|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
hej!
przepraszam, że tak zniknęłam, miałam się wczoraj odezwać, ale słuchajcie... wczoraj koło 14 dostałam informację, że moja babcia... umiera
|
|
#4022 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
strasznie mi przykro, trzymajcie się dzielnie!
|
||
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
My po małej łomży..i siedzimy na dworku...maly śpi..tzn. Już się budzi...dżizas rozpije się ..mieliśmy dziś jechać.na basen do roku...ale dzwoniłam..w remoncie
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
Illusion miała chyba fryz pokazać
szukam inspiracji chyba się zetnę na boba z tyłu krócej, z przodu dłużej, tylko nie wiem jak z grzywką i najlepiej na taką długość, żebym koka nie mogła już zrobić, bo znając życie, to ścięłabym się, a i tak cały czas kok by sterczał TŻ mówi na mnie przez to Król Julian![]() no i kolor, hmm podoba mi się taki, jak ma Małgorzata Foremniak teraz albo Anna Przybylska w tej reklamie garniera![]() a tak w ogóle, to będzie u nas w NS (no powiedzmy, że u nas, bardziej u hope) H&M Home fajnie---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
|
|
#4025 |
|
Wtajemniczenie
|
Urodzinowa niespodzianka się udała
Girlandę Karince powiesiłam i balony i jak wróciła z przedszkola to była przeszczęśliwa i mówiła: MAMUSIU NIE WIERŻE< MAMUSIU NIE MOGĘ UWIERZYĆ< DZIĘKUJĘ Aż się wzruszyłam (nie pierwszy raz zresztą dziś).Dziś co chwilę zerkałam na telefon ale nikt nie dzwonił z przedszkola. Powiem Wam szczerze, że jak jechałam do domu to mi tak serce ścisnęło, aż mi się smutno zrobiło, że już taka "dorosła". Pojechałam po nią, pani w przedszkolu powiedziała, że z Karinki agentka i strasznie rezolutna i że nie chciała pomocy ani w łazience ani przy myciu rączek
|
|
|
|
#4026 |
|
Wtajemniczenie
|
foto girlandy
|
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
ellmim, tez myslalam zeby blendowac i przez sitko pare warzywek;> może next time to zrobie.
Kurna, ale Z A M U L E N I E. Ta pogoda mnie dobija. Ewulka, bardzo mi przykro, sciskam mocno;*
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-09-03 o 15:43 |
|
|
|
#4028 |
|
Zadomowienie
|
E_vel świetna ta girlanda! I cieszę się, że Karinka tak dobrze sobie radzi
|
|
|
|
#4029 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dla t. napisz co jeszcze dostaliście, tżBokeh zamknie na chwilę oczy
|
||||
|
|
|
#4030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrówka życzę ![]() Cytat:
pięknie nawijko jak tam nauka przed obroną? |
||
|
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4032 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelina, fajnie, że niespodzianka się udała. Ja bym się poryczała, jakby Pola tak zareagowała.
|
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulko
![]() Elllmi chyba wczoraj czy przedwczoraj oficjalnie potwierdzono że Zara się wycofała ![]() E-vel jestem pod wrażeniem ![]() Gratuluję nowych wątkowych zęboszków
|
|
|
|
#4035 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewulka, przykro mi
![]() Girlandę sama zrobiłam - z kartonu 3 wieczory wycinałam Ale jakbyście zobaczyły radość Karinki i łzy wzruszenia w jej oczkach i ten uśmiech i to co powiedziała cudowne |
|
|
|
#4036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- ładnie
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
Połcjusz obudził się pół godziny temu, więc mam nadzieję, że do wieczora już wytrzyma bez drzemki.
Elmi, to widzę, że zmiany mocne ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Kurde, i nie wiem o co chodzi. Poli wyszło odparzenie, najpierw było na pupie, teraz przeszło na przód. Zbiegło się to ze zmianą pampersów na Dady. No ale przez może jakiś miesiąc były Pampersy, a tak to od samego początku jechaliśmy na Dadach, i były najlepsze, to nie rozumiem. Po takiej przerwie w używaniu może nagle wyjść odparzenie?
|
|
|
|
#4038 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
a tak serio to nie zmieniłaś proszku? płynu?nie zmieniła się kupka?
|
|
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
No pewnie, ze mozna, ja kupiłam całą piers z indyka, pokroiłam na małe kawałeczki i zamroziłam, teraz kupie cielęcinę i tez porobie takie porcje.
|
|
#4040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a co do odparzenia, to u nas to samo, pisałam wczesniej, że używamy ostatnio tylko dad i pierwszy raz młodego odparzyło delikatnie; tylko Ty zawsze ich używałaś, to nie wiem
|
|
#4041 |
|
Wtajemniczenie
|
Hje, ja myślę, że macie teraz reakcję na Dady - u mnie z Karinką to z oryginalnych Pampersów na DADY dopiero po roczku udało się zejść
Dady jednak są troszkę gorsze od Pampków. Dlatego ja przy Mai używałam na zmianę Pampków i Dada- jeden taki, jeden taki. I jedziemy cały czas na Dadach.
|
|
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mam pytanie, dajecie jeszcze kremik/puder na pupke przy kazdej zmianie pieluszki? Ja kupuje pampersy, ale tylko na promocji jak są ;p biore pare pak;p
|
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
Neti, dobrze kojarzysz. Nie tylko nie je słoiczkowych, ale ogólnie żadnych obiadków nie chce. Choć jest i tak progres, bo aktualnie je: deserki, kaszki, jogurciki, owoce oraz... cukinię.
A czemu pytasz?
|
|
|
|
#4044 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Chciałam ogłosić, że Domcia powoli zaczyna raczkować, tzn. czworakować i siadać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A nocy współczuję.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Dominisi piękny prezent dla Was z okazji ślubu
|
|
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
Evel cóż powinnaś się cieszyć że Karinka tak Cie kocha
mam nadzieję że każdą z nas czekają takie wzruszenia ![]() Ewulka przykro mi dobrze że udało Wam się pożegnać.Siedzę w kolejce u gina. Mąż został z Zuzka i pisze że ona się żali i ciągła mam mam mam mówi ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
E_vel ale pięknie powiedziane! Super!
Ewik dla Domci.Ewulka bardzo mi przykro ![]() Aga widać jak Cię kocha! Pytania mam ![]() Powiedzcie czy macie już unormowane podawanie posiłków? I czy Wasze brzdące wypijają przygotowana porcję? Pytam bo u nas jest różnie. Czasem Blanka zje tyle ile zrobię a czasem nie i za 1,5h jest głodna. Jak to ogarnąć? Już próbowałam jej np pić dać,ale nie pomaga. Chce jeść i koniec. I tak jak chyba lady pisała jakiś czas temu-mam wrażenie że Blanka jeszcze nie uznaje obiadu za posiłek zje mały słoiczek,czasem więcej (sama jej gotuje),zamyka buzię,więc już nie Chce. A za godzinę dopomina się butelki.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Deli ja smaruje pupę przy każdej zmianie pampersa. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4048 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas też jest hulaj dusza - raz zje 180 raz 60... Ale ZAWSZE około 20 je 210 ![]() Delicjanko, ja nie smaruję pupy ani nie podsypuję przy każdej zmianie Tylko po qpencji
|
||
|
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Sluchajcie, jak Amelka nosi teraz rozmiar 74 to jaki kombinezon na zime kupic? 80 czy 86?
edit, o rety Amelka ma taki sam z czasów noworodkowych, chyba kupie <3 http://szafka.pl/c1119581-sliczny-pu...oz-80.html?i=1
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-09-03 o 17:34 |
|
|
|
#4050 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co to za blog w podpisie
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

szukam inspiracji
i najlepiej na taką długość, żebym koka nie mogła już zrobić, bo znając życie, to ścięłabym się, a i tak cały czas kok by sterczał

dla t. 

cudowne