|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
![]() Coś jadła? Krówki były? za dzisiejsze ćwiczenia ![]() k: jajecznica (2 jajka na maśle) ze świeżymi grzybami ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-09-04 o 23:48 |
|
|
|
#4622 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Re: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Kasia,
![]() Jak tam Twoje kolanko? ![]() Blaszok, ![]() Siłowe robisz z filmikiem czy z jakiejś rozpiski? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-09-04 o 23:10 |
|
|
|
#4624 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
wszystkie (wszyscy ) my są młode/młodzi duchem ![]() za rower ![]() zbieram dokumenty i jadę po sis bo ją ktoś na tym przystanku w lesie zje |
|
|
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Madzia były rano
przed bieganiem ![]() eej też miałam jajecznicę na kolację!
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
|
|
|
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Re: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
![]() My już po kolacji, a noc jeszcze taaaka młoda ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Re: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Madzia znowu dziś siedzisz do czwartej?
ja muszę wcześnie ( widzicie to !!! ) wstać jutro, więc posiedzę maksymalnie do drugiej. noo, może do trzeciej ![]() żeby było jutro troszkę cieplej poszłabym na rolki... już lepiej się czuję, można powiedzieć, że żegnam przeziębienie, więc trzeba korzystać z ostatniego cieplejszego miesiąca. a potem rozstanie z rolkami do wiosny
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Re: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
wczoraj też tak planowałam, ale nie wyszło ![]() Noo, niech będzie ciepło bo idę się alkoholizować a Twoje przeziębienie niech idzie precz, bo dostanie kopa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Okok ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-09-04 o 23:47 |
|
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Re: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! c
też się chyba jutro zalkoholizuję delikatnie
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
siostra odholowana do domu
![]() Madziu, proszę bardzo, rzucam linkiem: http://www.kfd.pl/trening-z-hantlami...ning-210.html/ okkk, sklecę teraz moją listę do biegania/ćwiczenia/ruchu ![]() 2 Chainz - We own it Amel Bent - Eye of the tiger (super do biegania Will.I.Am - I got it from my momma Billy Talent - Nothing to lose (to też super do biegania Christina Aguilera - Fighter (to daje niesamowitego kopa Evanescence - Bring me to life (tego nie trzeba przedstawiać )Kelly Clarkson - What doesn't kill you, makes you stronger Macklemore - Can't hold us Nneka - Heartbeat One Republic - Counting stars Jamelia - Beware of the dog White Rabbits - Percussion gun Enej - Symetryczno-liryczna (fajnie się do tego biegnie )Avicii - Wake me up David Guetta - Titanium Naughty Boy - La la la Sail - Awolnation Rihanna - Shut up and drive nooo, to taki ściepek kilkunastu piosenek, które aktualnie magluję w czasie ruchu wybór piosenki zależy od tego, co akurat robię, ale może komuś się coś przyda ![]() zarzucę jeszcze linkiem: http://www.fitsugar.com/125-Minute-M...ylist-30808754 tu jest kilka piosenek do biegania i tu jest jeszcze dużo: http://www.fitsugar.com/latest/workout-musiczbieram du.pkę, bo muszę rozłożyć łóżko dobranoc Edytowane przez blaszok Czas edycji: 2013-09-04 o 23:59 |
|
|
|
#4632 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Re: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! c
Heej
![]() Znów nie mam siły cytować z pięciu stron ![]() A gratulacje za ćwiczenia dla wszystkich, to sobie chyba do podpisu wstawię ![]() U mnie dziś bez kolacji Za późno wróciłam do domu i wszyscy już śpią, nie chcę się rozbijać. Menu: I: 2 kiełbaski wiedeńskie (że niby to nie parówki ), pomidor z jogurtem i cebulą, kromkaII: kawa z mlekiem i dziura w mózgu, bo nie pamiętam, ale chyba jakiś owoc III: pstrąg pieczony w folii (jakiś niedobry wyjątkowo był, nie zjadłam całego), 1 kostka Milki z orzechami IV: kilka plastrów szynki, pomidory suszone w oliwie, kawałek ogórka i papryki Rano zaliczyłam 4km spacerek na targ, po południu trochę poodbijaliśmy piłkę ze znajomymi, a wieczorem zgadnijcie co? Kinect Party wkręciłyśmy się z koleżanką i zapiep.rzamy już czwarty dzień wszelakie fitnessy, boksy itd ![]() Maatko jaka jestem głodna, idę spać
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
Blaszok,
Dziękuję pięknie ![]() Jutro zobaczę jak będę na kompie i Twoją listę też przesłucham, muszę swoją biegową zaktualizować ![]() Boli mnie tyłek po dzisiaj, rano będą zakwasy ![]() Dobranoc Misiaki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-09-05 o 00:08 |
|
|
|
#4634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym Kinectem to nieźle wywijacie ![]() Cytat:
nie ma za co ja w sumie też jakichś nowości potrzebuję ![]() śpijcie dobrze i nie siedźcie na wizażu za długo
|
||
|
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
dobraaaanoc
|
#4636 |
|
Konto usunięte
|
Hej. Na początek za ćwiczenia
Jakoś tak dzisiaj wcześniej wstałam, jest słonecznie, ma być 30 stopni Hehe może ocenzurują I u mnie to samo, zastanawiam się czy to kiedyś przejdzie
Edytowane przez 57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 Czas edycji: 2013-09-05 o 08:34 |
|
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
Hej...stanęła na wadze i szybuje coraz wyżej...dziś postaram się pilnować. Możliwe że to wina leków bo jedne to sterydy...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4638 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
|
|
|
|
#4639 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4640 | |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
chyba lepiej czasem coś strzeli,ale już tak nie bolidzięki pewnie,ja się czuje jak 18-nastka Cytat:
za spacerek i kinecta![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42640854]Hej. Na początek za ćwiczenia Jakoś tak dzisiaj wcześniej wstałam, jest słonecznie, ma być 30 stopni [/QUOTE] hej! to fajnie,że humor lepszy! 30 stopnicześć chłopaku
|
|
|
|
|
#4641 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
widzę, że niebawem nowy wątek ja się nie odzywam bo się nie mogę ogarnąć... w sobotę dostałam ataku niestrawności, pół nocy nie spałam, najpierw mnie bolał żołądek, a później jelita, i właściwie dopiero wczoraj całkowicie mi przeszło... nie wiem czy to był wpływ diety 5:2 ale było kiepsko więc rezygnuję, źle się czuję nie jedząc cały dzień i później jedząc o 20. Cały dzień głodu, żeby położyć się spać najedzonym to nie dla mnie. No i za dużo spamujecie i nie jestem w stanie Was nadrabiać
|
|
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Wczoraj zrobiłam brzuch z mel b fajne ćwiczenia akurat na przed snem i na złagodzenie wyrzutów sumienia, że nic nie ćwyczyłam cały dzień Kasia77177 - a faktycznie cofnęłam się i przeczytałam słyszałam, ze mielone jest kiepskie więc od razu kupiłam w ziarnkach. I jak, widzisz jakieś rezultaty? Ja pije od niecałego miesiąca, ale wydaje mi się, że włosy mi się troszkę bardziej błyszczą, liczyłam też na spadek wagi ale jak na razie nic :P na którym roku adm jesteś? [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42640854]Hej. Na początek za ćwiczenia Jakoś tak dzisiaj wcześniej wstałam, jest słonecznie, ma być 30 stopni Hehe może ocenzurują I u mnie to samo, zastanawiam się czy to kiedyś przejdzie [/QUOTE]u mnie by przeszło gdyby nie to, że jak coś widzę to od razu wyciska muszę się ogarnąć
|
|
|
|
#4643 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Kasia, To dobrze, że już dobrze Czeeeść Chudzinki Melduję się ją i moje zakwasy ![]() Zasnęłam o przyzwoitej porze, a i tak wstałam przed 10 ![]() Idę na śniadanie ![]() Miłego dnia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#4645 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
Tylko nie kupuje nic poniżej 1 zł z marketów bo mi dają kranówą bardzoo.
|
|
|
|
|
#4646 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze, że rezygnujesz z 5:2 ![]() Cytat:
za Mel B ![]() Cytat:
ja wstałam przed 11, także
|
|||
|
|
|
#4647 |
|
Konto usunięte
|
Śpiochy, ja dzisiaj wyjątkowo ok 7 wstałam. Mam jedno przemyślenie i tak dumam przy kawce
A za moment ruszam tyłek do ćwiczeń
|
|
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczęłam dokładać po 100-150 kcal dziennie i wzrost na wadze ) i jest ok, zaczęłam uważać, że ta waga jest dla mnie najlepsza - nie chce chudnąć ale też nie chce przytyć a póki co tendencja wzrostowa niestety![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42643974]Śpiochy, ja dzisiaj wyjątkowo ok 7 wstałam. Mam jedno przemyślenie i tak dumam przy kawce A za moment ruszam tyłek do ćwiczeń [/QUOTE]Jakie przymyślenie? ![]() Brawa dla wszystkich ćwiczących ![]() Witam nowe osóbki z którymi się jeszcze nie przywitałam Dopadł mnie jakiś kryzys dot. diety i o dziwo ćwiczeń… na siłe pojeździłam godzinkę na rowerku (bardziej rekreacyjnie, nic się nie zmęczyłam).Powiem Wam, że chyba mimo wszystko się denerwuje tą wizytą u lekarza ![]() Ostatnio spędzam godziny w kuchni, żeby tylko jakoś czas zabić… Z tego wszystkiego zgrzeszyłam batonikiem ryżowym ale w sumie nie mam wyrzutów sumienia bo jak na jednym się skończyło to uznaje za sukces
|
|
#4649 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4650 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej hej hej, wstałam już jakiś czas temu, obiad ugotowałam a niedługo jadę odebrać małego ze szkoły i do dentysty
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

za dzisiejsze ćwiczenia 

może to i prawda,bo ja małych nie mam
ćwierć wieku będzie za mną
) my są młode/młodzi duchem

Za późno wróciłam do domu i wszyscy już śpią, nie chcę się rozbijać. 
to nie dla mnie. No i za dużo spamujecie i nie jestem w stanie Was nadrabiać