Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-06, 08:53   #4651
sylwietta1988
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

mój Tż nie przepada za kalafiorem A tylko dla mnie się nie opłaca abuuu
ja wtranżalam całego opiekanego

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
dziękuję, że pytasz Niestety nie lepiej Nadal mam gorączkę, kręci mi się w głowie i zbiera na wymioty Na szczęście Blanka wyrozumiała dzisiaj Ale i tak mi ciężko. Dobrze, że jutro już piątek...
Fewciuniu, a co sie zadziało? grypa żołądkowa? bo ja na razie tylko 5 stron sie cofnełam.....

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
A mi Blanka już zasnęła W ŁÓŻECZKU bez histerii . JUpiiiiii
duza grzeczna dziewczynka

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Laski, byłam tak przestraszona, to chyba najgroźniejszy facet jakiego spotkałam ale jestem mega super ekstra zadowolona i się znowu do niego zapisze. Chyba jestem masochistką
rozwaliło mnie

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Jakbym wygrała te 15 milionów to swojej niedoszłej t. zasponsorowałabym... zaje....tego kopa w ten jej zad potem wysrałabym im się pod drzwiami i przekupiła straż miejska by im dała milion zł mandatu za to i kazała im to wpier...dzielić bo jak nie to do ciurmy!!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Charlizz, leżę i kwiczę- wymiatasz

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
Mamy trzeciego ząbka
wielkie brawa za zębolka

jeszcze mi nie zacyotwało:

BOKEH- no nie żartuj, że mu obierałas?

LITTLE- ja bym nowe cycoliny zażyczyła bo moje wyglądają teraz jak dwa jajka sadzone

CHARLIZZ, ty chyba pytałas o "fryzury"? Bartolini ma mech sredniej długosci, do tego kilka dlugich wlosów na łepetynie w mysl zasady :kazdy dudek ma swój czubek smiechowo to wygląda

LADY- bardzo sie ciesze z poprawy zdrowia i brawa dla Pietraszka za takie umiejetnosci

a ja sie jeszcze musze wyzalic- zakonczyło sie moje kp, definitywnie....... od tygodnia jeszcze w nocy dwa karmienia zalicząłam (jedno koło 2 , drugie o 5-6 rano) a dzis juz nic nie poleciało...... chyba stres, nerwy...... ehhhh, żal
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 08:55   #4652
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Mała, powiem Ci, że w obecnej sytuacji chyba właśnie wolałabym nie mieć wcale, bo tak to żałuję, że wiem, jakie to uczucie, a tak rzadko doświadczam.
zauważyły,ście że we śnie, z kimś innym są bardziej intensywne? wisienko może tego ci trzeba
Stary 2013-09-06, 08:55   #4653
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Nawijko, podjęłaś decyzję?
Nancy...
Kochana poki co pojde do lekarza w pon i skonsultuje.
Boje sie tego szpitala i tych chorobsk, ktore mozemy z niego przyniesc.
Tym bardziej, ze bylibysmy na oddziale z dziecmi chorymi.

ezzo, Ewik, oby wszystko poszlo zgodnie z planem!!!
Poza tym oczywiscie najlepssze zyczenia dla Was

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
czesc kochane zaglądam po kilkudnowej nieobecnosci, ale mam takiego doła jak stąd na Madagaskar..... ehhhhh, cały dzien cos robie- a to Bartulo, a to cos w domu, zeby tylko sie zajac i nie myslec.... a wieczorami wlasnie mysle..... w srode złożyłam pozew o alimenty bo na co czekac..... ehhhh.... a on od tygodnia nawet nie zapytał jak mały......

teraz mi mały usnął to troszke ponadrabiam, ile dam rade- wiec bede spamowac

juz mi sie w oczy rzuciło:
SILVER-moze na zeby? ja przez dwa dni podaje małemu przeciwgorączkowe bo masakara jest-nie moze spac, plakusiuje.....
całuski dla Darii

EZZO- wszystkiego wymarzonego w "nowym" małżenskim życiu! kochajcie sie

NAWIJKO- brawa za wagę dla Kubunia cos mi na fejsie migneło, że po wszystkim- znaczy obroniona?

lece nadrabiac
O, jestes kochana
Zachowanie szanownego pana pokazuje, ze dobrze sie stalo, ze nie jestescie razem - co za idiota :/
A kontaktowal sie z Toba w ogole przez ten tydzien?

Yes, yes, yes obroniona

Dziekuje Wam za wszystkie gratulacje

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 09:00   #4654
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
A mi Blanka już zasnęła W ŁÓŻECZKU bez histerii . JUpiiiiii
dla Blaneczki

odp na jednego posta i lenka wstała

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Lenova, super! Oby to nie był jednorazowy wyskok
Ale ty jesteś wredna (żartobliwie) nasze dzieci też będą takie grzeczne jak Pola, będą same zasypiać, bawić się i będziemy miały czas na wszystko, tylko musimy troszeczkę zaczekać zanim do tego dojdzie to będą jeszcze same jeść
Stary 2013-09-06, 09:00   #4655
charlizz
Zadomowienie

Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Hje, ja dlatego jeszcze nie kupiłam żadnego, bo chciałabym to, a czekałam aż Ola zacznie siedzieć. Mówisz, ze spoko?
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 09:00   #4656
hje
Zakorzenienie

Misia,

Eeee, Pola też ma gorsze dni
A chodziło mi, że w sensie pozytywnym, że Blanka już będzie tak jak najczęściej zasypiać

Charlizz, spoko Pola np. lubi w nim siedzieć.

Edytowane przez hje
Czas edycji: 2013-09-06 o 09:02
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 09:01   #4657
hope01
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny

Nadrobiłam Was pi razy drzwi, ale nie cytuję, wybaczcie.
Jest mnie mniej, jeżeli ktoś zauważył, bo zwyczajnie mam do tego powody
1) egzamin z ang za tydzień
2) kończenie pracy licencjackiej
3)DAWID:
-zapieprza jak resorówka po całym mieszkaniu
-odsuwa szuflady
-otwiera szafki
-złazi z łóżka, wstaje
-otwiera i zamyka drzwi jak nie są domknięte. Wczoraj np. zamknął mnie w łazience i nie chciał wypuścić, siedział dupą przy drzwiach i śmiał się perfidnie
-włazi w każdy możliwy kąt
-paluchy wszędzie pacha - wczoraj hitem był mop z wodą w wiadrze. Normalnie na moment się odwróciłam a ten już se ręce myje

Robi kosi kosi, papa, jak mu powiem "ba fu!"to się wkurza i robi "grrrr!"

dla świętujących dzieciaczków!
dla dzieci chorujących, ząbkujących i źle czujących się mam
Charlizz, Little - idzie się polać przez Was! Przez dentystę Deli też!
Sylwia witaj
Co do snów, to ja też mam podobnie jak Ty Black. Poza tym to czego nienawidzę to jak śni mi się, bardzo często, że się topie. I w rzeczywistości dławię się i nie mogę złapać oddechu. Zwyczajnie się duszę. Mama już kilka razy kiedyś do pokoju w nocy wlatywała.
Za to TZ lunatykuje. Dawid np. o 2 w nicy wstaje łazi po łóżku. Jak go odkładam to śpi dalej. Może on też?
Co do O. to często miałam przed ciążą podczas snu. Teraz jakoś sobie nie przypominam.

Któraś pytała o horror MAMA. Ja oglądałam. W autobusie, jak wracałam z krk raz czy dwa podskoczyłam

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-06, 09:02   #4658
hje
Zakorzenienie

O, teraz pełza i skrzeczy, więc idę na ratunek
Stary 2013-09-06, 09:04   #4659
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia1505 Pokaż wiadomość
Mój 6 letni siostrzeniec znalazł dla mnie pracę tak tak pracę, chce żebym sobie zarobiła, a wiecie co miałabym robić?
miałabym być Agatką na drodze u nich przy szkole super posada co?
I Ty tak wspaniałą posadą gardzisz?!

