Panny Młode 2015 cz. 6 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-02, 09:39   #4441
existence
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
dzień dobry pejlin coś to robiła, że tak kiepsko jest?
a ja się niedługo będę zbierać bo wracamy na 2 dni do siebie..

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

jestem z Ciebie dumna
a to nie pierwszy raz w zeszłorocznej pizzy robiłam fotę każdej warstwy tak mi się podobała
Stary 2013-09-02, 10:06   #4442
viva91
na przekór do celu

Dzień doberek i ja

Młody pierwszy dzień w nowej szkole, praktyki skończone, będę mieć teraz więcej czasu na Wizaż

A właśnie, miałam napisać: gdy byłam na praktykach panie z którymi siedziałam w pokoju wróciły akurat z urlopu, były zasypane papierzyskami, więc wszystkie miałyśmy bardzo intensywną pracę. W ostatni mój dzień tam, jedna z nich przyniosła ciasto (jabłecznik z cynamonem) i wręczyły mi kilka gminnych gadżetów na pamiątkę w podziękowaniu za pracę Niby nic, ale miło mi się zrobiło, ogólnie podsumowuję praktyki na plus
Stary 2013-09-02, 10:15   #4443
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Dzień doberek i ja

Młody pierwszy dzień w nowej szkole, praktyki skończone, będę mieć teraz więcej czasu na Wizaż

A właśnie, miałam napisać: gdy byłam na praktykach panie z którymi siedziałam w pokoju wróciły akurat z urlopu, były zasypane papierzyskami, więc wszystkie miałyśmy bardzo intensywną pracę. W ostatni mój dzień tam, jedna z nich przyniosła ciasto (jabłecznik z cynamonem) i wręczyły mi kilka gminnych gadżetów na pamiątkę w podziękowaniu za pracę Niby nic, ale miło mi się zrobiło, ogólnie podsumowuję praktyki na plus
bardzo sympatycznie

"Spraw, aby każdy dzień miał
szansę stać się najpiękniejszym
dniem twojego życia."
JudytaKas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 10:16   #4444
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień doberek i ja

to bardzo miło
ja pamiętam jak na wolontariat chodziłam w każde wakacje przez 3 lata do świetlicy koło mojej parafii to tyle pyszności tam się zawsze najadłam zazwyczaj jak czekałyśmy aż dzieci przyjdą ze szkoły to się siedziało, gadało, piło herbatę i wpierniczało słodycze
Stary 2013-09-02, 10:18   #4445
joasia-a
Zakorzenienie

pauleta89 To życzę wam powodzenia żeby wszystko się udawało i żebyście już nie mieli takich problemów!
p.s. my też poznaliśmy się przez internet :P

Cytat:
Napisane przez JudytaKas Pokaż wiadomość
nadrobię Was później teraz się witam ledwo żywa, wesele było udane, zabawa przednia Idę się ogarnąć i do pracy
to czekamy na relację z wesela
Cytat:
Napisane przez pejlin Pokaż wiadomość
Witam się po kilku dniach nieobecności, nadal nie do końca wiem jak się nazywam Pobieżnie zobaczyłam że mamy nowe PM-ki więc witam serdecznieReszty nie nadrabiam - za dużo
Wow to opowiadaj :P
Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Ano
A komu najbardziej kibicujesz?
Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
ja się zbieram powoli bo jadę niedługo z tż na zakupy a potem u niego robimy pizzę bo ma fajny piekarnik tak pejlin, robimy razem ja kroję warzywa zazwyczaj ale myślę, że i tak się liczy
wow! super hehe wczoraj TŻ wrócił i zamówił pizzę (19 minut i była już w mieszkaniu :Poczywićie maxipizza- bo lubię sprawdzać w jakiej fazieprzygotowaniaj jest pizza )
Kurde.. ja w domu też domagam się zmiany kuchenki na taką z piekarnikiem z dobrą funkcją pizzy.. chociaż zbyt wiele w domu nie bywam..

To czekamy na zdjęcia Twej pizzy
Cytat:
Czy jabłecznik z cynamonem to to samo co szarlotka? :P
I cieszę się że jesteś zadowolona z praktyk !
Stary 2013-09-02, 10:23   #4446
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Szarlotki nigdy nie jadłam, choć widziałam i wizualnie nie wyglądało to podobnie, a sama pani Ewelina nazywała to jabłecznikiem

Teraz muszę naskrobać moją opinie o praktykach, dorysować parę rysunków, doczytać kilka kwestii, żeby płynnie odpowiadać i zaliczyć praktyki na 4,5

I ruszyć coś z inżynierką, bo po wakacjach muszę coś pokazać promotorce, a nie mam nic
Stary 2013-09-02, 10:33   #4447
existence
Zakorzenienie

Cytat:
wow! super hehe wczoraj TŻ wrócił i zamówił pizzę (19 minut i była już w mieszkaniu :Poczywićie maxipizza- bo lubię sprawdzać w jakiej fazieprzygotowaniaj jest pizza )
Kurde.. ja w domu też domagam się zmiany kuchenki na taką z piekarnikiem z dobrą funkcją pizzy.. chociaż zbyt wiele w domu nie bywam..

To czekamy na zdjęcia Twej pizzy

my w krk zawsze, niezmiennie klub pizzy bardzo lubię od nich tej Twojej nie znam my przez pyszne.pl to jest zazwyczaj w ciągu godziny ale warto czekać no i płacimy zazwyczaj przelewem bo jakoś nam tak wygodniej ja rzadko dysponuję gotówką

a u nas w domu szarlotka zawsze była tylko z jabłkami więc nie wiem jak to jest, tż np. nie lubi cynamonu i on by już nie zjadł takiego a "zwykłą" szarlotkę lubi pewnie zależy od przepisu

mam fotografować znów pizzę?
Cytat:
I ruszyć coś z inżynierką, bo po wakacjach muszę coś pokazać promotorce, a nie mam nic
mam ten sam problem mam 2 strony ale zrobiłam sobie "zarys" podrozdziału jednego na 6 stron, tylko muszę to przełożyć na swój język, trochę zacytować to może dojdę z całością do 10 stron a to już zawsze lepiej mieć niż nie mieć pocieszam się, że "jest czas"
Stary 2013-09-02, 10:38   #4448
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:

ej pati! Twój awatar to mój wzorcowy tył sukni

mój też !!! musze takie mieć

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez pauleta89 Pokaż wiadomość
Dziękuję za powitanie
Dołączam do Was bo również z moim TŻ mamy zamiar powiedzieć TAK w roku 2015
Póki co nie mamy nic załatwione, ale będziemy się szykować, tylko musimy pozałatwiać sprawy pracy bo TŻ chce zmienić i rzadko jest

Więc o NAS:
-31 maja 2013 roku zaręczyny
W sumie u nas historia dziwna. Poznaliśmy się- ja miałam 23 lata on 25 lat. Dorośli ludzie. Już po pewnych przejściach. W sumie takich samych- związkach z bardzo nieodpowiedniki i destrukcyjnymi ludźmi. Po roku znajomości mój TŻ się oświadczył!
Oczywiście ja przyjęłam i tak już jesteśmy narzeczeństwem
Wiem, wiem powiecie, że krótko. Ale podczas tergo roku walczyliśmy z takimi problemami, że razem przez nie przeszliśmy, razem walczyliśmy i pomimo krótkiego stażu cały czas razem się wspieraliśmy! To nas tak połączyło, że ja wiem, że to już jest ten! MĄŻ!
Walczyliśmy z chorobami: mój TŻ po 2 miesiącach bycia ze mną dowiedział się, że ma raka. Całą chorobę byłam z nim. Chemie, szpitale- cały czas! Już wtedy czułam, że go nie opuszczę nigdy!
Kiedy on zaczął powracać do zdrowia- ja zachorowałam. Niestety z powodu trudnego dzieciństwa i ojca alkoholika dostałam nerwicy natręctw. Musiałam regularnie leczyć się, brać leki psychotropowe. Do tej pory uczęszczam nadal na terapię psychologiczną Ale już jest dużo lepiej!

