Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz.VIII - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę:
Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy 1 1,72%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 0 0%
Dwupak ciasny, miejsca brak. Mamo, tato! Chcę na świat! 12 20,69%
Już koszule czas kupować, do porodu sie pakować/szykować 0 0%
Czy w tym wątku czyjeś dziecię, powitamy już na świecie? 0 0%
W szafie leżą małe ciuszki, dzieci opuszczają brzuszki! 3 5,17%
Biedny TŻ panikuje, gdy juz dziecko wyskakuje! 1 1,72%
Jedne proszą: "jak najdłużej!", inne rodzić chcą jak burze! 3 5,17%
Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie 15 25,86%
Pyta sąsiad i sąsiadka: czy już spakowana siatka? 2 3,45%
Już od piątku trzynastego, mamy wrażeń na całego! 2 3,45%
XXX (tu wpisać nick) pierwsza urodziła i z kolejki się wybiła 1 1,72%
pierwsze dzieci już sie rodzą, kciuki zaciskamy dniem i nocą 2 3,45%
PRASUJ SZYBCIEJ MALE BODY - WNET ODCHODZIC ZACZNA WODY 9 15,52%
PAKUJ SZYBCIEJ REKLAMOWKE , MOZE TO TWOJ CZAS NA PORODOWKE ? 7 12,07%
Już niedługo wyjdzie główka,rączki,nóżki no i pupka 0 0%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-05, 12:33   #451
lineczka1989
Zakorzenienie

Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c

Cytat:
Napisane przez Miss Triss Pokaż wiadomość
Nie denerwuj się, nerwami nic nie zmienisz. Skoro wymyślił juz rozwiązanie to niech działa.

Póki co czekamy z zakupem na zakończenie remontu, bo teraz nawet nie mamy gdzie wstawić wózka, a poza tym nie bardzo jeszcze wiemy ile będziemy mogli przeznaczyć pieniążków na zakup wózka, wszystko zależy od tego ile zostanie nam po remoncie.
no własnie teraz stwierdził że nic nie bedą przerabiać

a wózek mozecie w sklepie zamówić i je zostawić i odebrać za jakiś czas my tak zrobilismy i w sklepie będzie czekał na nas jakiś miesiąc
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 12:35   #452
motylek85
Zakorzenienie

Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c

Cytat:
Napisane przez iskra75 Pokaż wiadomość
Lay'sy prosto z pieca zielona cebulka z serem walczyłam długo żeby otworzyć dopiero wieczorem.. ale nie wyszło
dla Męża zrobię racuszki i nie zauważy nawet braku paczuszki chipsów
uch ty, ty kusicieko;D
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Zamawiała któraś z Was to łóżeczko? Chyba najbardziej nam się spodobało + ten komplet pościeli. Za łóżeczko + 16 elementowy komplet wyjdzie 769 zł + przesyłka, więc trochę drogi interes.
bardzo ładne i komplet też ja tam się nie znam bo wychodzi na to, że za Olkowe też drogo dałam (prawie 3 lata temu ponad 600zł też z kompletem pościeli i tez chyba tyle elementów z tym, że nie taka ładna ta pościel) no i zawiodłam się na wkładach do pościeli z takich mega zestawów i Julkowi musiałam nowy komplet kupić bo tamten stary nadaje się do wyrzucenia. popatrz tak jak dziewczyny radzą oddzielnie i zobacz co ci się faktycznie przyda
Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
nie no akurat z tego się cieszę właśnie ale im więcej kurzy tym jestem przerażona :P i ile jeszcze rzeczy będę musiała prać, najlepiejby było gdybym wyciągnęła wszystko z szafy i zewsząd i wrzuciła do prania

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

wydaje mi się że drogo a poza tym wykoszytsasz ten 16 elementowy komplet pościeli?

się zdenerwowałam.. od początku mówiłam że chcę przesunąć wejście w ścianie gipsowej a teraz TŻ na mnie krzyczy że trzeba nową ścianę stawiać bla bla bla chociaż na początku już wymyślił jak to rozwiązać
to co za problem czekasz aż remonty ustaną i heja z praniem;D póki ładna pogoda to wszystko będzie ci schło w ekspresowym tempie i przynajmniej wszystko ci się odświeży i się nie denerwuj i tak pewnie zrobi tak jak chcesz ja ciągle mam jakieś ale do naszej budowy i już masa zmian czeka mojego tż ale choć na początku się na mnie za to denerwuje bo np drzwi do spiżarni są z jednej strony a ja umyśliłam sobie teraz żeby zrobić z innej i trzeba dziurę kuć a tamte wejście zamurować i okna chcę zmniejszyć choć na początku chciałam takie duże ale po jakimś czasie mówi mi, że zrobi tak jak ja chcę bo może to i lepsze rozwiązania;D

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 12:36   #453
Miss Triss
Zadomowienie

Cytat:
no własnie teraz stwierdził że nic nie bedą przerabiać

a wózek mozecie w sklepie zamówić i je zostawić i odebrać za jakiś czas my tak zrobilismy i w sklepie będzie czekał na nas jakiś miesiąc
Może to i lepiej jak nie będą przerabiać, mniej kurzu i brudu.

Wiem, że można go zostawić na przetrzymanie w sklepie, ale jest także strona finansowa tej sprawy, nie wiemy na jaki przedział cenowy możemy sobie pozwolić, po remoncie się wszystko wyjaśni.
Miss Triss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 12:43   #454
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
witam!!!! przepraszam, że tak od progu bez odpowiedzi itd ale jestem taka podjarana!!!! wózio przyszedł!!! w końcu mam brykę dla Julka w domciu!!! jaram się jak dziecko nową zabawką;D jednak jak samemu można wszystko zobaczyć, dotknąć i zmienić to dopiero jest frajda w sklepie mogłam co najwyżej pojeździć nim po sklepie a teraz zmieniam co chwilę a to gondolę a to fotelik bo mały jeździ nim po całym domu i lalę wozi ale jest tak lekki i zwrotny, że nawet mój Olo go z łatwością prowadza Jestem happy dzień mi się super zaczął
Julek ma już swoja furę, bardzo ładna

Cytat:
Napisane przez peppermint patty Pokaż wiadomość
Załącznik 5394336Załącznik 5394337Załącznik 5394338

A to moje lowy dzisiejsze...ten pierwszy to szlafroczek,po co? Nie wiem jeszcze,ale byl nowiusienki,ladny i w ogole jest na 3-6msc.,takie male dziecko w szlafroku?...chyba,ze jak h.heffner z palyboya bedzie po domu w szlafroku chodzil
Ostatnia bluza taka grubasna,na roczniaka,ale cieplutka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Masz oko do tych łowów

Rybka, ale Ci to ciśnienie skacze.. masakra...
Leż,bierz leki i odpoczywaj w miarę możliwości żeby faktycznie to się nie skończyło szpitalem...

A ja buszuję po allegro w poszukiwaniu łóżeczka, mam już w sumie upatrzone ale jeszcze się rozglądam

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 12:45   #455
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Zarówno łóżeczko jak i pościel bardzo ładne, ale zastanów się czy te 16elementów pościeli na pewno Ci się przyda i czy nie wyjdzie Ci taniej jeśli zamówisz łóżeczko osobno i pościel osobno.

Nie denerwuj się, nerwami nic nie zmienisz. Skoro wymyślił juz rozwiązanie to niech działa.

Póki co czekamy z zakupem na zakończenie remontu, bo teraz nawet nie mamy gdzie wstawić wózka, a poza tym nie bardzo jeszcze wiemy ile będziemy mogli przeznaczyć pieniążków na zakup wózka, wszystko zależy od tego ile zostanie nam po remoncie.
no tak to ważna kwestia, ja też zaszalałam z ceną wózka ale i tak się cieszę, że udało się trochę zaoszczędzić bo jeszcze czeka nas w tym miesiącu zakup fotelika samochodowego dla Olka a to kolejne stówki... i choć nie mam remontu na głowie to na jesieni kasa się rozejdzie na dalszą budowę domu:/ i choć finansowo narzekać nie mogę to co z tego jak kasa w sumie "nie moja" bo odłożona już na konkretne inwestycje...
co do wózków to musisz się też zastanowić czy nie poszukać używanego, bo te 3w1 to często są mało używane bo ktoś szybko przeszedł na lekką spacerówkę np a cena nieraz mniej niż połowa nowego my za ten daliśmy np 1000zł a nowy w sklepie 1650zł, nie opuścili najwięcej ale i tych wózków jeszcze mało używanych do sprzedania bo pojawiły się dopiero pod koniec 2012 roku. Wózek ma wszystkie papiery i gwarancję jeszcze więc nie było co wybrzydzać jak taki jak mi się umyślił i nawet kolor trafiony bo taki sobie w katalogu upatrzyłam

♥37/40♥
Stary 2013-09-05, 12:46   #456
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Trafiłam na FB na baaardzo włochatego bobaska https://www.facebook.com/profile.php?id=100000887405511

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 12:46   #457
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Julek ma już swoja furę, bardzo ładna

Masz oko do tych łowów

Rybka, ale Ci to ciśnienie skacze.. masakra...
Leż,bierz leki i odpoczywaj w miarę możliwości żeby faktycznie to się nie skończyło szpitalem...

A ja buszuję po allegro w poszukiwaniu łóżeczka, mam już w sumie upatrzone ale jeszcze się rozglądam
dziękuję a jakie upatrzyłaś?

♥37/40♥
Stary 2013-09-05, 12:49   #458
Miss Triss
Zadomowienie

Cytat:
no tak to ważna kwestia, ja też zaszalałam z ceną wózka ale i tak się cieszę, że udało się trochę zaoszczędzić bo jeszcze czeka nas w tym miesiącu zakup fotelika samochodowego dla Olka a to kolejne stówki... i choć nie mam remontu na głowie to na jesieni kasa się rozejdzie na dalszą budowę domu:/ i choć finansowo narzekać nie mogę to co z tego jak kasa w sumie "nie moja" bo odłożona już na konkretne inwestycje...
co do wózków to musisz się też zastanowić czy nie poszukać używanego, bo te 3w1 to często są mało używane bo ktoś szybko przeszedł na lekką spacerówkę np a cena nieraz mniej niż połowa nowego my za ten daliśmy np 1000zł a nowy w sklepie 1650zł, nie opuścili najwięcej ale i tych wózków jeszcze mało używanych do sprzedania bo pojawiły się dopiero pod koniec 2012 roku. Wózek ma wszystkie papiery i gwarancję jeszcze więc nie było co wybrzydzać jak taki jak mi się umyślił i nawet kolor trafiony bo taki sobie w katalogu upatrzyłam
To jednym słowem miałaś szczęście ze swoim wózkiem!U nas sytuacja finansowa jest nie ciekawa, a remont pochłania olbrzymie pieniądze. Chciałabym kupić wózek, który przetrwałby przynajmniej dwoje dzieci. Rozglądam się za używanymi, ale jeszcze nic nie wpadło mi w oko.

Zmykam się trochę odświeżyć i jadę do dentysty, a potem do lumpka. Mam nadzieję, że złowię coś ładnego.
Miss Triss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 12:54   #459
Antibia86
Rozeznanie

Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz

Przyszedł wózek
Antibia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 12:55   #460
Antibia86
Rozeznanie

Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz

:d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1378382411417.jpg (48,0 KB, 53 załadowań)
Stary 2013-09-05, 12:56   #461
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
to co za problem czekasz aż remonty ustaną i heja z praniem;D póki ładna pogoda to wszystko będzie ci schło w ekspresowym tempie i przynajmniej wszystko ci się odświeży i się nie denerwuj i tak pewnie zrobi tak jak chcesz ja ciągle mam jakieś ale do naszej budowy i już masa zmian czeka mojego tż ale choć na początku się na mnie za to denerwuje bo np drzwi do spiżarni są z jednej strony a ja umyśliłam sobie teraz żeby zrobić z innej i trzeba dziurę kuć a tamte wejście zamurować i okna chcę zmniejszyć choć na początku chciałam takie duże ale po jakimś czasie mówi mi, że zrobi tak jak ja chcę bo może to i lepsze rozwiązania;D
no tak ale zanim się remont skończy to pogoda może się zepsuć :P najwyżej dokupię drugą suszarkę i będę rozstawiać w domu
co do drzwi, powiedziałam niech już zostanie tak jak jest skoro robią problemy, ale oczywiście łzy już miałam w oczach i głos mi się załamywał więc odwróciłam się na pięcie i wyszłam
edit: jednak przerabiają :P

czemu chcesz okna zmniejszać? ja to chcę powiększać znaczy jedno tylko z normalnego robimy tarasowe podwójne
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-05, 12:58   #462
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Trafiłam na FB na baaardzo włochatego bobaska https://www.facebook.com/profile.php?id=100000887405511

Cytat:
To jednym słowem miałaś szczęście ze swoim wózkiem!U nas sytuacja finansowa jest nie ciekawa, a remont pochłania olbrzymie pieniądze. Chciałabym kupić wózek, który przetrwałby przynajmniej dwoje dzieci. Rozglądam się za używanymi, ale jeszcze nic nie wpadło mi w oko.

Zmykam się trochę odświeżyć i jadę do dentysty, a potem do lumpka. Mam nadzieję, że złowię coś ładnego.
no trafiło się jak ślepej kurze ziarno ale dzięki temu masz dowód, że można trafić tylko trzeba szukać
udanych łowów życzę
ja też spadam z synkiem na spacer

♥37/40♥
Stary 2013-09-05, 12:58   #463
babku
Zadomowienie

Hej, dziś ja mam dupny humor i nie wiadomo skąd się wziął. Rano byliśmy na usg. Wszystko w porządku, ale nie powiedział ile waży maleństwo, bo coś tam. Potwierdził chłopczyka, ułożony jest już prawidłowo i ogólnie wszystko ok.
Postaram później wbić się aktywnie w rozmowę, bo na razie chęci brak na cokolwiek. Idę się przespać.
babku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 13:00   #464
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Może to i lepiej jak nie będą przerabiać, mniej kurzu i brudu.

Wiem, że można go zostawić na przetrzymanie w sklepie, ale jest także strona finansowa tej sprawy, nie wiemy na jaki przedział cenowy możemy sobie pozwolić, po remoncie się wszystko wyjaśni.
my z puli pieniędzy mieliśmy tyle i tyle przeznaczone na wózek, a kupiliśmy 500 zł tańszy niż był w zamiarze :P

wiesz kurzu i brudu to ja i tak mam mnóstwo więc jak "trochę" więcej będzie to nic się nie stanie :P
Cytat:
ooo jaa Cieee
Cytat:
Napisane przez Antibia86 Pokaż wiadomość
fajny co to za model bo nie pamiętam :P

jedno pranie powieszone, kolejne się pierze

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-05, 13:01   #465
nasturcja7667
Zadomowienie

Jejku, za Wami nadążyć

Anoula, mała ma fajną wagę. Mój w tym samym czasie 26t1d ważył 870 g
Ryba, dopiszesz: 26t1d 870g ?

Byłam dziś na przeglądzie u dentysty bo coś mi nie pasowało, zęby wrażliwe jak cholera i co? I w 3 miesiące 3 ubytki aplombowałam dziś 7 górną lewą, ale postanowiłam, że na NFZ czyli czarno... Na biało sobie dolną 7 strzelę.. Bo cena tych plomb białych dla kobiet w ciąży wcale nie jest niższa.. A byłam u dentysty na NFZ ...

Mój mąż przejął od Ryby biegaczkę. Całą noc niemal spędził na kibelku I jeszcze rano do mnie mówi: "I Ty tak w ciąży miewasz? To bez sensu tak!"
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 13:03   #466
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
Hej, dziś ja mam dupny humor i nie wiadomo skąd się wziął. Rano byliśmy na usg. Wszystko w porządku, ale nie powiedział ile waży maleństwo, bo coś tam. Potwierdził chłopczyka, ułożony jest już prawidłowo i ogólnie wszystko ok.
Postaram później wbić się aktywnie w rozmowę, bo na razie chęci brak na cokolwiek. Idę się przespać.
w sumie to chyba niewiele się dowiedziałaś, chyba że nam okrojone informacje przekazałaś
odpoczywaj i wracaj do pisania do nas

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Jejku, za Wami nadążyć
też mam z tym problem

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-05, 13:03   #467
Olenka_24
Zadomowienie

Hej dziewczyny !

Gratuluję wczorajszych wizyt i nowych tygodni ! Domii 35 tydzień nieźle

Motylek super furaMasz od razu wszystko 3 w 1

Antibia
widzę że Mutsy doszedł , a gdzie masz ten koszyczek z dołu ? Faktycznie jest taki lekki ? Mi się też Mutsy bardzo podobają koniecznie napisz co i jak na żywo
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 13:05   #468
iskra75
Raczkowanie

Cytat:
no to zobaczcie mojej koleżanki córkę:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater tu ma ok 1,5 m-ca

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

a tu zaraz jak sie urodziła:
Stary 2013-09-05, 13:05   #469
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:

jedno pranie powieszone, kolejne się pierze
Lineczka dzieciowe pranie już w obrotach ?
Stary 2013-09-05, 13:07   #470
lineczka1989
Zakorzenienie

też chcę takiego kudłacza

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-05, 13:07   #471
Olenka_24
Zadomowienie

Ja Cię kręcę - jaka czupryna

Edytowane przez Olenka_24
Czas edycji: 2013-09-05 o 13:09
Stary 2013-09-05, 13:08   #472
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
Lineczka dzieciowe pranie już w obrotach ?
coś Ty nie mam gdzie tego układać, muszę poczekać aż się kurzenie skończy bo po pierwsze po praniu nie mam gdzie kłaść a po drugie komody nie skręcone więc nie ma sensu prać jeszcze

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-05, 13:09   #473
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
coś Ty nie mam gdzie tego układać, muszę poczekać aż się kurzenie skończy bo po pierwsze po praniu nie mam gdzie kłaść a po drugie komody nie skręcone więc nie ma sensu prać jeszcze
To w sumie podobnie jak u mnie, właśnie mi szafę narożną na korytarzu przyjechali montować W końcu trochę ogarnę w chacie
Stary 2013-09-05, 13:10   #474
Antibia86
Rozeznanie

Cytat:
Hej dziewczyny !

Gratuluję wczorajszych wizyt i nowych tygodni ! Domii 35 tydzień nieźle

Motylek super furaMasz od razu wszystko 3 w 1

Antibia
widzę że Mutsy doszedł , a gdzie masz ten koszyczek z dołu ? Faktycznie jest taki lekki ? Mi się też Mutsy bardzo podobają koniecznie napisz co i jak na żywo
Jest koszyczek tylko nie założyłam jescze, dopiero rozpakowywyuje czy ja wiem czy lekki?normalny ale jest zgrabny i taki mały się wydaje nie jest jakis ogromniasty a na moje warunki to mi odpowiada....
To Mutsy 4rider
Stary 2013-09-05, 13:10   #475
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Zamawiała któraś z Was to łóżeczko? Chyba najbardziej nam się spodobało + ten komplet pościeli. Za łóżeczko + 16 elementowy komplet wyjdzie 769 zł + przesyłka, więc trochę drogi interes.
Ładne ale jak dla mnie to cena zabija
Cytat:
ładny
Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Jejku, za Wami nadążyć

Anoula, mała ma fajną wagę. Mój w tym samym czasie 26t1d ważył 870 g
Ryba, dopiszesz: 26t1d 870g ?

Byłam dziś na przeglądzie u dentysty bo coś mi nie pasowało, zęby wrażliwe jak cholera i co? I w 3 miesiące 3 ubytki aplombowałam dziś 7 górną lewą, ale postanowiłam, że na NFZ czyli czarno... Na biało sobie dolną 7 strzelę.. Bo cena tych plomb białych dla kobiet w ciąży wcale nie jest niższa.. A byłam u dentysty na NFZ ...

Mój mąż przejął od Ryby biegaczkę. Całą noc niemal spędził na kibelku I jeszcze rano do mnie mówi: "I Ty tak w ciąży miewasz? To bez sensu tak!"

Jaakie włoski!!Szok!
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 13:11   #476
nasturcja7667
Zadomowienie

Iskra, jaka ta Mała włochata!! Super
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 13:12   #477
peppermint patty
Rozeznanie

Cytat:

straszliwie jestem teraz ciekawa jaki urodzi sie moj synus, bo w teorie zgagowo-wlochate nie wierze. ja jak sie rodzilam maialam troche wloskow,ciemnawych,ale te dzieci ktore pokazujecie-niesamowite
peppermint patty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 13:12   #478
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Dziewczyny pomóżcie - robiłyście kiedyś ziemniaczki (łódeczki) zapiekane w piekarniku, ale bez wcześniejszego gotowania ich?? Jak długo trzymałyście w piekarniku???

Chcę włożyć je razem z kurczakiem do piekarnika, tak, żeby były gotowe równocześnie... (kurczaka będę trzymać 1,5 godziny)...

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 13:13   #479
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
To w sumie podobnie jak u mnie, właśnie mi szafę narożną na korytarzu przyjechali montować W końcu trochę ogarnę w chacie
to też będziesz miała zajęcie niedługo z dzieciowymi rzeczami co
Cytat:
Jest koszyczek tylko nie założyłam jescze, dopiero rozpakowywyuje czy ja wiem czy lekki?normalny ale jest zgrabny i taki mały się wydaje nie jest jakis ogromniasty a na moje warunki to mi odpowiada....
To Mutsy 4rider
aaaaa Mutsy

chyba muszę spinaczy dokupić bo mam zamało, albo za dużo prania robię

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-05, 13:14   #480
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
super! a wiesz, że widziałam dziś reklamę na jakiejś stronce z takim wóziem (albo podobnym) i dopiero sobie pomyślałam kosmiczny stelaż ale leciuchny musi być bardzo co?
Cytat:
no tak ale zanim się remont skończy to pogoda może się zepsuć :P najwyżej dokupię drugą suszarkę i będę rozstawiać w domu
co do drzwi, powiedziałam niech już zostanie tak jak jest skoro robią problemy, ale oczywiście łzy już miałam w oczach i głos mi się załamywał więc odwróciłam się na pięcie i wyszłam
edit: jednak przerabiają :P

czemu chcesz okna zmniejszać? ja to chcę powiększać znaczy jedno tylko z normalnego robimy tarasowe podwójne
wiedziaaaaałam, że pójdzie ci na rękę z tymi drzwiami sprawdzone na moim własnym osobistym mężu hahaha;D oni tak się lubią droczyć a potem nie mają sumienia odmówić;D a okna chcę zmniejszać bo jednak za duże sama zobacz te po lewej to łazienkowe więc już w ogóle cyrk wyszedł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0304.jpg (124,7 KB, 35 załadowań)

♥37/40♥
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości