|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! P
myha w jakich miesiącach sa na giełdzie dostępne anemony?
|
|
#4472 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! P
Cytat:
Śniło mi się nawet że w salonie sukien powiedzieli mi że długość 7/8 jest niemodna i nie mają żadnych sukien w tej długości. A ja uparcie że chcę taką. I w końcu pani ubrała mi zwykłą princeskę i kazała podnieść dół rękami na długość do kostek i mówi: "o, tak pani będzie wyglądać w sukni 7/8". I ja zaczęłam płakać a TŻ mówił ciągle że jest pięknie
|
|
#4473 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słup
Cytat:
Trzymam kciuki aby wszystko bylo tak jak sobie wymarzysz Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię d
justynkie ja też wiem co chcę i nie oglądam zbyt wielu stron z inspiracjami. Suknia mniej więcej wybrana, bukiet też, buty też. Z fryzurą niedkońca wiem co chcę, ale to jest do dogrania z fryzjerką której ufam
Zwłaszcza, że będzie jeszcze kilka okazji żeby się uczesać elegancko ![]() Dekoracje sali, stołów, kościoła - wiem jak ma wyglądać, pójdę do florystki i o to poproszę Ale to też kwestia taka że ja "czuję" co będzie fajne (z pomocą mojej mamy), a nie przeglądam i wynajduję w internecie. Wiadomo, w internecie jest masa pięknych inspiracji, cudownych pomysłów. Ja zwyczajnie nie lubię tego przeglądać Także swoim podejściem się nie przejmuj
|
|
#4475 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię d
Cytat:
przecież głowy sobie nie urwiesz jak coś się stanie. W ubiegłym tygodnu PM z 2013 wywalili tort podczas krojenia(niby tragedia ale co zrobisz? trzeba żyć dalej. Przecież się nie obrazisz i nie wyjdziesz z sali (bijąc po drodze obsługę). Wiem, że każdy chce aby jego ślub był wyjątkowy - ja też - ale nie ma co się spinać, trzeba korzystać i się cieszyć tą chwilą.
|
|
|
#4476 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Podziwiam wasze zdecydowanie. Ja wciąż oglądam inspiracje i mam problem bo jak mi się suknia podoba to znowu fryz nie pasuje, jak zaproszenia fajne to winietki nie pasują i tak w kółko
|
|
|
|
#4477 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
U mojej przyjaciółki wysiadł prąd na jakąś godzinę. Wszyscy obrócili to w żart, były biesiady przy stołach, obsługa przyniosła świece i podała gorący posiłek. Przynajmniej jest co wspominać
![]() Ja zawsze byłam zdecydowana, mieszkanie też kupiłam w 5 min ![]() Szkoda mi czasu na wyszukiwanie.
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Cytat:
![]() dziś idę oglądać suknie i przymierzyć buty, które mi się mega podobają i choć nie nie wiem jaka suknia będzie to sobie popatrzę na nie a co ![]() Dziewczyny, mam wielką prośbę do Was Jeśli macie kamerzystę, który robi fajnie zmontowany film ok 45 min do 1,5h max plus teledysk np ślub+wesele i plener, to proszę bardzo o info na priv Nie chcę tu spamować a byłabym bardzo wdzięczna za polecenie kogoś
|
|
#4479 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Cytat:
![]() Generalnie to ja też jestem zdecydowaną osobą, ale jeżeli chodzi o mieszkanie to nad tym już dłużej się zastanawiam. To znaczy rozkminiam czy czy budować dom czy kupić gotowe mieszkanie. Mieszkanie ma taką zaletę, że wprowadzasz się "od zaraz" a dom trzeba około roku budować...
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
anemony są piękne
w sierpniu ich w każdym razie nie ma, bo kiedyś sprawdzałam pod kątem swojego ślubu a z jakiego regionu Polski?
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za przywitanie i przyjęcie
24.05.2013 ![]() Jesteśmy z Białegostoku. Widzę mówiłyście o paznokciach. Mi się marzą proste mleczne, zapewne zrobię hybrydowe. Chciałabym żeby wytrzymały te kilka dni bez odprysków. Myślałam też o frenchu, ale nie wiem? Któraś z Was decyduje się na niego? Na co dzień noszę krótkie ciemne. Najchętniej na ślub też bym tak poszła ![]() A ile wcześniej umawiacie się na fryzurę i makijaż? Zastanawiam się czy już zaklepywać terminy na maj, czy jeszcze dać sobie czas na wybór?
|
#4482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Paznokcie będę miała najprawdopodobniej hybrydowe - maja kosmetyczka powiedziała, że bardzo ładnie wychodzi na nich francuski. Jedynie zastanawiam się, czy nie zrobić całych w kolorze.... czy może klasyczny francuz.... s
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
z Łodzi jestem, ale niekoniecznie z łódzkiego musi być
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
macie już wybraną dekorację na salę ?
|
#4485 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Te lepsze trzeba zajmowac wczesniej, sama sie o tym przekonalam Mysle, ze takie must have na teraz to: *sala *zespol ( tu podobnie, te fajne maja terminy nawet na rok wczesniej) *foto video *make up, fryzjer ( jezeli normalnie jest oblegany, chyba ze masz juz swoja sprawdzona i wie ze sie u niej czeszesz to na spokojnie) Potem suknia, dodatki, zaproszenia itd. Moze inne PM 2014 cos dodadza?
|
|
|
|
|
#4486 |
|
Zadomowienie
|
chyba 2014
![]() ja wizazystkę mam już klepniętą, na próbny umówiłyśmy się wstępnie na Sylwka. Fryzjera to chciałabym jakiegoś z dojazdem do mnie do domu bo tak też mam wizazystkę, ale jeszcze nikogo nie znalazłam...
|
|
#4487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W moim dniu już dwie inne godz były zajęte.
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie napisałam do mojej makijażystki, żeby mi zaklepała termin
ogólnie mogłabym pewnie i dwa miesiące przed się u niej zapisać, ale w sumie po co skoro mogę już teraz. a jestem zdecydowana na jej usługi (wszyscy u mnie w miasteczku ją polecają).
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4490 |
|
Rozeznanie
|
Czy macie na oku jakas muzyke do teledysku slubnego? Czy zdajecie sie na swojego video?
Ja wole powiedziec mu co chce ![]() Podzielcie sie pomyslami! |
|
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie mam wybraną taką piosenkę - http://www.youtube.com/watch?v=OMr9zCvtOfY Bruno Marsa co prawda może nie jest to szczyt ambitnej muzyki, nie jest to nasz ulubiony wykonawca, ale piosenka jest wesoła i pasuje do sytuacji zwłaszcza, że wolelibyśmy bardziej wesołą muzykę niż romantyczne, wzruszające ballady
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
nam kamerzysta powiedział, ze jest otwarty na nasze propozycje ale jak nic nie znajdziemy to sam dobierze oprawę. Musze kiedyś przysiąść się i poszukać kilku piosenek.
|
|
|
|
#4493 |
|
Zadomowienie
|
ja jeszcze nad muzyką do teledysku się nie zastanawiałam... hmm trzeba coś pomyśleć
ale chętnie wysłucham waszych propozycji. Wracając jeszcze do fryzjerów to obawiam się, że będę musiała wybrać kogoś w salonie (to znaczy ja niby mam swoją fryzjerkę, która jest bardzo dobra, ale ona tylko w salonie czesze). Wtedy nie kalkuluje mi się zbytnio ściągać wizazystkę do mnie do domu, bo w tym mieście gdzie jest fajna fryzjerka jest też bardzo fajna wizażystka.co robić??? chyba muszę jeszcze to wszystko przemyśleć.
|
|
#4494 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Co do paznokci to mnie jakoś lekko przejadł się ślubny french i chyba
zdecyduję się na mleczne lub nude po całości ![]() W ogóle chyba niedługo będę dzwonić do makijażystki bo w zasadzie jestem przekonana, ale najgorsze jest to, że godzinę będę jej mogła podać dopiero w marcu, mam nadzieję, że wystarczy... ![]() Ten, którego Ci podesłałam, to właśnie spod Łodzi. Jak dla mnie jest fantastyczny no i ceny super, ale z terminem może być krucho... trzymam kciuki ![]() Cytat:
Jednak na teledysk z przygotowań baaardzo chciałabym "Every little thing she does is magic" Stinga symfoniczną wersję. A do jakiegoś teledysku z wesela np. "Power of love" z Back to the future, tak na myśl o TŻ ![]() Cytat:
Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2013-09-04 o 10:56 |
||
|
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
Do nadmorskich PM i w okolicach do 100 km od Bałtyku.
Co roku spędzam wakacje wraz z rodziną nad naszym morzem. Więc mam super ofertę dla PMek z lipca i sierpnia. Dostosuję sobie wakacje do terminu ślubu więc koszty dojazdu i noclegu biorę na siebie ;-) Pełen reportaż za 1500 zł. Link do portfolio wystarczy kliknąć w reklamę.
|
#4496 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A dlaczego dopiero w marcu podasz godzinę??? związane jest to z godziną ślubu?
|
|
|
#4497 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Ja bym chciała coś Buble... Chciałam "It's a beautiful day", ale to jest piosenka o zrywaniu ![]() Może "Save the last dance for me"? Podoba nam się z TŻ piosenka Caro Emerald "One day" ![]() Chcę wesołą i pogodną piosenkę, jednocześnie nieoklepaną, bo wspomniany "Marry you" Bruno Marsa jest na połowie widzianych przeze mnie teledyskach ślubnych.
|
|
|
#4498 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do tej piosenki zgadzam się w 100% , do filmu ślubnego pasuje mi bardzo
|
|
#4499 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawdze ![]() zobacz poznanskivideostudio na fb Cytat:
|
|
|
#4500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nikt się nie przejął śpiewaliśmy dalej świece stały zapalone wcześniej jako dekoracje więc się przydałycashmere ![]() Witam Cię ślubujesz w maju jak ja ![]() Dziewczyny byłam u jubilera, pytałam o koszt obrączek w sytuacji gdy przynosimy własne złoto. Facet tekst 400zł!! byłam w szoku jestem bardzo zadowolona dostawię sobie jeszcze brylancik. Tylko pytanie teraz: jeden czy kilka? Gość powiedział, że są pary, które co roku przychodzą by dostawić kamień. W sumie fajna sprawa )
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

Jeśli macie kamerzystę, który robi fajnie zmontowany film ok 45 min do 1,5h max plus teledysk np ślub+wesele i plener, to proszę bardzo o info na priv

czy może klasyczny francuz.... s
chyba muszę jeszcze to wszystko przemyśleć.