Rozstanie z facetem XXVIII - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-05, 19:23   #1321
Phoce
Flawless

Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Ja byłam na 100% pewna, bo i wiek odpowiedni, i my sobie pasowaliśmy, wspólne mieszkanie te sprawy, on niby zakochany i zapatrzony jak w obrazek (serio, wszyscy mi powtarzali, że on nigdy nie da mi odejść, nie ma mowy). Nie sądziłam, że nasza miłość jest tak silna, tylko nie było to możliwe z zupełnie racjonalnych powodów (tak wtedy myślałam). Jak raz, drugi, trzeci strzelałam focha, a on przychodził błagać mnie z kwiatami o wybaczenie mówiąc, że żyć beze mnie nie może to brałam jego zaangażowanie za pewnik. Z mojej strony z kolei też nic nam nie groziło, bo wiedziałam, że nigdy nie zdecyduję się na zerwanie z tak wspaniałym człowiekiem Do końca byłam pewna, że walnie się w łeb i zmieni decyzję, jeszcze 2 miesiące temu tak myślałam. Los bywa przewrotny
Boże, jak mnie takie posty dołują. Ja właśnie jestem na etapie ogromnego zakochania i wiary w to, że spędzę z tym człowiekiem całe życie. To nawet nie jest tak, że nie dopuszczam myśli o rozstaniu, ale nie wyobrażam sobie tego, a jednak...przecież to może się przydarzyć każdemu. Dlatego skręca mnie, jak słyszę od niego 'nikt nigdy nie pokocha Cię tak jak ja' albo 'nigdy we mnie nie wątp' i myślę, że za jakiś czas to wszystko może nie być nic warte.
No, ale żeby żyć zdrowo i normalnie funkcjonować po prostu cieszę się, a raczej rozkoszuję dniem dzisiejszym
Cytat:
Napisane przez makowapanienkaa Pokaż wiadomość
oprócz śmierci
i podatków
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 19:41   #1322
change
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Boże, jak mnie takie posty dołują. Ja właśnie jestem na etapie ogromnego zakochania i wiary w to, że spędzę z tym człowiekiem całe życie. To nawet nie jest tak, że nie dopuszczam myśli o rozstaniu, ale nie wyobrażam sobie tego, a jednak...przecież to może się przydarzyć każdemu. Dlatego skręca mnie, jak słyszę od niego 'nikt nigdy nie pokocha Cię tak jak ja' albo 'nigdy we mnie nie wątp' i myślę, że za jakiś czas to wszystko może nie być nic warte.
No, ale żeby żyć zdrowo i normalnie funkcjonować po prostu cieszę się, a raczej rozkoszuję dniem dzisiejszym

i podatków

Moze sie nie znam i moja kobieca intuicja jest do luftu, ale myślę, że.... złowiła waćpanna swego przyszłego małża Tego w każdym razie życze bo mu dobrze z oczu,paczy a ty jesteś szczęśliwa i to najważniejsze!

Tymczasem w moim świecie nie ma miłości, ale jest piwo, John Mayer i princessa kokosowa...

I) 10 kg
II) 10 kg
change jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 19:43   #1323
Weronka9292
Raczkowanie

Jestem świeżo po 1 spotkaniu z ex od czasu rozstania, w dodatku na egzaminie.
Nie żebym się cieszyła z cudzego nieszczęścia, ale... ja zdałam a on nie
karma?
Weronka9292 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 19:43   #1324
Drakan
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez change Pokaż wiadomość
Tymczasem w moim świecie nie ma miłości, ale jest piwo, John Mayer i princessa kokosowa...
Kurde, daj łyka

Drakan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 19:48   #1325
Olvnia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Weronka9292 Pokaż wiadomość
karma?
haha i bardzo dobrze! Karma,karma i jeszcze raz KARMA
i gratulacje oczywiście
Książki przeczytane od 07.2014: 40
Olvnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 20:05   #1326
zyciowo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olvnia Pokaż wiadomość
Mój ex chyba nikogo jeszcze nie ma,a nawet gdyby,to ja się raczej o tym nie dowiem,bo nie mamy wspólnych znajomych,dlatego nawet o tym nie myślę.
Każde z nas w końcu będzie w nowym związku,taka kolej rzeczy.
Staraj się nie zaprzątać sobie tym głowy
Fb Ci o tym powie. Zazwyczaj takie wiadomości podawane są na dzień dobry przez niego ;P

