|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy |
|
1 | 1,72% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
|
0 | 0% |
| Dwupak ciasny, miejsca brak. Mamo, tato! Chcę na świat! |
|
12 | 20,69% |
| Już koszule czas kupować, do porodu sie pakować/szykować |
|
0 | 0% |
| Czy w tym wątku czyjeś dziecię, powitamy już na świecie? |
|
0 | 0% |
| W szafie leżą małe ciuszki, dzieci opuszczają brzuszki! |
|
3 | 5,17% |
| Biedny TŻ panikuje, gdy juz dziecko wyskakuje! |
|
1 | 1,72% |
| Jedne proszą: "jak najdłużej!", inne rodzić chcą jak burze! |
|
3 | 5,17% |
| Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie |
|
15 | 25,86% |
| Pyta sąsiad i sąsiadka: czy już spakowana siatka? |
|
2 | 3,45% |
| Już od piątku trzynastego, mamy wrażeń na całego! |
|
2 | 3,45% |
| XXX (tu wpisać nick) pierwsza urodziła i z kolejki się wybiła |
|
1 | 1,72% |
| pierwsze dzieci już sie rodzą, kciuki zaciskamy dniem i nocą |
|
2 | 3,45% |
| PRASUJ SZYBCIEJ MALE BODY - WNET ODCHODZIC ZACZNA WODY |
|
9 | 15,52% |
| PAKUJ SZYBCIEJ REKLAMOWKE , MOZE TO TWOJ CZAS NA PORODOWKE ? |
|
7 | 12,07% |
| Już niedługo wyjdzie główka,rączki,nóżki no i pupka |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c
Cytat:
kawał babeczki już Anoula czas przyspieszyć z wyprawką jak mała tak szybko rośnie ![]() Brzunio piękny okrąglinek |
|
|
|
|
#332 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c
Domi Brzucholek wiele nie urósł,zgrabna piłeczka.
![]() Trzeba częściej wątek nowy zakładać bo wtedy wszystkie brzuchy wklejają ![]() Cytat:
![]() Ale żeby była sprawiedliwość to ja też czasem śniadanko wymyślę jakieś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W sumie mój tak przeważnie robi,nawet nie musiałam go "wychowywać" Samo mu przyszło Cytat:
![]() Ale zamierzam w domku trenować i oddychanie i ćwiczenia bo jednak trzeba kondycje poprawić,zwłaszcza mięśnie ud Cytat:
Ale przeglądnij sobie intymna.pl było parę do wyboru i to nawet tańszych w granicach 70 zł ![]() Jeden kremowy z czarna koronką mi się spodobał.Musze zapytać stacjonarnie,ale podejrzewam że poniżej stówki nic nie dostanę zwłaszcza że u nas tylko dwa sklepy z braffitingiem są. |
|||||
|
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytę! ![]() i brzuszek piekny
|
|
#334 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dla małej o to tylko tydz nas różni
|
|
|
|
|
#335 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie Rybko możesz wpisać:
Anoula- 22t4d 468g; 26t1d 989 g ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
![]() Dzięki za gratulacje dziewczyny
|
|
|
|
|
#336 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za wizytę,najważniejsze że w porządku wszystkoCytat:
Źle się czujesz po żelazie? ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
ju niewiele i będzie kg szczęścia P.s Spodnie z H&m? |
||||
|
|
|
#337 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale jak wracam od mamy , która pali tez sporo , wchodzę do mojego domu i wszystko smierdzi - ciuchy włosy - zaraz się ide kompac i mogę sobie tylko wyobrazić jak czuli mnie inni kiedy paliłam dwa razy tyle co ona ![]() Cytat:
Cytat:
FAjnie że do nas dołączyłaś . Byle do szczęśliwego rozwiązania. Najważniejsze że jesteś pod dobrą opieka i masz wsparcie rodziców Cytat:
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
Rybko Wpisz mi proszę wagę 21 t 5d 445 g
Trochę odległa jest od teraźniejszoiści ale przynajmniej będę na liście i potem nie zapomnę zmienić. |
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#340 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny już wszystko wiem, specjalnie rozłożyłam wszystkie swoje usg aby dojść ze sobą do ładu....wybaczcie za zamieszanie ale niestety tak to już jest....
usg z dnia 24.06 pokazywało wagę Agatki 362, 84 g usg z dnia 7.08 pokazuje wagę 1114,66 g i więcej usg na razie nie miałam, teraz jak będę na wizycie 17.09 u lekarki powinnam dostać skierowanie na ostatnie już usg refundowane przez NFZ Witam nową Mamusię.... Brzuszki piękne!!!!Będę to powtarzać jeszcze długo długo. ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Ło i właśnie doszłam do porozumienia z samą sobą dlatego teraz grzecznie idę lulu, bo już mi się oczka zamykają. Miłych snów dziewczyny.
|
|
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz
Nemosku w tej chwili to raczej z ciężkiego dnia ale generalnie źle toleruje tabletki z zelazem od zawsze.
Anoula! Jesteś brutalna! Poczatek 27 tygodnia i niemal kilogram! A mój okruszek ledwo 100g więcej 3 tygodnie dalej. Ide sie rzucić z balkonu. Dobranoc! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '1
Cytat:
nie wiem po kim ona taka duża, ale jakby nie patrzeć to wg OM to już by były okolice 30 tygodnia.---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- mam nadzieję że już mi posłużą do końca ciąży, specjalnie wzięłam 38 a nie 36, bo w 36 już było mało miejsca pod pasem, a w 38 się jeszcze ładnie rozciągał. Krótko je mam ale jak na razie jestem zadowolona, bardzo przyjemny jeans i wygodne są. |
|
|
|
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '1
Cytat:
Póki co poluję na używki na allegro A zapomniałam Wam napisać mężul dzisiaj tak ładnie wykapał dziecko-lalkę na SR że dostaliśmy nagrodę 2 śliniaczki.Nie było mnie przy tym bo ćwiczyłam w sali obok, ale położna chwaliła że wszystko zapamiętał krok po kroku. Oprócz tego dostaliśmy jakieś ulotki,grzechotkę,kupon zniżkowy. A w piątek w ostatni dzień mamy dostać próbki Szkoda że tak mało spotkań,położna mówiła że zrobili by więcej ale jest ogromne zainteresowanie, a tylko 3 osoby prowadzą.I chcą żeby każdy skorzystał.W przyszłym tygodniu idziemy na powtórkę z porodu i na oddział jeszcze raz (dołączamy do innej grupy) |
|
|
|
|
#346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla męża, zdolny jest będziesz miała dużą pomoc w domu
|
|
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę że tak
nieskromnie chwaląc się ![]() Dobranoc |
|
|
|
#348 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale narobiłam zamieszania tymi faworkami ) O ta Dla Ryby w sam raz Cytat:
Tu bardziej chodzi o to żę dziś było znowu prawie 30 stopni , jak to w UK nikt się nie spodziewał , wszyscy poubierani , spoceni bleeeeee... Cytat:
![]() DZIDZIA - już nie długo .. Dużo buraków , sama tu pisałaś cos kiedyś o pieczonych ide nynu .. O ile się będzie dało bo na zewnątrz wszystko wisi .. z 26/28 stopni będzie i ani liść nie drgnie
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
nowy watek!
i już 12 stron od wczoraj, jesteście niepoprawne ![]() wybaczcie nieobecnośc, ale działamy z remontem ile się da ob już chcemy konczyć! Jeszcze tylko podłączyć wszystkei sprzęty w kuchni i łazience, pomalowac dwa pokoje i moge sprzątać Jezu dziś 5.09 za równiótkie 2 miesiące mam termin
|
|
|
|
#350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam się w 35 tygodniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za wizytę Muszę przyznać że urosło się Wam troszkę Śliczna piłeczka ![]() Tak ogólnie to znowu znikam na cały dzień ![]() Miłego dnia i udanych wizyt
|
||
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz
Witam sie z laboratorium. Pije wlasnie eliksir młodości
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#352 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Dziewczyny za wami nadążyć to nielada sztuka ![]() niunia32 rozumiem, że pijesz to obrzydlistwo zwane glukozą?
|
|
|
|
#353 | ||
|
Zakorzenienie
|
za tyg ![]() Miłego dnia Cytat:
Oj ja też bym chciala koniec remontu,a u nas dopiero początek ![]() Moje dziecko sie rozbrykalo po glukozie. Cos mnie glowa boli :/ napiję sie kaeki jak wrócę ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Cytat:
Buhaha mam smaka na paczka |
||
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Gratuluje wczorajszych wizyt i wag maluszkow ![]() Nie dlugo tesc przyjezdza i z malzem beda dzialac z remontem dalej ![]() za dzisiejsze wizyty dziewczyny! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#356 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Witam się w nowym wątku, trudno was dogonić. Wczoraj cały dzień brak internetu i już wypadam.
Dzisiaj obudził mnie nad ranem meega skurcz łydki. Takiego jeszcze nie było. Wyłam z bólu, a TŻ przez 10 min próbował mi pomóc. Nic nie działało. Chyba jeszcze zwiększę dawkę magnezu. Do tej pory mnie łydka boli. Miałam wrażenie jakby mi pourywało mięśnie Czytam o Waszych wyprawkach i przygotowaniach, i jestem przerażona bo u mnie cisza spokój. Dostałam rzeczy w pudełkach od siostry i tak leżą, na urlopie w Polsce dokupiłam kilka i na tym stoi, nie mam do tego głowy, poza tym prawdopodobnie będę się przeprowadzać, tylko jeszcze nie wiem kiedy, bo mieszkanie do którego mam iść jeszcze nie jest wolne |
|
|
|
#357 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mamy jeszcze trochę czasu
Edytowane przez iloneczka91 Czas edycji: 2013-09-05 o 07:57 |
|
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
No nie nadrobię przez tel...
Gratuluje wszystkich wczorajszych wizyt za dzisiejszeWitam nowa mamusie ![]() Ładne brzuszki sie pojawiły ![]() Glukoza smaczna ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
niunia bo u nas to najwyzsza pora od kwietnia trwa ten naszz remont
|
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Acelinka to faktycznie yrzeba kończyć
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

a ja od ostatniej wizyty przytyłam kolejne 2 kg :x. Dzisiaj znowu nie chciała współpracować i zrobić sobie ładnego zdjęcia 3D, więcej było widać na 2D niż 3D, między innymi jak ssie kciuk
. Ja niestety znowu mam jakąś infekcję, tak czułam bo zaczyna mnie "szanowna" swędzieć. Dostałam globulki znowu.
kawał babeczki już 

ale owszem jak wychodzi to ja dostaje całuska na do widzenia ( ja dalej śpie) ale to też dlatego że on wcześnie wstaje
Znalazłaś coś?

Idę zaraz do wyra.
KCIUKI DLA ANI