Mój TŻ cały czas był przy mnie. Wspierał. Połączył nas... internet Tak przyznam się, poznaliśmy się przez neta
Ale zanim doszło do spotkania tak się poznawaliśmy ponad pół roku całe dnie!

No to chyba tyle o nas
Co do ślubu nie mamy nadal terminu ustalonego. Chcemy sierpień 2015 roku I już niedługo zaczynamy przygotowania
biedactwa;*

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Ano

.
jakiej drużynie kibicujesz ;>

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 10:43   #4449
viva91
na przekór do celu

Cytat:
mam ten sam problem mam 2 strony ale zrobiłam sobie "zarys" podrozdziału jednego na 6 stron, tylko muszę to przełożyć na swój język, trochę zacytować to może dojdę z całością do 10 stron a to już zawsze lepiej mieć niż nie mieć pocieszam się, że "jest czas"
to i tak fajnie, bo ja mam najgorzej coś zacząć, Ty masz 2 strony, ja nic, Ty już jedną prace dyplomową pisałaś, ja nie

najbardziej mnie denerwuje, że dokument planistyczny, który byłby mi baaaaardzo przydatny w pisaniu jest w opracowaniu, pewnie skończą go wtedy, gdy będę już po obronie
Stary 2013-09-02, 10:46   #4450
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Szarlotki nigdy nie jadłam, choć widziałam i wizualnie nie wyglądało to podobnie, a sama pani Ewelina nazywała to jabłecznikiem
No ja też nie wiem jak wyglądało w sumie :P
Ale u mnie szarlotka to na spodzie ciasto kruche, później zazwyczaj smarujemy spód marmoladką, później starte jabłka (uwielbiam pić sok ze świeżo startych jabłek ), później duuużo cynamonu, później pianka i starte kruche ciasto :P
Cytat:
my w krk zawsze, niezmiennie klub pizzy bardzo lubię od nich tej Twojej nie znam my przez pyszne.pl to jest zazwyczaj w ciągu godziny ale warto czekać no i płacimy zazwyczaj przelewem bo jakoś nam tak wygodniej ja rzadko dysponuję gotówką

a u nas w domu szarlotka zawsze była tylko z jabłkami więc nie wiem jak to jest, tż np. nie lubi cynamonu i on by już nie zjadł takiego a "zwykłą" szarlotkę lubi pewnie zależy od przepisu

mam fotografować znów pizzę?
Nie znam klubu :P a maxipizzę zamawialiśmy jeszcze jak TŻ na Rydla mieszkał a teraz jest rzut beretem na wprost Kaufla koło Shella :P my ją też uwielbiamy :P

O szarlotce pisałam wyżej :P

A pizzę oczywiście że fotografuj! :P
Stary 2013-09-02, 10:46   #4451
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
to czekamy na relację z wesela
Wesele było w Tarnobrzegu, sala weselna bardzo ładna (pokoje dla gości przytulne i nowocześnie urządzone).

No to tak: ślubu udzielał proboszcz (tak monotonnego i bez wyrazu głosu nigdy nie słyszałam) - wszyscy zasypialiśmy Sukienka Młodej bardzo ładna, taka delikatna - w ogóle Młoda ładnie wyglądała, makijaż, fryzurka - naturalne, delikatnie podkreślające urodę.
Zespół niestety straszny - dziewczyna śpiewała bardzo ładnie, ale na zasadzie 2-3 piosenki i przerwa (nie dało się pobawić)-zaczęli śpiewać jak już połowa gości się zmyła.
Kurcze nie idzie mi pisanie bo spać mi się chce
Było bardzo sympatycznie, podobało mi się, że Młodzi ciągle byli z gośćmi-podchodzili ciągle, pytali jak się bawimy, brali do tańca (byłam na weselach gdzie Młodzi praktycznie nie wstawali od swojego stołu). Z TŻ mieliśmy zaprawę przed naszym świadkowaniem (o esu to już za 2 tygodnie)

dniem twojego życia."
Stary 2013-09-02, 10:46   #4452
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
A komu najbardziej kibicujesz?
Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
jakiej drużynie kibicujesz ;>
Z Torunia jestem to nie inaczej jak Apator

Jednym z pomysłów na motyw przewodni był żużel Ale w sumie to tak sobie żartowaliśmy. Jednym z konkursów na weselu byłyby "mecz" na takich malutkich rowerkach przed restauracją bo tam akurat taki plac jest że by pasowało
I TŻ mówił, że miał dwa pomysły na oświadczyny, ten który zrealizował, a drugi to na stadionie podczas meczu.

Edytowane przez Kelpie
Czas edycji: 2013-09-02 o 10:49
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 10:56   #4453
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Wesele było w Tarnobrzegu, sala weselna bardzo ładna (pokoje dla gości przytulne i nowocześnie urządzone).

No to tak: ślubu udzielał proboszcz (tak monotonnego i bez wyrazu głosu nigdy nie słyszałam) - wszyscy zasypialiśmy Sukienka Młodej bardzo ładna, taka delikatna - w ogóle Młoda ładnie wyglądała, makijaż, fryzurka - naturalne, delikatnie podkreślające urodę.
Zespół niestety straszny - dziewczyna śpiewała bardzo ładnie, ale na zasadzie 2-3 piosenki i przerwa (nie dało się pobawić)-zaczęli śpiewać jak już połowa gości się zmyła.
Kurcze nie idzie mi pisanie bo spać mi się chce
Było bardzo sympatycznie, podobało mi się, że Młodzi ciągle byli z gośćmi-podchodzili ciągle, pytali jak się bawimy, brali do tańca (byłam na weselach gdzie Młodzi praktycznie nie wstawali od swojego stołu). Z TŻ mieliśmy zaprawę przed naszym świadkowaniem (o esu to już za 2 tygodnie)
o matko to po co wgl robić wesele, żeby przy stole siedzieć dziwne, dziwne
o świadkujecie razem? fajnie

jeju ja nic nie mam do tego jak ktoś się oświadcza w miejscu publicznym ale jak mnie by tak zrobił tż to ja chyba bym uciekła
Stary 2013-09-02, 10:56   #4454
joasia-a
Zakorzenienie

JudytaKas no to udane A to oboje z TŻtem będziecie świadkami? Najlepiej będzie jak się teraz wyśpisz widzę tak wgl haha
A co do zachowania młodych to u nas to jest jak najbardziej normalne
A co do makijażu.. ostatnio ciągle oglądam teledyski ślubne.. i nie wiem czemu.. ale na 80% makijaż slubny to w odcieniach fioletu :P

Cytat:
Z Torunia jestem to nie inaczej jak Apator

Jednym z pomysłów na motyw przewodni był żużel Ale w sumie to tak sobie żartowaliśmy. Jednym z konkursów na weselu byłyby "mecz" na takich malutkich rowerkach przed restauracją bo tam akurat taki plac jest że by pasowało
I TŻ mówił, że miał dwa pomysły na oświadczyny, ten który zrealizował, a drugi to na stadionie podczas meczu.
A to jesteśmy wszystkie w playoffach hah :P ale podejrzewam że będziemy walczyć w takim razie o 3 miejsce, i pewnie UT przegra ^^ :P

A spoko z motywem żużla tylko z dodatkami byłoby gorzej chyba ale super pomysł
A co do oświadczyn na żużlu to naprawdę spoko.. samej mi się jakiś czas o tym marzyło
Stary 2013-09-02, 11:08   #4455
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
o matko to po co wgl robić wesele, żeby przy stole siedzieć dziwne, dziwne
o świadkujecie razem? fajnie
Si pomysłów mamy mnóstwo, a że jesteśmy razem to wiadomo łatwiej wszystko przygotować i ogarnąć.
Cytat:
JudytaKas no to udane A to oboje z TŻtem będziecie świadkami? Najlepiej będzie jak się teraz wyśpisz widzę tak wgl haha
Tak, będziemy razem właśnie zamawiam lampiony
Oj chciałabym się wyspać, ale cóż dopiero po pracy ziewanie mnie już męczy
Cytat:
Dokładnie, Młodzi powinni być z gośćmi. Kurcze już dokładnie nie pamiętam, chyba z 4 lata temu byłam na weselu - Młodzi ciągle za stołem siedzieli - bardzo dziwnie to wyglądało.
Cytat:
A co do makijażu.. ostatnio ciągle oglądam teledyski ślubne.. i nie wiem czemu.. ale na 80% makijaż slubny to w odcieniach fioletu :P
Wiesz coś w tym jest Zobaczymy jak mi Młodą umalują

dniem twojego życia."
Stary 2013-09-02, 11:09   #4456
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:

A to jesteśmy wszystkie w playoffach hah :P ale podejrzewam że będziemy walczyć w takim razie o 3 miejsce, i pewnie UT przegra ^^ :P

A spoko z motywem żużla tylko z dodatkami byłoby gorzej chyba ale super pomysł
A co do oświadczyn na żużlu to naprawdę spoko.. samej mi się jakiś czas o tym marzyło
No pewnie byłoby ciężko z dodatkami.

Z racji tego, że mieszkamy w Toruniu to myśleliśmy też o piernikach jako motywie.
Trochę marzy mi się książka, zaproszenia stylizowane na kartę z starodruku, menu też w tym stylu, ale podejrzewam, że ciężko byłoby ze znalezieniem takich...

Pierniki pewnie i tak damy gościom w podziękowaniu.

Na sesje też mam kilka pomysłów i ciężko mi się zdecydować.

Może np z motywem nie będziemy szaleć, a sesje zrobimy sobie w bibliotece.

Edytowane przez Kelpie
Czas edycji: 2013-09-02 o 11:12
Stary 2013-09-02, 11:17   #4457
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, będziemy razem właśnie zamawiam lampiony
Oj chciałabym się wyspać, ale cóż dopiero po pracy ziewanie mnie już męczy

Dokładnie, Młodzi powinni być z gośćmi. Kurcze już dokładnie nie pamiętam, chyba z 4 lata temu byłam na weselu - Młodzi ciągle za stołem siedzieli - bardzo dziwnie to wyglądało.

Wiesz coś w tym jest Zobaczymy jak mi Młodą umalują
Ja też chcę lampiony ale pływające
Nie no.. siedzenie za stołem naprawdę bez sensu.. to już sam obiad moglisobie młodzi zrobić :P
A co do makijazu czekam na relację :P w sumie to mnie to zastanawia czemu ten fiolet :P
Cytat:

Z racji tego, że mieszkamy w Toruniu to myśleliśmy też o piernikach jako motywie.
Trochę marzy mi się książka, zaproszenia stylizowane na kartę z starodruku, menu też w tym stylu, ale podejrzewam, że ciężko byłoby ze znalezieniem takich...

O fajnie z piernikami też typowo po toruńsku a co do takich kart.. to możecie sami popróbować.. może są jakieś poradniki z internecie.. i np jakoś próbować ładnie podpalać fajną kartkę..

ja bym sesje mogła mieć na stadionie :P ale trzeba by było mieć wtyki :P
A w bibliotece też raczej oryginalnie!
Stary 2013-09-02, 11:24   #4458
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no.. siedzenie za stołem naprawdę bez sensu.. to już sam obiad moglisobie młodzi zrobić :P
Widziałam je - śliczne ale trzeba mieć jakąś wodę
Cytat:
A co do makijazu czekam na relację :P w sumie to mnie to zastanawia czemu ten fiolet :P
Sama strzelę fotkę ocząt Młodej i pokarze

dniem twojego życia."
Stary 2013-09-02, 11:25   #4459
pati0090
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:

bardzo fajny pomysł z piernikami.

joanno nie kradnij pomysłu hehe. ja będę mieć na 100% na stadionie włókniarza sesje! już gadalam na ten temat z pewną osoba i nam to załatwi.

nie trzeba mieć wtykow . idZiesz do klubu prosisz i powinni pozwolić

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez pati0090
Czas edycji: 2013-09-02 o 11:34
Stary 2013-09-02, 11:26   #4460
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:

O fajnie z piernikami też typowo po toruńsku a co do takich kart.. to możecie sami popróbować.. może są jakieś poradniki z internecie.. i np jakoś próbować ładnie podpalać fajną kartkę..

ja bym sesje mogła mieć na stadionie :P ale trzeba by było mieć wtyki :P
A w bibliotece też raczej oryginalnie!
Sesja żużlowa jest możliwa do zrealizowania w naszym wypadku Przynajmniej tak mi się wydaje

Oboje z wykształcenia jesteśmy bibliotekarzami, pochodzimy z różnych miast, ale poznaliśmy się w Toruniu i tu razem mieszkami więc chcielibyśmy to zaakcentować.

Myślę, że najprawdopodobniej skończy się na kolorze, a podziękowania w postaci pierników i sesja w bibliotece Przynajmniej widzę to tak na chwilę obecną, a wiadomo że może się zmienić jeszcze.

Ja też chciałabym sesje z końmi, ale myślę, że TŻ niechętnie do tego podejdzie Ale myślę, że najwyżej zrobię sobie taką amatorską sesję w sukni ślubnej. Sporo dziewczyn, które jeździ konno również fotografują więc nie powinno być problemu.
Stary 2013-09-02, 11:33   #4461
pati0090
Zakorzenienie

kochana Torunianko !!
to zapomnij o zwycięstwie w częstochowie ! my jesteśmy bardzo mocni u siebie i to nawet bez emila chyba że będziemy mieć pecha jakiegoś

ps. macie piękna ta motoarenę więc sesja tam byłaby cudowną też

Edytowane przez pati0090
Czas edycji: 2013-09-02 o 11:36
Stary 2013-09-02, 11:39   #4462
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam je - śliczne ale trzeba mieć jakąś wodę
ja będę mieć duużo wody :P nie mogę latających lampionów ani np fajerwerków.. ale ponoć pływające lampiony mogę i bardzo bym chciała
Cytat:
joanno nie kradnij pomysłu hehe. ja będę mieć na 100% na stadionie włókniarza sesje! już gadalam na ten temat z pewną osoba i nam to załatwi.

nie trzeba mieć wtykow . idZiesz do klubu prosisz i powinni pozwolić
Oj nie kradnę :P tym bardziej że miałabym na innym stadionie :P ale ogólnie nasz stadion jest brzydki hah :P
No a o pozwolenie to mi tak chodziło żeby np z ich sprzętami czy coś.. coś w parku maszyn bo stadion jako tako jest dostęny bez problemu
Cytat:
Sesja żużlowa jest możliwa do zrealizowania w naszym wypadku Przynajmniej tak mi się wydaje

Oboje z wykształcenia jesteśmy bibliotekarzami, pochodzimy z różnych miast, ale poznaliśmy się w Toruniu i tu razem mieszkami więc chcielibyśmy to zaakcentować.

Myślę, że najprawdopodobniej skończy się na kolorze, a podziękowania w postaci pierników i sesja w bibliotece Przynajmniej widzę to tak na chwilę obecną, a wiadomo że może się zmienić jeszcze.

Ja też chciałabym sesje z końmi, ale myślę, że TŻ niechętnie do tego podejdzie Ale myślę, że najwyżej zrobię sobie taką amatorską sesję w sukni ślubnej. Sporo dziewczyn, które jeździ konno również fotografują więc nie powinno być problemu.
Jak się z kimś dogadasz to pewnie.. później można się podszkolić w jakiś programach typu GIMP i samemu podrasować fotki
A to fajnie połączyć motyw piernika toruńskiego i biblioteki

Mi się w"podobnym" stylu dzisiaj sniła sesja w naszym liceum ^^ w podobnym w sensie to dzięki liceum i pewnemu portalowi się znamy i jak sobie przypomne te nasze posiadówy na przerwach na parapecie w szkole
Szkoda że szkołe wyremontowali tak że w środku wygląda jak muzeum..

Edytowane przez joasia-a
Czas edycji: 2013-09-02 o 11:40
joasia-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 11:42   #4463
viva91
na przekór do celu

TŻ niedawno pokazał mi pewna karteczkę z numerami pierścionków, nad którymi się zastanawiał na zaręczyny. Karteczkę szybko schował, ale i tak ją znalazłam Oto one:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (25,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (37,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (44,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a.jpg (30,5 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b.jpg (33,5 KB, 8 załadowań)
Stary 2013-09-02, 11:44   #4464
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
kochana Torunianko !!
to zapomnij o zwycięstwie w częstochowie ! my jesteśmy bardzo mocni u siebie i to nawet bez emila chyba że będziemy mieć pecha jakiegoś

ps. macie piękna ta motoarenę więc sesja tam byłaby cudowną też

Haha No zobaczymy

Cytat:
TŻ niedawno pokazał mi pewna karteczkę z numerami pierścionków, nad którymi się zastanawiał na zaręczyny. Karteczkę szybko schował, ale i tak ją znalazłam Oto one:
4 śliczny
Stary 2013-09-02, 11:49   #4465
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Matko.. umarłabym ze szczęścia za 2 chociaż wolałabym chyba w złocie

A.. zauważyłam też na teledyskach ślubnych że wiele makijażystek używa utrwalacza w sprayu do makijażu..używała któraś ;> Podobno z firmy Kryolan czyni cuda ;>

Edytowane przez joasia-a
Czas edycji: 2013-09-02 o 11:51
joasia-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 11:50   #4466
existence
Zakorzenienie

fajne pomysły na sesje dziewuszki ja póki co dopieszczam gadżety do narzeczeńskiej, jeszcze nie wiem co ze ślubną

Cytat:
pierwszy to mój
Stary 2013-09-02, 11:55   #4467
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Matko.. umarłabym ze szczęścia za 2 chociaż wolałabym chyba w złocie
Bardzo się zdziwiłam, jak zobaczyłam, że rozważał tanzanit. Bardzo mi się podobają
Cytat:
pierwszy to mój
No proszę

Ja lubię takie bardziej "płaskie" oczka, żeby nie odstawało ono od obręczy pierścionka za mocno. Suma summarum wybrał całkiem inny z tych wszystkich
Stary 2013-09-02, 11:57   #4468
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:

Oj nie kradnę :P tym bardziej że miałabym na innym stadionie :P ale ogólnie nasz stadion jest brzydki hah :P
No a o pozwolenie to mi tak chodziło żeby np z ich sprzętami czy coś.. coś w parku maszyn bo stadion jako tako jest dostęny bez problemu
.
śmieje się przecież

Stary 2013-09-02, 11:59   #4469
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo się zdziwiłam, jak zobaczyłam, że rozważał tanzanit. Bardzo mi się podobają

Ja lubię takie bardziej "płaskie" oczka, żeby nie odstawało ono od obręczy pierścionka za mocno. Suma summarum wybrał całkiem inny z tych wszystkich
heh ja jestem chora na "kolorowe" oczka szmaragdy i szafiry bardzo niby kilka razy specjalnie o tym mówiłam TŻtowi.. nawet mówiłam w jakim salonie jubilerskim widziałam piękne.. ale czy coś mu to dało to może kiedy czas pokaże
I też nie chcę żeby oczko bardzo wystawało, ale to on sam mówił że takiego raczej by mi nie kupił
Ale ta 2 to naprawdę prześliczna i w tej wersji to nawet i z białego złota bardzo bym się cieszyła
Stary 2013-09-02, 12:07   #4470
existence
Zakorzenienie

Cytat:

No proszę

ważne, że Ci się podoba

ja mój uwielbiam bo jest klasyczny i nie wali mi po oczach tą straszną żółcią! (bez urazy ja po prostu czuję silną nienawiść do żółtego złota)

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

spadam pizzować, papa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości