|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Cytat:
|
|
#4562 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Cytat:
|
|
#4563 |
|
Blond forever!
|
Coś dla fanek piór na gorsecie: http://forum.trojmiasto.pl/Suknia-sl...0996,1,11.html
Aczkolwiek to nie jest oryginalna Pronovias
Edytowane przez Blondi2989 Czas edycji: 2013-09-04 o 15:00 |
|
|
|
#4564 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Cytat:
ją będę brała chyba ten slubny pakiet trzech makijaży. Rezrrwowalam tylko dzień, bo nie wiem gdzie i o której będę brała ślub ;p Co do dzieci... oj nie, chce być na swoim nie wyobrażam sobie mieć dziecka i mieszkać u teściów. Z reszta nie mam jakiegoś ciśnienia że dziecko musi być przed 30. W dniu ślubu będę miała 26, tz 28 on póki co chciałby bardziej. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też myślę, że TŻ chciałby mieć dziecko bardziej niż ja. W końcu jest 4 lata starszy, sama różnica wieku robi swoje. Ale on też nie ma "ciśnienia" na dzieciątko Chociaż ma do nich podejście, jest bardzo czuły, umie rozmawiać z dzieciakami, a one same do niego lgną i to mnie zawsze fascynowało
Myśl, co potrafisz zrobić z tym co masz. Edytowane przez exist_ Czas edycji: 2013-09-04 o 15:40 |
|
|
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4567 |
|
Rozeznanie
|
a ja Wam musze pochwalic, ze wlasnie kupila sukienke na wszelkie "sprawy przedslubne" czyli makijaz, fryzjer, sala...
Stwierdzilam, ze od rana musze ladnie wygladac, bo beda robione zdjecia po za tym jak bede malowana, to od razu pod kolor sukienki ![]() oto ona: http://www.amazon.fr/Morgan-Robe-Pat.../dp/B009FAVUTQ moja jest bardziej koloru kosci sloniowej... w dodatku ten dekolt w serduszko bardzo mi pasuje.... ![]() Moze bedzie tez na poprawiny. Co sadzicie? |
|
|
|
#4568 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajnie, że na razie można zarezerwować tylko dzień, w takim razie chyba nie będę zwlekać i po prostu zaklepię termin. Cytat:
Dzieci go uwielbiają, raz robił nawet za nianię i dobrze mu poszło My z TŻtem ogólnie od czasu do czasu tak sobie żartujemy na tematy dzieci. Tzn. np. omawialiśmy już parę razy kwestię imion i w zasadzie, mimo, że nie szaleję za tym imieniem - czuję, że córeczka będzie Magda, Madzia. Bo TŻ sobie tak umyślił (to moje drugie imię) i jak tylko jest jakaś mowa o dzieciach to on chce Madzię Wiem też, że chce koniecznie córę On ogólnie ma cudownie wrażliwe serce, mega wyobraźnię i poczucie humoru i wiem, że będzie fantastycznym tatą. Mnie samą nieraz traktuje jak dziecko, żartuje i rozpieszcza, co bardzo lubię, i wiem, że nasze dzieci będzie kochał tak samo Ale o ile ja mam już "zajawki" instynktu macierzyńskiego, o tyle on przyznał, że na razie jeszcze nie czuje się na tyle dorosłym, żeby już być tatą. I ja na razie jeszcze też nie, ale wierzę, że gdy przyjdzie czas, podołamy temu zadaniu Ale TŻ niby też mówi, że nie jest gotowy, a jak widzi jakiegoś bobasa w sklepie czy gdziekolwiek to się rozpromienia i zdarza mu się szepnąć "zróbmy sobie takie" ![]() Uff, ale się rozpisałam ![]() Cytat:
Sama myślę nad zakupem jakiejś fajniejszej "kreacji" na czas przygotowań. Chcę od rana czuć się wyjątkowo Zastanawiam się nad jakąś sukienką, ale myślę też nad bardziej wygodną opcją -nad zwykłymi jeansami i do tego podkoszule, który kiedyś zobaczyłam i się w nim zakochałam http://cdn.themetapicture.com/media/...oom-tshirt.jpg
Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2013-09-04 o 16:14 |
|||
|
|
|
#4569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo to albo to wg mnie
|
|
|
|
|
#4570 |
|
Rozeznanie
|
Uff, nadrobilam Was. Ja chcialabym odstawic tabsy po slubie, bede miala wtedy 22 lata, ale TZ jest sporo starszy... On za to woli poczekac wiec zobaczymy jak wyjdzie... Ale PMki 2013 maja niezle tempo no i pasujacy tytul watku.
Wlasnie dzwonilam do wizazystki ktora mnie interesuje, ale nie odbiera.. na maila mi nie odpisala, pisalam tydzien temu.. Wiec nie wiem czy nie poszukac innej skoro kontakt z ta trudny
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bede w szlafroczku
|
|
|
|
|
#4572 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4573 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
Anesthesia
a mój chciałby mieć syna , ale ja pierwsze dziecko to też synka bym chciała ♥ a potem córeczke, ew. dwie ![]() Mojemu tż się spieszy, cały czas mówi że zaraz po ślubie bedziemy mieć, tzn starac się. Ja w sumie z jednej strony tez tak chce, ale z drugiej tez i nie. Chciałabym miec najpierw pewną prace, żeby mieć za co te dzieci utrzymac..
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
My będziemy sami wybierać podkłady muzyczne do filmu. Na pewno chce Bruno Marsa - Marry you i może coś Kenny'ego G.
Jeśli chodzi o dziecko to my będziemy sie starać kilka miesięcy po slubie, bo mam umowę o pracę na czas określony do 31.08.2014 a potem pewnie dostanę na nieokreślony. Jeszcze po slubie będziemy sie starać o kredyt hipoteczny, więc jak kupimy mieszkanie to będziemy mogli sie starać o dziecko. Obaw żadnych nie mam,kocham dzieci, na co dzień z nimi przebywam (praca w żłobku), w dodatku teraz pracuje w najmłodszej grupie czyli z dziećmi od 5 miesięcy do roku Cudne dzieciaczki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4576 |
|
Wtajemniczenie
|
Anesthesia
Mój TŻ też tak mówił, ale go namówiłam jeden wstawię... a jak będę chciała to co roku dostawię ![]() Opiumalfa Świetny ten aparat! Verunka na Narutowicza. Nie pamiętam nazwy jubilera wizytówka w domu została, ale jak wrócę to Ci wyślę jeśli chcesz![]() Daj znać jak udała się zabawa z dzieciakami ![]() madziara889 Co za kieca Ja się ciąży boję jeszcze czuję się dzieckiem...
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawiam się nad tymi butami do ślubu
http://www.eobuwie.com.pl/product-po...OWSKI-756.html może wyglądają mało zgrabnie, ale mają 8cm + platforma. ponoć buty tej firmy są baardzo wygodne. gdyby mieli brzoskwiniowe, od razu bym brała
|
#4578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę ten czarny obrys się rzuca w oczy i psuje efekt
Myśl, co potrafisz zrobić z tym co masz. Edytowane przez exist_ Czas edycji: 2013-09-04 o 18:12 |
|
|
|
|
#4579 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Cytat:
może bym sobie zrobiła kolorowe hmmm![]() mleczne też fajne, ew jakaś mała ozdóbka tak tak popytam kamerzysty, dziękuje Cytat:
![]() też mamy upatrzone ramki z ikei na numery stołów ![]() Cytat:
jaka cena takiego cuda i ile zdjęć może wykonac?Cytat:
melduję, że po dzisiejszym tournee sukienkowym mam upatrzone 2 modele ![]() mierzyłam 7 sukien, w tym dwie księżniczki musiałam się upewnić czy na pewno odrzucam ten model na rzecz syrenkowych![]() panie uznały, że wyglądam w księżniczce jak lalka barbie ostatecznie wszystkie uznały, że najlepiej mi jak mam podkreśloną figurę i stanęło na 1. Annais Rosabela http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,2964.html a tu tył http://najna.pl/wp-content/uploads/2...OSABELLA_2.jpg jest piękna, to zdjęcie tego nie oddaje, ma w sobie to "coś", elegancka, czułam się w niej super i właściwie podoba mi się najbardziej ze wszystkich Generalnie to muszę się spieszyć z ew podjęciem decyzji -do końca września ją można zamawiać, a szyją ją pół roku ![]() 2. La Sposa Idalina http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,20093.html nowość na 2014, w salonie od wczoraj ja mierzyłam w dekoltem w serduszko, a bolerko było w komplecie. Też piękna, ale to mój nr 2 ![]() jak Wam się podobają?
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2013-09-04 o 18:25 |
||||
|
|
|
#4580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Cytat:
Cytat:
|
|
#4581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwsza suknia piekna!!!! |
|
|
|
|
#4582 |
|
Winter is coming
|
a te znowu o dzieciach
![]() naprawdę podziwiam, że wiele z was w tak młodym wieku chce je mieć madzix piękne te sukienki
|
#4583 |
|
Rozeznanie
|
madzixx pierwsza jest sliczna jak dla mnie
|
#4584 |
|
Rozeznanie
|
Opiumalfa super pomysł na księge gości! ja bym chciała taki różowy
![]() Say-hello butki bardzo fajne, zgrabnie wyglądają, najważniejsze, żeby wygodne były, też słyszałam dużo pozytywnych opinii o tej firmie. Madzixx suknie bardzo ładne, la sposa mi się bardziej podoba co do dzieci, to ja narzie nie planuje, nie mam instynktu.. moze za 2-3 lata, też chcę się mężem nacieszyć (jesteśmy razem niespełna 2 lata) parcia wiekowego też nie mam, bo w dniu ślubu będę miała 25 lat mój A. by już chciał, no ale będzie musiał poczekać, bo poprostu nie czuję się gotowa jeszcze.
|
#4585 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Say, ładne buty, ale jednak brakuje mi w nich tego "cosia"
I bałabym się, że bez oglądania na żywo odcień może się gryźć z odcieniem sukienki. Ale ładne ![]() Cytat:
![]() A co do namiarów na jubilera - ja też ładnie proszę! Cytat:
|
||
|
|
|
#4586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale znalazłam takie : wariant szalony: http://www.ninewest.com/Sally/101575...newest-catalog i wariant klasyczny : http://www.ninewest.com/Dreena/11700...newest-catalog
|
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, apro pos butow i ustalonych rzeczy slubnych musze powiedziec, ze kobieta zmienna jest. Absolutnie od kilku miesiecy marze o Badgley Mishka butach Randall http://pinterest.com/pin/250583166739125785/ Kocham je, ale mysle, ze 12 cm obcas to troche za duzo na caly dzien.
Potem weszla mysl o splukaniu sie calkowicie i kupieniu Louboutinow, klasyczne nude szpilki na 8,5 cm obcasie - http://pinterest.com/pin/250583166739848882/ Nie mierzylam jeszcze zadnych z nich wiec nawet nie wiem czy beda wygodne a u mnie jest na tyle problem, ze buty musze przymierzyc - mam wysokie podbicie i to sprawia mi duzy problem. Teraz odgrzalam swoj stary pomysl, jak jeszcze tanczylam towarzyski, ze przeciez moge zamowic buty taneczne.. No i co teraz? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
To milo, ze i Wam w wiekszosci przypadla do gustu
pokaze jeszcze sie w niej mamie i pewnie wtedy padnie ostateczne taaaak Na zywo nie ma takiego efektu srebrzystosci, niemniej jednak swieci sie ![]() Say hello- ten wariant z ombre jest extra!!! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
Te swietne, w moim kolorze, ale jaki obcas zabojczy!
http://www.ninewest.com/FARAWELL/118...newest-catalog |
|
|
|
#4590 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale bałabym się takiej szpili... ja na szczęście/nieszczęście szukam butów na obcasie do 7cm. Ale te to cuda...Cytat:
Ja przed chwilą znalazłam takie - http://www.eobuwie.com.pl/product-po...0MA-C8191.html i niby te czarne lamówki i kształt obcasa mi się nie podobają, ale z kolei materiał już tak no i wyglądają na meeega wygodne... ale nigdzie nie ma zdjęcia na stopie niestety
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

bedzie tez miejsce, zeby cos napisac

po za tym jak bede malowana, to od razu pod kolor sukienki 

Sama myślę nad zakupem jakiejś fajniejszej "kreacji" na czas przygotowań. Chcę od rana czuć się wyjątkowo 

Nasz ślub 16.08.2014 
jeszcze czuję się dzieckiem...

Ale bałabym się takiej szpili... ja na szczęście/nieszczęście szukam butów na obcasie do 7cm. Ale te to cuda...