|
|
#3061 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3062 |
|
Nindżopesz
|
Chyba ją kupię a potem będę oszczędzać na jedzeniu
|
|
|
|
#3063 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja bym musiała najpierw przymierzyc, w ciemno to odpada
Skoro mamy podobny gust to niedługo będziesz też taka gruba jak ja
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-09-04 o 16:22 |
|
|
|
#3064 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. albo taka piękna ![]() Weź mnie przekonaj, że ta kurtka jest jednak zbyt foliowa, cienka i zupełnie nie gotnindżowa. |
|
|
|
|
#3065 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ja jestem orydżinal i bjutiful, sorry laska ![]() Tak kurtka wygląda podejrzanie jakościowo, dlatego bym się bała brać w ciemno.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3066 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. przekonałaś mnie prawie
|
|
|
|
|
#3067 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A mi Toki z avka przypomina Vretha, no też taki rozbrajający słodziak
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-09-04 o 16:55 |
|||
|
|
|
#3068 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3069 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3070 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. no mam tooo saaaaamooo tak samo pytka w pytkę - dlatemuż szukam razem z Ju na razie zadowala mnie Bal ale chce od dawna już coś jak Black Orchid - tylko nie tak kapryśne bo potrafi na mnie śmierdzieć nawet Cytat:
2. Maja - abo za mnie Cytat:
2. a ja się jeszcze łudzę i grzeję na letniaka - w ramach prostestu nawet nie tykam garderoby jesiennej - udaję że dalej lato trwa i tak mi dopomóż ... Cytat:
|
||||
|
|
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile da Redzia? ![]() A póki co idę pichcić leczo
|
|
#3072 |
|
Nindżopesz
|
Hmm, mogę użyczać czarnych ciuchów i mam 4 komputery więc któryś zawsze jest wolny
|
|
|
|
#3073 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#3074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie od dwóch dni tak nawet ciepło jest trochę już jesiennie ciepło, ale jednak ![]() Kolejny dzień prawie odbębniony.... jeszcze wzięłam robotę do domu i zaraz się muszę za to wziąć zanim zasnę ![]() Maja wszystkiego najlepszego z okazji urodzin |
||
|
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3076 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kawał z fejsa
![]() Pewnemu studentowi zachcialo sie kupy wiec udal sie do klopa.Wybral sobie przytulna kabinke i przystapil do dziela.Nagle z sasiedniej kabiny slyszy nieznajomy glos: Nieznajomy glos:-"Czesc!" Student: (troche skonsternowany odpowiada) -"Czesc" Na to nieznajomy glos:-"Co slychac?" Student (niechcac byc niemily):-"Mam dzis egzamin i mnie przycisnelo" Po paru sekundach ciszy... Nieznajomy glos:-"Czy moge do Ciebie przyjsc?" Student (wystraszony,sprawdza czy drzwi od kabiny sa dobrze zaryglowane): -"Nie!Wolalbym zebys nie przychodzil do mnie!" Nastaje klopotliwa chwila milczenia... po czym Nieznajomy glos (podenerwowany):-"No to na razie.Czesc!Zadzwonie do Ciebie pozniej bo jakis idiota mi odpowiada caly czas z kabiny obok"
|
|
|
#3077 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Maja, sto lat z długowłosym chłopem! |
|
|
|
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jessssusssssie |
|
|
|
|
#3079 |
|
Piers do przodu
|
Win
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3081 |
|
Mother of Cats
|
Maju, żeby Ci się plotło w życiu tak dobrze, jak w ostatnim czasie
|
|
|
|
#3082 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.no fłaśnie - Majuta napisała coś takiego Cytat:
![]() Cytat:
Majek - 100 lat wszystkiego szatańskiego Skończył mi się skrzyp do łykania , ciekawe czy zaraz mi fszystkie wuosy wyleco czy trochę później
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Majek i jeszcze raz 100 lat! I pociechy z chuopa
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
hell yeaaah! Cytat:
ja przez miesiąc piłam skrzyp, pokrzywę i wcierałam w skalp wodę brzozową i pokrzywową. I mniej wypadają ![]() Tylko teraz nie wiem, które mi pomogło ![]() dziękuję
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-09-04 o 21:10 |
|
|
|
|
#3085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Razem raźniej szukać Cytat:
Mnie Bal nie zadowala (cenowo głownie) a Orchida sobie kupię i koniec. Niech smierdzi. Nie ma nic podobnego. Trudno. Poświęcę się dla seksoluku ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- MAJUUUU! WSZYSTKIEGO NAJ!
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
![]() znad kawy dziś sądny dzień, zaczyna się kontrola ... trzymajcie kciuki żeby kontrolerzy nie byli czepialscy
|
|
|
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
jak fajnie dwuznacznie to brzmi
dziękuję Cytat:
![]() Mój mężczyzna wczoraj wyżarł leczo do dna i stwierdził, że dobre, ale jak on mi kiedyś zrobi po swojemu (z dodatkiem cukinii lub kabaczka i przyprawione na mega ostro), to będzie jeszcze lepsze Za to tiramisu był zachwycony ![]() Wieć jakby co, to w przyszłości lepiej, żeby on gotował, a ja się zajmę deserami
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-09-05 o 08:27 |
|
|
|
|
#3089 |
|
To ja :)
|
Justyna, uważaj, bądź ostrożna, ta figa ma naprawdę wielką siłę rażenia
![]() A w ogóle, to dzień dobry Jaka jesień? W Budapeszcie lato. Wczoraj było trochę głośno, bo Żydzi świętowali nowy rok, więc dziś udało mi się dłużej pospać, ale zaraz się wbijam w krótkie spodenki i lecę na targ owocowy po brzoskwinie, a potem chyba na plażę na Margarytkę. Albo do gorących źródeł, się jeszcze zobaczy.Także lato pełną gębą! Miłego dnia! A, żeby nie było tak różowo, po tygodniowej przerwie w jodze, moja struna grzbietowa już zaczyna o sobie przypominać...
|
#3090 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam odlew dotestowy i niestety zakupu nie będzie - robi mi rzeczy niedopuszczalne nie mogę wyjść do ludzi i tak zaryzykować to samo miałam z White Pachouli ale tej jakoś żałuję najmniej - paczul jak mrówków w zastępstwie![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.

noo poza RM i Balem Byredowym , to straszne... mam same pięęęekne i mało seksowne zapachy .

jessssusssssie

nie mogę wyjść do ludzi i tak zaryzykować