|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() Cytat:
duza grzeczna dziewczynka ![]() Cytat:
Cytat:
wielkie brawa za zębolka ![]() jeszcze mi nie zacyotwało: BOKEH- no nie żartuj, że mu obierałas? LITTLE- ja bym nowe cycoliny zażyczyła bo moje wyglądają teraz jak dwa jajka sadzoneCHARLIZZ, ty chyba pytałas o "fryzury"? Bartolini ma mech sredniej długosci, do tego kilka dlugich wlosów na łepetynie w mysl zasady :kazdy dudek ma swój czubek smiechowo to wygląda LADY- bardzo sie ciesze z poprawy zdrowia i brawa dla Pietraszka za takie umiejetnosci ![]() a ja sie jeszcze musze wyzalic- zakonczyło sie moje kp, definitywnie....... od tygodnia jeszcze w nocy dwa karmienia zalicząłam (jedno koło 2 , drugie o 5-6 rano) a dzis juz nic nie poleciało...... chyba stres, nerwy...... ehhhh, żal
|
||||
|
|
|
#4652 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4653 | |
|
Zakorzenienie
|
Kochana poki co pojde do lekarza w pon i skonsultuje.
Boje sie tego szpitala i tych chorobsk, ktore mozemy z niego przyniesc. Tym bardziej, ze bylibysmy na oddziale z dziecmi chorymi. ezzo, Ewik, oby wszystko poszlo zgodnie z planem!!! Poza tym oczywiscie najlepssze zyczenia dla Was ![]() Cytat:
Zachowanie szanownego pana pokazuje, ze dobrze sie stalo, ze nie jestescie razem - co za idiota :/ A kontaktowal sie z Toba w ogole przez ten tydzien? Yes, yes, yes obroniona ![]() Dziekuje Wam za wszystkie gratulacje |
|
|
|
|
#4654 |
|
Rozeznanie
|
dla Blaneczkiodp na jednego posta i lenka wstała ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Ale ty jesteś wredna zanim do tego dojdzie to będą jeszcze same jeść
|
#4655 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Hje, ja dlatego jeszcze nie kupiłam żadnego, bo chciałabym to, a czekałam aż Ola zacznie siedzieć. Mówisz, ze spoko?
|
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Misia,
Eeee, Pola też ma gorsze dni A chodziło mi, że w sensie pozytywnym, że Blanka już będzie tak jak najczęściej zasypiać ![]() Charlizz, spoko
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-09-06 o 10:02 |
|
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Nadrobiłam Was pi razy drzwi, ale nie cytuję, wybaczcie. Jest mnie mniej, jeżeli ktoś zauważył, bo zwyczajnie mam do tego powody 1) egzamin z ang za tydzień 2) kończenie pracy licencjackiej 3)DAWID: -zapieprza jak resorówka po całym mieszkaniu -odsuwa szuflady -otwiera szafki -złazi z łóżka, wstaje -otwiera i zamyka drzwi jak nie są domknięte. Wczoraj np. zamknął mnie w łazience i nie chciał wypuścić, siedział dupą przy drzwiach i śmiał się perfidnie ![]() -włazi w każdy możliwy kąt -paluchy wszędzie pacha - wczoraj hitem był mop z wodą w wiadrze. Normalnie na moment się odwróciłam a ten już se ręce myje ![]() Robi kosi kosi, papa, jak mu powiem "ba fu!"to się wkurza i robi "grrrr!" dla świętujących dzieciaczków! dla dzieci chorujących, ząbkujących i źle czujących się mam ![]() Charlizz, Little - idzie się polać przez Was! Przez dentystę Deli też! Sylwia witaj ![]() Co do snów, to ja też mam podobnie jak Ty Black. Poza tym to czego nienawidzę to jak śni mi się, bardzo często, że się topie. I w rzeczywistości dławię się i nie mogę złapać oddechu. Zwyczajnie się duszę. Mama już kilka razy kiedyś do pokoju w nocy wlatywała. Za to TZ lunatykuje. Dawid np. o 2 w nicy wstaje łazi po łóżku. Jak go odkładam to śpi dalej. Może on też? Co do O. to często miałam przed ciążą podczas snu. Teraz jakoś sobie nie przypominam. Któraś pytała o horror MAMA. Ja oglądałam. W autobusie, jak wracałam z krk
|
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
O, teraz pełza i skrzeczy, więc idę na ratunek
|
|
|
|
#4659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4660 |
|
Rozeznanie
|
Black a jakiego auta szukacie?
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
dla Julianki Meduzowej za 7 miesięcy ![]() a ten... Patrzyłam na allegro za tym ellmo sławnym i weszłam w maskotki, postacie z bajek i znalazłam TO i Dawid zobaczył. Jak się zaczął wariat cieszyć i piszczeć
|
|
|
|
#4662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
A Pola się boi Gummy Beara
![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
Te sny mam z tż.Raz mi się śniło, żę się seksiłam z moim psem Ale to chyba pod koszmar podchodzi
|
|
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, jak ja nienawidzę tego dziada Crazy Froga, jak to slysze to aż mi się coś robi ;p za to Amelka lubi kings of leon i bednarka;p
|
|
#4665 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
|
|
#4666 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mój tez Mariusz (był? jest? jak pisac.....)ale gdzie mu tam do Twojego.....NAWIJKO- brawa za obrone, ty zdolna bestyja jestes, a tak biadoliłas szanowny słowem od tygodnia sie nie odezwał, nie zapytał czy małemu czegos nie trzeba, niech sie wali dzis mina dwa tygodnie od naszej wyprowadzki.... KIJA- jak Anulka? Ty mnie rozbrajasz poczuciem humoru MISIA- posada wymarzona ![]() PSTRYNIU- brawa dla Kubunia za supergrzeczne zachowanie cos mi mignęło, że pokazał sie zebolek?SZAJA- na fejsie zauwazyłam,że Dorka ma dwa zeby- brawa ![]() HOPE- to macie wesoło z Dadim u nas podobnie- nono stop zapiernicza do lustra w sypialni rodziców i bije łobuza co go przedrzeznia, przewraca na siebie kosz na smieci jak go wyjme z szafki, ciągnie psa za ogon i wsadza mu palce do pyska- psina wyrozumiała jest na szczescie, gryzie wszystkich- głównie moją mamę ![]() z umiejetnosci to: cudownie bawi sie w łózeczku, panuje obecnie szał na zabawke edukacyjno-rozwojową jaką jest butelka z wodą |
||||||
|
|
|
#4667 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4668 |
|
Zadomowienie
|
My dalej walczymy. Wczoraj w ramach akcji nawilżania tej suchej skóry potraktowałam młodą oliwką nivea i to był bardzo zły pomysł, po godzinie zaczęła czerwienieć jak burak i szybko ją musieliśmy myć. Zdaje się że mamy tym samym jasność co do parafiny. Tylko czym ją w takim razie smarować jak parafina jest prawie we wszystkim? Szaja albo inne znawczynie, napiszcie coś więcej o tych olejach, jak to działa i skąd się to bierze. Ze z wykłej drogerii? Z mydlarni? Z apteki? Chwilowo nie robię kompletnie nic, wpadłam w desperacji na pomysł żeby wszystko odstawić na parę dni, chyba jej nawet myć nie będę i zobaczymy jaki będzie efekt. Tylko nie wiem czy się tak da przy tej suchej skórze bo widać że ją swędzi, drapie się, w nocy śpi niespokojnie. Paradoksalnie najlepszą skórę ma tam gdzie kompletnie nic nie robię oprócz przemywania czyli pod pampersem i na czole. Pupa jak alabaster a buzia jak tarka, więc wysnułam wniosek że może szkodzi smarowanie, jeśli jest uczulona na parafinę to wszystko możliwe... Tylko jak ją teraz z tego odtruć żeby jeszcze bardziej nie zaszkodzić? Wczoraj było tylko to mydło z aleppo bez smarowania po, skóra dziś jest na pewno sporo bledsza niż wczoraj po tej oliwce, dalej mamy w domu raczka ale różowego a nie czerwonego.
|
|
|
|
#4669 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Hej dziewczyny, przepraszam że się nie odzywam ale nie nadazam za Wami, zasypiam wieczorem z telefonem w ręce. Byłam u babci z Małym przedwczoraj i tak mi go z mamą i ciotką ogłupiły że drugi dzień w ogóle nie śpi i ciągle wyje a nic go nie boli bo widzę ze to ze złości... ale co one wyprawiały. Mnie rozbolała głowa po pól godziny... i co dziecko teraz zero drzemki w ciągu dnia i o 22 jeszcze nie śpi i zasnąć nie może a wczoraj dostal histerii na spacerze chyba pierwszy raz.
Dziś wyje już 3 godzinę, nie płacze, nie steka tylko właśnie wyje ![]() A żeby było śmieszniej, to babcia sobie dziś przyjdzie, ona już nawet o zdanie mnie nie pyta tylko mi oznajmia a ja jakoś nie mam ochoty jej oglądać... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-09-06 o 10:21 |
|
|
|
#4670 |
|
Rozeznanie
|
Silver po czopku sprawdź za jakiś czas bo na Lenkę paracetamol nie działa, ostatnio jak gorączkowała dałam jej czopek nurofenu i przez godź zbił tylko 2 kreski, musiałam podać syrop.
Zdrowiejcie kochane Wróciła mama?
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah mnie również się czapusia numer 1 podoba
W kwestii zabawy to wczoraj Dawid dorwał bluzę TZ która wisiała na krześle. no z 20 minut jak nie lepiej dziecka nie było
|
|
|
|
#4672 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Moj jest zawsze zadowolony (ma sie rozumiec czasami bardziej ;-) ). |
|
|
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Yellow, może prosto z mostu coś?
![]() A Pola też się powoli rozgaduje, obecnie na tapecie: "kuuuuawa"
|
|
|
|
#4674 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ostatnio widziałam cię na pasku na dole i coś mi ćmiło że z nami pisałaś, więc popraw się i pisz częściej
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
Bo Krowa to taki przyczajony tygrys, ukryty smok
![]() Ale sobie Pola rozrywkę znalazła ![]() Albo wydmuchuje powietrze i robi przy tym "buuu" (czyt. pękate policzki), albo wystawia jęzor i robi przy tym "buuu" (czyt. wszystko splute)
|
|
|
|
#4676 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4677 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja miałam dwie jedynki wysunięte do przodu i trójki. Miałąm wyrywane wszystkie czwórki Cytat:
![]() współczuje zaniku kp ! ja już też nie kp ![]() dzielna kobieto !
|
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
o Boze, Kija, aż mi łzy stanęły- jak sie musi biedactwo małe meczyc
niech to szybko spierdziela!!!YELLOW, powiedz prosto z mostu, bo oszalejecie oboje ILLUSION ![]() HJE-niezła rozrabiaka z Poli jest po mamusi? ![]() Bartolini nauczony przez mojego tate "straszył" - robił takie yyyyyyyyy cały napięty, aż mu sie buzia robiła czerwona, na szczescie juz zapomniał przeczytałam klubowy słownik, pierdutłam smiechem i obudziłam dziecia ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- BOKEH,a ty od dawna? |
|
|
|
#4679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musiałąś się długo uczyć japonskiej kuchni?>??
|
|
#4680 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ucałuj Bartusia
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

A tylko dla mnie się nie opłaca 
Ale i tak mi ciężko. Dobrze, że jutro już piątek...
bo moje wyglądają teraz jak dwa jajka sadzone

dla dzieci chorujących, ząbkujących i źle czujących się mam 

Ale to chyba pod koszmar podchodzi
, tylko berecik z HM:P (dobry jeszcze).
?
dzis mina dwa tygodnie od naszej wyprowadzki....