|
|
#4891 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Panny Młode 2015 cz. 6
Czesc laski! Ja dopiero zyje bo uczylam sie caly tydzien do poprawki, ale najwazniejsze ze zdalam!
moge uroczyscie oznajmic, ze jestem studentka 2 roku A co tam u Was tak w skrocie? Bo chyba nie zdolam nadrobic... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6
Też praktycznie nie nosimy gotówki z TŻ. I kilka razy już sobie pluliśmy w brodę
. "Płatność kartą od X zł/ funtów", "terminal nieczynny", "awaria bankomatu", "karta odrzucona", a w pobliżu zero bankomatów. Dlatego mimo, że jestem zwolennikiem karty, zawsze lubię mieć jakąś niewielką kwotę w gotówce .
|
|
#4893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do hybryd to click u nich właśnie- myślę że się opłaca jakaś promocja ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
![]() Pytania głównie ślubne: o świadków, druhny, suknie, sale, dj/zespoły,fotografów,kamerz ystów i ceny za te usługi..
|
||
|
|
|
#4894 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
|
|
|
#4895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Gdzie w Trn chodzisz? ![]() A cena za hybrydy całkiem dobra . Szkoda jedynie, że nie mają OPI lakierów . Ja jestem tak zachwycona, że o ile nie kupię sama tych GelColour OPI to kupię chociaż normalne lakiery z OPI, genialne są .
|
|
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no fajna ta oferta, ja myślałam w sumie o tym najzwyklejszym za 40zł że samo malowanie ale to jest też zachęcające. Jeszcze pójdę zapytać w olk bo mam 3 minuty od bloku taką fajną panią, ile u niej hybrydowy
|
|
|
|
|
#4897 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oni kiedyś pracowali jako fryzjerzy koło starego MC.. do Pani Kasi chodzę od 3 czy 4 lat i po długich nawet okresach pamięta naprawdę mój stan włosów :P a zaczynałam u niej z niezbyt fajnymi włosami i poszłabym do niej kolejny raz gdyby nie ta rzepka ;/ a że byłam ost raz na święta czy komunie.. to odrosty mam już duże chociaż nie widać bardzo bo fajnie mi farbę dobrała i sama teraz gdzies w lipcu brala slub
|
|
|
|
|
#4899 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
|
|
|
|
|
#4900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wgl jaki tam mają pakiet ślubny za 399 zł!! W skład pakietu wchodzą następujące usługi: - Makijaż ślubny próbny - Makijaż w dniu ślubu - Manicure Hybrydowy (Gelish) SPA - Pedicure Hybrydowy (Gelish) SPA - Fryzura ślubna próbna - Fryzura w dniu ślubu - Henna brwi i rzęs - Regulacja Brwi A nie znasz ex jakiś fajnych i nie prze☠☠☠☠iście drogich fryzjerów w krk ;> :P bo Ci wszyscy co mi laski podaly na krakowie to troche masakra.. wole chyba już z odrostami chodzić i mieć podwójne ombre :P |
|
|
|
|
#4901 |
|
Wtajemniczenie
|
Ej kobietki mogłybyście spojrzeć na moje buty, wstawiałam ze 3 strony wcześniej.
Chciałabym poznać opinie innych PM czy one w ogóle na ślub pasują?
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko dobrze teraz byłoby podten odcień dobrać krawt/muszkę tŻta i jakie tam chcesz jeszcze dodatki w stroju bardzo fajne i cena korzystna teraz pamiętaj żeby je rozchodzić :P
|
|
|
|
|
#4903 |
|
na przekór do celu
|
A co do kwestii co dać młodym, jeśli sami niczego nie sugerują - ja bym skarbonek czy innych rzeczy "do postawienia" bym nie dawała, bo sama nie chciałabym czegoś takiego dostać. Kurzołapy
Co jakiś czas biorę z piwnicy karton i wynoszę z pokoju wszystkie figurki, które zaczynają mi już przeszkadzać na strych. A był taki czas, kiedy na każde urodziny dostawałam skarbonki - mam ich już 6. Chyba, że ktoś chciałby mi dać skarbonkę wypełnioną pieniędzmi, to co innego
|
|
#4904 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aniołków i innych smoków z Krakowa mi nie brakuje
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro tak, to tak
. Ja żadnych figurek nie zbieram, nie zbierałam i nie lubię, ale skarbonki lubię. Nie, nie kolekcjonuję ich . Mam 2 i jestem z nich zadowolona. Swoją funkcję pełnią, kasę zbierają, kurzu nie widzę. A skarbonka jako pomysł- jak pisałam, na wesele daliśmy 3-krotnie- Młodzi byli zadowoleni, plus nie raz widziałam, że używają, uważam to więc za dobry pomysł. Aczkolwiek też zależy od Młodych, jakimi ludźmi są. Nie każdy prezent każdemu pasuje.
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc viva Ty co bys podarowala komus na slub ;> zamiast kwiatow :P ja też!! na pewno przed ślubem.. i będę musiała powynosić pluszaki.. bo jak to 3 Kubusie Puchatki na slubnym filmie z przygotowań :P |
|
|
|
|
#4907 |
|
na przekór do celu
|
Dostając skarbonkę za każdym razem dziękowałam i się uśmiechałam, głupio było mi powiedzieć: "serio? skarbonka?"
![]() Od czasu do czasu wrzucę do jednej z nich jakiegoś żółtka, grubsze pieniądze jak tylko założyłam konto to tam wpłaciłam ![]() No ale może faktycznie są jacyś zwolennicy skarbonek
|
|
#4908 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobne pakiety są w studiu kosmetycznym u mnie koło bloku znowu też, miałabym pieszo 5 minut i się zastanawiam nad tym...pójdę na pewno na próbny makijaż tam i zdecyduję wtedy.Kurde fryzjerów nie znam bo ja chodzę w olk ![]() Cytat:
bardzo fajne, wg mnie pasują jak najbardziej jaka to wysokość obcasa?Cytat:
![]() ja wynoszę do piwnicy bo strychu nie mam ![]() Cytat:
joasia ja bym dała wino Edytowane przez existence Czas edycji: 2013-09-03 o 21:19 |
||||
|
|
|
#4909 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do skarbonki to zależy jaką i co młodzi lubią, ale wiecie każdy prezent jest fajny jak ktoś da go od serca. Ja mojemu Tż kupiłam na rocznice dorobiłam napis farbkami do malowania po szkle. No i w dniu wesela mamy ją rozbić.
|
|
|
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
To ja będę inna. Nie chciałabym dostać ani wina ani czekoladek :P...
|
|
#4911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i ja też chodzę do siebie normalnie.. ;/ mam taki sam problem z ginekologiem ;/ muszę iść bo tabsy się kończą i nie wiem gdzie.. a do domu naprawdę nie mam jak zbytnio wrócić ble! :P zaczynam nie lubić Krakowa! :P
|
|
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to sobie chyba kupię skarbonkę
Bo mam taki fundusz pocztówkowy - jak mam 5 zł, albo jakieś tam zalegające drobniaki to wrzucam do słoiczka po kremie ). No i w tym słoiczku to głupio, bo tam są jakieś resztki, mimo dokładnego wydłubania kremu i umycia i te pieniądze są obślizgłe ![]() Ale wszelkich figurek to już daaawno nie mam Nie znoszę tego typu kurzołapów i też bym raczej nikomu nie dała, bo na dziesięc osób jedna się ucieszy, a dziewięć nie będzie wiedziało co z tym zrobić Chyba że faktycznie - skarbonka z kasą. Kiedyś czytałam na wizażu że jakaś dziewczyna dostała taki kociołek wypełniony po brzegi 2 zł i bardzo jej się podobało
Edytowane przez mariamarysienka Czas edycji: 2013-09-03 o 21:25 |
|
|
|
#4913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo marzy mi się kiedyś piwniczka z winem! ale z tego co pamiętam to wspominałaś że nie lubisz chyba, nie? :P ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
obślizgłe piniunżki xd
|
||
|
|
|
#4914 | ||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
), ja bym nawet dopłaciła, żeby dostać wino, bo uwielbiam, ale to też musisz znać upodobania pary młodej, myślę, że książka też może być dobrym pomysłem, kiedyś widziałam zestaw olejków/płatków zapachowych do kąpieli - super jak dla mnie, można wykorzystać podczas wspólnych kąpieli, lubię dostawać albumy, bo zawsze fajniej mi się ogląda zdjęcia, które mogę dotknąć, niż takie na ekranie monitora. Tyle na razie mi przyszło do głowy![]() Cytat:
|
|
|
#4915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jak się zaopatrujesz w pocztówki? sama kupujesz online? widziałam Twojego bloga, po paru postach sądziłam, że są to albo pocztówki z miejsc, gdzie byłaś, albo pocztówki, które dostałaś od Rodziny/ znajomych .---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
. Wszyscy się zastanawiają, czy faktycznie da rade to winko, bo ponoć nie mało kosztowało . A i tak- ja nie przepadam za winami :P.I ze skarbonka.... ja zawsze dawałam z kasą w środku :P. Może teraz zostanie to odebrane łaskawszym okiem?
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mnie w krk polecały 2 koleżanki tą przychodnię ale ja sama nigdy nie byłam. |
|
|
|
|
#4917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo rzadko zdarzają się przysłane przez kogoś znajomego ![]() A pocztówki kupuję do wysłania innym, ale akurat fundusz pocztówkowy jest na znaczki
Edytowane przez mariamarysienka Czas edycji: 2013-09-03 o 21:35 |
|
|
|
|
#4918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nikogo do winka nie przekonuję - więcej dla mnie
|
|
|
|
|
#4919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jak byłam młodsza to niejako odkładałam wszystkie pocztówki, które dostawałam i mówiłam, że to moje hobby. Ale szybko mi przeszło, miałam chyba koło 100. Jak tak patrze na Twojego bloga, to wow - faktycznie widać, że masz na tym punkcie "hopla" . Od dawna się tym interesujesz? ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
. Nevermind!
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
ja pamiętam, że lubiłam zawsze z wakacji sobie przywieźć jakąś "pierdołę" symbolizującą to miejsce
tylko powoli zaczynało mi na to brakować miejsca oczywiście zawsze też mam pocztówkę bo lubię je jakoś tak no i niedawno wpadłam na pomysł magnesów na lodówkę bo one mi nie zajmują na meblach miejsca a mam pamiątkę i jak robię sobie kanapeczkę to patrzę np. "ach Kreta" tak się zaczęła moja przygoda z kolekcjonowaniem magnesów
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

moge uroczyscie oznajmic, ze jestem studentka 2 roku

wejdź w cennik 

to jak się zaopatrujesz w pocztówki? sama kupujesz online?