Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz.VIII - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę:
Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy 1 1,72%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 0 0%
Dwupak ciasny, miejsca brak. Mamo, tato! Chcę na świat! 12 20,69%
Już koszule czas kupować, do porodu sie pakować/szykować 0 0%
Czy w tym wątku czyjeś dziecię, powitamy już na świecie? 0 0%
W szafie leżą małe ciuszki, dzieci opuszczają brzuszki! 3 5,17%
Biedny TŻ panikuje, gdy juz dziecko wyskakuje! 1 1,72%
Jedne proszą: "jak najdłużej!", inne rodzić chcą jak burze! 3 5,17%
Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie 15 25,86%
Pyta sąsiad i sąsiadka: czy już spakowana siatka? 2 3,45%
Już od piątku trzynastego, mamy wrażeń na całego! 2 3,45%
XXX (tu wpisać nick) pierwsza urodziła i z kolejki się wybiła 1 1,72%
pierwsze dzieci już sie rodzą, kciuki zaciskamy dniem i nocą 2 3,45%
PRASUJ SZYBCIEJ MALE BODY - WNET ODCHODZIC ZACZNA WODY 9 15,52%
PAKUJ SZYBCIEJ REKLAMOWKE , MOZE TO TWOJ CZAS NA PORODOWKE ? 7 12,07%
Już niedługo wyjdzie główka,rączki,nóżki no i pupka 0 0%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-04, 21:23   #301
Miss Triss
Zadomowienie

Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c

Zmykam do wyrka, a jeszcze wcześniej zaatakuję męża mego, wreszcie wróciła mi ochota na figle taka jaką miałam przed ciążą. Trzeba korzystać, bo nie wiadomo jak długo to potrwa!
Dobranoc Mamusie!
Miss Triss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 21:28   #302
babku
Zadomowienie

Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c

Nieźle dałyście dziś czadu. Nadrobiłam wszystko, ale pobieżnie i z tego względu nie cytuję. Przyznaje się bez bicia
Witam nową mamusię

Byłam na ćwiczeniach, rehabilitantka znów dała nam trochę wycisk. Później fajna pogadanka z położną i znów prezenciki. W przeciwieństwie do wczorajszych wykładów niczym z PRL-u, dziś podobało mi się bardzo na SR.
Tyle u mnie z ciekawostek. Teraz znów mam zamiar zawiesić się na przeglądaniu wyprawki na internecie. Pytań może być wiele
babku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 21:29   #303
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
gratuluje!!

miaøam Wam pokaza© mojá siostrzenice - blondyna o duzych oczach i kreconych wlosach. Co prawda zdjecie malutkie bo sciagniete z nk a nie wiem jak sciagnac duze, ale moze cos zobaczycie,
Śliczna
Cytat:
Napisane przez iloneczka91 Pokaż wiadomość
Witam Nieśmiało pytam czy można dołączyć?
Podczytuje was już od pewnego czasu, ale dużo problemów i dopiero teraz się odważyłam.

Termin 22.11.2013 na połówkowym pokazał się chłopak.

Ciąża niestety problemowa bo stwierdzono u mnie gestoze, od początku bujam się z wysokim ciśnieniem i tak to teraz się rozwija, a to jeszcze tyle nerwów.

Na całe szczęście mały zdrowo rośnie na wyjściu ze szpitala tydzień temu na usg pokazało się moje szczeście całe 1250g

Zdrówka dla was przyszłe mamusie życzę
Witamy
Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość

Pojechałam z TŻ na małe zakupy: mleko, woda, płatki itp. I w realu stoję w kasie pierwszeństwa dla kobiet w ciąży, nikt oczywiście nie widzi, ze w ciąży jestem [a przede mną same młode laski z facetami]. Dobrze się czułam, więc postanowiłam się nie wpychać. I nagle przychodzi taka babka, w stroju służbowym z napisem "kierownik zmiany" i opieprza kasjerkę, czemu mnie bez kolejki nie woła Tam jeszcze jakaś laska przede mną się burzyła, to ta kierowniczka kazała jej stanąć w kolejce do zwykłej kasy, albo wyprosi ich ochrona. Masakra.
Jjeku ale się kierowniczka przejęła, ale dobrze że zdeklasowała jakąś laskę z kolejki brawa dla niej
Cytat:
Napisane przez peppermint patty Pokaż wiadomość
Cos tam kiedys wrzucalam,ale najwyzej sie przypomne jeszcze ze swoim brzuchem

A co do mojego tz,narazie temat zostawiam,juz nie chce sie denerwowac,bo to do niczego nie prowadzi....powiedzialam tylko do niego na zakonczenie tematu,ze chyba sobie na wieczor sciagne film...z jimem careyem...."klamca klamca", bo nie pamietam o czym byl

Ale żeś mu dogadała
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Wstawiam Wam mój brzuchol, kilka drobiazgów zamówionych na allegro oraz kombinezon Jaśka który kupiłam dzisiaj na ryneczku za 20zł
apartamencik super
Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
normalnie będę wyć Tż się na mnie wyładowuje bo mu coś tam nie wychodzi, a co ja biedna winna

ide zrobić napoleonke....
Nie podziel się z nim napoleonką skoro taki niedobry

Uciekam do książeczki do wyrka dobranoc mamusie
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 21:36   #304
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość

zgrabniuchny i brawa dla męża za wybór piękne
mój to nawet pary skarpetek dla dzieciaków nie kupił:/ przykro mi się zrobiło, że mój taki mało zaangażowany w wyprawkę małego, zresztą w ogóle w ciuchy dla Olka też nie zainteresowany...
Ja juz sie pogodzilam, ze takie rzeczy to sa na mojej glowie.Moj sie nigdy nie interesowal, uwaza ze i tak mam lepszy gust

Ehh jak ja wam zazdroszcze rodzicow...Naprawde. Tych telefonow, dopytywania sie czy wszystko ok..Moi po wyprowadzce 2 lata sie nie oddzywali a teraz jak ja sie nie odezwe to oni tez nie..Caly czas uwazaja, ze wychowali a teraz chca miec od dzieci spokoj.Przykre to

Pisalam na starym watku i dziwilam sie co tam taka cisza.

Ale mamuski ktore maja juz male pociechy, jak wy dajecie ade tyle pisac i czytac? Bo jak ja odbiore o 12 ze zlobka to koniec czasu. Rano czas na dom a po 12 do 20 tylko maly.Czytanie, bawienie sie, sprzatanie po nim i przygotowywanie posilkow.Nie daje mi ani na chwili usiasc, zaraz marudzi i jeczy. A uczylam go od poczatku by umial sie tez sam soba zajac niestety rzadko sie to udaje.

trele-no niezly brzuszek!!Moj przestal rosnac.

dzidzia i co masz te paski?Bo ja dzis dostalam rekawiczki do badania ph pochwy-moze ci przeslac ze dwie?

Daniel

Christian

Edytowane przez De28
Czas edycji: 2013-09-04 o 21:49
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 21:53   #305
rinco
Wtajemniczenie

Melduję się i ja

Ostatnio nie mam czasu wszystkiego nadrabiać, bo wzięłam się za szydełkowanie czapek dla dzieci i tak mnie wciągnęło, że mnie nie ma

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Ale mamuski ktore maja juz male pociechy, jak wy dajecie ade tyle pisac i czytac? Bo jak ja odbiore o 12 ze zlobka to koniec czasu. Rano czas na dom a po 12 do 20 tylko maly.Czytanie, bawienie sie, sprzatanie po nim i przygotowywanie posilkow.Nie daje mi ani na chwili usiasc, zaraz marudzi i jeczy. A uczylam go od poczatku by umial sie tez sam soba zajac niestety rzadko sie to udaje.
Ja właśnie nie daję rady, niestety Czasem coś podczytam, ale sporo stron opuszczam. Mam na internet jakieś 1-2 godziny wieczorem, jak Sebuś już śpi, a to zdecydowanie za mało, żeby wszystko posprawdzać, poczytać.
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 21:57   #306
koala19
Raczkowanie

Witam w nowym wątku, ja po wizycie, Basia wazy 1800 dzis rowno 31 tydzien
niestety szyjka mi sie skraca ma 27mm wiec dostalam luteine i nakaz lezenia.

czytalam o tym chruście i nie moglam sie powstrzymac i zrobilam wczoraj dwa wielkie talerze
Stary 2013-09-04, 22:01   #307
ryba91
Zakorzenienie