Mi poprawił dziś humor miły pan w Markecie swoimi żartami
zyciowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 20:11   #1327
Olvnia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zyciowo Pokaż wiadomość
Fb Ci o tym powie. Zazwyczaj takie wiadomości podawane są na dzień dobry przez niego ;P

Nie jestem głupia,nie mam go w znajomych i nie wchodzę na jego profil
Stary 2013-09-05, 20:16   #1328
bujdanaresorach
histoire abracadabrante

Cytat:

i podatków

E tam, nie dołuj się
Lubię czytać Twoje posty
Mam nadzieję, że kiedyś sama będę takie pisać
bujdanaresorach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 20:24   #1329
zyciowo
Raczkowanie

Cytat:
Nie jestem głupia,nie mam go w znajomych i nie wchodzę na jego profil
Nigdzie nie wspomniałam o głupocie.

Brawo za wytrwałość i uśmiechy każdego dnia. Laski jesteście super. Historia koleżanki wyżej pokazuje, że nie warto płakać za byłym skoro są następni

http://www.youtube.com/watch?v=W8ECL4bmubo

Edytowane przez zyciowo
Czas edycji: 2013-09-05 o 20:31
zyciowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 20:29   #1330
Olvnia
Zadomowienie

Cytat:
Nigdzie nie wspomniałam o głupocie.
Ok,ok,to nie był z mojej strony jakiś atak,po prostu wiem,że z fejsa bym się dowiedziała,dlatego usunęłam go ze znajomych i tyle
Stary 2013-09-05, 20:34   #1331
makowapanienkaa
Raczkowanie

Cytat:
karma?
makowapanienkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 21:27   #1332
Weronka9292
Raczkowanie

Olvnia, makowapanienkaa, dziękuję
Ale ważniejsze od tego że wygrałam to starcie jest to, że widząc ex nic mnie szczególnie nie ruszyło, i że pierwszy raz od długiego czasu czuję się naprawdę szczęśliwa. Już zapomniałam jak to jest
Stary 2013-09-05, 21:31   #1333
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:

jak mój sobie znalazł nową,to dowiedziałam się tego,zupełnym przypadkiem, na fb. nic nie było.

"Have you heard the news that you're dead?
No one ever had much nice to say"
pewnaKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 00:22   #1334
Onnaa88
BAN stały

Malla
To ja się nie odzywalam,tzn w pierwszym tygodniu on pisał ciagle do mnie,pózniej nasza relacja się zepsuła.
Dzisiaj jak szlam do pracy stoję na portierni patrzę stoi fajny facet.Myśle sobie ale by było fajnie gdyby u nas pracował.No i bach pracuje u mnie w magazynie.Jeszcze do nie dawna pisałam,ze fajnie by było gdyby kogoś przyjęli do mnie do pracy no i przyjęli i to całkiem fajnego faceta.Teraz trzeba go poznać i dowiedzieć się czy kogoś ma.Mój brat w magazynie pracuje to nie będzie problem.Dzwonilam dzisaj na przerwie do brata.I chciałam się upewnić czy przyjęli kogoś do magazynu i mój brat potwierdził,ze tak a kolega ten z którym pracuje i jestem zasłużona,na cały hol tekstem o a ty znów kolejny romans !!! Odpowiedziałam mu nie intersuj się za dużo i wyszłam

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez bujdanaresorach Pokaż wiadomość
Oj, Onnaa88...
Życzę Ci, żebyś wreszcie dała sobie święty spokój z tym facetem. Ale tak naprawdę, naprawdę, a nie na niby, jak nas tutaj zapewniasz z każdym postem.

Nie. Momentami czułam, że prędzej, czy później rozejdziemy się.

Jak to mawiała moja znajoma "życie depcze wyobraźnię"
Dałam spokój,pobili i przestanie w końcu to już moja 3 porażka licząc z exem.Wiec pewnie jeszcze będzie dużo tego.
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 01:49   #1335
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez LUNCIA8 Pokaż wiadomość
Dzisiaj moja koleżanka dowiedziała się, że się rozstaliśmy. Oczywiście była bardzo zdziwiona bo "przecież tak Wam było dobrze... tak dobrze się dogadywaliście"
Z zewnątrz zawsze wygląda to inaczej...

Onnaa88 - mowa o weekendzie 15-16.06? To trochę mnie dziwi co piszesz, "To ja się nie odzywalam,tzn w pierwszym tygodniu on pisał ciagle do mnie,pózniej nasza relacja się zepsuła", bo z Twoich postów wynika, że on bardzo szybko przestał pisać, do spotkań nie dochodziło, nie ciągnęło go do żadnych deklaracji spotykania się, pojechał sobie radośnie z koleżanką nad jezioro, a w środę 19.06 już było po ptokach.

2013-06-18, 20:31
Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Wdalam sie w romans z kolega z pracy,wcześniej mało rozmawialiśmy,podobał mi sie bardzo długo już.I w piątek z koleżanka i z tym chłopakiem i kilkoma innymi osobami pojechaliśmy na piwo no i sie zaczęło,spedzialam z nim 3 dni.Dzisiaj spotkaliśmy sie w pracy,nie odstepywal mnie na krok,wiecznie sie patrzył,zaplanował dla nas 3 wekendy z góry.Wiecznie pisał SMS,dzisiaj po pracy sie widzieliśmy na moment ale od tego czasu nie napisał nawet SMS czy dostarlam do domu
2013-06-19, 16:02
Cytat:
I znów dziwne sytuacje,wczoraj nie kazalam mu pisać do mnie słodka a on stwierdził,ze mam na niego wyrabane.Cały zakład huczy ze z nim jestem,przez to ze co chwile podchodzi,dotyka gada i sie gapi mi w oczy.Napisał mi ze w żadnym związku nie jesteśmy a ja dopisalam mu no i nie będziemy.Jedzie z koleżanka nad jezioro,wiec pewnie sie zakocha a niej a mnie zostawi.

Chciał żebym dzisiaj sie z nim spotkała to powiedziałam,ze dzisiaj spiesze sie do domu i nie dam rady to sobie nad jezioro z bratem i koleżanka pojechał dobry jest :/
Oczywiście moze robić co chce jest wolny,ale jak mi o tym pisze to ja dziękuje za takie coś i przejdzie mi szybciej niż mu sie zdaje.Nie chce nie jasnych sytuacji bo to bez sensu.
Podoba mi sie to pewnie ja sobie ta jego zabawę wyobrażam jak nie wiadomo co :P

Skasowalam numer żeby mnie nie kusilo pisanie do niego,bo juz na niego wjechalam żeby coś zrobił żeby ludzie nie gadali,ale teraz juz za późno nie dość ze mam romans w pracy,to każdy mnie o niego wypytuje.Mieliśmy w pracy udawać,jak by nas nic nie łączyło a za dużo gestów z jego strony świadczyło o dużym zainteresowaniu,ale jak mu napisałam ze pokazuje,ze go do mnie ciągnie to napisał ze to za ostre słowo,ze on lubi sie wyglupiac i tyle.Pięknie po prostu pięknie
2013-06-19, 21:07
Cytat:
Wczoraj juz chciałam z nim to zakończyć to sie pytał czemu decyzje zmieniam i nie chce sie z nim juz spotykać.Chciał porozmawiać dzisiaj ale napisałam mu,ze czasu nie mam.Przejeżdżał z bratem koło mnie prawie ale nawet sie nie zatrzymali tak sie spieszyli.Nie odpisał mi na SMS dzisiaj po pracy mu pisałam,wiec ma juz na mnie wylane po całości.
2013-06-20, 15:31
Cytat:
W pracy flirtuje z koleżankami to ja robię tak samo i flirtuje z klegami.Z nim mi sie cieżko nawet gada po tym wszystkim.W ogóle jak mu napisałam ze nie wiem czy związku chce to zaczął sie zachowywać tak jak by mnie nie zauwazal.Jest zimny i oschly.
2013-06-20, 19:19
Cytat:
I nie napisał mi dzisiaj nic
Wiec to koniec
Pewnie kogos poznał,a ja poszłam w odstawke
No nic mówi sie trudno strasznie to smutne
A jego spojrzenia to na to wyglada tylko sentyment do mnie i nic juz nie znaczą.Skoro nie proponuje spotkań,nie pisze ani sie nie odzywa to wszystko skończone
Stary 2013-09-06, 02:55   #1336
Drakan
Zadomowienie

Tak w ogóle to macie w tym wątku pozytywną historię do poczytania - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=669331

Drakan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 09:47   #1337
Onnaa88
BAN stały

Malla
No fakt nie trwało to może nawet tygodnia te jego zainteresowanie moja osoba.Koleżankę inna zabrał nad jezioro wtedy bo ja się nie zgodzilam.Tak jak pisałam,go otacza całe mnóstwo innych kobiet,a ja się ludzilam,ze wybierze może mnie.Naiwna ja,tak to już zazwyczaj jest,jak mi zależy to innej osobie nie.Znów wylalam masę łez wczoraj przez niego to tak bardzo boli,a weekend z nim zostawił spory ślad w mojej głowie.No ale staram się zapomnieć,i w końcu mi się uda.I uz nigdy nie pakuje się w romanse w pracy.
Stary 2013-09-06, 10:09   #1338
Weronka9292
Raczkowanie

Cytat:
Malla
No fakt nie trwało to może nawet tygodnia te jego zainteresowanie moja osoba.Koleżankę inna zabrał nad jezioro wtedy bo ja się nie zgodzilam.Tak jak pisałam,go otacza całe mnóstwo innych kobiet,a ja się ludzilam,ze wybierze może mnie.Naiwna ja,tak to już zazwyczaj jest,jak mi zależy to innej osobie nie.Znów wylalam masę łez wczoraj przez niego to tak bardzo boli,a weekend z nim zostawił spory ślad w mojej głowie.No ale staram się zapomnieć,i w końcu mi się uda.I uz nigdy nie pakuje się w romanse w pracy.
A nie wydaje Ci się że za szybko się angażujesz? Że uganiasz się za facetem który nic do Ciebie nie czuje albo jeszcze nie czuje? Że widzisz potencjalną miłość i romans nawet tam, gdzie ich nie ma a potem płaczesz?
Ja na Twoim miejscu raczej nad tym bym popracowała.
Czytając Twoje posty zauważyłam że robisz sobie duuuże nadzieje, i bardzo dużo sobie "dopowiadasz". Z nim daj sobie spokój, to oczywiste, a na przyszłość podchodź do każdej relacji, przynajmniej na początku bardziej z chłodną głową.

Edytowane przez Weronka9292
Czas edycji: 2013-09-06 o 10:10
Stary 2013-09-06, 10:29   #1339
Malla
Nie depcze krokusów

Onnaa88 - nie wnikam w to, jak szybko się zakochujesz i czy wchodzisz w to z głową. Martwi mnie dobór obiektu - przecież ten facet nie jest kompletnie wart tego całego zamieszania... Babiarz, dzieciak, bajerant. Doskonale wiesz, że nie jesteś jedyna ani najważniejsza w jego wianuszku wielbicielek. Lepiej będzie, jak sobie odpuścisz mrzonki o usidleniu go i będziesz wspominać tamten weekend jako miłą przygodę.
Stary 2013-09-06, 10:36   #1340
Onnaa88
BAN stały

Weronka9292
Zgadza się angażuje się za szybko ale czasmi wszystko jest takie nie przewidywalne.I jak już facet tak bardzo mi się podoba,i coś do niego poczuje to tracę głowę,a pózniej cierpię.
Malla
Wiem wiem,ze nie jest wart tego zamieszania.Dlatego daje sobie spokój.Nie jestem na to wyglada wystarczająco ładna,i nie mam tego czegoś żeby go przy sobie zatrzymać.Niech tam dalej otacza się swoimi koleżankami.No tak to już mam,ze jakimś dziwnym trafem pociągają mnie faceci który są w centrum uwagi i którzy wyróżniają się z tłumu,ale są to zazwyczaj straszne lobuzy którzy nie szanują kobiet.
Stary 2013-09-06, 10:42   #1341
bujdanaresorach
histoire abracadabrante

Cytat:
Weronka9292
Zgadza się angażuje się za szybko ale czasmi wszystko jest takie nie przewidywalne.I jak już facet tak bardzo mi się podoba,i coś do niego poczuje to tracę głowę,a pózniej cierpię.
Malla
Wiem wiem,ze nie jest wart tego zamieszania.Dlatego daje sobie spokój.Nie jestem na to wyglada wystarczająco ładna,i nie mam tego czegoś żeby go przy sobie zatrzymać.Niech tam dalej otacza się swoimi koleżankami.No tak to już mam,ze jakimś dziwnym trafem pociągają mnie faceci który są w centrum uwagi i którzy wyróżniają się z tłumu,ale są to zazwyczaj straszne lobuzy którzy nie szanują kobiet.
I takie podejście też sobie wybij z głowy

Znajdziesz normalnego faceta, przestań rzucać się na byle portki i nimi ekscytować, bo później znowu będzie płacz.
bujdanaresorach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 11:00   #1342
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bujdanaresorach Pokaż wiadomość
I takie podejście też sobie wybij z głowy

Znajdziesz normalnego faceta, przestań rzucać się na byle portki i nimi ekscytować, bo później znowu będzie płacz.
No mam nadzieje

Dzięki dziewczyny,ze dajecie mi te wzparcie,i wiele spraw wyjasniacie.Sama bym sobie nie dała rady.Mam nadzieje,ze wszystkie odnajdziemy miłość i będziemy szczęśliwe
Stary 2013-09-06, 11:09   #1343
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Wiem wiem,ze nie jest wart tego zamieszania.Dlatego daje sobie spokój.Nie jestem na to wyglada wystarczająco ładna,i nie mam tego czegoś żeby go przy sobie zatrzymać.
o nie, nie, nie, to nie tak uroda nie ma nic do rzeczy, jestem brzydka i nie mam problemu z facetami, a "to coś" dla każdego oznacza co innego.

To że on Cię nie chce nie znaczy, że jesteś nieatrakcyjna, nieciekawa, mało wartościowa. Po prostu nie jesteś dla niego. Nie myśl w kategoriach lepsza-gorsza.
Cytat:
Niech tam dalej otacza się swoimi koleżankami.
Patrząc na to, że interesują go łatwe panienki wręcz komplementem staje się fakt, że nie jest z Tobą w związku.
Cytat:
No tak to już mam,ze jakimś dziwnym trafem pociągają mnie faceci który są w centrum uwagi i którzy wyróżniają się z tłumu,ale są to zazwyczaj straszne lobuzy którzy nie szanują kobiet.
Przyczyny doboru świń na partnerów wyjaśni terapia, nie jestem psychologiem.

Twoje obiekty wyróżniają się z tłumu, ale niczym porządnym. Bo co ten koleś reprezentuje? Jest towarzyski, przystojny, potrafi zbajerować, zrobić wokół siebie szum. Coś więcej? Ambicje, empatia? Nie zauważyłam po Twoich opisach Żyje dniem dzisiejszym, nie przejmuje się przyszłością, kobiety traktuje przedmiotowo.
Stary 2013-09-06, 11:22   #1344
Naomi21
Zakorzenienie

Malla, jakie śledztwo Podziwiam, że Ci się chciało

Cytat:
Mój ex chyba nikogo jeszcze nie ma,a nawet gdyby,to ja się raczej o tym nie dowiem,bo nie mamy wspólnych znajomych,dlatego nawet o tym nie myślę.
Każde z nas w końcu będzie w nowym związku,taka kolej rzeczy.
Staraj się nie zaprzątać sobie tym głowy
Mój chyba też wolny, chociaż kto go tam wie. Mówiąc szczerze współczuję jego kolejnej dziewczynie - no chyba, że będzie taka jak on i jego przyjaciele, to wtedy da radę Normalna, myśląca osoba nie wytrzyma psychicznie, tak jak i ja nie wytrzymywałam, będzie miała ciągłe nerwy. Mi się udało go na jakiś rok uspokoić, ale za to ciągle słyszałam jaka to ja zła i niedobra, że go w domu siłą trzymam Każdego dnia bardziej bawi mnie ten człowiek i jego żałosne życie
Tym samym wieści o jego kolejnym związku mało mnie obejdą, zwłaszcza, że domyślam się co będzie wygadywał tej biedaczce "tak, Naomi była miłością mojego życia, ale nie mogłem z nią być, to takie skomplikowane"

Cytat:
To jedyne słuszne rozwiązanie Ogólnie człowiek, żeby normalnie funkcjonować nie powinien myśleć o najgorszym. Podobnie jest ze śmiercią, nikt o tym nie myśli na co dzień

Przy okazji życzę Ci mnóstwo szczęścia i żebyś już nigdy nie płakała przez faceta i nie musiała wracać na ten wątek ze złamanym sercem

Cytat:
ja zdałam a on nie
karma?
Karma!
Stary 2013-09-06, 11:26   #1345
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Boże, jak mnie takie posty dołują.
Bo rozstaniowy nie jest dla szczęśliwie zakochanych, nawet ja zaglądam już rzadko, bo nie daj bosie trafi się tu z PMSem i od razu ma się ochotę zerwać "bo i tak się rozpadnie w końcu"
Stary 2013-09-06, 11:31   #1346
Naomi21
Zakorzenienie

Ej, ale nikt nie pisał, że każdy związek się rozpadnie Pytanie było czy któraś przeczuwała rozstanie i większość odpisała, że była na 100% pewna, że ich to nie dotyczy. Co raczej oznacza, że większość osób myśli, że ich związek jest wieczny niż to, że żaden związek nie ma szans. Ja myślę, że jakieś 5 - 10% związków przetrwa, więc nadzieja jest (mówię oczywiście o związkach szczęśliwych, bo wliczając w to pary, które są razem do śmierci ze względu na dzieci, przyzwyczajenie, finanse itp., to ten odsetek byłby na pewno większy).
Stary 2013-09-06, 11:36   #1347
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Malla, jakie śledztwo Podziwiam, że Ci się chciało
Zrobiłam to, bo z tygodnia na miesiąc otrzymujemy coraz bardziej wyidelizowany obraz pana X i historii tej znajomości, podczas gdy pamiętam, że on zaraz po uroczym weekendzie nie wykazywał inicjatywy spełnienia obietnic, jakie bezmyślnie złożył w łóżku i nie zrzucałabym tu bynajmniej winy na nielogiczne zachowanie Onnaa88, bo nawet jakby ociekała lukrem, on by jej nie chciał. Bo nie. Nie tak łatwo spławić zadurzonego faceta.
Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Bo rozstaniowy nie jest dla szczęśliwie zakochanych, nawet ja zaglądam już rzadko, bo nie daj bosie trafi się tu z PMSem i od razu ma się ochotę zerwać "bo i tak się rozpadnie w końcu"
Nawet elfy są głupie, gdy zalewają je hormony.
Stary 2013-09-06, 11:53   #1348
Onnaa88
BAN stały

Malla
No tak żyje z dnia na dzień,bo zdradziła go dziewczyna i od siedmiu miesięcy jest sam.Miał brać ślub,mieszkał z nią,i teraz na to wyglada mści się na pannienkach.Masz racje,ze nie łatwo splawic zasłużonego faceta,na to wyglada,ze mu szybko przeszło i nie jest mną zainteresowany.Chyba do mnie to dociera w końcu
Dzięki Malla
uwielbiam czytać to co piszesz,bo masz tyle życiowej mądrości w sobie nie wiem co bym bez Ciebie zrobiła
Miłego słonecznego dnia

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Lecę do pracy,jeszcze tylko dzisiaj i dwa dni wolnego
Stary 2013-09-06, 11:54   #1349
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Ej, ale nikt nie pisał, że każdy związek się rozpadnie
Takie teksty też tu padają
Cytat:
Pytanie było czy któraś przeczuwała rozstanie i większość odpisała, że była na 100% pewna, że ich to nie dotyczy.
Jak to określa moja przyjaciółka "na najdłużej wiążą wspólne kredyty"

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Nawet elfy są głupie, gdy zalewają je hormony.
Nawet
Stary 2013-09-06, 13:16   #1350
makowapanienkaa
Raczkowanie

Zrobiłam dzisiaj porządki w pokoju, dziwne uczucie prawie 6 lat swojego życia zamknąć a kartonie.
makowapanienkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości