Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-04, 14:36   #4561
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
wczoraj pokazywalam album, ktory kupilam do wklejania zdjec przez gosci bedzie tez miejsce, zeby cos napisac
widziałam wczoraj
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 14:41   #4562
martucha0205
Rozeznanie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
znajoma też miała to stwierdzone, brali ślub w styczniu 4,5 roku temu, a teraz mają już dwóch synków
no mam taka nadzieje

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 14:59   #4563
Blondi2989
Blond forever!

Coś dla fanek piór na gorsecie: http://forum.trojmiasto.pl/Suknia-sl...0996,1,11.html
Aczkolwiek to nie jest oryginalna Pronovias

Edytowane przez Blondi2989
Czas edycji: 2013-09-04 o 15:00
Blondi2989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 15:17   #4564
Verunka
Zadomowienie

Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

Też na Joannę Wadas Doszłam do wniosku że w tej cenie nie znajdę lepszej makijażystki i chyba zaryzykuję i ją wezmę A Ty się z nią od razu na godzinę umawiałaś?
Super! ją będę brała chyba ten slubny pakiet trzech makijaży. Rezrrwowalam tylko dzień, bo nie wiem gdzie i o której będę brała ślub ;p

Co do dzieci... oj nie, chce być na swoim nie wyobrażam sobie mieć dziecka i mieszkać u teściów. Z reszta nie mam jakiegoś ciśnienia że dziecko musi być przed 30. W dniu ślubu będę miała 26, tz 28 on póki co chciałby bardziej.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 15:19   #4565
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Coś dla fanek piór na gorsecie: http://forum.trojmiasto.pl/Suknia-sl...0996,1,11.html
Aczkolwiek to nie jest oryginalna Pronovias
Wszystko fajnie, tylko na dobrą sprawę teraz sama ta laska nie ma pojęcia jak wyjdzie ta kiecka.

Ja też myślę, że TŻ chciałby mieć dziecko bardziej niż ja. W końcu jest 4 lata starszy, sama różnica wieku robi swoje. Ale on też nie ma "ciśnienia" na dzieciątko Chociaż ma do nich podejście, jest bardzo czuły, umie rozmawiać z dzieciakami, a one same do niego lgną i to mnie zawsze fascynowało

Edytowane przez exist_
Czas edycji: 2013-09-04 o 15:40
exist_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 15:31   #4566
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Wszystko fajnie, tylko na dobrą sprawę teraz sama ta laska nie ma pojęcia jak wyjdzie ta kiecka.
całkiem spoko sprzedawać coś czego jeszcze się nie ma

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 15:42   #4567
ParisParisienne
Rozeznanie

a ja Wam musze pochwalic, ze wlasnie kupila sukienke na wszelkie "sprawy przedslubne" czyli makijaz, fryzjer, sala... Stwierdzilam, ze od rana musze ladnie wygladac, bo beda robione zdjecia po za tym jak bede malowana, to od razu pod kolor sukienki

oto ona:
http://www.amazon.fr/Morgan-Robe-Pat.../dp/B009FAVUTQ

moja jest bardziej koloru kosci sloniowej... w dodatku ten dekolt w serduszko bardzo mi pasuje.... jest delikatna i zwiewna i zaplacilam za nia grosze na wyprzedazy

Moze bedzie tez na poprawiny. Co sadzicie?
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 16:03   #4568
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
Super! ją będę brała chyba ten slubny pakiet trzech makijaży. Rezrrwowalam tylko dzień, bo nie wiem gdzie i o której będę brała ślub ;p

Co do dzieci... oj nie, chce być na swoim nie wyobrażam sobie mieć dziecka i mieszkać u teściów. Z reszta nie mam jakiegoś ciśnienia że dziecko musi być przed 30. W dniu ślubu będę miała 26, tz 28 on póki co chciałby bardziej.
Ja właśnie też się zdecyduję na pakiet 3 makijaży Oglądałam jeszcze vlogi tej kobietki na youtube, fajna się wydaje Fajnie, że na razie można zarezerwować tylko dzień, w takim razie chyba nie będę zwlekać i po prostu zaklepię termin.

Cytat:
Ja też myślę, że TŻ chciałby mieć dziecko bardziej niż ja. W końcu jest 4 lata starszy, sama różnica wieku robi swoje. Ale on też nie ma "ciśnienia" na dzieciątko Chociaż ma do nich podejście, jest bardzo czuły, umie rozmawiać z dzieciakami, a one same do niego lgną i to mnie zawsze fascynowało
Mój z dzieciakami ma podobnie Dzieci go uwielbiają, raz robił nawet za nianię i dobrze mu poszło My z TŻtem ogólnie od czasu do czasu tak sobie żartujemy na tematy dzieci. Tzn. np. omawialiśmy już parę razy kwestię imion i w zasadzie, mimo, że nie szaleję za tym imieniem - czuję, że córeczka będzie Magda, Madzia. Bo TŻ sobie tak umyślił (to moje drugie imię) i jak tylko jest jakaś mowa o dzieciach to on chce Madzię Wiem też, że chce koniecznie córę On ogólnie ma cudownie wrażliwe serce, mega wyobraźnię i poczucie humoru i wiem, że będzie fantastycznym tatą. Mnie samą nieraz traktuje jak dziecko, żartuje i rozpieszcza, co bardzo lubię, i wiem, że nasze dzieci będzie kochał tak samo Ale o ile ja mam już "zajawki" instynktu macierzyńskiego, o tyle on przyznał, że na razie jeszcze nie czuje się na tyle dorosłym, żeby już być tatą. I ja na razie jeszcze też nie, ale wierzę, że gdy przyjdzie czas, podołamy temu zadaniu Ale TŻ niby też mówi, że nie jest gotowy, a jak widzi jakiegoś bobasa w sklepie czy gdziekolwiek to się rozpromienia i zdarza mu się szepnąć "zróbmy sobie takie"
Uff, ale się rozpisałam

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
a ja Wam musze pochwalic, ze wlasnie kupila sukienke na wszelkie "sprawy przedslubne" czyli makijaz, fryzjer, sala... Stwierdzilam, ze od rana musze ladnie wygladac, bo beda robione zdjecia po za tym jak bede malowana, to od razu pod kolor sukienki

oto ona:

moja jest bardziej koloru kosci sloniowej... w dodatku ten dekolt w serduszko bardzo mi pasuje.... jest delikatna i zwiewna i zaplacilam za nia grosze na wyprzedazy

Baaardzo ładna! Sama myślę nad zakupem jakiejś fajniejszej "kreacji" na czas przygotowań. Chcę od rana czuć się wyjątkowo Zastanawiam się nad jakąś sukienką, ale myślę też nad bardziej wygodną opcją -nad zwykłymi jeansami i do tego podkoszule, który kiedyś zobaczyłam i się w nim zakochałam http://cdn.themetapicture.com/media/...oom-tshirt.jpg

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2013-09-04 o 16:14
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 17:04   #4569
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:

oto ona:

bardzo ładna choć nie zdecydowałabym się na ubieranie sukni ze spraw przedślubnych na poprawiny albo to albo to wg mnie
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 17:14   #4570
tinyheart
Rozeznanie

Uff, nadrobilam Was. Ja chcialabym odstawic tabsy po slubie, bede miala wtedy 22 lata, ale TZ jest sporo starszy... On za to woli poczekac wiec zobaczymy jak wyjdzie... Ale PMki 2013 maja niezle tempo no i pasujacy tytul watku.

Wlasnie dzwonilam do wizazystki ktora mnie interesuje, ale nie odbiera.. na maila mi nie odpisala, pisalam tydzien temu.. Wiec nie wiem czy nie poszukac innej skoro kontakt z ta trudny

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 17:30   #4571
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:

oto ona:

fajna!

Ja bede w szlafroczku
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 17:35   #4572
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:

oto ona:

Wow jest sliczna Nawet nie myslalam o tym w czym bede na czas wizazu itp

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 17:35   #4573
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Wlasnie dzwonilam do wizazystki ktora mnie interesuje, ale nie odbiera.. na maila mi nie odpisala, pisalam tydzien temu.. Wiec nie wiem czy nie poszukac innej skoro kontakt z ta trudny
Może jest na urlopie? Daj jej jeszcze tydzień
Stary 2013-09-04, 17:39   #4574
czekooczekolada
Zakorzenienie

Anesthesia
a mój chciałby mieć syna , ale ja pierwsze dziecko to też synka bym chciała ♥ a potem córeczke, ew. dwie
Mojemu tż się spieszy, cały czas mówi że zaraz po ślubie bedziemy mieć, tzn starac się. Ja w sumie z jednej strony tez tak chce, ale z drugiej tez i nie. Chciałabym miec najpierw pewną prace, żeby mieć za co te dzieci utrzymac..

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-09-04, 17:41   #4575
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

My będziemy sami wybierać podkłady muzyczne do filmu. Na pewno chce Bruno Marsa - Marry you i może coś Kenny'ego G.

Jeśli chodzi o dziecko to my będziemy sie starać kilka miesięcy po slubie, bo mam umowę o pracę na czas określony do 31.08.2014 a potem pewnie dostanę na nieokreślony. Jeszcze po slubie będziemy sie starać o kredyt hipoteczny, więc jak kupimy mieszkanie to będziemy mogli sie starać o dziecko.
Obaw żadnych nie mam,kocham dzieci, na co dzień z nimi przebywam (praca w żłobku), w dodatku teraz pracuje w najmłodszej grupie czyli z dziećmi od 5 miesięcy do roku Cudne dzieciaczki

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 17:47   #4576
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Anesthesia

Mój TŻ też tak mówił, ale go namówiłam jeden wstawię... a jak będę chciała to co roku dostawię

Opiumalfa
Świetny ten aparat!

Verunka
na Narutowicza. Nie pamiętam nazwy jubilera wizytówka w domu została, ale jak wrócę to Ci wyślę jeśli chcesz

Daj znać jak udała się zabawa z dzieciakami

madziara889
Co za kieca wygląda jak w habicie na tym zdjęciu co ręce ma bliżej siebie...

Ja się ciąży boję jeszcze czuję się dzieckiem...
Stary 2013-09-04, 17:54   #4577
say-hello
Zakorzenienie

zastanawiam się nad tymi butami do ślubu
http://www.eobuwie.com.pl/product-po...OWSKI-756.html

może wyglądają mało zgrabnie, ale mają 8cm + platforma. ponoć buty tej firmy są baardzo wygodne. gdyby mieli brzoskwiniowe, od razu bym brała
Stary 2013-09-04, 18:11   #4578
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
zastanawiam się nad tymi butami do ślubu
http://www.eobuwie.com.pl/product-po...OWSKI-756.html

może wyglądają mało zgrabnie, ale mają 8cm + platforma. ponoć buty tej firmy są baardzo wygodne. gdyby mieli brzoskwiniowe, od razu bym brała

Trochę ten czarny obrys się rzuca w oczy i psuje efekt Bo buty same w sobie ładne

Edytowane przez exist_
Czas edycji: 2013-09-04 o 18:12
exist_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 18:22   #4579
madzixx88
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:
Co do paznokci to mnie jakoś lekko przejadł się ślubny french i chyba
zdecyduję się na mleczne lub nude po całości

W ogóle chyba niedługo będę dzwonić do makijażystki bo w zasadzie jestem przekonana, ale najgorsze jest to, że godzinę będę jej mogła podać dopiero w marcu, mam nadzieję, że wystarczy...

Ten, którego Ci podesłałam, to właśnie spod Łodzi. Jak dla mnie jest fantastyczny no i ceny super, ale z terminem może być krucho... trzymam kciuki

Ja się tak umówiłam z kamerzystą, że damy mu piosenki, które byśmy bardzo chętnie zobaczyli na naszym filmie, ale jak nie będą współgrały z montażem, to on zdecyduje. Na szczęście, z tego, co widziałam, daje bardzo fajną muzykę instrumentalną, więc jestem spokojna.
Jednak na teledysk z przygotowań baaardzo chciałabym "Every little thing she does is magic" Stinga symfoniczną wersję. A do jakiegoś teledysku z wesela np. "Power of love" z Back to the future, tak na myśl o TŻ

Na stronie mojego kamerzysty jest teledysk do tej piosenki, bardzo fajnie wyszło
ja o paznokciach będę myśleć, jak będę miała suknię i wybrany kolor bukietu może bym sobie zrobiła kolorowe hmmm
mleczne też fajne, ew jakaś mała ozdóbka
tak tak popytam kamerzysty, dziękuje

Cytat:
ja moge polecic!

mamy w weekend bylam w ikei i kupilam juz czesc rzeczy!
lampiony, sztuk 44 , swieczniki, swieczki, ramki na numery stolow.

jeszcze nie...ale ze moj brat bedzie montowal film, wiec jeszcze masa czasu.

Chcicalam sie pochwalic, ze wlasnie przyszedl nasz Fuji Instax !!!ale fajna zabawka
o to poproszę
też mamy upatrzone ramki z ikei na numery stołów

Cytat:
Załącznik 5392511

Jest super slodki
faktycznie słodki jaka cena takiego cuda i ile zdjęć może wykonac?

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
haha padłam

melduję, że po dzisiejszym tournee sukienkowym mam upatrzone 2 modele
mierzyłam 7 sukien, w tym dwie księżniczki musiałam się upewnić czy na pewno odrzucam ten model na rzecz syrenkowych
panie uznały, że wyglądam w księżniczce jak lalka barbie i to prawda, jeszcze miała fuksjowy pas z kokardą to w ogóle
ostatecznie wszystkie uznały, że najlepiej mi jak mam podkreśloną figurę i stanęło na
1. Annais Rosabela http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,2964.html a tu tył http://najna.pl/wp-content/uploads/2...OSABELLA_2.jpg
jest piękna, to zdjęcie tego nie oddaje, ma w sobie to "coś", elegancka, czułam się w niej super i właściwie podoba mi się najbardziej ze wszystkich mierzyłam w kolorze śmietankowym i chyba taki bym brała.
Generalnie to muszę się spieszyć z ew podjęciem decyzji -do końca września ją można zamawiać, a szyją ją pół roku
2. La Sposa Idalina http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,20093.html
nowość na 2014, w salonie od wczoraj ja mierzyłam w dekoltem w serduszko, a bolerko było w komplecie. Też piękna, ale to mój nr 2

jak Wam się podobają?

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2013-09-04 o 18:25
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 18:24   #4580
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:
Trochę ten czarny obrys się rzuca w oczy i psuje efekt Bo buty same w sobie ładne
w sumie racja, nie zwróciłam na to wcześniej uwagi

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
1. Annais Rosabela http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,2964.html
jest piękna, to zdjęcie tego nie oddaje, ma w sobie to "coś", elegancka, czułam się w niej super i właściwie podoba mi się najbardziej ze wszystkich mierzyłam w kolorze śmietankowym i chyba taki bym brała.
ta jest cudowna! bierz i się nie zastanawiaj
Stary 2013-09-04, 18:26   #4581
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:

faktycznie słodki jaka cena takiego cuda i ile zdjęć może wykonac?

melduję, że po dzisiejszym tournee sukienkowym mam upatrzone 2 modele
mierzyłam 7 sukien, w tym dwie księżniczki musiałam się upewnić czy na pewno odrzucam ten model na rzecz syrenkowych
panie uznały, że wyglądam w księżniczce jak lalka barbie i to prawda, jeszcze miała fuksjowy pas z kokardą to w ogóle
ostatecznie wszystkie uznały, że najlepiej mi jak mam podkreśloną figurę i stanęło na
1. Annais Rosabela http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,2964.html
Generalnie to muszę się spieszyć z ew podjęciem decyzji -do końca września ją można zamawiać, a szyją ją pół roku
nowość na 2014, w salonie od wczoraj ja mierzyłam w dekoltem w serduszko, a bolerko było w komplecie. Też piękna, ale to mój nr 2

jak Wam się podobają?
Ja kupilam za 89 funtow z 10 wkladami czyli 100 zdjec.

Pierwsza suknia piekna!!!!
Stary 2013-09-04, 18:33   #4582
velika
Winter is coming

a te znowu o dzieciach
naprawdę podziwiam, że wiele z was w tak młodym wieku chce je mieć
madzix piękne te sukienki ja bym brała typ nr 1 ;]

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 18:34   #4583
martucha0205
Rozeznanie

madzixx pierwsza jest sliczna jak dla mnie

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 18:36   #4584
rabbitka
Rozeznanie

Opiumalfa super pomysł na księge gości! ja bym chciała taki różowy

Say-hello butki bardzo fajne, zgrabnie wyglądają, najważniejsze, żeby wygodne były, też słyszałam dużo pozytywnych opinii o tej firmie.

Madzixx suknie bardzo ładne, la sposa mi się bardziej podoba

co do dzieci, to ja narzie nie planuje, nie mam instynktu.. moze za 2-3 lata, też chcę się mężem nacieszyć (jesteśmy razem niespełna 2 lata) parcia wiekowego też nie mam, bo w dniu ślubu będę miała 25 lat mój A. by już chciał, no ale będzie musiał poczekać, bo poprostu nie czuję się gotowa jeszcze.

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 18:46   #4585
Anesthesia
Wtajemniczenie

Say, ładne buty, ale jednak brakuje mi w nich tego "cosia" I bałabym się, że bez oglądania na żywo odcień może się gryźć z odcieniem sukienki. Ale ładne

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Anesthesia

Mój TŻ też tak mówił, ale go namówiłam jeden wstawię... a jak będę chciała to co roku dostawię
(...)
Verunka
na Narutowicza. Nie pamiętam nazwy jubilera wizytówka w domu została, ale jak wrócę to Ci wyślę jeśli chcesz
Ja mojego może też namówię, a może znajdziemy taki model, że brylancik wyda mi się zbędny
A co do namiarów na jubilera - ja też ładnie proszę!

Cytat:
1. Annais Rosabela http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,2964.html a tu tył http://najna.pl/wp-content/uploads/2...OSABELLA_2.jpg

jak Wam się podobają?
Pierwsza piękna! I nawet ta srebrzystość mi się w niej podoba! Cudna!
Stary 2013-09-04, 18:52   #4586
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Say, ładne buty, ale jednak brakuje mi w nich tego "cosia" I bałabym się, że bez oglądania na żywo odcień może się gryźć z odcieniem sukienki. Ale ładne
to prawda

ale znalazłam takie :
wariant szalony: http://www.ninewest.com/Sally/101575...newest-catalog

i wariant klasyczny : http://www.ninewest.com/Dreena/11700...newest-catalog
Stary 2013-09-04, 18:58   #4587
Opiumalfa
Zakorzenienie

Wiecie co, apro pos butow i ustalonych rzeczy slubnych musze powiedziec, ze kobieta zmienna jest. Absolutnie od kilku miesiecy marze o Badgley Mishka butach Randall http://pinterest.com/pin/250583166739125785/ Kocham je, ale mysle, ze 12 cm obcas to troche za duzo na caly dzien.

Potem weszla mysl o splukaniu sie calkowicie i kupieniu Louboutinow, klasyczne nude szpilki na 8,5 cm obcasie - http://pinterest.com/pin/250583166739848882/
Nie mierzylam jeszcze zadnych z nich wiec nawet nie wiem czy beda wygodne a u mnie jest na tyle problem, ze buty musze przymierzyc - mam wysokie podbicie i to sprawia mi duzy problem.

Teraz odgrzalam swoj stary pomysl, jak jeszcze tanczylam towarzyski, ze przeciez moge zamowic buty taneczne.. No i co teraz?

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
to prawda

ale znalazłam takie :
wariant szalony: http://www.ninewest.com/Sally/101575...newest-catalog

i wariant klasyczny : http://www.ninewest.com/Dreena/11700...newest-catalog
Nine westy sa nieziemsko wygodne, mialam kiedy botki tej firmy i chodzilam chyba z 5 lat prawie non stop az sie rozpadly!
Stary 2013-09-04, 19:00   #4588
madzixx88
Zakorzenienie

Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

To milo, ze i Wam w wiekszosci przypadla do gustu pokaze jeszcze sie w niej mamie i pewnie wtedy padnie ostateczne taaaak
Na zywo nie ma takiego efektu srebrzystosci, niemniej jednak swieci sie

Say hello- ten wariant z ombre jest extra!!!

madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 19:00   #4589
Opiumalfa
Zakorzenienie

Te swietne, w moim kolorze, ale jaki obcas zabojczy!
http://www.ninewest.com/FARAWELL/118...newest-catalog
Stary 2013-09-04, 19:03   #4590
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Obydwie pary boskie! Ale bałabym się takiej szpili... ja na szczęście/nieszczęście szukam butów na obcasie do 7cm. Ale te to cuda...

Cytat:
Wiecie co, apro pos butow i ustalonych rzeczy slubnych musze powiedziec, ze kobieta zmienna jest. Absolutnie od kilku miesiecy marze o Badgley Mishka butach Randall http://pinterest.com/pin/250583166739125785/ Kocham je, ale mysle, ze 12 cm obcas to troche za duzo na caly dzien.

Potem weszla mysl o splukaniu sie calkowicie i kupieniu Louboutinow, klasyczne nude szpilki na 8,5 cm obcasie - http://pinterest.com/pin/250583166739848882/
Nie mierzylam jeszcze zadnych z nich wiec nawet nie wiem czy beda wygodne a u mnie jest na tyle problem, ze buty musze przymierzyc - mam wysokie podbicie i to sprawia mi duzy problem.

Teraz odgrzalam swoj stary pomysl, jak jeszcze tanczylam towarzyski, ze przeciez moge zamowic buty taneczne.. No i co teraz?

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Nine westy sa nieziemsko wygodne, mialam kiedy botki tej firmy i chodzilam chyba z 5 lat prawie non stop az sie rozpadly!
Obydwie pary są cudowne! Ale jednak nie zdecydowałabym się wydać tyle na Louboutiny, wysokość obcasa to dla mnie też mega ważny czynnik i chyba zdecydowałabym się na taneczne

Ja przed chwilą znalazłam takie - http://www.eobuwie.com.pl/product-po...0MA-C8191.html i niby te czarne lamówki i kształt obcasa mi się nie podobają, ale z kolei materiał już tak no i wyglądają na meeega wygodne... ale nigdzie nie ma zdjęcia na stopie niestety
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości