Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-03, 08:41   #3541
Elfka86
Zakorzenienie

Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Fan ten Twój małż to niezły niedowiarek uwierzy jak zobaczy brzusio
Stary 2013-09-03, 08:44   #3542
fantastka
Zakorzenienie

Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Jak pięknie i wzruszająco I niech małżon na siebie uważa!!!
No głupek z niego, ale mam nadzieję, że teraz będzie więcej myślał Właśnie robi mi zakupy na śniadanie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Poryczalam się Takie słowa są bardzo wzruszające. Dobrze że mężowi się nic nie stało!
Dbaj o siebie kochana i pogłaskaj brzusio od ciotki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Na tym moim brzucholu tylko tłuszcz na razie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Fan spokojnych 8 miesięcy i niech małżon uważa na siebie
Dzięki

Wczoraj w ogóle jak wróciliśmy do domu to mąż mi zmienił kołdrę letnią na zimową pierzynę, przygotował wełniane skarpety i zrobił herbatkę z cytryną i miodem I mówił, że teraz muszę o siebie dbać, a on się będzie mną opiekował

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 08:49   #3543
Luzia
Zakorzenienie

Max, gdzie mierzysz temperaturę ?

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 08:52   #3544
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

A ja dzisiaj popijam zamiast kawy taką herbatkę http://www.amazon.fr/Coffret-Provenc.../dp/B004WCIN3S Dostałam od cioci Brukselki na urodziny Myślę, że dla ciężarówki może być, bo ma same dobre rzeczy: jabłko, hibiskus, lukrecja, róża, imbir, cynamon, wyciąg z cytryny, wyciąg z róży, rozmaryn, cząber i coś, co się nazywa przytulia wonna Pychotka

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Max, gdzie mierzysz temperaturę ?
W cipce
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 08:56   #3545
brydziajones
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Jestem! Nie poszłam do pracy Moje przeziębienie przeradza się niestety w grypsko, a ja nie wiem, co mogę, a czego nie mogę na to wziąć... zaraz się zabieram za poszukiwanie sposobów w internecie...

Podglądałam was wczoraj z komórki, w ukryciu przed mężem z gościny u moich rodziców więc wiecie Nie odzywałam się

Dziękuję wszystkim za gratulacje Jesteście absolutnie niesamowite i kochane Uwielbiam was!!

A teraz do rzeczy Wczoraj po skończeniu pracy coś było nie tak z moim mężem, widziałam to. Albo coś się stało w pracy, albo coś go bolało. Jechały z nami jeszcze dwie osoby i nie chciałam pytać, ale widać było na pierwszy rzut oka. Przestraszyłam się, bo on raczej taki twardziel, że właściwie nigdy nie mówi, że go coś boli... I kazał mi prowadzić samochód. Dojechaliśmy do miasta, wysadziliśmy pasażerów i on mi mówi, że jest głupi, bo dzisiaj prawie bym musiała go na pogotowie zawieźć. Jechał za szybko busem służbowym, który nie ma ABS i prawie nie wyhamował, już go znosiło na barierki... A ja zawał. Podjechaliśmy pod szpital i w pełnym deszczu wyleciałam do środka. No scena jak z romantycznego filmu Podbiegłam do okienka, spojrzałam na wynik. 62,4 (z emocji mi się pomieszały liczby ) - mało dużo? Dobrze źle? Powyżej 25 miała być pewna ciąża, więc chyba ok. Nie napisali żadnych norm. Nic a nic. Nieważne, biegnę z powrotem, deszcz jeszcze większy niż przed chwilą. Wsiadam do samochodu i nie odpalam. Mąż akurat czekał na połączenie, więc mu rzuciłam tę kartkę i mówię "gratulacje". A on nic, pogadał, skończył i patrzy. Co to jest? Mówię, że powyżej 25 jest pewna ciąża. Chyba nie zrozumiał, więc mówię wyraźnie "w ciąży jestem" i on teraz musi na siebie uważać. Takie wrażenie zrobiły na mnie te słowa, że się popłakałam. Mąż chwycił mnie za rękę. Dał buzi. I powiedział, że bardzo się cieszy i czy to pewne Cały on. Nie chciał mi uwierzyć. Pewnie dlatego, że kiedyś jak jeszcze się nie staraliśmy o dziecko to przyszłam do niego z testem i próbowałam wcisnąć, że kreska przy C to znaczy Ciąża
Ale piekniusiooo Zdrowka dla Ciebie i fasolinki oraz Malza

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 08:56   #3546
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:
mam dola z temperatura. mialam nadzieje ze bedzie rosla a ta sobie spadla... no nic, wazne ze dalej jest ponad linia. ale mam mniejsze nadzieje
Dziewczyny, Wy macie jakieś linie w swoich wykresach na ovuf a ja nie mam Nie wiem o co z tym chodzi bo zielona jeszcze w tym jestem...
Pacynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 08:57   #3547
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pacynka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, Wy macie jakieś linie w swoich wykresach na ovuf a ja nie mam Nie wiem o co z tym chodzi bo zielona jeszcze w tym jestem...
Linie się pojawiają jak ovu wykryję owulację widocznie Twoja temperatura nie wskazuje jeszcze na owulkę i dlatego nic nie masz
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 08:57   #3548
brydziajones
Zadomowienie

Cytat:
Wczoraj w ogóle jak wróciliśmy do domu to mąż mi zmienił kołdrę letnią na zimową pierzynę, przygotował wełniane skarpety i zrobił herbatkę z cytryną i miodem I mówił, że teraz muszę o siebie dbać, a on się będzie mną opiekował
jakie slodziaki

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Stary 2013-09-03, 08:58   #3549
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Jestem! Nie poszłam do pracy Moje przeziębienie przeradza się niestety w grypsko, a ja nie wiem, co mogę, a czego nie mogę na to wziąć... zaraz się zabieram za poszukiwanie sposobów w internecie...

Podglądałam was wczoraj z komórki, w ukryciu przed mężem z gościny u moich rodziców więc wiecie Nie odzywałam się

Dziękuję wszystkim za gratulacje Jesteście absolutnie niesamowite i kochane Uwielbiam was!!

A teraz do rzeczy Wczoraj po skończeniu pracy coś było nie tak z moim mężem, widziałam to. Albo coś się stało w pracy, albo coś go bolało. Jechały z nami jeszcze dwie osoby i nie chciałam pytać, ale widać było na pierwszy rzut oka. Przestraszyłam się, bo on raczej taki twardziel, że właściwie nigdy nie mówi, że go coś boli... I kazał mi prowadzić samochód. Dojechaliśmy do miasta, wysadziliśmy pasażerów i on mi mówi, że jest głupi, bo dzisiaj prawie bym musiała go na pogotowie zawieźć. Jechał za szybko busem służbowym, który nie ma ABS i prawie nie wyhamował, już go znosiło na barierki... A ja zawał. Podjechaliśmy pod szpital i w pełnym deszczu wyleciałam do środka. No scena jak z romantycznego filmu Podbiegłam do okienka, spojrzałam na wynik. 62,4 (z emocji mi się pomieszały liczby ) - mało dużo? Dobrze źle? Powyżej 25 miała być pewna ciąża, więc chyba ok. Nie napisali żadnych norm. Nic a nic. Nieważne, biegnę z powrotem, deszcz jeszcze większy niż przed chwilą. Wsiadam do samochodu i nie odpalam. Mąż akurat czekał na połączenie, więc mu rzuciłam tę kartkę i mówię "gratulacje". A on nic, pogadał, skończył i patrzy. Co to jest? Mówię, że powyżej 25 jest pewna ciąża. Chyba nie zrozumiał, więc mówię wyraźnie "w ciąży jestem" i on teraz musi na siebie uważać. Takie wrażenie zrobiły na mnie te słowa, że się popłakałam. Mąż chwycił mnie za rękę. Dał buzi. I powiedział, że bardzo się cieszy i czy to pewne Cały on. Nie chciał mi uwierzyć. Pewnie dlatego, że kiedyś jak jeszcze się nie staraliśmy o dziecko to przyszłam do niego z testem i próbowałam wcisnąć, że kreska przy C to znaczy Ciąża

Gratulacje I powodzenia!

Na pewno wszystko jest dobrze, doczekasz się

Biedna W następnym cyklu się uda Będzie dobrze, nafluiduję cię

Ja mojemu staram się nie pokazywać w ogóle forum, bo on tego nigdy nie zrozumie A

Od 1 dc

Połowy rzeczy mi nie zacytowało

Cowie ja się za bardzo nie wzruszałam przy samych wynikach, ale powiedzenie mężowi "jestem w ciąży" było dziwnym dość mocnym wyzwaniem. Tak jakby przyznanie się do tego wprost głośno mogło coś popsuć, zapeszyć...

No i on chce powiedzieć wszystkim na moich urodzinach w pierwszy weekend października, a to oznacza, że muszę zrobić imprezę i żarcie...

---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ----------

Widziałam Ale dalej trzymam kciuki, jak nie za ten cykl to za następny
i znowu się wzruszyłam

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 08:58   #3550
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
No głupek z niego, ale mam nadzieję, że teraz będzie więcej myślał Właśnie robi mi zakupy na śniadanie

Na tym moim brzucholu tylko tłuszcz na razie

Dzięki

słodkie to... ahhh masz dobrego mężunia.

Cytat:
A ja dzisiaj popijam zamiast kawy taką herbatkę http://www.amazon.fr/Coffret-Provenc.../dp/B004WCIN3S Dostałam od cioci Brukselki na urodziny Myślę, że dla ciężarówki może być, bo ma same dobre rzeczy: jabłko, hibiskus, lukrecja, róża, imbir, cynamon, wyciąg z cytryny, wyciąg z róży, rozmaryn, cząber i coś, co się nazywa przytulia wonna Pychotka

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

W cipce
A ja czytałam, że hibiskus może działać poronnie - ALE! Niby naukowych nie ma na to dowodów... tylko co tu pić jeśli hibiskus jest we wszystkich owocowych herbatach?
Ja też piję... taką pyszną, pomarańczowo - grejpfrutową
Stary 2013-09-03, 09:00   #3551
nadiak1
Rozeznanie

Cytat:
mam dola z temperatura. mialam nadzieje ze bedzie rosla a ta sobie spadla... no nic, wazne ze dalej jest ponad linia. ale mam mniejsze nadzieje

Ja też mam doła z tego samego powodu. Niby nadziej jest, ale malutak. A taki ładny wykresik był . . .
nadiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 09:01   #3552
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
A ja czytałam, że hibiskus może działać poronnie - ALE! Niby naukowych nie ma na to dowodów... tylko co tu pić jeśli hibiskus jest we wszystkich owocowych herbatach?
Ja też piję... taką pyszną, pomarańczowo - grejpfrutową
Jak wypiję jedną dziennie to może nic się nie stanie
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 09:01   #3553
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
ahhh jak ja bym chciala juz odbierac bete i w ogole doswiadczyc takich emocji:prosi :
Ja też !! ja też!!! Jeszcze trochę Brydzia i na pewno będziemy miały tą szansę

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Wiem co czujesz mam już bóle jak na @ także za pewne jutro mnie nie ominie :/ najbardziej właśnie boję się bólu w tamtym miesiącu było tragicznie to miał być ten miesiąc !! i
Nie martw się zubi!! Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez kw14tuszek Pokaż wiadomość
słabo się znam na interpretacji wykresów, ale musisz mieć 3 wyższe temperatury i wtedy dzień przed pierwszą wyższą to dzień owulacji, często tego dnia jest spadek ale nie zawsze. Chyba z tego co wiem to musi być 6 niższych i później 3 wyższe o przynajmniej 0.4*, i wyznacza Ci dzień owulacji na dzień przed skokiem. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę. a ogólnie w pierwsze i drugiej fazie to tempka może się trochę wahać, ale jeśli skoki są duże to chyba też nie dobrze. Trzeba się obserwować kilka cykli żeby zobaczyć jak to działa, u każdego inaczej. Jeśli będziesz miała spadek przed owu to w następnym cyklu będziesz widziała, że jeśli jest spadek to możesz spodziewać się owu, bo jeśli nie masz spadku to dowiesz się dopiero jak się zacznie II faza(ta gdzie są wyższe temperatury), czyli już po ptokach ;-)
O !! Bardzo ładnie wyjaśnione!!!

Cytat:
Widziałam wiele wykresów zakończonych ciążą , gdzie tempka spadała a potem znów się odbiła także głowa do góry !!!

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Czołgiem

Też czekam

Kurczaki, bolał mnie wczoraj podczas fikania prawy jajcor, i to nieziemsko nie wiem co jest jeszcze tak nie miałam normalnie mnie przez dzień bolał, ale podczas fikania to jakby mi małż go normalnie bił :/ przyjemność średnia
Ja miałam wczoraj tak samo... może nie aż tak bardzo jak Ty ale czułam , ze mnie boli prawy jajnik przy fikanku :/

A tak w ogóle to witam dziołszki jak tam samopoczucie? Doszła dziś jakaś ciężarówka? Któraś testowała ??
anyaG25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 09:02   #3554
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Brzmi smacznie Ja też będę musiała poszukać jakiejś smacznej herbatki i chyba Inkę sobie do pracy kupię U mnie nikt nie zauważy, że takie coś piję, bo pijałam już wcześniej Kawę rzadko ruszałam, chociaż przez ostatni miesiąc wypiłam jej tyle, ile nigdy w życiu

Cytat:
Ale piekniusiooo Zdrowka dla Ciebie i fasolinki oraz Malza
Dzięki Brydzia

Cytat:
jakie slodziaki
Normalnie szok Takiego go nie znałam

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-09-03, 09:05   #3555
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie, ważne że nie spadła jaki masz nick na ovuf? bo cie nie mam

Cytat:
Siemandero Ja już w drodze do arbeitu. Zimno!!!! Założyłam sweterek, dżinsową kurtkę i apaszkę Ja nie chcę jesieni!!!!!
też nienawidzę, ani zimy ani jesieni dla mnie istnieje tylko wiosna i lato, reszta pór roku jest fuj

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość

Dziękuję Ci bardzo za pocieszenie
Jakoś muszę się oswoić z myślą, że nie będę majową mamusią
Fajnie że tutaj jestem i zawsze znajdzie się ktoś kto pocieszy
od tego tu jesteśmy żeby się pocieszać. zresztą znam Twój zawód bo jeszcze nie dawno też dostałam @ i doszło do mnie że mamusią majową nie będę aleee... trudno, ostatnia szansa trzeba myśleć pozytywnie w sumie ciekawe czy ja będę taka pozytywna jak mi małż wyjedzie i mnie bez fasolki zostawi

[/QUOTE]

Fan chciałaś powiedzieć to w oryginalny, INNY sposób i zrobiłaś to

Cytat:
Napisane przez Pacynka Pokaż wiadomość
ta linia wyskakuje gdy ovuf wyznacza owulkę, widocznie Ci jeszcze nie wyznaczył

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 09:06   #3556
maciejka1987
Zakorzenienie

fan , no wreszcie jesteś jejciu niech mężulek dba o wszystkich teraz

ja tak w ogóle zaczęłam myśleć gdzie w razie W zrobię betę, nie kojarzę żadnego labolatorium, to normalnie w przychodniach jest? czy jak mam tego szukać??

nie zasnęłam jednak, idę zaraz po coś na śniadanko, bo tż oczywiście mi chleba nie zostawił...

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 09:07   #3557
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Linie się pojawiają jak ovu wykryję owulację widocznie Twoja temperatura nie wskazuje jeszcze na owulkę i dlatego nic nie masz
Aha, no to już się pogubiłam. Tak serduszkowalismy póki mogliśmy żeby trafić w owulkę. A teraz z serduszkowania nici bo się praktycznie widywać do końca cyklu nie będziemy (praca).
Ale i tak w sumie ten cykl to taki na rozkręcenie i nie na nadzieje.
Pacynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 09:10   #3558
brydziajones
Zadomowienie

A ja sie dzisiaj znowu opiekuje trojka dzieciakow mojej szwagierki , bo ona wraz z malzem swoim maja grype zoladkowa

Takze w kolejnosci wiekowo trzy dziewczynki 10 lat, 7 lat i 3 latka :brzyda l:

Bede miala dzien pelen wrazen. Na razie zrobilam im sniadanko i siedza ogladaja Disney channel

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Stary 2013-09-03, 09:14   #3559
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
A ja sie dzisiaj znowu opiekuje trojka dzieciakow mojej szwagierki , bo ona wraz z malzem swoim maja grype zoladkowa

Bede miala dzien pelen wrazen. Na razie zrobilam im sniadanko i siedza ogladaja Disney channel
powodzenia i cierpliwości, bo zapewne Ci się przydadzą i żeby ci chaty nie rozniosły

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-09-03, 09:17   #3560
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
Fan chciałaś powiedzieć to w oryginalny, INNY sposób i zrobiłaś to
Myślisz, że rzucenie w męża betą było oryginalne? Hehehe, co miałam zrobić, jak mu w domu pokazałam wczorajszy test, na którym WSZYSTKIE widziałyście kreskę to powiedział, że nic nie widzi Musiałam mieć twarde dowody

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość

ja tak w ogóle zaczęłam myśleć gdzie w razie W zrobię betę, nie kojarzę żadnego labolatorium, to normalnie w przychodniach jest? czy jak mam tego szukać??
U mnie w mieście jest przy Przychodni i w szpitalu I jedno, i drugie występuje u nas w liczbie 1, więc mam dwa miejsca do wyboru Ale nie wiem czy w większych miastach, gdzie przychodni jest więcej, każda ma swoje laboratorium...

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-09-03, 09:18   #3561
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadiak1 Pokaż wiadomość
Ja też mam doła z tego samego powodu. Niby nadziej jest, ale malutak. A taki ładny wykresik był . . .
Spadki zawsze są dołujące może i dziewczyny mają rację, że to normalne, ale my jednak myślimy swoje

Cytat:
Napisane przez anyaG25 Pokaż wiadomość

Widziałam wiele wykresów zakończonych ciążą , gdzie tempka spadała a potem znów się odbiła także głowa do góry !!!
Dziękuje

Cytat:
dokładnie, ważne że nie spadła jaki masz nick na ovuf? bo cie nie mam
Taki sam jak tu, ja Cie mam

Mam ochotę zatestować w czw (10dpo) lub ewentualnie sb (12dpo)

Stary 2013-09-03, 09:21   #3562
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:

Ale fajnie !! Trzy dziewczynki !! A grzeczne są ? Czy rozrabiaki ?

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Spadki zawsze są dołujące może i dziewczyny mają rację, że to normalne, ale my jednak myślimy swoje

Dziękuje

Ja bym się wstrzymała do 12 !! Przynajmniej coś będzie widać a nie jakieś tam cienie Poza tym ja tez jeśli ewentualnie będę testować to 13/09 więc będziemy dzień po dniu Edit: No dobra dobra przyznaję się, chciałam żebyś poczekała na mnie :P

Edytowane przez anyaG25
Czas edycji: 2013-09-03 o 09:22
Stary 2013-09-03, 09:26   #3563
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Myślisz, że rzucenie w męża betą było oryginalne? Hehehe, co miałam zrobić, jak mu w domu pokazałam wczorajszy test, na którym WSZYSTKIE widziałyście kreskę to powiedział, że ni\
napisałam "INNY" z dużej nie bez znaczenia no pędząc samochodem na złamanie karku z jakąś bolączką męża i rzuceniem w nim betom żeby się uspokoił i jechał ostrożniej bo teraz ma dla kogo- jest oryginalne

Cytat:

już Cie szukam eee no co jest mam Cie

Igorek ur.4.09.2010

Edytowane przez Carmenaa_88
Czas edycji: 2013-09-03 o 09:28
Stary 2013-09-03, 09:27   #3564
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:

Napisałam ci na Ovu, że ten spadek to powrót do twojej normalnej tempki z II fazy, zobacz jak ona się ładnie trzymała przed wyskokiem w 7dpo Może to było zagnieżdżenie U mnie też spadła tempka, była nie wiadomo jak wysoko, ponad 37, a chyba w ciąży u mnie jest ok 36,9

Lepiej poczekać do 12 Sama byłam niecierpliwa, ale widziałaś mój test z 10dpo... prawie nic tam nie było, to było tak na granicy błędu Później cały dzień się będziesz zastanawiać, czy to było przywidzenie czy test felerny

---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ----------

Cytat:
napisałam "INNY" z dużej nie bez znaczenia no pędząc samochodem na złamanie karku z jakąś bolączką męża i rzuceniem w nim betom żeby się uspokoił i jechał ostrożniej bo teraz ma dla kogo- jest oryginalne
Hehehehe, dzięki

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-09-03, 09:31   #3565
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:

Ja bym się wstrzymała do 12 !! Przynajmniej coś będzie widać a nie jakieś tam cienie Poza tym ja tez jeśli ewentualnie będę testować to 13/09 więc będziemy dzień po dniu Edit: No dobra dobra przyznaję się, chciałam żebyś poczekała na mnie :P
Ale ja mam na myśli ten tydzień

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Napisałam ci na Ovu, że ten spadek to powrót do twojej normalnej tempki z II fazy, zobacz jak ona się ładnie trzymała przed wyskokiem w 7dpo Może to było zagnieżdżenie U mnie też spadła tempka, była nie wiadomo jak wysoko, ponad 37, a chyba w ciąży u mnie jest ok 36,9

Lepiej poczekać do 12 Sama byłam niecierpliwa, ale widziałaś mój test z 10dpo... prawie nic tam nie było, to było tak na granicy błędu Później cały dzień się będziesz zastanawiać, czy to było przywidzenie czy test felerny
Miałam czekać do poniedziałku, ale chyba stanie na tej sobocie (12dpo)...

Wersja z zagnieżdżeniem to taka mocno optymistyczna jest, dziewczyną spada a mi rośnie ?

Stary 2013-09-03, 09:33   #3566
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
Ale ja mam na myśli ten tydzień

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Miałam czekać do poniedziałku, ale chyba stanie na tej sobocie (12dpo)...

Wersja z zagnieżdżeniem to taka mocno optymistyczna jest, dziewczyną spada a mi rośnie ?
Buuu No to pozostaje mi manieczka ... Tak czy inaczej, to wtedy poczekałabym do tego 12 dnia po
Stary 2013-09-03, 09:35   #3567
brydziajones
Zadomowienie

Cytat:
powodzenia i cierpliwości, bo zapewne Ci się przydadzą i żeby ci chaty nie rozniosły
Cytat:
Ale fajnie !! Trzy dziewczynki !! A grzeczne są ? Czy rozrabiaki ?
Oj przyda mi sie W sumie to sa grzeczne , czasami tylko sie kloca no i caly czas trzeba chodzic i robic kolo malej bo skacze jak malpka wszedzie po kanapach hehe

Mam wprawe bo ja tez marze o trojce

Musze wam powiedziec ,ze najstarsza mi bardzo pomaga jest tzw wodzem heheeh i ustawia mniejsze. Zaraz jedziemy do tesciowej na kawe, pozniej na spacerek i moze jak beda grzeczne do McDonalda na Happy Meal i lody niech maja swoje swieto dzisiaj. Ciocia Brydzia robi im dzien dziecka

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Stary 2013-09-03, 09:37   #3568
Carmenaa_88
Zakorzenienie

.

Igorek ur.4.09.2010

Edytowane przez Carmenaa_88
Czas edycji: 2013-09-03 o 09:38
Stary 2013-09-03, 09:38   #3569
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:

A dlaczego ma spadać Nie jest powiedziane, że musi spaść Może to mały drugi skok?

Mam komuś zmienić datę w testach?

25.05.2013

Michał
Szymon

Edytowane przez fantastka
Czas edycji: 2013-09-03 o 09:39
Stary 2013-09-03, 09:39   #3570
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
Może być odchylenie w dół albo w górę ! Każda kobieta ma inaczej Także bądź dobrej myśli !!!

Cytat:
Oj przyda mi sie W sumie to sa grzeczne , czasami tylko sie kloca no i caly czas trzeba chodzic i robic kolo malej bo skacze jak malpka wszedzie po kanapach hehe

Mam wprawe bo ja tez marze o trojce

Musze wam powiedziec ,ze najstarsza mi bardzo pomaga jest tzw wodzem heheeh i ustawia mniejsze. Zaraz jedziemy do tesciowej na kawe, pozniej na spacerek i moze jak beda grzeczne do McDonalda na Happy Meal i lody niech maja swoje swieto dzisiaj. Ciocia Brydzia robi im dzien dziecka
Ale mają z Tobą dobrze Ja bym chciała dwójkę... z trójką to bym chyba zwariowała ale znam wiele rodzin , gdzie jest trójka i jakoś ogarniają temat Może to tylko tak groźnie brzmi ...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości