Pullinki niedosyt wyprzedażowy czują i na brak dorzutek rozpaczą reagują! cz.XIII - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-03, 23:25   #3901
Raafiki
Zakorzenienie

Dot.: Pullinki niedosyt wyprzedażowy czują i na brak dorzutek rozpaczą reagują! cz.XI

Cytat:
Napisane przez fortepian2121 Pokaż wiadomość
Raafiki ty zawsze taka kochana jesteś i taka miła dla takiego gówniarza Szkoła klasa spoko.Tylko wcześniej chodziłam do małej szkoły a teraz tyle ludzi :ORaz nawet się prawie zgubiłam :O
Ojej Zobaczysz, szybko się przyzwyczaisz I duża szkoła = dużo ludzi do imprezowania

Cytat:
Napisane przez minika_69 Pokaż wiadomość
Ja tez, śmierdzi trupem
Dokładnie

Cytat:
human ,ale myśle jeszcze nad mat -geo- ang ,tylko ta matmaSerio zwolennik ? :OJa się tak bardzo bardzo boje tej nowej matury ustnej z pol
Wszyscy się boją matury, nie ważne jaka by ona nie była Ja prawie się posikałam przed wejściem na salę. Koniec końców nigdy się tak nie naśmiałam jak na tamtym egzaminie I myślałam że nie zrealizowałam tematu i dostanę 30% a wyszłam ze stówką Uszy do góry, masz jeszcze trzy lata
Stary 2013-09-03, 23:31   #3902
pixie088
Zakorzenienie

Dot.: Pullinki niedosyt wyprzedażowy czują i na brak dorzutek rozpaczą reagują! cz.XI

Cytat:
Napisane przez Raafiki Pokaż wiadomość
Nadrobiłam

Prawda jest taka, że progi na lekarskim zawsze były, są i będą wysokie. Ale nie są zabójcze Jeśli ktoś powtarza codziennie, robi zadania i matury uczciwie, przykłada się do tej nauki to z palcem w nosie się dostanie. Tylko nie ma zmiłuj, od września trzeba siedzieć na dupie, a nie odwalać fuszerkę i uważać że będzie dobrze jak się zacznie powtarzać np. od stycznia. Ja sama mam świadomość że nie przyłożyłam się do nauki, więc się nie dostałam Ale nie ma co płakać, trzeba się zawziąć i poprawić tą maturę
I poprawiam chemię i biologię, fizy nie zdawałam bo potrzebna jest tylko we wro, olsztynie i szczecinie.

:
95+ z rozszerzenia z palcem w nosie? Nie dla mnie
Moja koleżanka myśli o fizjoterapii we Wrocławiu. Okazuje się, że podczas naboru będą brali pod uwagę jeden przedmiot - do wyboru bio/chemia/fiz[?] i to na poziomie podstawowym. Moim skromnym zdaniem to przegięcie... Tacy ludzie powinni mieć opanowany materiał z lo w małym paluszku.
pixie088 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 23:40   #3903
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
to co Emii pachniesz jak bazar na ukrainie
ale jestem pociągająca
Cytat:

No dobra dobra, kiedyś się odwalę i cyknę fotoszkę
po prostu się wstaw bez przygotowań, wszystkie tu ciekawe

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Napisane przez pixie088 Pokaż wiadomość
Moja koleżanka myśli o fizjoterapii we Wrocławiu. Okazuje się, że podczas naboru będą brali pod uwagę jeden przedmiot - do wyboru bio/chemia/fiz[?] i to na poziomie podstawowym. Moim skromnym zdaniem to przegięcie... Tacy ludzie powinni mieć opanowany materiał z lo w małym paluszku.
a ona chce ta fizjoterapie robic w tej prywatnej szkole? Nie na awf-ie?

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------
emii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 23:43   #3904
Raafiki
Zakorzenienie

Cytat:
Skąd masz takie info? Musisz mieć ok. 172pkt by się dostać na medycynę. To dolna granica, nie w Wawie czy Krakowie ale np Gdańsk. W tym roku dodatkowo progi pospadały po raz pierwszy od kilku lat i w Gdańsku jest teraz 170. W Bydgoszczy czy Białymstoku spadnie jeszcze niżej - będzie ok.167, może nawet 165. Zdobycie 85 procent z każdego przedmiotu wcale nie jest aż takie trudne. Może z biologii, ale z kolei chemie łatwiej napisać bardzo wysoko. Kwestia motywacji i rzetelności

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
Napisane przez emii Pokaż wiadomość

po prostu się wstaw bez przygotowań, wszystkie tu ciekawe
No co ty Bez przygotowań to tylko rodzicom ewentualnie można się pokazać
Stary 2013-09-03, 23:44   #3905
fortepian2121
Zakorzenienie

Skoro przeszłyśmy na temat Studiów to kiedyś wyczytałam ze są /jest tu nauczycielka ,dobrze kojarze ?Macie prace w swoim zawodzie ?Bo cały czas myśle o prawie albo nauczycielka,zdecydowanie wolałam bym uczenie bachorów ale wszyscy mówią ze zwalniają nauczycieli ....
Dobranoc piękne

Edytowane przez fortepian2121
Czas edycji: 2013-09-03 o 23:49
fortepian2121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 23:44   #3906
pixie088
Zakorzenienie

Cytat:
human ,ale myśle jeszcze nad mat -geo- ang ,tylko ta matmaSerio zwolennik ? :OJa się tak bardzo bardzo boje tej nowej matury ustnej z pol
Radzę zastanowić się raz jeszcze nad tym mat-geo-ang. Ja w liceum znienawidziłam język polski. W gimnazjum go uwielbiałam, też chciałam iść na humana. W końcu wylądowałam na turystyczno-sportowym i bardzo dobrze się stało. Od drugiej klasy o ile się nie mylę miałabyś około 8h samego polaka... Jeśli faktycznie się tym nie pasjonujesz,to naprawdę może Cię to szybko znużyć

Cytat:
Napisane przez psawyer Pokaż wiadomość
Tak, jak mówisz, było jeszcze kilka lat temu. Teraz przepisy się zmieniły i żadne znajomości nie są wymagane, aby dostać się na aplikację. Konieczne jest jednak zdanie egzaminu, którego zakres obejmuje praktycznie wszystkie gałęzie prawa, poczynając od historii prawa, a kończąc na prawie europejskim. Uzyskać trzeba min. 100 punktów na możliwych 150. Aplikacja adwokacka, notarialna i radcowska są płatne, przy czym będąc na aplikacji adwokackiej - nie możesz pozostawać w stosunku zatrudnienia. Czyli prościej rzecz ujmując, przez 3 lata aplikacji pracujesz za darmo. Jeśli chodzi o aplikację ogólną, która dzieli się na sędziowską i prokuratorską, nie jest ona odpłatna, ale dostaje się na nią co roku zaledwie 200 (podobno w tym roku limit miejsc wynosi 180) z całego kraju. Co więcej na aplikacji ogólnej otrzymuje się comiesięczne stypendium, które w razie niezdania egzaminu końcowego należy zwrócić.
Bardzo Ci dziękuje i przepraszam, że tak Cię wymęczyłam
Muszę troszkę poszperać i ogarnąć nieco sam temat. Trzymam kciuki za Ciebie!
Stary 2013-09-03, 23:53   #3907
karola4
Rozeznanie

Pullinki, przepraszam, że zmienie temat, ale potrzebuję Waszej rady
W sobotę byłam u fryzjera, miałam lekko rozjaśnione włosy i ok. 1,5 cm odrost naturalnych jasnobrazowych włosów. Poszłam zrobić ombre, więc najpierw babeczka zafarbowała mi włosy na niby naturalny kolor włosów (który wyszedł ciut za ciemny, ale ładny) i na tym rozjasniała końcówki. Efekt był delikatny, ale babka powiedziała, że to w trosce o włosy, żeby od razu nie rozjaśniać i nie niszczyć. Zapłaciłam 150 zł. Dziś umyłam włosy i ten ciemniejszy kolor się lekko wypłukał i teraz własciwie ombre jest niezauważalne
Myślicie, że mogłabym iść do niej poprosić o poprawkę? Czy się nie wydurnię? Jestem totatlną d*upą jeśli chodzi o załatwianie takich spraw i olałabym gdyby nie to, że zapłaciłam 150 zł a efekt po kilku dniach żaden;/
Co byście mi doradziły?
karola4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 23:54   #3908
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro przeszłyśmy na temat Studiów to kiedyś wyczytałam ze są /jest tu nauczycielka ,dobrze kojarze ?Macie prace w swoim zawodzie ?Bo cały czas myśle o prawie albo nauczycielka,zdecydowanie wolałam bym uczenie bachorów ale wszyscy mówią ze zwalniają nauczycieli ....
Dobranoc piękne
zwalniają, ogólnie z pracą w zawodzie na państwowym jest ciężko, bardziej w prywatnym przedszkolu czy prywatnej szkole ale to wyzysk
Jeszcze 7 lat temu jak konczyłam studnia to moje koleżanki dostały prace ale teraz juz tak lekko, przynajmniej we Wroclawiu nie jest.
Stary 2013-09-03, 23:56   #3909
pixie088
Zakorzenienie

Cytat:
Skąd masz takie info? Musisz mieć ok. 172pkt by się dostać na medycynę. To dolna granica, nie w Wawie czy Krakowie ale np Gdańsk. W tym roku dodatkowo progi pospadały po raz pierwszy od kilku lat i w Gdańsku jest teraz 170. W Bydgoszczy czy Białymstoku spadnie jeszcze niżej - będzie ok.167, może nawet 165. Zdobycie 85 procent z każdego przedmiotu wcale nie jest aż takie trudne. Może z biologii, ale z kolei chemie łatwiej napisać bardzo wysoko. Kwestia motywacji i rzetelności

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Żyłam w błędzie. 85% faktycznie jest całkiem osiągalne. O tak wysokich progach słyszałam od znajomych, którzy celują w Poznań

Cytat:

a ona chce ta fizjoterapie robic w tej prywatnej szkole? Nie na awf-ie?

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------
Właśnie nie chodzi o uniwersytet medyczny
Stary 2013-09-03, 23:59   #3910
emii
Zakorzenienie

Cytat:

Żyłam w błędzie. 85% faktycznie jest całkiem osiągalne. O tak wysokich progach słyszałam od znajomych, którzy celują w Poznań

aa to na Akademii medycznej ale to tak łatwo się nie da dostać, chyba, że akurat na ten kierunek, bo na te lekarskie sa ciężkie egzaminy, chyba, że progi obnizyli. Jednak według mnie to na studia medyczne powinny być cięzkie bardzo cięzkie egzaminy, to juz nie zabawa.
Juz nie mówiąc o tym, że nie powinno być odplatnych, żeby dzieci bogatych rodzicow mogły spełniać swoje kaprysy
Stary 2013-09-04, 00:01   #3911
bebe90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KujawiankA Pokaż wiadomość
możesz wrzucic foto tej kurtki zarowej

dumam nad kupnem
ok wstawie tylko jutro już

Cytat:
Napisane przez Fufka Pokaż wiadomość

Jak dla mnie ma za wąskie rękawy, za dużo złotych dodatków i ten materiał na dole mi się nie podoba. Ale ogólnie jest ładna, ładnie wykończona i ma świetny kaptur.
mi nie podoba się to łączenie z dwóch materiałów

Cytat:
Ja mogę jedynie powiedzieć od czego powinnaś trzymać się z daleka
Niedawno kupiłam Remington Sleek & Curl S6500. Co prawda nie mam zbyt dużego porównania. Prostuje włosy od niedawna. Ale to co mi przeszkadza - bardzo szybko nagrzewa się na caaałej powierzchni. Nie wiem, czy to normalne? Ale po dwóch minutach ciężko jest mi utrzymać ją w dłoni. Do tego strasznie pali[?] włosy.

mam prostownice remingtona do suchych i mokrych włosów, nie pamiętam dokładnej nazwy i jest bardzo zadowolona co prawda jedna po 2 latach zepsuła mi się i kupiłam z philipsa niby taką super z płytkami keratowymi( czy jakoś tak) i mikromasażem włosów ale to jak prostuje to jakaś porażka a włosy mam wymagające bo bardzo grube, więc kupiłam sobie drugi raz taką samą z remingtona, szybko się nagrzewa nie pali włosów i baardzo dobrze prostuje.

bardzo proszę o kliknięcie parki jak się pojawi z bershki jutro S lub M

swoją drogą jutro mam rozmowę kwalifikacyjną na magisterkę więc trzymajcie kciuki

a jeśli chodzi o fizjoterapie to licencjat robiłam zaocznie i żeby się dostać to można było sobie wybrać bylejakie przedmioty z matury i z nich liczyli punkty a pierwszy rok( mianowicie anatomia i fizjologia) zredukowała liczbę studentów o połowe
Stary 2013-09-04, 00:02   #3912
emii
Zakorzenienie

Własnie dostałam maila z pulla, że tylko dzisiaj rabat 20 procent
Stary 2013-09-04, 00:03   #3913
martii90
Zakorzenienie

dziewczyny, właśnie dostałam na maila: "Pull&Bear: Back to School TYLKO DZIŚ RABAT 20% na całą kolekcję A/W 13/14"

coś mi się wydaje, że w takim razie urodzinowego rabatu nie będzie, najwyżej wymyślą coś innego

Instagram
martii90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 00:07   #3914
Szoszoszo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bebe90 Pokaż wiadomość
swoją drogą jutro mam rozmowę kwalifikacyjną na magisterkę więc trzymajcie kciuki

Cytat:
Napisane przez martii90 Pokaż wiadomość

dziewczyny, właśnie dostałam na maila: "Pull&Bear: Back to School TYLKO DZIŚ RABAT 20% na całą kolekcję A/W 13/14"

coś mi się wydaje, że w takim razie urodzinowego rabatu nie będzie, najwyżej wymyślą coś innego
też właśnie miałam pisać zobaczymy, co inne inditexiaki wymyślą
Szoszoszo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 00:08   #3915
pixie088
Zakorzenienie

Cytat:
aa to na Akademii medycznej ale to tak łatwo się nie da dostać, chyba, że akurat na ten kierunek, bo na te lekarskie sa ciężkie egzaminy, chyba, że progi obnizyli. Jednak według mnie to na studia medyczne powinny być cięzkie bardzo cięzkie egzaminy, to juz nie zabawa.
Juz nie mówiąc o tym, że nie powinno być odplatnych, żeby dzieci bogatych rodzicow mogły spełniać swoje kaprysy
Koleżanka opowiadała, że próg z tego roku wynosił 67. Co jak jak podstawę z jednego przedmiotu wydaje mi się śmiesznie mało. Zwłaszcza, że tak jak mówisz jest to kierunek medyczny. Rozumiem, że nie będą wymagać od swoich kandydatów biologii, chemii i fizyki - jak to jest przykładowo na stomatologii. Ale jeden przedmiot i to w dodatku na takim poziomie? W takim razie nie wiem dlaczego ja zdając na społeczny czy humanistyczny kierunek potrzebuje trzech rozszerzeń
Stary 2013-09-04, 00:11   #3916
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Koleżanka opowiadała, że próg z tego roku wynosił 67. Co jak jak podstawę z jednego przedmiotu wydaje mi się śmiesznie mało. Zwłaszcza, że tak jak mówisz jest to kierunek medyczny. Rozumiem, że nie będą wymagać od swoich kandydatów biologii, chemii i fizyki - jak to jest przykładowo na stomatologii. Ale jeden przedmiot i to w dodatku na takim poziomie? W takim razie nie wiem dlaczego ja zdając na społeczny czy humanistyczny kierunek potrzebuje trzech rozszerzeń
może akurat tutaj we Wrocławiu jest taki niski próg na tą fizjoterapię, bo "walczą o klienta". Jest jeszcze u nas na AWE-fie fizjoterapia i w tej prywatnej szkole czamary czy jakoś tak ona się nazywa.
Stary 2013-09-04, 00:11   #3917
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
ale co innego się dostać a co innego utrzymać.. tak naprawdę studia mają zwykle niewiele wspólnego z tym co się zdawało na maturze...
Stary 2013-09-04, 00:21   #3918
seledine
Zakorzenienie

te 20% to na wszystko?
można później zwracać ciuchy z zakupów z rabatem?
seledine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 00:21   #3919
Raafiki
Zakorzenienie

Cytat:

Poznań jest niżej niż Krk czy Wawa . Nie słyszałam o progach wyższych niż ok.90%

Cytat:
Nie masz racji, na płatne studia też trzeba się dostać Jest tak że na niepłatne dostaje się np. 150 osób + 30 osób płacących. Ale to 30 to osoby kolejne pod linią odcięcia, nie jakieś przypadkowe osoby. I zajęcia, egzaminy, wszystko jest takie same, więc jak się nie uczysz to wylecisz, nie ważne czy i ile zapłacisz

Bebe będę trzymać mocno kciukory

Cytat:
Własnie dostałam maila z pulla, że tylko dzisiaj rabat 20 procent
Ja też
Stary 2013-09-04, 00:57   #3920
hammie
Zakorzenienie

jest cos fajnego i niedrogiego do klikniecia w Nowej Kolekcji?
hammie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 01:00   #3921
dixie1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola4 Pokaż wiadomość
Pullinki, przepraszam, że zmienie temat, ale potrzebuję Waszej rady
W sobotę byłam u fryzjera, miałam lekko rozjaśnione włosy i ok. 1,5 cm odrost naturalnych jasnobrazowych włosów. Poszłam zrobić ombre, więc najpierw babeczka zafarbowała mi włosy na niby naturalny kolor włosów (który wyszedł ciut za ciemny, ale ładny) i na tym rozjasniała końcówki. Efekt był delikatny, ale babka powiedziała, że to w trosce o włosy, żeby od razu nie rozjaśniać i nie niszczyć. Zapłaciłam 150 zł. Dziś umyłam włosy i ten ciemniejszy kolor się lekko wypłukał i teraz własciwie ombre jest niezauważalne
Myślicie, że mogłabym iść do niej poprosić o poprawkę? Czy się nie wydurnię? Jestem totatlną d*upą jeśli chodzi o załatwianie takich spraw i olałabym gdyby nie to, że zapłaciłam 150 zł a efekt po kilku dniach żaden;/
Co byście mi doradziły?
Idz póki sprawa jest świeża . Niech poprawia fuszerke :/...czy na tym świecie nie ma juz dobrych fryzjerów? Ile razy nie szlam bylam niezadowolona czy to z drogiego cz tańszego
dixie1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 01:02   #3922
wspaniala
Zakorzenienie

jutro mam pare spraw na miescie rano do zalatwienia, wiec prosilabym o parke S/M z bershki i/lub trencz bezowy (szary) S/M .

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ----------

Cytat:
Napisane przez hammie Pokaż wiadomość
mi sie przegladac nie chce, wiec zdam sie na Wasze czujne oko .
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 07:20   #3923
triflee
Zakorzenienie

Dzień dobry

Muszę dziś służbowo wybyć, więc proszę o kliknięcie parki M lub S

Pewnie kliknę coś z tymi 20%, tylko muszę jeszcze przemyśleć co
triflee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 07:54   #3924
sasenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość
Widziałyście "Miłość na bogato"? ja nie oglądam tv i żyłam w nieświadomości, ktoś wrzucił na fb jakiegoś screena i z ciekawości wygooglowałam i obejrzałam odcinek co to w ogóle jest aż brak mi słów
Ostatnio obejrzałam odcinek z koleżanką, po filmie zastanawiałyśmy się czy się nie uwsteczniłyśmy.
Ktoś chyba specjalnie nakręcił sobie taki film dla jaj, bo inaczej tego nie ogarniam

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość
ja ale dla polewki oczywiście Marcela jak dla mnie pokazała tym serialem jak nisko upadła, a szkoda...

// dziewczyny mozecie polecić jakąś fajną prostownicę do włosów? taką żeby w miarę ich nie niszczyła
Na pewno jakaś remingtona, najlepsza firma
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 08:31   #3925
Maksiunio
Zadomowienie

Co kupujecie z rabatem?
Stary 2013-09-04, 08:35   #3926
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hammie Pokaż wiadomość
Dla mnie prawie nic, paskudna ta kolekcja
Cytat:
wolałam bym uczenie bachorów ale wszyscy mówią ze zwalniają nauczycieli ....
Z takim podejściem nie polecam
Zwalniają, wystarczy być na bieżąco z wiadomościami z kraju. Tak jak w przypadku innych kierunków, jeśli już w liceum i przez całe studia będziesz odbywać różnego rodzaju wolontariaty, praktyki, staże, kursy to jest szansa, że zostaniesz zauważona i doceniona i dostaniesz pracę. Radzę zacząć przygodę z wolontariatem już teraz.
Cytat:
Napisane przez bebe90 Pokaż wiadomość
Będziemy trzymać
Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
Ostatnio obejrzałam odcinek z koleżanką, po filmie zastanawiałyśmy się czy się nie uwsteczniłyśmy.
Ktoś chyba specjalnie nakręcił sobie taki film dla jaj, bo inaczej tego nie ogarniam
Mnie się wydaje, że to nie jest dla jaj, a całkiem na poważnie.

Martolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 08:51   #3927
lilka00
Wtajemniczenie

Ja się zastanawiam na parka zimowa...
http://www.pullandbear.com/webapp/wc.../2654504/PARKA Z FUTRZANYM KAPTUREM
Chyba kliknę

I ta kurtka fajna, oby dotrwała do przecen
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...E%20SK%C3%93RY
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 09:01   #3928
julietta83
Zakorzenienie

Ja zamówiłam:
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...2630129/BLAZER
Potrzebuję takich rzeczy do pracy ("schludnie", ale nie koniecznie elegancko). Mam nadzieję, że S nie będzie przesadnie duże.
Serce podpowiadało "wino", rozsądek zdecydował, że "szary"
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 09:23   #3929
Maksiunio
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
Ja się zastanawiam na parka zimowa...
http://www.pullandbear.com/webapp/wc.../2654504/PARKA Z FUTRZANYM KAPTUREM
Chyba kliknę

I ta kurtka fajna, oby dotrwała do przecen
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...E%20SK%C3%93RY
Ciekawe jak ciepła jest ta parka. A skórę widziałam wczoraj w sklepie, bardzo fajna.
Cytat:
Napisane przez julietta83 Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam:
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...2630129/BLAZER
Potrzebuję takich rzeczy do pracy ("schludnie", ale nie koniecznie elegancko). Mam nadzieję, że S nie będzie przesadnie duże.
Serce podpowiadało "wino", rozsądek zdecydował, że "szary"
Wydaje mi się, że nie jest bardzo duży, ale nie jest też dopasowany.

Ja waham się pomiędzy parką a spodniami.
Stary 2013-09-04, 09:26   #3930
KujawiankA
Zakorzenienie

http://www.pullandbear.com/webapp/wc.../2654504/PARKA

Widziałyście powyższą na żywo? Kusi mnie z tym rabatem.
Real foto by się przydało :/

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

O właśnie Lilka też nad tymi samymi dumam.
Skóra z rabatem patrząc na ceny w innych sieciówkach też niedrogo wyjdzie.
A może będzie któraś z Was dzisiaj w pullu i zrobiłaby fotki tych dwóch skór i płaszcza z futrzanym kapturem?

Ja mam do pulla 40km i n pewno dzisiaj nie będę mogła jechać :/
KujawiankA jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości