Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-02, 16:11   #4681
patu323
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Hi5 ! Ostatnio poparzyłam podniebienie jedząc gołąbki momentalnie miałam śliwę skóra mi zeszła, a podniebienie się ponad tydzień goiło

W końcu zdecydowałam się na mix Wzięłam isane kakaową i resztkę oleju kokosowego i troszkę wody żeby mieszanka nie była taka gęsta. Zapach niesamowity
Ja mam ochote aż to posmakowac, jakas cześć rozumu mówi, że jak cos tak slicznie pachnie to musi byc genialne w smaku, resztki rozsądku podpowiadają, ze żołądek by tego nie polubił
Stary 2013-09-02, 16:15   #4682
prince_polo
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny. mam pewien problem z moimi włosami, już nie mam do nich siły. Zaczełam pielegnacje zgodnie z cg juz spory czas temu, nie widze prawie w ogóle efektów. Napisze może coś o moich włosach.

Tak więc miałam jeszcze nie dawno do tali scielam do łopatek bo miałam straszne konce w ogole nie podcinane wiec scielam na prosto. A ze mam krecone wlosy to sie nie chciały pokręcic bez cieniowania, w miedzy czasie zapragnęłam zejśc z czerni a pewnie nie jedna tu jest która tez schodziła z tego koloru i wie jakie włosy sa po takich zabiegach. Zeby było mało tego wszystkiego na calej głowie mam wlosy długosci z 7-8 cm poniewaz po porodzie wyleciało mi połowe wlosów. Więc te włosy krótkie unoszą mi całą reszte i wygląda to nie za bardzo . Zwłaszcza jak się pokrecą juz np na żel (lniany) to góra jest napuszona a dół wisi smętnie z prześwitami.

Ściełam wczoraj na boba na krótko(równo z tymi co mam krótkie po wyłysieniu pod spodem, ale oczywiscie reszte dalej sa krótkie pod długimi więc równiez puszą pozostałe)

Moim problemem od zawsze są matowe włosy przesuszone. Raz że kręcone z natury , dwa że prostowane (wczesniej)
Zaczełam wcierac jantar w skalp, pije pokrzywe i skrzyp, Nawet piłam drozdze ale strasznie dopadł mnie wysyp, i sie zle z tym czułam wiec odstawiłam. Nakładam je jedynie na włosy w postaci maski.
Chciała bym znalezc złoty srodek który mega nawilży i nabłyszczy moje włosy żebym polubiła je kręcone i zeby zaczeły sie znowu ładnie kręcic bo póki co z góry się kreca pod spodem tylko falują albo wcale (a bardzo ich nie lubie, może to dziwne ale po prostu poszerzają mi twarz i czuje lepiej sie w prostych, może gdybym miała ich mniej... wyglądało by to inaczej), A najchetniej bym znalazła jakiś środek który by moje włosy wyprostował i wygładził!
A przede wszystkim żeby przyspieszyc porost tych krótkich co mi odrastają.
Brałam kiedys tabletki skrzypowite ale nie bardzo mi pomogły. Słyszałam ze merz special jest dobry, mozecie mi cos doradzic?

Jak widzicie u mnie kiepsko, jak miałam te długie to przez te co odrastają to wyglądało bardzo dziwnie , jak bym miała włosy przedłużane.

Olejuje wlosy, nakładam maski pod czepek itp nie prostuje juz od sporego czasu ale to i tak mi nie pomaga. Nie uzywam pianek lakierów tylko żel lniany(nie wiem czy to on mi puszy włosy czy co, kiedys mi nie puszył az tak) Juz nie wiem co mam zrobic by były lśniące i gładkie

wybaczcie za błędy ale pisze na szybkiego..

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 16:18   #4683
kwrobel2
Wtajemniczenie

Dziewczyny, stosowała któraś CP? zastanawiam się nad kuracją, ale nie wiem czy wogóle to pomoże...
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 16:20   #4684
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, stosowała któraś CP? zastanawiam się nad kuracją, ale nie wiem czy wogóle to pomoże...
Chodzi o Calcium Pantothenicum?
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 16:24   #4685
Pani_Herbatka
Rozeznanie

Na szybko się witam, bo dawno mnie nie było, a Wy już prawie dobijacie wątek do końca

Zdjęcie z dzisiaj, z braku czasu mycie rypaczem, potem miks AiK z niwejką long repair, o płukance z octu zapomniałam, a oleju to z dwa tygodnie nie widziały ale niedługo nadrobię. Ciapnęłam im odrobinę żelu czarna rzepa, a potem podsuszyłam dyfuzorem.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wlosy.jpg (21,7 KB, 15 załadowań)
Stary 2013-09-02, 16:34   #4686
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patu323 Pokaż wiadomość
Ja mam ochote aż to posmakowac, jakas cześć rozumu mówi, że jak cos tak slicznie pachnie to musi byc genialne w smaku, resztki rozsądku podpowiadają, ze żołądek by tego nie polubił
Dokładnie Często się zastanawiałam jak ta isana może smakować
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 16:54   #4687
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Chodzi o Calcium Pantothenicum?

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Dokładnie Często się zastanawiałam jak ta isana może smakować
koniecznie musisz spróbować
2016

Stary 2013-09-02, 16:57   #4688
201704240919
Konto usunięte

Cytat:

Dopiero tydzień temu zaczęłam suplementację, ale mam nadzieję, że coś zdziała

A ja siedzę z maską drożdżową na skórze głowy i balsamem na brzozowym propolisie na długości, mam akurat ususzony kwiat lipy, to zrobię sobie płukankę i spłuczę za 30minut I nareszcie naolejowałam włosy, poszła Alterra 'Migdał i Papaya'
Stary 2013-09-02, 17:01   #4689
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Sprawdza się... A jako włosomaniaczka masz w obowiązku wypróbować wszelkie specyfiki przeznaczone do włosów oraz inne specyfiki przeznaczone do innych rzeczy oczywiście również na włosy...

Teraz szalej, później będziesz sie martwić... ew. głodować

Najwyżej schudnę, też plus
Cytat:
Napisane przez Dolczi Pokaż wiadomość
Ale ze mnie łamaga. Kupiłam na dworcu gorącą czekoladę. Mam poparzony cały język i podniebienie. Boli.
Nie pobijesz mnie. Sandwich z serem poparzył mi przełyk - najgorszy ból jakiego doświadczyłam w życiu, przez 3 dni połykanie śliny powodowało ból jakby mnie ktoś od środka rozrywał
Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Kascysko dziewczyny już Ci wszystko napisały a ja sie przyłączam - głowa do góry

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny. mam pewien problem z moimi włosami, już nie mam do nich siły. Zaczełam pielegnacje zgodnie z cg juz spory czas temu, nie widze prawie w ogóle efektów. Napisze może coś o moich włosach.

Tak więc miałam jeszcze nie dawno do tali scielam do łopatek bo miałam straszne konce w ogole nie podcinane wiec scielam na prosto. A ze mam krecone wlosy to sie nie chciały pokręcic bez cieniowania, w miedzy czasie zapragnęłam zejśc z czerni a pewnie nie jedna tu jest która tez schodziła z tego koloru i wie jakie włosy sa po takich zabiegach. Zeby było mało tego wszystkiego na calej głowie mam wlosy długosci z 7-8 cm poniewaz po porodzie wyleciało mi połowe wlosów. Więc te włosy krótkie unoszą mi całą reszte i wygląda to nie za bardzo . Zwłaszcza jak się pokrecą juz np na żel (lniany) to góra jest napuszona a dół wisi smętnie z prześwitami.

Ściełam wczoraj na boba na krótko(równo z tymi co mam krótkie po wyłysieniu pod spodem, ale oczywiscie reszte dalej sa krótkie pod długimi więc równiez puszą pozostałe)

Moim problemem od zawsze są matowe włosy przesuszone. Raz że kręcone z natury , dwa że prostowane (wczesniej)
Zaczełam wcierac jantar w skalp, pije pokrzywe i skrzyp, Nawet piłam drozdze ale strasznie dopadł mnie wysyp, i sie zle z tym czułam wiec odstawiłam. Nakładam je jedynie na włosy w postaci maski.
Chciała bym znalezc złoty srodek który mega nawilży i nabłyszczy moje włosy żebym polubiła je kręcone i zeby zaczeły sie znowu ładnie kręcic bo póki co z góry się kreca pod spodem tylko falują albo wcale (a bardzo ich nie lubie, może to dziwne ale po prostu poszerzają mi twarz i czuje lepiej sie w prostych, może gdybym miała ich mniej... wyglądało by to inaczej), A najchetniej bym znalazła jakiś środek który by moje włosy wyprostował i wygładził!
A przede wszystkim żeby przyspieszyc porost tych krótkich co mi odrastają.
Brałam kiedys tabletki skrzypowite ale nie bardzo mi pomogły. Słyszałam ze merz special jest dobry, mozecie mi cos doradzic?

Jak widzicie u mnie kiepsko, jak miałam te długie to przez te co odrastają to wyglądało bardzo dziwnie , jak bym miała włosy przedłużane.

Olejuje wlosy, nakładam maski pod czepek itp nie prostuje juz od sporego czasu ale to i tak mi nie pomaga. Nie uzywam pianek lakierów tylko żel lniany(nie wiem czy to on mi puszy włosy czy co, kiedys mi nie puszył az tak) Juz nie wiem co mam zrobic by były lśniące i gładkie

wybaczcie za błędy ale pisze na szybkiego..
Opisz dokładnie pielęgnację, z nazwami stosowanych specyfików Jestem kręcona, wcześniej lata prostowałam i farbowałam
Cytat:
U mnie dawno temu - efekt mierny.
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 17:04   #4690
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
koniecznie musisz spróbować
Chyba się jednak tego nie podejmę
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 17:20   #4691
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
On tam jest, i paczy na mnie

Bo masz zajedwabiste włosy, to dlatego
Przestań!

W mojej opinii mam trochę BHD, ale okej. Ta laska miała naprawdę niefajne włosy, więc w tym akurat porównaniu musiałam wypaść lepiej.

Cytat:
Sprawdza się... A jako włosomaniaczka masz w obowiązku wypróbować wszelkie specyfiki przeznaczone do włosów oraz inne specyfiki przeznaczone do innych rzeczy oczywiście również na włosy...

Teraz szalej, później będziesz sie martwić... ew. głodować :brzydal
Tajes, kapitanie!

Tru story. Najlepsza dieta.

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy Ci to wybaczę
Byle nie była to branża matrymonialna i pogrzebowa, wszystko inne biere, nawet umowę o niewolnictwo jestem w stanie zaakceptować.

Poczyniłam właśnie prawie ostatnie włosowe zakupy w tym sezonie. Bingo drożdżowe i jakiś tam rypacz brzozowy i kompres algowy z Bingo też.
Jeszcze tylko dorwę którąś Seri, ten olej GP, balsam GP i do grudnia nie kupuję nic oprócz lakierów.

Wydupcyli Bartmana z kadry.

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2013-09-02 o 17:27
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 17:36   #4692
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Opisz dokładnie pielęgnację, z nazwami stosowanych specyfików Jestem kręcona, wcześniej lata prostowałam i farbowałam
ok wypisze c mam aktualnie w lazience

mycie- szampon z pokrzywy, joanna len i rumianek, bd, ziajka masło kakaowe
odzywki ds- garnier AiK, maska ziajki silnie odbudowująca,
odzywka bs -joanna len i rumianek, dwufazowa joanny z olejkiem arganowym

oleje
-olej winogronowy,oliwa z oliwek, olj z awokado olej rycynowy, olejek rozmarynowy
do tego robie maski z miodu i jakiejs odzywki, z glutka lnianego, zółtka i jakiegos oleju z odzywką, robie płukanki z octu jabłkowego

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2013-09-02, 17:38   #4693
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Dopiero tydzień temu zaczęłam suplementację, ale mam nadzieję, że coś zdziała
Daj znać za jakiś czas jak efetky...

Cytat:

Najwyżej schudnę, też plus

U mnie dawno temu - efekt mierny.
Zawsze trzeba szukać pozytywów....

No to trochę mnie zbiłaś z tropu... Teraz nie wiem czego szukać na szybszy przyrost...

Zrobiłam sobie gorącą czekoladę, założyłam gruby sweter, leżę pod kocem i czuję się jak w listopadzie... Jest mi źle, powinnam się uczyć, bo jutro ogromny egzamin z praktycznego angielskiego a ja leżę i nic nie robię...
2016

Edytowane przez kwrobel2
Czas edycji: 2013-09-02 o 17:47
Stary 2013-09-02, 17:45   #4694
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Daj znać za jakiś czas jak efetky...
Jasne, dam znać
Stary 2013-09-02, 17:45   #4695
oranzada_
Raczkowanie

Cytat:
Po CP rosną mi 2 cm, a normalnie 1
oranzada_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 18:04   #4696
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny

wczoraj usłyszałam jak jechałam busem jak jakaś mała dziewczynka mówiła do swojego taty: patrz jaka ładna pani wsiadła!

Kaś masz mój wirtualny buziak
ja to jak bym go spotkała to by dostał takiego kopa w du*e że by nie usiadł przez tydzień

Dolczi jesteś przesliczna!

Kav twoje loczki jak zwykle zwaliły mnie z nóg!

A propos zwalenia z nóg: mam gorączkę!
i ogromna ochotę spotkać Scar na żywo

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 18:28   #4697
XminorXlosX
Zakorzenienie

Tjaa dziewczyny, Wy zbieracie komplementy (w pełni zasłużone ! ) a ja robię w pracy za nadworną kosmetyczkę i nabijam kascysko wejścia na bloga Rozwijamy swoją działalność widzę

Dziewczyny zaczynające nowy rok szkolny: powodzenia, trzymam kciuki za wyniki w nauce i atmosferę w klasie, niech moc będzie z Wami!

Swoją drogą oglądałam moje przedmioty na studiach i nasuwa mi się pytanie: czo ta Diana tam robi? przecież ona nie ma zielonego pojęcia o tym, żadnych podstaw jeśli chodzi o te techniczne przedmioty

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 18:42   #4698
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Przestań!

W mojej opinii mam trochę BHD, ale okej. Ta laska miała naprawdę niefajne włosy, więc w tym akurat porównaniu musiałam wypaść lepiej.

Tru story. Najlepsza dieta.

Wydupcyli Bartmana z kadry.

Twoja opinia jest niemiarodajna, dziękuję za uwagę

To niedługo będę jak Rubikowa wyglądać

I dobrze
Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
ok wypisze c mam aktualnie w lazience

mycie- szampon z pokrzywy, joanna len i rumianek, bd, ziajka masło kakaowe
odzywki ds- garnier AiK, maska ziajki silnie odbudowująca,
odzywka bs -joanna len i rumianek, dwufazowa joanny z olejkiem arganowym

oleje
-olej winogronowy,oliwa z oliwek, olj z awokado olej rycynowy, olejek rozmarynowy
do tego robie maski z miodu i jakiejs odzywki, z glutka lnianego, zółtka i jakiegos oleju z odzywką, robie płukanki z octu jabłkowego
A stylizator? Poza tym, może coś z Twoich kosmetyków Cię puszy? Serum silikonowe do ochrony?
Cytat:
Zawsze trzeba szukać pozytywów....

No to trochę mnie zbiłaś z tropu... Teraz nie wiem czego szukać na szybszy przyrost...

Zrobiłam sobie gorącą czekoladę, założyłam gruby sweter, leżę pod kocem i czuję się jak w listopadzie... Jest mi źle, powinnam się uczyć, bo jutro ogromny egzamin z praktycznego angielskiego a ja leżę i nic nie robię...
No, chociaż nie chciałabym za dużo zrzucić

U mnie działa jedno połączenie najlepiej - drożdże z pokrzywą.

Korzystam z ostatniego dnia przeżywania, wylewam resztę emocji. Jutro o 7 wstaję jak młody bóg
Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
Kaś masz mój wirtualny buziak
ja to jak bym go spotkała to by dostał takiego kopa w du*e że by nie usiadł przez tydzień
Dziękuję kochana

Ja bym celowała w bardziej wrażliwy organ

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Tjaa dziewczyny, Wy zbieracie komplementy (w pełni zasłużone ! ) a ja robię w pracy za nadworną kosmetyczkę i nabijam kascysko wejścia na bloga Rozwijamy swoją działalność widzę
Że que?
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 18:48   #4699
XminorXlosX
Zakorzenienie

Miranda , Twój wychowawca mnie rozyebał wygląda spoko
A dziewczyny macie bardzo ładne

Dziewczyny, patrzę na fb na "Włosomaniaczki", a tam byłe love mojego TŻ (laska, którą uważam za największy puch świata, wieczny i tragiczny ) , aż teraz muszę śledzić te jej kłaczki

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Że que?
Kazałam wejść i przeczytać spisy odżywek , porady , przepisy na dodatek jak mówię "studentka chemii, zna się na rzeczy" to wszystkie od razu nabierają zaufania i faktycznie to uważnie chłoną

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 19:00   #4700
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

Say co tam w ogóle u Ciebie słychać?
zaczynam naukę do poprawek wrześniowych mam jeden hardkorowy egzamin 16 września i powoli zaczynam ogarniać materiał. a poza tym to nic nowego
a ja ten twój pan z ostatniej randki?
Cytat:
Hej dziewczyny

wczoraj usłyszałam jak jechałam busem jak jakaś mała dziewczynka mówiła do swojego taty: patrz jaka ładna pani wsiadła!
oo kurcze takie słowa uskrzydlają
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 19:07   #4701
Dolczi
Zakorzenienie

Ja już po farbowaniu. Kolor wyszedł jaśniejszy niż po hennie. Mam oczoj..ną rudość teraz. Podoba mi się. Wiem jedno- chcę jaśniej i b. pomarańczowo. Chyba porzucę hennę i następnym razem dam wodę 9%. Jedynie boję się, że włosy zniszczę.

Witam nową koleżankę.
Dolczi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 19:07   #4702
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
Czyli wychodzi, że i w Twoim przypadku czesanie po spłukaniu d/s to zuo
Chyba tak

Cytat:
Miło

Raczej to bym ją wylała

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Dziękuję

Śliczne włoski! I lakiery

Będzie dobrze

Wróciłam z rozpoczęcia. Wychowawca bardzooo fajny, widać że zna się na rzeczy, ale jest taki na luzie. Już planuje integracyjno-zapoznawcze wycieczki rowerowe Plan ujdzie, codziennie od 8.00- 14.20 Myślę że nie będzie źle.

Ale włosy mnie dzisiaj zawiodły..

Nie wiem który lakier użyć. Waham się pomiędzy błękitnym a delikatnie różowym. Co myślicie?

Weź. JA MAM CUDNY PLAN.
pn -> 8.50 - 14.15
wt -> 8.00 - 12.25/14.15 (nie wiem czy mam niemiecki)
śr -> 8.00 - 13.20
czw -> 9.45 - 12.25/14.15 ( nie wiem czy mam niemiecki)
pt -> 8.00 - 11-25 potem jest BASEN a ja mam zwolnienie z wf
Niby na basen mogłabym chodzić ale. Chodzenie na basen w moim przypadku zimą skończyłoby się nieustanną anginą Mimo że nie mam potem lekcji
Taki plan mi się podoba. Szkoda że jest tylko na dwa tygodnie

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
U nas jest 4 chłopaków i 30 dziewczyn..
Chciałabym zwolnienie
U mnie jest chyba 7 chłopaków i 20 dziewczyn. WAIT. 34 osoby? w klasie? Przecież klasy nie moga mieć więcej jak 30/32 osoby

Cytat:
Chwile ale odpadłam bo zapominałam ciągle kupić opakowania. Ale chyba wrócę jak skończę kuracje selenem. 100 dni selenu

Jakim lakierem pomalowac paznokcie?

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 19:09   #4703
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziękuję kochana

Ja bym celowała w bardziej wrażliwy organ
racja

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
zaczynam naukę do poprawek wrześniowych mam jeden hardkorowy egzamin 16 września i powoli zaczynam ogarniać materiał. a poza tym to nic nowego
oo kurcze takie słowa uskrzydlają
tżet się dziwił co ja taka zadowolona wysiadłam z tego busa
a na pożegnanie usłyszałam: ooo, ładna pani wysiada, widzisz tatuś?

Blog!
Uśmiech nie boli!
Stary 2013-09-02, 19:10   #4704
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
tżet się dziwił co ja taka zadowolona wysiadłam z tego busa
a na pożegnanie usłyszałam: ooo, ładna pani wysiada, widzisz tatuś?
haha, dzieci są słodkie a jak tam humorek, lepszy już?
Stary 2013-09-02, 19:15   #4705
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno zdasz bez problemu powodzenia

Pan bardzo ok, randek było już kilka i wszystko idzie w dobrym kierunku
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 19:22   #4706
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję
i trzymam kciuki za dalszy rozwój akcji u Ciebie
Stary 2013-09-02, 19:25   #4707
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
haha, dzieci są słodkie a jak tam humorek, lepszy już?
powiem tak: gorzej nie jest

Cytat:

Pan bardzo ok, randek było już kilka i wszystko idzie w dobrym kierunku

Blog!
Uśmiech nie boli!
Stary 2013-09-02, 19:29   #4708
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
A stylizator? Poza tym, może coś z Twoich kosmetyków Cię puszy? Serum silikonowe do ochrony?
do stylizacji jedynie zel lniany. Zel isana meski mnie strasznie puszy. A na końce daje olej.

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2013-09-02, 19:32   #4709
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
A propos zwalenia z nóg: mam gorączkę!
i ogromna ochotę spotkać Scar na żywo
Masz ochotę się ze mną spotkać, bo masz gorączkę.

Także zdrowia życzę.

Cytat:

Twoja opinia jest niemiarodajna, dziękuję za uwagę

To niedługo będę jak Rubikowa wyglądać

I dobrze
Dobra. Już nic nie mówię.

Ino nie Rubikowa! Toż ona jakby miała taką litrową Seri podnieść to by się złamała!

Cholernie dobrze. Snickersa powinien na pożegnanie dostać, bo strasznie gwiazdorzyć zaczął.
Za to jaram się, bo Wronkę powołali i będę miała się do kogo ślinić. Huehuehue.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 19:35   #4710
201704240919
Konto usunięte

Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV

Cytat:
Hej dziewczyny

Od takich słów, uśmiech mimowolnie pojawia się na ustach

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości