Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-02, 11:08   #4141
Waniliova
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

say-hello ta co prawie ją kupiłam wygląda też identycznie jak ta http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,16371.html

A jeśli chodzi ze zdjęć to zakochałam się w tej http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,16365.html

Słyszała któraś z Was o tych sukniach z MsModa? a może któraś ma z tej firmy suknie?
Stary 2013-09-02, 11:09   #4142
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

Say, nie mów tak, ja mam wesele 13 września, czyli za rok i 2 tygodnie i liczę na słoneczny, ciepły dzień! Rok temu wrzesień był cudowny i bardzo ciepły, w tym roku może być brzydko, ale za rok chcę cudnej pogody
będzie dobrze!

Waniliova
b. ładna ta suknia, chociaż trochę nie w moim stylu

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2013-09-02 o 11:11
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 11:11   #4143
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
U nas tak samo, tylko tak jak pisałam - boję się, czy żółta obrączka nie będzie się źle komponować z białym pierścionkiem...
Właśnie... o tym nie pomyślałam...

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
będzie dobrze!

Waniliova b. ładna ta suknia, chociaż trochę nie w moim stylu
Jasne, każdy ma swój gust a Tobie jakie się podobają?
Stary 2013-09-02, 11:13   #4144
ParisParisienne
Rozeznanie

Tak sobie gadacie o obraczkach i dam Wam rade.

Te obraczki laczone czy z bilaego zlota sa naprawde ladne, ale zastanowcie sie dobrze, czy beda sie Wam tak samo podobac za 20 lat? Juz nie wspominajac o ryzyku, ze cos sie zetrze, peknie czy innego z nimi wydarzy...

Bizuteria laczona zawsze niesie za soba ryzyka szybszego "zuzycia" czy zniszczenia... Obraczka jest na cale zycie, klasyka nigdy nie wyjdzie z mody, a dodatkowo zawsze bedzie to ladnie "jednoznacznie" ze tak powiem wygladac... Nie wiem jak Wasze typy, ale niektore obraczki nie wygladaja na obraczki a zakaldajac ja nie chce sie martwic czy cos sie z nia stanie czy nie... dlatego ja stawiam na zolte zloto. jest piekne, bezpieczne i klasyczne. a potem wnukom mozecie dac, zeby przetopily na swoje obraczki

u mnie w rodzinie jest taka tradycja, no ale ja sie niestety nie zalapalam
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 11:14   #4145
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
a co ja mam zrobić jak w połowie października idę na wesele i mam buty z odkrytymi palcami? nie pojde przecież bez rajstop
po prostu je założe i jak będzie na sali w miare ok z temperaturą to je zdejme
My też mamy w październiku wesele i mam właśnie problem z butami bo 90% szpilek mam otwartych :P Nie wiem czy na sali będzie na tyle ciepło,żeby zdjąć rajstopy
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 11:14   #4146
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość

Jasne, każdy ma swój gust a Tobie jakie się podobają?
mierzyłam taką suknię (albo to właśnie ta, albo bardzo bardzo podobna) i na razie jest moim numerem jeden to pierwsza suknia, którą przymierzyłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Brautkleid-BARIMA-A-Pronovias.jpg (72,8 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pronovias_barima.jpg (20,1 KB, 16 załadowań)
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 11:18   #4147
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
mierzyłam taką suknię (albo to właśnie ta, albo bardzo bardzo podobna) i na razie jest moim numerem jeden to pierwsza suknia, którą przymierzyłam
O, ciekawa
Stary 2013-09-02, 11:21   #4148
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość

Te obraczki laczone czy z bilaego zlota sa naprawde ladne, ale zastanowcie sie dobrze, czy beda sie Wam tak samo podobac za 20 lat? Juz nie wspominajac o ryzyku, ze cos sie zetrze, peknie czy innego z nimi wydarzy...

Bizuteria laczona zawsze niesie za soba ryzyka szybszego "zuzycia" czy zniszczenia... Obraczka jest na cale zycie, klasyka nigdy nie wyjdzie z mody, a dodatkowo zawsze bedzie to ladnie "jednoznacznie" ze tak powiem wygladac... Nie wiem jak Wasze typy, ale niektore obraczki nie wygladaja na obraczki a zakaldajac ja nie chce sie martwic czy cos sie z nia stanie czy nie... dlatego ja stawiam na zolte zloto. jest piekne, bezpieczne i klasyczne. a potem wnukom mozecie dac, zeby przetopily na swoje obraczki

Mi się tradycyjne obrączki nie podobają. Wybraliśmy model z odciskiem, jak na razie z białego złota, może jak zobaczymy próbniki to zmienimy zdanie. Ale typowe żółte złoto raczej odpada. Nie jest to kwestia mody, bo akurat teraz modne jest białe złoto. Żółte złoto od dawna mi się nie podoba, nie noszę złotej biżuterii mimo że mam. TŻ też woli białe złoto.
Teraz nie wiem co mi się będzie podobało za 20 lat ale decyzja zapadnie, równie dobrze imię dziecka za 20 lat może być oklepane...
A to że obrączki nie wyglądają jak obrączki? A kto powiedział że muszą? Dla nas liczy się fakt że będziemy małżeństwem a nie to czy obrączka będzie dla wszystkich widoczna.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 11:22   #4149
martucha0205
Rozeznanie

ja naprzyklad od zlota mam czarna reke nie moge go nosic niestety pierscionek zareczynowy mam z bialego zlota sle z przewaga srebra a wiec ja nie mam wyboru musibyc biale i nie mam z tym problemu xolte zloto mi sie nie podoba ani troche tz tez tak twierdzi

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014

Edytowane przez martucha0205
Czas edycji: 2013-09-02 o 11:24
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 11:22   #4150
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:

Musze Ci przyznac racje, ale dopiero od niedawna tak mysle.

Moi znajomi maja obraczki laczone, dobrych 5 lat po slubie i powiem wam, ze one wcale ladnie juz nie wygladaja. Rod sie starl wiec nie ma takiego kontrastu co wczesniej z zoltym zlotem, ogolnie wygladaja na takie zjechane i stare. W porownaniu z obraczkami moich rodzicow, ktore nadal blyszcza!

Ja chcialam obraczke z bialego zlota z jakimis diamentami, potem, ja z bialego on z zoltego, potem w ogole chcialam waska obraczke z diamentami dookola, a na koniec Tz mi powiedzial (ktory chce klasyczna obraczke z zoltego zlota), ze obraczka to symbol przeciez, bizuteria rowniez, ale on uwaza, ze klasyczne sa najbardziej uniwersalne i przeciez jeszcze dostane kiedys od niego jakies pierscionki ze swiecidelkami, zebym sie nie przejmowala . Tak wiec bedziemy miec klasyczne obraczki z zoltego zlota rozniace sie tylko szerokoscia. Dla mnie 3, dla niego 4mm.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 11:30   #4151
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Moi znajomi maja obraczki laczone, dobrych 5 lat po slubie i powiem wam, ze one wcale ladnie juz nie wygladaja. Rod sie starl wiec nie ma takiego kontrastu co wczesniej z zoltym zlotem, ogolnie wygladaja na takie zjechane i stare. W porownaniu z obraczkami moich rodzicow, ktore nadal blyszcza!
A ja powtarzam-ja mam 80letni pierścionek z białego złota, z rozłożystym koszyczkiem z wystającą perłą i oprawionymi rubinkami-w bardzo haczących obsadkach. Ja go noszę od 2 lat, babcia TŻ też go wiele lat nosiła. I z pierścionkiem nie dzieje się nic. Tylko pod spodem przy zmiejszaniu i "spawaniu" się zmienił delikatnie kolor. Może w NRD mieli inne białe złoto... Albo to zależy od tego jakiej jakości te obrączki znajomi kupili...

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Dodam, że moja biżuteria musi być mocna i wytrzymała, bo przy moim roztrzepaniu często coś jej się dzieje.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 11:31   #4152
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
A ja powtarzam-ja mam 80letni pierścionek z białego złota, z rozłożystym koszyczkiem z wystającą perłą i oprawionymi rubinkami-w bardzo haczących obsadkach. Ja go noszę od 2 lat, babcia TŻ też go wiele lat nosiła. I z pierścionkiem nie dzieje się nic. Tylko pod spodem przy zmiejszaniu i "spawaniu" się zmienił delikatnie kolor. Może w NRD mieli inne białe złoto... Albo to zależy od tego jakiej jakości te obrączki znajomi kupili...

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Dodam, że moja biżuteria musi być mocna i wytrzymała, bo przy moim roztrzepaniu często coś jej się dzieje.
a moze to platyna??
Stary 2013-09-02, 11:34   #4153
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:

Bizuteria laczona zawsze niesie za soba ryzyka szybszego "zuzycia" czy zniszczenia... Obraczka jest na cale zycie, klasyka nigdy nie wyjdzie z mody, a dodatkowo zawsze bedzie to ladnie "jednoznacznie" ze tak powiem wygladac... Nie wiem jak Wasze typy, ale niektore obraczki nie wygladaja na obraczki a zakaldajac ja nie chce sie martwic czy cos sie z nia stanie czy nie... dlatego ja stawiam na zolte zloto. jest piekne, bezpieczne i klasyczne.
dobrze mówisz, zgadzam się w 100%

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Mi się tradycyjne obrączki nie podobają. Wybraliśmy model z odciskiem, jak na razie z białego złota, może jak zobaczymy próbniki to zmienimy zdanie. Ale typowe żółte złoto raczej odpada. Nie jest to kwestia mody, bo akurat teraz modne jest białe złoto. Żółte złoto od dawna mi się nie podoba, nie noszę złotej biżuterii mimo że mam. TŻ też woli białe złoto.
Teraz nie wiem co mi się będzie podobało za 20 lat ale decyzja zapadnie, równie dobrze imię dziecka za 20 lat może być oklepane...
A to że obrączki nie wyglądają jak obrączki? A kto powiedział że muszą? Dla nas liczy się fakt że będziemy małżeństwem a nie to czy obrączka będzie dla wszystkich widoczna.
wiesz nie ma co stawiać na mode, bo to co dziś jest modne jutro już nie..

trzbpa patrzeć czy się nam podoba i czy całe życie będziemy mogli na nie patrzeć.

znam parę która brała ślub z 3-4 lata temu i wybrali wtedy "modne" obrączki a teraz są ohydne

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 11:37   #4154
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
a moze to platyna??
Raczej nie, mam inny platynowy i ma inny kolor. Jak szukałam kogoś kto to zmniejszy to też trzech jubilerów mi to białe złoto potwierdziło [aż trzech, bo dóch odmówiło ze względu na perłę].
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 11:39   #4155
Izabela92
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! P

[QUOTE=exist_;42581790]Ja idę na wesele w ostatnią sobotę października i nie mam pomysłu co założyć. Moja koleżanka brała ślub rok temu w ostatni weekend października i sypał snieg. Najwyżej założę jakieś ciepłe buty do kościoła a przebiorę je w drodze na sale. Chociaż i tak kompletnie nie mam pomysłu na całość stroju. Jakoś wydaje mi się że odpadają zwiewne tkaniny i jasne kolory. Trzeba się wybrać na zakupy. Macie jakieś pomysły?

W sklepie AGGI jest nowa kolekcja, krótkie i długie sukienki, kolorowe ale o stonowanych kolorach (pudrowy róż, blady niebieski, beż itd)
Cena ok 150 zł.

Cudowne, napewno coś tam kupię.

Wybrałam obrączki Z kolekcji KRUK
http://wkruk.pl/product-pol-2319636-...KI-LINDOS.html

TŻ chce grubszą/szerszą (czy jak to się mówi) , a że można zamówić to tak właśnie zrobimy, moja będzie bardzo delikatna i zmysłowa a że diamenciki są baaardzo drobniutkie nie rzucają się w oczy na palcu tylko błyszczą się elegancko.
Izabela92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 11:41   #4156
karolinuuusia
Zakorzenienie

My będziemy mieć w 100% klasyczną z żółtego złota z grawerem
u mnie Tomasz 16.08.2014, a u niego Karolina 16.08.2014

Alicja

Stary 2013-09-02, 11:46   #4157
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość

trzbpa patrzeć czy się nam podoba i czy całe życie będziemy mogli na nie patrzeć.

znam parę która brała ślub z 3-4 lata temu i wybrali wtedy "modne" obrączki a teraz są ohydne
Napisałam że nie kieruję się modą tylko gustem

Stary 2013-09-02, 11:49   #4158
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! P

[QUOTE=Izabela92;42585308]
Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Ja idę na wesele w ostatnią sobotę października i nie mam pomysłu co założyć. Moja koleżanka brała ślub rok temu w ostatni weekend października i sypał snieg. Najwyżej założę jakieś ciepłe buty do kościoła a przebiorę je w drodze na sale. Chociaż i tak kompletnie nie mam pomysłu na całość stroju. Jakoś wydaje mi się że odpadają zwiewne tkaniny i jasne kolory. Trzeba się wybrać na zakupy. Macie jakieś pomysły?

W sklepie AGGI jest nowa kolekcja, krótkie i długie sukienki, kolorowe ale o stonowanych kolorach (pudrowy róż, blady niebieski, beż itd)
Cena ok 150 zł.

TŻ chce grubszą/szerszą (czy jak to się mówi) , a że można zamówić to tak właśnie zrobimy, moja będzie bardzo delikatna i zmysłowa a że diamenciki są baaardzo drobniutkie nie rzucają się w oczy na palcu tylko błyszczą się elegancko.
piekne sa!
tylko to piaskowanie sie sciera
Stary 2013-09-02, 11:50   #4159
karolinuuusia
Zakorzenienie

Dla mnie obrączka ma swoje znaczenie, dlatego wybieramy klasyczne, bez dodatku żadnych kamyków czy bez łączenia złota, jak chce mieć coś z kamykiem to zakładam pierścionek, a obrączka musi być obrączką i już

Alicja

Stary 2013-09-02, 11:50   #4160
martucha0205
Rozeznanie

izabella sliczne obraczki ♡♡♡♡

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 11:53   #4161
Soul89
Zadomowienie

My będziemy mieć klasyczne nie podobają mi się te "modne" dodatki do obrączek, które teraz wymyślają kiedyś widziałam małżeństwo, które miało grube obrączki.. wyglądało to, jakby nosili na palcu wkręty od śrub

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 11:56   #4162
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izabela92 Pokaż wiadomość

Cena ok 150 zł.

Dziękuję, zapamiętam żeby tam zajrzeć
Niebieskie sukienki odpadają bo mam już 2 Myślałam nad czerwoną ale zawsze mi mówili, że czerwona suknienka na ślub to nie wypada, bo to taki dziki kolor...
Bardzo ładne obrączki, chociaż my stawiamy na klasykę

Edytowane przez exist_
Czas edycji: 2013-09-02 o 11:58
exist_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 12:03   #4163
anannke
Zakorzenienie

Cytat:

Wszystko się zużywa... klasyka nie wszystkim się podoba i uważam że obrączki warto kupić takie jak się parze podobają. Ja jestem miłośniczką prostoty a obrączki klasyczne takie są i mierzyliśmy z tż takie i co? wyglądają beznadziejnie u nas na ręce - na prawdę brzydko. O wiele ładniej wyglądają obrączki łączone, albo z platyny chociaż i ie sądzę bym wzięła klasyczne obrączki po to by się męczyć całe życie aby nosić je na siłę zamiast z radością.

Cytat:
Musze Ci przyznac racje, ale dopiero od niedawna tak mysle.

Ja uważam że to nie kwestia klasyki a czegoś innego... Ja znam znajomych którzy ślub brali rok temu dwa lata temu - obrączki klasyczne u jubilera robione dobrej próby i ich obrączki wyglądają gorzej niż moich rodziców a wszystkie te osoby dbają podobnie o obrączki - wydaje mi się że teraz po prostu jest mniej trwałe to wszystko i dlatego tak to wygląda. I nie jest to powiedziane że klasyczne obrączki są w jakiś magiczny sposób trwalsze niż inne np matowione. Wiadomo że się zużywa wszystko i taki mat czy białe złoto się zetrze a ze złotym nie trzeba wiele robić ale zawsze można dbać o to i będzie dobrze...

Cytat:
dobrze mówisz, zgadzam się w 100%

No tak ale jak komuś nie podoba się żółte złoto to ma się męczyć w idei klasyki? może im się nadal podobają te obrączki co mają? to że inni uważają że są ohydne to nie znaczy że dla nich też...

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 12:06   #4164
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość

No tak ale jak komuś nie podoba się żółte złoto to ma się męczyć w idei klasyki? może im się nadal podobają te obrączki co mają? to że inni uważają że są ohydne to nie znaczy że dla nich też...
też są klasyczne obrączki w białym złocie jak już ktoś nie trawi żółtego

nie, siostra mówi, ze teraz takich by nie wybrała

poza tym wyrażam swoje zdanie i swój pogląd, każdy ma swój rozum i swój gust, więc skoro nie podobają Ci się klasyczne to nie krytykuj ich jako najgorszego zła

Alicja

Edytowane przez karolinuuusia
Czas edycji: 2013-09-02 o 12:08
Stary 2013-09-02, 12:09   #4165
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
też są klasyczne obrączki w białym złocie jak już ktoś nie trawi żółtego

nie, siostra mówi, ze teraz takich by nie wybrała
No tak tylko że zaraz podniosą się glosy że białe złoto się też ściera i trzeba rod odnawiać itp itd... A klasyczne żółte to the best

No to widać felerny model wybrali - a kupowali w sieciówce czy u jubilera zwykłego? my stawiamy na jubilera

karolinuuusia ja na prawdę nie krytykuję! przecież napisałam że lubię klasykę jestem jej zwolenniczką i podobają mi się klasyczne ale.. na wystawie albo u kogoś na palcu u mnie wyglądają źle - trochę jakbym uparła się np na sukienkę rybkę bo są takie piękne i cudowne i kij z tym że na mnie wygląda źle no ale to wymarzona..

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2013-09-02 o 12:13
Stary 2013-09-02, 12:13   #4166
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
No tak tylko że zaraz podniosą się glosy że białe złoto się też ściera i trzeba rod odnawiać itp itd... A klasyczne żółte to the best

No to widać felerny model wybrali - a kupowali w sieciówce czy u jubilera zwykłego? my stawiamy na jubilera
u jubilera

takich rzeczy jak biżuterię nie wybiera się z katalogu, albo zamawia przez neta, bo trzeba zobaczyć goły okiem i przymierzyć jak wyglądają, bo w rzeczywistości całkiem inaczej wyglądają

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

dobra ja siedzę już cicho, co bym nie powiedziała na tym forum od razu krytyka

Alicja

Stary 2013-09-02, 12:15   #4167
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
say-hello ta co prawie ją kupiłam wygląda też identycznie jak ta http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,16371.html

A jeśli chodzi ze zdjęć to zakochałam się w tej http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,16365.html

Słyszała któraś z Was o tych sukniach z MsModa? a może któraś ma z tej firmy suknie?
Druga
Suknie MS Moda są w na pewno w salonach Demi.

W sobotę umówiłam się do Demi na przymiarkę Sincerity:
model 3621 - http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3676
i 3712 - http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3712
i może 2656 - http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3656
niestety nie mają 3621 ;( http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3621
Już nie mogę się doczekac, chciałabmy już zamówić swoją suknię
Cytat:
Napisane przez Izabela92 Pokaż wiadomość
Bardzo ładne obrączki, choć ja wolę klasykę

Co do obrączek:ja bym chciała klasyczne z żółtego złota, ale konkretnego wzoru jeszcze nie mamy. Podobają mi się te z odciskiem od wewnątrz, ale nie wiem czy nie stanie na grawerze od środka z imieniem o datą. Wczoraj dostaliśmy od babci TŻ obrączki jej i dziadka, dostaniemy też obrączkę od mamy TŻ (jest po rozwodzie więc mówi że jej niepotrzebna ), ja mam jeszcze jakieś kolczyki i łańcuszek które chcę dać w rozliczenie.

Edytowane przez Lemon_Drop
Czas edycji: 2013-09-02 o 12:17
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 12:15   #4168
justynkie
Wtajemniczenie

Hola hola drogie Panny!
Znowu zaczyna się temat krytykowania, udzielania "dobrych rad".
A kysz z tym
Przywracam porządek na wątku, nie kłócić się już

Stary 2013-09-02, 12:18   #4169
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
u jubilera

takich rzeczy jak biżuterię nie wybiera się z katalogu, albo zamawia przez neta, bo trzeba zobaczyć goły okiem i przymierzyć jak wyglądają, bo w rzeczywistości całkiem inaczej wyglądają

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

dobra ja siedzę już cicho, co bym nie powiedziała na tym forum od razu krytyka
A to jakoś źle trafili.. zgadzam się że najlepiej pomierzyć i wtedy wybierać

Ja pisałam że nie krytykuję - przepraszam jeśli tak to zabrzmiało. Wyraziłam swoje zdanie bo trochę wyszło że klasyka jest najlepsza a wybieranie czegoś poza nią jest bez sensu bo się niszczy znosi trzeba odnawiać itp... To prawda że tak jest mat się ściera, rod się ściera.. ale no niestety nie wszystkim klasyka pasuje - nad czym sama ubolewam

Stary 2013-09-02, 12:19   #4170
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Druga
Suknie MS Moda są w na pewno w salonach Demi.

W sobotę umówiłam się do Demi na przymiarkę Sincerity:
model 3621 - http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3676
i 3712 - http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3712
i może 2656 - http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3656
niestety nie mają 3621 ;( http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3621
Już nie mogę się doczekac, chciałabmy już zamówić swoją suknię

Bardzo ładne obrączki, choć ja wolę klasykę

Co do obrączek:ja bym chciała klasyczne z żółtego złota, ale konkretnego wzoru jeszcze nie mamy. Podobają mi się te z odciskiem od wewnątrz, ale nie wiem czy nie stanie na grawerze od środka z imieniem o datą. Wczoraj dostaliśmy od babci TŻ obrączki jej i dziadka, dostaniemy też obrączkę od mamy TŻ (jest po rozwodzie więc mówi że jej niepotrzebna ), ja mam jeszcze jakieś kolczyki i łańcuszek które chcę dać w rozliczenie.
teraz w skupie złoto jest po max 70zł, (wiem bo prowadzimy lombard)
musicie mieć dużo złota w takim razie :/

Alicja

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości