puszczą "męczącą mnie" piosenkę i dalej się nie dowiem co to
|
|
|
#4415 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie.
Bardzo dawno nie bylam tutaj na forum oj bardzo dawno Pewnie mnie juz nikt nie pamieta. Ale wracam do was na dobre. Powoli przygotowania do wesele się zaczynaja.
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
noooo masz rację viv ;D
statystką jest |
|
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
O ble.. ale wkurzający mecz... jak można było sobie pozwolić na 3 taśmy? mieć przewage i tak zje..#$$bać
a TŻ to zaraz coś z nerwów rozwali heh.. no cóż.. jak brąz z apatorem wywiozą to będzie dobrze..Pati trzymam za was kciuki! ![]() czarnowlosa a wizaż faktycznie szaleje ;/ Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2013-09-01 o 20:54 |
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
joasia powiem ci, że to co Kołodziej wyprawiał to w szoku jestem!! ile można mieć taśmy w jednym meczu!
nie denerwuj się bedzie dobrze! też trzymam kciuki za was mimo wszystko! Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2013-09-01 o 20:57 |
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
Pati spoko
w sumie cały sezon był raczej średni w naszym wykonaniu :P Vacul np to zepsuł wiele w sezonie.. A Janusz naprawdę... aczkolwiek w sumie sama nie wiem jak bym dała radę pod tą taśmą.. najpierw Hampel drgnął i Artium poszedł.. teraz Protasiewicz heh.. no życie :P bywa Spoko że jako mistrzowie weszliśmy wgl do payów :P a nie spadliśmy jak Rzeszów xD
|
|
|
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz wszystko się jeszcze może zdarzyć w Zielonej bo tak na prawde wszystkie te drużyny są mega nieprzewidywalne, do tego kontuzje jak u nas i już ciężej jest
|
|
|
|
#4421 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam, byłam w galerii z poszukiwaniu butów ślubnych.,
Niestety fioletowych nie ma w ogóle. Jedyny sklep gdzie znalazłam cudne buty, serio zakochałam się to NINE WEST ale niestety pochodziłam trochę po sklepie i mnie już obcierały. No cóż będę musiała zamówić z neta. Na biurku Oli współczuje i Tobie i PM przeżyć. A babka od dywanu chyba niepoważna jest. Joasia mi się też bańki bardzo podobają ale one ponoć brudzą tzn nie każdy materiał chłonie te mydliny i zostaje brzydka plama więc rezygnuję. Pewnie będą tuby z płatkami ale jeszcze sama nie wiem. Pauleta witaj ![]() Ex ja co do dekoracji kościoła mam podobnie. Ja wybralam tak cudny, uroczy i śliczny kościół że nic mu nie potrzeba więcej.Jak się będę kontaktowała z parami które mają ślub tego dnia co my i oni mi powiedzą,ze np mam dać 300 zł za dekoracje bo oni by chcieli to, to i to to ich wyśmieję i powiem,zeby sobie w takim razie po swoim ślubie te dekoracje zabierali. Jedyne co bym chciała to żywe białe kwiaty przy Nas tzn przy ołtarzu. Gołąbki to jakaś masakra, nie wiem jak trzeba dziwnie myśleć zeby sobie takie gołębie na ślubie zażyczyć.
|
|
#4422 |
|
Wtajemniczenie
|
Rownież jestem zdania ze gołębie są już oklepaną sprawa.
Ja jeszcze nie wiem w jakich kolorach bede chciala wystroj sali i kosciola. Teraz we wrzesniu z TZ idziemy zaklepac sale Nie wierze ze bede się hajtac
|
#4423 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
A dokładniej moment, w którym przestałaś się udzielać, pamiętam, że byłaś na tej naszej pierwszej roboczej liście, którą zrobiłam w połowie pierwszej części wątku Fajnie, że wróciłaś
|
|
|
#4424 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciesze się ze mnie pamiętacie
Wlasnie siedze i przegladam neta i czytam rozne wskazowki i informacje na temat wesela. Zauwazylam ze po zareczynach zaczelam gleboko w to wnikac
|
#4425 |
|
Konto usunięte
|
wracam po przerwie. dzizas ten tydzien byl szalony.
znowu burzowo z TZ. juz wyjasnione ale bylo bardzo ciezko. ostatnio bardzo sie klocimy o drobnostki. musimy to przepracowac, nauczyc sie rozwiazywac takie rzeczy. mysle, ze nie obedzie sie bez pomocy kogos z zewnatrz. glupio mi o tym publicznie pisac. mamy problemy ostatni miesiac jest bardzo ciezki. |
|
|
|
#4426 | |||
|
Zakorzenienie
|
poszliśmy z tż na lody z okazji rocznicy zaręczyn
w ogóle oglądaliśmy coś jakoś tydzień temu i tam było o "mixtape" bardzo częsta ogólnie kwestia w serialach, że sobie pary wręczają np. na walentynki a ja do tż "Ty to mi nawet nigdy mixa nie nagrałeś!" a on "mój Boże, prawie codziennie gotuję Ci obiad, jeździmy na wakacje, masz praktycznie wszystko co chcesz a Ty chcesz mixa????" ![]() dziś mi się to przypomniało i powiedział, że mi wyśle playlistę z youtube Cytat:
![]() ![]() witam nową PMkę ej pati! Twój awatar to mój wzorcowy tył sukni ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4257919 2]wracam po przerwie. dzizas ten tydzien byl szalony. znowu burzowo z TZ. juz wyjasnione ale bylo bardzo ciezko. ostatnio bardzo sie klocimy o drobnostki. musimy to przepracowac, nauczyc sie rozwiazywac takie rzeczy. mysle, ze nie obedzie sie bez pomocy kogos z zewnatrz. glupio mi o tym publicznie pisac. mamy problemy ostatni miesiac jest bardzo ciezki.[/QUOTE] może po prostu każde z Was ma jakieś gorsze dni i niestety wyładowujecie tą złość na sobie nawzajem? To minie tylko trzeba rozmawiać
Edytowane przez existence Czas edycji: 2013-09-01 o 22:44 |
|||
|
|
|
#4427 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4257995 6]ostatni miesiac jest masakryczny ja mam stresy w pracy, na praktykach, z praca inzynierska. dodatkowo denerwuje sie badaniami, neurolog mnie postraszyl guzem;/ Tz mial stresy w pracy i finansowe problemy. dodatkowo miedzy nami pojawilo sie mnostwo glupot ktore narosly i wybuchly. mysle, ze im dluzej bedziemy ze soba tym wiecej bedzie stresujacych rzeczy i nie mozemy wtedy jeszcze sie nawzajem minowac. pojdziemy po pomoc do terapeuty ktory nam obiektywnie powie co jest nie tak i jak pracowac nad kompromisami. mam nadzieje ze to nam pomoze.
[/QUOTE] to trzymam żeby wszystko się ułożyło! najważniejszy krok już i tak zrobiliście bo widzicie, że skoro jest źle to trzeba się starać to naprawić
|
|
|
|
#4429 |
|
Konto usunięte
|
mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok.
|
|
|
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
też się cieszę, że Was widzę hehe
dobranoc
|
|
#4431 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za powitanie
![]() Dołączam do Was bo również z moim TŻ mamy zamiar powiedzieć TAK w roku 2015 ![]() Póki co nie mamy nic załatwione, ale będziemy się szykować, tylko musimy pozałatwiać sprawy pracy bo TŻ chce zmienić i rzadko jest ![]() Więc o NAS :-31 maja 2013 roku zaręczyny ![]() W sumie u nas historia dziwna. Poznaliśmy się- ja miałam 23 lata on 25 lat. Dorośli ludzie. Już po pewnych przejściach. W sumie takich samych- związkach z bardzo nieodpowiedniki i destrukcyjnymi ludźmi. Po roku znajomości mój TŻ się oświadczył! Oczywiście ja przyjęłam i tak już jesteśmy narzeczeństwem ![]() Wiem, wiem powiecie, że krótko. Ale podczas tergo roku walczyliśmy z takimi problemami, że razem przez nie przeszliśmy, razem walczyliśmy i pomimo krótkiego stażu cały czas razem się wspieraliśmy! To nas tak połączyło, że ja wiem, że to już jest ten! MĄŻ! Walczyliśmy z chorobami: mój TŻ po 2 miesiącach bycia ze mną dowiedział się, że ma raka. Całą chorobę byłam z nim. Chemie, szpitale- cały czas! Już wtedy czułam, że go nie opuszczę nigdy! Kiedy on zaczął powracać do zdrowia- ja zachorowałam. Niestety z powodu trudnego dzieciństwa i ojca alkoholika dostałam nerwicy natręctw. Musiałam regularnie leczyć się, brać leki psychotropowe. Do tej pory uczęszczam nadal na terapię psychologiczną Ale już jest dużo lepiej!![]() Mój TŻ cały czas był przy mnie. Wspierał. Połączył nas... internet Tak przyznam się, poznaliśmy się przez neta![]() Ale zanim doszło do spotkania tak się poznawaliśmy ponad pół roku całe dnie! ![]() No to chyba tyle o nas ![]() Co do ślubu nie mamy nadal terminu ustalonego. Chcemy sierpień 2015 roku I już niedługo zaczynamy przygotowania
|
|
#4432 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
. Nie żadne frotowe, a fe!Beezee ja cały czas myśle o Tobie Rumunie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
teraz się witam ledwo żywa, wesele było udane, zabawa przednia Idę się ogarnąć i do pracy
|
|
#4434 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się po kilku dniach nieobecności, nadal nie do końca wiem jak się nazywam
Pobieżnie zobaczyłam że mamy nowe PM-ki więc witam serdecznie
|
#4435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4436 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4257919 2]wracam po przerwie. dzizas ten tydzien byl szalony. znowu burzowo z TZ. juz wyjasnione ale bylo bardzo ciezko. ostatnio bardzo sie klocimy o drobnostki. musimy to przepracowac, nauczyc sie rozwiazywac takie rzeczy. mysle, ze nie obedzie sie bez pomocy kogos z zewnatrz. glupio mi o tym publicznie pisac. mamy problemy ostatni miesiac jest bardzo ciezki.[/QUOTE] dacie sobie radę, na pewno Cytat:
|
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
Magda
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
ja się zbieram powoli bo jadę niedługo z tż na zakupy a potem u niego robimy pizzę bo ma fajny piekarnik
tak pejlin, robimy razem ja kroję warzywa zazwyczaj ale myślę, że i tak się liczy
|
|
|
|
#4440 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
pejlin coś to robiła, że tak kiepsko jest? a ja się niedługo będę zbierać bo wracamy na 2 dni do siebie.. ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.

. Na szczęście dobrze z fotografem trafiliśmy, bo zaznaczył, że jeśli chcemy mieć na weselu np. plastikowe gołąbki, to on ich nie sfotografuje jako "szczegół"
. Powiedział, że kiczu nie uznaje i fotografowanie takich rzeczy niejako godzi w jego gust 
. Zmieniłam pościel, ale łącznie z PRASOWANIEM (prasowanie prześcieradła z gumką to jakaś masakra!), posprzątałam wiszące półki oraz... częściowo wyprasowałam mojemu mężczyźnie koszulki (5 polo i 7 zwykłych, a to może 1/5 tego co ma! 

nowe pm? Ja juz w rzesz probuje sie uczyc ale tak mi sie lokrutnie nie chce

żeby wszystko się ułożyło! najważniejszy krok już i tak zrobiliście bo widzicie, że skoro jest źle to trzeba się starać to naprawić
Strasznie byłam zdziwiona, potem bałam się, że może sobie nie życzyli grosików, ale ostatecznie mieli do zbierania tylko 20 groszy