Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-02, 13:10   #4651
kascysko
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Ja się pytam- skoro powychodziły to gdzie poszły? Bo na bank nie na moje studia.
Raczej nie masz gorzej niż u mnie. W 25-osobowej grupie jest maksymalnie 5 chłopaków (w mojej 12-osobowej jest jeden ), a ponad 50% z nich jest odmiennej orientacji
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 13:13   #4652
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Raczej nie masz gorzej niż u mnie. W 25-osobowej grupie jest maksymalnie 5 chłopaków (w mojej 12-osobowej jest jeden ), a ponad 50% z nich jest odmiennej orientacji
Ja jestem w szoku bo na mojej specjalizacji jest 3 w tym dwóch przyszło tylko dlatego bo ich dziewczyny taką wybrały a jeden przyszedł gdyż szuka dziewczyny alee zapewniam was że nie znajdzie, używa tone fluidu, i dziwnie się zachowuję, raz kłócił się z kimś o arafatkę (nosi ją cały czas) kazał tej osobie sprawdzić sobie w googlach, że tak się teraz chodzi o to jest modne
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 13:24   #4653
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Ja jestem w szoku bo na mojej specjalizacji jest 3 w tym dwóch przyszło tylko dlatego bo ich dziewczyny taką wybrały a jeden przyszedł gdyż szuka dziewczyny alee zapewniam was że nie znajdzie, używa tone fluidu, i dziwnie się zachowuję, raz kłócił się z kimś o arafatkę (nosi ją cały czas) kazał tej osobie sprawdzić sobie w googlach, że tak się teraz chodzi o to jest modne
Ostro siostro U nas sporo jest takich przypadków (nic nie mam do homoseksualistów, sama mam kilku kumpli-gejów i przyjaciela geja, są zajedwabiści i normalni ), ale "stereotypowi geje" działają mi na nerwy, jak mało co.

Swoją drogą, ten chłopak w mojej grupie podoba mi się od pierwszego roku
Stary 2013-09-02, 13:25   #4654
WarOfWorlds
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Na młode dupy czy balsam?

Cytat:
Napisane przez blondynaaa_91 Pokaż wiadomość
Zrobiłam peeling stópkom: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ling-foot.html
I się boję co to będzie!
Mam taki tylko Tony moly dzisiaj robię takie jest plan To Twój pierwszy raz? Nie ma się czego bać, parę dni się nic nie dzieje, potem prawie tydzień gubisz skórę ze stóp po całym domu i masz potem piękne jak dupcia niemowlaczka

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:

ZUZKA
WarOfWorlds jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 13:26   #4655
miranda122
Zakorzenienie

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42582761]

ładne

[/QUOTE]
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez Krrem Pokaż wiadomość
Hey hey. Wróciłam z rozpoczęcia. Plan mam fajny ale ponad połowa nowych nauczycieli zobaczymy co to będzie. I mój wychowawca wraca dopiero w połowie października i nadal mam szanse na wyjazd do Berlina

Wrzucam fotkę włosów i fotkę Kikowej kolekcji. 3 z lewej kupione rok temu na sycylii 4 z prawej dostałam dzisiaj od przyjaciółki która z włoch wróciła
Śliczne włoski! I lakiery

Będzie dobrze

Wróciłam z rozpoczęcia. Wychowawca bardzooo fajny, widać że zna się na rzeczy, ale jest taki na luzie. Już planuje integracyjno-zapoznawcze wycieczki rowerowe Plan ujdzie, codziennie od 8.00- 14.20 Myślę że nie będzie źle.

Ale włosy mnie dzisiaj zawiodły..

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 13:31   #4656
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Ostro siostro U nas sporo jest takich przypadków (nic nie mam do homoseksualistów, sama mam kilku kumpli-gejów i przyjaciela geja, są zajedwabiści i normalni ), ale "stereotypowi geje" działają mi na nerwy, jak mało co.

Swoją drogą, ten chłopak w mojej grupie podoba mi się od pierwszego roku
Też nic do nich nie mam tylko po prostu ten typ jest po prostu niemożliwy no i nadal szuka dziewczyny z tym fluidem to raz miał wtopę na wfie chodził na bilard i złapał się za twarz, po chwili oparł się o ten zielony stół, a tam dłoń odbita

Cytat:
Napisane przez WarOfWorlds Pokaż wiadomość
:
Stary 2013-09-02, 13:36   #4657
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
Widzisz... Nie taki diabeł straszny
A co do osób, to niestety tak jest... Bardzo często chodzi się na rozmowy kwalifikacyjne z ciekawości, żeby dowiedzieć się co to za praca i o co zapytają...
Ha, nie mogę się za mocno trząść, bo czeka mnie jeszcze kilkanaście takich rozmów
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 13:47   #4658
kascysko
Zakorzenienie

Z racji, że na Was zawsze można liczyć pomóżcie mi zredukować moje zakupy
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK

Poza nimi biorę jeszcze dwie, ale taniutkie i na pewno z nich nie zrezygnuje
KLIK , KLIK
Stary 2013-09-02, 13:51   #4659
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK

KLIK , KLIK
Podoba mi się spinka-kokardka i opaska w listki
Stary 2013-09-02, 14:05   #4660
kwrobel2
Wtajemniczenie

Mi się podoba pierwsza... Sama bym kupiła coś takiego, ale wszystkie opaski tego typu są na mnie za duże... Mam malutką głowę...
Ostatnio kupiłam tego typu warkocza z materiału granatowego... Na głowę jest o jakieś 5-8 cm za duży, nawet na głowie mi się nie zatrzymuje spada od razu na szyję, więc pójdzie jako gumka od koka na wypełniaczu... Akurat będzie mi pasować do sukienki na wesele..
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 14:05   #4661
WarOfWorlds
Zadomowienie

Najładniejsza listki i różyczki, nie te białe

ZUZKA
WarOfWorlds jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 14:19   #4662
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się podoba pierwsza... Sama bym kupiła coś takiego, ale wszystkie opaski tego typu są na mnie za duże... Mam malutką głowę...
Ostatnio kupiłam tego typu warkocza z materiału granatowego... Na głowę jest o jakieś 5-8 cm za duży, nawet na głowie mi się nie zatrzymuje spada od razu na szyję, więc pójdzie jako gumka od koka na wypełniaczu... Akurat będzie mi pasować do sukienki na wesele..
Ja mam znowu tak, że hmm, wszystkie je będę rozciągać na oparciu krzesła, mój łeb ma za duży obwód Między innymi z tego powodu nawet do przymierzania kapeluszy czy beretów się nie zabieram
Stary 2013-09-02, 14:20   #4663
patu323
Wtajemniczenie

Hej hej

Informuje, ze jestem po kąpieli rozjaśniającej. niestety, dekoloryzacja nie podziałała, widocznie za długo farbowałam. Jestem obecnie rudo-brązowa, czeka mnie jeszcze jedna kąpiel, ale to za jakieś 2 tygodnie najszybciej, zobacze jak ich stan żeby nie przesadzić. Końce lekko wysuszone, ale nie ma tragedii, myślałam, że będzie gorzej w każdym razie juz sie lubie w rudych i nie moge sie doczekac aż to będzie fajny intensywny kolorek

Remont u TŻ-ta pełną parą, stąd ostatnio tak mnie mało. Dach już mamy zrobiony jeszcze czeka nas malowanie ścian i sufitu, zmiana podłogi, korytarzyk do generalnego remontu. Ale wszystko będziemy robic sami "po godzinach" więc troche to potrwa. w każdy razie już nie mogę sie doczekać efektów

Obłowiłam się w lumpeksie ostatnio. Znalazłam fajny na wage byłam ostatniego dnia, gdzie jest za 4,99 za kilogram, a jeszcze było tyle super rzeczy! niestety śpieszyłam się mocno i nie zdążyłam obejrzeć wszystkiego, chwyciłam tylko kilka bluzek, bluz i sweterków. miały iść do pracy, ale części mi za bardzo szkoda i zostają na codzien
Stary 2013-09-02, 14:22   #4664
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Na młode dupy czy balsam?
Balsam, młodą dupkę to ja już mam

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK

KLIK , KLIK
Listki i te pierwsze różyczki
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 14:24   #4665
blondynaaa_91
Rozeznanie

Cytat:
Za to katowicka Konopa bogata jest w ciasteczka
Ode mnie same delikatnie mówiąc nie-ciacha tam poszły
Może to tylko mój rocznik taka cienizna była:P

Cytat:
Napisane przez WarOfWorlds Pokaż wiadomość

Mam taki tylko Tony moly dzisiaj robię takie jest plan To Twój pierwszy raz? Nie ma się czego bać, parę dni się nic nie dzieje, potem prawie tydzień gubisz skórę ze stóp po całym domu i masz potem piękne jak dupcia niemowlaczka
Zamierzam chodzić w skarpetkach cały czas. Da sobie radę ten tonik z dość dużymi odciskami?

Cytat:
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK

KLIK , KLIK
Z tej pierwszej listy najbardziej podoba mi się ta pierwsza i listki, aż nabrałam na nie ochoty
EDIT: widzę, że tu dużo dziewczyn ma podobne zdanie

Edytowane przez blondynaaa_91
Czas edycji: 2013-09-02 o 14:26
blondynaaa_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 14:34   #4666
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK
KLIK

KLIK , KLIK
Wg mnie najładniejsze 1 i 2

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Właśnie patrzę w plan i basen jest w środku lekcji i między basenem, a następną lekcją, jest tylko 10min przerwy..

Blog

Stary 2013-09-02, 14:47   #4667
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Wg mnie najładniejsze 1 i 2

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Właśnie patrzę w plan i basen jest w środku lekcji i między basenem, a następną lekcją, jest tylko 10min przerwy..
u nas było tak samo. Ale miałam w klasie tylko 4 dziewczyny a ponad 20 chłopaków i wszystkie załatwiły sobie zwolnienia z basenu. (ja mam uczulenie na chlor, nie mogę nawet zapachu tego znieść bo mnie dusi, więc miałam "prawdziwe" )chłopaki dawali rade, ewentualnie wypuszczała ich 5 minut przed dzwonkiem.
Stary 2013-09-02, 14:53   #4668
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patu323 Pokaż wiadomość
u nas było tak samo. Ale miałam w klasie tylko 4 dziewczyny a ponad 20 chłopaków i wszystkie załatwiły sobie zwolnienia z basenu. (ja mam uczulenie na chlor, nie mogę nawet zapachu tego znieść bo mnie dusi, więc miałam "prawdziwe" )chłopaki dawali rade, ewentualnie wypuszczała ich 5 minut przed dzwonkiem.
U nas jest 4 chłopaków i 30 dziewczyn..
Chciałabym zwolnienie

Blog

Stary 2013-09-02, 14:53   #4669
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Też mnie kusi... Gdzie go dorwałaś? bo ja nie mogę nigdzie zdobyć... Może jutro sprawdzę w Jaśminie na centralnym...

Ja mam olejek GP z arganem i jest całkiem spoko... Bierz jak gdzieś znajdziesz..
Byłam z Kav na zakupach i zaprowadziła mnie do drogerii z sieci Drogerii Polskich. I to był drugi raz w życiu, kiedy widziałam tę odżywkę stacjonarnie, a obeznana w drogeriach raczej jestem.

Sprowadzili ten olej do mojej Natury w zawrotnej ilości dwóch egzemplarzy. On tam jest i czeka na mnie.
Mówisz, że fajny?

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Niestety, nie trafiłam na nikogo z odpowiednimi kwalifikacjami, część osób przyszła, mam wrażenie, tylko z ciekawości
Dziękuję za kciuki
Sorry, nie mogłam przyjechać, za późno z łóżka wstałam.

Cytat:
Nie wiem, słuch po nich zaginął, ale jeśli jakiś młody dziewic ostał - zbrzydł na studiach

Za to katowicka Konopa bogata jest w ciasteczka

Mów mi jeszcze, kurde. Niezbyt po drodze mi do Konopy.
Za to stojąc na Stawowej i czekając na busy mam rozpoznanie co do panów z Mickiewicza. Nie ma tam zbytnio na czym oka zawiesić, chociaż czasem się wydarzy. O Śląskich Technicznych to już w ogóle nie mówię, bo tam same pikselozy chodzo.

Cytat:
Policzyłam- na laborkach mam 2 panów na 12 osób, na grupie dziekańskiej- 8 na 30. I wśród tych 8 żaden nie deklaruje, iż jest ciepłym bratem.
Czyli jednak nie najgorzej jest.

W Rossmannie żadnych nowości, ale przystanęłam na dziale z farbami () i usłyszałam jak jakiś koleś za moimi plecami szeptał do laski obok, że mam fajne włosy i żeby też sobie takie zrobiła. Potem natknęłam się na nich przy kasie, laska patrzyła się na mnie groźnie i wyglądała jakby się szykowała do ataku.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 14:56   #4670
patu323
Wtajemniczenie

dziewczyny poszły do rodzinnego. Jedna wprost powiedziała, że jest za mało czasu, nie da rady sie ogarnąć po basenie na lekcje, że są prawie sami chłopacy i ona się wstydzi w stroju przy nich i baaaaardzo prosi o zwolnienie. i lekarka wystawiła.
A druga naściemniała, że ma uczulenie i nie może bo wysypki dostaje, tylko że badan nigdy nie robiła, po prostu wie z obserwacji że zawsze po basenie ma wysypke i ze dlatego prosi o zwolnienie. i tez dostała.
Nie mówię, ze Ty masz kłamać po prostu opowiadam jak one wybrnęły.
Stary 2013-09-02, 14:59   #4671
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patu323 Pokaż wiadomość
dziewczyny poszły do rodzinnego. Jedna wprost powiedziała, że jest za mało czasu, nie da rady sie ogarnąć po basenie na lekcje, że są prawie sami chłopacy i ona się wstydzi w stroju przy nich i baaaaardzo prosi o zwolnienie. i lekarka wystawiła.
A druga naściemniała, że ma uczulenie i nie może bo wysypki dostaje, tylko że badan nigdy nie robiła, po prostu wie z obserwacji że zawsze po basenie ma wysypke i ze dlatego prosi o zwolnienie. i tez dostała.
Nie mówię, ze Ty masz kłamać po prostu opowiadam jak one wybrnęły.
Hmm.. Zobaczę jak to będzie

Blog

Stary 2013-09-02, 15:12   #4672
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Sprowadzili ten olej do mojej Natury w zawrotnej ilości dwóch egzemplarzy. On tam jest i czeka na mnie.
Mówisz, że fajny?

W Rossmannie żadnych nowości, ale przystanęłam na dziale z farbami () i usłyszałam jak jakiś koleś za moimi plecami szeptał do laski obok, że mam fajne włosy i żeby też sobie takie zrobiła. Potem natknęłam się na nich przy kasie, laska patrzyła się na mnie groźnie i wyglądała jakby się szykowała do ataku.
On tam jest, i paczy na mnie

Bo masz zajedwabiste włosy, to dlatego

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Chyba wezmę 5. Te dwie warkoczowe, róże metalowe, listki i łańcuszek Przydadzą się, bo do labu robię tylko na opaskach fryzury obecnie

Ale przy takim natężeniu mojego leczenia doła zakupami całą resztę roku spędzę w robocie, coby mieć co do garnka włożyć
Stary 2013-09-02, 15:22   #4673
izaa29
Zakorzenienie

Jaką odżywkę do paznokci polecacie jako baze?
Stary 2013-09-02, 15:24   #4674
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Byłam z Kav na zakupach i zaprowadziła mnie do drogerii z sieci Drogerii Polskich. I to był drugi raz w życiu, kiedy widziałam tę odżywkę stacjonarnie, a obeznana w drogeriach raczej jestem.

Mówisz, że fajny?
Sprawdza się... A jako włosomaniaczka masz w obowiązku wypróbować wszelkie specyfiki przeznaczone do włosów oraz inne specyfiki przeznaczone do innych rzeczy oczywiście również na włosy...

Cytat:

Ale przy takim natężeniu mojego leczenia doła zakupami całą resztę roku spędzę w robocie, coby mieć co do garnka włożyć
Teraz szalej, później będziesz sie martwić... ew. głodować

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
Jaką odżywkę do paznokci polecacie jako baze?
Eveline 8w1, ale potrafi uczulać...
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 15:25   #4675
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Eveline 8w1, ale potrafi uczulać...
Właśnie się z nią pożegnałam w weekend gdyż pojawiła mi się taka ciemna kreska, nic pod paznokieć nie weszło, bo to w przyroście jest Teraz szukam zastępstwa
Stary 2013-09-02, 15:34   #4676
Ronnea
Raczkowanie

Hej Kobietki
Wybaczcie, że nie pisałam ostatnio, ale przyjaciółka miała mały kryzys i tak się tym zajęłam, że nawet nie miałam czasu tutaj wejść..
Mam tak ciulowy plan, że chyba mnie coś...

And be a simple kind of man. Oh, be something you love and understand...
Ronnea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 15:39   #4677
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Sorry, nie mogłam przyjechać, za późno z łóżka wstałam.
Nie wiem, czy Ci to wybaczę
Stary 2013-09-02, 15:46   #4678
Dolczi
Zakorzenienie

Hej.
Dziś wyrypałam włosy. Za godzinę się farbuję. Trzymajcie kciuki bym nie wyszła łaciata.

Za 1-1.5 miesiąca jak grzywka odrośnie idę do fryzjera. Muszę poza nową grzywką (jeszcze nie wybrałam pomóżcie) włosy przy twarzy wyrównać i białe kulki z końców powycinać. Muszę poszukać w Toruniu dobrego fryzjera.

Ale ze mnie łamaga. Kupiłam na dworcu gorącą czekoladę. Mam poparzony cały język i podniebienie. Boli.

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Znacie jakąś trwałą konturówkę do ust? Koleżanka ma b. wąskie usta i chcę je optycznie powiększyć na ślub i sesję ślubną. Do tej pory na klientkach używałam rozświetlacza i bronzera, ale w jej przypadku to za mało.
Dolczi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 16:00   #4679
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dolczi Pokaż wiadomość
Ale ze mnie łamaga. Kupiłam na dworcu gorącą czekoladę. Mam poparzony cały język i podniebienie. Boli.[COLOR="Silver"]
Hi5 ! Ostatnio poparzyłam podniebienie jedząc gołąbki momentalnie miałam śliwę skóra mi zeszła, a podniebienie się ponad tydzień goiło

W końcu zdecydowałam się na mix Wzięłam isane kakaową i resztkę oleju kokosowego i troszkę wody żeby mieszanka nie była taka gęsta. Zapach niesamowity
Stary 2013-09-02, 16:09   #4680
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Kascysko dziewczyny już Ci wszystko napisały a ja sie przyłączam - głowa do góry

Say co tam w ogóle u Ciebie słychać?
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości