|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Ja sobie obiecałam, ze pójdę spać po KR i co? i d.pa spać mi się tak chce ze szkoda gadać.
![]() |
#4592 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() P.s. Nasracie jeszcze ciut?...obrzucę biurko swojej byłej pani naczelnik ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-09-05 o 20:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | ||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Nawijko, dobre wieści ![]() Co szpitala... może jak masz zachodzić w głowę i gdybać to idź , sprawdza wszystko i będziesz spokojna, 3 dni to nie dużo wcale. A może powtórz to tsh jeszcze? Nie wiem nie znam się ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
oho, płacze, kolejna pobudka..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
O..nie takie proste to teraz..bobki na razie odeszły teraz ostro z grubej rury..ciemne..konkretne o ostrej śliwkowej woni klimaty...trza zrobić tak..pieluszkowy koktajl mołotowa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.s. Jakby jednak (oby nie) bobki się pojawiły...będę zbierać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
No to ja już uciekam..bo łajzaż łajzażem....ale oczy się kleją...może od takich posranych tematów
![]() Buziaki dziewuszki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
Jeny dziewczyny ale sie wpienilam. Zrobiłam obiad bo tz zawsze narzeka ze nie ma, kupiłam takie podudzia z indyka i je upieklam z ziemniakami w piekarniku do tego buraczki, przygotowalam mu to na talerz a on mi pado czy mogłabym mu obrac to mięso bo on sie brzydzi takiego...... Myślałam ze padne normalnie gorzej niż w przedszkolu, mam dwójkę dzidziusiow w domu.
Wrr siedzę teraz w sypialni zaraz bede czytać książkę. dobranoc kobiety ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4600 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny melduję że żyję
![]() ![]() Jesstem taaaak wymęczona, że ńie wiem jaki mamy dzień.....
#4601 |
Zakorzenienie
|
Hmm kurczę to muszą być ząbki,. a ja nie wiem gdzie jest żel..
![]() Pytania mam, dzieciowe i modowe, mogę? |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny
![]() Ja nie wiem jak wy to robicie. Nie daje rade nadazac za Wami ![]() ![]() Zupelnie niespodziewanie przyjechalismy do Wroclawia na kilka dni i buszuje po sklepach. Zosia uwielbia kaszke bananowa (podobno bez cukru a slodka jak cholera, nie chce wiedziec jak slodka jest ta z cukrem), wloskie dzieci nie wiedza co traca ![]() Jestem w tyle i nie wiem czy dalej niektore macie problem z nocami. U nas odkad wrocilam z gor jest lepiej, ale trzy pobudki zostaly no i po pierwszej spi juz z nami. Ale w porownaniu do tego co bylo to jest git. Wprowadzam znow powoli owoce no i na noc daje ta kaszke ale moze to po prostu dlatego, ze w koncu nie musze ogladac mojej tesciowej i moj spokoj wewnetrzny udzielil sie malej. Buziaki dla wszystkich jubilatow malych i duzych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Więc: która czapa na zimówkę dobra dla Amelki?
1) http://allegro.pl/wiazana-czapka-z-w...504025302.html 2) http://allegro.pl/komplet-czapka-ber...515785583.html z szalikiem 3) http://allegro.pl/beret-berecik-retr...524053804.html ? A jako taka zwykła, cienka jesienna, to może taka? http://allegro.pl/czapka-czapeczka-s...509548409.html Dziś się kapnęłam, że nie mam w ogóle dobrych czapeczek już ![]() Mamy dziewczynek: w jakie buciki zaopatrujecie Małe na jesień? ![]() I teraz pytanie modowe ale moje: Chcę kupić porządną kurtkę na zimę, bo moja obecna to już jak idź stąd i nie wracaj. Mam kasę odłożoną już. I teraz doradźcie - macie doświadczenia z kurtkami z Zary? Pytam o ten sklep bo mam możliwość pracowniczej zniżki, a zawsze to 30% w kieszeni. Co musi mieć kurtka w składzie żeby ciepła była? Pierze, puch? Nie chcę kurtki typu "Ludzik Michelin", tudzież szyneczka sznureczkiem owinięta... tylko możliwie jak najcieńszą wizualnie ale ciepłą przy tym. Cienki to mam płaszcz. Jakieś rady w tym zakresie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
hello kochane
tutaj na miejscu jest nasza znajoma Chorwatka, niedawno urodził jej się wnuk. Ciągle jedzie na synową,że przegrzewa małego,że nie pozwala na rękach nosić, że nie chce do niej przyjeżdzać nad morze bo komary itp całą swoją niespełnioną miłość przelewa na mojego Leosia ![]() nosi go na rękach, daje mu ciasteczka owsiane, skórkę od chleba, śpiewa mu piosenki i wiecie co..... mlaszcze jęzorem i mówi do niego bla bla bla bla i tego typu rzeczy,szczebioce jak wariatka a Leonard ją uwielbia śmieszne to troszkę bo z jednej strony pokazuje mi ciągle zdjęcia małego wnusia i opowiada o nim z wielką milością a z drugiej strony myślę sobie o tej matce, ktora chyba nie lubi tego całego hałasu związanego z teściową więc chyba wszystkie kobiety matki na świecie są takie same ![]() ![]() ![]() poza tym zamowiliśmy jej Sophie dla wnuka ![]() Elmo też poznała i też już zadzwoniła do rodziny w Stanach z prośbą o gadającego Elmo ![]() Szaja- widzę,że niedaleko od nas stoi auto z rejestracją z Będzina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --------------------------- Tak, tak, dorwałam lapka, bo tż się poszedł kąpać, a teraz już kładzie się do spania. No i jednak zaśnięcie jak z zegarkiem w ręku - o 22. Ale jak: Pola chwyciła mnie za palca, patrzyła na mnie, przymykała oczka, aż w końcu zamknęła, cały czas mnie trzymając ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Konto usunięte
|
Marsi, jaka rejestracja?
![]() ![]() Debrah, czapa nr 1 ![]() http://www.hm.com/pl/product/91894?article=91894-I http://www.hm.com/pl/product/14438?article=14438-B http://www.hm.com/pl/product/12665?article=12665-B a ta wcale nie jest bardzo cienka, powiedziałabym, że na późną jesień, do tego rękawiczki są z palcem jednym i szalik. |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
SBE resztę nie pamiętam, jakieś małe suzuki
![]() buuuu wakacje nam się kończą powoli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że nie będzie nocnej tugezy
![]() No nic, to idę do łózia, bo mi zimno. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
#4610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem co czujesz, miałam to samo ostatnio ![]() Czopki działają lepiej, pamiętaj. Weź ją do siebie, na pewno lepiej zaśnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wezmę ją do siebie, może zaśnie.
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
Zaśnie, jak tylko gorączka spadnie.
Współczuję bardzo, jestem na świeżo z tematem, strasznie mi szkoda Darii, pamiętam jak Amelcia się męczyła strasznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() wpadłam Was podczytać ale pędzicie - szok ![]() Z tego co pamiętam nawijko ![]() debrah nr 1 zdecydowanie chociaż ten berecik przeuroczy ![]() ![]() bokeh ehh dwa dzieciątka, obrać mu mięsko, tżBokeh nieładnie ![]() silver biedna Daria, zdrówka ![]() marsi tęsknimy za Tobą? Wracaj prędko ![]() ![]() pstryczek fajnie, że jutro tylko 3 h i weekend i wspaniale, że Kubusiowi dobrze z tatą i babcią ![]() ewulkaa lekarze to czasem nie wiedzą, co mówią. U nas przy dziadku mówili, że ma kilka tyg życia a żył prawie rok, także nikt nie wie, co tam na górze jest dla kogo zapisane. Tulę Cię mocno ![]() szaja milka ![]() ![]() któraś pisała i kit kacie ![]() ![]() co do O to ja mam tak jak hje, a po porodzie w ogóle żadnego, za to w snach to łaaaaaaał ![]() co do srania to jak dacie radę to jeszcze na biurku mojej kierowniczki, tyle ile mi nerwów zjadła to szok ![]() a jakby little wygrała tyle kasy to z operacji ja chcę odsysanie tłuszczu, cycki i reszta może być ![]() aha i mam nowy ulubiony serial 2XL na polsacie leciał dzisiaj ![]() ![]() i poważna rozmowa za mną, tylko się zdołowałam i taka zdołowana idę spać... papaaaaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moja miala 3 dni goraczke myslalam ze na zeby ale jeszcze nic nie widac dolne dwa wyszly wczesniej bezbolesnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- Cytat:
![]() W miarę spokojnej nocki życzę, oby gorączka spadła. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Czesc!
nancy co sie dzieje? silver jak Daria? fewciu, lady lepiej? debrah u nas tez pobudki liczne, ale jak zasnela o 2.30 to spala do 7. Czego i Wam zycze hje na czolgiste powiadasz? Mieszkanie juz przystosowalas? Yae zaczela od podnoszenia pupy w lezeniu na brzuchu. Nastepnie jak zabka, obie raczki i nozki na przemian. Kiedy zaczela raczkowac w godzine mieszkanie przystosowalismy do jej potrzeb. charlizz motyw kupy mnie rozwalil marsi wczoraj w dzieciowym u nas widzialam zyrafe na zywo. Powiem tak, modna tutaj to ona nie jest. Za te cene trudno sie dziwic... black oprocz strachu, to czy takie sny pozwalaja sie wysypiac? Noc taka sobie, ale spanie do 7, piekna pogoda i od razu chce sie zyc. Za ok. 10h weekend zaczynamy, sobota i niedziela cala dla nas, pozniej tylko poniedzialek do pracy i az do niedzieli tz ma wolne. bedzie musial zalatwic duzo spraw okoloszpitalnych, ale mam nadzieje, ze bedziemy miec czas dla siebie Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-09-06 o 00:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
Po co będę spać, jak mogę sobie śpiewać na na na , pobudka 3:30. Mąż poszedł do drugiego pokoju.
Na na na ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
Pewnie że tak
![]() ![]() ![]() Zasnęła ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-09-06 o 03:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.