Ej, podajcie mi tytuły jakiś fajnych komedii ;D

A tak poza tym chciałam sie poskarżyć bo mi źle.
Wyobraźcie sobie ze jutro minie tydzień jak mam neta i wiecie co ?
a) dostałam już jeden rachunek do zapłaty do 15 września
b) internet przerywa mi polączenia
c) telefonu nie da sie podglaszac
d) na infolinii pracuja sami idioci- a przynajmniej ja na takich trafiam
Stary 2013-09-04, 22:01   #308
aaby
Zakorzenienie

Witam w nowej części!
Oszalałyście dzisiaj czy jak?! Klawiatury Wam się nie stopiły?

iskra - w temacie rwy niestety nie pomogę. Sama walczę
newtrend - jaki kudłacz!
ktosiula - super, że sprzedawca tak fajnie do tego podszedł i że tak szybko zostanie to wymienione
iskra - jaki okrąglutki brzuszek!
paulina - ależ Ci się udało z tą torbą, świetna promocja!
nemosek - ja też myślę o 75H Znalazłaś coś?
maomami - wyprasowane wszystko?
Kabriela - Ty już pakujesz torbę?
nasturcja - Zuch dziewczyna!
maomami - ależ za mną dżem teraz chodzi
issia - jaki malutki zgrabniutki brzuszek A jaki gładki!
A zakupy super!
Trele - śliczny brzuszek! I wcale nie jest nisko, mam wrażenie, że mój jest niżej...
zwariowane - śliczny brzuszek I Ty jaka śliczna!
kyte - jak już przeorganizujesz szafy, to może wpadniesz do mnie?
ktosiula - super, że na wizycie wszystko ok
ryba - nie nastawiaj się źle na zapas
issia - jaki śliczny leżaczek w sowy
domii - piękny masz brzuszek! U kogo w końcu kupowałaś te wszystkie rzeczy dla Jaśka?

Anoula - wpisz mi proszę wizytę: 19.09., godz. 18.00
ryba - aaby - 31t0d - 1746g

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 22:05   #309
nasturcja7667
Zadomowienie

Cytat:

"Jak urodzić i nie zwariować" genialne jest
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 22:11   #310
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
Zgadzam się Też mi się bardzo podobało - chichrałam się do łez

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

iloneczka91 - Witaj
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 22:12   #311
anulka2205
Wtajemniczenie

Cytat:
Podczytuje was już od pewnego czasu, ale dużo problemów i dopiero teraz się odważyłam.

Ciąża niestety problemowa bo stwierdzono u mnie gestoze, od początku bujam się z wysokim ciśnieniem i tak to teraz się rozwija, a to jeszcze tyle nerwów.

Na całe szczęście mały zdrowo rośnie na wyjściu ze szpitala tydzień temu na usg pokazało się moje szczeście całe 1250g

witaj

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 22:12   #312
ryba91
Zakorzenienie

oglądalam

pytam bo wiecie, mój to seriali niet. On tylko BBC, DISCOVERY, HISTORY... a ja to oglądać mogę spontanicznie. A póki nie mamy tv to sciągam ale już tyle tego obejrzeliśmy w ciągu ostatnich 2 tygodni .. ipo mysłów brak ;P
Stary 2013-09-04, 22:13   #313
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Ale ja jeszcze nie znam wagi swojej Agatki na ostatnim usg ważyła 1117 g ale to było 2 miesiące temu mniej więcej
więc będzie problem a wagę pewnie poznam na następnym usg o 17.09
Ty sama jesteś 2 miesiące! tak jak i to leżenie na brzuchu :P' z tego co pamiętam, to byłaś na usg jakieś 2 tygodnie temu.

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
A teraz uwaga , uwaga - Ja !
Szkoda ze zdjecia nie da sie na bialo Załącznik 5392777

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
; jest obniżony

Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
Wszyscy wrzucają brzuszki, to i ja swój pokażę!
Ana i Leo w 33 tygodniu!

słabiutka jakość zdjęcia, ale lustrzanka za ciężka na samo☠☠☠ki i ja taka niepomalowana...
jaki okrąglinek

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
no właśnie nie wiem, bo patrzyłam na pieluchy w Biedronce, rossmanie i Hebe i ceny mi sie poplątały. Nie pamiętam ile pieluszek za ile było i gdzie.Zwróciłąm uwagę że pieluszki te Sleep&play sa tanie jeśli chodzi o ilość.
są tanie, ale one nie mają elastycznego brzuszka

Cytat:
KTOSIULA - za wizyte .
A Mikus mały kreciołek pewnie sie obroci jeszcze z 3 razy

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Halooooo Gdzie jest Dzidzia ???

nie rodzę jeszcze..

Cytat:
Ja juz sie pogodzilam, ze takie rzeczy to sa na mojej glowie.Moj sie nigdy nie interesowal, uwaza ze i tak mam lepszy gust

Ehh jak ja wam zazdroszcze rodzicow...Naprawde. Tych telefonow, dopytywania sie czy wszystko ok..Moi po wyprowadzce 2 lata sie nie oddzywali a teraz jak ja sie nie odezwe to oni tez nie..Caly czas uwazaja, ze wychowali a teraz chca miec od dzieci spokoj.Przykre to

Pisalam na starym watku i dziwilam sie co tam taka cisza.

trele-no niezly brzuszek!!Moj przestal rosnac.

dzidzia i co masz te paski?Bo ja dzis dostalam rekawiczki do badania ph pochwy-moze ci przeslac ze dwie?
a jak to działa? wielorazowego użytku są?

U endo super, tsh spadło wreszcie na bezpieczny poziom (pewnie dlatego znów bywa mi zimno). Ale kurna morfologię mam do . Niestety jest anemia, hgb tylko 10. o hematokrycie i innych składowych nie wspominam. a myślałam, że skoro się lepiej żywię od kilku tygodni to chociaż się utrzyma...no i kogut myslał o niedzieli...
Jak z taką pojadę rodzić, to 2 tygodnie mnie nie wypiszą . także zaczęłam brać żelazo, a niestety bardzo źle je toleruję.

Źle się czuję. Jestem śpiąca, powinnam się wykąpać, ale nie mam siły; coś mnie mdli. Znowu schudłam Idę zaraz do wyra.
Pasków nie dostałam :<.

Ale trafiłam na kurtkę jesienną w lumpie dla Młodej, co mnie męczyło już kilka tygodni więc się cieszę. Jutro chyba jeszcze ją zbiorę po trzewiki do Biedronki.

Dziękuję wszystkim, które o mnie myślały i pamiętały

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 22:14   #314
Sylwiaaa88
Rozeznanie

Hej
Po wizycie myślałam że pękne ze szczęscia
Synek został synkiem, już w to wierzę bo widziałam jajeczka i siusiaczka i jak wyraźnie Serduszko bije i jest zdrowe z resztą narządów też wszystko ok ja przytyłam od ostatniej wizyty 2kg a synek 200g lekarz powiedział że wszystko w normie i moja waga i małego szyjka zamknięta i to chyba tyle, ogolnie był bardzo miły i jestem bardzo zadowolona z wizyty gdyby jeszcze nie ta torbiel jak leżałam na plecach jak robił usg to myślałam że umre z bólu

Rybko: Sylwiaaa88 - 25t1d - 679g
Anoula prosiłabym o wpisanie wizyty- 02.10 godz 16.15
Sylwiaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 22:15   #315
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
oglądalam

pytam bo wiecie, mój to seriali niet. On tylko BBC, DISCOVERY, HISTORY... a ja to oglądać mogę spontanicznie. A póki nie mamy tv to sciągam ale już tyle tego obejrzeliśmy w ciągu ostatnich 2 tygodni .. ipo mysłów brak ;P
hmmm, a oglądałaś : Narzeczony mimo woli ? też fajne
Stary 2013-09-04, 22:16   #316
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzik 89 Pokaż wiadomość
12.09 o godz 9:15 mam wizytę u gin
Cytat:
Napisane przez lubieolowki Pokaż wiadomość
Anoula - następna wizyta u nas to 02.10 g.16:00 - wizyta + USG
Cytat:
Wstawiam Wam mój brzuchol, kilka drobiazgów zamówionych na allegro oraz kombinezon Jaśka który kupiłam dzisiaj na ryneczku za 20zł
też ślicznie rośniecie

Cytat:
Ja praktycznie codziennie wstaję i wyprawiam go do pracy, ale dobra ze mnie żona Póki co raz mi się zdarzyło że nie wstałam i musiał radzić sobie sam . Obiady też gotuję dla wszystkich i zazwyczaj teściowa mi pomaga bo uważa że nie powinnam się przemęczać , a kolację jak robię sobie to i jemu zrobię
Niech się cieszy póki jestem "miła" Miesiąc miodowy mamy to może dlatego nam tak dobrze, później różnie może być
Dobrze ma, ja ostatniuo przegapiłam jak mój mąż z domu wychodził mówi, że wstał, poszedł do łazienki i do kuchni a jak wrócił to już byłam rozwalona na całym łóżku i ślicznie chrapałam
Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Anoula - wpisz mi proszę wizytę: 19.09., godz. 18.00

Nadrobiłam ide wpisać wizyty i będzie relacja z mojej
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 22:19   #317
De28
Wtajemniczenie

Dzidzia-ni nie, jednorazowego uzytku, bys sprawdzila co ci tam cieknie,

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 22:19   #318
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88 Pokaż wiadomość
Hej
Synek został synkiem, już w to wierzę bo widziałam jajeczka i siusiaczka i jak wyraźnie Serduszko bije i jest zdrowe z resztą narządów też wszystko ok ja przytyłam od ostatniej wizyty 2kg a synek 200g lekarz powiedział że wszystko w normie i moja waga i małego szyjka zamknięta i to chyba tyle, ogolnie był bardzo miły i jestem bardzo zadowolona z wizyty gdyby jeszcze nie ta torbiel jak leżałam na plecach jak robił usg to myślałam że umre z bólu

super że wizyta udana
Stary 2013-09-04, 22:20   #319
Sylwiaaa88
Rozeznanie

A i zapomniałam, kazał mi zrobić obciążenie glukozą aż 75g, już się boję
A wiecie co w biedronie ostatnio kupiłam torbę w środku z matą do przewijania i pokrowcem na butelkę termoizolacyjnym za jedyne 10 zł
Stary 2013-09-04, 22:21   #320
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Ty sama jesteś 2 miesiące! tak jak i to leżenie na brzuchu :P' z tego co pamiętam, to byłaś na usg jakieś 2 tygodnie temu.

; jest obniżony

jaki okrąglinek

są tanie, ale one nie mają elastycznego brzuszka

nie rodzę jeszcze..

a jak to działa? wielorazowego użytku są?

U endo super, tsh spadło wreszcie na bezpieczny poziom (pewnie dlatego znów bywa mi zimno). Ale kurna morfologię mam do . Niestety jest anemia, hgb tylko 10. o hematokrycie i innych składowych nie wspominam. a myślałam, że skoro się lepiej żywię od kilku tygodni to chociaż się utrzyma...no i kogut myslał o niedzieli...
Jak z taką pojadę rodzić, to 2 tygodnie mnie nie wypiszą . także zaczęłam brać żelazo, a niestety bardzo źle je toleruję.

Źle się czuję. Jestem śpiąca, powinnam się wykąpać, ale nie mam siły; coś mnie mdli. Znowu schudłam Idę zaraz do wyra.

Ale trafiłam na kurtkę jesienną w lumpie dla Młodej, co mnie męczyło już kilka tygodni więc się cieszę. Jutro chyba jeszcze ją zbiorę po trzewiki do Biedronki.

to dobrze że u Endo wszystko ok !

Cytat:
Hej

za wizytę

Pytanie jeszcze do osób które biorą dopegyt - sorki ze takie bezsensu pytanie ale czy ta wata w środku słoiczka jest konieczna ? bo mnie wkur.wia jak mam wyciągać tabletki a nie wiem, moze ona ma jakies własciwosci ? ;D
Stary 2013-09-04, 22:28   #321
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Cytat:
super film, dla Nas jak najbardziej!!

za wszystkie udane wizyty

a ja idę pod prysznic i spać!! dobranoc
Stary 2013-09-04, 22:29   #322
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Dzidzia-ni nie, jednorazowego uzytku, bys sprawdzila co ci tam cieknie,
Kochana jesteś, ale to chyba bez sensu. Zamówię sobie na allegro papierki lakmusowe- wyjdzie taniej niż wysyłka od Ciebie. Ale dziękuję

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 22:29   #323
nasturcja7667
Zadomowienie

Ryba, a może: Sposób na teściową? Stare, ale jare
Stary 2013-09-04, 22:32   #324
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde ja bym musiala zobaczyc czy w razie W moje esy dochodza do Polski.
Moze ewentualnie do Pauli?

A czemu miałaby nie dochodzić?

Kyte Jak poczułaś nóżynę?Ale jestem ciekawa już doczytałam
Jak miło ze strony lekarza

Cytat:
Ze jak? Takie male paluszki? I pietka ? ja tez chce

Ja sie zaraz w tym autobusie , ktos tu tak smierdzi. Jeszcze jeden przystanek

Dlatego nie lubię jeździć autobusami bo masakra jak wali-inaczej sie tego nie da określić.

Bleee a potem siadasz na takim siedzeniu brrr nie chcę nawet mysleć

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie.
Wszystko ok, serducho bije jak trzeba, Miki ułożone pośladkowo, a właściwie to tak trochę po skosie ale bardziej pośladkami w doł. Co wizyta to inaczej, kolejne USG mam za 3 tygodnie, mam nadzieję, że już się idealnie do porodu ułoży. Ginka oczywiście go nie mierzyła, powiedziała, że będzie mierzyć po 30 tyg....ehhhh

Anoula wpisz mi proszę wizytę z USG na 2.10.2013 godz. 15.30

Rybko tutaj ostatnia waga, co prawda stara jak świat ale niech będzie
ktosiula (21t6d) - 369g

Rybko tak jak dziewczyny pisały ja się zgłaszałam do "dyżurowania" Na koniec listopada mam termin to ta do połowy myślę, że mogę dyżurować

Bardzo ładny! A jaka boska łazienka w tle!!!! Ciuszki też slodkie, śliczny kocyk!

Nooo nieźle... ale nic dziwnego skoro już jesteś na wylocie. Nie umiem ocenić czy masz nisko brzuszek czy nie, nie znam się.

To już 3 raz nie będziesz strzelać w dziewczynkę? Śliczne te rzeczy....

Śliczny brzuszek! A jaka Ty ładna

Luuuubię takie sojowe Ostatnio zrobiłam i tż jadł pierwszy raz, nie wiedział nawet co to i nie spytał. No to jak zjadł to się go pytam czy smakowało, a on, że bardzo Myślał, że to jakieś mięsko zrobiłam

Pędze odkurzać po mam 1 godz i 20 min do wyjścia na SR. Trzeba się sprężać.
za wizytę

Spokojnie ma jeszcze czas

Beatka Nie żałuj sobie gum No co Ty

Pepper Oj bacik dla tż się należy jeśli oczywiście skłamał.

Ryba Nie ściągaj na siebie tych dołów,co Ci to da? Tylko się denerwujesz niepotrzebnie,mam wrażenie że przez większość dnia.Wyluzuj trochę bo co będzie jak przyjdą większe problemy,a na pewno będą.Nie płacz tylko zbierz się raz dwa.No!!!! Będzie dobrze na wizycie

A lekarzowi powiedz grzecznie ale dosadnie (w razie czego) to co nam, że to Twoja pierwsza ciąża i bardzo się denerwujesz.Miałaś dużo przejść i po prostu boisz się o zdrowie dziecka.Leżałaś w szpitalu bierzesz leki,a czasami miewasz bolesne skurcze,męczy Cię biegunka,masz wysokie ciśnienie...

Ołowek Za tydzień,duże dziecię masz!

Madzik za tydzień i zdrówka!

Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość
wygrałam
Wiktoria będzie miała prezencik od dziadków
http://allegro.pl/fisher-price-lezac...516431553.html

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Dziewczyny litości !!
Zostawiłam Was tylko na jeden dzień a tu już kilka stron do nadrobienia na starym wątku i 8 nowego
Ups tak zawsze pod koniec jest

Cytat:

witaj

O kurcze to miałaś przejścia :/

I gratuluję odwagi,lepiej Wam będzie z tego co piszesz bez tż

Domi za zakupy

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 22:34   #325
Sylwiaaa88
Rozeznanie

Cytat:
Ryba, a może: Sposób na teściową? Stare, ale jare
Też mi się podobał
Tak piszecie o tych filmach że zachciało mi się do kina, zaraz sprawdzę co grają u nas w multikinie
Stary 2013-09-04, 22:35   #326
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Triss Pokaż wiadomość
Zmykam do wyrka, a jeszcze wcześniej zaatakuję męża mego, wreszcie wróciła mi ochota na figle taka jaką miałam przed ciążą. Trzeba korzystać, bo nie wiadomo jak długo to potrwa!
Dobranoc Mamusie!
Korzystaj jak masz chcicę

Cytat:
Napisane przez koala19 Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku, ja po wizycie, Basia wazy 1800 dzis rowno 31 tydzien
niestety szyjka mi sie skraca ma 27mm wiec dostalam luteine i nakaz lezenia.

czytalam o tym chruście i nie moglam sie powstrzymac i zrobilam wczoraj dwa wielkie talerze
Duża już Basieńka
Jak mus to mus odpoczywaj

podrzuć kilka

Cytat:

Hmm..nic mi nie przychodzi do głowy...ostatnio wcale filmów nie oglądam
no zawsze coś...

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość

Super, że tsh w normie ale szkoda, że reszta kiepsko Oby żelazo pomogło

Odpocznij sobie

Super, że zakup udany

Cytat:
Hej

super, że wizyta udana i wszystko ok z maluszkiem
Stary 2013-09-04, 22:38   #327
Sylwiaaa88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość

Dlatego nie lubię jeździć autobusami bo masakra jak wali-inaczej sie tego nie da określić.
A właśnie co do autobusów (kurcze coś mi się dzieje z pamięcia) ja dziś przez te cholerstwa się prawie spóźniłam na wizytę, dwa mi nie przyjechały i musiałam biec na taxi
Stary 2013-09-04, 22:40   #328
Anoula
Zakorzenienie

Nasza córka waży już 989 g prawie kilogram jak to brzmi a ja od ostatniej wizyty przytyłam kolejne 2 kg :x. Dzisiaj znowu nie chciała współpracować i zrobić sobie ładnego zdjęcia 3D, więcej było widać na 2D niż 3D, między innymi jak ssie kciuk ale pozasłaniała buzię rączkami wstydnisia moja. Rośnie zdrowo i szybko, goni OM, dzisiaj TP nam wyszło na 2.12. doktor mówi że jest szansa nawet w listopadzie urodzić . Ja niestety znowu mam jakąś infekcję, tak czułam bo zaczyna mnie "szanowna" swędzieć. Dostałam globulki znowu.
Dzisiaj na wizycie była ze mną mama a akurat wnusia nie chciała jej się pokazać, złośnica mała. Ale się dopytywała przed wizytą że może tym razem wyjdzie chłopak, ale teraz jak doktor jej dokładnie wargi sromowe pokazał to już wierzy i nie ma wątpliwości hihi.
Nie ma zdjęć córki, będą zdjęcia brzunia. Dla przypomnienia z wakacji, czyli jakiś 20-21 tydzień i z dzisiaj czyli 26 tydzień 1 dzień.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4927.jpg (83,9 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 26t1d.jpg (57,6 KB, 37 załadowań)
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 22:40   #329
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
A właśnie co do autobusów (kurcze coś mi się dzieje z pamięcia) ja dziś przez te cholerstwa się prawie spóźniłam na wizytę, dwa mi nie przyjechały i musiałam biec na taxi
myślałam ze takie rzeczy tylko w Bytomiu.. tu co chwile albo bana albo bus nie przyjeżdżają, o pociągach nie wspomnę . Aż 1 jeździ i to aż przez 2 miasta
( nie no sorki, moze 3 jeżdża z czego te dwa to raz na jakis czas )
Stary 2013-09-04, 22:42   #330
nasturcja7667
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
Nasza córka waży już 989 g prawie kilogram jak to brzmi a ja od ostatniej wizyty przytyłam kolejne 2 kg :x. Dzisiaj znowu nie chciała współpracować i zrobić sobie ładnego zdjęcia 3D, więcej było widać na 2D niż 3D, między innymi jak ssie kciuk ale pozasłaniała buzię rączkami wstydnisia moja. Rośnie zdrowo i szybko, goni OM, dzisiaj TP nam wyszło na 2.12. doktor mówi że jest szansa nawet w listopadzie urodzić . Ja niestety znowu mam jakąś infekcję, tak czułam bo zaczyna mnie "szanowna" swędzieć. Dostałam globulki znowu.
Dzisiaj na wizycie była ze mną mama a akurat wnusia nie chciała jej się pokazać, złośnica mała. Ale się dopytywała przed wizytą że może tym razem wyjdzie chłopak, ale teraz jak doktor jej dokładnie wargi sromowe pokazał to już wierzy i nie ma wątpliwości hihi.
Nie ma zdjęć córki, będą zdjęcia brzunia. Dla przypomnienia z wakacji, czyli jakiś 20-21 tydzień i z dzisiaj czyli 26 tydzień 1 dzień.
Jaka już duża 989g to kawał baby już A brzuch pierwsza klasa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości