|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
|
|
|
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale w sumie dla mnie to standard, że szłam na egzamin i widziałam pierwszy raz profesora ![]() Cytat:
czekam na nowy sezon ![]() jeju przyznaje się do zjedzenia z TŻ czipsów (to przez ten niedobry paskudny zbliżający się @!) kupiłam dzisiaj koper włoski, tzn herbatkę i popijać będę piję czerwoną ale coś mi robi ostatnio rewolucje w brzuchu i muszę ograniczać, a poza tym fajnie wypić coś ciepłego przed snem, po czerwonej/zielonej nie usnę :P
|
||
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
melduję się po piwku
jednak można wypić jedno jak się mocno postara ![]() Neffik hej Aga zazdroooszczę takiego wyjazdu ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- oglądacie 2 XL?
|
#4746 | ||||
|
Tajka
|
Dzisiaj u mnie na spokojnie:
30DS Level I (już <dopiero> za mną połowa) 10min Ramiona z Mel B 40min Basen 10min HH Zjadłam za mało kalorii --->1317 (wiem, mówiłam, że z tym koniec, ale jakoś mi tak lepiej) Za mało kalorii, ale wystarczająco dużo gram produktów :O ~53g tłuszczy ~107g węgli ~102g białka Także nie wiem, jak na to patrzeć. ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
![]() U mnie też się zbliża i zachcianki mam spore, ale pozwoliłam sobie tylko na połowę jednej kostki gorzkiej czekolady 85% kakao i nie dałam się lodom, żelkom, ciastkom z szuflady. Cytat:
Też mam ostatnio rewolucje żołądkowe, piję 2 czerwone dziennie (rano i wieczorem), ale nie byłam świadoma, że może być to wina herbaty.
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
jutro będę bardziej do życia, bo dziś to nie ogarniam, chodzę wykończona i spać mi się chce megaaa, także jutro opór spanie, paaa
|
|
|
|
#4748 | ||
|
Tajka
|
Można też nie pić wcale
![]() Chociaż akurat piwo jest zdrowe, także dozwolone
|
|
#4749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja musiałam parę razy odstawiać przez rewolucje brzuchowe. Dajesz rade spać po niej jak wypijesz wieczorem? Mi ona daje takiego kopa, lepsza jest niż kawa. Dlatego się tak polubiłyśmy |
|
|
|
|
#4750 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja dopiero w połowie 1.
![]() a czo to? ![]() edit: już wim ![]() nie oglądam a fajne to to?Cytat:
![]() uciekam spać, bo jutro ciężki dzień dobranoc Edytowane przez blaszok Czas edycji: 2013-09-06 o 01:12 |
|
|
|
|
#4752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.ipla.tv/2xl-odcinek-1/vod-5799002 nasze klimaty w sumie enjoy ![]() Madzia ciekawe czy główka jutro będzie bolała
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
![]() Teraz boli ale rano będzie spoko, tak myślę gorzej, że dzisiaj wieczorem szykuje się powtórka z drugą ekipą ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
http://smakowitychleb.pl/chleb-dyniowy/
miałam zamiar go dziś upiec ale pada deszcz i chyba nie uda mi się kupić dyni...(oczywiście wiedziałam, że będzie padać no ale o parasolu nie pomyślałam ![]() )Zazdroszczę wypadu Fajnie, że wyjazd udanyCytat:
Nawet aplikacja wizażowa na telefon nie jest dostępna Stanęłam na wagę dziś i znów więcej Nie chce żebyście mnie źle odebrały. Wiem, że waga 50,5kg jest mała ale boje się co będzie dalej...wiem również, że niektórzy mają jeszcze dużo do zrzucenia i mogą stwierdzić, że mój problem to żaden problem ale nie po to włożyłam tyle wysiłku, schudłam żeby teraz wrócić do wagi wyjściowej. Obecnie - tyje z powietrza i czuje się z tym źle. Jem jakieś 1600-1700kcal (zapotrzebowanie przy moim wzroście ok 1900-2000), jem zdrowo. Nie mam sił już do tego Nie będę zmniejszać kaloryczności bo kiedyś w końcu muszę wyjść z diety. Niedługo wylot do PL, z pewnością nie będę tam idealnie trzymać diety więc wole przygotować nieco organizm. W planach miałam zwiększanie kaloryczności, żeby do końca miesiąca dobić do 2000kcal.Nie wiem co robić, żeby było dobrze....
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Czerwoną herbata nie jest wcale zdrowa...mi na przykład bardzo źle działa na wątrobę i nie mogę hej pić....
[B]Sikorka [B] a jestes teraz na jakiś lekach?? Może to one powodują wzrost?? Ja spać nie mogę przez te plecy...przesypiam z 5-6 h a potem już bolą i się kręce albo chodzę... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4756 | |
|
Konto usunięte
|
Hej
Sikorka i u mnie właśnie nie działają te programy co tylko w Polsce można oglądać i już myślałam że będę w tyle z niektórymi serialami. Na szczęście wrzucają też na kinomaniak ![]() Cytat:
Mam za mocne paznokcie i prędzej bym zęby straciła.Kiedyś to koleżanka śmiała się z moich paznokci bo miałam bardzo zarośnięte skórki, płytka była mała, ogólnie brzydkie były. Teraz to mi zazdrości
|
|
|
|
|
#4757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że szybko Ci przejdzieWłaśnie nie biorę a czuję, że mi się znòw pogorszyło więc pewnie też i tyje przez to... Brałam na tarczyce ale lekarz powiedział, że nic mi nie pomogá bo to nie z niá mam problem. Może w czwartek coś ruszy ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42660384]Hej Sikorka i u mnie właśnie nie działają te programy co tylko w Polsce można oglądać i już myślałam że będę w tyle z niektórymi serialami. Na szczęście wrzucają też na kinomaniak ![]() [/QUOTE] Dobrze, że podjęłaś decyzję ![]() Kinomaniak powiadasz? Muszę obczaić bo nie znam ![]() Melduję 30 min na skakancę i 30 minut na rowerku. Muszę zmienić nastawienie bo ostatnio zmuszam się do aktywności.
31/40 Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2013-09-06 o 09:05 |
|
|
|
|
#4758 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No właśnie mam miesiąc, a nawet kilka dni więcej na to by popracować bardziej nad sobą. Od dzisiaj przynajmniej godzinkę dziennie postaram się poświęcić na naukę języka. Chcę też by pod koniec września były jakieś spadki więc ten czas niech będzie czasem pracy nad sobą, a na pewno zleci szybko. W sumie już dwa miesiące minęły, jeszcze tylko jeden. A i Tż zadowolony
|
|
|
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
ufff jesem, nie do końca wyspana, ale jest lepiej niż wczoraj
Pogoda za oknem piękna trzeba to dziś jakoś wykorzystać Dziś robię sobie delikatniejszy dzień w jedzeniu, bo niezbyt zdrowo było.. no ale już będzie ok Zważę i pomierzę się w niedzielę, jestem po @ i chcę, żeby organizm w miarę doszedł po siebie po tym wyjeździe ![]() Sikorko taka sytuacja nie powinna mieć miejsca przy takiej kaloryczności, ale poczekaj jeszcze trochę i zobacz co się będzie działo, może to chwilowe, ale jak będzie miała tendencję wzrostową to wtedy coś trzeba działać |
|
|
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej właśnie sobie śniadaniuję ale zaraz idę do kuchni bo wymyśliłam sobie dzisiaj zupę z dyni (dynię już mam bo kupiłam na ryneczku)
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
i ja dzisiaj obejrzałam: chyba się wkręcę
|
|
|
|
#4762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() może jakaś zmiana w ćwiczeniach? ja np muszę sobie urozmaicać, bo inaczej mi się nie chce.. ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42660384]Hej [/QUOTE] cieszę się, że podjęłaś decyzję dzień dobry dzisiaj czeka mnie pakowanie... jutro po południu jedziemy z siostrą z Katowic dziś jeszcze wieczorkiem skoczymy na zakupy, żeby jakieś jedzonko kupić oby trafili nam się normalni ludzie w busie, bo wiadomo jak to bywa ze studenckimi wyjazdami... różnie można trafić
|
||
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz po drugim sniadaniu
zlozylam dzis papiery jako wypadek w pracy. zobaczymy co dalej. W srode do kontroli i chce isc na rezonans kregoslupa...
|
|
|
|
#4764 |
|
Konto usunięte
|
Melduję 30 min hula hop.
|
|
|
|
#4765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Blaszok Twój avatar mnie rozbraja xD ja zdążyłam dwa razy obejrzeć w ogóle jestem wkręcona w te wszystkie sitcomy amerykańskie i seriali tez masę oglądam ![]() Cytat:
Cytat:
w piątek jadę do Berlina mam zamiar jak najmniej spakować i obkupić się w drogeriach i primarku a ty gdzie wyjeżdżasz? byłam raz na takim wyjeździe studenckim, w Bułgarii. Wyjazd super, Bułgaria piękna ale podróż tak męcząca, że nie wiem czy się zdecydujemy z TŻ jeszcze raz pojechać a coś takiego. Chociaż do tego Berlina też jedziemy autobusem, "tylko" 10h w każdą stronę :P
|
||
|
|
|
#4766 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie też wzrost... Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42660384]Hej [/QUOTE] hej ![]() Cytat:
za skakankę i rowerek!Cytat:
zapowiada się śliczna pogoda na te moje dni w KRK---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42662715]Melduję 30 min hula hop.[/QUOTE] ![]() Cytat:
ooo,widzę,że szykuje się super wyjazd nigdy nie jechałam autostopem...
|
|||||
|
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4768 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O primark też bym zahaczyła Niestety najbliższy jest 90km ode mnie więc nie ma możliwości ![]() Z racji, że zostaję jeszcze tutaj i tak kombinuję by wyskoczyć do jakiegoś sklepu po kosmetyki bo mam braki już
|
|
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42663017]Zazdroszczę
O primark też bym zahaczyła Niestety najbliższy jest 90km ode mnie więc nie ma możliwości ![]() Z racji, że zostaję jeszcze tutaj i tak kombinuję by wyskoczyć do jakiegoś sklepu po kosmetyki bo mam braki już [/QUOTE]no właśnie słyszałam, że tam niedziela jest naprawdę świętem, a u nas jest krzyk, że tak nie może być jak byłam w Amsterdamie to jak wyszliśmy z autobusu o 9 w niedzielę to nie było nikogo na ulicy. Naprawdę, jak w jakimś filmie o zombiakach czy zagładzie ludności ludzie dopiero ok 13 zaczęli z domów wychodzić xDpowiedz mi, wiesz może jaki sklep oprócz primarka jest wart odwiedzenia? co do drogerii, jak zastanawiasz się co kupić w necie jest pełno filmików i dziewczyny opowiadają o swoich ulubionych, tamtejszych kosmetykach.
|
|
|
|
#4770 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co tam,urlop mam---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.

Nie chce żebyście mnie źle odebrały. Wiem, że waga 50,5kg jest mała ale boje się co będzie dalej...wiem również, że niektórzy mają jeszcze dużo do zrzucenia i mogą stwierdzić, że mój problem to żaden problem ale nie po to włożyłam tyle wysiłku, schudłam żeby teraz wrócić do wagi wyjściowej. Obecnie - tyje z powietrza i czuje się z tym źle. Jem jakieś 1600-1700kcal (zapotrzebowanie przy moim wzroście ok 1900-2000), jem zdrowo. Nie mam sił już do tego