Stary 2013-09-06, 09:05   #4660
misia1505
Rozeznanie

Black a jakiego auta szukacie?
Stary 2013-09-06, 09:08   #4661
hope01
Zakorzenienie

dla Julianki Meduzowej za 7 miesięcy

a ten... Patrzyłam na allegro za tym ellmo sławnym i weszłam w maskotki, postacie z bajek i znalazłam TO i Dawid zobaczył. Jak się zaczął wariat cieszyć i piszczeć On uwielbia te teledyski. Chyba mu będę musiała kupić, tylko tych oczu pilnować

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-06, 09:12   #4662
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
a ja sie jeszcze musze wyzalic- zakonczyło sie moje kp, definitywnie....... od tygodnia jeszcze w nocy dwa karmienia zalicząłam (jedno koło 2 , drugie o 5-6 rano) a dzis juz nic nie poleciało...... chyba stres, nerwy...... ehhhh, żal

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 09:14   #4663
hje
Zakorzenienie

A Pola się boi Gummy Beara Woli Crazy Froga

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Napisane przez misia1505 Pokaż wiadomość
zauważyły,ście że we śnie, z kimś innym są bardziej intensywne? wisienko może tego ci trzeba
Zmartwię Cię Te sny mam z tż.
Raz mi się śniło, żę się seksiłam z moim psem Ale to chyba pod koszmar podchodzi
Stary 2013-09-06, 09:14   #4664
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
A Pola się boi Gummy Beara Woli Crazy Froga
O matko, jak ja nienawidzę tego dziada Crazy Froga, jak to slysze to aż mi się coś robi ;p za to Amelka lubi kings of leon i bednarka;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 09:15   #4665
misia1505
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Więc: która czapa na zimówkę dobra dla Amelki?
1) http://allegro.pl/wiazana-czapka-z-w...504025302.html
2) http://allegro.pl/komplet-czapka-ber...515785583.html z szalikiem
3) http://allegro.pl/beret-berecik-retr...524053804.html
?

A jako taka zwykła, cienka jesienna, to może taka?
http://allegro.pl/czapka-czapeczka-s...509548409.html
Dziś się kapnęłam, że nie mam w ogóle dobrych czapeczek już , tylko berecik z HM:P (dobry jeszcze).

Mamy dziewczynek: w jakie buciki zaopatrujecie Małe na jesień? ?

I teraz pytanie modowe ale moje:
Chcę kupić porządną kurtkę na zimę, bo moja obecna to już jak idź stąd i nie wracaj. Mam kasę odłożoną już. I teraz doradźcie - macie doświadczenia z kurtkami z Zary? Pytam o ten sklep bo mam możliwość pracowniczej zniżki, a zawsze to 30% w kieszeni.
Co musi mieć kurtka w składzie żeby ciepła była? Pierze, puch?
Nie chcę kurtki typu "Ludzik Michelin", tudzież szyneczka sznureczkiem owinięta... tylko możliwie jak najcieńszą wizualnie ale ciepłą przy tym.
Cienki to mam płaszcz.

Jakieś rady w tym zakresie?
dla mnie czapka nr 1
Stary 2013-09-06, 09:17   #4666
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Debrah, ja dziś też na grubo-chipsy, czekolada z nadzieniem karmelowym, ciasto drożdżowe w ogóle złapałam się na tym, ze coraz więcej słodzę
kazdy dogadza sobie jak moze

Cytat:
Zapomniałam! Wyobraźcie sobie, moja mama dała dziś Oli skorke od chleba. no taka długa na 5 cm. ona to opierdańczyła! Siedziała u mojego brata na kolanach, nagle pyta on czemu Ola taki cicho siedzi. Mama mówi gdzie ta skórka! Ja zaglądam do paszczy a tam tylko kawałek na podniebieniu, chciałam wyjąć paluchem bo się bałam, ze się zadławi czy coś a ona połknęła! Szoken normalnie, wtranzoliła jak chrupka.

u nas tez szał na chlebek jest, uskubuje mu srodek i wkladam bezposrednio do paszczy a skórke w łapke i jest radocha

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Mam identycznie! Po prostu zal mi kasy, bo wiem ze mam jej malo. Dezodoranty biore z promocji- przynajmniej wyprobuje wszystkie rodzaje xd Zele po prysznic tez. Tylko odzywke, szampon i fluid biore zawsze ten sam. Na zarciu to juz w ogole skapie, na zarciu dla mnie TZ bierze co lubi, malej tez to co potrzebuje. Skapie na ciuchach, nie dam za bluzke wiecej niz 20 zl jak wiem, ze mam pod reka outlet w ktorym podobna kupie za dyche :p A jak trafie cos co potrzebowalam/zawsze chcialam miec/ czailam sie na to dlugo w promocji to jestem szczesliwa jak dziecko po kupie
hej hej heloł - mam identyko w ogole, byłam wczoraj z mamą w lumpie młodemu gaciory na jesien kupic, ja bym wolała na all ale mama placiła to chciała na żywo zobaczyc. Wybrałam ogrodniczki z h&m jak funfielnówka, dzinsy ocieplone i bluze ocipeloną i wyszło 23 zł. A ja: ejjjjjj, przeplaciłysmy tablicy albo all za 23 zl kupiłabym pake

Cytat:
Co do zębów- kupiłam na all paski wybielające crest supreme. Polecam

jezu, przeczytałam podpaski, na łeb mi siadło

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Zasnelam standardowo w opakowaniu - w ubraniu i makijazu jak żulica
TZ mnie probowal dobudzic na karmienie, ale chyba go niemilo potraktowalam zanim doszlam do siebie...

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Hej!

Meneq czasem trzeba TZ pokazać właśnie jak wygląda opieka nad dzieckiem. Ja nie mogę narzekać,mariusz pięknie zajmuje się Blanka,w nocy do Niej wstaje,przytula,a rano daje jej mleko przed wyjściem do pracy. A wczoraj powiedział że on nie chce przenosić małej na noc do łóżeczka,bo kocha gdy Ona jest z nami,wtedy tworzymy super rodzinę i możemy się wszyscy razem w nocy przytulać

Mam ogromny dylemat,napisze potem w k.

zazdroszcze Ci cudownego męża mój tez Mariusz (był? jest? jak pisac.....)ale gdzie mu tam do Twojego.....

NAWIJKO- brawa za obrone, ty zdolna bestyja jestes, a tak biadoliłas szanowny słowem od tygodnia sie nie odezwał, nie zapytał czy małemu czegos nie trzeba, niech sie wali dzis mina dwa tygodnie od naszej wyprowadzki....

KIJA- jak Anulka? Ty mnie rozbrajasz poczuciem humoru

MISIA- posada wymarzona

PSTRYNIU- brawa dla Kubunia za supergrzeczne zachowanie cos mi mignęło, że pokazał sie zebolek?

SZAJA- na fejsie zauwazyłam,że Dorka ma dwa zeby- brawa

HOPE- to macie wesoło z Dadim u nas podobnie- nono stop zapiernicza do lustra w sypialni rodziców i bije łobuza co go przedrzeznia, przewraca na siebie kosz na smieci jak go wyjme z szafki, ciągnie psa za ogon i wsadza mu palce do pyska- psina wyrozumiała jest na szczescie, gryzie wszystkich- głównie moją mamę

z umiejetnosci to: cudownie bawi sie w łózeczku, panuje obecnie szał na zabawke edukacyjno-rozwojową jaką jest butelka z wodą stoi ile chce, obchodzi łóżeczko dookoła,. kołysze tyłkiem jak słyszy fajna piosenkę no i rozgadał sie: dziadzia, dada, mamania, baba, eje, idem, bija
Stary 2013-09-06, 09:19   #4667
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hello kochane

tutaj na miejscu jest nasza znajoma Chorwatka, niedawno urodził jej się wnuk. Ciągle jedzie na synową,że przegrzewa małego,że nie pozwala na rękach nosić, że nie chce do niej przyjeżdzać nad morze bo komary itp
całą swoją niespełnioną miłość przelewa na mojego Leosia
nosi go na rękach, daje mu ciasteczka owsiane, skórkę od chleba, śpiewa mu piosenki i wiecie co..... mlaszcze jęzorem i mówi do niego bla bla bla bla i tego typu rzeczy,szczebioce jak wariatka a Leonard ją uwielbia
śmieszne to troszkę bo z jednej strony pokazuje mi ciągle zdjęcia małego wnusia i opowiada o nim z wielką milością a z drugiej strony myślę sobie o tej matce, ktora chyba nie lubi tego całego hałasu związanego z teściową
więc chyba wszystkie kobiety matki na świecie są takie same

poza tym zamowiliśmy jej Sophie dla wnuka tak tak- moda dotarla nawet tu, bo nie znają żyrafki, modę czerpią jedynie od Włochów
Elmo też poznała i też już zadzwoniła do rodziny w Stanach z prośbą o gadającego Elmo

Szaja- widzę,że niedaleko od nas stoi auto z rejestracją z Będzina
witaj odpoczywaj i wracaj do nas
Stary 2013-09-06, 09:19   #4668
Kija80
Zadomowienie

My dalej walczymy. Wczoraj w ramach akcji nawilżania tej suchej skóry potraktowałam młodą oliwką nivea i to był bardzo zły pomysł, po godzinie zaczęła czerwienieć jak burak i szybko ją musieliśmy myć. Zdaje się że mamy tym samym jasność co do parafiny. Tylko czym ją w takim razie smarować jak parafina jest prawie we wszystkim? Szaja albo inne znawczynie, napiszcie coś więcej o tych olejach, jak to działa i skąd się to bierze. Ze z wykłej drogerii? Z mydlarni? Z apteki? Chwilowo nie robię kompletnie nic, wpadłam w desperacji na pomysł żeby wszystko odstawić na parę dni, chyba jej nawet myć nie będę i zobaczymy jaki będzie efekt. Tylko nie wiem czy się tak da przy tej suchej skórze bo widać że ją swędzi, drapie się, w nocy śpi niespokojnie. Paradoksalnie najlepszą skórę ma tam gdzie kompletnie nic nie robię oprócz przemywania czyli pod pampersem i na czole. Pupa jak alabaster a buzia jak tarka, więc wysnułam wniosek że może szkodzi smarowanie, jeśli jest uczulona na parafinę to wszystko możliwe... Tylko jak ją teraz z tego odtruć żeby jeszcze bardziej nie zaszkodzić? Wczoraj było tylko to mydło z aleppo bez smarowania po, skóra dziś jest na pewno sporo bledsza niż wczoraj po tej oliwce, dalej mamy w domu raczka ale różowego a nie czerwonego.
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 09:20   #4669
YellowSheep
Rozeznanie

Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Hej dziewczyny, przepraszam że się nie odzywam ale nie nadazam za Wami, zasypiam wieczorem z telefonem w ręce. Byłam u babci z Małym przedwczoraj i tak mi go z mamą i ciotką ogłupiły że drugi dzień w ogóle nie śpi i ciągle wyje a nic go nie boli bo widzę ze to ze złości... ale co one wyprawiały. Mnie rozbolała głowa po pól godziny... i co dziecko teraz zero drzemki w ciągu dnia i o 22 jeszcze nie śpi i zasnąć nie może a wczoraj dostal histerii na spacerze chyba pierwszy raz.

Dziś wyje już 3 godzinę, nie płacze, nie steka tylko właśnie wyje

A żeby było śmieszniej, to babcia sobie dziś przyjdzie, ona już nawet o zdanie mnie nie pyta tylko mi oznajmia a ja jakoś nie mam ochoty jej oglądać...

Edytowane przez YellowSheep
Czas edycji: 2013-09-06 o 09:21
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-06, 09:22   #4670
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
Dałam jej czopek paracetamol.
Wezmę ją do siebie, może zaśnie.
Silver po czopku sprawdź za jakiś czas bo na Lenkę paracetamol nie działa, ostatnio jak gorączkowała dałam jej czopek nurofenu i przez godź zbił tylko 2 kreski, musiałam podać syrop.

Zdrowiejcie kochane
Wróciła mama?
Stary 2013-09-06, 09:23   #4671
hope01
Zakorzenienie

Debrah mnie również się czapusia numer 1 podoba

W kwestii zabawy to wczoraj Dawid dorwał bluzę TZ która wisiała na krześle. no z 20 minut jak nie lepiej dziecka nie było

Stary 2013-09-06, 09:23   #4672
meneq
Zakorzenienie

Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
to swietny wynik Nie ma chudego mleka tzn jest ale pod jego warstwą jest tłuste. Najtłustrze mleko leci z takiej niby pustej piersi, podobno moze miec nawet 7%. Jak zaczynasz kolejne karmienie piersią to podaj najpierw tą, z której ostatnio pił, bo jk podasz ta pełną, to znowu opije się tym chudszym i moze nie dociągnąć do tłustego
to chyba tak jak ja Chyba nigdy nie bedzie mnie stać na aparat
Zła jestem od rana. Jak przeczytłam o tż Bokeh to mi mój stanał przed oczami, ostatnio na obiad była zupa ogórkowa, no to dla niego źle-nie lubi, tato dał nam bigosu też źle, zostawiłammu kawałek ciasta źle- dlaczego tak mało. Jest obiad zle, nie ma obiadu jeszcze gorzej
Przerabane masz z gotowaniem.
Moj jest zawsze zadowolony (ma sie rozumiec czasami bardziej ;-) ).
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 09:23   #4673
hje
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Yellow, może prosto z mostu coś?

A Pola też się powoli rozgaduje, obecnie na tapecie: "kuuuuawa"

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-06, 09:27   #4674
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Krowa1989 Pokaż wiadomość
Taaa, moja łysa i coś jej się zaczęło dziać, nie spektakularnie, ale jednak.

Poza tym, dzień dobry z rana.

W kuchni leży całe kilo mieszanki krakowskiej na podróż, a mnie aż korci, żeby się do tego zabrać.

---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

Ezzo, wszystko pójdzie świetnie. Powodzenia dla Ciebie i Ewik!
Potem będziesz mówić, że za szybko minęło i chcialabys przeżyć to jeszcze raz, ale kto kobiecie dogodzi.
Udanego wypoczynku
Ostatnio widziałam cię na pasku na dole i coś mi ćmiło że z nami pisałaś, więc popraw się i pisz częściej
Stary 2013-09-06, 09:29   #4675
hje
Zakorzenienie

Bo Krowa to taki przyczajony tygrys, ukryty smok

Ale sobie Pola rozrywkę znalazła
Albo wydmuchuje powietrze i robi przy tym "buuu" (czyt. pękate policzki), albo wystawia jęzor i robi przy tym "buuu" (czyt. wszystko splute)
Stary 2013-09-06, 09:30   #4676
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Scotasia, ja też miałam bardzo silną - mocno wysunięte obie trójki, podniesione, i schowane dwójki za nimi. Okropna wada... Ale teraz są okej. Jeszcze kolor mógłby być lepszy, no ale naturalnie mam taką kość, nic na to nie poradzę.

Meneq, tak tak. Nie mam takich snów codziennie. Często, ale nie jest to codzienność.
Ja mam jedynki górne rozszerzone dołem i łatwo mi się wypychają
Stary 2013-09-06, 09:33   #4677
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
: Jak przeczytłam o tż Bokeh to mi mój stanał przed oczami, ostatnio na obiad była zupa ogórkowa, no to dla niego źle-nie lubi, tato dał nam bigosu też źle, zostawiłammu kawałek ciasta źle- dlaczego tak mało. Jest obiad zle, nie ma obiadu jeszcze gorzej
ooo to to! i jak tu się nie nerwować.....

Cytat:
czesc kochane zaglądam po kilkudnowej nieobecnosci, ale mam takiego doła jak stąd na Madagaskar..... ehhhhh, cały dzien cos robie- a to Bartulo, a to cos w domu, zeby tylko sie zajac i nie myslec.... a wieczorami wlasnie mysle..... w srode złożyłam pozew o alimenty bo na co czekac..... ehhhh.... a on od tygodnia nawet nie zapytał jak mały......

Cytat:
Hej.
Kochane dziękuję Wam
Daria się lepiej czuje. W nocy długo się męczyła ale w końcu zasnęła. Czopek pomógł,gorączka spadła na szczęście.
Nie wiem skąd ta gorączka
uściski dla Darusi
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
To dobrze.
W temacie zebow: czyli mialas yaeba (nie, to nie zbieznosc, to to samo yae co w imieniu). To jest jak najbardziej porzadane u Japonek, dzieki temu sa cute ;-)

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

I bolesne...

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

ezzo, ewik powodzenia jutro!!

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

fewciu Blanka jest dla Ciebie wyrozumiala?
o masakra jak można chcieć mieć krzywy zgryz! przecież to nie wygląda cute....

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość

aha i mam nowy ulubiony serial 2XL na polsacie leciał dzisiaj normalnie jak o mnie
i poważna rozmowa za mną, tylko się zdołowałam i taka zdołowana idę spać...
papaaaaa do rana
co się dzieje??

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Po co będę spać, jak mogę sobie śpiewać na na na , pobudka 3:30. Mąż poszedł do drugiego pokoju.
Na na na cool::p

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
haha u nas jest blablablA

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Heloł witam sie z rana mega zestresowana dziewczyny to juz jutro! Cały czas mi sie wydaje,ze nie wszystko jest jeszcze ogarniete a czasu juz na prawdę mało i najbardziej obawiam sie o to jak niania poradzi sobie z moim małym kroliczkiem ech chciałabym juz mieć to za sobą.

Ewik cudownego dnia dla was jutro, dla calej trojeczki,oby było tak jak sobie wymarzyliscie

Tęsknię za wami dziewczyny. Buziaki

WSZYSTKO BĘDZIE PIĘKNIE ! WSPANIAŁEGO DNIA

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Dzięn dobry

Kupiłam Dominikowi kapciuchy w h&m bo mu nogi na spacerach marzna a nie moge fajnych butów znaleźć i mąż kupił sobie kurtkę w reserved,a ja sobie jak zwykle nic

Tylko że ja miałam poważną wadę, mocno wysuniętą jedynkę i diastemę (w wyniku nieszczesliwego zdarzenia w dziecinstwie). Widać wychylenie było tak silne, że ząb znów chce tam wrócić

za wagę, ładnie przybiera.

biedactwo

Ależ ja tępa jestem dziecko mi zasnęło przy butelce (pierwszy raz) i zamiast się cieszyć to wymysliłam sobie że mu pieluchę na spiocha zmienię, bo mokro miał. No i się obudził

Mamy karmiące mm jak to jest u Was w nocy? Jak się dzieć budzi to dajecie butlę?? Czy probujecie uśpić inaczej?? Bo ja zawsze podawałam pierś i zasypiał, a teraz pokarmu już prawie nie mam i się zastanawiam co zrobimy w nocy
eee to całkiem modne

Ja miałam dwie jedynki wysunięte do przodu i trójki. Miałąm wyrywane wszystkie czwórki
Cytat:
ja wtranżalam całego opiekanego

Fewciuniu, a co sie zadziało? grypa żołądkowa? bo ja na razie tylko 5 stron sie cofnełam.....

duza grzeczna dziewczynka

rozwaliło mnie

wielkie brawa za zębolka

jeszcze mi nie zacyotwało:

BOKEH- no nie żartuj, że mu obierałas?
Obrałałam za pozmywanie naczyń... wiem wiem mało wychowawcze tak przekupiać małe dziecko...

współczuje zaniku kp ! ja już też nie kp
dzielna kobieto !
Stary 2013-09-06, 09:36   #4678
sylwietta1988
Zakorzenienie

o Boze, Kija, aż mi łzy stanęły- jak sie musi biedactwo małe meczyc niech to szybko spierdziela!!!

YELLOW, powiedz prosto z mostu, bo oszalejecie oboje

ILLUSION ty juz w pracy? bo mnei nie było pare dni wiec nie jestem bardzo wtajemniczona

HJE-niezła rozrabiaka z Poli jest po mamusi?
Bartolini nauczony przez mojego tate "straszył" - robił takie yyyyyyyyy cały napięty, aż mu sie buzia robiła czerwona, na szczescie juz zapomniał

przeczytałam klubowy słownik, pierdutłam smiechem i obudziłam dziecia

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

BOKEH,a ty od dawna?
Stary 2013-09-06, 09:37   #4679
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Przerabane masz z gotowaniem.
Moj jest zawsze zadowolony (ma sie rozumiec czasami bardziej ;-) ).
a gotujesz mu bardziej JP czy PL ? tzn pewnie o PL produkty cięzko ? musiałąś się długo uczyć japonskiej kuchni?>??
Stary 2013-09-06, 09:38   #4680
misia1505
Rozeznanie

Cytat:

teraz mi mały usnął to troszke ponadrabiam, ile dam rade- wiec bede spamowac

juz mi sie w oczy rzuciło:
SILVER-moze na zeby? ja przez dwa dni podaje małemu przeciwgorączkowe bo masakara jest-nie moze spac, plakusiuje.....
całuski dla Darii

EZZO- wszystkiego wymarzonego w "nowym" małżenskim życiu! kochajcie sie

NAWIJKO- brawa za wagę dla Kubunia cos mi na fejsie migneło, że po wszystkim- znaczy obroniona?

lece nadrabiac
Fajnie że się odezwałaś. ściskam cię mocno wiem że jest ci bardzo ciężko ale zobaczysz wszystko się ułoży.
ucałuj Bartusia

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości