Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-06, 12:11   #4891
ParisParisienne
Rozeznanie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
W zaszłym roku się dowiadywałam, suknia z koronkową górą i dołem kosztowała 3.600.
cena do przezycia, ale spodziewalam sie nizszej na tablicy jest troche kiecek tej firmy i wlasnie przegladalam to tak miedzy 2.5 tys do 3.5 wlasnie...

a jak wykonanie? warte ceny?

Ja w jednym salonie mierzylam kiecke za 5 tys. a nie dalabym za nia 2
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 12:13   #4892
asiulek8
Wtajemniczenie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
cena do przezycia, ale spodziewalam sie nizszej na tablicy jest troche kiecek tej firmy i wlasnie przegladalam to tak miedzy 2.5 tys do 3.5 wlasnie...

a jak wykonanie? warte ceny?

Ja w jednym salonie mierzylam kiecke za 5 tys. a nie dalabym za nia 2

Co do wykonania niestety nie wiem...

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 12:25   #4893
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
KasiaK_080290 ja przeczytalam wybor swietny, ale zobacz na cos sie natknelam
http://tablica.pl/oferta/sprzedam-su...u-ID3t7ep.html

To chyba Twoja suknia ?

A w jakiej cenie byla Luise, bo tez nad nia mysle....
za krótka by na mnie była, mam 173cm wzrostu i planuję z 8-9cm obcas trochę inaczej pasek wygląda niż na żywo,
nowa kosztuje 2290 więc nie duża różnica

Luise kosztuje 3450 i halkę z kołem musisz dokupić za 200 chyba

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 12:27   #4894
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
czy ten makijaż nadaje sie na slubny ? czy nie bardzo ? waszym zdaniem?
Nadaje się, piękny jest Odważny, ale cudowny

Gratuluję wszystkim roku do ślubu! Życzę Wam za rok równie cudnej pogody Dotka też przesyła życzenia wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
zamawiam za rok o tej porze taką pogode
( u mnie słoneczko, nie ma gorąco, jest idealnie
O tym samym myślę od rana, o Waszych ślubach za rok i o tej cudnej pogodzie Zobaczymy co będzie za tydzień, będzie mój dzień

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Zrobiłam własnoręczne podziękowania dla gości. Każdy z gości dostanie cukierka, żeby zobrazować jak to będzie wyglądać dałam to co miałam w domu, mambe Sznurek nawiązuje do stylu sali.
Urocze i bardzo oryginalne
Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Ja mam nadzieję, że jeśli już @, to chociaż nie pierwszy dzień...
Ja "na szczęście" jestem na tabletkach i cykl mam regularny jak w zegarku, już nawet wyliczałam czy mi @ nie wypadnie i uff, ślub będę mieć dokładnie w połowie między jednym a drugim
A co do spraw toaletowych to niestety nigdy nie jest łatwo, moja znajoma miała suknię rybkę i musiała ją całą ściągać, żeby z wc skorzystać... Ja będę chodzić z siostrą chyba
Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
wstawiam jeszcze na trochę foty w tej sukni
Pięknie wyglądasz, gratuluję zakupu!
Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
A to moja suknia
Śliczna, bardzo mi się te hiszpanki podobają

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2013-09-06 o 12:34
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 12:28   #4895
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
mala_czarna_21 i świat_katarzyny piękne te Wasze suknie Fajnie p0odkreślają talię, zazdroszczę!

KasiaK_080290 powtórzę jeszcze raz: zaje...ście! Czy dobrze czytałam rano w klubie, że chcesz schudnąc parę kg? Chyba żart...

misia880 a kto powiedział że suknia ślubna tylko z falbanami albo Swarovskym? Twoja jest piękna, skromna, delikatna.

Podobno furorę robi zabawa w taniec dwóch mężczyzn gdzie jeden robi za kobietę
mam 173cm i ważę teraz 59kg, ale zawsze ważyłam 55 i po prostu czuję się jak słoń sama dla siebie, nie twierdzę, że jestem gruba ale źle się czuję w swoim ciele teraz, więc do 55kg chce zejść

mam nadzieję, że jak ją uszyją na mnie będzie jeszcze lepiej bo tu spięta klipsami jest

7.06.2014

Edytowane przez KasiaK_080290
Czas edycji: 2013-09-06 o 12:30
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 12:31   #4896
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:

niulka_1985 suknia piekna! Bardzo dobry wybor ja szukam czegos innego, bo nie jestem zbyt wysoka...
No ja też do wysokich nie należę (161 cm + 7 cm obcas) i myślałam właśnie tak jak Ty, jednak dziewczyny na fioletowym forum przekonały mnie, że może być zupełnie inaczej. Jedna z nich stawiła zdjęcie w swojej rybce koronkowej i byłam święcie przekonana, że ona ma powyżej 170 cm wzrostu, a była mojego wzrostu.

Misia Ty już nie marudź masz prześliczną sukienkę przecież!!!!!
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 12:31   #4897
enzunio
BAN stały

Cytat:
Czy mierzlyscie suknie firmy Elizabeth Passion? Czy wiecie jakie sa ich ceny, mniej wiecej?

Wlasnie sie na nie natknelam i bardzo mi sie spodobaly.....
Byłam w salonie w Gdyni i tylko jedna sukienka wpadła mi w oko... ale ja szukałam princesek więc może jeśli ktoś szuka czegoś innego... było dużo koronek.
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 12:48   #4898
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Byłam w salonie w Gdyni i tylko jedna sukienka wpadła mi w oko... ale ja szukałam princesek więc może jeśli ktoś szuka czegoś innego... było dużo koronek.
A orientujesz się czy były długości 7/8?

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 12:50   #4899
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
I pytanie - jakie programy polecacie do projektowania zaproszeń...?
Corel, Photoshop, od biedy GIMP (darmowy). Chociaż ja jestem zwolenniczką grafiki wektorowej i projektuję tylko w Corelu.

Cytat:
A to moja suknia
Gratuluję zakupu.

Wszystkim które zakupiły suknie gratuluję, z tym którym 'stuka' dzisiaj rok do ślubu życzę takiej pogody jak dzisiaj - jest cudowna.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 12:57   #4900
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Opiumalfa łeeeee, myslałam że coś w PL też organizujesz właśnie tem 35mm jest dosyć tani, więc może zakupię za 2-3 miechy

jak bede w PL moge cos zorganizowac

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

Tango argetyńskie - poznaliśmy się własnie dzięki tej pasji

my tanczylismy rok, ale jakos sie znudzilam, mimo, ze uwielbiam!

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
wstawiam jeszcze na trochę foty w tej sukni
bo bardzo mądrze wstawiłam na godzinę o 8 rano w piątek
(usunę wieczorem albo jutro rano)

zdjęcie katalogowe w ogóle nie przedstawia wyglądu sukni, nic na nim nie widać po prostu
http://www.elodie-photo.com/EGLANTIN...ges/Acadie.htm

pierwsze 3 zdjęcia z Madonny na Wilczej (suknia zniszczona, przybrudzona, sztywniki jakieś takie oklapnięte trochę) na 4 zdjęciu z Madonny na Marszałkowskiej o niebo lepszy stan sukni (bardziej zadbana) kolor śmietankowa biel, ciepły odcień

pieknie, gratuluje!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 13:00   #4901
exist_
Zakorzenienie

Dziewczyny ja dam radę dziś założyć wątek, tylko na 15 jedziemy na degustację tortów - mam nadzieję, że się wyrobię
Stary 2013-09-06, 13:26   #4902
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja dam radę dziś założyć wątek, tylko na 15 jedziemy na degustację tortów - mam nadzieję, że się wyrobię
a jaki w koncu tytul?

ja jestem za baraszkowaniem czyli:

Dzis rozpacz i niezdecydowania, a za rok poslubne baraszkowanie

chyba, ze cos nowego sie nam urodzi...
Stary 2013-09-06, 13:40   #4903
say-hello
Zakorzenienie

Teściu oddaj mi syna swego, będzie miał ze mną w nocy wiele dobrego
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 13:45   #4904
enzunio
BAN stały

Cytat:
A orientujesz się czy były długości 7/8?
Nie widzialam, na manekinach na pewno nie... ale nie pytałam, a pani chyba by mi nie zaproponowała, bo w syrenach dupsko mi się nie mieściło, więc pewnie uznała, że nie chciałabym nóg pokazywać

Idę dziś na Poltra A jutro wesele Znowu
Stary 2013-09-06, 13:55   #4905
cude
Zadomowienie

docik10, ładne wyszły
Okazało się, że TŻ ma gdzieś w domu gilotynkę do papieru

KasiuK, takie suknie mi się podobają

A co do @, też bym nie chciała. Przez pierwsze 3 dni jestem jak zombie, nie jem, wszystko muszę robić wolniej a do toalety czasami bez pomocy nie dojdę...

Niestety, sala jest zajęta. Inna parka przeniosła się z 23 sierpnia Większość sal zajętych. Jest jedna o złej opinii, inne drogie... Jest jeszcze jedna, ale wtedy wesele byłoby na dwóch salach. Jest też ta po znajomości, ale TŻ za nic nie chce zmienić listy swoich gości.
Gdybyśmy nie mieli zaklepanego zespołu, możnaby szybciutko zmienić datę. Same problemy się robią... Zastanawiamy się teraz czy może nie przesunąć ślubu na piątek lub niedzielę. Chcielibyśmy żeby goście przyszli, ale musieliby brać wolny piątek lub poniedziałek.
I z tą salą to w sumie moja wina. Zawsze coś mi wypadało
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 14:00   #4906
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
docik10, ładne wyszły
Okazało się, że TŻ ma gdzieś w domu gilotynkę do papieru

KasiuK, takie suknie mi się podobają

A co do @, też bym nie chciała. Przez pierwsze 3 dni jestem jak zombie, nie jem, wszystko muszę robić wolniej a do toalety czasami bez pomocy nie dojdę...

Niestety, sala jest zajęta. Inna parka przeniosła się z 23 sierpnia Większość sal zajętych. Jest jedna o złej opinii, inne drogie... Jest jeszcze jedna, ale wtedy wesele byłoby na dwóch salach. Jest też ta po znajomości, ale TŻ za nic nie chce zmienić listy swoich gości.
Gdybyśmy nie mieli zaklepanego zespołu, możnaby szybciutko zmienić datę. Same problemy się robią... Zastanawiamy się teraz czy może nie przesunąć ślubu na piątek lub niedzielę. Chcielibyśmy żeby goście przyszli, ale musieliby brać wolny piątek lub poniedziałek.
I z tą salą to w sumie moja wina. Zawsze coś mi wypadało
ale jak to??? dlaczego Wam przepadla? Nie wplaciliscie zaliczki? Przepraszam, ze pytam, ale cos mi umknelo...

A z jakiego regionu jestes? Moze cos wymyslimy
Stary 2013-09-06, 14:04   #4907
Aasikk
Zadomowienie

A ja mam taką propozycję:
Sukienki przymierzamy, obrączki wybieramy bo w przyszłym roku imprezy weselne zaczynamy!
Stary 2013-09-06, 14:11   #4908
cude
Zadomowienie

ParisParisienne, jestem z Suwalszczyzny.
Nie zdążyłam wpłacić. Obejrzeliśmy salę, potem pracowałam od świtu do nocy. Nie podpisaliśmy umowy od razu, ponieważ chcieliśmy jeszcze się rozejrzeć i nie mieliśmy pieniążków pod ręką. TŻ mieszka w innym mieście, więc spadło to na mnie.
Potem mieli przyjechać rodzice TŻ na zapoznanie, w domu była bardzo nerwowa atmosfera. Poddałam się też trochę rodzicom, oni nie chcieli tej sali. Chcieli tę za 5 stówek, więc obiecałam, że pogadam z TŻ o tym. No i nie zdążyliśmy
Teraz też nie mam czasu nawet oglądać innych sal, muszę wierzyć na słowo i w zdjęcia. Wyjeżdżam na praktyki, prawie 300 km od domu.

Edytowane przez cude
Czas edycji: 2013-09-06 o 14:13
Stary 2013-09-06, 14:14   #4909
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
my tanczylismy rok, ale jakos sie znudzilam, mimo, ze uwielbiam!
Nam zostało A co teraz tańczysz/ tańczycie? Co planujecie zatańczyć na pierwszy taniec?

Kishlaczkowa Ja bym polecała kombinację Photoshop ( do edytowania zdjęć/ grafiki) + Indesign ( wprowadzanie i łamanie tekstu, wtedy tekst jest ostry, nie ma pikseli). Corel też da radę, darmowa alternatywa - Inkscape.

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Udanej degustacji

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Teściu oddaj mi syna swego, będzie miał ze mną w nocy wiele dobrego
Też mi się podoba - choć życiowo to teściowie jako pierwsi chcieliby, aby synowie mieli dobre i szalone noce

Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was myśli o zakupie pudełek na ciastko z naklejką lub ozdobnych z podziękowaniami za przybycie?

Szukam takich na różnych stronach i są tylko gotowe a chciałabym spersonalizowne czy wiecie gdzie takie można dostać, może jakieś inne pomysły?
Ja będę robić spersonalizowane (albo naklejki, albo w całości hand-made). W ten weekend będę szukać inspiracji, podzielę sie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
My po ostatnim weselu stwierdziliśmy, że na naszych oczepinach będzie tylko rzucanie krawatem/muchą i welonem/bukietem ...nic więcej.
Myślę, że da radę Na weselach, na których byłam to był tylko taniec pary, która złapała akcesoria, czasami był test zgodności dla małżonków

KasiaK_080290 Pasuje do Ciebie - masz piękną figurę A sukienka w podobnym typie jest na mojej wishliście.

Cytat:
A to moja suknia
Piękna suknia, jakość wykonania też jest świetna. Niestety grom hiszpanek jakie widziałam, były wykonane źle (zwłaszcza te falbany...). Gdzie w Krakowie takie cuda można przymierzyć?

Dziewczyny, przyda się rada... Jestem w kropce w związku z salą Znaleźlismy taką, która odpowiada nam lokalizacyjnie, cenowo, jedzenie też pyszne, mają wolny termin, menadżerka kompetentna. W ciagu tego tygodnia miała przygtować umowę dla nas. I tu klops, bo nic nie podesłała. Ponaglałam mailowo (wyznaczyła nowy termin, niestety go nie dotrzymała), telefonicznie ( dziś TŻ z nią rozmawiał). Włącza mi się lampka ostrzegawcza - przecież to ich korzyśc, żeby mieć umowę, zadatek ... Nie wiem, co o tym myśleć, stresuję się tym od kilku dni, bardzo mnie to zżera od środka. Chciałabym mieć zaklepany termin, żeby ruszyć z przygotowaniami. A nie wiem co myśleć o współpracy z menadżerem, którego trzeba ponaglać i popędzać, np. na kilka dni przed ślubem. Po to decydujemy się na trochę droższą obsługę, żeby mieć mniej stresów i żeby ktoś nas odciążył organizacyjnie...

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 14:14   #4910
Lemon_Drop
Zadomowienie

Dziewczyny - sukienki extra!
Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przyda się rada... Jestem w kropce w związku z salą Znaleźlismy taką, która odpowiada nam lokalizacyjnie, cenowo, jedzenie też pyszne, mają wolny termin, menadżerka kompetentna. W ciagu tego tygodnia miała przygtować umowę dla nas. I tu klops, bo nic nie podesłała. Ponaglałam mailowo (wyznaczyła nowy termin, niestety go nie dotrzymała), telefonicznie ( dziś TŻ z nią rozmawiał). Włącza mi się lampka ostrzegawcza - przecież to ich korzyśc, żeby mieć umowę, zadatek ... Nie wiem, co o tym myśleć, stresuję się tym od kilku dni, bardzo mnie to zżera od środka. Chciałabym mieć zaklepany termin, żeby ruszyć z przygotowaniami. A nie wiem co myśleć o współpracy z menadżerem, którego trzeba ponaglać i popędzać, np. na kilka dni przed ślubem. Po to decydujemy się na trochę droższą obsługę, żeby mieć mniej stresów i żeby ktoś nas odciążył organizacyjnie...
A jak tłumaczyła się twojemu TŻ jak z nią rozmawial?

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
A ja mam taką propozycję:
Sukienki przymierzamy, obrączki wybieramy bo w przyszłym roku imprezy weselne zaczynamy!
Dla mnie ok, ale odrobinkę bym zmieniła, np:
Sukienki przymierzamy, obrączki wybieramy bo w przyszłym roku wesela zaczynamy!
albo
Sukienki przymierzamy, obrączki wybieramy bo w przyszłym roku z weselami ruszamy!
propozycja say-hello też mi się podoba

Edytowane przez Lemon_Drop
Czas edycji: 2013-09-06 o 14:17
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 14:15   #4911
enzunio
BAN stały

Cytat:
Nie zdążyłam wpłacić. Obejrzeliśmy salę, potem pracowałam od świtu do nocy. Nie podpisaliśmy umowy od razu, ponieważ chcieliśmy jeszcze się rozejrzeć i nie mieliśmy pieniążków pod ręką. TŻ mieszka w innym mieście, więc spadło to na mnie.
Potem mieli przyjechać rodzice TŻ na zapoznanie, w domu była bardzo nerwowa atmosfera. Poddałam się też trochę rodzicom, oni nie chcieli tej sali. Chcieli tę za 5 stówek, więc obiecałam, że pogadam z TŻ o tym. No i nie zdążyliśmy
Teraz też nie mam czasu nawet oglądać innych sal, muszę wierzyć na słowo i w zdjęcia. Wyjeżdżam na praktyki, prawie 300 km od domu.
Nie wiem czy masz daleko czy nie, ale baardzo mocno polecam Arti w Gołdapi.
Stary 2013-09-06, 14:15   #4912
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
O kurcze! Ale lipa. Może jeszcze znajdzie się jakaś inna, dostępna w tym terminie i która nie zrujnuje waszego budżetu.
Stary 2013-09-06, 14:15   #4913
ijaa
Zakorzenienie

A ja wymodziłam:
Jesień nadchodzi, teraz już górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

Stary 2013-09-06, 14:17   #4914
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Dla mnie ok, ale odrobinkę bym zmieniła, np:
Sukienki przymierzamy, obrączki wybieramy bo w przyszłym roku wesela zaczynamy!
albo
Sukienki przymierzamy, obrączki wybieramy bo w przyszłym roku z weselami ruszamy!
propozycja say-hello też mi się podoba
I pierwsza i druga wersja fajna można modyfikować
Stary 2013-09-06, 14:17   #4915
ijaa
Zakorzenienie

I przy okazji tak za zaś: pewnie na luty/marzec: Zima odchodzi, my gości zapraszamy, by już w tym roku zostać żonami!

Stary 2013-09-06, 14:18   #4916
Basia _W
Raczkowanie

I nadszedł ten dzień . Od dziś do mojego ślubu pozostało 356 dni. Pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszłe Panny Młode..

P.S. Wczoraj się zaręczyłam ( czyli zaręczona 365 + 1 dzień przed ślubem)!!!

Basia _W jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 14:19   #4917
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
A ja wymodziłam:
Jesień nadchodzi, teraz już górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
ijaa: wymodziłaś ale konkretnie mi się podoba

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013

Edytowane przez Soul89
Czas edycji: 2013-09-06 o 14:21
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 14:21   #4918
Basia _W
Raczkowanie

http://tablica.pl/oferta/sprzedam-suknie-slubna-acadie-madonna-z-2013-roku-ID3t7ep.html - Suknia przepiękna sama chiałabym mieć taki model

Basia _W jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 14:21   #4919
cude
Zadomowienie

enzunio, Gołdap to trochę za daleko. Szukamy w Suwałkach i Augustowie.

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
O kurcze! Ale lipa. Może jeszcze znajdzie się jakaś inna, dostępna w tym terminie i która nie zrujnuje waszego budżetu.
Mam nadzieję. Ceny zaczynają się od 150 zł bez ciasta i napoi - u nas to drogo. Mam nadzieję, ze uda się przesunąć zespół. Ale nerwy mi siadają
Stary 2013-09-06, 14:22   #4920
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
mam taką samą!
gdzie kupiłaś? i za ile jesli można wiedziec?

gratuluje dziewczyny pieknych zakupów

osttanio jestem tutaj mniej, bo siedze w domu rodzinnym a tu internet chodzi tak jakby nie mógł... zresztą musze pisac licencjat także może to i lepiej dla mnie w sumie...

dziś z tż jedziemy oglądac panele na nasze mieszkanko i mam cichą nadzieje, że jak już coś kupimy to wreszcie ruszymy z remontem
pw

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
piękne macie dziewczyny suknie

moja jest taka skromniusieńka przy Waszych sukniach pieknych

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Przymierzałam podobną suknię do sukni Małej_Czarnej i Katarzyny (tylko moja miała prosty gorset) i wyglądałam jak pulpet, a Ty Mała tak ładnie Przez was mam kompleksy

Pytanie za sto punktów - robicie konkursy oczepinowe? Jeśli tak to jaki może być konkurs dla facetów NIEZBOCZONY i NIEZWIĄZANY Z PICIEM
ale Ty masz księżniczkę a ja w księżniczce wyglądała jak beza, jak wielkie lukrowane ciastko z kremem więc każda figura wymaga innego typu

Cytat:
KasiaK_080290 ja przeczytalam wybor swietny, ale zobacz na cos sie natknelam
http://tablica.pl/oferta/sprzedam-su...u-ID3t7ep.html

To chyba Twoja suknia ?

A w jakiej cenie byla Luise, bo tez nad nia mysle....

niulka_1985 suknia piekna! Bardzo dobry wybor ja szukam czegos innego, bo nie jestem zbyt wysoka...

mala_czarna_21 nice!!! a powiedz mi, czy wygodnie w takim nizszym gorsecie? Nie krepuje to ruchow?

i najwazniejsze..... Gratuluje roku!!! To piekny dzien, teraz bedzie z gorki
Nie krępuje ruchów, gorsetu jest miękki, dopasowuje się do figury
Cytat:
Napisane przez Isusia91 Pokaż wiadomość
Piękna
Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
piękne macie te Wasze suknie
Cytat:
mala_czarna_21 i świat_katarzyny piękne te Wasze suknie Fajnie p0odkreślają talię, zazdroszczę!

KasiaK_080290 powtórzę jeszcze raz: zaje...ście! Czy dobrze czytałam rano w klubie, że chcesz schudnąc parę kg? Chyba żart...

misia880 a kto powiedział że suknia ślubna tylko z falbanami albo Swarovskym? Twoja jest piękna, skromna, delikatna.

Podobno furorę robi zabawa w taniec dwóch mężczyzn gdzie jeden robi za kobietę

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
KasiaK_080290 i mała_czarna_21: Pięknie wyglądacie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
ślicznie wyglądasz!

piękna!

gratuluję dziewczyny roku do ślubu

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości