Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, cz. XIX - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na tytuł XX części wątku wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 0 0%
Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku 0 0%
Wrzesień się rozpakowuje, a październik wyczekuje 8 15,69%
Czop i skurczyk nas nękają, dzieci na świat przybywają 0 0%
Jęczące ciężarówki wyczekują ciąż końcówki 1 1,96%
Jedne męczą bułę stale, inne liczą dni wytrwale 7 13,73%
Każda już by rodzić chciała, taka cała obolała 0 0%
Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy 29 56,86%
Ciężko dychać, leżeć, chodzić, już tak bardzo chcę urodzić 6 11,76%
Każda już się rozsypuje, niech ten maluch się wykluje 0 0%
Głosujący: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-03, 12:13   #1921
ewacia85
Wtajemniczenie

Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, c

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
Mam godzinę czekania na ktg.. na dodatek przyszło mi dzisiaj pismo od zusu odpowiedź na moje odwołanie i ostatecznie stwierdzono że nie podlegam ubezpieczeniu , oraz że nie dostane pieniędzy za chorobowe a później macierzyński.. chyba się załamie ;( nie mam sił włuczyc sie po sądach

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Asiek szkoda nerwów
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 12:13   #1922
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, c

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Ladan[/B] a ten espumisan w kropelkach to odrazu można aplikować??
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Krople wszelkie niby po 28 dniu życia, ale ja dałam po 2 tygodniach, bo młody się tak męczył.
no to mi w szpitalu powiedziały, że widzą, że moja się preogromnie męczy i żeby jej dać.. a w aptece Dawid wypytał i powiedzieli, żeby spokojnie dać tylko troszkę mniejszą dawkę
noo i powiem wam, że nakarmienie jej tą butlą (moim mlekiem) i ten espumisan działają cuda, bo młoda w końcu kupy robi!!! no i nie wiedziałam, że bąki i beki mogą sprawić tyle radości człowiekowi

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Ladan ja pamiętam jak u mnie w szpitalu męczyli bułę o karmienie piersią Aż małż pokłócił się z położną i poszła nakarmić małą butlą. Bo tak to tylko chciały dawać glukozę, pytam po co? Chyba jednak lepiej mleko.
Teraz zabieram ze sobą i laktator i butelki i mleko. I niech mnie pocałują gdzieś
Cytat:
Nakładek też mi nie pozwoliły. Pediatra jak przychodziła na wizyty po obchodzie, to ciągle mówiła: brać się do roboty i karmić dziecko, bo waga spada. Myślałam, że ją uduszę

Dlaczego obawiasz się butli? Że piersi nie będzie chciał?
Ja tak w sumie miałam z Zuzią. Jak już poczuła, że z butli leci i nie trzeba się męczyć to coraz częściej zaczęła protestować i nie chciała cyca ciągnąć. Cyc był najlepszy do zasypiania
Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
ale to meczenie wcale nie jest takie pozbawione sensu... pierwsze doby po porodzie są często kluczowe dla dalszego kp.... co prawda zgadzam się, że bywaja to ciężkie chwile dla mamy i wtedy personel/położna/pediatra powinni konstruktywnie wspierać a nie tylko naciskać, ale generalnie nie zaleca się podawania butli w tych pierwszych tygodniach tak jak i nie zaleca się karmienia przez nakładki
cóż, ja wolę nakarmić butelką z odciągniętym moim mlekiem niż przeżywać takie męczarnie małej... może po prostu nie umiem jej dobrze przystawić

Cytat:
Pokażesz ten śpiworek?
już go kiedyś wstawiałam (ten po lewej):
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg m62.....jpg (120,4 KB, 52 załadowań)
Stary 2013-09-03, 12:18   #1923
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Puść, puść... 12 baniek piechotą nie chodzi

O dziękuje bardzo za namiary, pogonię Bartka, albo mu samochód zabiorę i shopping
Sklep na Szwedzkiej znam, ale jakoś mam złe wspomnienia z nimi związane - owszem wybór i ceny niezłe, ale kobitka, chyba właścicielka, która próbowała mi wmówić 80 D, a nosze 65-70 G mocno mnie zraziła
A powiedz, jakie staniki kupiłaś?

:
Wiesz co, kobieta faktycznie była średnia, ale ona prowadzi sklepy z córkami, które były u nas na SR i bardzo kumate się wydawały, jak o tym mówiły, więc może spróbuj w tym sklepie na Grabiszyńskiej. Oba staniki z Alles - jeden czarny bez fiszbin do spania i jeden miękki z fiszbinami na dzień. Nic bardziej wyrafinowanego nie brałąm, poczekam aż się rozmiar ustabilizuje. A co do rozmiaru, to ja brafittingu nie potrzebuję, bo już sama umiem, a wybór był spory Na Grabiszyńskiej sklep jest chyba większy

Pawełek 20.03.2015

Edytowane przez papalinka83
Czas edycji: 2013-09-03 o 12:19
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 12:19   #1924
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Odp: Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy I

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Mnie sie wydaje, ze raczej powinno bolec. Ja mam sporo skurczy b-h, glownie wieczorem, ale szczegolnie nie bola, wiec cierpliwie czekam.

No ja też tak mam.Nic konkretnego
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 12:19   #1925
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
a my sie witamy pomalutku w 34 tc.
zgrabniutki brzuszek
mówiłaś że masz ostatnio mniej w obwodzie, może dziecko się inaczej ułożyło i stąd ta różnica

Cytat:
Mam godzinę czekania na ktg.. na dodatek przyszło mi dzisiaj pismo od zusu odpowiedź na moje odwołanie i ostatecznie stwierdzono że nie podlegam ubezpieczeniu , oraz że nie dostane pieniędzy za chorobowe a później macierzyński.. chyba się załamie ;( nie mam sił włuczyc sie po sądach

tak jak pisze Asiek może jednak warto powalczyć o swoje prawa? Ja wiem, że to będzie trwało i zabierało twoj cenny czas, ale odbierają ci coś co ci się należy. Może opłaca się wynająć jakiegoś pełnomocnika?

Od rana zbieram się do Bierdronki i zebrac się nie mogę, a nie ma nic na obiad.

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 12:20   #1926
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Odp: Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy I

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Wg mnie ona jest wstretna, jak wiekszosc ziol. Troche ja tuninguje sokiem i wtedy da sie przelknac.
m.
Ja tam lubie.

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
a ile razy dziennie pijecie? Bo na moim opakowaniu jest, ze raz dziennie, a od czego jest wiesiołek?
I
1-2

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

w ogole to nie wiem co mi sie stalo ale wczoraj pochlonelam 2 czekolady ....w ogole cos mnie apetyt dopadl w tym 3 trymestrze...
No własnie przypomniałaś mi o milce z karmelem
Stary 2013-09-03, 12:21   #1927
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
I tak za mało
dokładnie

dziewczyny a jakie herbaty można pić podczas KP? bo normalnie mam taką chcicę na herbatę co chwilę mogłabym pić... oczywiście oprócz tych laktacyjnych, bo tych nie chcę na razie
Stary 2013-09-03, 12:23   #1928
matallewar
Zakorzenienie

Ja też lubię tą herbatkę, ale ja w ogóle ziołowe lubię

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
dokładnie

dziewczyny a jakie herbaty można pić podczas KP? bo normalnie mam taką chcicę na herbatę co chwilę mogłabym pić... oczywiście oprócz tych laktacyjnych, bo tych nie chcę na razie
Wszystkie możesz, byle nie mocne. Czarną, owocowe, jakąś miętę czy koper włoski spokojnie

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 12:25   #1929
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
heeej ja na chwile. Juz w domu, jade dzisiaj na zdj szwow bo mnie nacieli. Z dzidzia dobrze spi jak na razie troche mnie piersi bola ;( ale jakos wytrzymam.
Super, że już w domu

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Ile wycia może znieść kobieta w 37 tc?
ZAPEWNIAM, ŻE 2 H TO ABSOLUTNE MAKSIMUM!!!
Zaczynam podejrzewać, że jak się młoda urodzi i oni razem zaczną arię operową, to wyląduje bardzo szybko w wariatkowie. Nie mogę, po prostu mi brak cierpliwości, od 7 rano słucham wycia i serio nadal nie wiem, o co... Nie mogę iść siku, bo wycie, nie mogę iść zjeść, bo WYCIE. Aaaa!!!
Wybacz, ale ten Twój syn to mazgaj.Może pojedź mu trochę po ambicji, że wyją to małe dzidziusie i baby a takiemu duzemu chłopcu to już nie wypada
Stary 2013-09-03, 12:28   #1930
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie

Ja piję zwykłą sage lub liptona. Tylko słabszą i bez cytryny
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 12:29   #1931
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Wiesz co, kobieta faktycznie była średnia, ale ona prowadzi sklepy z córkami, które były u nas na SR i bardzo kumate się wydawały, jak o tym mówiły, więc może spróbuj w tym sklepie na Grabiszyńskiej. Oba staniki z Alles - jeden czarny bez fiszbin do spania i jeden miękki z fiszbinami na dzień. Nic bardziej wyrafinowanego nie brałąm, poczekam aż się rozmiar ustabilizuje. A co do rozmiaru, to ja brafittingu nie potrzebuję, bo już sama umiem, a wybór był spory Na Grabiszyńskiej sklep jest chyba większy
A mogłabyś napisać w jakiej cenie był bezfiszbinowy Alles i jeśli pamiętasz, do jakiego rozmiaru były?
Ja w tej chwili mam białego Allesa (model Kelly) i na pewno dokupię drugi czarny, bo jest genialny - świetnie trzyma piersi, jest mega wygodny i nic się z nim w praniu nie dzieje. Natomiast potrzebuje czegoś zupełnie miękkiego do spania.

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 12:31   #1932
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
A mogłabyś napisać w jakiej cenie był bezfiszbinowy Alles i jeśli pamiętasz, do jakiego rozmiaru były?
Ja w tej chwili mam białego Allesa (model Kelly) i na pewno dokupię drugi czarny, bo jest genialny - świetnie trzyma piersi, jest mega wygodny i nic się z nim w praniu nie dzieje. Natomiast potrzebuje czegoś zupełnie miękkiego do spania.
Chyba 42 zł, ale to była jakaś wyprzedaż albo promocja. Nie wiem do jakiego rozmiaru. Ja wzięłam 75f

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 12:31   #1933
Madzia000
Zadomowienie

Heloł

zamawiała moze któras z was taki kocyk ze swoim haftem ?

http://allegro.pl/dwustronny-kocyk-h...502892643.html

planuje dla Jasia ten niebieski z misiem i napisem:
"Kocyk Jasia
ur. 09.09.2013"

zamowiłabym juz dzisiaj zeby go miec przy sobie ale boje sie ze jakby mi sie cc przesuneło jednak z tego 09.09 to byłaby lipa

zastanawiam sie czy ta aplikacja jest duza czy mała ...

poki co mam jeden kocyk ten gratisowy z hevea niebieski w kropeczki, ten polarkowy byłby drugi i jako trzeci na zime planuje kupic ten minky: http://allegro.pl/kocyk-light-hugme-...456950944.html

ewentualnie akrylowy z kubusia puchatka: http://allegro.pl/koc-akryl-disney-8...510979774.html

ktory lepszy?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg W306.jpg (60,9 KB, 0 załadowań)
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 12:32   #1934
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkie możesz, byle nie mocne. Czarną, owocowe, jakąś miętę czy koper włoski spokojnie
Stary 2013-09-03, 12:32   #1935
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
zgrabniutki brzuszek
mówiłaś że masz ostatnio mniej w obwodzie, może dziecko się inaczej ułożyło i stąd ta różnica

.
być może, wczoraj o tym rozmawiałam z TŻ, a ten mi macał brzuch. Piatek już niedługo.

Rozśmiesza mnie mina tego sędziego, jak co chwilę włącza sie ten sygnał radiowy ze ktoś dostaje esa lub ktoś do dzwoni.... chyba wiecie o co mi chodzi.

Ja bym zwróciła uwagę, ze ma całkiem wyłączyć telefon....a nie tylko wyciszyć.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 12:33   #1936
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Chyba 42 zł, ale to była jakaś wyprzedaż albo promocja. Nie wiem do jakiego rozmiaru. Ja wzięłam 75f
Ooo... to koniecznie muszę się tam przejechać
Wiesz co, a mogłabyś napisać jaki to model - sprawdziłabym sobie w jakich rozmiarach są.

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 12:37   #1937
ladanseuse14
Zakorzenienie

w ogóle to jak Dawid cały czas biadolił, że tylko na forum bym siedziała tak teraz mówi, że to super, że tak siedziałam, pytałam was o wszystko itp, że jesteśmy bardzo przygotowani na każdą ewentualność, wiele rzeczy i doświadczeń wiem od was i jak tylko mała płakała czy coś to mówił : ej a może zapytaj dziewczyn? a co dziewczyny pisały? itp itd no nie wierzę

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

a, do mojej listy przedmiotów na + dołączam:
- silikonowe szczypce, które są jak dla mnie niezbędne przy wyparzaniu laktatora/butelek/smoczków
- dzbanek Brita, który kupiłam też dzięki wam
Stary 2013-09-03, 12:37   #1938
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie

babka na SR mówiła że najlepiej owocowe
zwykłej herbaty tak samo czarna i zielona... na początku lepiej se odpuścić... więc skoro Julka ma takie przeboje to ja bym piła tylko owocowe

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 12:39   #1939
misia332
Zakorzenienie

zjadłam kalafiorka usmażonego w jajku i bułeczce tartej, popiłam maślanką i mi tak bardzo błogo....

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 12:39   #1940
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
w ogóle to jak Dawid cały czas biadolił, że tylko na forum bym siedziała tak teraz mówi, że to super, że tak siedziałam, pytałam was o wszystko itp, że jesteśmy bardzo przygotowani na każdą ewentualność, wiele rzeczy i doświadczeń wiem od was i jak tylko mała płakała czy coś to mówił : ej a może zapytaj dziewczyn? a co dziewczyny pisały? itp itd no nie wierzę

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

a, do mojej listy przedmiotów na + dołączam:
- silikonowe szczypce, które są jak dla mnie niezbędne przy wyparzaniu laktatora/butelek/smoczków
- dzbanek Brita, który kupiłam też dzięki wam
Brawa dla wizażowych ciotek: oklaski::dzieku je:
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 12:40   #1941
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
zwykłej herbaty tak samo czarna i zielona... na początku lepiej se odpuścić... więc skoro Julka ma takie przeboje to ja bym piła tylko owocowe
Nie wiem czy rumianek nie byłby dobry na ten brzuszek.Roiboss też można pić
Stary 2013-09-03, 12:41   #1942
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
czyli owocowe takie sypane a nie czarne z aromatami?

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
Brawa dla wizażowych ciotek: oklaski::dzieku je:
tak! brawa dla wizażowych ciotek!!!!!!!!!
dziękuję wam za wszystko
Stary 2013-09-03, 12:42   #1943
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Czarna to zwykła
I słabą można, tak samo kawę, ale oczywiście, jak dziecko ma problemy, to trzeba wypić i obserwować

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-03, 12:42   #1944
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy rumianek nie byłby dobry na ten brzuszek.Roiboss też można pić
a nie uczuli?
Stary 2013-09-03, 12:44   #1945
matallewar
Zakorzenienie

Ladan jak ona ma problemy z gazami, to sobie koper włoski kup Działa odgazowująco i jest ziołowa, ja nawet jej smak polubiłam Możesz i jej w butli trochę dać i sama pić, to w mleczku będzie

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-03, 12:47   #1946
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
a nie uczuli?
O właśnie niestety może, dlatego napisałam, że nie wiem...Może jedna nie pij

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Ladan jak ona ma problemy z gazami, to sobie koper włoski kup Działa odgazowująco i jest ziołowa, ja nawet jej smak polubiłam Możesz i jej w butli trochę dać i sama pić, to w mleczku będzie
Tak koper jest the best
Stary 2013-09-03, 12:47   #1947
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
ale to meczenie wcale nie jest takie pozbawione sensu... pierwsze doby po porodzie są często kluczowe dla dalszego kp.... co prawda zgadzam się, że bywaja to ciężkie chwile dla mamy i wtedy personel/położna/pediatra powinni konstruktywnie wspierać a nie tylko naciskać, ale generalnie nie zaleca się podawania butli w tych pierwszych tygodniach tak jak i nie zaleca się karmienia przez nakładki
Wiem, że to męczenie nie jest pozbawione sensu ale dlaczego to położna ma decydować jak będę karmić dziecko? Bo nie ogarniam
U mnie było cc, któraś już doba, mała straciła ponad 10% masy ciała, brodawki miałam tak poorane i zakrwiawione, że myślałam, że zejdę. Ból przy przystawianiu był tak okropny, że dla mnie podanie raz mleka nie było żadnym przestępstwem.
Dla mnie nic za wszelką cenę albo za cenę jakieś depresji bo nie mogę dziecka karmić piersią
Mimo, iż krótko jadła z piersi to do 6msca jadła moje mleko i ja to uważam za sukces.

Cytat:

Jak to nie podlegasz ubezpieczeniu i nie dostaniesz macierzyńskiego? Jaka to była kontrola?

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
kpina... teraz będzie apelacja i obrony i prokuratora i będzie ciąg dalszy tego cyrku...

Cytat:
no i nie wiedziałam, że bąki i beki mogą sprawić tyle radości człowiekowi
...
cóż, ja wolę nakarmić butelką z odciągniętym moim mlekiem niż przeżywać takie męczarnie małej... może po prostu nie umiem jej dobrze przystawić

już go kiedyś wstawiałam (ten po lewej):

Nie zamartwiaj się. Ja też mam takie zdanie

Aaa taki

Cytat:
Wybacz, ale ten Twój syn to mazgaj.Może pojedź mu trochę po ambicji, że wyją to małe dzidziusie i baby a takiemu duzemu chłopcu to już nie wypada
Żartujesz, prawda???
Matall ma tak postępować z 2 letnim dzieckiem? No szczena mi opada.
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 12:50   #1948
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Zjadłam całą karmelową milkę...

Nowe mamy przydałyby sie jakieś opisy porodu jak będziecie miały chwilkę czasu

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:

Żartujesz, prawda???
Matall ma tak postępować z 2 letnim dzieckiem? No szczena mi opada.
Nie no to nie było na serio.Spokojnie.Tak sobie palnęłam trochę ironicznie
Stary 2013-09-03, 12:52   #1949
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no to nie było na serio.Spokojnie.Tak sobie palnęłam trochę ironicznie
Uff

Poprasowałam wszystko i żelazko zamierzam schować na najbliższy miesiąc
Idę po zakupy na szybki obiad a później po Zuzię bo zażyczyła sobie, żeby mamą Ją dziś odebrała
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 13:06   #1950
matallewar
Zakorzenienie

Oto dowód na mój opadnięty brzuch
Pierwsze zdjęcie 14.08 czyli 33t5d, drugie z dziś czyli 36t4d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4.10.1.jpg (22,4 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.10.jpg (24,0 KB, 57 załadowań)

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości