|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Debrah nad dwiema ostatnimi czapkami też się zastanawiam. Tylko ten berecik nie będzie się zsuwał? Bo moja gwiazda potrafi nawet zawiązaną czapkę zdjąć
![]() Co do kurtek to długa,z pierzami cieplejsza. I w moim przypadku kaptur obowiązkowo. ![]() Jak Amelka spala? Nawijko brawa dla Kubusia za wagę! ![]() Lady jak się czujesz? Bokeh przynajmniej wiesz jak to jest mieć dwoje dzieci ![]() ![]() Silver jak Daria? Aga trzeba było też iść do drugiego pokoju,niech dziecko śpiewa sobie ![]() Deli super dentysta! Nie bolało? ![]() Meneq widzę że macie więcej czasu dla siebie,bardzo mnie to cieszy. Dziękuje że pytasz-gorączka nadal,mąż nie mógł wziąć wolnego-modlę się o spokojny dzień w wykonaniu córy ![]() Pstryczku ja też chce takie godziny pracy ![]() ![]() Charliz wymiatasz! Aż się boję pomyśleć co by się działo jakby Cała tu z Wami była ![]() ![]() Szaja pomożesz? Potrzebuje pomysł na prezent dla 9 latki na urodziny. Z reguły kupuje jakieś zabawki/gry /książki edukacyjne. Bo rodzice i dziadkowie tylko zabawki. W efekcie czego z dziewczyna rozmawia się jak z przedszkolakiem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Hej ho
![]() Ciezka noc za nami - pobudki co 1h.... Na szczescie na krotko, chwilka ciumkania i Kubus spal. Ale od 5:40 nie spimy, TZ nas obudzil jak sie szykowal do pracy... Licze na jakas drzemke w okolicach 8 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zadomowienie
|
U nas pobudka o 6, chociaż o 4 telefon mnie obudził
![]() Neti, jajcarz z Ciebie ![]() Łajzaż ![]() Silver, jak mała ? Nawijko, podjęłaś decyzję? Nancy... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Marsi wraaaaacaaaj ! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zadomowienie
|
Aaa i TŻbokeh, wstydź się
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- Mam pytanie do mam łysolków. Czy Waszym dzieciom ruszyła czuprynka? Ola ma tych mechutków jakby więcej ale nadal łysa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zadomowienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Heloł witam sie z rana mega zestresowana
![]() Ewik cudownego dnia dla was jutro, dla calej trojeczki,oby było tak jak sobie wymarzyliscie ![]() Tęsknię za wami dziewczyny. Buziaki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Raczkowanie
|
Taaa, moja łysa i coś jej się zaczęło dziać, nie spektakularnie, ale jednak.
Poza tym, dzień dobry z rana. W kuchni leży całe kilo mieszanki krakowskiej na podróż, a mnie aż korci, żeby się do tego zabrać. ![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Ezzo, wszystko pójdzie świetnie. Powodzenia dla Ciebie i Ewik! Potem będziesz mówić, że za szybko minęło i chcialabys przeżyć to jeszcze raz, ale kto kobiecie dogodzi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4628 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dzięn dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ależ ja tępa jestem ![]() ![]() Mamy karmiące mm jak to jest u Was w nocy? Jak się dzieć budzi to dajecie butlę?? Czy probujecie uśpić inaczej?? Bo ja zawsze podawałam pierś i zasypiał, a teraz pokarmu już prawie nie mam i się zastanawiam co zrobimy w nocy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
Scotasia, ja też miałam bardzo silną - mocno wysunięte obie trójki, podniesione, i schowane dwójki za nimi. Okropna wada... Ale teraz są okej. Jeszcze kolor mógłby być lepszy, no ale naturalnie mam taką kość, nic na to nie poradzę.
Meneq, tak tak. Nie mam takich snów codziennie. Często, ale nie jest to codzienność. |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Lady, Fewciu oby już było lepiej. Śniło mi się, że Lady nam powiedziała, że jest w ciąży ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Wtajemniczenie
|
Black to tylko pozazdrościć, że się ładnie zęby trzymają, mimo że tak krótko nosiłaś (ja gorę prawie 2 lata). Ale jeśli chodzi o retencję to chyba mam wszystko, co się da
![]() ![]() A dziś moja bratowa ma usg połówkowe ![]() Dzieć śpi ufff.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nocka spoko, ja ide sie ogarniac, kurna, wszędzie są moje włosy;(
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Lurker ;)
|
Dziewczyny kciukasy za sluby! Ofkors chcemy zdjecia jak najszybciej
![]() ![]() Scotasia nie karmie w nocy, chyba ze juz ewidentnie widac, ze smrod nie zasnie. Normalnie starczy smoczek i kima dalej. Dupa pipa nie trafilam 6 ;/( nawet 3....) ale spoko robie sobie tydzien przerwy coby nie zbankrutowac calkowicie i moze kupie los znowu :P
#4634 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
Ezzo wszystkiego dobrego! Kochającie się całe życie
![]() Nawijko współczuję nocy ![]() Charliz miałaś do nas jakąś prośbę? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W temacie zebow: czyli mialas yaeba (nie, to nie zbieznosc, to to samo yae co w imieniu). To jest jak najbardziej porzadane u Japonek, dzieki temu sa cute ;-) ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- ezzo, ewik powodzenia jutro!! ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- fewciu Blanka jest dla Ciebie wyrozumiala? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I ja się przyłączam do trzymania kciuków za jutrzejszy wyjątkowy dzień dla ezzo i ewik. Pogoda ma być piękna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Kochane dziękuję Wam ![]() Daria się lepiej czuje. W nocy długo się męczyła ale w końcu zasnęła. Czopek pomógł,gorączka spadła na szczęście. Nie wiem skąd ta gorączka ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-09-06 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
a tak wogole witam. moj dziec spi prawie godzine, a ja ogladam internat .. zaje.bisty serial ... dostalam od przyjacioly i teraz w kazdej wolnej chwili kukam sobie :p
![]() |
#4642 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() My wlasnie w Giżycku na wycieczce, jedziemy do Wilkas na basen..potem połazić gdzies a potem na obiad... P.s. Ten łajzaż to bez obrazy dziewczyny..mój tż sobie to niefortunnie zangielszczył ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
czesc kochane
![]() teraz mi mały usnął to troszke ponadrabiam, ile dam rade- wiec bede spamowac ![]() juz mi sie w oczy rzuciło: SILVER-moze na zeby? ja przez dwa dni podaje małemu przeciwgorączkowe bo masakara jest-nie moze spac, plakusiuje..... całuski dla Darii ![]() EZZO- wszystkiego wymarzonego w "nowym" małżenskim życiu! kochajcie sie ![]() NAWIJKO- brawa za wagę dla Kubunia ![]() lece nadrabiac |
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Noc za nami piękna, 22-6 z zegarkiem w pupie. Ale potem niespodzianka, bo o 7.30 drzemka i jeszcze godzinę pospałyśmy. To zobaczymy jak będzie w ciągu dnia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Sylwietta, ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
![]() Co się stałooo? ![]() Cytat:
![]() Cudnie, że w końcu będziecie mieli trochę czasu dla siebie. Oby tż w miarę szybko wszystko pozałatwiał i był tylko z Wami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pola rzadko się w nocy budzi, ale jest tak, że jak jadła kaszkę na noc, to musiałam ją karmić jak się obudziła (dawałam herbatkę a i tak dalej płakała), a teraz po mm, jeśli w ogóle się obudzi, to herbatka wystarczy. ![]() Cytat:
![]() Black, mój brat miał trochę podobną wadę, tyle że nie miał nic wysunięte, a dwójkę schowaną bodajże za trójką. Wystarczyło usunięcie czwórki, aparat (ten nie-stały), już nie nosi, a nie wróciło mu się nic. ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- To widać, jak "zależy mu na synku".... ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zła jestem od rana. Jak przeczytłam o tż Bokeh to mi mój stanał przed oczami, ostatnio na obiad była zupa ogórkowa, no to dla niego źle-nie lubi, tato dał nam bigosu też źle, zostawiłammu kawałek ciasta źle- dlaczego tak mało. Jest obiad zle, nie ma obiadu jeszcze gorzej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zadomowienie
|
Przeleciałam wieczorem ostatnie trzy dni ale mało pamiętam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
Kija, to mnie musiałaś ominąć, bo ja nic nie czułam
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4648 |
Zadomowienie
|
Silver, kupujesz to krzesełko drewniane, które pokazywałaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
O widzisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mój 6 letni siostrzeniec znalazł dla mnie pracę ![]() miałabym być Agatką na drodze u nich przy szkole ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.