|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Hej.
Kluska, ja nie wiem, nie twierdze, ze to wynik stresu... cholernie jestem nerwowa ostatnio, w sumie zawsze taka była... czasami miewam takie okresy, ze sama sobie nie umiem poradzić ze sobą. Miałam wczoraj rozmowę telefoniczna z mama, ona dobrze wie kiedy jestem zestresowana, bardzo mnie wspiera, nie wiem co ja bym bez niej zrobiła ![]() Arletka, mnie trochę jeszcze boli żołądek, ale jest ciut lepiej. Mężowi nie mogłam zbić temperatury w nocy, za cholerę! Jestem niewyspana, zła i zmęczona okropnie ![]()
#2102 |
Zakorzenienie
|
12mu, tak u nas jest najfajniej
![]() mysia jej współczuje takiej nocy,biedactwo. a ja cholera chyba bede przeziebiona, coś mnie zaczyna katar meczyć.i czym sie podleczyć?
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, cytrynka, miód, jakieś pomarańcze, mleko z czosnkiem i będzie dobrze ![]()
![]() |
#2104 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a Mysia współczuję chorego męża... bo nie ma chyba niczego gorszego niż chłop który "umiera" bo ma grypę ![]() no ale oni są jak duże dzzieci w tym względzie, więc posłusznie trzeba to przetrwać ![]() ![]() ps. a popatrzcie jakie tutaj na ebayu można kupić zestawy ubranek dla maluszków http://www.ebay.de/itm/80-Tlg-Erstau...item1c363e24b1 ![]() http://www.ebay.de/itm/80-Teile-Jung...item1c363ec5ea Edytowane przez 12mu05 Czas edycji: 2013-09-05 o 10:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2106 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hihi Wynieś, przynieś, pozamiataj ![]() prawie jak niepełnosprawny, bo raz się rozchorował i go coś boli ![]() ![]() MAtka natura wiedziała co robi zostawiając rodzenie dzieci kobietom ![]() hihhihih nie wyobrażam sobie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | |
Zakorzenienie
|
Hej łobuzy
![]() Ale dzis sie obudzilam z bolem glowy ![]() Rany jak dobrze ze jednak siedze na zwolnieniu teraz to sie zacznie w pracy kazdy kicha,smarka,kaszle a potem podaje np kase i przy okazji zarazki zgrozo juz wspolczuje dziewczyna moim. Mysia ![]() ![]() ![]() Iza jaka ty wielka jestes ![]() ![]() Ewcia witaj w klubie stopa 35-36 ![]() ![]() ![]() ![]() Arletko co do slodkiego sie z toba zgodze nie mam w ogole ochoty ![]() ![]() ![]() Co do mamusiowych to wlasnie takie same mialam odczucia,wspolczuje wszytskich ktorzy stracili ciaze ale jak to czytalam to tylko sie dolowalam i szukalam u siebie zaraz problemow,a jak raz napisalam ze one tam za bardzo wszytsko wyolbrzymiaja i dramatyzuja zamiast cieszyc sie swoim stanem to chcialy mnie zjesc ![]() Kluska trzymam cie za slowo jeszcze tylko 3-4 tyg i zobaczymy czy dostane kopa ![]() Aga i Iza no wlasnie prosze brzuszki pokazac ![]() Dziewczyny udalo mi sie zdobyc termometr ktory chcialam na podczerwien kolezanki mi z pracy go sprowadzi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
W ogole nigdy nic nie kupilam na ebayu i nie umiem ![]() ![]() A co facetow to racja,w domu kazdej kobitki jest tak samo ![]() Ja sie co zima modle zeby tylko katar go nie dopadl bo to juz dla mnie znaczy kapilce a dla niego conajmniej drewniana skrzynie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No sezon choróbsk chyba można uznać za rozpoczęty.. na około tylko kichy, prychy ![]() Może tak być, ze stres je uaktywnił ![]() ![]() Zrobię tak jak wtedy, kupie ten prazol dzisiaj i będę brała rano i wieczorem przez kilka dni, mam nadzieje, ze będzie poprawa ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za ile kupiłaś termometr?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
Ale ja im wlasnie napisalam zeby sie cieszyly i nie martwily i niedoszukiwaly problemow ![]() ![]() A termometr za 86zl,mysle ze nie jest tragicznie. A kiedy brzuchol pokazesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
jeju katar mam coraz większy:-( tylko że ja teraz czosnku nie mogę zniesc, a tak go przed ciażą lubiłam. teraz nawet ostatnio dodałam zabek czosnku do zupy, zjadłam i myśle co to zupa ma taki dziwaczny smak, i tak mi w buzi źle było, i potem juz wiedziałam że to przez czosnek.wiec go unikam,ale miodek mam z prawdziwej pasieki, ale jadłam ostatnio i taki słodki że masakra! dziwaczka jestem-wiem
![]() fajne te ciuszki,ale jak ja nie lubie jak widze zdjecie lalki w ubranku dla dziecka! ja tez mam nóżke 36 ![]() ![]() mysia jak ja ci współczuje chorego faceta...to jest dramat!
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
Poprosze tżta żeby dziś po południu cyknął mi fotke
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
Zakorzenienie
|
Super
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
Ojejku Arletko lez i duzo cieplego pij ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Zakorzenienie
|
Hej Maleństwo śpi a ja weszłam się przywitać
![]() 12mu05 wzruszyło mnie to co o mnie napisałaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mysia trzeba było pod kocyk mu wskoczyć i bara-buch ![]() ![]() Gianna,Arletka to Wy też jesteście maleństwa ![]() ![]() ![]() Gianna jak poszukiwania 4kątów?mi termometr kupiła kumpela w Lidlu,do ucha i do czoła.Jak Młody miał gorączkę i mu w dupcię wsadzałam ten zwykły to niby się nie wkurzał ale miałam jakieś dziwne wrażenie że może mu coś zrobię chociaż dobrze wiedziałam jak go tam wsadzić.Ale wolę ten co mam bo bez stresu dla siebie i Małego mogę mu temp.mierzyć ![]() Arletko na katar kup sobie wodę morską w sprayu,jak Kostuś miał katar i ja też to tym nas leczyłam i witaminką c. Izka ja stawiałam że masz góra 160cm bo jesteś taka szczuplutka ![]() ![]() Zaraz spróbuję wrzucić piżamową focię ![]()
#2115 |
Zakorzenienie
|
Piżamkowy Potworek-specialnie dla Wizażowych Cioć
![]()
#2116 |
Zakorzenienie
|
Matka, wstydź się! Toż to Aniołek do schrupania a nie potworek
![]() ![]() No i cały Ty! Identyczni jesteście ![]()
#2117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochany ![]() Do albumu wrzuciłam zdjęcie z tżtem z dzisiejszego spaceru i zdjęcie brzuszka ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
![]() Ale teraz przyjechało Nam łóżko ![]() ![]() ![]() [QUOTE=mysia1986;42635606] Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Arletko współczuję, zdrowiej nam szybko ![]() Ruda wspaniały Kostuś ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- A zapomniałam, że kupiłam jeszcze stolik śniadaniowy, żeby Tż przynosił mi śniadania do tego pięknego łóżka ![]()
![]() |
#2119 |
Zakorzenienie
|
Melduję się wieczorkiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2120 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
![]() Rano kupiłam wszystkie farby do mieszkania ![]() ![]() ![]() Poza tym moja wymarzona mozaika nadal się spóźnia i wychodzi na to, że panowue już pokoje pomalują a łazienka jeszcze skończona nie będzie a to mi się już nie podoba ![]() Potem nie chciało mi się pchać samochodem w biurowe zagłębie i autobusem pojechałam do firmy zostawić l4 i zobaczyć się z koleżankami. Pogadałam z 'szefem' (kolega w lipcu dostał awans na mojego managera bo dyrektorce nie chciało się zarządzać moimi sprawami na wypadek nieobecności) i oficjalnie powiedział, że mam siedzieć i odpoczywać bo zbyt wielki hardcore aktualnie na kliencie. Jestem więc zadowolona ![]() Wracałam z biura kawałek z koleżanką a dalej już sama i co? Z tego wszystkiego zapomniałam skasować 40minutowy bilet i złapał mnie kanar. Jestem szczuplejsza o 136zł ![]() Na pocieszenie obiadek u rodziców. I tyle z mojego wieczora, padam na twarz ![]() A jutro mam endokrynologa o 12.40, lunch z koleżanką a na 17 ..... (werble) ..... USG ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Izunia, na tablecie nie umiem oglądać profili i albumów ![]() ![]() Mysiu, Lila, współczuję tych bóli brzucha ![]() Arletko, dużo zdrówka! Nie wychodź z domku przez parę dni i kuruj się domowymi sposobami ![]() Ciekawe jak tam u Basi, Wanessy i Jak Wiki z tą sesją. Odezwij się, czekamy na wieści ![]() Dobranoc ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Raczkowanie
|
heloł!
Ja wróciłam z pracy dopiero. Uspałam mojego łobuza no i jestem ![]() Moje dziecie wczoraj w nocy mruczało sobie mymymy mnim mnim mnim, ciekawe co dobrego przez ten sen jadł. Ruda masz ślicznego synka. Ja już nie pamietam kiedy mój taki był. Teraz juz wszystko powie a jak nie powie to pokaże. Ale rosną nam te dzieciaki. Ale bycie mamą to najfajniejsza sprawa. Pamiętam jak mały sie urodził i nie potrafiłam sie napatrzeć na niego. Masz racje ze tego trzeba sie nauczyć a potem juz jakoś leci. Oficjalnie staranka sie zaczeły ![]() Kurcze mnie też coś zaczyna łapać.... faktycznue cos w powietrzu jest. Aaaa czytam fajną książkę jedenaście minut, to tak jaby sie wam nudziło ![]() Witam nowe dziewczyny i życze powodzenia. Nawiasem mówiąc to ja poczułam pierwsze ruchy w 17tygodniu. Kluska to troche drogo Cie ten bilet wyszedł.... ale głupi kanar mogł cie juz darować. Dobranoc! Edytowane przez tasia02 Czas edycji: 2013-09-05 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
Hej.
tasia, trzymam mocno kciuki za Ciebie kochana ![]() Klusia, znowu biegasz, pędzisz... taka akcje z biletem też miałam kiedyś, tylko w skm - wracałam do domu z Wawy, przejechałam kilka stacji i co? W ursusie mnie kanar złapał, kiedy do domu tylko jeszcze dwie stacje ![]() ![]() Gianna, rano łyknęłam ten polprazol, naprawdę czuje się ok. Chyba mi powoli przechodzi ![]() ![]() Agabi!!! Wzywam, Cię ,żebyś się odezwała i mnie w końcu na fb zaprosiła ![]()
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Dzień dobry
![]() Tasia ![]() ![]() Mysiu, mam nadzieję, że już przejdzie ten żołądek. Polprazol jest dobry, mój tż też miewa problemy i zawsze ten lek pomaga więc jestem dobrej myśli. Ale miałam koszmarną noc, prawie nie spałam ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem padnięta a już trzeba wstać ![]() Najchętniej przespałabym do 14 a wieczorem połówkowe. Ale nie da się ![]() ![]() Już nie narzekam. Miłego dnia laski, kciuki za moją fasolkę poproszę ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | ||
Zadomowienie
|
Hej dziewuszki!
![]() Dziś piękne słoneczko i piękny ból dziąsła po wyrwaniu zęba, uwielbiam to ![]() Chciałabym mieć moc karania takich przypadłości i oczywiście karę śmierci na @ jak przyjdzie, chociaż może nie... ![]() Cytat:
![]() On mi się bardzo podoba! Szkoda, że jest młodszy ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Raczkowanie
|
klusko jedenascie minut Paulo Coelho. Fajna, mnie wciągła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2127 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kohana jeszcze leci a myslalam ze juz koniec ale moze i to lepiej ze jeszcze sie oczyszczam ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2128 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witamy ![]() ja z pierwsza ciaza poczulam pierwsze ruchy w 20tc a z druga poczulam w 15-16tc (w drugiej ciazy szybciej ruchy sie czuje ) ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
lekarze na NFZ robia tylko 3 usg (chyba ze cos sie dzieje to zlecaja wiecej ) ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
Wanessa wissi na cycu juz z godzine i nie moze sasnac a jak przysypia to sie smieje z cycem w buzi ![]() bylismy z Wanessa na wazeniu w przychodni i od momentu wyjscia ze szpitala do momentu wazenia przybrala 700 gram (2 , 5 tygodnia ) . Połozna sie smiala bo pobila rekord w tej przychodni ![]() ![]()
![]() |
#2129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuje ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.