|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na tytuł XX części wątku wybieram: | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
0 | 0% |
| Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku |
|
0 | 0% |
| Wrzesień się rozpakowuje, a październik wyczekuje |
|
8 | 15,69% |
| Czop i skurczyk nas nękają, dzieci na świat przybywają |
|
0 | 0% |
| Jęczące ciężarówki wyczekują ciąż końcówki |
|
1 | 1,96% |
| Jedne męczą bułę stale, inne liczą dni wytrwale |
|
7 | 13,73% |
| Każda już by rodzić chciała, taka cała obolała |
|
0 | 0% |
| Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy |
|
29 | 56,86% |
| Ciężko dychać, leżeć, chodzić, już tak bardzo chcę urodzić |
|
6 | 11,76% |
| Każda już się rozsypuje, niech ten maluch się wykluje |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, c
TAK WOGÓLE MOŻE KTÓRAŚ NIECH ZAŁOŻY WĄTEK NA ODCHOWALNI bo jeszcze ktoś z nienaszych założy i bedzie klops... pisac mozemy przeciez tu
|
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, c
Motyl - karte zabieraja ale przy wypisie oddali i karte i wyniki badan
3
|
|
#2343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
substancja wybielająca niszczy szkliwo i uwrażliwia kanaliki zębowe, przez co czujesz ból w nerwie. Odstaw te paski narazie, nie pij gorącego/zimnego, nie jedz słodkiego, ogranicz jedzenie stroną bolącą, płukaj wodą i płynem do higieny jamy ustnej. Jeśli nie przejdzie do piątku to idź do dentysty, być moze jest jakaś mała dziurka ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2344 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sese---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
![]() jakas fajna kolacja? bosz ja tylko o jedzeniu mysle;p ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
a Ty uzywasz tych paskow, to na 99% od nich;p
I'm not hating, I'm just telling you Edytowane przez Lolaaaaaaa88 Czas edycji: 2013-09-04 o 09:02 |
|||
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, cz
logoasia gratki za 3lata
![]() jaki planWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Monia
edytuj na biało bo naprawdę będzie klops ![]() Cytat:
Choć może zrobimy wspólnie sushi wieczorkiem podam tż winko a ja wypiję mleko z lodem ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
![]() Zorganizujemy Andzi jakieś zabawy, obowiązkowo weźmiemy w nich udział, a wieczorkiem moze te sushi, jeśli nie padnę za szybko i obowiązkowo zdjęcia lub film ze ślubu
|
||
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale cza
To szybko sie wstawila
Czytalam ze u wielorodek tak moze byc ale u pierworodek raczej oznacza ze jest jeszcze czas. Misia wiesz cos o tym?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl, karte ciazy i wszystkie papiery oddaja przy wypisie
ja dzisiaj jade z wnioskiem o urlop, najwyzsza pora bo w piatek mija 2 tyg ![]() tylko kto za mego malza podpisze oswiadczenie o braku zamiaru korzystania z urlopu ?
|
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulko gratuluję wspólnych 3 latek
![]() Był kurier aż się podjarała kruszynka i jak kurier zadzwonił to zaczęła wygibasy Ledwo się podpisałam, tak mnie skręcało od kopniaków :P
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2351 |
|
Raczkowanie
|
cześć
Chciałam zameldować, że skończyli remont łazienki Poza tym wczoraj uprzytomniłam sobie, że jeszcze 10 dni do ślubu, a ja nie wiem co z kiecką. Podeszłam więc do Babci wczoraj na 1szą przymiarkę i efekt poniżej. Chcę raczej taką ze zdjęcia obok, wiadomo nie za krótką, ale ten dekolt Trzeba jeszcze trochę poprzerabiać, skrócić. A dopasowywać w brzuszku ostatecznie będziemy w przyszłym tygodniu. Tak się cieszę, że starczyło materiału na całość, bo nie mili w hurtowni więcej.
|
#2352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 20
Cytat:
oczywiście ze możeCytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
przetrwałam jakoś te 3 lata Cytat:
Musiałabyś wybrać się do krawcowej jakoś teraz bo to troszkę czasu zajmie
|
|
|
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 20
Cytat:
a jaki ma kolor bo w sumie slabo widac na zdjeciu? babcia ci ja szyje? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
eh dobra.. idę ogarniać krewete
|
|
|
|
#2356 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale pytałam gin o zaświadczenie do becikowego to mówiła,żeby mąż przyjechał ze skserowaną kartą, bo w szpitalu zabierają, a ona musi to widzieć do tego zaświadczenia ![]() Zapewne ostatnie zdjęcie brzucha z dzisiaj Nie opadł...Matal jak będziesz to zmień mi proszę 37t3d
|
|
#2357 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Witam się w 35 tygodniu
![]() Laryska maleńka piękna Gratuluję wszystkim nowo zaczętych tygodni, i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Lecę poczytać co tam wczoraj popisałyście ![]()
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
agniecha_17 miałam wcześniej napisać, ale jakoś uciekło... witamy serdecznie
papuga, bosz... ale na babę trafiłaś ![]() bajko, komplementy zgarniasz, bo pokoik na prawdę śliczny, ale żeby Ci pomóc, troszkę wymiarów by było potrzebnych Chociaż to co Monia proponuje to bardzo fajne wyjście I świetne podpowiedzi Moni - pierwsza i czwarta - chociaż czwarta nawet lepsza, bo najswobodniejszy dostęp do łóżek przy jednoczesnym zostawianiu duuużo miejsca na środku do zabawy cotka, może do gina na NFZ? Jak kijowy by nie był, pobranie, to żadna filozofia, więc nie spieprzą, a należy Ci się rusałko, wczorajszy obiad brzmi super ![]() A co do męża, jejku, te chłopy są na prawdę inne - mój też tak robi i potem zamiast trzy dni, to tydzień dochodzi do siebie badzia wózek i miesiąc ![]() m.a.r.t.a. na której krzyżowce? I jaki stanik kupiłaś? witkom, gratuluję 40 Larysko (jeśli to czytasz) OLA JEST PRZEŚLICZNA ladan, niee... na wszystkich warsztatach mówili, żeby absolutnie w mikrofali mleka nie podgrzewać LaLoca, świetny wózek O kurcze, Diorisha mocne kciuki za Was obie ![]() ![]() ![]() agula, gratuluję 9 logoasia ![]() No dobra, po wczorajszej wizycie melduję, że Jasiek ostatecznie i nieodwołalnie pozostaje Jaśkiem ![]() Wreszcie raczył pokazać wszystko "jak na dłoni" i rzeczywiście żadnych wątpliwości nie ma chłop "pełną gęba" I twarz po raz pierwszy raczył pokazać - fajny jest ![]() Waży 3014 w 37 tc więc całkiem ładnie - Matal, proszę o dopisanie ![]() I gin powiedziała, że ma długie nogi. Łożysko I st, AFI dobre. Na świat się szybciej nie wybiera (a szkoda), wszystko pozamykane, ale ładnie leży główką w dół - kolejna wizyta 19.09 godz. 8.00 i na wtedy mam morfo zrobić Aha, pytanie do dziewczyn, które do LuxMed chodzą - czy gin mówił Wam o ktg? Bo moja powiedziała, że nie ma po co ![]() Dzisiaj jest dzień zakupowy - siadamy wieczorem z Bartkiem nad listą wyprawkową i wieeelkie zamawianie Żeby tylko coś w pogodzie się zmieniło, bo wybitnie paskudnie jest Edytowane przez vea7 Czas edycji: 2013-09-04 o 09:59 |
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie, co z Matal?????
Wybywam po wyniki...
|
#2360 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Myśmy sprawdzali czy nie ma w umowie i innych papierach żadnych kruczków, o których nam nie powiedziano, ale nie skupialiśmy się na sprawdzeniu poprawności danych do korespondencji. Bez sensu. No ale ważne, że udało nam się namotać chociaż jedno pismo. Cytat:
A tak wiem. Wczoraj pod prysznicem zajarzyłam, że to nie Marta a Madzia ma cc przed nami. (Nie ma co, myślę o Was pod prysznicem ) A ja nie wiem jeszcze kiedy mam. Może w czwartek na wizycie powie mi coś konkretnego. Na pewno nie 15 bo to niedziela. Generalnie u mnie w szpitalu planowane cc robią w środy. Więc wypadałoby 11 lub 18. Ja jestem bardziej skłonna ku 18. Poza tym mój ginek nie preferuje cc przed tp, więc jeśli wszystko będzie w czwartek w porządku to przypuszczam, że wypisze mi skierowanie na tego 18. Cytat:
![]() Cytat:
Mój ginek jak mu coś wspomniałam o remoncie to zabronił mi przebywać w świeżo malowanych pomieszczeniach!!! Cytat:
Ja w dniu naszej pierwszej rocznicy ślubu wylądowałam w szpitalu z bólem brzucha i tyle było z rocznicy.
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, cz
motyl wlasnie motam.sie czy wam napisac termin
ustalilismy z tz ze mowimy tylko mamom, wiec chyba sie wstrzymam z chwaleniem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2362 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluję kolejnych rozpoczętych tygodni No i rocznic ślubu ![]() Ja bym już też chciała urodzić ![]() Kaśka a Ty weź coś zrób ze sobą i zacznij rodzić
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Logoasia, a miałam pytać - położna na SR wczoraj wspomniala coś, że czapeczki zawiązywane pod bródką są lepsze z logopedycznego punktu widzenia - kiedyś jakaś dziewczyna przyniosła takie info, położna nei wie czemu, ale "może na wszelki wypadek lepiej takie wiązane" (super wytłumaczenie, nie będę nawet mówić jaka jestem zawiedziona sr - był jeden dość fajny wykład o kp i zwiedzanie porodówki a reszta o kant d***...). Potrafisz coś na ten temat powiedzieć bardziej sensownego, bo mnie to zaintrygowało
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Logoasia, gratuluję trzech lat z Małżem
|
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
vea zazdroszcze dnia zakupowego
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2366 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2367 |
|
Raczkowanie
|
Brzuchatki jak objawia się sączenie wód płodowych
![]() :conf used:
|
|
|
|
#2368 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
(tak, tak, smuce sie bo za mało mnie boli).
|
|
|
|
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 20
Cytat:
Troszkę się naczekałam ![]() A w ogóle dzisiaj dzień pod znakiem Dziecia, bo zaraz się za pranie ciuszków i mycie komody zabieram |
|
|
|
|
#2370 | |
|
BAN stały
|
![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() Zaglądaj częściej ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- To ja już wiem skąd to moje nadciśnienie ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- No tak, śliczne ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Ja już po wizycie, rozwarcie dalej jeden palec, szyjka miękka i ponoć wszystko idzie w dobrym kierunku. KTG dobre, ciśnienie też, ale tabletki muszę alej brać. Tylko przytyłam już 22 kilo Ale to na pewno przez te hobbicie stopy.Badania ok, więc nie mam żadnego zatrucia ciążowegoNastępna wizyta we wtorek 10.09 o 6 rano Edytowane przez maharet1092 Czas edycji: 2013-09-04 o 09:48 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

3

cala ciaze bylo ok, wczoraj wzielam apap i ten mega bol przeszedl, ale dalej czuje taki lekki bol, az sie boje cos zjesc 
sese

[/RIGHT]
podam tż winko a ja wypiję mleko z lodem 

Ledwo się podpisałam, tak mnie skręcało od kopniaków :P