|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
zachęcam do założenia, ja np bardzo lubię oceniać filmy i książki, często tez sugeruje się ocenami innych
|
|
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
Nada
Hej Silenced jak lubisz dukanowe pieczywo to polecam bułkę z mikrofali Melduję lody Niedużo, ale jednak ![]() I: owsianka na mleku z wiejskim, owocami, orzeszkami i żurawiną II: makaron (30 g przed ugotowaniem) z kurczakiem, szpinakiem i fetą (a właściwie czymś fetopodobnym) III: lody, kawałek arbuza IV: będą placki jabłkowo-bananowe, o ile coś mi z nich wyjdzie, bo to totalna improwizacja ![]() A później w końcu fitness Liczę na porządny wycisk Po wczorajszym pilatesie mam zakwasy na boczkach, a na brzuchu zaczynają się teraz pojawiać
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#4566 | ||||
|
Zakorzenienie
|
a za co mamy zlać?
![]() ![]() aż tak tęsknisz? ![]() uwielbiam tą emotkę Cytat:
ja teeeeż hyhy, no ![]() Cytat:
Cytat:
mam nadzieję, że z nami wytrzymasz ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4567 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|||
|
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4569 | ||||
|
Tajka
|
Cytat:
Cytat:
Ale to na brzuch i jelita bardziej a co do włosów to prawda. I paznokcie wzmacnia, siemie dobre na siooO to juz ? Niedawno ten zakladalysmy oO ''Mimo ze przed nami jesień, nie będzie zbyt dużo grzeszen. Nadal pracujemy, w sylwestra zaskakujemy'' ![]() ''Ze zdrowiem zyjemy w zgodzie, widac to po naszej urodzie. Dzielnie cwiczymy, ladnie jemy i juz wiecej nie tyjemy !''
|
|
#4570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od jutra będę Wam pisała ewentualne grzeszki i odstępstwa
|
|
|
|
|
#4571 | ||
|
Konto usunięte
|
Melduję 40 min hula hop, 15 min na nogi i 100 podnoszeń bioder.
Cytat:
---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42632995]Melduję 40 min hula hop, 15 min na nogi i 100 podnoszeń bioder
Fajne, ale tytuł musi być w miarę krótki. Raz wymyśliłyśmy dłuższy to ucięło w połowie [/QUOTE]![]() ![]() dokładnie, tytul troszkę krótszy powinien być, ale musi mieć w nazwie coś z sylwestrem
|
|
|
|
#4573 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
![]() traxx brawo kisiej fajne propozycje
|
|
|
#4574 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Eee, to nie ma czego żałować
![]() Cytat:
robię sobie od czasu do czasu bułeczkę z mikrofali ![]() Cytat:
a tu obżarstwo po kątach a masz ![]() wracać mi tu na dobrą drogę ![]() Cytat:
to Wam dowalili z grubej rury na początek Co żeś zeżarła niedobrego? ![]() Cytat:
![]() Też bym mamy nie lubiła w tym momencie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#4575 | ||
|
Zakorzenienie
|
a to niby czemu? ![]() Drugiego? znów z wiórkami? robisz smaka, że chyba jutro na śniadanie muszę go zmajstrować ![]() Cześć Najważniejszy warunek spełniony jeszcze obiecasz ćwiczenia to będzie cud miód ![]() Myślimy intensywnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#4576 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziękować
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jutro będzie lepiej |
|||
|
|
|
#4577 | ||
|
Tajka
|
Ale ja jestem na dobrej drodze, bo jak na razie słodyczy 0, alkoholu 0 i codziennie ok 1500 kcal było
![]() Ale jem jem jem i ciągle jem. Wredny @ się zbliża. Gnojek jeden ![]() "Dzielnie ćwiczymy, ładnie jemy i już więcej nie tyjemy !" "Tłuszczu się pozbywamy i zdrowo wyglądamy"
|
|
#4578 | ||
|
Zakorzenienie
|
w suuumie
bardzo możliweCytat:
![]() także wkomponowałam go już w mój jadłospisCytat:
![]() przez weekend będę naqrwiać zadanka
|
||
|
|
|
#4579 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4580 | ||
|
Tajka
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42633643]U mnie to samo
[/QUOTE]Cały dzisiejszy dzień
|
|
#4581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() moja młodsza siostra ma się teraz fajnie, bo dałam jej wszystkie materiały, które przygotowałam do matury sobie a uwierz mi, że jest tego w pi.zdu mapki, opracowania wszystkich lektur, epok; opracowanie wszystkich zagadnień z geografii, teoria z matmy, wzory których nie ma w tablicach, itd., itd. ma młoda szczęście ale ją to czeka dopiero za 2 lata starsza siostra mi takich notatek nie dała hahaha |
||
|
|
|
#4582 |
|
Przyczajenie
|
Mój raport z dziś
Śniadanie - 200g gotwanej szynki z musztardą Obiadek - 2 jajka na twardo i T-bone z grilla Kolacja- bakłażan i cukinia w przyprawach z piekarnika +fasolka (bez bułki tartej i masełka niestety ) Off top : Czy tylko mnie ostatnio wnerwia eska ? Cały czas te same piosenki co 10 minut ... No a RMF- FM - szkoda gadać cały czas tylko o tej wielkiej kumulacji ... tak mnie to wnerwia . |
|
|
|
#4583 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w piz.du tego :brzydal :a to ma szczęście Twoja sis ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
przeraża mnie ta mała ilość jedzenia i pewnie kalorii
|
||
|
|
|
#4584 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak rolnik dotacje o to, to! blaszok ![]() Alice dzisiaj Twoja kolej no idea, też ostatnio się zastanawiałam ![]() takie osoby to ja rozumiem siema! W nadziei że spam spala kalorie..... cz. VII
|
|
#4586 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42632995]Melduję 40 min hula hop, 15 min na nogi i 100 podnoszeń bioder.
[/QUOTE] ![]() Blaszok Na 2 porcje (10 niedużych placków) 3 łyżki płatków (dałam 2 owsianych i 1 żytnich) 1 jajko 1 małe jabłko 1/2 dużego banana albo 1 mały cały cynamon 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia (bez niego pewnie też by dało radę) 2-3 łyżki serka homo albo gęstego jogurtu (opcjonalnie) Banana rozgniotłam widelcem, jabłko starłam na tarce, wymieszałam i skropiłam sokiem z cytryny coby nie ściemniało. Suche składniki wymieszałam w osobnej miseczce, dodałam do masy i do tego jeszcze jajko. Teraz możesz dodać serek (ja sobie odłożyłam do miseczki łyżkę masy żeby sprawdzić, czy się usmaży i jak będzie smakować bez niego, a do reszty dodałam serek i w sumie nie wiem, która opcja lepsza, bo obie były dobre ). Odstawiłam żeby płatki napęczniały (na jakieś 15 min może), wtedy całość zgęstnieje. Jakby mimo to masa była za rzadka to można sypnąć jeszcze płatków albo mąki którejś zdrowej ![]() Patelnie przetarłam leciutko olejem i jak się mocno rozgrzała to smażyłam 1 placek-1 pełna łyżka masy. Przewracałam na drugą stronę jak się mocno zarumieniły. Podałam z 1/2 brzoskwini, kremowym serkiem i syropem z agawy ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
śniadanie-gdzie warzywa zgubiłeś i węgle tez by się zdały, ten posiłek ma Ci dać energię na cały dzień w końcu obiad-zero warzyw i zdrowych węgli kolacja-a białko jakieś? Ubogo strasznie, warzywa tylko na kolację, zdrowych tłuszczy i węgli zero. Nie ładnie oj ![]() Nie trzeba jeść dziennie 5 posiłków, ale kalorycznie to Ci i tak słabiutko pewnie wyszło, a Ty w dodatku jesteś facet, więc tym bardziej powinieneś jeść więcej, nawet na redukcji.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-09-04 o 19:14 |
|
|
|
|
#4587 |
|
Czekoladoholik
|
No to ściągaj majtaski .....
znaczy plecki odsłoń ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Wylądowały byśmy jako anorektyczki na Krzywym Zwierciadle
|
|
#4589 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
28.08.2015 - 54,9 kg 28.08.2016 - 55,2 kg 28.08.2017 - 52,6 kg Edytowane przez StupidAlice Czas edycji: 2013-09-04 o 19:22 |
|
|
|
|
#4590 |
|
Przyczajenie
|
Ale 2 kefiry wypiłem wypiłem po 18
więc dawka białka jest
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.

specjalnie się poszłam zważyć (dawno tego nie robiłam) waga szału nie robi, ale schudłam 6 kg od marca. Zawsze coś
marzyłoby mi się 60
ćwiczę skalpel i killera, lubię te ćwiczenia,powtarzają się z tymi które miałam na fitnesie.

jak któraś z was ma konto na lubimyczytać to zapraszam do zaproszenia mnie (link w podpisie) 
Liczę na porządny wycisk
Po wczorajszym pilatesie mam zakwasy na boczkach, a na brzuchu zaczynają się teraz pojawiać

yyyyyyyyyyyy...... to znaczy lubie 
hyhy, no 

Od jutra będę Wam pisała ewentualne grzeszki i odstępstwa

a tu obżarstwo po kątach