Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV! - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-03, 07:33   #4831
Labirynth
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!

[1=10d3114ef3d862beaa91202 3ff1278e051468e2e_611d910 7d3b9e;42598360]Podobny styl w tym najnowszym ałtficie Ale według mnie lepiej jej jednak z małym biustem... [/QUOTE]
Też tak uważam, fajnie wygląda tak smukło, mniejszy bo mniejszy, ale taki też ma urok, tymbardziej, że ma męża, któemu to łotewa. Jakoś tak Kreta ma chyba tak jak ja, że jak jej przybywa lekko, to zaraz robi sie taka matrona.
Ja zawsze jak wyglądałam na 20 lat, to po przytyciu nagle same dziadki po 40 się za mną oglądają

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
ktoś tutaj już pisał, że powiększyła sobie piersi, więc nic nowego [COLOR=Silver]
Taaa
Zresztą ŁOTEWA

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=fDFJeaA_0XE
niby śmieszne, ale te wszystkie "spie*dalaj" ...
Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Nie, on nie jest śmieszny.
Co nie??? Też na to zwróciłam uwagę, ale już nie chciałam pisać, bo wyszłabym na zgreda, koleś przegina i to jeszcze w obecności jej matki, ale jak sobie sama dziewczynka pozwala, skoro tak lubi. Oni bardziej się nadają na kumpli niż parę, zwłaszcza w tym wieku

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
ooo fakt, zwracam honor
Łiii tam
Ja po prostu pamiętam com widziała , ona sama coś się ze dwa razy krzywiła, że ma małe cycki, a tu bang Jestem wyczulona

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
mi się wydaje, że to ta biała obszerna bluzka daje efekt takich dużych bimbałów...bo już na poście niżej ma takie średnie, normalne
Możliwe, że to faktycznie po prostu jakiś wypasiony stanik morderca, co tak wykrzywi cycka, że wygląda na 3 razy większego. Współczuję
Stary 2013-09-03, 07:43   #4832
pendeloquee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Co nie??? Też na to zwróciłam uwagę, ale już nie chciałam pisać, bo wyszłabym na zgreda, koleś przegina i to jeszcze w obecności jej matki, ale jak sobie sama dziewczynka pozwala, skoro tak lubi. Oni bardziej się nadają na kumpli niż parę, zwłaszcza w tym wieku
Też na to zwróciłam uwagę, w innych filmikach z jego udziałem jest podobnie... Zgadzam się, że nadają się bardziej na kumpli, a są narzeczeństwem
https://www.facebook.com/photo.php?f...levant_count=1
107,8 - 105 - 100 - - 95 - 90 - 85 - 80

Moja biżuteria
Zapraszam na mojego bloga
pendeloquee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 09:49   #4833
Munkaa
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
https://www.facebook.com/photo.php?f...8&l=e165a2f792

OMG!
Szusz wygląda fenomenalnie!

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

https://www.facebook.com/photo.php?f...count=1&ref=nf

Klaudia Klara jaka laska!

oja szusz!!! mlodo, naturalnie, promiennie! bosko

moze mi ktos powiedziec czemu karolina zawsze do zdjec schyla glowe ku dołowi ?

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
A dwie foty wcześniej już niekoniecznie.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...21952759_n.jpg

Czepiam się może, ale po prostu nie podoba mi się taka sylwetka.
mi tez nie - niestety mam podobna budowe (chodzi o szerokie biodra i posladki wezsze troche jakby )

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Napisane przez pendeloquee Pokaż wiadomość
Też na to zwróciłam uwagę, w innych filmikach z jego udziałem jest podobnie... Zgadzam się, że nadają się bardziej na kumpli, a są narzeczeństwem
oni kompletnie do siebie nie pasuja na moje oko, tzn wiem, ze w filmikach to nie to co w zyciu, ale na yt nie widze miedzy nimi ani grama chemii

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

kobitki, obijacie sie ostatnio - wstaje rano i praktycznie zero nadrabiania

ale pogoda jak znam zycie w listopadzie zacznie sie zima, a skonczy w kwietniu , juz mam depresje na sama mysl
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:08   #4834
sylwoha
Zakorzenienie

jua w listopadzie uciekam w cieple kraje
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:14   #4835
poprostuewelinka
Zadomowienie

już wiemy czemu nie ma glossyboxa u stylizacje, shiny lepiej placi!
znowu mowi jak to nie lubi myc włosów codziennie, jakbyśmy nie widzieli

http://www.youtube.com/watch?v=qFCSSBnMTl8

Edytowane przez poprostuewelinka
Czas edycji: 2013-09-03 o 10:16
poprostuewelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:17   #4836
patisia123
Zakorzenienie

Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!

A ja liczę na piękną jesień

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:22   #4837
sylwoha
Zakorzenienie

to jak karolina sie sprzedala po prostu mnie przeraza- usunelam ja wszedzie coby mnie nie draznila
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:22   #4838
Munkaa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!

Cytat:

zeby tylko bylo slonce, wiecej mi nie trzeba, bez slonca mam depre automatycznie
Stary 2013-09-03, 10:26   #4839
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pendeloquee Pokaż wiadomość
Oł noł, no ale lepsze to, nic "mieć chłopaka"

Cytat:

oni kompletnie do siebie nie pasuja na moje oko, tzn wiem, ze w filmikach to nie to co w zyciu, ale na yt nie widze miedzy nimi ani grama chemii [COLOR="Silver"]
Ja widzę chemię, ale taką kumpelską, zresztą przyjaźń to bardzo dobra podstawa do udanego związku na przyszłość, ale dla ich dobra lepiej byłoby jakby sie zaczęło i skończyło na "przyjaźni" do momentu ślubu, niż żeby dzieciaczki sie mizdrzyły pod kołdrą pod bacznym okiem mamy
No sory...

PS. Ciekawe kiedy ślub, czy patrząc na dzisiejsze zwyczaje młodzieży za 10 lat???

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
jua w listopadzie uciekam w cieple kraje

zazdrosna jestem

Cytat:
.
Ja że zaraz zamknę oczy, a jak otworzę to będzie już wiosna

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-09-03 o 10:30
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:30   #4840
201703061427
Konto usunięte

Cytat:
Też tak uważam, fajnie wygląda tak smukło, mniejszy bo mniejszy, ale taki też ma urok, tymbardziej, że ma męża, któemu to łotewa. Jakoś tak Kreta ma chyba tak jak ja, że jak jej przybywa lekko, to zaraz robi sie taka matrona.
Ja zawsze jak wyglądałam na 20 lat, to po przytyciu nagle same dziadki po 40 się za mną oglądają
kretka ma chorą tarczyce , myśle że dlatego przytyła. Ale przecież moim zdaniem to tylko pare kilo nawet na to nie zwróciłam uwagi
nie sądzę też że powiekszyła biust bo nie była w pl ,a z tego co wspominała to chyba zabiegi jej robi głównie zaprzyjaźniony lekarz z byłej pracy .
201703061427 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:32   #4841
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaori16 Pokaż wiadomość
kretka ma chorą tarczyce , myśle że dlatego przytyła. Ale przecież moim zdaniem to tylko pare kilo nawet na to nie zwróciłam uwagi
nie sądzę też że powiekszyła biust bo nie była w pl ,a z tego co wspominała to chyba zabiegi jej robi głównie zaprzyjaźniony lekarz z byłej pracy .
Masz racje!!! W sumie nie ma co rozkminiać. O tej tarczycy nie pomyślałam, chyba nawet nie pamiętałam, żeby mówiła o tym.
Stary 2013-09-03, 10:37   #4842
201703061427
Konto usunięte

Cytat:
Masz racje!!! W sumie nie ma co rozkminiać. O tej tarczycy nie pomyślałam, chyba nawet nie pamiętałam, żeby mówiła o tym.
dlatego napisałam bo nikt o tym nie wspomniał , a jednak jak się chorym to nie takie proste utrzymać stała wagę . Zresztą masz racje nie ma co rozkminiać przecież nawet tego dobrze nie widać jak ktoś nie zwróci uwagi
201703061427 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:38   #4843
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
to jak karolina sie sprzedala po prostu mnie przeraza- usunelam ja wszedzie coby mnie nie draznila
Na YT ją jeszcze zostawiłam, bo jednak czasem coś ciekawego wypatrzę i mimo wszystko lubię ją oglądać, ale z fejsa, insta, twittera poleciała, bo spamuje wszędzie to samo...
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:43   #4844
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Oł noł, no ale lepsze to, nic "mieć chłopaka"

Ja widzę chemię, ale taką kumpelską, zresztą przyjaźń to bardzo dobra podstawa do udanego związku na przyszłość, ale dla ich dobra lepiej byłoby jakby sie zaczęło i skończyło na "przyjaźni" do momentu ślubu, niż żeby dzieciaczki sie mizdrzyły pod kołdrą pod bacznym okiem mamy
No sory...

PS. Ciekawe kiedy ślub, czy patrząc na dzisiejsze zwyczaje młodzieży za 10 lat???

zazdrosna jestem

Ja że zaraz zamknę oczy, a jak otworzę to będzie już wiosna
wiesz co, zwyczaje czy nie zwyczaje, ja mam 23 lata, jestem zareczona od maja i szczerze? nie planuje slubu 'na już', mysle ze kilka lat poczekam, bo po pierwsze, nie uwazam, ze zareczyny sa jednoznaczne z zawarciem zwiazku malzenskiego, a po drugie zwyczajnie nie mam hajsu na uroczystosci z tym zwiazane obecnie plus u mnie to tez troche inna sprawa, bo pierwszym kompromisem, o ktorym musimy myslec, jest to JAKI slub wezmiemy ale 10 lat to troche przeginka w sumie ;d

//oby byla wgl wiosna, a nie tak jak w tym roku zima/lato
Stary 2013-09-03, 10:48   #4845
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:

W ogóle w tym roku zima skończyła się dopiero 2 miesiące temu, a teraz znów
Lubię każdą porę roku, ale po kolei, a nie tak jak piszesz zima - lato
Stary 2013-09-03, 10:51   #4846
poprostuewelinka
Zadomowienie

Cytat:
wiesz co, zwyczaje czy nie zwyczaje, ja mam 23 lata, jestem zareczona od maja i szczerze? nie planuje slubu 'na już', mysle ze kilka lat poczekam, bo po pierwsze, nie uwazam, ze zareczyny sa jednoznaczne z zawarciem zwiazku malzenskiego, a po drugie zwyczajnie nie mam hajsu na uroczystosci z tym zwiazane obecnie plus u mnie to tez troche inna sprawa, bo pierwszym kompromisem, o ktorym musimy myslec, jest to JAKI slub wezmiemy ale 10 lat to troche przeginka w sumie ;d

ja mam podobny problem, nie możemy się zgodzić jaki slub chcemy. ja bym chciała śliczny ślub na plaży, z piękną uroczystością i masą gości ( nie, nie kościelny) a z drugiej strony bym chciała skromny tylko my i świadkowie i gdzieś ucieć potem na Bali albo coś takiego
i mój tż skłania się ku temu drugiemu ale nam to do ślubu jeszcze daleko na szczęście.

Stary 2013-09-03, 11:00   #4847
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poprostuewelinka Pokaż wiadomość
ja mam podobny problem, nie możemy się zgodzić jaki slub chcemy. ja bym chciała śliczny ślub na plaży, z piękną uroczystością i masą gości ( nie, nie kościelny) a z drugiej strony bym chciała skromny tylko my i świadkowie i gdzieś ucieć potem na Bali albo coś takiego
i mój tż skłania się ku temu drugiemu ale nam to do ślubu jeszcze daleko na szczęście.

jak juz leca takie prywaty, to wspomne, ze mnie nie chodzilo o slub na plazy, czy w kosciolku w gorach, tylko ogolnie -koscielny/cywliny.
moje zdanie na temat slubu jest generalnie dosyc kontrowersyjne dla wiekszosci spoleczenstwa polskiego, dlatego na tym zakoncze, aby nie narazic sie na hejcik

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
W ogóle w tym roku zima skończyła się dopiero 2 miesiące temu, a teraz znów
Lubię każdą porę roku, ale po kolei, a nie tak jak piszesz zima - lato

no tak, z czego lato 40 stopni praktycznie przez 2 miesiace
lubie ciepelko, ale no - ciezko zyc w miescie w skawarze

ja nie lubie zimy, najbardziej lubie ciepla wiosne, ale no mozna sobie pogadac..
Stary 2013-09-03, 11:10   #4848
poprostuewelinka
Zadomowienie

Cytat:
jak juz leca takie prywaty, to wspomne, ze mnie nie chodzilo o slub na plazy, czy w kosciolku w gorach, tylko ogolnie -koscielny/cywliny.
moje zdanie na temat slubu jest generalnie dosyc kontrowersyjne dla wiekszosci spoleczenstwa polskiego, dlatego na tym zakoncze, aby nie narazic sie na hejcik

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

no tak, z czego lato 40 stopni praktycznie przez 2 miesiace
lubie ciepelko, ale no - ciezko zyc w miescie w skawarze

ja nie lubie zimy, najbardziej lubie ciepla wiosne, ale no mozna sobie pogadac..
powiedz powiedz, ja chętnie poznam
ja ogólnie nie chcę ślubu w kościele, mój tż też nie. ja niby jestem "wierząca" ( rodzina mi narzuciła- chrzest, komunia, bierzmowanie ale to mnie tak czyni wierzącą jak stanie w garażu czyni mnie autem ) wiem, że nie ma we mnie wiary, a raczej obchodzę święta itd. ze względu na mamę więc się do kościoła ze ślubem pchać nie będę, bo dla mnie to strasznie głupie.

Stary 2013-09-03, 11:10   #4849
whip
psy-chopatka

Cytat:
mi tez nie - niestety mam podobna budowe (chodzi o szerokie biodra i posladki wezsze troche jakby )
Mi się rzuciły w oczy szerokie bary a nie szerokie biodra .

W sumie muszę powiedzieć że podobał mi się vlog Karoliny z Bieszczad, chyba z 10 lat nie byłam w górach
Stary 2013-09-03, 11:46   #4850
201607131106
Konto usunięte

"Moja opinia jest taka, że tusz jest naprawdę bardzo fajny...., ale strasznie skleja rzęsy. "
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 11:55   #4851
201605170931
Konto usunięte

Cytat:

"Moja opinia jest taka, że tusz jest naprawdę bardzo fajny...., ale strasznie skleja rzęsy. "

błagam...

a u Nissiax ulubieńcy sierpnia http://www.youtube.com/watch?v=f95ixoK5lbo
201605170931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 12:20   #4852
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

[QUOTE=Munkaa;42604846]jak juz leca takie prywaty, to wspomne, ze mnie nie chodzilo o slub na plazy, czy w kosciolku w gorach, tylko ogolnie -koscielny/cywliny.

pisz bom ciekawa czy podobnie jak u mnie

Cytat:
Napisane przez poprostuewelinka Pokaż wiadomość
powiedz powiedz, ja chętnie poznam
ja ogólnie nie chcę ślubu w kościele, mój tż też nie. ja niby jestem "wierząca" ( rodzina mi narzuciła- chrzest, komunia, bierzmowanie ale to mnie tak czyni wierzącą jak stanie w garażu czyni mnie autem ) wiem, że nie ma we mnie wiary, a raczej obchodzę święta itd. ze względu na mamę więc się do kościoła ze ślubem pchać nie będę, bo dla mnie to strasznie głupie.
mi ze ślubu kościelnego najbardziej podoba mi się wizja białej kiecy i to że to jest takie bardziej uroczyste niż cywilny- podpisać się i w sumie co więcej. Ale ja z tą wiarą mam podobnie jak Ty, idę w święta i na mszę za babcię bo rodzina. Dopiero niedawno zaczęłam się nad tym zastanawiać i doszłam do wniosku że to przecież nie ma najmniejszego sensu, brać kościelny ślub. Jakoś tak nigdy wcześniej się nad tym nie zastanawiałam, no bo 'wszyscy tak robią. A to bzdura.
Mój tż od bierzmowania nie chodzi do kościoła, z jego rodziny też nikt nie chodzi, nawet dziadkowie a uparł się na kościelny nie wiadomo dlaczego nie to żebyśmy zamierzali się pobrać w najbliższej przyszłości, ale lepiej coś ustalić zanim się człowiek zdecyduje
Stary 2013-09-03, 12:39   #4853
Munkaa
Zakorzenienie

[QUOTE=kaludia91;42606681]
Cytat:

pisz bom ciekawa czy podobnie jak u mnie

mi ze ślubu kościelnego najbardziej podoba mi się wizja białej kiecy i to że to jest takie bardziej uroczyste niż cywilny- podpisać się i w sumie co więcej. Ale ja z tą wiarą mam podobnie jak Ty, idę w święta i na mszę za babcię bo rodzina. Dopiero niedawno zaczęłam się nad tym zastanawiać i doszłam do wniosku że to przecież nie ma najmniejszego sensu, brać kościelny ślub. Jakoś tak nigdy wcześniej się nad tym nie zastanawiałam, no bo 'wszyscy tak robią. A to bzdura.
Mój tż od bierzmowania nie chodzi do kościoła, z jego rodziny też nikt nie chodzi, nawet dziadkowie a uparł się na kościelny nie wiadomo dlaczego nie to żebyśmy zamierzali się pobrać w najbliższej przyszłości, ale lepiej coś ustalić zanim się człowiek zdecyduje
jesli kogos kocham, jest mi z kims dobrze, to generalnie nie marze o slubie, co wiecej, nie mysle o nim. Nie jestem osoba, ktora do tego 'dąży' ja mieszkam z obecnym narzeczonym od 2,5 roku i uwazam, ze mieszkanie przed slubem to calkiem fajna sprawa, bo lepiej sie poznalismy, wiemy czy ze soba wytrzymamy dalej itd. Aczkolwiek wiem, ze dla wielu osob mieszkanie przed slubem jest rzeczą niemoralna - ja po prostu tak nie uwazam i tyle - nie czuje sie zdemoralizowana (ale szanuje ludzi, ktorzy tak mysla) a co do slubu - no trzeba wziac pod uwage te druga strone - to jasne, dlatego tez przyjelam oswiadczyny i mysle, ze keidys pewnie sie pobierzemy.

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:

jak sie jezdzi 30 razy szczoteczka po rzesach - to kazdy tusz sklei. Widzialam juz dawno temu test tego tuszu u Marty z millionail i supr wygladal
Stary 2013-09-03, 12:44   #4854
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Cytat:
jesli kogos kocham, jest mi z kims dobrze, to generalnie nie marze o slubie, co wiecej, nie mysle o nim. Nie jestem osoba, ktora do tego 'dąży' ja mieszkam z obecnym narzeczonym od 2,5 roku i uwazam, ze mieszkanie przed slubem to calkiem fajna sprawa, bo lepiej sie poznalismy, wiemy czy ze soba wytrzymamy dalej itd. Aczkolwiek wiem, ze dla wielu osob mieszkanie przed slubem jest rzeczą niemoralna - ja po prostu tak nie uwazam i tyle - nie czuje sie zdemoralizowana (ale szanuje ludzi, ktorzy tak mysla) a co do slubu - no trzeba wziac pod uwage te druga strone - to jasne, dlatego tez przyjelam oswiadczyny i mysle, ze keidys pewnie sie pobierzemy.

Dla mnie nie jesteś zdemoralizowana
ja z moim też już długo jestem, nie śpieszy się nam do ślubu ale każde z nas chce żeby to w końcu nastąpiło. Tylko na ile jest to faktycznie chęć, a na ile społeczny konwenans- nie wiem. Trudne sprawy
Stary 2013-09-03, 12:57   #4855
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaludia91 Pokaż wiadomość

Dla mnie nie jesteś zdemoralizowana
ja z moim też już długo jestem, nie śpieszy się nam do ślubu ale każde z nas chce żeby to w końcu nastąpiło. Tylko na ile jest to faktycznie chęć, a na ile społeczny konwenans- nie wiem. Trudne sprawy

dokladnie - moim zdaniem to powinna byc dezycja niezalezna od ludzkich opinii i chorej presji
Stary 2013-09-03, 13:25   #4856
Adamantium01
Karo

Cytat:

to ja dam swoje 3 grosze i powiem, że fajnie wydłuża, jednakże skleja niemiłosiernie. Nie wiem może jak poleży trochę i uschnie to będzie lepszy

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 14:21   #4857
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, on nie jest śmieszny.

Raczej mnie rozbawiło jak ten chłopak wyglądał, niż ich teksty.

oglądałam ich wspólne filmiki i bodajże w boyfriend tagu mówił, że ona ma tylu kolegów, a tak być nie powinno! no i tu ewidentnie widać, że nie podoba mu się kolega, aż wycięli fragment: http://youtu.be/FfYOr05LWVI
Stary 2013-09-03, 14:36   #4858
201607111632
Konto usunięte

W ☠☠☠☠ z tą jesienią, jestem chora przeziębiona i mam @

Kto mnie przytuli??
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 14:44   #4859
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Raczej mnie rozbawiło jak ten chłopak wyglądał, niż ich teksty.

oglądałam ich wspólne filmiki i bodajże w boyfriend tagu mówił, że ona ma tylu kolegów, a tak być nie powinno! no i tu ewidentnie widać, że nie podoba mu się kolega, aż wycięli fragment: http://youtu.be/FfYOr05LWVI
co to za pier..enie kto takie rzeczy ogląda?
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 14:45   #4860
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

pohejtuję

chyba niedlugo zostane z 5 subami: w niedziele wyleciala nieeesia i LGS - za nude i zatrzymanie się w miejscu

a teraz oglądam KasięD i juz jest na wylocie - jej nadmierna mimika, gestykulacja i tlumacznie wszystkiego jak jakims debilom, ufff czy tylko mi to przeszkadza

a i mowi w filmie, ze ma bardzo rozdwojone koncowki a w komentarzu, ze
"Niezupełnie - nie podcinałam ich od grudnia 2011 - włosy rosną mi baaaaardzo wolno ... ale też nie muszę ich więc często podcinać"

przeciez podcięcie wlasnie by im pomoglo

kiedys ją lubilam, a teraz mnie jakos strasznie irytuje :/ niedlugo nie bede miala nikogo w subach

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości