Panny Młode 2015 cz. 6 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-02, 12:11   #4471
joasia-a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
śmieje się przecież
Oj wiem wiem ja też chociaż z tym że jest brzydki nasz to już prawda :P
Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
ja mój uwielbiam bo jest klasyczny i nie wali mi po oczach tą straszną żółcią! (bez urazy ja po prostu czuję silną nienawiść do żółtego złota)

spadam pizzować, papa
Nie no spoko każdy lubi co lubi mi białe złoto za bardzo przypomina srebro :P ogólnie nie lubię złota ale pierścionek czy obrączka to co innego :P mi tam straszną żółcią nie rażą

Miłego pizzowania!
Stary 2013-09-02, 12:14   #4472
viva91
na przekór do celu

Cytat:
ważne, że Ci się podoba

ja mój uwielbiam bo jest klasyczny i nie wali mi po oczach tą straszną żółcią! (bez urazy ja po prostu czuję silną nienawiść do żółtego złota)
Ja właśnie do klasycznych jakąś wielką miłością nie pałałam, ale jak zobaczyłam te, nad którymi się zastanawiał to stwierdziłam, że wyglądają pięknie
Tylko właśnie jak już, to wolałabym klasyczny-małoodstający

I ja też żółtego złota nie lubię, żółwik
Stary 2013-09-02, 12:20   #4473
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
ważne, że Ci się podoba

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

spadam pizzować, papa
To jest nas dwie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Ja właśnie do klasycznych jakąś wielką miłością nie pałałam, ale jak zobaczyłam te, nad którymi się zastanawiał to stwierdziłam, że wyglądają pięknie
Tylko właśnie jak już, to wolałabym klasyczny-małoodstający

I ja też żółtego złota nie lubię, żółwik
Już trzy

Ja mam pierścionek z białego złota i jest mały element z żółtego ale nie razi

Obrączki też pewnie będziemy mieli mieszane bo wtedy jakoś to żólte delikatniej wygląda.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 12:41   #4474
existence
Zakorzenienie

magda kupiłam sobie litrowy cydr w Carrefour 9zł wypróbujemy ten specyfik
Stary 2013-09-02, 12:47   #4475
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Ja ostatnio piłam tutaj cydr,ponieważ to najtańszy "duży" alkohol. Strasznie słabiutki był,w zasadzie smakował jak gazowany sok jabłkowy. No a zabuliliśmy 30 zł,wiec chyba lepiej było dać te 10 zł wiecej i kupić wino jakieś Daj znać jak Tobie bedzie smakować

Co do pierścionków to ja uwielbiam żółte złoto i czerwone (tzw. ruskie),a moje wymarzone pierścionki to takie staroświeckie Nie podoba mi się ani łączenie złota,ani nowoczesne wzornictwo ani maleńkie oczka.W załącznikach moje absolutne ideały Ale ja ogólnie jestem taka dosyć staroświecka,lubię się ubierać w retro rzeczy,w domu noszę tylko spódnice i sukienki i obcasy,pończochy zamiast rajstop itp,wiec w sumie to pasuje do mojego stylu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11520889.jpg (48,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg round-red-garnet-14k-rose-gold-ring.jpg (19,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Rust-red-gold-opaque-diamond-square-cut-ring.jpg (31,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p123b.jpg (34,5 KB, 6 załadowań)
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 12:52   #4476
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Co do pierścionków to ja uwielbiam żółte złoto i czerwone (tzw. ruskie),a moje wymarzone pierścionki to takie staroświeckie Nie podoba mi się ani łączenie złota,ani nowoczesne wzornictwo ani maleńkie oczka.W załącznikach moje absolutne ideały Ale ja ogólnie jestem taka dosyć staroświecka,lubię się ubierać w retro rzeczy,w domu noszę tylko spódnice i sukienki i obcasy,pończochy zamiast rajstop itp,wiec w sumie to pasuje do mojego stylu
To teraz ja mogę powiedzieć "piąteczka"!
Ostatni który jest w załączniku sama tutaj wstawiałąm kiedyś strasznie mi się podoba zarówno na zdjęciu jak i na żywo
I pisałam dość podobnie że lubię takie "starodawne" pierścionki nie musi wyglądać jak typowy zaręczynowe bo na prawdę takich nie lubię.. ale tego typu to moje marzenia
Stary 2013-09-02, 12:52   #4477
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Ruskie złoto podoba mi się, gdy jest łączone z białym
A Twój styl to nie mój styl Ja najchętniej kupiłabym łączone złoto jako obrączki, zobaczymy co na to TŻ
Stary 2013-09-02, 12:54   #4478
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
To teraz ja mogę powiedzieć "piąteczka"!
Ostatni który jest w załączniku sama tutaj wstawiałąm kiedyś strasznie mi się podoba zarówno na zdjęciu jak i na żywo
I pisałam dość podobnie że lubię takie "starodawne" pierścionki nie musi wyglądać jak typowy zaręczynowe bo na prawdę takich nie lubię.. ale tego typu to moje marzenia
Piona

Ten ostatnio to mój ukochany,nie widziałam na żywo bo nie jest z mojego miasta,ale pokazałam go kiedyś tż w ramach rozmowy o biżuterii,ze mi się najbardziej podoba.Uwielbiam niebieskie,zielone i czerwone kamienie
It never fails.
Stary 2013-09-02, 12:57   #4479
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Piona

Ten ostatnio to mój ukochany,nie widziałam na żywo bo nie jest z mojego miasta,ale pokazałam go kiedyś tż w ramach rozmowy o biżuterii,ze mi się najbardziej podoba.Uwielbiam niebieskie,zielone i czerwone kamienie
A ja widziałam na żywo na wystawie w pracowni Pana Siudeka na ul. Wielopole w Krk :P miałam niedaleko tego miejsca praktyki i jak tylko tamtędy przechodziłam to nie zdarzyło się ani raz żebym się nie zatrzymała i nie westchnęła do wystawy :P
Stary 2013-09-02, 12:58   #4480
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
A ja widziałam na żywo na wystawie w pracowni Pana Siudeka na ul. Wielopole w Krk :P miałam niedaleko tego miejsca praktyki i jak tylko tamtędy przechodziłam to nie zdarzyło się ani raz żebym się nie zatrzymała i nie westchnęła do wystawy :P
I jest tak piękny jak na zdjęciu?
It never fails.
Stary 2013-09-02, 13:02   #4481
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
I jest tak piękny jak na zdjęciu?
szczerze? te zdjęcia wgl nie odzwierciedlają piękna tych pierścionków.. naprawdę ja nawet jak szukałam tej pracowni po tym jak zobaczyłam wystawę..i zobaczyłam zdjęcia to aż nie mogłam uwierzyć że takie śliczne są na wystawie
Stary 2013-09-02, 13:02   #4482
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
pauleta89 To życzę wam powodzenia żeby wszystko się udawało i żebyście już nie mieli takich problemów!
p.s. my też poznaliśmy się przez internet :P
I my niejako się przez Internet poznaliśmy . Znaczy się, gdyby nie Internet to nie poznałabym znajomego TŻ, który nas potem sobie przedstawił .

Cytat:
A co do makijażu.. ostatnio ciągle oglądam teledyski ślubne.. i nie wiem czemu.. ale na 80% makijaż slubny to w odcieniach fioletu :P
Może dlatego, że jak widziałam, to fiolet (w różnych odcieniach) pasuje praktycznie do każdego koloru oczów?

Cytat:
ja będę mieć duużo wody :P nie mogę latających lampionów ani np fajerwerków.. ale ponoć pływające lampiony mogę i bardzo bym chciała
Czemu nie możecie mieć fajerwerków? przecież jakiś odkryty teren tam macie, nie wydaje się, żeby lasek miał spłonąć :P bo lampiony normalne, to względnie rozumiem, bo one lubią spadać zapalone, ale właśnie fajerwerki?

Cytat:
A.. zauważyłam też na teledyskach ślubnych że wiele makijażystek używa utrwalacza w sprayu do makijażu..używała któraś ;> Podobno z firmy Kryolan czyni cuda ;>
Profesjonalne makijażystki przeważnie używaja utrwalaczy . Wiadomo, ze kosmetyki maja dobre, ale jesli makijaz ma wytrzymac cały dzień praktycznie i pół nocy, to i najlepsze kosmetyki nie dadzą rady bez pomocy .

Cytat:
A jak się nazywa? Szczerze, jeszcze z litrwymi butelkami się chyba nie spotkałam . Albo puszki, albo butelki szklane do 500ml, albo 1,5l-2l w plastikowych butelkach, ale to juz nizszego lotu cydry .

Cytat:
Ja ostatnio piłam tutaj cydr,ponieważ to najtańszy "duży" alkohol. Strasznie słabiutki był,w zasadzie smakował jak gazowany sok jabłkowy. No a zabuliliśmy 30 zł,wiec chyba lepiej było dać te 10 zł wiecej i kupić wino jakieś Daj znać jak Tobie bedzie smakować
Cydr z założenia jest słaby , jak owocowa lemoniadka czy inny soczek . Wg mnie cydry są zdecydowanie słabsze od typowych piw smakowych.

A jak mowa o obrączkach i pierścionkach zaręczynowych . Ja mój pierścionek uwielbiam i kocham nad życie . Jest prosty, klasyczny, z nie a dużym diamentem, bez udziwnień, dokładnie taki jak chciałam. Ale jak myśle o obrączkach, to głupio to zabrzmi, ale cały czas coś mnie kusi na standardowe obrączki (jeśli chodzi o kolor), tj. żółte złoto... Obrączki płaskie (bez wypukłości), matowe żółte złoto i dla mnie diament (1 bądź 3, ale prędzej 1). Takie mi się na chwilę obecną widzą. I niby jak to ma współgrać z pierścionkiem zaręczynowym z białego złota oraz z tym, że TŻ chce obrączki z białego złota? No nie wiem, oby się przez te 1,5 roku pozmieniało conieco i żebyśmy znaleźli obrączkowy kompromis
Stary 2013-09-02, 13:08   #4483
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Czemu nie możecie mieć fajerwerków? przecież jakiś odkryty teren tam macie, nie wydaje się, żeby lasek miał spłonąć :P bo lampiony normalne, to względnie rozumiem, bo one lubią spadać zapalone, ale właśnie fajerwerki?

Profesjonalne makijażystki przeważnie używaja utrwalaczy . Wiadomo, ze kosmetyki maja dobre, ale jesli makijaz ma wytrzymac cały dzień praktycznie i pół nocy, to i najlepsze kosmetyki nie dadzą rady bez pomocy .
Mamy w umowie że nie mogą być lampiony latające i pokazy pirotechniczne :P a do takich fajerwerki należą :P nie wiem czemu kłócić się nie będę bo i tak na naprawdę świetne fajerwerki to kupę kasy trzeba :P

No tak.. ale chciałabym wiedzieć czy ktoś tak nieprofesjonalnie dla użytku własnego używa taki sprayów bo w sumie ciekawa jestem.. czy się opłaca.. chociaż ja tylko się maluję na jakieś wyjścia wieczorami czy inprezy ślubne :P
Stary 2013-09-02, 13:14   #4484
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
Mój TŻ raz zakupił właśnie w Carrefour - takie to całkiem całkiem.
Cytat:
Strasznie dużo kosztował.
Ileż pierścionków Ja mam z białego złota (żółtego złota nie lubię)

"Spraw, aby każdy dzień miał
szansę stać się najpiękniejszym
dniem twojego życia."
JudytaKas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 13:26   #4485
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
Mamy w umowie że nie mogą być lampiony latające i pokazy pirotechniczne :P a do takich fajerwerki należą :P nie wiem czemu kłócić się nie będę bo i tak na naprawdę świetne fajerwerki to kupę kasy trzeba :P

No tak.. ale chciałabym wiedzieć czy ktoś tak nieprofesjonalnie dla użytku własnego używa taki sprayów bo w sumie ciekawa jestem.. czy się opłaca.. chociaż ja tylko się maluję na jakieś wyjścia wieczorami czy inprezy ślubne :P
A no chyba ze tak . O kurcze, to tam nawet takich tancerzy ognia nie mozna miec? Lipa, przecież to jest o wiele bardziej pod kontrola niz fajerwerki czy lampiony, a jakby nie było pokaz pirotechniczny.

Dlatego pewnie większość osob dla własnego użytku tego nie ma, jak ma sie to tylko używać "od święta" .

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

A i jeszcze jedno, dzisiaj przypadkiem natknęłam się na tą pracownię krawiecką w Krakowie na Filipa i przeglądnęłam część fejsa i stronę i pooglądałam filmiki... i szczerze? bez obrazy, ale np. ta kolekcja 2013 w ogóle mnie nie przekonuje . A jak widziałam zdjęcia dziewczyn, które miały tam szyte suknie to większość z nich jest dla mnie niezbyt piękna. Wiem, różne trendy, gusta, itd. ale wciąż- po tym co przeglądnęłam, trochę bym się bała szyć suknię :P.
Stary 2013-09-02, 13:34   #4486
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
A no chyba ze tak . O kurcze, to tam nawet takich tancerzy ognia nie mozna miec? Lipa, przecież to jest o wiele bardziej pod kontrola niz fajerwerki czy lampiony, a jakby nie było pokaz pirotechniczny.

Dlatego pewnie większość osob dla własnego użytku tego nie ma, jak ma sie to tylko używać "od święta" .

A i jeszcze jedno, dzisiaj przypadkiem natknęłam się na tą pracownię krawiecką w Krakowie na Filipa i przeglądnęłam część fejsa i stronę i pooglądałam filmiki... i szczerze? bez obrazy, ale np. ta kolekcja 2013 w ogóle mnie nie przekonuje . A jak widziałam zdjęcia dziewczyn, które miały tam szyte suknie to większość z nich jest dla mnie niezbyt piękna. Wiem, różne trendy, gusta, itd. ale wciąż- po tym co przeglądnęłam, trochę bym się bała szyć suknię :P.
No mi i tak to nie przeszkadza bo naprawdę nie planowałam żadnych takich atrakcji więc nom gdybym planowała to bym się na to miejsce pewnie nie zdecydowałam a że zakochałam się w wodnych lampionach to idealnie będzie pasować (to można ;p ostatnio kolega był tam na weselu, puszczali takie lampiony i mówił że super to wygląda :P)

A co do spreyu no może :P muszę się zapytać tej siostry TŻta czy byłaby w stanie się wyrobić w dniu ślubu żeby jeszcze i mnie malować tak jak się oferowała ;p

A co do sukien.. ja myślę że niektóre kobiety świadomie wybierają krój i materiał :P i to nie zależy od salonu czy uszycia :P o gustach się stety niestety nie dyskutuje :P na czerwcowym weselu PM miała taką suknię której ja bym nawet za darmo, baa.. za dopłatą nie chciała! :P
A wgl w Trn koło muzeum cyganów jest salon gdzie też szyją na zamówienie suknie.. Agnes chyba się nazywa mam od ponad roku polubionych ich na fcb i super suknie szyją tylko nie wiem jaka cena
Poza tym.. skoro ja nie będę miała dwuczęściowej sukni to pewnie też kupię.. bo to tylko o to chodziło
Stary 2013-09-02, 13:39   #4487
zuzulka_89
Zadomowienie

Ja też! Ja też uwielbiam tylko białę złoto i srebro Mam słabość do srebrzystości
Mój pierścionek jest z białego złota z tanzanitem a obrączki planujemy prościutkie również z białego złota.

Ewentualnie z grawerem od środka. ot i tyle.

Ps macie zamiar nosić pierścionek z obrączką razem czy oddzielnie?
Bo ja planuję przełożyć pierścionek na lewą ręką a na prawej zostawić obrączkę
zuzulka_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 13:44   #4488
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzulka_89 Pokaż wiadomość
Ja też! Ja też uwielbiam tylko białę złoto i srebro Mam słabość do srebrzystości
Mój pierścionek jest z białego złota z tanzanitem a obrączki planujemy prościutkie również z białego złota.

Ewentualnie z grawerem od środka. ot i tyle.

pochwal się pierścionkiem ;> bo chyba nie pokazywałaś nam ;> lubię wszystko co kolorowe

Grawer też planuję jak to TŻ mi odpowiedział "skoro mnie to uszczęśliwi.."

A pierścionek od początku zaręczynowy chcę na środkowym palcu nosić.. z tego też pobierałam rozmiar.. więc będę na jednej ręce nosić i zaręczynowy i obrączkę.. niektórzy mówią że będą się o siebie ocierać.. ale co tam.. :P
Stary 2013-09-02, 13:51   #4489
magda_mjt
Zakorzenienie

O i my też chcemy grawer, przy tym się akurat zgadzamy . Tylko na tekst nam miejsca nie starczy, więc jeszcze tutaj będziemy musieli podyskutować .
Stary 2013-09-02, 13:51   #4490
pejlin
Wtajemniczenie

Joasia-a w zasadzie to byłam od piątku do niedzieli od bardzo wczesnych godzin na nogach na mega intensywnych obrotach całe dnie no i dzisiejsza noc była pierwszą gdzie poczułam że odpoczywam no a muszę nabrać sił bo w sobotę i niedzielę balujemy na weselichu mojej przyjaciółki
pejlin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 13:53   #4491
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pejlin Pokaż wiadomość
Joasia-a w zasadzie to byłam od piątku do niedzieli od bardzo wczesnych godzin na nogach na mega intensywnych obrotach całe dnie no i dzisiejsza noc była pierwszą gdzie poczułam że odpoczywam no a muszę nabrać sił bo w sobotę i niedzielę balujemy na weselichu mojej przyjaciółki
Pejlin, Wy non stop macie jakieś wesela... a gdzie wszystkie relacje?
Stary 2013-09-02, 13:56   #4492
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
Pejlin, Wy non stop macie jakieś wesela... a gdzie wszystkie relacje?
Poprzednie opisywałam przecież Przypomnij sobie okropna zakonnica, wodzirej-były ksiądz
No i mamy to prawda, z tego co wiemy to to jest ostatnie w tym roku. W przyszłym na pewno mamy jedno we wrześniu ale wcale nie jest powiedziane że to będzie jedno jedyne wesele w przyszłym roku
Stary 2013-09-02, 14:00   #4493
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
To odpoczywaj odpoczywaj!!
A gdzie tam latałaś cały weekend?
Stary 2013-09-02, 14:01   #4494
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Poprzednie opisywałam przecież Przypomnij sobie okropna zakonnica, wodzirej-były ksiądz
No i mamy to prawda, z tego co wiemy to to jest ostatnie w tym roku. W przyszłym na pewno mamy jedno we wrześniu ale wcale nie jest powiedziane że to będzie jedno jedyne wesele w przyszłym roku
No tak, księdza kojarze . Kurde, moja pamięć jest naprawdę tragiczna. I szczerze nie zdziwiam (choćbym chciała akurat) .... normalnie nie raz zapominam rzeczy, które "dopiero co" były czy coś :/.
Stary 2013-09-02, 14:03   #4495
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
To odpoczywaj odpoczywaj!!
A gdzie tam latałaś cały weekend?
W piątek Wrocław cały dzień i nerwy i udowadnianie serwisowi że są odpowiedzialni za to co montują a potem też to że oni nie wiedzą nic o tym sprzęcie późny powrót do domu, sobota pobudka zanim zrobiło się jasno i wyjazd w świętokrzyskie tam dość mocno fizyczne zajęcia w niedzielę z rana powtórka i droga do domu . A dziś nadrabiam to co powinnam była zrobić w weekend czyli sprzątanie pranie prasowanie zakupy noooo
Stary 2013-09-02, 14:05   #4496
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
W piątek Wrocław cały dzień i nerwy i udowadnianie serwisowi że są odpowiedzialni za to co montują a potem też to że oni nie wiedzą nic o tym sprzęcie późny powrót do domu, sobota pobudka zanim zrobiło się jasno i wyjazd w świętokrzyskie tam dość mocno fizyczne zajęcia w niedzielę z rana powtórka i droga do domu . A dziś nadrabiam to co powinnam była zrobić w weekend czyli sprzątanie pranie prasowanie zakupy noooo
aa.. no własnie.. a z autem udało się wszystko załatwić ;> nie zgubiliście się we Wrocławiu i trafiliście na jakąś dobrą knajpe z jedzeniem? :P
Stary 2013-09-02, 14:06   #4497
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Mnie stamtąd chyba 2 suknie jedynie się podobają. Ale nie zlecę im szycia czegoś co mi się nie podoba, a wręcz przeciwnie A nie widzę związku między wyglądem sukni zaprojektowanej przez nich, a wyglądem sukni, którą ja sobie wymyślę
Cytat:
Napisane przez zuzulka_89 Pokaż wiadomość
Ja chcę zrobić tak jak Ty. Nie chcę zniszczyć sobie biżuterii nosząc ją razem na tym samym palcu.
Stary 2013-09-02, 14:10   #4498
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
aa.. no własnie.. a z autem udało się wszystko załatwić ;> nie zgubiliście się we Wrocławiu i trafiliście na jakąś dobrą knajpe z jedzeniem? :P
Z autem się udało no ale łatwo nie było bo w tych serwisach autoryzowanych pracują bufoni co to guzik wiedzą no i w pewnym momencie musieliśmy się wrócić do tego serwisu no i lekko pokrzyczałam i udowodniłam im ich brak wiedzy i kompetencji(nie żebym się znała po prostu na zdrowy rozum to wzięłam)
Co do jedzenia to obok tego serwisu było starsze centrum handlowe więc tam poszliśmy a że jeszcze jeden kolega dojechał to czas minął Czy się zgubiliśmy nie, bo mam fajnego gps-a w mojej nokii no tylko kultura jazdy niektórych pozostawiała wiele do życzenia ale to nie tylko we Wrocławiu takie przypadki No i obwodnica Wrocka to genialna rzecz chociaż pojęcia nie miałam że istnieje w naszym kraju autostrada a8
Stary 2013-09-02, 14:12   #4499
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
A nie widzę związku między wyglądem sukni zaprojektowanej przez nich, a wyglądem sukni, którą ja sobie wymyślę
Niby tak, ale mnie ich pomysły nie przekonują. Co za tym idzie, nie chciałabym, aby ktoś znając moją wizję, przekonywał mnie do czegoś, co mi się nie podoba. Większość tych sukni ma pełno zdobień, albo marszczeń, i ogólnie są w takim dziwnym dla mnie stylu. Praktycznie w każdej coś mi się nie podoba (zarówno ichnie modele, jak i szyte na zamówienie).
Stary 2013-09-02, 14:14   #4500
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Niby tak, ale mnie ich pomysły nie przekonują. Co za tym idzie, nie chciałabym, aby ktoś znając moją wizję, przekonywał mnie do czegoś, co mi się nie podoba. Większość tych sukni ma pełno zdobień, albo marszczeń, i ogólnie są w takim dziwnym dla mnie stylu. Praktycznie w każdej coś mi się nie podoba (zarówno ichnie modele, jak i szyte na zamówienie).
A ich główne hasło reklamowe to "Przekonujemy na siłę do czegoś, co klientkom się nie podoba"?

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości