Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, cz. XIX - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na tytuł XX części wątku wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 0 0%
Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku 0 0%
Wrzesień się rozpakowuje, a październik wyczekuje 8 15,69%
Czop i skurczyk nas nękają, dzieci na świat przybywają 0 0%
Jęczące ciężarówki wyczekują ciąż końcówki 1 1,96%
Jedne męczą bułę stale, inne liczą dni wytrwale 7 13,73%
Każda już by rodzić chciała, taka cała obolała 0 0%
Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy 29 56,86%
Ciężko dychać, leżeć, chodzić, już tak bardzo chcę urodzić 6 11,76%
Każda już się rozsypuje, niech ten maluch się wykluje 0 0%
Głosujący: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-03, 10:23   #1831
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, c

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
A czemu tak wyje?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
A żebym to ja wiedziała

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
zazdroszcze piekarni za rogiem

ojej może nie korzystyny biometr tak na niego działa

chciałam powiedzieć że po 12 dniach ubraliśmy wczoraj pierwszy raz ubranko na 62, a te 56 w wiekszosci są za małe już z 5-10-15 na styk

ide czytac o dietach na KP i wątrobianych.. matal masz jakieś strony dla TŻa odnośnie diet??

czekam na opis porodu Ladan - licze że dzis sie doczekam
Na Crohna dostał ze szpitala wykaz co może, a co nie.
A na trzustkę znalazłam taki poradni: http://www.cd4.pl/assets/pdf/PRZEWLE...E_TRZUSTKI.pdf

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
a ile razy dziennie pijecie? bo na moim opakowaniu jest, ze raz dziennie, a od czego jest wiesiołek?

pewnie sie nie wyspal? czasem u nas tez tak jest... wspolczuje, baja nie pomaga?
fajnie ze tz dzis wychodzi
Ja piłam przez tydzień 4 razy dziennie (też mam napisane, że 1 raz), bo położne mówią, że inaczej w ogóle bez sensu.
Wiesiołek ma w sumie chyba takie samo działanie, ale super też działa na włosy i paznokcie i skórę

A wyobraź sobie, że rano powiedział, że "nie chce bajka"

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
witam sie z mega PECHEM
pech ogarnia mnie dookola:
zaczne od mamy, postrzelily ja plecy i nie moze sie ruszyc, byla sama jak bylam w wawie i oczywiscie w tym czasie zalała lazienke i musiala.scierac, zepsula jej sie lodowka i fura zarcia wyladowala.w.koszu plus kupa kasy do.wydania, dodatkowo chciala wuprac kocyk.dla dziecia i skurczyl sie o polowe
moje auto: zostalo oblane przez kogos biala farba i posypane okruszkami zeby ptaszki sie najadly i podziobaly mi karoserie
moj tz: zgubil wczoraj portfel, a mial dzis podpisac umowe kupna sprzedazy samochodu, dzis mial podpisac nowa umowe o prace i zaraz musi zarejestrowac dziecko a dowodu nie zdarzy wyrobic
tatus NO NAME
mojemu tz zepsula sie karta sim i nie mam z nim kontaktu, jak zaczne rodzic to jade sama na porodowke bo mama sie nie rusza a z tz brak jakiegokolwiek kontaktu

pisac dalej?
bo w ciagu ostatnich dwoch dni jeszcze sie troche wydarzylo

Cytat:
tassia - o ja cie kocie.. współczuje..,ale może limit złych zdarzeń się wyczerpał
Dokładnie, zobacz, u mnie też wszystko było źle, a teraz jakoś się prostuje

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
heeej ja na chwile. Juz w domu, jade dzisiaj na zdj szwow bo mnie nacieli. Z dzidzia dobrze spi jak na razie troche mnie piersi bola ;( ale jakos wytrzymam.

Zdradzisz nam imię swojej córeczki?

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:23   #1832
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, c

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
Kupilam te nakladki ale nie wiem jak to sie przyklada zeby ciagnela ;( jutro ma polozna przyjsc to sie popytam i moze mi lepiej pojdzie z butla
kochana łączę się w bólu
dużo pozytywnych myśli życzę, bo ze stresu to jeszcze większa masakra się robi..

dzięki, że moja chwyciła butelkę
Stary 2013-09-03, 10:24   #1833
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 20

Hej
wstałam po nocy, ałłłłłłłłł moje plecy , ciężko w nocy mi się przekręcać,rwa kulszowa daje o sobie znać
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a w ogóle to małż mi powiedział, żebym dziś nie rodziła, bo on ma trochę roboty ale skoro pada to chyba mogę, bo i tak nie ma jak kosić czy coś

Ewcia kciuki za ktg
taaa ,z Tobą to sobie może ustalać,niech z Mikim negocjuje
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
dzień dobry
udało mi się wszystko ogarnąć, malutka śpi jak aniołek więc mam czas na śniadanko i chwilę wizażowania
wczoraj przeżywałam katusze związane z tym nawałem, laktator po godzinie odciągania odciągnął mi 25 ml z obu piersi! dałam to małej i od razu był spokój.. po prostu nie umie chwycić moich piersi albo ja nie umiem karmić ale już się nie dołuję, dzięki oczywiście Dawidowi, bo przecież na początku miałam taki kryzys z tym związany, że masakra.. później jej "dociągnęłam" i było już 40 ml z obu i cieszyłam się jak głupia zjadła ciurkiem... przed spaniem jeszcze mówię odciągnę sobie żeby jej rano dać a tam z obu 60 ml! rano dostała to i po karmieniu odciągnęłam sobie (żeby odciągać w porach karmienia małej) i z obu poszło 120 ml! piersi bolą ale w granicach normy tak mi się wydaje, bo to co było wczoraj to myślałam, że eksplodują!!!!!!!!!! no i miałam wyczuwalne takie guzki czyli pewnie mi się poprzytykało (bo młoda nie chciała jeść już od 5-6 h, wczesniej tylko trochę) a dziś rano już tego nie wyczuwam... znaczy może jeszcze jakieś są ale pewnie bardzo pod skórą (o ile w ogóle)... no ale nie chcę miętosić już tych piersi, ważne, ż ejest o niebo lepiej i pokarm w końcu płynie!
a, chciałam wam BARDZO podziękować, że mnie do tego laktatora przekonałyście... tak mi żal było kasy, tak mówiłam, że "jak coś to się kupi" i kurcze nie wyobrażam sobie żeby teraz Dawid miał iśc do apteki kiedy z młodą mieliśmy takie jazdy, ja cała obolała z fatalną morfo więc chodzić za bardzo nie mogę, a co gorsza jakby miał przyjść z neta
z moich doświadczeń "jak na razie" jestem wdzięczna za takie produkty jak:
- octenisept - nie wyobrażam sobie go nie mieć przy tym nacięciu
- laktator, pudełka na pokarm
- śpiworek dla najmłodszych
- espumisan w kropelkach

ups, się rozpisałam
dzień dobry Mamusiu
ciekawa jestem tego śpioworka dla najmłodszych , rożek się nie sprawdza ?

Cytat:
witam sie z mega PECHEM
zaczne od mamy, postrzelily ja plecy i nie moze sie ruszyc, byla sama jak bylam w wawie i oczywiscie w tym czasie zalała lazienke i musiala.scierac, zepsula jej sie lodowka i fura zarcia wyladowala.w.koszu plus kupa kasy do.wydania, dodatkowo chciala wuprac kocyk.dla dziecia i skurczyl sie o polowe
moje auto: zostalo oblane przez kogos biala farba i posypane okruszkami zeby ptaszki sie najadly i podziobaly mi karoserie
moj tz: zgubil wczoraj portfel, a mial dzis podpisac umowe kupna sprzedazy samochodu, dzis mial podpisac nowa umowe o prace i zaraz musi zarejestrowac dziecko a dowodu nie zdarzy wyrobic
tatus NO NAME
mojemu tz zepsula sie karta sim i nie mam z nim kontaktu, jak zaczne rodzic to jade sama na porodowke bo mama sie nie rusza a z tz brak jakiegokolwiek kontaktu

pisac dalej?

limit wyczerpany , teraz będzie tylko lepiej , szybki i łatwy poród

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:25   #1834
ewacia85
Wtajemniczenie

wpadama na minutke stwierdzająj ż ejestem nadgorliwą matka nie mającą co ze sobą zrobić i zamaist brać się za porządki czy obiad to pieke ciasteczka dla Adiego do przedszkola co by go trochę ośmielić z rana A jak dziś wroci to bedziemy razem dekorować
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:27   #1835
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
tylko licz się z tym ze położna odradzi Ci butle
nakładasz nakładkę na sutek, silikon nie powinien spadać, delikatnie się przyklei i podajesz malutkiem do buźki
dokładnie..
ja dopiero wczoraj w domu dałam z butli, w szpitalu tylko słyszałam - do cyca dawać, do cyca - jak najczęściej do cyca... a młoda wpadała w furię, bo ani złapać ani nie ciekło (no bo matka się stresuje) a córka głodna i zdenerwowana - no istna masakra
Stary 2013-09-03, 10:28   #1836
marysia_258
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
okropny.Nie pasuje na niego nic a nic...

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:30   #1837
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 20

Cytat:
tassia - o ja cie kocie.. współczuje..,ale może limit złych zdarzeń się wyczerpał
no nie wiem
wlasnie tesciowa dzwonila ze snilo jej sie ze urodzila za.mnie moje dziecko a to nie wrozy nic dobrego

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Ojej nawet nie wiem co napisać. Dobrze, że do szpitala masz blisko. A jak złoży podanie o dowód i poprosi o przyspieszenie z uzasadnieniem, to powinien w ciągu tygodnia dostać nowy, a na zarejestrowanie dziecka są chyba 2 tygodnie. Co do samochodu, to macie monitoring na osiedlu? Może ktoś coś widział? Pierwszy raz słyszę o takim chamskim zachowaniu. Współczuję, trzymaj się kochana

Do dziś mnie bolą mięśnie nóg po niedzieli. Cały dzień na chrzcinach byłam w bytach na obcasie i nawet w nich biegałam za moją chrześnicą, dobrze, że są stabilne i bardzo wygodne.

dzieki za info
wiesz miszkam przy mogilskiej, monitoringu brak, masa ludzi
dziwnych ludz :/

Cytat:
Napisane przez rubinka25 Pokaż wiadomość

To jakaś masakra!!! Kumulacja pecha! Też nie miało kiedy. Tassia bardzo Wam współczuję.

Co do dowodu tż to może jakiś uczciwy znalazca przynajmniej dokumenty odeśle. Mój mąż zgubił dowód rejestracyjny od mojego auta i jak pojechałam do wydziału komunikacji jakiś czas później wyrabiać nowy, to akurat w tym dniu dostali przesyłkę ze znalezionym moim dowodem.
A jeśli nie to na dowód czeka się ok. 3 tygodnie, może zdąży wyrobić nowy zanim będzie rejestrował dziecko.

Co do auta to jakieś chamstwo jest. Nie wierzę że można coś takiego zrobić. Farbą na samochód???

w uczciwych znalazcow nie wierze zbytnio bo prawdopodobnie mu ktos z plecaka w tramwaju wyciagnal dokumenty
chyba ze szukal kasy i wyrzuci dokumentt i ktos inny znajdzie
w.listopadzie mial to samo i wszystko od nowa wyrabial

a co do auta, to niespecjalnie sie martwilam do tej pory bo zdarzalo mi sie juz zastac ludzkie gowno na samochodzie, mizerie czy plaster starej szynki
wielu naszym sasiadom sie to trafia
ale wysypywanie okruchow i lanie farba jest przecieciem

Cytat:
tassia, az niewiarygodne, ze mozna miec az takiego pecha... co do auta to podejrzewasz motyw, albo chociaz sprawce?

podejrzewam sprawce: jeden z emerytow z demencja starcza

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:30   #1838
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
A wyobraź sobie, że rano powiedział, że "nie chce bajka"
uuu, to czyli wszystko na nie? pewnie sie niewyspal... mam nadzieję, że już lepiej
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:30   #1839
Asiek84
Wtajemniczenie

idę się położyć... masakra chyba no spa wezmę bo mnie w pół zgina...
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:36   #1840
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
dokładnie..
ja dopiero wczoraj w domu dałam z butli, w szpitalu tylko słyszałam - do cyca dawać, do cyca - jak najczęściej do cyca... a młoda wpadała w furię, bo ani złapać ani nie ciekło (no bo matka się stresuje) a córka głodna i zdenerwowana - no istna masakra
ja Adiego od początku karmiłam na zmiane butla (swoje mleko odciagane) i cycem i teraz też tak zamierzam. Oczywiście o kp walczyłam by trwało jak najdłużej. Przynajmniej jak się karmi na zmiane butla/cyc to nie ma potem problemu z przejsciem na butelke
Stary 2013-09-03, 10:37   #1841
agusiamaskota
Wtajemniczenie

A ja Wam mówię, że młodą przenoszę

Ladan super, że już w
domu jesteście!

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:38   #1842
tassia
Zakorzenienie

Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, cz

udusze moja mame
ma rwe kulszowa i zapalenie jakiegos nerwu w tym.kregoslupie i nie chce brac lekow
wczoraj zazyla i stwierdzila ze troche lepeij wiecnie wziela na noc, nie wziela rano i przed chwila ja podnosilam z ziemii bo nie ma jak sie ruszyc i zlezc z.lozka
w domu rozpierdziel a ja zamiast prasowac ciuszki siedze z mama

zrobilam jej taki opierdziel ze mnie popamieta

ide sie wykapac dla relaksu , ma przynajmniej duza wanne bo zaraz tu oszaleje

jade potem do.kolezanki ktora ma dwumiesieczne dziecko i chce jej cos kupic
kurcze jak myslicie co moge?
moze taka grzechotke z mega iloscia metek? albo ta zyrafke sophie? tylko znalalzma ja w jednym sklepie w krk przy rynku a tam.nie ma jak sie zatrzymac

nie chce.nic ze smyka czy z mothercare bo ona tam.wszystko kupowala
musze wyjsc stad i dac mozgowi odpoczac bo bedzie zle

[/RIGHT]
Stary 2013-09-03, 10:38   #1843
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Wstawione pierwsze niemowlaczkowe pranie
Wczoraj przywiozłam reklamówkę małych wieszaczków i powoli będę to ogarniać
Chociaż powiem wam, że mam takiego lenia i nie wiem jak się za to zabrać.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:43   #1844
misia332
Zakorzenienie

ladan super, że kryzys opanowany. Czekamy na opis porodu.

a my sie witamy pomalutku w 34 tc.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3.09.2013 33 tc.jpg (47,1 KB, 40 załadowań)

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:44   #1845
marysia_258
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość

ja Adiego od początku karmiłam na zmiane butla (swoje mleko odciagane) i cycem i teraz też tak zamierzam. Oczywiście o kp walczyłam by trwało jak najdłużej. Przynajmniej jak się karmi na zmiane butla/cyc to nie ma potem problemu z przejsciem na butelke
Ja też chciałam dawać Majeczce mleczko z butli-oczywiście moje mleczko ale ona ni huhu nie chciała Ile ja się namęczyłam kupiłam chyba wszystkie możliwe butelki i nic! Jak wychodziłam z domu odciągałam mleczko a moja mama karmiła ją łyzeczką lub kieliszkiem. Innego wyjścia nie bylo...
Cytat:
udusze moja mame
ma rwe kulszowa i zapalenie jakiegos nerwu w tym.kregoslupie i nie chce brac lekow
wczoraj zazyla i stwierdzila ze troche lepeij wiecnie wziela na noc, nie wziela rano i przed chwila ja podnosilam z ziemii bo nie ma jak sie ruszyc i zlezc z.lozka
w domu rozpierdziel a ja zamiast prasowac ciuszki siedze z mama

zrobilam jej taki opierdziel ze mnie popamieta

ide sie wykapac dla relaksu , ma przynajmniej duza wanne bo zaraz tu oszaleje

jade potem do.kolezanki ktora ma dwumiesieczne dziecko i chce jej cos kupic
kurcze jak myslicie co moge?
moze taka grzechotke z mega iloscia metek? albo ta zyrafke sophie? tylko znalalzma ja w jednym sklepie w krk przy rynku a tam.nie ma jak sie zatrzymac

nie chce.nic ze smyka czy z mothercare bo ona tam.wszystko kupowala
musze wyjsc stad i dac mozgowi odpoczac bo bedzie zle

Ojj biedna mama i ty!
Koniecznie musisz do niej przemówić żeby zażyła leki! Niestety zapalenie samo nie przejdzie...

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
Stary 2013-09-03, 10:46   #1846
tassia
Zakorzenienie

Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, cz

ahh gratuluje wam wczorajszych wizyt

ja bylam wczoraj u mojego lekarza ktory bedzie mnie cial i sa pozytywne informacje

"prosze sobie wziac ladna koszulke do spania, zeby pani sie dobrze czula" chyba czytal moj post o przyjsciu na porodowke w szpilkach i przebraniu sie w rozowy szlafroczek
"musi pani jeszcze miec majtki siateczkowe i kosmetyki jakies dla siebie, dla.dziecka to prosze przygotowac mezowi ubranie na wyjscie ze szpitala i fotelik albo przynajmniej zrobic temu zdjecia i zostawic na wierzchu bo juz nie raz sie zdarzalo ze przynosili ubrania dla rocznego.dziecka, albo samo body i czapke, a zamiast fotelika to lezaczek"
hihi

nie musze brac podkladow, masci, papmpersow, kosmetykow dzieciowych
nic
wszystko jest na miejscu wiec jednak wracam.do.opcji 15litrowej torby

pan.doktor powiedzial ze to juz nie te czasy ze trzeba wiezc ze soba wszystko wlacznie ze.sztuccami
pan jest dyrektorem oddzialu wiec pewnie wie co gada

a jesli chodzi o cc to tez niezle.bo pokaza mi malego, zabiora do kacika noworodka i na sale noworodkowa gdzie tz od razu dostanie mlodego na rece i moze kangurowac i siedziec z nim
tylko bede mu odbierac dziecko zeby zawiezc mi na karmienie
po 6h przewoza mnie razem.z dzieckiem na sale poporodowa
i juz z tz mozemy sie zajmowac

[/RIGHT]
Stary 2013-09-03, 10:47   #1847
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
wpadama na minutke stwierdzająj ż ejestem nadgorliwą matka nie mającą co ze sobą zrobić i zamaist brać się za porządki czy obiad to pieke ciasteczka dla Adiego do przedszkola co by go trochę ośmielić z rana A jak dziś wroci to bedziemy razem dekorować
zwariowana mamuśka zazdroszczę energii
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
ladan super, że kryzys opanowany. Czekamy na opis porodu.

wow, jaki zgrabny brzuszek
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:48   #1848
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Ja też chciałam dawać Majeczce mleczko z butli-oczywiście moje mleczko ale ona ni huhu nie chciała Ile ja się namęczyłam kupiłam chyba wszystkie możliwe butelki i nic! Jak wychodziłam z domu odciągałam mleczko a moja mama karmiła ją łyzeczką lub kieliszkiem. Innego wyjścia nie bylo...

Ojj biedna mama i ty!
Koniecznie musisz do niej przemówić żeby zażyła leki! Niestety zapalenie samo nie przejdzie...
no tak widzi misie dziecka nie przewidzimy...z Adim moze tak bylo łatwo bo w szpitalu dostawal mm bo ja pokarmu w ogóle nie mialam dopiero ja wróciłam do domu to się rozkręcilo> Póki co mam nadzieję że dzieć nie bedzie wybrzydzał
Stary 2013-09-03, 10:50   #1849
logoasia
Zakorzenienie

tassia rady gina bezcenne
Stary 2013-09-03, 10:50   #1850
badzia987
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 20

Cytat:
witam sie z mega PECHEM
tatus NO NAME

pisac dalej?

Współczuję...aż nie chce się wierzyć, że taka kumulacja złych rzeczy na raz. Szczególnie jestem tym samochodem oburzona- co za jakaś łajza...

Dzień dobry

Mnie moja dzidzia tak wczoraj wieczorem i w nocy kopała, że nie mogłam usnąć. Znów TŻ-ta wygoniłam z łózka bo mnie zaczęło jego głośne oddychanie irytować.

Nasza ekipa remonotowa podobno super działa na nowym M. a dodatkowo dzisiaj okna wstawiają

Dostałam pieniążka od rodziców na wózek i może dzisiaj pojedziemy kupić

Zamówiłam wczoraj na all: koszule do karmienia, koc akrylowy, i ten koc Minky-sówki-a co tam... raz się żyje

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:50   #1851
Natala84
Zakorzenienie

Tassiu, dzieci uwielbiają takie zabawki z metkami:
http://allegro.pl/k-s-kids-pani-szel...460258305.html
tylko nie wiem czy stacjonarnie gdzieś dostaniesz....

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:51   #1852
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
zwariowana mamuśka zazdroszczę energii

wow, jaki zgrabny brzuszek
Tż do mnie dzwoni co chwila sprawdzając jak sobie radze bez dzieci w domu a ja mu że ciasteczka do przedszkola pieke....ten brecht ze mnie...po czym pyta czy bedzie mial coś na obiad
Stary 2013-09-03, 10:52   #1853
nena_milka
Wtajemniczenie

Papalinka bo ja mam łowcę w domu a makrela niewędzona w morzu pływa, też pierwszy raz jadłam tutaj, faktycznie w PL tylko w puszce albo wędzona
Ale jakbyś gdzieś trafiła to bierz na spróbowanie bo pycha
Cytat:
witam sie z mega PECHEM
tatus NO NAME

pisac dalej?

brak słów... jak się dupcy to na raz wszystko
t 89 witamy, jakie imię?
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:53   #1854
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Tż do mnie dzwoni co chwila sprawdzając jak sobie radze bez dzieci w domu a ja mu że ciasteczka do przedszkola pieke....ten brecht ze mnie...po czym pyta czy bedzie mial coś na obiad
a robisz takie normalne kruche ciasteczka? i czym dekorujesz? moze anka będzie zainteresowana popołudniu
Stary 2013-09-03, 10:54   #1855
tassia
Zakorzenienie

dobra zalalam was strasznie postami o sobie
przepraszam ale zaraz eksploduje i jakos mi lepiej ze wypisalam.wszystko co sie dookola dzieje, bo moja psychika jest powaznie w stanie przed eksplozja

ciesze sie ze LADAN opanowujesz tak te piersi, mnie tez duzo osob poleca kapuste, kolezanka kazala.mi juz zamrozic i miec jak wroce do domu po porodzie

MATAL trzymam kciukasy za romantyczny wieczor z tz, pewnie i edzik sie troche uspokoi

LOGOASIA pisze mobilnie wiecnie bardzo jak mam w k. ale tak pokrotce to uwazam ze to co sie stalo to manipulacja i oszustwo
jak sie placi tyle za "usluge" to mozna wymagac profesjonalizmu

BAJKA kurcze fajne te lezaczki ale cena mnie przerazila. ja znalalzma taki prosty za 50zl i chyba dokupie do niego zabawki, mam jakas karuzelke itp.
ale tez podoba mi sie ten ostatni

a przebojow z tz wam nie zazdroszcze
moj chodzi zestresowany i staram sie to zrozumiec, ale z drugiej strony nie jestemsy dla nich workami treningowymi na ich gorszy humor
moj raz mnie obcalowywuje i zalewa czuloscia i zabrania cos robic, a raz sie ze mnie nabija i jak poprosze zeby cos zrobil to pluje sie ze nie bedzie panszczyzny odrabial dla mojego widzimisie

i zrozum tu faceta?
a mowia ze to kobiety sa trudne!

[/RIGHT]
Stary 2013-09-03, 10:54   #1856
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Na Crohna dostał ze szpitala wykaz co może, a co nie.
A na trzustkę znalazłam taki poradni: http://www.cd4.pl/assets/pdf/PRZEWLE...E_TRZUSTKI.pdf

Dokładnie, zobacz, u mnie też wszystko było źle, a teraz jakoś się prostuje

Zdradzisz nam imię swojej córeczki?

Matal
- wszystko super ale rozwala mnie w tym poradniku :

niepolecane - jasne pszenne pieczywo, a w każdym jadłospisie na śniadanie i kolacje jest : bułka kajzerka

Właśnie myślałam o Tobie pisząc do tassi że limi złych rzeczy ma dno

Ej właśnie t_89 pucuj się jakie imię.

Ladan
a ten espumisan w kropelkach to odrazu można aplikować??

a pisałyscie o kroplach do oczu i nosa, ja mam tą sól physiodose i jest napisane że można po otworzeniu przechowywac 24 h i ten kurek jest przystosowany jako nakretka na później bo widziałam byl temat
Stary 2013-09-03, 10:58   #1857
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 20

Cytat:
tassia rady gina bezcenne
szcegolnie ze to gin facet

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Tassiu, dzieci uwielbiają takie zabawki z metkami:
http://allegro.pl/k-s-kids-pani-szel...460258305.html
tylko nie wiem czy stacjonarnie gdzieś dostaniesz....

no wlasnie takie cos znalalzlam
dzieki

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Papalinka bo ja mam łowcę w domu a makrela niewędzona w morzu pływa, też pierwszy raz jadłam tutaj, faktycznie w PL tylko w puszce albo wędzona
Ale jakbyś gdzieś trafiła to bierz na spróbowanie bo pycha

brak słów... jak się dupcy to na raz wszystko
t 89 witamy, jakie imię?

mozna kupic makrele i sledzia surowego w pl
uwielbiam
ale zadko spotykane bo ludzie jakby sie bali tego kupowac
osobiscie.kocham smazona makrele i panierowanego sledzika

ale obie ryby dosx intensywnie pacna jak sie je.przyrzadza

[/RIGHT]
Stary 2013-09-03, 10:58   #1858
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
uuu, to czyli wszystko na nie? pewnie sie niewyspal... mam nadzieję, że już lepiej
Humor lepszy, ale za to mi zwymiotował
Mam nadzieję, że nic go nie bierze...

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:58   #1859
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość

Gtarulacje super brzuch
Stary 2013-09-03, 10:59   #1860
marysia_258
Zadomowienie

Zapomniałam Wam napisać że byłam wczoraj w E.Leclerc i są bardzo fajne koszule nocne rozpinane z przodu po 19,90 Bawełna super jakości i cena przystępna. Ja sobie kupiłam dwie
http://www.e-leclerc.pl/com_booklets/144.html

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości