|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() Cytat:
duza grzeczna dziewczynka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wielkie brawa za zębolka ![]() jeszcze mi nie zacyotwało: BOKEH- no nie żartuj, że mu obierałas? ![]() LITTLE- ja bym nowe cycoliny zażyczyła ![]() ![]() CHARLIZZ, ty chyba pytałas o "fryzury"? Bartolini ma mech sredniej długosci, do tego kilka dlugich wlosów na łepetynie w mysl zasady :kazdy dudek ma swój czubek ![]() ![]() LADY- bardzo sie ciesze z poprawy zdrowia i brawa dla Pietraszka za takie umiejetnosci ![]() a ja sie jeszcze musze wyzalic- zakonczyło sie moje kp, definitywnie....... od tygodnia jeszcze w nocy dwa karmienia zalicząłam (jedno koło 2 , drugie o 5-6 rano) a dzis juz nic nie poleciało...... chyba stres, nerwy...... ehhhh, żal ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4653 | |
Zakorzenienie
|
Kochana poki co pojde do lekarza w pon i skonsultuje.
Boje sie tego szpitala i tych chorobsk, ktore mozemy z niego przyniesc. Tym bardziej, ze bylibysmy na oddziale z dziecmi chorymi. ezzo, Ewik, oby wszystko poszlo zgodnie z planem!!! Poza tym oczywiscie najlepssze zyczenia dla Was ![]() Cytat:
![]() Zachowanie szanownego pana pokazuje, ze dobrze sie stalo, ze nie jestescie razem - co za idiota :/ A kontaktowal sie z Toba w ogole przez ten tydzien? Yes, yes, yes obroniona ![]() Dziekuje Wam za wszystkie gratulacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
Rozeznanie
|
![]() odp na jednego posta i lenka wstała ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Ale ty jesteś wredna ![]() ![]() ![]()
#4655 |
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Hje, ja dlatego jeszcze nie kupiłam żadnego, bo chciałabym to, a czekałam aż Ola zacznie siedzieć. Mówisz, ze spoko?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Zakorzenienie
|
Misia,
![]() Eeee, Pola też ma gorsze dni ![]() A chodziło mi, że w sensie pozytywnym, że Blanka już będzie tak jak najczęściej zasypiać ![]() Charlizz, spoko ![]()
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-09-06 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Nadrobiłam Was pi razy drzwi, ale nie cytuję, wybaczcie. Jest mnie mniej, jeżeli ktoś zauważył, bo zwyczajnie mam do tego powody 1) egzamin z ang za tydzień 2) kończenie pracy licencjackiej 3)DAWID: -zapieprza jak resorówka po całym mieszkaniu -odsuwa szuflady -otwiera szafki -złazi z łóżka, wstaje -otwiera i zamyka drzwi jak nie są domknięte. Wczoraj np. zamknął mnie w łazience i nie chciał wypuścić, siedział dupą przy drzwiach i śmiał się perfidnie ![]() -włazi w każdy możliwy kąt -paluchy wszędzie pacha - wczoraj hitem był mop z wodą w wiadrze. Normalnie na moment się odwróciłam a ten już se ręce myje ![]() Robi kosi kosi, papa, jak mu powiem "ba fu!"to się wkurza i robi "grrrr!" ![]() ![]() ![]() Charlizz, Little - idzie się polać przez Was! Przez dentystę Deli też! ![]() Sylwia witaj ![]() ![]() Co do snów, to ja też mam podobnie jak Ty Black. Poza tym to czego nienawidzę to jak śni mi się, bardzo często, że się topie. I w rzeczywistości dławię się i nie mogę złapać oddechu. Zwyczajnie się duszę. Mama już kilka razy kiedyś do pokoju w nocy wlatywała. Za to TZ lunatykuje. Dawid np. o 2 w nicy wstaje łazi po łóżku. Jak go odkładam to śpi dalej. Może on też? ![]() Co do O. to często miałam przed ciążą podczas snu. Teraz jakoś sobie nie przypominam. Któraś pytała o horror MAMA. Ja oglądałam. W autobusie, jak wracałam z krk ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4658 |
Zakorzenienie
|
O, teraz pełza i skrzeczy, więc idę na ratunek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Rozeznanie
|
Black a jakiego auta szukacie?
#4661 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() a ten... Patrzyłam na allegro za tym ellmo sławnym i weszłam w maskotki, postacie z bajek i znalazłam TO i Dawid zobaczył. Jak się zaczął wariat cieszyć i piszczeć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |
Zakorzenienie
|
A Pola się boi Gummy Beara
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() Raz mi się śniło, żę się seksiłam z moim psem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
O matko, jak ja nienawidzę tego dziada Crazy Froga, jak to slysze to aż mi się coś robi ;p za to Amelka lubi kings of leon i bednarka;p
![]() |
#4665 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() |
#4666 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() NAWIJKO- brawa za obrone, ty zdolna bestyja jestes, a tak biadoliłas ![]() ![]() KIJA- jak Anulka? Ty mnie rozbrajasz poczuciem humoru ![]() MISIA- posada wymarzona ![]() PSTRYNIU- brawa dla Kubunia za supergrzeczne zachowanie ![]() SZAJA- na fejsie zauwazyłam,że Dorka ma dwa zeby- brawa ![]() HOPE- to macie wesoło z Dadim ![]() ![]() z umiejetnosci to: cudownie bawi sie w łózeczku, panuje obecnie szał na zabawke edukacyjno-rozwojową jaką jest butelka z wodą ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4667 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4668 |
Zadomowienie
|
My dalej walczymy. Wczoraj w ramach akcji nawilżania tej suchej skóry potraktowałam młodą oliwką nivea i to był bardzo zły pomysł, po godzinie zaczęła czerwienieć jak burak i szybko ją musieliśmy myć. Zdaje się że mamy tym samym jasność co do parafiny. Tylko czym ją w takim razie smarować jak parafina jest prawie we wszystkim? Szaja albo inne znawczynie, napiszcie coś więcej o tych olejach, jak to działa i skąd się to bierze. Ze z wykłej drogerii? Z mydlarni? Z apteki? Chwilowo nie robię kompletnie nic, wpadłam w desperacji na pomysł żeby wszystko odstawić na parę dni, chyba jej nawet myć nie będę i zobaczymy jaki będzie efekt. Tylko nie wiem czy się tak da przy tej suchej skórze bo widać że ją swędzi, drapie się, w nocy śpi niespokojnie. Paradoksalnie najlepszą skórę ma tam gdzie kompletnie nic nie robię oprócz przemywania czyli pod pampersem i na czole. Pupa jak alabaster a buzia jak tarka, więc wysnułam wniosek że może szkodzi smarowanie, jeśli jest uczulona na parafinę to wszystko możliwe... Tylko jak ją teraz z tego odtruć żeby jeszcze bardziej nie zaszkodzić? Wczoraj było tylko to mydło z aleppo bez smarowania po, skóra dziś jest na pewno sporo bledsza niż wczoraj po tej oliwce, dalej mamy w domu raczka ale różowego a nie czerwonego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
Rozeznanie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Hej dziewczyny, przepraszam że się nie odzywam ale nie nadazam za Wami, zasypiam wieczorem z telefonem w ręce. Byłam u babci z Małym przedwczoraj i tak mi go z mamą i ciotką ogłupiły że drugi dzień w ogóle nie śpi i ciągle wyje a nic go nie boli bo widzę ze to ze złości... ale co one wyprawiały. Mnie rozbolała głowa po pól godziny... i co dziecko teraz zero drzemki w ciągu dnia i o 22 jeszcze nie śpi i zasnąć nie może a wczoraj dostal histerii na spacerze chyba pierwszy raz.
Dziś wyje już 3 godzinę, nie płacze, nie steka tylko właśnie wyje ![]() A żeby było śmieszniej, to babcia sobie dziś przyjdzie, ona już nawet o zdanie mnie nie pyta tylko mi oznajmia a ja jakoś nie mam ochoty jej oglądać... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-09-06 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4670 |
Rozeznanie
|
Silver po czopku sprawdź za jakiś czas bo na Lenkę paracetamol nie działa, ostatnio jak gorączkowała dałam jej czopek nurofenu i przez godź zbił tylko 2 kreski, musiałam podać syrop.
Zdrowiejcie kochane ![]() Wróciła mama?
#4671 |
Zakorzenienie
|
Debrah mnie również się czapusia numer 1 podoba
![]() W kwestii zabawy to wczoraj Dawid dorwał bluzę TZ która wisiała na krześle. no z 20 minut jak nie lepiej dziecka nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4672 | |
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Moj jest zawsze zadowolony (ma sie rozumiec czasami bardziej ;-) ). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Yellow, może prosto z mostu coś?
![]() A Pola też się powoli rozgaduje, obecnie na tapecie: "kuuuuawa" ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4674 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ostatnio widziałam cię na pasku na dole i coś mi ćmiło że z nami pisałaś, więc popraw się i pisz częściej ![]()
![]() |
#4675 |
Zakorzenienie
|
Bo Krowa to taki przyczajony tygrys, ukryty smok
![]() Ale sobie Pola rozrywkę znalazła ![]() Albo wydmuchuje powietrze i robi przy tym "buuu" (czyt. pękate policzki), albo wystawia jęzor i robi przy tym "buuu" (czyt. wszystko splute) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4676 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#4677 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja miałam dwie jedynki wysunięte do przodu i trójki. Miałąm wyrywane wszystkie czwórki ![]() Cytat:
![]() współczuje zaniku kp ! ja już też nie kp ![]() ![]()
![]() |
#4678 |
Zakorzenienie
|
o Boze, Kija, aż mi łzy stanęły- jak sie musi biedactwo małe meczyc
![]() YELLOW, powiedz prosto z mostu, bo oszalejecie oboje ![]() ILLUSION ![]() ![]() HJE-niezła rozrabiaka z Poli jest ![]() ![]() Bartolini nauczony przez mojego tate "straszył" - robił takie yyyyyyyyy cały napięty, aż mu sie buzia robiła czerwona, na szczescie juz zapomniał ![]() przeczytałam klubowy słownik, pierdutłam smiechem i obudziłam dziecia ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- BOKEH,a ty od dawna? |
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4680 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ucałuj Bartusia
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.