|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9121 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#9122 |
Raczkowanie
|
Hejka ..
![]() ![]() ![]() *Wytarte marzenia, pragnące spełnienia jak bańki mydlane ..... *Time After Time,I Walk The Fine Line.I Don't Know Which Way I Need To Go... *Wspomnienia to do siebie mają-czy chcesz czy nie wracają... *DoŁeK...GóRkA...DoŁeK...G óRkA... A Ja Na SkOS I pO ChMuRkAcH! *Myśleć to co prawdziwe,czuć to co piękne i kochać tylko to co dobre *"BoFruwacJestGeneralnieNi eroztropnie..WiecNiePijci ePrzyOtwartymOknie" *"Przysięgi- nic nie warte, zakopane w lesie- wszystko na marne" *Drodzy maturzyści następna szansa zdania matury już za rok *Są takie dni... Są takie chwile... Są tacy ludzie... * F O C H O S T R Z E L I W A C Z *Czas płynie , słowa umierają , znów coś nowego daje życiu sens.... *odwyk komputerowy!!! będę za minutkę, bo się jeszcze uzależnię :P *What if I wanted to break Laugh it all off in your face What would you do? *__...___c".)__...____Wszy stko widziałam *Denerwować się to karać siebie... za czyjąś głupotę... *Czasem anioły odlatują mimo ze schowasz im skrzydła pod poduszkę...... *Oceanem myśli i burzą słów, zamykam się w sobie zamykam znów.... *Szczęście...to ulotna chwila która skrapla się i spływa po policzku... *SpotkaŁy się 2 anioŁy.. anioŁy, co spadŁy z nieba.. " *Wiele w nas jest myśli niewypowiedzianych, wiele uczuć, które kryje twarz... *Spokój wkoło mnie..w końcu żyje tak jak chce i nic nikomu do tego!! |
![]() ![]() |
![]() |
#9123 |
Raczkowanie
|
Poprawiam ..
![]() *Wytarte marzenia, pragnące spełnienia jak bańki mydlane ..... *Time After Time,I Walk The Fine Line.I Don't Know Which Way I Need To Go... *Wspomnienia to do siebie mają-czy chcesz czy nie wracają... *DoŁeK...GóRkA...DoŁeK...G óRkA... A Ja Na SkOS I pO ChMuRkAcH! *Myśleć to co prawdziwe,czuć to co piękne i kochać tylko to co dobre *"BoFruwacJestGeneraln ieNi eroztropnie..WiecNiePijci ePrzyOtwartymOknie" *"Przysięgi- nic nie warte, zakopane w lesie- wszystko na marne" *Drodzy maturzyści następna szansa zdania matury już za rok *Są takie dni... Są takie chwile... Są tacy ludzie... * F O C H O S T R Z E L I W A C Z *Czas płynie , słowa umierają , znów coś nowego daje życiu sens.... *odwyk komputerowy!!! będę za minutkę, bo się jeszcze uzależnię :P *What if I wanted to break Laugh it all off in your face What would you do? *__...___c".)__...____Wszy stko widziałam *Denerwować się to karać siebie... za czyjąś głupotę... *Czasem anioły odlatują mimo ze schowasz im skrzydła pod poduszkę...... *Oceanem myśli i burzą słów, zamykam się w sobie zamykam znów.... *Szczęście...to ulotna chwila która skrapla się i spływa po policzku... *SpotkaŁy się 2 anioŁy.. anioŁy, co spadŁy z nieba.. " *Wiele w nas jest myśli niewypowiedzianych, wiele uczuć, które kryje twarz... *Spokój wkoło mnie..w końcu żyje tak jak chce i nic nikomu do tego!! |
![]() ![]() |
![]() |
#9124 |
Raczkowanie
|
coś ode mnie, coby nie było, że tylko kradnę:P
jestem z porządnego domu, wszystkiego co złe nauczylam się w szkole:P jeśli chodzi o zdrowy rozsądek - mam deficyt. ![]() im więcej ludzi poznaje tym bardziej kocham zwierzęta ![]() gdy szczęście zamyka drzwi, trzeba pchać się przez okno... ![]() szkoła jest jak kurnik, chodzisz bo są jaja |
![]() ![]() |
![]() |
#9125 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9127 |
Zakorzenienie
|
By Być Blisko Ciebie Deszczem Sie Stane,By Spływać Po Twoim Policzku...
;(
![]() |
#9128 |
Zakorzenienie
|
*Wspomnienia to do siebie mają-czy chcesz czy nie wracają... *Myśleć to co prawdziwe,czuć to co piękne i kochać tylko to co dobre *Czasem anioły odlatują mimo ze schowasz im skrzydła pod poduszkę...... *Oceanem myśli i burzą słów, zamykam się w sobie zamykam znów.... *Szczęście...to ulotna chwila która skrapla się i spływa po policzku... *SpotkaŁy się 2 anioŁy.. anioŁy, co spadŁy z nieba.. " *Wiele w nas jest myśli niewypowiedzianych, wiele uczuć, które kryje twarz... ładne..
#9129 |
Raczkowanie
|
*Żyjemy tak jak śnimy... samotnie...
![]() |
#9130 |
Zakorzenienie
|
Ładne
![]() Z lsity: Żyjmy tak jakby jutra miało nie być.. Śmiech przez łzy Jako mąż i nie mąż sprawca wielu ciąż A reszta to o meczyku typu: dalej Milan ![]()
#9131 |
Zadomowienie
|
![]() moze typ nie jest zły ale to jeszcze szczeniak.. ;-) Jesteś księżniczką i traktuj siebie w tych kategoriach Bo uderzył cię raz to uderzy po raz drugi Ale wole nic nie mieć niż mieć coś na niby klamałeś w oczy, które ledwo zgasily ten ogien po tamtej porazce uwaznie patrzyłam pod nogi. MOJ ULUBIONY gdybym chciala zeby mnie lizano kupiłabym sobie psa
#9132 |
Zadomowienie
|
-kocham jak nigdy jeszcze...prosze uwierz mi wreszcie...!
-wykrzyczanych było za dużo słów,nie wiedziałam że Cie ranie znów... ![]() -porywa mnie potok łez,który Tobą jest... -mego serca męke skróć i błagam do mnie wróć...! -nie wiem czemu ranisz tak mocno,mówiłeś kocham a nagle inna jest ![]() -teraz już mam swój własny świat,przestałam płakać... |
![]() ![]() |
![]() |
#9133 |
Zakorzenienie
|
aż się muszę przyłączyć
![]() So am I still waitin Can't find a good reason Can't find hope to believe in What the hell am I supposed to do? I can't forgive and forget you What do U do in the bath? [to u kogoś w podpisie wizażowym widziałam ![]() nie chcę udawać, nie chcę, nie, że jest dobrze, jak jest źle... "Związek? Jaki związek? Zwykła relacja - jak to się ładnie mówi - "fuck-buddies"." [a to komentarz pod którąś notką na blogu kominka] wrong place, wrong time or wrong state of mind Byłeś najlepszym błędem mojego życia.Jesteś niezastąpiony, ale zastąpię cię [to też gdzieś na wizażu znalazłam] chryzantemy złociste w półlitrówce po czystej.. - Jesteś dziwny. - Przepraszam. - Nie, to byl komplement. [znowu ![]() ![]() CzujęJakRosnąCiKości WszystkichNieprzyzwoitośc i DuszaBłąkaSięWZazdrości Set me free Your heaven's a lie NieKupujMiSłodyczyChociaż bymMiałaCięZgwałcićZPowod uNiedoboruCukru! Is it safe to say? Was it right to leave? Will I ever learn? (c'mon c'mon) Czas nadgryza nasze ciało Sprawdza naszą wytrzymałość ostatni raz ostatni przez moje łzy kochaj mnie.. Ty jesteś jednym, a ja drugim końcem daleko nam do siebie strasznie.. [z tego co pamiętam ten fragment Happysad też ktoś miał w podpisie ![]() and for one second, I wished that you were dead What a wicked thing to do To let me dream of you Giertych maturę zdał, to my nie zdamy? ![]() Run away before you drown! Fallen leaves, fallen leaves... on the ground dryfuję w stronę wewnętrznej harmonii... od dziś tak nazywam drzemkę ![]() ![]() Ostatnio prowadzę regularny tryb życia. Regularnie się opierdalam. łzy się polały na krwawe posadzki chyba przyśnił mi się sen jesteśmy celem w grze zwanej manewrami szczęścia You say hello and then I say I do you've come to bring me hell.. WszystkoCzegoPragnęCzegoC hcę SpalaSię ZanimWyciągnęPoToRęce Ani miłość kiedy jedno płacze A drugie po nim skacze SBF - Syndrom Braku Faceta
#9134 |
Wtajemniczenie
|
oto kilka opisow moich znajomych:
- bo z tobą naszą wiosnę kchać chcę -w snach pięknej nocy powiem ci na uszko- dobranoc serduszko -raz na jakis czas być inną sobą...jak ja lubie marzyć -małymi krokami oddalasz się...dlaczego? -bo mamy siebie, mamy to szczęście -jestem strasznie zajęty...nudze się (!!) - zgasnąl płomyk- ktos bliski odchodzi ![]()
![]() |
#9135 |
Zakorzenienie
|
moj:
WhenUGotBigDreams,Don'tLi sten2NobodySay..AndDon'tL etNobodyTurnUAway..! lista: tak bardzo jestem sama, że nawet mnie ze mna nie ma.. Wszystko jest na sprzedaż - sprzedajemy też naszą wiarę... Wszystko się zmienia, lecz pozostają nam wspomnienia ... Najczęstszy ludzki błąd - nie przewidzieć burzy w piękny czas.
![]() |
#9136 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a już padam na nos więc dodam coś jutro, tzn dzisiaj ale w dzień ![]()
![]() |
#9137 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9138 |
Raczkowanie
|
uśmiechnij się jutro możesz nie mieć zębów
![]()
#9139 |
Raczkowanie
|
You're just too good to be true...can't take my eyes off of you!
You'd be like heaven to touch, I wanna hold you so much.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#9140 |
Raczkowanie
|
a macie coś na taką sytuację...:
ktoś niby chce ze mną być, i chociaż mnie olewa to twierdzi że mu zależy. Ja znowu mogłabym z nim spróbować (chociaż tak jakoś strasznie mi nie zależy) tylko pod warunkiem że zmieni swoje zachowanie (bo na razie priorytetem dla niego są kumple i piwo:/) z góry dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9141 |
Wtajemniczenie
|
* To dziwne, lecz wyrok w Twoich oczach jest...
* Za siódmą górą, za siódmą rzeką swoje sny zamieniam na pejzaże * Przeprowadź mnie przez noc |
![]() ![]() |
![]() |
#9142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
piekne ![]()
![]() |
#9143 |
Zakorzenienie
|
I got this icebox where my heart used to be.. // Mam lodówkę tam, gdzie kiedyś było moje serce
I don't wanna be stuck up in this cold, cold world.. // Nie chcę być skazana na ten zimny, zimny świat Omarion - Icebox |
![]() ![]() |
![]() |
#9144 |
Adwokat diabła
|
so i reckon i could well be in...
how can it be, I can taste You now... Is love only sweeter when one of us dies? rosa szepty bose stopy dreszcze świt taki majowy moje włosy jego palce Muszę "odbić" wszystkie lekcje miłości Co jest.. ? Nic, nic.. to tylko samotność..
![]() |
#9145 |
Zakorzenienie
|
...musze ruszyc z miejsca,wyjsc na spotkanie wlasnego spelnienia...
If stupidity got us into the mess, then why can't get us out??
#9146 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() Po ślubie oprócz pięknych prezentów dostajemy też upierdliwych teściów Bo ta nadzieja, którą teraz w sobie mam, to ta jedyna,czego Tobie brak
![]() ![]() |
![]() |
#9147 |
Wtajemniczenie
|
a cos na mature w zwiazku ze stresem jaki dzis przezywamy
![]()
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9148 |
Zakorzenienie
|
Coc ja mam opis " Hura.. hura.. jutro matura! :p"
Ale doskonale nadaje sie ten link ![]() http://projektx.republika.pl/matura.html Z listy: Musisz uwierzyć w siebie bo wiara czyni cuda Mój podpis również nadaje sie na opis (tak neiskromnei) jest z kubusia puchatka ale doskonale oddaje nastrój matura.. w koncu rozgrywają sie w maju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9149 |
Wtajemniczenie
|
Cam biore linka
![]() ![]()
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9150 |
Rozeznanie
|
Cam świetny link kradne
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.