|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Melduję niespełna czterogodzinne Kinect Party
UWAGA: bez alkoholu i zakąsek !!! Jutro nie wstanę z łóżka. Dziś już było źle, po wczorajszych zabawach z XBOXem, a po dwóch dniach od ćwiczeń mam zawsze gorsze zakwasy, więc jutro będzie kumulacja nie z tej ziemi ![]() Sporo dziś zjadłam, ale nie grzeszyłam. I: pół bułki pełnoziarnistej, sałatka pieczarkowo-jajeczno-paprykowa II: sałata z kurczakiem, grzankami (z drugiej połowy bułki), serem żółtym Piórko i sosem jogurtowo-czosnkowym, garść migdałów III: pomidorowa z mięsem mielonym i pieczarkami, tombalik z kurczaka IV: brzoskwinia V: dwie parówki z ketchupem i majo (źródło białka wg Madzi, to ja jeszcze dołożę, że warzywa w ketchupie i kwasy omega 3 w majonezie, samo zdrowie ^^) Do tego duża herbata, duża kawa i niestety ze 3 szklanki Ice Tea :/ Ogólnie dzień na plus, jestem dumna. Bo jeszcze i rower rano i z węglami nie przegięłam. Całkiem dobrze jak na tyle czasu obżarstwa ![]() Idę obejrzę Breaking Bad. Dobranoc.
Edytowane przez agila negra Czas edycji: 2013-09-03 o 00:54 |
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Ide do lekarza...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4323 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Dzień dobry. Ja dzisiaj wstałam z bólami ramion, ud, itd
Niby nie powinnam mieć zakwasów bo nic nowego nie robiłam, ale coś mi strzyka. Może to wina pogody jesiennej za oknem. Za chwilkę trzeba iść na śniadanie ![]() Coś tu wczoraj cichutko było, nie musiałam nadrabiać kilku stron
|
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść spamiary przebrzydłe!
(czyt. serduszka moje kochane )Tyle tego było, żebym musiała chyba pół dnia siedzieć i odpisywać no ale jestem na bieżąco i co mi się rzuciło w oczy jakieś krówki, serniki na zimno, ciastka zbożowe, nie wspominając o tarcie z borówkami wstawioną przez anns na pół strony koniec tego! Za wszystkie wczorajsze ćwiczonka ![]() Pogoda jest u mnie tak beznadziejna, że szok normalnie tak wieje, że mało drzewa mi do chałupy nie wejdą zimno jak ciort ![]() Dżo, Elsay, jak tam w szkole? jakie plany macie? ![]() Sikorka, mówisz, że chlebuś pyyycha? Dawaj przepisa! anulciak, to dobrze, że zdecydowałaś się iść do lekarza nie ma żartów anns, zaliczaj te egzaminy i wracaj do nas szybko ![]() Dziewuszki co dyni nie jadły: gdzieście się uchowały? (powiedziała ta co dynię spróbowała pierwszy raz dwa lata temu czekam na nią cały rok
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
Agila,
Wzorowa kolacja, brawo! ![]() Dzień dobry z rana Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
![]() Wrzucałaś już swój przepis na dyniową zupę? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucałam
powinien być gdzieś w wątku ![]() Znalazłam to przepis tak bardziej na oko ![]() 2 marchewki 3-4 ziemniaki dynia (nie wiem ile to wagowo wychodzi, ale taki spory kawałek ) kostka rosołowa, curry, imbir, kurkuma serek topiony śmietankowy cebula 3 ząbki czosnku łyżka masła koperek, pieprz, sól/wegeta do smaku Ziemniaki i marchewkę, dynię kroję małe w kawałki, zalewam wodą (do przykrycia warzyw)- dodaję kostkę rosołową, pół łyżeczki curry, odrobinę imbiru i kurkumy. Gotuję do miękkości warzyw. Na maśle smażę cebulkę pokrojoną w kostkę, czosnek przeciśnięty przez praskę (jak się przypala dolewam wody)- dodaję do zupy. Wszystko blenduję, przyprawiam do smaku, dodaję serek topiony i gotuję do rozpuszczenia na koniec dodaję koperek (można też dodać natkę pietruszki ). Jak jest za gęsta to dolewam wody i jem albo z groszkiem ptysiowym albo z grzankami z chlebka razowego mniam ![]() I tak jak pisała Alice, można dodać chili
|
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Efekt wizyty u lekarza...zakaz ćwiczeń...L4...i najlepsze zastrzyki do środy...
|
|
|
#4330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
![]() I: owsianka na mleku z wiejskim (60g), owocami (sliwka, po 1/2 brzoskwini i banana) i orzeszkami ziemnym (20g) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
Moje pośladki...
|
|
|
#4333 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Dzień dobry
Boli mnie WSZYSTKO. Lubię ![]() Miałam dziś odpocząć, ale chyba się poruszam chociaż troszkę. Może spacerek na bieżni? Znalazłam takie ćwiczenia, 1000 Calorie Workout, ale raczej nie dam rady. Wrzucam, bo moim zdaniem bardzo dobrze zrobione, może Wam się przyda. http://www.youtube.com/watch?v=I5COzZlxaI4#t=5085
|
|
#4334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja już też po śniadanku: Owsianka na mleku, gruszka, garstka orzeszków ziemnych i mini kawałeczek ciasta ze śliwkami od babci |
||
|
|
|
#4335 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no fakt, trochę zimno się zrobiło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() obiecuję nadrobić ![]() Cytat:
![]() dobrze, że poszłaś i się wyjaśniło |
|||||
|
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
Hello w pochmurny dzień
a jak wieje, łeb mi chciało urwać wróciłam ze szkoły, Hero plan to jeszcze kilka razy się zmieni, póki co jest do Niewyspałam się dziś i ogólnie teraz mi się chce spać![]() Wróciłam do domu a tu już obiad mama zrobiła to żem zjadła![]()
Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-09-03 o 11:07 |
|
|
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak... plan jeszcze sto razy się zmieni Też ziewam, bo wstałam o 5 ![]() Obiad?
|
|
|
|
|
#4338 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4339 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() potwierdzam,takich rzeczy się nie zapomina,więc siadaj i graj Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale nic, trzeba żyć![]() no o 7 zjadłam śniadanie, obiad jak wróciłam, póki co jestem najedzona o 16:30 mam trening![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- a pulpety+ziemniaki+surówka
|
|
|
|
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matkoo.. 3 matmy pod rząd? ale wolałam już 2 matmy pod rząd, niż 2 polskie... Ty obiad, a ja dopiero o 11 śniadanie
|
|
|
|
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
siema z rana
(Madziu a Tobie widzę udało się wstać planowo Cytat:
zdrowiej! a ja przed śniadaniem apetyt mi wrócił, dużo jadłam i krówkowałam sobie wczoraj, wchodzę dzisiaj pokornie na wagę, a tam spadek 65,4 fajnie te cyferki wyglądają obok siebie jak NIE ćwiczę to mi waga spada..... fajnie co nie ![]() no chyba że waga przestraszyła się misji Sylwester
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42605574]Wstałaś o 5, a śniadanie zjadłaś dopiero? No nie ładnie
To już drugie powinno być.[/QUOTE]Wiesz co, niby wstałam o 5, ale szykowałam śniadanie TŻ-towi i kanapki do pracy, a jak pojechał po 6 to się jeszcze położyłam, ale spałam chyba ze 20 min, bo jakiś baran obudził mnie piskiem opon zerwałam się na równe nogi, nie wiedząc co się dzieje poza tym byłam jakaś pełna, bo wczoraj przesadziłam z kolacją, brzuch mam wywalony, a w kibelku 3 dni nie byłam ![]() no to zjadłam ![]() Madziu, mam pytanko Ty gotowałaś tą zupkę krem z cukinii z Kwestii Smaku, nie? Robiłaś wszystko po kolei tak jak tam pisze? czy jakoś modyfikowałaś i robiłaś po swojemu?
|
|
|
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeżyłam więc Ty też dasz radę
|
|
|
|
|
#4345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a 3 polskie to ja mam w piatek zayebiście!Cytat:
|
||
|
|
|
#4346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę, że Twojej wadze nieprzespane noce służą Pisałam Ci wczoraj, że krówki mają działanie odchudzające i widzisz, miałam rację! Brawo ![]() Dżo ![]() Cytat:
(nie odmierzałam mięty łyżką, a na koniec nie posypywałam miętą zupy i nie podawałam z niczym )Właśnie zrobiłam Twoją dyniową zupkę ![]() Czy pieprz cayenne oddaje swoją ostrość dopiero po czasie? Dobrze, że się powstrzymałam zanim kolejny raz go dodałam ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Ian nie zagra Christiana
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-09-03 o 12:49 |
||
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Dżo siostro!
|
#4348 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja piję na włosy,ale pomaga i na to tylko ja piję ziarenka i jak się zaparzą to je gryzę![]() Cytat:
za spadekha ha na pewno się wystraszyła |
||
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
A to nie był spadek?
![]() II: zupa krem z dyni z grzanką pełnz.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

UWAGA: bez alkoholu i zakąsek
!!! 

Niby nie powinnam mieć zakwasów bo nic nowego nie robiłam, ale coś mi strzyka. Może to wina pogody jesiennej za oknem. Za chwilkę trzeba iść na śniadanie 
)
no ale jestem na bieżąco
jakieś krówki, serniki na zimno, ciastka zbożowe, nie wspominając o tarcie z borówkami wstawioną przez anns
na pół strony

i ogólnie teraz mi się chce spać
fajnie te cyferki wyglądają obok siebie 
czy jakoś modyfikowałaś i robiłaś po swojemu?