Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz.VIII - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę:
Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy 1 1,72%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 0 0%
Dwupak ciasny, miejsca brak. Mamo, tato! Chcę na świat! 12 20,69%
Już koszule czas kupować, do porodu sie pakować/szykować 0 0%
Czy w tym wątku czyjeś dziecię, powitamy już na świecie? 0 0%
W szafie leżą małe ciuszki, dzieci opuszczają brzuszki! 3 5,17%
Biedny TŻ panikuje, gdy juz dziecko wyskakuje! 1 1,72%
Jedne proszą: "jak najdłużej!", inne rodzić chcą jak burze! 3 5,17%
Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie 15 25,86%
Pyta sąsiad i sąsiadka: czy już spakowana siatka? 2 3,45%
Już od piątku trzynastego, mamy wrażeń na całego! 2 3,45%
XXX (tu wpisać nick) pierwsza urodziła i z kolejki się wybiła 1 1,72%
pierwsze dzieci już sie rodzą, kciuki zaciskamy dniem i nocą 2 3,45%
PRASUJ SZYBCIEJ MALE BODY - WNET ODCHODZIC ZACZNA WODY 9 15,52%
PAKUJ SZYBCIEJ REKLAMOWKE , MOZE TO TWOJ CZAS NA PORODOWKE ? 7 12,07%
Już niedługo wyjdzie główka,rączki,nóżki no i pupka 0 0%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-04, 22:46   #331
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
Nasza córka waży już 989 g prawie kilogram jak to brzmi a ja od ostatniej wizyty przytyłam kolejne 2 kg :x. Dzisiaj znowu nie chciała współpracować i zrobić sobie ładnego zdjęcia 3D, więcej było widać na 2D niż 3D, między innymi jak ssie kciuk ale pozasłaniała buzię rączkami wstydnisia moja. Rośnie zdrowo i szybko, goni OM, dzisiaj TP nam wyszło na 2.12. doktor mówi że jest szansa nawet w listopadzie urodzić . Ja niestety znowu mam jakąś infekcję, tak czułam bo zaczyna mnie "szanowna" swędzieć. Dostałam globulki znowu.
Dzisiaj na wizycie była ze mną mama a akurat wnusia nie chciała jej się pokazać, złośnica mała. Ale się dopytywała przed wizytą że może tym razem wyjdzie chłopak, ale teraz jak doktor jej dokładnie wargi sromowe pokazał to już wierzy i nie ma wątpliwości hihi.
Nie ma zdjęć córki, będą zdjęcia brzunia. Dla przypomnienia z wakacji, czyli jakiś 20-21 tydzień i z dzisiaj czyli 26 tydzień 1 dzień.
kawał babeczki już
Anoula czas przyspieszyć z wyprawką jak mała tak szybko rośnie
Brzunio piękny okrąglinek
Stary 2013-09-04, 22:49   #332
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c

Domi Brzucholek wiele nie urósł,zgrabna piłeczka.

Trzeba częściej wątek nowy zakładać bo wtedy wszystkie brzuchy wklejają

Cytat:
Napisane przez Miss Triss Pokaż wiadomość
T

Ja sobie tak sama męża wychowałam, że mu codziennie rano robię kanapki do pracy i tego już nie zmienię. Lubię wstawać z nim, szykować mu jedzonko a potem dawać całusa na dowidzenia.
To ja tak wychowałam że on sobie i mi robi
Ale żeby była sprawiedliwość to ja też czasem śniadanko wymyślę jakieś

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
I znów kolejna rozmowa o imieniu dla córeczki

tatuś mówi do brzucha ze jak che byc Zuzią to niech się poruszy i co????????????????? nie poruszyła sieeeeeeeeeeeeeee

czyli nie chce być Zuzią

Cytat:
to ja sobie męża inaczej wychowam, kanapki rano sam musi sobie zrobić ale owszem jak wychodzi to ja dostaje całuska na do widzenia ( ja dalej śpie) ale to też dlatego że on wcześnie wstaje
O to podejście najbardziej mi się podoba

W sumie mój tak przeważnie robi,nawet nie musiałam go "wychowywać"
Samo mu przyszło

Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
Nieźle dałyście dziś czadu. Nadrobiłam wszystko, ale pobieżnie i z tego względu nie cytuję. Przyznaje się bez bicia
Witam nową mamusię

Byłam na ćwiczeniach, rehabilitantka znów dała nam trochę wycisk. Później fajna pogadanka z położną i znów prezenciki. W przeciwieństwie do wczorajszych wykładów niczym z PRL-u, dziś podobało mi się bardzo na SR.
Tyle u mnie z ciekawostek. Teraz znów mam zamiar zawiesić się na przeglądaniu wyprawki na internecie. Pytań może być wiele
Ja dzisiaj pierwszy raz ćwiczyłam i pewnie jutro będę mieć zakwasy
Ale zamierzam w domku trenować i oddychanie i ćwiczenia bo jednak trzeba kondycje poprawić,zwłaszcza mięśnie ud

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Witam w nowej części!
Oszalałyście dzisiaj czy jak?! Klawiatury Wam się nie stopiły?

iskra - w temacie rwy niestety nie pomogę. Sama walczę
newtrend - jaki kudłacz!
ktosiula - super, że sprzedawca tak fajnie do tego podszedł i że tak szybko zostanie to wymienione
iskra - jaki okrąglutki brzuszek!
paulina - ależ Ci się udało z tą torbą, świetna promocja!
nemosek - ja też myślę o 75H Znalazłaś coś?
maomami - wyprasowane wszystko?
Kabriela - Ty już pakujesz torbę?
nasturcja - Zuch dziewczyna!
maomami - ależ za mną dżem teraz chodzi
issia - jaki malutki zgrabniutki brzuszek A jaki gładki!
A zakupy super!
Trele - śliczny brzuszek! I wcale nie jest nisko, mam wrażenie, że mój jest niżej...
zwariowane - śliczny brzuszek I Ty jaka śliczna!
kyte - jak już przeorganizujesz szafy, to może wpadniesz do mnie?
ktosiula - super, że na wizycie wszystko ok
ryba - nie nastawiaj się źle na zapas
issia - jaki śliczny leżaczek w sowy
domii - piękny masz brzuszek! U kogo w końcu kupowałaś te wszystkie rzeczy dla Jaśka?

Anoula - wpisz mi proszę wizytę: 19.09., godz. 18.00
ryba - aaby - 31t0d - 1746g

Nic c o by mnie zachwyciło.Jeśli jakiś ładniejszy model to znowu brak rozmiaru:/

Ale przeglądnij sobie intymna.pl było parę do wyboru i to nawet tańszych w granicach 70 zł
Jeden kremowy z czarna koronką mi się spodobał.Musze zapytać stacjonarnie,ale podejrzewam że poniżej stówki nic nie dostanę zwłaszcza że u nas tylko dwa sklepy z braffitingiem są.

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 22:50   #333
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Nasza córka waży już 989 g prawie kilogram jak to brzmi a ja od ostatniej wizyty przytyłam kolejne 2 kg :x. Dzisiaj znowu nie chciała współpracować i zrobić sobie ładnego zdjęcia 3D, więcej było widać na 2D niż 3D, między innymi jak ssie kciuk ale pozasłaniała buzię rączkami wstydnisia moja. Rośnie zdrowo i szybko, goni OM, dzisiaj TP nam wyszło na 2.12. doktor mówi że jest szansa nawet w listopadzie urodzić . Ja niestety znowu mam jakąś infekcję, tak czułam bo zaczyna mnie "szanowna" swędzieć. Dostałam globulki znowu.
Dzisiaj na wizycie była ze mną mama a akurat wnusia nie chciała jej się pokazać, złośnica mała. Ale się dopytywała przed wizytą że może tym razem wyjdzie chłopak, ale teraz jak doktor jej dokładnie wargi sromowe pokazał to już wierzy i nie ma wątpliwości hihi.
Nie ma zdjęć córki, będą zdjęcia brzunia. Dla przypomnienia z wakacji, czyli jakiś 20-21 tydzień i z dzisiaj czyli 26 tydzień 1 dzień.
Duża już
za wizytę!
i brzuszek piekny
Stary 2013-09-04, 22:50   #334
Sylwiaaa88
Rozeznanie

Cytat:
dla małej o to tylko tydz nas różni
Sylwiaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 22:55   #335
Anoula
Zakorzenienie

Właśnie Rybko możesz wpisać:
Anoula- 22t4d 468g; 26t1d 989 g

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
kawał babeczki już
Anoula czas przyspieszyć z wyprawką jak mała tak szybko rośnie
Brzunio piękny okrąglinek
też tak czuję, ja chciałam sie zapiąć na ostatni guzik na początek listopada a tu mnie dziś doktor nastraszył

Dzięki za gratulacje dziewczyny
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 22:58   #336
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88 Pokaż wiadomość
Hej
Po wizycie myślałam że pękne ze szczęscia
Synek został synkiem, już w to wierzę bo widziałam jajeczka i siusiaczka i jak wyraźnie Serduszko bije i jest zdrowe z resztą narządów też wszystko ok ja przytyłam od ostatniej wizyty 2kg a synek 200g lekarz powiedział że wszystko w normie i moja waga i małego szyjka zamknięta i to chyba tyle, ogolnie był bardzo miły i jestem bardzo zadowolona z wizyty gdyby jeszcze nie ta torbiel jak leżałam na plecach jak robił usg to myślałam że umre z bólu

Rybko: Sylwiaaa88 - 25t1d - 679g
Anoula prosiłabym o wpisanie wizyty- 02.10 godz 16.15
Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88 Pokaż wiadomość
A i zapomniałam, kazał mi zrobić obciążenie glukozą aż 75g, już się boję
A wiecie co w biedronie ostatnio kupiłam torbę w środku z matą do przewijania i pokrowcem na butelkę termoizolacyjnym za jedyne 10 zł
Nie będzie tak źle

za wizytę,najważniejsze że w porządku wszystko

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Ty sama jesteś 2 miesiące! tak jak i to leżenie na brzuchu :P' z tego co pamiętam, to byłaś na usg jakieś 2 tygodnie temu.

; jest obniżony

jaki okrąglinek

są tanie, ale one nie mają elastycznego brzuszka

nie rodzę jeszcze..

a jak to działa? wielorazowego użytku są?

U endo super, tsh spadło wreszcie na bezpieczny poziom (pewnie dlatego znów bywa mi zimno). Ale kurna morfologię mam do . Niestety jest anemia, hgb tylko 10. o hematokrycie i innych składowych nie wspominam. a myślałam, że skoro się lepiej żywię od kilku tygodni to chociaż się utrzyma...no i kogut myslał o niedzieli...
Jak z taką pojadę rodzić, to 2 tygodnie mnie nie wypiszą . także zaczęłam brać żelazo, a niestety bardzo źle je toleruję.

Źle się czuję. Jestem śpiąca, powinnam się wykąpać, ale nie mam siły; coś mnie mdli. Znowu schudłam Idę zaraz do wyra.
Pasków nie dostałam :<.

Ale trafiłam na kurtkę jesienną w lumpie dla Młodej, co mnie męczyło już kilka tygodni więc się cieszę. Jutro chyba jeszcze ją zbiorę po trzewiki do Biedronki.

Dziękuję wszystkim, które o mnie myślały i pamiętały
Tsh spadło super, przynajmniej jedno masz z głowy.
Źle się czujesz po żelazie?

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Śliczna piłeczka ju niewiele i będzie kg szczęścia

P.s Spodnie z H&m?

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-04, 23:00   #337
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Coś mnie marny humor łapie płakac mi sie chceeeeeeeeeeeee, zaczynam za dużo mysleć

mąż właśnie pojechał do swojej mamy coś z domu zabrać i sama jestem.
Kolejna ? Mam nadzieje ze już lepiej
Cytat:
Napisane przez peppermint patty Pokaż wiadomość
No i sie wscieklam....tz wrocil z pracy smierdzacy papierochami,oczywiscie powiedzial,ze byl u klienta u ktorego pala i jest siekiera (oboje palilismy przed ciaza i myslalam,ze oboje teraz nie palimy)...tylko prawie na 100% mysle,ze palil,bo mialam wraznie,ze nie smierdza mu wlosy czy koszula,tylko oddech.nawet sam papieros mnie nie wkurzyl co klamanie mi prosto w twarz!!!! Tylko to jest taka sytuacja,ze moze sie wypierac,a ja i tak mu nieudowodnie.
Grrrr...a taki mialam humor dzis dobry

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz co ja byłam palaczka - smoczycą . Mój Tż tez . Teraz nie palimy ..
ale jak wracam od mamy , która pali tez sporo , wchodzę do mojego domu i wszystko smierdzi - ciuchy włosy - zaraz się ide kompac i mogę sobie tylko wyobrazić jak czuli mnie inni kiedy paliłam dwa razy tyle co ona
Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość
Bardzo ładny brzusio

A ja prasuje i wieszam firanki i zasłony u małej w pokoju i już mam dość czuje, że będę stękać z bólu wieczorem jak się legnę na sofę

Trzymajcie kciuki, bo licytuje bujaczek-leżaczek z FP i zaraz kończy się aukcja :P
Już wiem jaki bujaczek . Kupilismy taki Tż siostrzeńcowi o on go uwielbiał , teraz licze że my dostaniemy go w spadku
Cytat:
Napisane przez iloneczka91 Pokaż wiadomość
Witam Nieśmiało pytam czy można dołączyć?
Podczytuje was już od pewnego czasu, ale dużo problemów i dopiero teraz się odważyłam.

Termin 22.11.2013 na połówkowym pokazał się chłopak.

Ciąża niestety problemowa bo stwierdzono u mnie gestoze, od początku bujam się z wysokim ciśnieniem i tak to teraz się rozwija, a to jeszcze tyle nerwów.

Na całe szczęście mały zdrowo rośnie na wyjściu ze szpitala tydzień temu na usg pokazało się moje szczeście całe 1250g

Zdrówka dla was przyszłe mamusie życzę
Witam .
FAjnie że do nas dołączyłaś . Byle do szczęśliwego rozwiązania. Najważniejsze że jesteś pod dobrą opieka i masz wsparcie rodziców
Cytat:
Napisane przez peppermint patty Pokaż wiadomość
A co do mojego tz,narazie temat zostawiam,juz nie chce sie denerwowac,bo to do niczego nie prowadzi....powiedzialam tylko do niego na zakonczenie tematu,ze chyba sobie na wieczor sciagne film...z jimem careyem...."klamca klamca", bo nie pamietam o czym byl
dobra jesteś

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 23:01   #338
nemosek
Zakorzenienie

Rybko Wpisz mi proszę wagę 21 t 5d 445 g

Trochę odległa jest od teraźniejszoiści ale przynajmniej będę na liście i potem nie zapomnę zmienić.

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-04, 23:04   #339
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość

P.s Spodnie z H&m?
tak jak wrzuciłam zdjęcie zauważyłam że mi pas wyłazi ale to stara przedciązowa bluzka jest
Stary 2013-09-04, 23:09   #340
Kabriela
Zadomowienie

Dziewczyny już wszystko wiem, specjalnie rozłożyłam wszystkie swoje usg aby dojść ze sobą do ładu....wybaczcie za zamieszanie ale niestety tak to już jest....

usg z dnia 24.06 pokazywało wagę Agatki 362, 84 g
usg z dnia 7.08 pokazuje wagę 1114,66 g

i więcej usg na razie nie miałam, teraz jak będę na wizycie 17.09 u lekarki powinnam dostać skierowanie na ostatnie już usg refundowane przez NFZ

Witam nową Mamusię....
Brzuszki piękne!!!!Będę to powtarzać jeszcze długo długo.

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Ło i właśnie doszłam do porozumienia z samą sobą dlatego teraz grzecznie idę lulu, bo już mi się oczka zamykają.
Miłych snów dziewczyny.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 23:11   #341
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie Rybko możesz wpisać:
Anoula- 22t4d 468g; 26t1d 989 g

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

też tak czuję, ja chciałam sie zapiąć na ostatni guzik na początek listopada a tu mnie dziś doktor nastraszył

Dzięki za gratulacje dziewczyny
Trochę Ci się termin przesunął rzeczywiście

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-04, 23:12   #342
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz

Nemosku w tej chwili to raczej z ciężkiego dnia ale generalnie źle toleruje tabletki z zelazem od zawsze.

Anoula! Jesteś brutalna! Poczatek 27 tygodnia i niemal kilogram! A mój okruszek ledwo 100g więcej 3 tygodnie dalej. Ide sie rzucić z balkonu.

Dobranoc!

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 23:15   #343
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
tak jak wrzuciłam zdjęcie zauważyłam że mi pas wyłazi ale to stara przedciązowa bluzka jest
Podejrzewałam H&M,leżą super i ten fajny klasyczny kolor i krój

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Nemosku w tej chwili to raczej z ciężkiego dnia ale generalnie źle toleruje tabletki z zelazem od zawsze.

Anoula! Jesteś brutalna! Poczatek 27 tygodnia i niemal kilogram! A mój okruszek ledwo 100g więcej 3 tygodnie dalej. Ide sie rzucić z balkonu.

Dobranoc!

Nienormalna

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-04, 23:26   #344
Anoula
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '1

Cytat:
Moja córka chce dogonić Wasze dzieci nie wiem po kim ona taka duża, ale jakby nie patrzeć to wg OM to już by były okolice 30 tygodnia.

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Podejrzewałam H&M,leżą super i ten fajny klasyczny kolor i krój
mam nadzieję że już mi posłużą do końca ciąży, specjalnie wzięłam 38 a nie 36, bo w 36 już było mało miejsca pod pasem, a w 38 się jeszcze ładnie rozciągał. Krótko je mam ale jak na razie jestem zadowolona, bardzo przyjemny jeans i wygodne są.
Stary 2013-09-04, 23:38   #345
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '1

Cytat:
Moja córka chce dogonić Wasze dzieci nie wiem po kim ona taka duża, ale jakby nie patrzeć to wg OM to już by były okolice 30 tygodnia.

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

mam nadzieję że już mi posłużą do końca ciąży, specjalnie wzięłam 38 a nie 36, bo w 36 już było mało miejsca pod pasem, a w 38 się jeszcze ładnie rozciągał. Krótko je mam ale jak na razie jestem zadowolona, bardzo przyjemny jeans i wygodne są.
Wiem bo mierzyłam
Póki co poluję na używki na allegro

A zapomniałam Wam napisać mężul dzisiaj tak ładnie wykapał dziecko-lalkę na SR że dostaliśmy nagrodę 2 śliniaczki.Nie było mnie przy tym bo ćwiczyłam w sali obok, ale położna chwaliła że wszystko zapamiętał krok po kroku.
Oprócz tego dostaliśmy jakieś ulotki,grzechotkę,kupon zniżkowy.
A w piątek w ostatni dzień mamy dostać próbki
Szkoda że tak mało spotkań,położna mówiła że zrobili by więcej ale jest ogromne zainteresowanie, a tylko 3 osoby prowadzą.I chcą żeby każdy skorzystał.W przyszłym tygodniu idziemy na powtórkę z porodu i na oddział jeszcze raz (dołączamy do innej grupy)

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-04, 23:40   #346
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem bo mierzyłam
Póki co poluję na używki na allegro

A zapomniałam Wam napisać mężul dzisiaj tak ładnie wykapał dziecko-lalkę na SR że dostaliśmy nagrodę 2 śliniaczki.Nie było mnie przy tym bo ćwiczyłam w sali obok, ale położna chwaliła że wszystko zapamiętał krok po kroku.
Oprócz tego dostaliśmy jakieś ulotki,grzechotkę,kupon zniżkowy.
A w piątek w ostatni dzień mamy dostać próbki
Szkoda że tak mało spotkań,położna mówiła że zrobili by więcej ale jest ogromne zainteresowanie, a tylko 3 osoby prowadzą.I chcą żeby każdy skorzystał.W przyszłym tygodniu idziemy na powtórkę z porodu i na oddział jeszcze raz (dołączamy do innej grupy)
dla męża, zdolny jest będziesz miała dużą pomoc w domu
Stary 2013-09-04, 23:52   #347
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
dla męża, zdolny jest będziesz miała dużą pomoc w domu
Myślę że tak nieskromnie chwaląc się

Dobranoc

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-04, 23:57   #348
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
Nieźle dałyście dziś czadu. Nadrobiłam wszystko, ale pobieżnie i z tego względu nie cytuję. Przyznaje się bez bicia
Witam nową mamusię

Byłam na ćwiczeniach, rehabilitantka znów dała nam trochę wycisk. Później fajna pogadanka z położną i znów prezenciki. W przeciwieństwie do wczorajszych wykładów niczym z PRL-u, dziś podobało mi się bardzo na SR.
Tyle u mnie z ciekawostek. Teraz znów mam zamiar zawiesić się na przeglądaniu wyprawki na internecie. Pytań może być wiele
To pisz nam wszystko co tam było , ja uwielbiam te Wasze opowieśći
Cytat:
Napisane przez koala19 Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku, ja po wizycie, Basia wazy 1800 dzis rowno 31 tydzien
niestety szyjka mi sie skraca ma 27mm wiec dostalam luteine i nakaz lezenia.

Ale narobiłam zamieszania tymi faworkami )

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Ryba, a może: Sposób na teściową? Stare, ale jare
O ta Dla Ryby w sam raz
Cytat:
Dlatego nie lubię jeździć autobusami bo masakra jak wali-inaczej sie tego nie da określić.

Bleee a potem siadasz na takim siedzeniu brrr nie chcę nawet mysleć

Fuj ani mi nie przypominaj ..
Tu bardziej chodzi o to żę dziś było znowu prawie 30 stopni , jak to w UK nikt się nie spodziewał , wszyscy poubierani , spoceni bleeeeee...
Cytat:

DZIDZIA - już nie długo .. Dużo buraków , sama tu pisałaś cos kiedyś o pieczonych

ide nynu ..
O ile się będzie dało bo na zewnątrz wszystko wisi .. z 26/28 stopni będzie i ani liść nie drgnie

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 06:42   #349
acelinka
Zakorzenienie

nowy watek!
i już 12 stron od wczoraj, jesteście niepoprawne

wybaczcie nieobecnośc, ale działamy z remontem ile się da ob już chcemy konczyć! Jeszcze tylko podłączyć wszystkei sprzęty w kuchni i łazience, pomalowac dwa pokoje i moge sprzątać

Jezu dziś 5.09 za równiótkie 2 miesiące mam termin
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 07:07   #350
domii29
Zakorzenienie

Witam się w 35 tygodniu

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Witam w nowej części!
Oszalałyście dzisiaj czy jak?! Klawiatury Wam się nie stopiły?

iskra - w temacie rwy niestety nie pomogę. Sama walczę
newtrend - jaki kudłacz!
ktosiula - super, że sprzedawca tak fajnie do tego podszedł i że tak szybko zostanie to wymienione
iskra - jaki okrąglutki brzuszek!
paulina - ależ Ci się udało z tą torbą, świetna promocja!
nemosek - ja też myślę o 75H Znalazłaś coś?
maomami - wyprasowane wszystko?
Kabriela - Ty już pakujesz torbę?
nasturcja - Zuch dziewczyna!
maomami - ależ za mną dżem teraz chodzi
issia - jaki malutki zgrabniutki brzuszek A jaki gładki!
A zakupy super!
Trele - śliczny brzuszek! I wcale nie jest nisko, mam wrażenie, że mój jest niżej...
zwariowane - śliczny brzuszek I Ty jaka śliczna!
kyte - jak już przeorganizujesz szafy, to może wpadniesz do mnie?
ktosiula - super, że na wizycie wszystko ok
ryba - nie nastawiaj się źle na zapas
issia - jaki śliczny leżaczek w sowy
domii - piękny masz brzuszek! U kogo w końcu kupowałaś te wszystkie rzeczy dla Jaśka?

Anoula - wpisz mi proszę wizytę: 19.09., godz. 18.00
ryba - aaby - 31t0d - 1746g

Zamawiałam u tego "rodzyneczki" i "WiktorSklep"

Cytat:
za wizytę
Muszę przyznać że urosło się Wam troszkę
Śliczna piłeczka

Tak ogólnie to znowu znikam na cały dzień
Miłego dnia i udanych wizyt
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 07:10   #351
niunia32
Zakorzenienie

Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz

Witam sie z laboratorium. Pije wlasnie eliksir młodości

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 07:31   #352
iloneczka91
Raczkowanie

Dzień dobry
Dziewczyny za wami nadążyć to nielada sztuka

niunia32 rozumiem, że pijesz to obrzydlistwo zwane glukozą?
iloneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 07:37   #353
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Witam się w 35 tygodniu
za tyg
Miłego dnia

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
wybaczcie nieobecnośc, ale działamy z remontem ile się da ob już chcemy konczyć! Jeszcze tylko podłączyć wszystkei sprzęty w kuchni i łazience, pomalowac dwa pokoje i moge sprzątać

Jezu dziś 5.09 za równiótkie 2 miesiące mam termin

Oj ja też bym chciala koniec remontu,a u nas dopiero początek

Moje dziecko sie rozbrykalo po glukozie.
Cos mnie glowa boli :/ napiję sie kaeki jak wrócę

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

Cytat:
Napisane przez iloneczka91 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dziewczyny za wami nadążyć to nielada sztuka

niunia32 rozumiem, że pijesz to obrzydlistwo zwane glukozą?

Buhaha mam smaka na paczka

Malinka

Haniusia
Stary 2013-09-05, 07:41   #354
lineczka1989
Zakorzenienie

Hej!
Gratuluje wczorajszych wizyt i wag maluszkow

Nie dlugo tesc przyjezdza i z malzem beda dzialac z remontem dalej

za dzisiejsze wizyty dziewczyny!

"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 07:47   #355
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Witam sie z laboratorium. Pije wlasnie eliksir młodości

haha, mniamuśny jest

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 07:49   #356
ania_cz79
Raczkowanie

Cześć dziewczyny. Witam się w nowym wątku, trudno was dogonić. Wczoraj cały dzień brak internetu i już wypadam.

Dzisiaj obudził mnie nad ranem meega skurcz łydki. Takiego jeszcze nie było. Wyłam z bólu, a TŻ przez 10 min próbował mi pomóc. Nic nie działało. Chyba jeszcze zwiększę dawkę magnezu.
Do tej pory mnie łydka boli. Miałam wrażenie jakby mi pourywało mięśnie .

Czytam o Waszych wyprawkach i przygotowaniach, i jestem przerażona bo u mnie cisza spokój. Dostałam rzeczy w pudełkach od siostry i tak leżą, na urlopie w Polsce dokupiłam kilka i na tym stoi, nie mam do tego głowy, poza tym prawdopodobnie będę się przeprowadzać, tylko jeszcze nie wiem kiedy, bo mieszkanie do którego mam iść jeszcze nie jest wolne a już nie mówiąc o małym odświeżeniu.
ania_cz79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 07:55   #357
iloneczka91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania_cz79 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Witam się w nowym wątku, trudno was dogonić. Wczoraj cały dzień brak internetu i już wypadam.

Dzisiaj obudził mnie nad ranem meega skurcz łydki. Takiego jeszcze nie było. Wyłam z bólu, a TŻ przez 10 min próbował mi pomóc. Nic nie działało. Chyba jeszcze zwiększę dawkę magnezu.
Do tej pory mnie łydka boli. Miałam wrażenie jakby mi pourywało mięśnie .

Czytam o Waszych wyprawkach i przygotowaniach, i jestem przerażona bo u mnie cisza spokój. Dostałam rzeczy w pudełkach od siostry i tak leżą, na urlopie w Polsce dokupiłam kilka i na tym stoi, nie mam do tego głowy, poza tym prawdopodobnie będę się przeprowadzać, tylko jeszcze nie wiem kiedy, bo mieszkanie do którego mam iść jeszcze nie jest wolne a już nie mówiąc o małym odświeżeniu.
Mam to samo, tylko parę drobiazgów mam jak na razie. Reszta i tak pewnie dopiero po remoncie będzie kupiona. Kiepska wizja z tą przeprowadzką, ale dacie radę.
Mamy jeszcze trochę czasu

Edytowane przez iloneczka91
Czas edycji: 2013-09-05 o 07:57
iloneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 07:59   #358
niunia32
Zakorzenienie

No nie nadrobię przez tel...

Gratuluje wszystkich wczorajszych wizyt
za dzisiejsze
Witam nowa mamusie
Ładne brzuszki sie pojawiły

Glukoza smaczna

Malinka

Haniusia
Stary 2013-09-05, 08:03   #359
acelinka
Zakorzenienie

niunia bo u nas to najwyzsza pora od kwietnia trwa ten naszz remont
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 08:06   #360
niunia32
Zakorzenienie

Acelinka to faktycznie yrzeba kończyć

Malinka

Haniusia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości