|
|
#3091 | |
|
Mother of Cats
|
Dot.: Scent Bar L
Macham znad
![]() Cytat:
), ale w dziale deserowym króluję ja
|
|
|
|
|
#3092 |
|
Nindżopesz
|
Lodami
![]() Temat na dziś - idealne torebki Chciałabym taką jak w zał. czyli zjechaną, miękką listonoszkę ale nigdzie takich nie ma, są same ładne i odpicowane. Czuję się jak Polly. Ciekawe jak się podoba Win?
|
|
|
|
#3093 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobno Skrb tylko powąchała otworek - to wystarczyło, żeby podjac decyzję Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
Odpicowania można się łatwo pozbyć - są pasty, przecierania itp ale przede wszystkim twój nick wygrywa bezkonkurencyjnie w moim rankingu na najbardziej sympatyczne "okropności" - no nie mogę się napatrzeć Mursz, a o tych gorących źródłach, jak napisałaś, to mnie coś ścisło z zazdrosci
|
|
#3094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdraszczam Budapesztu, baw się dobrze ![]() Cytat:
z chęcią
|
|
#3095 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. ale to za dużo zachodu bo i sprzączki są zazwyczaj za ładne, skóra za twarda, za mało chropowata, klapka zbyt pięknie wykończone itp. 3. miło mi
|
|
|
|
|
#3096 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
co najmniej ![]() Miłego
|
|
#3097 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Aktualnie mam taką na oku. I parę z etorebki, ale nie wiem, czy warto. heloł miałam budzik na 8 ![]() no nic, biorę się za robotę, najwyżej skończę 3h za późno... |
|
|
|
|
#3098 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Twoja też fajna, a nie widziałaś gdzieś przy okazji poszukiwań takich właśnie "zjechanych"? |
|
|
|
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całe lato naszałam czarny kosz - taki właśnie trapezowy, i odkryłam, jak zwykle spóźniona fenomen tego typu shopping bagów - nie ma bardziej przejrzystych torebek jest genialna Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-09-05 o 12:29 |
|
|
|
|
#3100 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I chciałam mniejszą niż A4, ale z drugiej strony nie wiem czy wszystko w niej pomieszczę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3102 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Taka wpadła mi w oko (ale chyba nie mieści A4), jednak mam spaczony gust
|
|
|
|
|
#3103 | |||||||
|
Panaroja
|
znad natchodzącej jesieni
![]() Cytat:
o wcieraniu czegokolwiek mowy nie ma bo za bardzo męczące i zapominam ![]() Cytat:
powietrze ma już inny kolor , inne światło jest i fogle ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i fogle ciepła i wakacji i współczuję struny Cytat:
![]() ![]() jesteśmy w posiadaniu nowego urządzenia sportowego czyli total kranczipsa ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#3104 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. papierów? Chciałaś chyba powiedzieć "kosmetyków" Ja noszę w torbie tylko full zestaw do makijażu, telefon i klucze
|
|
|
|
|
#3105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3106 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
mnie się ten rozmiara zawsze kojarzy z koniecznościa noszenia papierów , dokumentów itp szajsu kosmetyki wejdą i w mniejszą Cytat:
2.ja myję tak co 4 dni mniej więcej , a wcieranie mnie za bardzo męczy w razie potrzeby wole sobie pacnąć jakąś odżywkę na parę godzin .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- widzę ją do Twoich outfitów
|
|
|
|
|
#3108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie był dziś żar (prawie tropików ) i teraz też znów słońce wyłazi ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3109 | |
|
Nindżopesz
|
Ale fstyd
![]() Nom, bo noszę zazwyczaj jakieś sałatki w pojemniczkach (ze trzy sztuki tego) i zajmują miejsce. Cytat:
![]() Ale nie wiadomo czy capnę bo oczywiście ebay bez opcji wysyłki do PL, muszę dopytać czy byliby łaskawi posłać ją do mnie. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3110 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3111 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
a nie boisz się ze Ci się wszystko upaćka w razie nieoczekiwanego niekontrolowanego otwarcia pojemniczka i że będzieśz wyławiać plasterki pomidora spomiędzy cieni w oliwie , pudru itp ? Ja bym się bała tak wszystko razem nosić
|
|
|
|
#3112 | |
|
Nindżopesz
|
Alesz doprafdy
![]() Cytat:
![]() Która to ta z Zary bo nie kojarzę? Boję, dlatego do tej pory nosiłam w osobnej płóciennej siacie. Czasami był przeciek. Ale kosmetyki i tak mam w kosmetyczce z jakiejś pseudo-ortalionowej tkaniny więc nie powinna przemiękać. |
|
|
|
|
#3113 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jakoś noszenie w ręku lub na przedramieniu jest wkurzające i niewygodne
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3114 |
|
Nindżopesz
|
Szał na tę torbę jakoś mnie ominął (tzn. nie zauważyłam) ale też mnie wkurza widok torebek noszonych w zgięciu łokcia.
|
|
|
|
#3115 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jesien jesien wszedzie
normalnie czułam w powietrzu wenge i chypre rouge jest tak piknie ze sie na te okolicznosc w gory wybieram, mam nadzieje ze miejsowke znajde
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wada - krótkie rączki, ale obecnie wszystkie kosze mają rączki naramienne i jest imo ideał |
|
|
|
|
#3117 |
|
To ja :)
|
Się byłam rozjechałam w wannie przed chwilą... Kolano mi się nieco wygięło w drugą stronę i rypie mnie biedro... Także tak, czekam na gratulacje
![]() Miał być wieczorny spacer po knajpach, będzie Ketonal i węgierska telewizja...
|
#3118 |
|
Piers do przodu
|
Mursz
i zagryzanie węgierską kiełbachą??
|
#3119 |
|
To ja :)
|
Mam, mam, chłodzi się w lodówce. Tuż przy papryce i piwku. I tak nie chce mi się stąd wyjeżdżać... Już chcieliśmy Wiedeń odpuścić i zostać tu dzień dłużej, ale się okazało, że rezerwacji nie można odwołać. Ani w Wiedniu, ani w Bratysławie.
Co na dobre nam wyszło pod tym względem, że małżona już usiłowali dziś z urlopu odwołać. Od rana dzwonią i smsy piszą... Zawsze tak jest, zawsze. A on już znów cały w stresie...
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
oj Murszę Murszę - joga we wannie
![]() no to |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

nie mogę wyjść do ludzi i tak zaryzykować 

co najmniej 

powietrze ma już inny kolor , inne światło jest i fogle 

mnie się ten rozmiara zawsze kojarzy z koniecznościa noszenia papierów , dokumentów itp szajsu
w razie potrzeby wole sobie pacnąć jakąś odżywkę na parę godzin .
- widzę ją do Twoich outfitów